Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Terreurplannen Al Qaida Nederland

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1173
Offerdatum     dinsdag 11 oktober 2005

Disclaimer
Onderstaande tekst, met offercode wfor1173, is door Dewanand geschreven, om zuivere kennis aan Altecrea te offeren. Dewanand adviseert elke lezer(es) om serieus hiermee rekening mee te houden. Dewanand, als auteur, kan niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade ontstaan door deze tekst, met offercode wfor1173.
Dewanand voert in onderstaande tekst een neuronische simulatie uit van het duistere bewustzijn van een jihadi terrorist en activeert ongeveer tien miljoen hersencellen, om in ruim een uur onderstaande tekst te schrijven.

*** Start simulation at date 11th october 2005, at neuronic time 19:06
*** Loading parameters of jihadi program ........
*** ...... buffering memory cache....... .........
*** Program start ----- jihadi neuronic partial interface ......

'Allah is groot. Daar is onze Aisha in haar geile burqa'. De bruine ogen van een jong Marokkaans tienermeisje beloeren het groepje bebaarde mannen, terwijl zij met kleine pasjes het halal cafe in Rotterdam binnenstapt aan de Bin Ladenstraat nummer 69. Haar heldere stem piept: 'Allah is mijn heer en ik ben zijn hoer. Salaam Aleikum. Laten wij strijden tegen de Westerse honden, die onze vrouwen en dochters verkrachten en onteren. Allah ho akbar'.

Het hele gezelschap zingt in koor. 'Allah ho akbar. Onze god is groter dan Bush en Balkenende. Wij gaan hen verbranden in het hellevuur. Dood aan de Westerse vijanden'. Aisha gaat daarna zitten op een stoel en neemt een slokje bier, om wat bij te komen en om wat te ontspannen in het gezelschap van een tiental moslimmannen.

Het hele gezelschap wacht even in stilte op de wijze woorden van mullah Bolkestein, die met een notitieblok in de hand gereed staat om de besloten vergadering van Al Qaida Nederland te openen. Hij kijkt strak voor zich uit en opent de vergadering met de volgende woorden.

'Dierbare broeders en zuster,
in naam van Allah en de heilige koran open ik deze geheime vergadering. Vandaag gaan wij onze terroristische plannen in Nederland voor het jaar 2006 bespreken. Ik heb al met diverse geheime Al Qaida cellen kontakt gehad en zij zijn al bijna klaar met de voorbereidingen. Heeft iemand alvast nog enkele mededelingen of vragen vooraf?'

Een bruingekleurde jongeman van hindoestaanse afkomst steekt zijn vinger op en zegt: 'Mijn hindoestaanse cellen in Den Haag plegen over twee weken een aanslag in een hindoehonden tempel. Ik mag dit eigenlijk nog aan niemand vertellen, maar geloof dat dit ervoor zal zorgen dat de hindoes uitgeroeid zullen worden en zich uit angst tot Allah wenden, om ook besneden te worden en goede moslims te worden'.

Bolkestein kijkt hem glimlachend aan en uit:
'Nou Koelielander D., jouw initiatief is voortreffelijk. Wij moeten inderdaad ook de hindoehonden hard aanpakken, want die vervuilen de wereld met hun afgodsbeelden en varkenslappen. Hebben jullie nog een aantal hindoemeisjes verkracht?'

'Nou, dat verkrachten is niet goed gelukt. Maar tien van onze Marokkaanse jongens hebben wel een paar hindoemeisjes zwanger gemaakt en zo bekeerd tot de islam. Die hindoemeiden geilen van onze besneden pikken hoor en likken het gewillig af. Dat is echt de wil van Allah'.

'Ok, nu ga ik verder met de vergadering. Onze planning van 2005 is niet goed gelukt. Op 11 september 2005 wilden wij de afsluitdijk opblazen, om een paar honderdduizend ongelovige Westerse honden uit te roeien. Allah is groot. Maar dit ging niet door, omdat interpol onze kontaktpersoon schaduwt en zijn bankrekening geblokkeerd had. Allah zal ons zegenen, met nieuw geld. Ik was kwaad op die cel die deze zaak zou regelen. Nu is dit plan uitgesteld tot volgend jaar 11 september 2006. Wij krijgen steun van een radicale Somalische cel uit Delft, die bij buurthuis de Vleugel een ruimte heeft. Die jongens zijn harder en willen echt voor Allah sterven. Ik ga nog met hun mailen hierover, om de afsluitdijk goed op te blazen, want het bloed van honderdduizend Hollanders moet geofferd worden aan Allah. Allah is groot'.

Een Marokkaanse jongen in een lang geel gewaad steekt zijn vinger op. 'Hallo Mohammed C. zeg het maar'.

Mohammed C. pakt zijn mobieltje en houdt het tegen zijn mond, om met praten te beginnen. 'In naam van Allah zal ik mij wreken voor de moord op een miljoen Afghanen, tweehonderdduizend Irakese kinderen, vijftigduizend Palestijnen, tweeduizend moslims uit Kosovo en bijna een half miljoen Irakezen. Allah heeft mijn gebeden verhoord. Nu bid ik tien keer per dag, om een vrome moslim te worden. Jullie weten dat ik bomexpert ben en getraind ben in Afghanistan door Osama Bin Laden zelf'. Hij neemt even een slokje jonge jenever en zwijgt even, om zijn glimmend mobieltje te onderzoeken.

'Mijn Al Qaida cellen uit Rotterdam hebben nu al genoeg bommen om het hele Botlek gebied tot een vuurzee uit de hel te maken. Wij willen een grote gifwolk laten ontstaan om heel Zuid Holland te vergassen'. Hij lacht opeens hardop. 'Allah is groot. Met de steun van Allah gaan wij die honden hier uitroeien en wij gaan het beter doen dan Adolf Hitler. Trouwens onze geleerden hebben nu ontdekt dat Adolf Hitler besneden was en dus een moslim was. Hitler moest de Joden dus namens Allah uitroeien en daarom moeten wij het boek van Hitler als de tweede koran aannemen. De zionisten haten ons, omdat wij sterker zijn, hun joodse vrouwen beter neuken en strijden tot de dood. Allah is groter dan alle Joodse afgoden en daarom gaan wij erin slagen om de Joodse honden uit te roeien. Allah ho akbar'.

Bolkestein klapt even enthousiast in zijn handen om deze laatste woorden van zijn meest gehaaide jihadi strijder en vervolgt zijn betoog.

'Ik ben zelf een 'blanke' Nederlander en zat vroeger zelfs bij de Nieuwe Ariers (NA) en de VVD, maar nu heeft Allah mij uitverkozen om de heilige oorlog te voeren tegen de Westerse zondaars. Ik moet tot de dood strijden, en wil voor Allah doodbloeden. Allah ho akbar. Ik ben trots op mijn islam en ik zeg jullie echt dat wij moslims gaan overwinnen. De ongelovigen gaan wij afslachten met onze kromzwaarden. De buiken van zwangere Westerse hoeren gaan wij opensnijden met onze bajonetten, om de zondige Westerse babies te straffen, in het vuur van Allah......'

*** ...... bleep ......... bleep ........
*** warning partial neuronic system Dewanand overload error .......
*** system failure ........ error 1010101011 .......... overload error.......
*** refreshing memory cache of Dewanand ........
*** continue program jihadi neuronic partial interface ........
*** counting 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - 0
*** System of Dewanand ready .... restart simulation

.........'Allah ho akbar. Ik ben de beste moslim van heel Nederland en ik zal hen laten bloeden en hun bloed offeren aan Allah. Allah is de grootste. Zing met mij mee'.

Alle aanwezigen in het halal cafe staan op om mee te zingen.

Allah is groot.
Allah is groot.
Allah is groot,
En wij zijn de soldaten van Allah.

Heil aan onze profeet Mohammed.
Heil aan onze profeet Mohammed.
Heil aan onze profeet Mohammed.
Wij zijn de slaven en onderdanen van Mohammed.

De koran is ons heilig boek.
De koran is ons heilig boek.
De koran is ons heilig boek.
En wij gehoorzamen alleen de heilige koran.

Alle lof, eer en al ons bloed is van Allah.
Het verse en warme hart en bloed van onze vijanden
zal geschonken worden aan Allah.
Omdat wij dat willen,
En omdat wij de soldaten van Allah zijn.

Sig Heil aan Allah, Mohammed en de Koran.

De hele houten vloer van het halal cafe trilt nog enkele minuten lang na, door het voetengestamp van de hele groep zingende moslimstrijders. Iedereen gaat zitten, om even bij te komen.

Aisha schreeuwt luidop. 'Ik ben echt trots op jullie allemaal. De potentie van een moslimman is duizenden malen groter dan van een ongelovige man. Ik heb dat zelf onderzocht hoor. Moslims naaien mij beter. Zo meteen heb ik nog een cadeautje voor jullie allemaal. Nu voel ik mij zo geil in mijn zwarte burqa. Het is Allah zelf die mij wil naaien'.

Bolkestein zegt lachend:
'Aisha, je krijgt het hele weekend mijn vers zaad in je zwarte spleet en nauwe mond hoor, omdat Allah dat wil. Jij bent onze heilige hoer hier en voor jou willen wij strijden. Je moet veel naaien met moedige moslims, om sterke soldaten te baren voor Allah. Allah is groot'.

'Hallo, ik wil nog wat vertellen', schreeuwt een tengere Somalische halfneger, die in een duistere hoek van het cafe zit. 'Ik heb afgelopen maanden bijna tien blanke meisjes gepakt en vijf zijn zwanger geworden. Drie van hen hebben zich bekeerd tot de islam en willen nu heel veel moslims baren, om ons leger groter en sterker te maken. Mijn honderd geheime Al Qaida cellen gooien geen bommen hoor, nee, wij spuiten die blanke sletten en hindoehoertjes vol met moslimzaad, om Nederland te islamiseren en om te bewijzen dat wij beter kunnen neuken dan de ongelovigen. En die meiden houden van onze besneden dingen hoor. Ik heb een hele website vol met foto's van Hindoemeisjes die met veel plezier aan een besneden lul zuigen van een Arabische moslimman. Die Hindoes moeten wij als eerste uitroeien en al hun vrouwen tot onze slavinnen maken. Dat is de wil van Allah'.

'Ok, broeders en zusters, ik wil deze vergadering nu beeindigen. Heeft iemand nog een opmerking voor de rondvraag?'

Koelielander D. staat op en gilt: 'Wij moeten snel iets doen om Ayaan Hirsi Ali te vermoorden, want die slet verveelt mij al jarenlang. Willen jullie dat ik dat regel? Ik wil haar wel zelf verkrachten voordat Mohammed C. haar kut wegsnijdt en haar keel eraf hakt. Dat is de wil van Allah. Allah ho akbar'.

Ahmed brult direct daarna luidop: 'Ik wil die Geert Wilders persoonlijk slachten en voeren aan de varkens. Hij moet ook opgeruimd worden en snel, nog voor het einde van dit jaar moet zijn bloed geofferd zijn aan Allah. Weg met deze zionisten. Ook die Verdonk en Balkenende mogen gevoerd worden aan de varkens. Ik heb genoeg van hen. Wij moeten heel Nederland met bloedig geweld veroveren en tot een islamitische staat maken, want dat is de wil van Allah. Allah is groot en ik ben zijn slaaf'.

Bolkestein kijkt naar iedereen en merkt dat de meesten te bezopen zijn, om nog iets zinnigs te uiten. 'Ok, hierbij sluit ik deze vergadering. Laten wij nu maar lekker gaan genieten van pita broodjes met Arabisch bier. Er is kaviaar met shoarma broodjes. Eet smakelijk, in naam van de profeet en Allah. Allah ho akbar'.

Aisha, in haar geile pikzwarte burqa, wil nog iets zeggen aan iedereen en springt overeind.

'Wacht, ik wil nog wat aanbieden aan alle mannen hier. Jullie mogen vanavond bij mij thuis komen om te genieten van mijn heilige dijen. Ik ben nu een hoer van Allah en moet jullie laten proeven hoe de schone maagden in het paradijs uit de koran smaken. Mijn lichaam is net zo lekker als de meiden uit het paradijs, dus kom vanavond in mijn lichaam en geniet tot de eeuwigheid je meeneemt naar het echte paradijs. Allah is groot en ik ben zijn hoer'.

*** Program end ----- jihadi neuronic partial interface ......
*** End of simulation at date 11th october 2005, at neuronic time 20:19
*** Delete virus parameters of jihadi program ...........
*** ......... RAM-memory cache = zero.
*** Loading partial memory buffer of Dewanand ....
*** Processing ten million neurons of Dewanand .....
*** ........ checking partial memory Dewanand .......
*** Neuronic System status Dewanand = normal values ...
*** Back to normal Hindu mode ...........
*** Starting Dewanand smile application ....
*** ha ha ha ha ha ha

Noot
De hele tekst met offercode wfor1173 is fictief en onderdeel van mijn huidige schrijftraining tot professioneel Hindoeschrijverschap. Ook is deze tekst een zuiver offer van tamasische kennis aan Altecrea.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved