Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Moord op Geert WildersWilders haat blanke uitnaaisletjes met multiculturele kleintjes.
Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1222
Offerdatum   woensdag 30 mei 2007

Het is mogelijk dat Geert Wilders nu al dood is geschoten, terwijl u deze tekst leest, omdat de kans dat dit binnen drie maanden gebeurd minstens 88 procent is. In deze tekst zal ik openbaren hoe ik als Hindoelander echt denk over Geert Wilders en waarom ik het knipogend juist toejuich als hij dood gemaakt wordt, want dan kan er een echte volksrevolutie ontstaan in Nederland, wat zal leiden tot een heuse jarenlange binnenlandse burgeroorlog.

Mijn visie op de toekomst van de 12 miljoen uitstervende blanke Nederlanders verwoord ik nogmaals.

Mijn ideaal is simpel:

Als ik over tienduizend jaar opnieuw reïncarneer op deze planeet, dan wil ik minstens tienduizend raszuivere Germaanse Nederlanders terugzien ergens in een poldertje of in het oude veengebied, levend en met een bordje puur Hollandse stamppot of boerenkool met wat lekkere Gelderse rookworst. En natuurlijk met een Heineken pintje erbij hè. Hup Holland.

Dit is simpele Hindoe fundamentalistische logica.

Als Hindoelander ligt mijn loyaliteit grotendeels aan de zijde van de raszuivere Hollanders, die echt iets voelen voor Nederland. Elke allochtoon, buitenlander, hindostaan of illegaal, ook de blank Westerse soorten is hierom overbodig op Nederlands grondgebied en dient zich voor te bereiden op vrijwillige deportatie, om Nederland gezond, sterk en raszuiver te houden. Dit betekent simpelweg dat ik, als Hindoelander, radicaal voorstander ben van een raszuiver 'blank' Holland en in principe ervoor moet kiezen om alle bruine en zwarte Hindostanen en koelielanders als eersten eruit te laten gooien, als ik of mijn extreemrechtse sympathisanten ooit de macht zouden overnemen in dit land.

Geert Wilders is een rare rechtse vogel en verzwijgt wat hij feitelijk wil en denkt. Hij is geen populist, want hij hanteert een vrij nazistisch taalgebruik, in een politiek correct jasje. Ok, Wilders kan niet openlijk rondbazuinen dat hij in principe alle kleurlingen en zwarten wil laten vergassen in high tech verbrandingsovens, gedurende de vijf jaar van gesloten grenzen, zoals hij dat verkondigt, in zijn partijprogramma. Vijf jaar, nou, Adolf Hitler was ook vijf jaar bezig met een zuivering van heel Europa, dus Geert Wilders sympathiseert duidelijk met nazistische ideologieën. Is hij hierom een levensgevaarlijke neonazist?

Demon Geert Wilders
Vele honderden allochtonen en moslims willen demon (Sheytan, witte raksha) Geert Wilders dood hebben. Ik merk dit heel duidelijk tijdens informele gesprekken hier en daar, wat heel erg is. In principe moet ik als Hindoe fundamentalist niemand dood wensen, omdat elk leven en elk individu, ook dierlijke en plantaardige, een minimale onvoorwaardelijke waarde heeft en op een natuurlijke wijze dient te sterven. Laat Geert Wilders dus lekker oud worden in zijn bunker.

Kennis is juist datgene wat mij het meeste interesseert als het om Geert Wilders gaat. Als het aan mij lag, dan mag Geert Wilders een carte blanche krijgen van absolute vrijheid van meningsuiting en maandenlang elke avond uitzendtijd krijgen op televisie, om alles open en bloot te verkondigen wat hij wil en waarom hij alleen houdt van en naait met Nederland. Hij is een raszuivere Nederlander en moet het recht hiertoe krijgen in zijn eigen land, want hij is meer waard dan elke allochtoon, moslim of Hindostaan. Gun hem zijn recht op een meerwaarde en leer te leren van hem. Zo kunnen wij allemaal samen vooruit gaan en het multicultureel conflict op waardige wijze oplossen. Mijn kennis en kunde staan hiertoe gratis en vrijblijvend ter beschikking tot mijn dood.

Hij is een symptoom
In principe is Geert Wilders niet de oorzaak van alle ellende, maar slechts een bitterzoet symptoom. Zoet voor de 'blanke' Hollanders, maar bitter voor allochtonen, moslims en Hindostanen. Ik geef hem gelijk, maar om deze gapende wond in onze zieke multikul te genezen, moeten wij heel diep gaan snijden met een vlijmscherp mes, om alle ziektekiemen eruit te halen. Nederland is een doodzieke patiënt en moet snel bloot gaan liggen op de snijtafel. Nederland moet onder het mes en snel ook. Nu handelen is wijzer en heilzamer op de lange termijn. De laatste blitzkrieg tegen de multikul moet snel beginnen.

Wilders is een medium
Soms krijg ik het gevoel dat Geert Wilders een medium is van de zieke ziel van 'blank' Holland en hierom als martelaar moet sterven binnen afzienbare tijd. Men zal hem hierom doodschieten en de voorspellingen van Nostradamus gaan dan uitkomen. Islam is de duisternis in Kali Yuga en hierom zal islam overwinnen in Europa en India. Islamitische krachten zijn radicaler en bloediger dan nationaal socialistische en hierom zal islam meer macht krijgen en domineren, tot 2040, waarna de reïncarnatie van Adolf Hitler de absolute macht zal veroveren in heel Europa en dit duistere continent in bloed zal drenken. Symptomen zullen dan zichzelf oplossen, want dan vluchten alle allochtonen, moslims en Hindostanen weg uit Nazi Europa en peuterdemon Eurabia sterft dan vreugdevol in de wieg.

Kennisintensieve oplossing zieke multikul
Als Hindoe fundamentalist kies ik voor hogere en zuivere kennis en niet voor messen, bommen en granaten. Mijn oplossingen voor de zieke multikul zijn kennisintensief en uiteengezet in mijn gepubliceerde boeken en teksten op het Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com). Komende jaren ga ik het maatschappelijk veld aanvallen via mijn openbare brievenrubriek. Doe mee en schrijf mee, als activist of denker. Kies voor kennis en eer onze frontsoldaat Geert Wilders, die binnenkort zal sterven, als een extremist zijn gouden kogels scherp heeft geslepen. Sorry Wilders, wij moeten jou opofferen en zullen jou klonen na je heldhaftige dood.

Hieronder zijn veelzeggende citaten opgenomen over ons alfamannetje, die alleen naait met raszuivere Hollandse meiden in zijn seksbunker.

Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1222 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

Citaten overzicht
Citaat 1. Wilders extreemrechtse opportunist
Citaat 2. Kaaskopmoslim wenst Wilders dood
Citaat 3. De Islamitische E.U.S.S.R.
Citaat 4. Geert Wilders met dood bedreigd in internetvideo
Citaat 5. Wilders als politiek gevangene

Citaat 1. Wilders extreemrechtse opportunist

Reporter: Wilders extreemrechtse opportunist

Stan de Jong 28 mei 2007

Wilders zelf had afgezien van medewerking aan het programma. Wie Reporter zag, begreep waarom. Het was duidelijk opgezet om hem neer te zetten als een gewetenloze opportunist die de befaamde onderbuikgevoelens bespeelt, zuiver omwille van electoraal gewin, en inmiddels Janmaat, Fortuyn en Dewinter (extreem-)rechts is gepasseerd.

Daar had hij wellicht een punt. Maar Reporter gebruikte deze kritiek om aan te tonen dat zelfs de 'extreemrechtse' (…) Dewinter vond dat Wilders 'te ver was doorgeschoten'. Hoe extreemrechts moest Wilders dan wel niet zijn?

(einde citaat)

Bron: Het Vrije Volk

 • http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3698

 • Citaat 2. Kaaskopmoslim wenst Wilders dood

  Kaaskopmoslim wenst Wilders dood

  ........ en de moslims Abdul-Jabbar van de Ven, een moslimleraar en maker van het blad Wij Moslims. Jabbarrr zei gisteren in het EO-programma van Andries Knevel dat hij Geert Wilders dood wenste binnen twee jaar. Om PR-redenen hoopte hij echter dat het niet een moslim is die Wilders gaat ombrengen. Abdul-Jabbar kan helaas niet het land uitgetrapt worden, omdat hij Nederlands is.
  Prof. Hoxha, 24-11-04

  (einde citaat)

  Bron: Geenstijl
  url

 • http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/002980.html

 • Citaat 3. De Islamitische E.U.S.S.R.


  Voor het overleven van Nederland (en van Europa zoals wij dat kennen) is het nodig dat de EU verdwijnt, voorwaar geen simpele opdracht, waarvoor om te beginnen die grondwet van tafel moet. Als deze opdracht mislukt, dan zitten we binnenkort met zijn allen in de Islamitische E.U.S.S.R. en is emigratie nog de enige optie, en dat zal dan wel verboden worden. Nu al vluchten veel mensen Europa uit. Wie had ooit gedacht dat Nederland, een decennium geleden nog een toevluchtsoord voor (echte) vluchtelingen, zo snel zelf een bron van vluchtelingen zou worden?

  Door R. Hartman
  (einde citaat)

  Bron: Het Vrije Volk
  url:

 • http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3488&titel=Geachte_heer_Wilders_beste_Geert
 • Citaat 4. Geert Wilders met dood bedreigd in internetvideo


  Geert Wilders met dood bedreigd in internetvideo
  Op de MSN-webiste Jama'at Al-Tawheed Wal Jihaad is een video gepubliceerd die oproept om van het Kamerlid Geert Wilders het hoofd af te hakken. Op de video, die begeleid wordt door Arabische gezangen, staat eerst vermeld dat 'afgod' Wilders wegens ''spotten met de islam'' de straf onthoofding heeft verdiend. Beloning voor ''deze opoffering'' is het paradijs, aldus de tekst in de video. Daarna worden een paar foto's van Wilders in beeld gebracht. Op ??n daarvan is ook Ayaan Hirsi Ali te zien.

  Op de site staat onder het kopje ''De vijand Geert Wilders' onder meer te lezen:

  "En hij is niet de enige vijand van ons, maar ook Hirsi Ali die openlijk spotten over de Islaam en over onze geliefde Profeet.... en de gehele NL-regering die Amerika steunt met militaire hulp tegen de onschuldige Iraakse bevolking.
  Diegenen die Moslims bestrijden of het bestrijden van Moslims op welke manier dan ook ondersteunen worden collectief als ??n vijand beschouwt
  En Nederland heeft jammer genoeg niks geleerd van de gezegende aanvallen in Madrid....Wij Moslims accepteren geen vernedering!!......En geert wilders en hirsi ali en de NL-regering, de Mujahideen komen eraan."

  Reacties:
  - Door Jurgen (zondag 7 november 2004 om 13:17)

  Graag wil ook ik eens mijn reactie hier aan toevoegen.Wie al eens de verzen van Nostradames gelezen heeft,zal bemerken,dat er zeer grote overeenkomsten bestaan tussen de begrippen van deze verzen,en onze hedendaagse realiteit.

  Met name dat Europa een overheersing zal krijgen door moslims,en dat Frankrijk DE grote vriend van de Arabische naties is,iets waar ze nog eens hele grote spijt van zullen krijgen!De terrorist Arafat bijvoorbeeld,werd in Frankrijk als een held binnengehaald,om aan zijn kwaal behandeld te worden,natuurlijk in een Franse kliniek.

  Nostadames heeft het alsmaar over een invasie van moslims vanuit het zuiden van Europa.

  Dit kan gelezen worden als een leger wat Europa vanaf het zuiden binnenvalt, en zo noordwaarts trekt,maar je kunt het ook interpreteren naar onze huidige situatie, waar immigranten (radicale moslims)vanuit het gastland waarin ze zich al bevinden, van binnenuit de democratieën om zeep proberen te gaan helpen. Ook word er in dat boek gesproken over de Franse koning Hendrik, die omstreeks 2040 de moslims de nekslag in Europa gaat geven, via een beslissende veldslag. Je zou het ook zo kunnen uitleggen, dat het dan aanwezige Franse staatshoofd,en de Fransen eindelijk eens hun grijze celletjes gaan laten werken,en als eerste Europees land, de radicale moslims gaat elimineren, waarna andere Europese landen zullen volgen.Eindelijk zal er dan eens bikkel en bikkelhard tegen die schooiers opgetreden gaan worden, als je dit boek moet geloven. De guillotine, de elektrische stoel, enz. enz. Het lijkt wel dat Nederland nog steeds echt bang is voor die radicalen, want ik verwacht alleen maar weer een slap optreden van onze overheid. Zoals altijd al het geval is geweest. Komt er al eens een actievoerder, zoals die arme Theo van Gogh, misschien ook Hans Wilders, Hirshi Ali, of wie dan ook, dan staan ze alweer op de dodenlijst van de radicalen. Zelfs onze Binnenlandse Veiligheidsdienst, is een papieren tijger gebleken! En als Pim Fortuin nog geleefd had, dan had die geschifte moordenaar van hem geen kans meer gekregen, want dan zouden de radicalen hem voorgeweest zijn!

  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden zegt het spreekwoord. Het zal nog eens behoorlijk gaan stinken in Nederland, naar de dood en verderf zaaiende radicale moslims. De lucht van rottende lijken, van zeer velen onschuldige burgers. Overheid en burgers, let op uw zaak!
  En natuurlijk de gedoogcultuur, welke ons al een hoop narigheid bezorgd heeft! De buitenlanders maar behoorlijk in de watten leggen. Als wijzelf in het buitenland (Oosten) betrokken raken bij een verkeersovertreding, waar wij voor geen part of deel schuld aan hebben, dan worden wij al getrakteerd op zeer zware straffen. (Turkije b.v.)

  Om over die Arabische wereld maar niet te spreken.
  En als er dan al geïntegreerd moet worden, zoals dat zo mooi heet,waarom hoor ik dan nog steeds op onze nationale Radio 1 747 op de middengolf, programma's als
  Colorful Radio, en uitzendingen in de Turkse taal, het berbers, het Surinaams, enz, enz, enz.

  Krijgen wij in het buitenland ook ZOVEEL radiozendtijd, en in onze eigen taal???????
  Niet iedereen luistert naar de FM band hoor,
  stiekum zulke programma's daar herbergen, een rotstreek van ons omroepbestel!!!!
  Ik voel mij als Nederlander een vreemde in ons eigen land, overgeleverd aan de radicalen.Vogelvrij verklaard, met een overheid als Jan Doedel. waarvan akte.


  - Door Ari (zondag 7 november 2004 om 13:17)

  'The prophecies of Nostradamus' komen en kwamen inderdaad voor een groot gedeelte uit.
  Er zijn dan ook steeds meer mensen die waarde zijn gaan hechten aan deze publicaties.
  We hebben het echter grotendeels zelf in de hand om deze 'prophecies' niet te laten onderwerpen aan 'self-fulfilling prophecies', want er zijn elementen die het daar op aan laten sturen.
  En het jaar 2040?? We gaan daar toch niet op wachten he??
  Dat betekent dat de wereld in de komende 35 jaar waarschijnlijk al naar de klote geholpen is.
  Er hebben zich al enkele autochtone NL-ers tot de Islam bekeerd en dat gebeurt echt!

  Dit doen ze niet omdat ze de Koran zo'n mooi boekje vinden, maar omdat ze door fundamentalisten 'geronseld' worden en daarmee de aandacht krijgen die ze denken nodig te hebben. Jongeren die nooit geen doel hadden in hun leven en dan nu ergens bij horen. Een deel uitmaken van een machtig orgaan, waardoor ze als het ware zichzelf als protagonisten zien in een wereld die kan vergeleken worden met een spectaculaire terreurfilm.
  Het WTC-event leek ook net een goed geregisseerde film, maar was werkelijkheid.


  - Door Jurgen (zondag 7 november 2004 om 13:17)

  Om te beginnen zijn de (islamitische) Noord Afrikanen en wel degelijk achtergesteld volk.

  Met Noord Afrikanen bedoel ik dus de landen als Marokko en Algerije. De bedoeling om deze mensen te helpen in de jaren 70-80 is uiteindelijk uitgelopen op een hel. Waar de linkse partijen in de jaren 70,80 en 90 een ieder die een tegenstrijdige mening had monddood maakte door deze persoon af te schilderen als racist, wordt je nu gewoon onthoofd. Bedankt linkse politiek...

  Het zou mij niet vreemd in de oren klinken dat alle moskee-bezoekers in Amsterdam op de Pvda stemmen. Ik denk dat ik dit niet nader hoef toe te lichten, tenzij jullie nog steeds oogkleppen op hebben.

  Als ik de vraag aan me zelf stel wat de Noord Afrikanen hier doen, dan kan ik niks anders bedenken dan Nederland overnemen.

  Waar deze groep zich onder meer schuldig aanmaakt is o.a.
  Drugshandel
  Loverboys
  Hun kontje verhuren
  Criminaliteit
  Terrorisme
  Nederland overnemen
  Overlast en onhandelbaar t.a.v. de openbare-orde

  Ik vind het bovendien schandalig dat oudere mensen alleen 's morgens overstraat durven, dan slapen die lastpakken nog. Gaan deze generatie land-opbouwers later over straat dan worden ze beroofd door onze Noord Afrikanen. Tegenwoordig worden in Amsterdam West oudere mensen mishandeld met de dood te gevolg. Dit wordt dan stil gehouden. Uiteindelijk heeft onze politie een groepje Marokkanen opgepakt die de moord gepleegd hadden. Afgelopen 2 jaar heeft de politie helikopter dagelijks vluchten boven Amsterdam West gemaakt, toeval?

  Voor veel lezers zal bovenstaand een raadsel zijn en zullen dan ook denken dat het wel allemaal meevalt. Ik woon er midden in en het valt niet mee, het is een groot broeinest van ellende.

  We zijn ook bezig om te verhuizen. We worden steeds meer met de nek aangekeken, alleen om dat ik een ander geloof heb en blank ben?????
  Ook nu Theo vermoord is door en van die geiteneukers, worden onze Marokkanen bang,hebben geen begrip voor de situatie, bla, bla, bla.

  Nou, ik heb ze gewoon zien juichen en dat was niet bij de Eltawheet Moskee, of hoe dat gesticht ook heet. Ze bouwde o.a. feestjes op 4 mei en bij de moord op Fortuyn. Nog niet zolang geleden hebben ze ook het monument op de Dam onderhanden genomen.

  Bang ben ik niet, maar een veilig gevoel is ver te zoeken. Ook is het gevaar veel dichter bij dan de meeste mensen denken.

  Een legale optie is; De meningen van Zalm, Verdonk en Wilders goed en snel uitvoeren.

  Illegale opties zijn er genoeg, maar dan verlaag tot een bepaald niveau.
  (einde citaat)


  Bron:

 • http://weblog.roelonline.net/archives/002350.php

 • Citaat 5. Wilders als politiek gevangene

  Wilders als politiek gevangene

  8 maart 2007

  door Jan Salden

  Al tweeëneenhalf jaar lang krijgt Geert Wilders iedere week tientallen keren post van mensen die hem dood wensen. Waar hij gaat, gaan zijn beveiligers. ,,Ik zou niet meer weten hoe het voelt: in mijn auto stappen en gewoon een stukje toeren.''

  DEN HAAG - Laatst, zegt Geert Wilders, zat hij drie van de vijf werkdagen op het politiebureau. ,,De chocomel staat dan al klaar. Ze weten precies wat ik wil drinken.'' Twintig bedreigingen had hij aan te geven. Toen hij vrijdags voor de derde keer de politieagent achter de balie begroette, verontschuldigde hij zich meteen. ,,Sorry dat ik er gisteren niet was.''

  Hij moet er zelf om lachen. Terwijl de teksten in de e-mails die hij aan de politie overhandigde daar nou niet bepaald aanleiding toe gaven. Wilders geeft toe: de bedreigingen zijn ook bij hem zelf, na vele honderden aangiftes, aan inflatie onderhevig. Maar toch: wennen doet het nooit.

  Het eerste gesprek is nog maar tien minuten oud als er een mailtje op Wilders' computerscherm verschijnt. Hij leest hardop voor: ,,Niet de Koran, maar jij moet in stukken worden gescheurd.'' Zo krijgt hij er wekelijks tientallen binnen. De voorman van de Partij voor de Vrijheid (PVV) laat op verzoek een stapeltje oude aangiftes zien:

  'Voor jou zijn geen vijf kogels nodig, één is genoeg.'

  'Je hebt nog maximaal drie weken te leven, vriend.'

  'Als je voortaan over straat gaat, zou ik maar opletten. Voordat je wordt neergeknald door de buitenlanders.'

  'Je gaat Pim en Theo achterna.'

  'Over een paar maanden zul jij je laatste adem uitblazen.'

  'Beveiliging is geen bescherming voor je. De dood is nabij.'

  'Geert Wilders, ik hoop dat je neergeknald wordt.'

  E-mails komen lang niet alleen uit Nederland, maar ook uit tal van landen in de Arabische wereld: Egypte, Jemen, Saudi-Arabië. Het blijft niet bij virtuele post. Onlangs kwam er bij de anonieme tiplijn Meld Misdaad Anoniem een handvol tips binnen over een op handen zijnde zelfmoordaanslag op de politicus. Twee mannen uit Den Haag en Leiden zouden met een busje gevuld met explosieven op hem willen inrijden.

  ,,Verschrikkelijk'', zegt Wilders, ,,vooral omdat het zo concreet was.'' Het Openbaar Ministerie (OM) doet nog steeds onderzoek naar de meldingen.

  Het aantal bedreigingen nam het afgelopen jaar aanzienlijk toe, zegt Wilders. Dat zijn PVV tijdens de laatste verkiezingen negen zetels haalde, hielp daarbij ook niet echt. ,,Politiek is het een fantastisch resultaat, maar voor mijn privé-leven was het een zegen geweest als we nul zetels hadden gehaald.''

  ***
  De eerste doodsbedreiging aan zijn adres kan hij zich nog herinneren. Wilders, toen nog Kamerlid voor de VVD, had een pleidooi gehouden de omstreden Al Fourqaan-moskee in Eindhoven te sluiten. Toen was daar Farid, die in september 2003 op het forum van een website liet weten dat wat hem betreft ,,Wilders met de dood bestraft zou worden''.

  Farid A. werd opgespoord en tot een voorwaardelijke celstraf veroordeeld. ,,Ja, die straffen stellen niks voor'', zucht Wilders. ,,Ik geloof dat hij later nog een keer wat gestuurd heeft, maar dat weet ik niet zeker.''

  Farids bericht was het startsein van een stroom aan dreigementen, die van geen ophouden weet. Doordat politie en justitie na de moord op Pim Fortuyn en Theo van Gogh hun les hadden geleerd, wordt Wilders inmiddels al tweeëneenhalf jaar bij iedere stap die hij zet onafscheidelijk gevolgd door beveiligers.

  Hij kan nergens heen zonder hen tevoren in te lichten. ,,Zelfs als ik naar de buurman loop.'' Hij heeft grote bewondering voor de 'jongens' die hem overal waar hij gaat vergezellen. ,,Vermoeiend is het wel. Eigenlijk vind ik dat het ergste van dit alles. Steeds weer die vraag: wat ga je morgen en overmorgen doen?''

  ,,Je moet honderd procent inzage geven in je leven. Je hebt geen enkele privacy. Ik begrijp het: ze moeten hun werk doen, locaties tevoren verkennen. Voor mij betekent het dat ik moet plannen-plannen-plannen.''

  Voorheen kwam de PVV-voorman die zelf opgegeven planning ook braaf na. ,,Had ik ze gezegd dat ik op zondag met mijn vrouw wilde wandelen, regende het die dag pijpenstelen. Dan ging ik toch maar, om hun een plezier te doen. Nu ben ik niet meer zo gek. Als het regent, blijf ik thuis.''

  ***
  Of hij nog wel eens in zijn Audi TT rijdt? ,,Nee, al tweeëneenhalf jaar niet meer.'' Verkopen doet hij hem niet. ,,Dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen.'' Wel moet hij hem ieder jaar laten keuren. ,,Heb ik weer 2000 euro aan reparaties.'' Lachend: ,,Ik wist niet dat er zoveel stuk kan gaan aan een auto als je er niet in rijdt. Misschien ligt het wel aan de garage...''

  Hij heeft wel eens op het punt gestaan in de zilvergrijze bolide te springen en, met het raampje open, een stukje te gaan rondtoeren. ,,Dan hield mijn vrouw me tegen. Ik zou niets liever willen, maar ik zou niet meer weten hoe het voelt.''

  Sinds ongeveer een jaar woont Wilders in een beveiligd appartement. ,,Dat is een feest in vergelijking met de gevangenis in Zeist, de kazernes en alle woningen waar we tot dusver hebben gewoond. Ik heb mijn vrouw om me heen, mijn katten, mijn eigen spullen. Wat meer heb je nodig?''

  Waar de buren van Ayaan Hirsi Ali, die in een soortgelijk appartement als Wilders woonde, in opstand kwamen tegen de vele veiligheidsmaatregelen in het gebouw, heeft Wilders amper problemen met zijn buren. ,,Al is dat vooral aan mijn vrouw te danken. Zij maakt er echt werk van de contacten goed te houden.''

  Vooral de periode dat hij in verschillende gewone, dus onbeveiligde huizen woonde, waren vreselijk, aldus Wilders. ,,Ik moest soms met een pruik, een plaksnor en een bril over straat, zodat niemand me herkende. Mijn vrouw lag dubbel.''

  ,,Achter in de auto schrobde ik met een tandenborstel en aceton de lijmresten weg. Was ik helemaal rood onder mijn neus. Het zag er niet uit, ik liep voor joker door de Tweede Kamer. Toch heeft niemand er ooit iets over gezegd. Of omdat ze het niet zagen of uit beleefdheid.''

  Sommige collega's in de Kamer begrijpen, ook nu de bedreigingen al tweeëneenhalf jaar duren, nog steeds de impact niet helemaal. Een inmiddels voormalig PvdA-kamerlid mijmerde eens tijdens een debat over het mooie zomerweer.

  Wilders: ,,Ik ga zo op een terrasje zitten, zei hij, wat ga jij doen? Meestal ga ik er dan maar niet op in of ik zeg: misschien. Hij realiseerde zich niet dat ik dat niet kan.''

  Het is misschien tegen beter weten in, geeft Wilders toe, maar hij rekent er op dat de bedreigingen een keer stoppen. ,,Al lijkt het me heel raar. Ik vraag me dat ook wel eens af. Wat zou ik doen als het allemaal voorbij is? Zou ik voortdurend over mijn schouder kijken? Of zou het juist heerlijk zijn? Ik weet het niet.''

  Voorlopig zullen de dreigementen nog wel even doorgaan. Hij zal er zijn toon in ieder geval niet om matigen. ,,Daarvoor zit ik in de politiek. Om heikele thema's aan te snijden, zoals het boerkaverbod. Ik zou geen knip voor mijn neus waard zijn als ik dat niet meer ter sprake zou durven brengen.''
  (einde citaat)

  Bron:

 • http://www.nd.nl/htm/dossier/statenverkiezingen/artikelen/070308c.htm
 • ***

  Referenties intern

  1. (boek) 'Koran: verbieden of Herschrijven?'
   A4 pages= 360 / Words= 130.751 / Epages= 125
  2. Eerbetoon Blood and Honour Nederland
  3. 'Risico op aanslag met massavernietigingswapens groot'
  4. Geert Wilders is al een week dood
  5. De Nieuwe Ariërs (NA)
  6. 30 Vragen over antisemitisme
  7. 1 Miljoen Marokkaanse miljonairs
  8. Wetenschappelijke definitie Jood
  9. Adolf Hitler reïncarneert in 2006
  10. 2060: Hongersnood in Europa
  11. Autochtonen, allochtonen en Hindoelanders
  12. Terreurplannen Al Qaida Nederland
  13. Is Forza Nederland extreemrechts?
  14. Adolf Hitler is de messias van de Joden
  15. Moslims hebben geen toekomst
  16. Inburgeringstest voor moslims
  17. Ontwikkelingsplan Europese moslims
  18. Theorie kapitalistisch fascisme
  19. Etnische firepower
  20. Militariseren van de allochtonen
  21. Jaarverslag 2004 Al Qaida Nederland
  22. Digitale gedoogzone WWW
  23. Kogels voor Geert Wilders
  24. Integratie tot psycholander
  25. Wordt lid van Al Qaida Nederland
  26. Opheffing BV Nederland
  27. Deel 1: "Blanke, pigment en verstand", is geherpubliceerd, lees het verzoek om verwijdering van Meldpunt Discriminatie Internet
  28. Deel 2: "Blanke, pigment en verstand"
  29. Reacties van lezers(essen) en MDI op "Blanke, pigment en verstand"
  30. Digitale accijnzen
  31. Het geheime doel van het integratiebeleid
  32. De kastenmaatschappij in Nederland
  33. Allochtonen remmen welvaartsgroei
  34. Integratie is uitroeiing
  35. Allochtonen zijn nieuwe zondebokken
  36. 2004 is voor radicale Hindoes, Hindoestaanse Surinamers 2003-2004
  37. Euthanasie voor iedereen.

  1. WOIII, deel 1. De Derde Wereldoorlog
  2. WOIII, deel 2. Invriezen alle radicale moslims
  3. WOIII, deel 3. Een Autochtone Unie?
  4. WOIII, deel 4. Bunkers van de Autochtone Unie
  5. WOIII, deel 5. Radicale hervorming religieuze doctrines


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Podium
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved