Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Kogels voor Geert Wilders

Offeraar       Dewanand
Offercode      WFOR1143
Offerdatum     1 mei 2005

Sedert de rituele slachting van Theo van Gogh verkeert het grootste deel van de Nederlandse bevolking in een manische shocktoestand. Dit is door diverse deskundigen uit de academische wereld bevestigd, hoewel zij zelf niet weten hoe dit probleem opgelost moet worden. Ik verricht in feite al vijftien jaar prive onderzoek naar extreemrechts en alles wat met de multiculturele samenleving te maken heeft. Vanwege mijn opleiding aan de Technische Universiteit Delft (TUD) ben ik min of meer gefocused op het ontwikkelen van concrete en exact gedefinieerde oplossingen, zoals gebruikelijk is in de traditionele beroepsethiek van de raszuivere ingenieur. In de klassieke wiskunde is er een stelling dat een complex probleem zo exact mogelijk moet worden omschreven en gereduceerd moet worden tot diverse deelproblemen. Symptoombestrijding is iets wat wiskundigen totaal nutteloos vinden. Op grond hiervan kan de dood van Geert Wilders als symptoombestrijding beschouwd worden en hierom als iets nutteloos gezien worden. Levend is zo iemand immers meer waard. Zelfs de nazi's zouden zijn lijk niet veel waard vinden, omdat hij geen goudvullingen heeft in zijn kiezen.

Geert Wilders, wie is hij?
Op grond van mijn jarenlange onderzoek naar extreemrechts kan ik rustig stellen dat de heer Geert Wilders geen klassieke Nederlandse rechtsextremist is. Als hij een facist zou zijn, dan zou hij eerst jarenlang gewerkt hebben aan het opbouwen van militaristische ondergrondse knokploegen, precies zoals Adolf Hitler en Mussolini indertijd gedaan hebben. Facistische leiders werken met dodelijke precisie en slaan onverwachts en wreeddadig toe, om het volk bloedig te onderwerpen. Ik weet natuurlijk niet of Geert Wilders al erin geslaagd is om de meerderheid van de hoge sergeants en officieren in het leger achter zich te krijgen, om een coup te plegen en een dictatuur te vestigen in Nederland. Momenteel lijkt het erop dat hij niet echt werkt aan het opbouwen van een bewapende troepenmacht en driftig zoekt naar aanhangers en sympathisanten.

Als ik de verklaringen bestudeer van Wilders dan krijg ik sterk het idee dat hij als een kip zonder kop dingen rondbazuind, zonder enige lange termijn strategie of een hoger doel. Opvallend is dat hij totaal niets verteld over zijn levensfilosofie en niet eens duidelijk maakt of hij nou rechts is of rechts-liberaal. Dit soort dingen zijn onduidelijk. Hij maakt wel duidelijk dat hij een anti-islam figuur is en het liefst de islam zou willen verbieden, als hij aan de macht komt. Maar ik vraag mijzelf wel af, of hij wel de harde feiten kent over islamitisch Nederland. Begrijpt deze man wel wat de islam is en hoe het komt dat moslims zo agressief optreden in Nederland? Hij moet nu eens goed begrijpen dat harder klagen, schreeuwen en schelden juist niets oplost, maar de problemen alleen maar erger maken. Nederland radicaliseert meer en meer en eens zal het derde schot gelost worden en een vierde, en daarna een heel salvo. Is dit wat Wilders wil?

Het is triest om te beseffen dat Nederland nu een bittere kastenmaatschappij is en dat velen, ook blanken, hier het slachtoffer van zijn. De kloof tussen de diverse etnische groepen neemt toe en niemand beseft welke metaprocessen dit veroorzaken. Angstige en bekrompen mensen kruipen als hersenloze schaapjes bij elkaar en vergeten daarbij om verder na te denken. Een kudde die rillend in de kou bij elkaar kruipt, is eigenlijk apathisch en wacht passief af tot de zwakste soortgenoten geslacht worden door de wolven. Ik zie nu dat vele etnische groepen zich precies zo gedragen. Het grootste gevaar hiervan is dat het geloof in fatalisme toeneemt nu en op den duur de hele economie kan vernietigen. Dergelijke metaprocessen spelen immers ook de hoofdrol in vele Derde Wereldlanden, die steeds dieper in de put raken, zonder enige hoop op lotsverbetering. Als ditzelfde zal gebeuren in Nederland dan zal de welvaartsstaat totaal imploderen binnen tien jaar. Mensen zoals Geert Wilders zijn het harde bewijs van destructieve metaprocessen in heterogene samenlevingen.

Ik geef toe dat een flink aantal moslims er gewoon een zooi van maken en de boel terroriseren. Maar aan de andere kant ontmoet ik vele mensen die radicaal gekozen hebben om een bewuste ex-moslim te worden, omdat zij gelukkiger willen zijn. Ja, wat heeft de islam in ons high tech tijdperk nou te bieden? Wat hebben wij aan een leeg vat met valse klanken? Waarom is de bijdrage van moslims aan de wetenschap totaal verwaarloosbaar? Hoe kan een stukje dode stof op het hoofd een meisje tot een geweldige moslim maken, als de koran duidelijk maakt dat vrouwen niet na kunnen denken en altijd minderwaard zijn. Hoofddoekjes zijn alleen leuk als de meisjes het leuk vinden, net als lippenstift, oorbellen, piercings in de vagina en stinkende sexy strings. Meisjes zijn totaal ondoorgrondelijk als het om makeup en mode gaat en dat mag best zo blijven. Derhalve geloof ik niet dat wij moeilijk moeten doen om een leuk hoofddoekje, want meisjes mogen toch best straatpolitiek bedrijven. Elke vrouw zou een stevig hoofddoekje kunnen dragen om haar hogere spirituele en filosofische krachten verder te ontwikkelen. En als zij een week later hier genoeg van heeft, dan mag zij best bloot op de cover van de wijkkrant, om de saaie buurt wat op te fleuren en mannen wat nat voer aan te bieden. En ik zeg je echt, er zijn flink wat meisjes die dit echt doen. Die Wilders zou eens zelf een doekjesharem moeten kopen, om lekker te genieten van de zalige nauwe psycholanders. Ach Wilders, ga gewoon naar Somalie en geniet van de tropische meiden daar. Doe niet moeilijk, want kogels met jouw naam erop, kan jij toch niet betalen.

Geert Wilders is met de dood bedreigd en moet nu levenslang in een eenzame bunker wonen. Ik geloof dat er best extremisten zijn, die kogels hebben met de naam van Geert Wilders erop in vette letters. Het is maar net de vraag wanneer zij dit lood gaan verzilveren, om op ongepaste wijze mee te tellen. Al dit barbaarse hanengedrag en voetengestamp is totaal nutteloos en maakt de samenleving alleen maar zieker. Waar gaat het naartoe met de befaamde Nederlandse beschaving? Op welke barbaar uit de politieke apenarena moet het machteloze volk stemmen? Is het geen gek idee om bij twijfel gewoon te stemmen op Geert Wilders, om onze natuurlijke apeninstincten te laten overwinnen en onszelf tot volwaardige aaplanders om te bouwen? Doe maar meteen oehoe, oehoe en brul het uit, als je wild wordt van de witte mannetjes apen in de Nederlandse politiek. Ik zal morgen een leuk lintje kopen voor ridder Geert Wilders.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved