Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Theorie kapitalistisch fascisme

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1147
Offerdatum   dinsdag 23 augustus 2005
Gepubliceerd in de multikulkrant
 • De Multikulkrant. Een verrijking voor Nederland
 • ... Go to previous Epage

  In de hiernavolgende tekst zal de hele theorie van het kapitalistisch fascisme uiteengezet worden. In de eerder geschreven teksten, getiteld: 'Militariseren van de allochtonen' (wfor1145) en 'Etnische firepower' (wfor1146) is er al iets hierover geschreven.

  Eerst volgt een citaat uit tekst wfor1145. Om misverstanden te voorkomen volgt hieronder een opsomming van het ultieme doel van het kapitalistisch fascisme:

  1. Opbouwen van een superieure organisatie, die met militaire precisie opereert, dus volgens het concept van honderd procent efficiëntie en zekerheid. Kennis en knowhow staan hierbij centraal en geen offensieve wapens.

  2. Een etnische groep die op grote schaal hiervoor kiest, dient zich dus krachtig te organiseren, om een hele bedrijfstak of economische sector te monopoliseren. Het is dus niet de bedoeling dat zij terroristisch worden of de autochtonen gaan uitmoorden. Op intelligente wijze gebruik maken van de kennis en expertise van de autochtonen is meestal verstandiger.

  3. Alle leden van de etnische groep dienen zich te disciplineren, om de economische kracht van de hele groep te versterken. Al het talent, manpower, womanpower, expertise, manuren en wilskracht dient dus totalitair gemobiliseerd te worden. Elk lid van de etnische groep dient zich te ontwikkelen tot een gerespecteerde burger van het nieuwe thuisland, door hard te werken en fanatiek te studeren. Respect verdien je immers alleen door zelfdiscipline en door zelf je handen uit de mouwen te steken.

  4. Subsidies of giften van 'blanke' ambtelijke pijpertjes zijn uit den boze in het kapitalistisch fascisme. Het motto is immers bundeling van alle economische firepower en krachtig investeren. Zelforganisaties moeten dus zelf etnisch venture kapitaal bijelkaar sprokkelen, om later trots te zijn en zelf te genieten van de vruchten van de eigen arbeid. Bedelen bij 'blanke' politici is dus feitelijk verboden. Als een zuinige Hindoestaan of koelielander met een modaal inkomen per jaar makkelijk tienduizend euro kan sparen, om het te investeren, dan kan elke zwarte of kleurling dit. Duizend hardwerkende Marokkanen kunnen makkelijk per persoon vijfduizend euro sparen per jaar en al dit kapitaal bundelen in een investeringsfonds, met een gegarandeerde instroom van vijf miljoen euro (1.000 maal 5.000) per jaar. Met dit geld kunnen makkelijk honderd Marokkaanse schoonmaakbedrijven opgebouwd worden, om de hele schoonmaakbranche van Zuid-Holland te veroveren en alle concurrenten af te maken. Ruim vijfduizend Marokkanen krijgen dan werk en niemand zal hen dan als zieke achterlijke idioten meer beschouwen. Laat mij dus je scherp geslepen hoektanden zien beste Marokkaantjes. (einde citaat)

  Een theorie voor de koelie kapitalistisch fascisten
  Om de theorie van het kapitalistisch fascisme uit te werken zal ik de koelielanders (zie noten) als bruine laboratorium ratten gebruiken in deze tekst. Let erop dat sommige delen van de hiernavolgende tekst fictief zijn, wat betekent dat de auteur niet verantwoordelijk is voor misinterpretaties of verdraaiingen.

  Het internationale koeliemeisjes bordeel
  Koeliemeisjes zijn zeer geliefd bij de rijke klein geschapen 'blanke' mannen, wat een fantastische mogelijkheid biedt om hier grof geld mee te verdienen, in het belang van land en volk. Volgens statistieken is het heel normaal dat minstens tien procent van een populatie van levende wezens afwijkt en dus extreem denkt van nature. Dit geldt ook voor koeliemeisjes. Minstens tien procent van deze soort is van nature ideaal geschikt om als koeliehoer of hindoehoer te fungeren en wil feitelijk niets anders. In het lichaam van dergelijke meisjes is er door een genetische afwijking een overdosis aan mannelijke hormonen (testosteron), waardoor er een natuurlijke nymfomane fantasiewereld is, wat hun ideaal geschikt maakt om als koeliehoertjes of hindoehoertjes te werken.

  Er zijn wereldwijd ongeveer 200 miljoen jonge koeliemeisjes beschikbaar. Tien procent hiervan vertegenwoordigt een natuurlijke populatie van ruim 20 miljoen geboren koeliehoertjes, wat aangeeft dat de bruine koelievolkeren hier behoorlijk wat geld mee kunnen verdienen. Volgens de principes van het kapitalistisch fascisme dient alles totalitair georganiseerd te worden, om de hele bedrijfssector te monopoliseren. Het is dus best mogelijk om een multinationaal bedrijf te bouwen, met de hoerige koeliemeisjes als product voor de internationale prostitutiemarkt. In elk land zou men dan een BV moeten opbouwen, om wereldwijd ruim vijf miljoen koeliemeisjes aan het werk te zetten, zodat er een lokaal monopolie kan worden opgebouwd.

  Karmaleer voor de hindoehoer
  Om de zaak echt totalitair aan te pakken, dient elk koeliemeisje eerst geïndoctrineerd te worden met de karmaleer voor de hindoehoer, waarbij zij absoluut dient te geloven dat zij geboren is om als hoer te leven, tot haar dood. Een karmische hoer is een meisje, die haar vuile stoffelijke lichaam en haar heilige vagina en borsten geschonken heeft aan alle behoeftige mannen, en in wezen gekozen heeft om niet meer te bestaan, als mens, want dat is niet meer nodig. Een karmische hoer gelooft dat zij geboren is om de smerigste seksuele behoeften van het lagere mannelijk geslacht te bevredigen, in het belang van alle levende wezens. Zij gelooft dat het haar heilige plicht is om de wereld met haar vagina te pacificeren. De mantra 'make love, no war' is voor haar de heiligste klank ter wereld. Zij gelooft dat zij reeds miljoenen jaren lang reïncarneert op aarde, om als hoer te leven en dat zij nu het hoogste hoerenniveau heeft bereikt na duizenden reïncarnaties, in het belang van een pacifistische wereld. Immers elke man zal gelukkiger worden na genoten te hebben van het geofferde lichaam en geslachtelijke openingen van een karmische hindoehoer.

  Absoluut geloof koeliehoertjes
  Elke koeliemeisje dient eerst een jaar lang geïndoctrineerd te worden, met de religieuze filosofie dat het haar karma is om levenslang als hoer te leven en dat zij dit als een heilige plicht dient te beschouwen. Zij is in wezen de goddelijke Laxmi van onze moederlijke wereld, maar zij heeft haar vuile lichaam, borsten en vagina geofferd, omdat zij een hoger levensniveau heeft bereikt en dit leven niet meer nodig heeft. Een karmische hindoehoer heeft in wezen zelfmoord gepleegd en haar ego totaal vernietigd, om opnieuw geboren te worden, als een verlichte straatslet, die levenslang verdoemd is om op haar rug te liggen en dagelijks doorboord te worden door de genadeloze en agressieve geslachtsdelen van tientallen mannen. Haar lichaam heeft zij weggegooid in het riool van de wereld, kleren heeft zij in wezen niet meer nodig, haar ziel is dood, maar haar innerlijk is zuiver en geestelijk blijft zij eeuwig maagd, omdat er geen plaats meer is voor een man in haar hart. Zij houdt van mannen, maar zij kan alleen diepe spirituele liefde voelen voor de hogere en onstoffelijke kosmische scheppingskrachten.

  Het absolute leven als koeliehoer is heilig voor een meisje, die heilig gelooft dat zij geboren is om als een karmische hoer te leven tot de dood. Door haar lichaam te offeren aan alle mannelijke rioolratten wordt haar stoffelijke lichaam smerig, etterig en stinkend, maar haar geest en ziel blijven zuiver, hoger en worden tijdens elke uitnaaidag steeds verder gezuiverd van alle karmische zonden, totdat zij na tientallen jaren straalt als een fonkelende diamant, van vele miljoenen jaren. In wezen gelooft een karmische hoer dat zij niets waard is, maar zij weet dat elke man ter wereld ernaar verlangt om haar te bezitten, om gedurende eindeloze milliseconden te genieten van haar nauwe geile vagina, mond of van de andere erogene zones.

  Elke man die doordringt in de stralende vagina van een karmische koeliehoer zal gedurende het hoogtepunt verlost worden van alle leed en paradijselijk genot ervaren, van duizenden schone maagden uit het echte hemelse paradijs. Een bruine koeliehoer is dus het echte paradijs op aarde voor de behoeftige man, die zijn kleinzielige en egoïstische seksuele behoeften wil bevredigen, als een gevangene van de stoffelijke wereld van verschijnselen, vreemde manifestaties en zinloze handelingen.

  Om een multinational te bouwen met een paar miljoen koeliehoertjes dient de zaak dus op kapitalistisch fascistische wijze opgebouwd te worden. Elk koeliehoertje werkt zonder loon voor de multinational, maar krijgt wel de garantie dat zij elke dag voedsel, gerieflijke kleding, beeldige sieraden, medische verzorging en onderdak heeft, tot haar dood. Er moet dus een karmische arbeidsovereenkomst getekend worden met de multinational, waarna het koeliehoertje 24 uur per dag beschikbaar is als arbeidskracht en product. De samenleving zal alles eraan moeten doen om de koeliehoertjes te accepteren en hen ook te respecteren. Het hoerig stigma van taboe en vies dient dus radicaal vernietigd te worden, zodat elke man probleemloos gebruik kan maken van de diensten van de koeliehoertjes en via creditcards, automatische incasso of online machtigingen kan betalen in het bordeel van de koeliehoertjes. De tarieven dienen zodanig aangepast te worden, dat in de beginfase alle concurrenten geruïneerd worden, totdat de koeliehoertjes een regionaal monopolie hebben en hun prijzen flink kunnen verhogen, om flink wat geld te verdienen.

  3000 Koeliehoertjes in Zuid Holland
  Een simpele berekening kan aantonen dat de koeliehoertjes veel geld waard kunnen zijn, als alles professioneel en op kapitalistisch fascistische wijze wordt aangepakt. Als drieduizend koeliehoertjes in de regio Zuid Holland een monopolie realiseren en elk per dag vijf mannen bevredigen tegen een tarief van vijftig euro per half uur, alles inclusief, dan is succes zeker gegarandeerd. Bij veertig procent bezetting kan er makkelijk 300.000 euro per dag verdiend worden, wat ruimschoots genoeg is om vette nettowinsten te realiseren. Als dankzij het kapitalistisch fascisme een monopolie wordt gerealiseerd dan kan de bezettingsgraad stijgen tot 90 procent wat leidt tot een bruto omzet van 675.000 euro per dag. Op jaarbasis is de omzet dan minstens 135 miljoen euro, op basis van veertig vijfdaagse werkweken per jaar. De nettowinst is dan minstens 50 miljoen, wat ruimschoots genoeg is om alle koelielanders te bewapenen en hen los te laten op de Afro-surinamers, zodat zij dan de macht overnemen in Suriname en een echte welvarende Hindoestaat kunnen stichten. Het offer van drieduizend koeliemeisjes is dan echt een heilige daad in het belang van alle levende wezens in Suriname. De onderontwikkelde Suri-negertjes moeten echt snel in de pan gehakt worden, om Suriname tot een welvarende natie te maken, waarna elke neger lekker lui en met een lekkere afgeleefde koeliehoer kan gaan genieten van WW in hun eigen welvaartsstaat. Wat wil de domme Suri-neger nog meer?

  Nauwe synthetische vagina
  Nogmaals wil ik met klem erop wijzen dat bovenstaand voorbeeld slechts hypothetisch is. In theorie zouden Hindoestanen toch serieus moeten overwegen om de natuurlijke aangeboren talenten en capaciteiten van de ruim tienduizend koeliehoertjes in Nederland maximaal te benutten, om gewoon grof geld te verdienen en om maximaal te integreren in de Nederlandse samenleving. Desgewenst kan elk hindoehoertje voorzien worden van een nauwere synthetische vagina (of replica van een pornoster), zodat een condoom dan overbodig is en de klanten beter bediend kunnen worden. Doordat de hindoehoer in feite samadhi heeft bereikt, heeft zij haar eigen vagina, baarmoeder en eierstokken niet meer nodig, want zij is dan geofferd aan de vurige lust van Shiva.

  Ultieme doel van het kapitalistisch fascisme
  Het volgende zal vreemd klinken. Het ultieme doel van het kapitalistisch fascisme is feitelijk om alle migranten te 'deporteren' uit Nederland, juist door hen krachtig te bundelen en te organiseren. Een rijke Turk zal op een gegeven moment toch overwegen om te remigreren naar Turkije, omdat het hsijn heilige moederland is. De radicale zelfdeportatie is in feite het fascistische doel van het kapitalistisch fascisme met betrekking tot een etnische groep in Nederland. Als alle 120.000 Hindoestanen in Nederland rijk, radicaal, zelfbewust en strijdvaardig zouden worden, dan zouden zij zeker een eigen leger opbouwen om de macht in Suriname met grof geweld te veroveren, om een welvaartsstaat op te bouwen, waarna minstens 70 procent zou kiezen voor remigratie.

  Opmerkelijk feit is dat uit onderzoek blijkt dat minstens 70 procent van de Surilanders en Surinamers in Nederland niet gelukkig zijn en terug willen naar Suriname. Helaas blijven zij passief jammeren en klagen, net als onderontwikkelde kleine jammeraapjes die kou en honger lijden in een bloeiende bananenboom. Maar goed, onderling discrimineren Surinamers elkaar altijd als ratten en schieten hier niets mee op.

  De fundamentele mantras van het kapitalistisch fascisme zijn:
  1. 'Gebruik de volkskracht maximaal en mobiliseer het oervolk'
  2. 'Discrimineer extreem, om het eigen ras of volk te redden'
  3. 'Geef de vogels sterke vleugels, dan vliegen zij zelf weg naar hun moederland'
  4. 'Gebruik haat en racisme alleen om geld te verdienen en niet om oorlog te voeren, met offensieve wapens'

  Afrikaans koffiekartel
  Elke keer als ik een kopje koffie drink, dan voel ik mij medeplichtig aan de uitbuiting van arme Afrikaanse koffieboeren, die slechts tien eurocent krijgen van de twee euro's die ik betaal voor een pak koffie in de Nederlandse supermarkt. Wie is de schuldige?

  De negers uit Afrika moeten iets leren van hun 'blanke' koloniale uitbuiters, want zij zijn niet dom of minder intelligent. Als alle Afrikaanse koffieboeren zich bundelen volgens het totalitaire principe van het kapitalistisch fascisme, dan kunnen zij zeker duizend procent meer verdienen met de verkoop van hun koffiebonen en hun welvaartsniveau verhogen. De 'blanken' in Zuid Afrika hebben ditzelfde gedaan met het diamantkartel van de Beers en zorgden voor welvaart voor alle twaalf volkeren en stammen in hun eigen land. Afrikaanse negers moeten harder werken, om echt vooruit te gaan en dienen zich radicaal te organiseren om alle honger, oorlog en ellende in Afrika zelf op te lossen. Wachten op een rijke 'blanke' Messias is niet een uitgangspunt voor het Afrikaans kapitalistisch fascisme. De neger zal het zelf moeten doen en hsij heeft alle capaciteiten om het echt zelf te doen, want er zijn in wezen geen aangeboren statistische correlaties tussen intelligentie en rassen. In heel Afrika is minstens drie procent hoogbegaafd, (ruim twaalf miljoen mensen) en dit is de groep die een eerlijke kans moet krijgen om alle ellende te vernietigen.

  ***
  Slotwoord
  Het ondergrondse en illegale bestuur van Al Qaida Nederland adviseert alle moslims, etnische minderheden en niet-westerse allochtonen, om radicaal te kiezen voor de strategie van het kapitalistische fascisme. Allen, ook de niet-moslims zullen gezegend worden door Allah, de barmhartige en genadevolle zeta-entiteit van de Islam en de geopenbaarde Koran. De wegen van Allah zijn ondoorgrondelijk.


  Noten
  Koelie. Het begrip koelie is een denigrerend scheldwoord voor Hindoestanen in de Surinaamse en Nederlandse volkstaal. Hollandse journalisten hebben ICTers uit India regelmatig bestempeld tot ICT-koelies in officiële mediapublicaties (Volkskrant en NRC). Men dient echter door te denken, om dit begrip anders te interpreteren. Koelies waren oorspronkelijk sjouwers en konden veertien uur per dag zware zakken sjouwen of keihard landbouwwerk verrichten, zonder enige stress of oververmoeidheid. Dit impliceert dat een koelie iemand is die behoorlijk sterk, potent, vitaal en levenskrachtig is. Juist hierom dient een ieder die uitgemaakt wordt als koelie te beseffen dat het juist een compliment is, want de koelie is immers sterker en kan vele ontberingen doorstaan. De meeste negers en Nederlanders uit ons tijdperk zouden instorten en sterven van ellende als zij elke dag minstens veertien uur moesten werken, omdat zij immers zwakker zijn dan de bruine koelies. Een koelielander is dus een heel sterk, machtig en levenskrachtig wezen.

  Na de afschaffing van de slavernij in 1863 in de Nederlandse koloniën hebben koelies uit India het zware landbouwwerk op de plantages overgenomen en de Joodse en Hollandse koloniale uitbuiters een vette winst laten maken van minstens vijftig miljard euro. In totaal hebben de Joden en Hollanders minstens 285 miljard euro verdiend aan de uitbuiting van Suriname en zijn er nooit voor gestraft of gemarteld. Führer Adolf Hitler heeft juist door de radicale vernietiging van vijf miljoen Joden alle koloniale Joodse netwerken en ondergrondse Europese syndicaten verwoest, waardoor de uitbuiting van de ex-koloniën radicaal beëindigd werd, wat zeker een historische prestatie is. Uiteraard betekent dit niet dat de Joodse holocaust niet betreurd moet worden, omdat elke verzwegen of ontkende genocide van welk volk dan ook een mensonterende daad is. Extreme jodenhaters (antisemitisme) dienen de bijdrage van de gegermaniseerde 'blanke' Joden aan de Europese beschaving eens beter te bestuderen, om een beter oordeel te vellen en wijzer te worden. Zonder de Joodse immigranten zou de meerderheid van de Europeanen beslist nog onderontwikkeld en middeleeuws zijn.

  ***

  ... Go to previous Epage

 • Theorie kapitalistisch fascisme
 • Etnische firepower
 • Militariseren van de allochtonen

 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Podium
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved