Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Geert Wilders is al een week dood

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1197
Offerdatum   1 april 2006
Gepubliceerd in de multikulkrant
 • De Multikulkrant. Een verrijking voor Nederland
 • Amsterdam. Vanmorgen heeft de Militaire Inlichtingendienst het geheime nieuws bekend gemaakt dat het Tweede Kamerlid Geert Wilders een week geleden is doodgemaakt in zijn staatsbunker. De koningin van Nederland had met een koninklijk decreet besloten om dit nieuws nooit bekend te maken, uit vrees voor een volksopstand en burgerlijke onrust. Dit plan mislukte echter.

  Op tientallen extremistische websites heeft men videobeelden getoond van de martelingen die Geert Wilders vlak voor zijn dood moest ondergaan. In het begin van de films is te zien hoe men hem uitkleed en een hete staaf in zijn anus steekt, terwijl hij het uitschreeuwt van pijn en zelfs in het Nederland en Engels luidop uitkraamt: "Ik wilde Allah niet beledigen. Ik bekeer mij direct tot de islam als jullie mij niet doodmaken. Ik smeek jullie in naam van Mohammed om mij te laten leven."

  In de dertiende minuut van de videofilm is op scherpe beelden te zien hoe men de witte slappe penis en ballen van Geert Wilders afbindt en alles met een groot slagersmes eraf snijdt. Alle gemaskerde mannen lachen zich krom als de beruchte nazistische VVD'er bewusteloos neervalt op de grond. Hij krijgt daarna een pepinjectie en plakt zijn geslachtswond af met een dikke laag plakband. Als Geert Wilders zijn ogen opent plassen alle jihadi's een voor een in zijn mond, waarna er eventjes oude beelden van een lachende Osama Bin Laden te zien zijn.

  Daarna is te zien hoe men eerst de vingers van Geert Wilders een voor een eraf hakt en zijn oren eraf snijdt. Op het moment dat een van de jihadi's een groot mes pakt en zegt dat hij deze beruchte VVD'er gaat fileren, is duidelijk de hese stem van Geert Wilders te horen die het volgende uitgilt: "Ik pijp jullie allemaal als je mij niet doodmaakt. Ik ben homo hoor. Jullie mogen mij naaien in mijn reet. Maak mij niet dood, Allah is groot. Ik ben nu moslim geworden." Deze smeekbede helpt helaas niet.

  Er zijn minutenlang beelden te zien hoe alle mannen Geert Wilders schoppen, slaan en op hem spuwen. Op een korte scène is zelfs te zien hoe Geert Wilders aan de donkere penis van een van de mannen zuigt. Daarna volgt er een vertraagde opname waarin duidelijk te zien is hoe een jihadi met een trage beweging de nek van Geert Wilders doorsnijdt, terwijl het bloed eruit spuit. Er verschijnt dan een stilstaand beeld van een man met een kromzwaard in de ene hand en het hoofd van Geert Wilders in de andere, zonder enig geluid. Dan stoppen de videobeelden op internet opeens, met een stem die in het Arabisch zegt: 'Allah ho akbar'.

  Door deze videobeelden op internet kon de koningin niets meer doen, want er ontstond afgelopen week opeens overal in Nederland burgerlijke onrust. Ook werden tientallen moskeeën en hindoetempels in brand gestoken. In Utrecht werden zelfs drie Marokkanen doodgeschoten door Nederlandse militairen in burgerkleding. Uiteindelijk bevestigde de regering via een persbericht dat Geert Wilders inderdaad dood gemaakt was en dat niemand wist tot welke organisatie de daders behoorden. Het was voor de politie wel duidelijk dat een onbekende geheime Al Qaida cel achter deze moord zat.

 • Zie online Videofilm: Moord op Geert Wilders. klik hier.
 • Epiloog
  En op 1 april moet je alleen in het heilige boek van Allah geloven.

  Bron: Press Agency Al Qaida Netherlands
  Reporter: Dewanand

  *** Program end ----- jihadi neuronic partial interface ......
  *** End of simulation at date saturday 1 april 2006, at neuronic time 00.05
  *** Delete virus parameters of jihadi program ...........
  *** ......... RAM-memory cache = zero.
  *** Loading partial memory buffer of Dewanand ....
  *** Processing ten million neurons of Dewanand .....
  *** ........ checking partial memory Dewanand .......
  *** Neuronic System status Dewanand = normal values ...
  *** Back to normal Hindu mode ...........
  *** Starting Dewanand smile application ....
  *** ha ha ha ha ha ha

  Noot
  De hele tekst met offercode wfor1197 is fictief en onderdeel van mijn huidige schrijftraining tot professioneel Hindoeschrijverschap. Ook is deze tekst een zuiver offer van tamasische kennis aan Altecrea.

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Podium
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved