Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

27 Redenen waarom mensen Marokkanen haten....

Offeraar    onbekende auteur en commentaar van Dewanand
Offercode   wfor0488
Offerdatum   10 maart 2014


27 Redenen waarom mensen Marokkanen haten....

Auteur is onbekend, iemand tipte mij hierover via email en vroeg om commentaar te leveren.

Inhoud:

1. 27 Redenen waarom mensen Marokkanen haten....
2. Intelligent commentaar van Wieroe en Dewanand (beknopt)
3. Antwoord van Dewanand terug via email aan de zender op d.d. 7 maart 2014
4. 6 Argumenten waarom Hindoes een lager mensapen ras zijn
5. Werkloosheid treft migranten extra hard (ANP 10 maart 2014)


Onderstaande tekst werd naar mij gemaild en ik besloot om het met eigen commentaar op mijn site te publiceren. Het gaat over Marokkanen en hoe men hen haat in Nederland, maar liefst 27 argumenten, niet mis dus. Lees de argumenten aandachtig en denk zelf na of er een kern van waarheid in zit. Leuk is het niet, maar besef dat Marokkanen zelf onbehoorlijk gedrag vertonen en zelf brutaal en ongemanierd overkomen tijdens het persoonlijke kontakt. In hoofdstuk 2 staat er wat intelligent commentaar, en daarna is de bewerkte mail terug als antwoord opgenomen.


1. 27 Redenen waarom mensen Marokkanen haten....

Op 7 maart 2014 om 10:42 uur ontving ik onderstaande mailbericht met een beleefd verzoekje uit rechts-intellectuele, activistische kringen in Nederland:

"Zeer geëerde Hindu intellectueel Dewanand,

Met veel interesse heb ik uw teksten gelezen.

Zelf schrijf ik ook wetenschappelijke stukken over etnische groepen in Nederland. Afgelopen week heb ik een artikel geschreven over de Nederlands-Marokkaanse bevolkingsgroep. Zou u mijn artikel kunnen doorlezen en uw mening erover willen geven? Als u wilt mag u het betreffende artikel ook op uw website publiceren."

Dit is het artikel:

Vaak vragen mensen aan mij "Waarom doet de Marokkaan dit?" of "Waarom doet de Marokkaan dat?"
Het is bijna hetzelfde als vragen waarom honden blaffen, waarom katten in bomen klimmen of waarom vogels vliegen. Ze doen gewoon zo, hun door inteelt misvormde brein kortsluiting maakt op een manier die indruist tegen iedere menselijke logica.


Marokkanen met de welbekende bontkraagjes.

Alleen god weet wat er werkelijk gebeurt in het rifapenbrein, maar we kunnen in ieder geval gedrag opsommen dat kenmerkend is voor hun soort:


1) "KIJK NAAR MIJ!" Dit is het standaard 24-uur per dag / 7 dagen per week gedrag dat de Marokkaan uit, om aandacht te krijgen. Dit is waarom de Marokkaan imitatie merkkleding van Gucci en Armani, nep sieraden, keiharde Arabische muziek draait in zijn auto, altijd schreeuwt enz. enz. Het is allemaal gedrag om aandacht te trekken en op te vallen binnen de rifapen-groep, om zo eten, geld en seks te bemachtigen. Hierom zullen Marokkanen in dure auto's zoals BMW en Mercedes rijden, echter nieuwe auto's zijn onbetaalbaar voor de rifaap. Hierom zal hij een tweedehands exemplaar van 15-jaar oud kopen of er een samen met zijn broer of neef aanschaffen. Een Marokkaan in een dure nieuwe auto is per definitie verdacht en is óf gestolen óf zoals in de meeste gevallen gehuurd!

2) "GEEF MEH!" Nu de Marokkaan jouw aandacht heeft zal hij proberen om je geld af te troggelen, subsidie van de overheid te krijgen of zelfs de wieldoppen van je auto te bemachtigen. De Marokkaan heeft een natuurlijk aangeboren minderwaardigheidscomplex, is ongelofelijk lui en stupide, en geeft daarom Nederlanders de schuld van al zijn problemen. Om zo subsidies en uitkeringen te krijgen in een oneindige vorm van compensatie voor verzonnen onrechtvaardigheden.

3) "BLING-BLING": Vogels en ratten worden aangetrokken door glimmende metalen voorwerpen en zo de rifaap ook. Net zoals een rattenhol vol zit met waardeloze stukjes glimmend metaal, zal de rifaap zijn galerijflat ook vol stoppen met de goedkoopste, nepste metalen rotzooi. Als je langs de etalage van een juwelier loopt en je ziet bontkraagjes met hun opgeschoren koppies naar binnen loeren weet je wat bedoeld wordt. Men kan de glinstering in hun ogen zien. In Opsporing Verzocht zijn regelmatig Marokkanen te zien die de gekste capriolen uit halen om de glimmende sieraden te stelen, die ze van hun bijstandsuitkering onmogelijk zouden kunnen betalen.

4) "HASH & WIET": In het inteelt brein van de rifaap komt snel kortsluiting voor (het zogenaamde trippen). De enige manier waarop de Marokkaan de innerlijke imbiciel in zichzelf stil kan krijgen is met blowen. Geen slecht idee, aangezien het problematische "denkende" deel van hun hersenen, juist het deel is dat hinderlijke emoties veroorzaakt zoals: Schuldgevoel, geweten, spijt, plannen, eerlijkheid, intelligentie, liefdadigheid en een miljoen andere gedachten die hun criminele gedrag zou kunnen remmen.

5) "ENERGIE DRANKJES/SUIKER": Marokkanen worden echt helemaal lijp als ze suikerrijke energie drankjes zoals Red Bull of Monster zien. Dit zit in hun rifapen-brein geïmplementeerd, en lijkt net als de appendix, een rudimentair overblijfsel te zijn uit de oertijd. De rifaap was vroeger een luie waardeloze lijkenpikker, die rijp en rottend fruit op de grond vond, als aanvulling op zijn dieet. Dit omdat ze te stom waren om daadwerkelijk te gaan jagen, iets wat bijv. Neanderthalers wel konden. Bijstandsuitkeringen, zakkenrollerij, cultuursubsidie en voedselbanken hebben de Marokkanen nu, maar ze worden pas echt blij tijdens het Suikerfeest.

6) "BLONDJES": Vaak vragen mensen: "Waarom houden ze het niet bij hun eigen soort?" Het antwoord is simpel. Heb je ooit een Marokkaanse vrouw zonder hoofddoek gezien?!! Een typisch Marokkaans wijf is afgrijselijk om te zien met een hoofd vol schaamhaar, een haviksneus en een geitenbek, dat de Marokkaanse man zo wanhopig is dat hij het met alles zou doen. Vandaar dat men Marokkanen vaak geitenneukers noemt. Zelfs knappe "Marokkaanse" vrouwen zoals Hind Laroussi en Touriya Haoud zijn verrijkt met Europees bloed en daarmee genetisch verder verwijderd van hun Marokkaanse wortels dan ze durven toe te geven. Zelfs dan is er nog veel make-up en plastische chirurgie voor nodig om ze menselijk te laten lijken.


Marokkaanse vrouwen zijn verreweg de lelijkste vrouwen ter wereld!!

7) "BOX": Mannen van de Marokkaanse soort zullen over het algemeen met veel theater elkaar begroeten in openbare gelegenheden waar ook Nederlandse vrouwen komen. Dit is om aandacht naar zich toe te trekken (typisch "kijk naar mij" gedrag) en naïeve Nederlandse vrouwen te laten denken dat rifapen gezellig en leuk zijn om in hun omgeving te hebben. Sommige denken zelfs dat je Marokkanen kan aanraken. DAT KAN NIET!! Meiden, trap niet in die rotzooi, Marokkanen blijven Marokkanen, zelfs als ze hun schaamhaar blonderen en we ze naar een universiteit sturen voor een opleiding. De innerlijke rifaap wacht op het juiste moment, en je zal uiteindelijk vermoord worden omdat je niet onderdanig genoeg bent, verkracht, gemarteld, beroofd, levend verbrand, de prostitutie in geholpen worden of een van de vele andere slechte dingen die een Marokkaan kan doen. Zeg gewoon NEE tegen de rifaap!

8) "ONBEGRIJPELIJK PRATEN": 2 Rifapen die elkaar tegen komen op straat of in een winkelcentrum zullen met veel lawaai en onbegrijpelijk onzin over en weer schreeuwen alsof er net iets bijzonders is gebeurt. Er is niets bijzonder gebeurt. De rifaap probeert 24-uur per dag om zich te onderscheiden uit de rifapen-groep, in de hoop op te vallen bij de vrouwen. Of om te doen alsof het iets weet dat de anderen niet weten om zo zijn kleine ego een boost te geven. Even een voorbeeld:
Marokkaan #1 Zal iets uitkramen als, "Salaam vriend, zemmel, kechbe begrijp je vriend?"

De tweede rifaap, die niet wil toegeven dat hij ook maar enigszins begrijpt waar de eerste rifaap het over heeft zal nog luider schreeuwen (om meer aandacht naar zich toe te trekken)" Inshallah, Mokum, bla tata's kk rasiste blablabla couscous"

De eerste rifaap, niet in staat om ook maar iets te begrijpen van wat de tweede rifaap zegt, zal net doen alsof hij alles perfect begrijpt om zo niet dom over te komen. Hij zal nog luider antwoorden met handgebaren erbij. Na een mum van tijd zullen ze door elkaar heen praten en elkaar proberen te overschreeuwen terwijl ze beiden doorgaan met hun eigen verhaal. Elk zullen ze beweren dat ze de winnaar waren van een verbaal gevecht van dominantie en mannelijkheid. Net zoals 2 hanen kraaien en slaan met hun vleugels in een veld, om zo de vrouwtjes te imponeren. Kut-Marokkanen……

9) "OVERDREVEN GEVOEL VAN EIGENWAARDE ": Zelfs de zieligste, meest lelijke, smerige Marokkaan met een koortslip denkt dat hij Badr Hari, Ahmed Aboutaleb en Ibrahim Affelay in één is. Deze overdrijving van eigenwaarde is een verdedigingsmechanisme dat de rifaap aanneemt op een jonge leeftijd, om zo niet met de waarheid geconfronteerd te worden. Dat hij in werkelijkheid het domste, lelijkste, stuk afval van Nederland is.

10) "GLIMMENDE GUCCI SCHOENEN": Zoals als eerder genoemd bij #1 en bij #3 wil de rifaap graag opvallen en houdt hij net als ongedierte van glimmende voorwerpen. Deze 2 eigenschappen komen samen perfect samen in het dragen van glimmende (imitatie) Gucci schoenen. Deze afgrijselijke gedrochten worden massaal aangeboden door handelaren in imitatiekleding op kleedjes aan de Marokkaanse stranden en de zwarte markt in Beverwijk. Alleen een compleet hersenloze idioot zou denken dat er Marokkanen massaal in echte merkkleding lopen. Marokkanen hebben vrijwel uitsluitend een bijstandsuitkering of ongeschoolde baantjes zoals schoonmaker, vakkenvuller of folderbezorger, dan kan je GEEN merkkleding betalen! De naam van Italiaanse modemerken zoals Gucci, Armani, Prada en Dolce&Gabanna is door de Marokkaanse jongeren al zo ten schande gemaakt, dat ieder enigszins zelf respecterend persoon zich niet eens meer in die kleding durft te vertonen, ook al zou die bewezen authentiek en echt zijn. Een heel enkele keer zie je een Nederlandse tokkie of kamper met Gucci lopen, maar dat is vrij uitzonderlijk.


Marokkanen met Gucci-petjes.

11) "STOER LOOPJE": Rifapen uit de stad hebben vaak een typisch loopje, om zo omstanders het idee te geven dat ze heel belangrijk zijn. Niets is minder waar, Marokkanen zijn zelden tot nooit belangrijk. Voor de gemiddelde Nederlander is het gewoon "een van die kut-Marokkanen". Een van de licht getinte rasmongolen die je negeert, die je niet zou aannemen als hij kwam solliciteren en waar je met een boog omheen loopt. Marokkanen zijn totaal nutteloos voor de maatschappij, omdat ze gewoonweg nergens goed in zijn. Het is zelf zo erg dat het woord "Marokkaan" op zichzelf al een scheldwoord is. Men hoeft hier geen "kut" of "kanker" meer voor te zetten. Wanneer je een Turk of ander licht getint persoon voor Marokkaan zal aanzien, zal deze diep beledigd zijn, dat je hen voor zo'n stuk afval aanziet.


Marokkanen worden liever niet herkend, aangezien ze
regelmatig verdachte zijn van meerdere misdrijven.

12) "BIETZEN VAN SIGARETTEN ": In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, kopen rifapen nooit pakjes sigaretten. Ze wachten tot iemand anders dat doet en bietsen er dan één van hem, of ze kopen zelf een losse sigaret om zo niet zelf leeg gezogen te worden door de plaatselijke rifapen-groep. De voorkeur voor mentholsigaretten is een Marokkanentrekje, dat het best verklaard kan worden met het feit dat rifapen vroeger van Eucalyptusboom naar Eucalyptusboom sprongen terwijl ze de menthol roken van de bladeren. Dat was voordat Australië afbrak van het Afrikaanse continent.

13) "ONVERMOGEN OM FEIT EN FICTIE TE SCHEIDEN": Marokkanen vinden het extreem moeilijk om onderscheid te maken tussen feit en fictie. Wat echt is en wat fantasie. Ze kunnen niet stil zitten en een film kijken zoals ieder normaal mens. Het makakkenbrein is niet efficiënt genoeg om te begrijpen dat de acteurs op het Tv-scherm hun helemaal niet kunnen horen en zien. Bewijs voor dit gedrag is ook vaak te zien in bioscoopzalen waar veel Marokkaanse jongeren komen tijdens het Suikerfeest. Dit soort gedrag kan men ook zien bij honden als ze een ander dier zien bij National Geographic Channel of als er een reclame is voor hondenvoer. Het huisdier zal dan gaan blaffen of kwijlen.

14) "ZOGENAAMD MOSLIM": Marokkanen zij altijd trots op hun geloof en denken dat het hen dit beter maakt dat gewone mensen, niets is minder waar. De regels van de islam zoals, die in de koran beschreven staan, zijn zo achterlijk en primitief dat ik niet eens de moeite neem om ze hier op te sommen. Daarnaast: Vrijwel geen enkele rifaap houdt zich eraan! Niet-moslims hoeven de islam niet eens belachelijk te maken, de rifapen doen dat zelf al genoeg. Het is vrij gewoon om Marokkaanse jonge mannen alcohol te zien nuttigen, drugs te zien dealen, te zien stelen, te zien liegen, te eten tijdens de ramadan enz. enz. Niemand neemt dat achterlijke geloof serieus, zelfs de Marokkanen zelf niet!! De islam is eigenlijk een herhaling van de periode in de geschiedenis waar Europa van 500 tot 1500 na Christus in zat, de duistere Middeleeuwen. Toen intellectuelen het gewone volk dom en onwetend hielden d.m.v. religie. Marokkanen kunnen duidelijk zien door de maatschappij waarin zij leven dat de Westerse cultuur veruit superieur is aan hun achterlijk geloof en dan nóg zijn ze te stom om dit vanwege hun misplaatste eergevoel om dit toe te geven. Achterlijk woestijnvolk!!

15)"VOOROORDELEN OVER NEDERLANDERS": Bij vrijwel alle Marokkanen, zowel hoog- (voor zover die er zijn) als de laagopgeleiden, komen bepaalde misplaatste vooroordelen over Nederlanders voor.
Enkele standaard vooroordelen:

-Nederlanders zijn racisten
-Nederlanders maken misbruik van de vrijheid van meningsuiting om ons te beledigen
-Nederlandse (en niet islamitische) vrouwen zijn hoeren
-Nederlanders zijn pedofielen en homo's
-Nederlanders zorgen niet goed voor hun bejaarden

Nu zal ieder enigszins genuanceerd en onbevooroordeeld mens snappen dat al deze vooroordelen stuk voor stuk onwaar zijn en dat de reden dat mensen überhaupt vooroordelen hebben enkel en alleen is om zo de eigen groep in een positiever daglicht te plaatsen.

Vaak hoort men Marokkanen uitspraken doen zoals "kanker apen" over negroïde mensen en "blonde kanker hoer" tegen Nederlandse vrouwen die hun afwijzen. Dit is onvervalst racisme! Ik heb een Marokkaan een keer letterlijk horen zeggen "ik kan geen racist zijn, want ik ben Marokkaan. Hoe dom kun je zijn?!
Als er een groep is die misbruik maakt op het recht van vrijheid van meningsuiting zijn het wel de CousCous-vreters zelf. In geen enkel land ter wereld met een moslimmeerderheid waar uberhaupt vrijheid van meningsuiting is, behalve voor de moslims zelf!! Als iemand iets zegt wat een rifaap niet bevalt, zal hij standaard gaan schelden en dreigen, dit omdat zijn primitieve brein de waarheid gewoon weg niet kan verwerken. De rifaap zal dan uit wanhoop agressief worden.

Daarnaast is het hardnekkigste gerucht nog wel dat alle Nederlandse (en niet moslim) vrouwen hoeren zouden zijn. De meeste Marokkanen zijn zo lomp, onbeschoft, lelijk, slecht gekleed en werkeloos dat ze helemaal geen geëmancipeerde Nederlandse vrouw kunnen krijgen. De enkele keer dat je een rifaap met een Nederlands meisje zal zien lopen, zal het zonder uitzondering een opstandig pubermeisje zijn dat haar ouders wil stangen (immers welke Nederlander wil er nou een Marokkaanse schoonzoon?!?) of een ordinair tokkiewijf dat zelf ook een bijstandsuitkering heeft.


Marokkanen die een baan zoeken, hoe kansloos!!

Er is ook nog de mythe dat alle islamitische meiden maagd zijn tot het huwelijk: Een grote leugen! Ontzettend veel Marokkaanse meisjes laten zich anaal nemen, omdat zo hun maagdenvlies niet scheurt. Zelfs al zouden ze het op de normale manier doen en hun maagdenvlies scheurt, dan is er altijd nog de hersteloperatie voor het maagdenvlies. Een eenvoudige ingreep die bij veel Nederlandse artsen gedaan kan worden. Zelf kan ik het weten ik heb namelijk 3 Marokkaanse vriendinnen gehad. Uiteraard mochten hun ouders daar niets van weten. Ik kan jullie vertellen, Marokkaanse meiden zijn de meest zaadvragende sletten die er zijn. Schijnheilig grafvolk….


Kijk ze schijnheilig doen met die theedoeken op hun hoofd!
De rechter had beter een boerka aan kunnen trekken dan
Hadden we die geitenbek niet hoeven zien!

Wat betreft pedofilie: Er zullen zeker pedofiele Nederlanders zijn, dat ontkent niemand en er wordt alles aangedaan om die mensen op te sporen en te vervolgen. Echter in iedere gemeenschap komt pedofiele en homofilie voor. Ook in de Marokkaanse gemeenschap, alleen kunnen zij dit door hun misplaatste eergevoel niet toegeven. Een gemiddelde Nederlander heeft een geweten en zal wanneer hij weet dat een andere Nederlander een pedofiel is, hem aangeven bij justitie. Echter bij Marokkanen is de naam van de groep of stam naar de buitenwereld belangrijker dan onrecht dat een klein kind wordt aangedaan. Ik ken zeker één Marokkaanse man die een jong jongetje seksueel heeft misbruikt. Verder is pedofilie een geaccepteerd verschijnsel binnen de Marokkaanse gemeenschap. Het wordt zelfs door de islam gereguleerd d.m.v. kinderuithuwelijking. Het is in het Midden-Oosten en Marokko volstrekt normaal om een 8-jarge meisje aan een 50-jarige oom uit te huwelijken. Het is dan vervolgens ook niet vreemd om haar op haar 12e te ontmaagden. Als dat géén pedofilie is?! Zelf de afgrijselijke profeet Mohammed is bewezen pedofiel, dat staat zelfs letterlijk in de Koran!! Ook hij had seks met de 12-jarige Aisha.


Een islamitisch huwelijk tussen een oude man en kind
….De smeerlappen…..

Hoewel inderdaad niet iedereen wekelijks zijn bejaarde opa of oma zal bezoeken, en ik dit ook zeker niet wil goed praten, is dit nog niets vergeleken met hoe rifapen met oudjes opgaan. Het enige wat je hoeft te doen om dit te weten is naar het Tv-programma Opsporing Verzocht te kijken. Als bejaarden van hun handtas beroofd worden of in hun huis overvallen worden, zal dit vrijwel altijd door rifapen gebeuren. Hier ligt natuurlijk weer een verband met hun gewetensstoornis die aangeboren is door inteelt.


De zoveelste Marokkaan in opsporing verzocht..zucht…

16) "AFGESLOTEN VOORZIENINGEN EN BOETES": Ja, dit overkomt zelfs normale mensen wel eens, maar afgesloten elektriciteit of verwarming is bijna standaard bij Marokkaanse huishoudens. De rifaap ziet het namelijk als inbreuk op zijn rechten, als hij daadwerkelijk ergens voor moet betalen. Dit omdat ze er zo aan gewend zijn alles gratis te krijgen d.m.v. subsidies en toeslagen. De Marokkaanse huurder die voor mij in mijn huurwoning zat was ook zo: Zelfs nu na 3 jaar krijg ik nog aanmaningen van onbetaalde rekeningen en boetes die open staan!

17) "MAROKKANEN IN GROEPEN": Een groep rifapen is een willekeurige verzameling van Marokkanen die samen komen voor een bepaald doel: Meestal groepsverkrachtingen, rellen, plunderen, intimidatie, of een 10 tegen 1 aanval op gewone mensen. CousCous-vreters zijn alleen bezig met hun eigen belang, maar zullen samenklitten als tijdelijk wapen tegen buitenstaanders. Zodra de tijdelijke dreiging weg is, zal de rifapen-groep uit elkaar vallen in afzonderlijke rifapen en zullen ze elkaar weer proberen te bestelen, verkrachten, bedriegen of vermoorden.


Nou wow, ik ben echt onder de indruk van dit stel dat te dom is om het VMBO af te maken!

18) "RAP MUZIEK": Rapmuziek is de herrie, die de krijsende rifaap constant maakt aan de binnenkant van zijn schedel. Net zoals een kogeltje dat rolt is een spuitbus met verf. Aan deze "artistieke" uiting kan men horen wat de rifaap zoal bezig houdt: Vrouwen lastig vallen, autochtonen beledigen, drugs verkopen en beweren dat hij een goede moslim is terwijl hij zich aan geen enkele regel van de koran houdt. Soms doet deze muziek mij denken aan de deuntjes die ik zelf als 8-jarige maakte op de musicmaker achter mijn eerste PC. Marokkanen hebben gemiddeld immers een denkvermogen dat gelijk is aan dat van een kind van 8-jaar.

19) "PSYCHISCHE STOORNIS": Psychische ziekten zijn veel voorkomend onder de geitenneukers, versterkt door inteelt en grotendeels omdat ze gewoonweg niet genoeg hersencapaciteit hebben om zich aan te passen aan de normen van de menselijke samenleving. Wetten, regels, gebruiken, normen en waarden nemen allemaal een groot deel van de verwerkingskracht van de hersenen in beslag en voor de rifaap is dit allemaal te veel. Uiteindelijk zal het rifapen-brein kortsluiting maken, en het dunne laagje beschaving dat de Marokkaan draagt als vermomming valt af en de ware aard van het beestje komt naar boven.

20) "SHISHALOUNGE": Het ultieme statussymbool voor een Marokkaan is het hebben van een eigen shishalounge, waar uiteraard geen alcohol geschonken mag worden, maar wel drugs gedeald wordt. De jonge rifapen die van school spijbelen en er de hele dag rondhangen en voor overlast in de omgeving zorgen, zullen zeggen na de zoveelste politie-inval dat ze geen andere keus hebben, omdat ze bij Nederlandse uitgaansgelegenheden niet binnen komen of scheef aangekeken worden. Alleen een Marokkaan kan niet begrijpen dat zoiets "oorzaak en gevolg" heet.


Wéér een politie-inval in een Marokkaanse shishalounge……

21) "GEBREK AAN OPVOEDKUNDIGE VAARDIGHEDEN": CousCous-vreters hebben absoluut GEEN opvoedkundige vaardigheden, en zullen soms zelfs hun eigen kinderen dood slaan. Jammer genoeg produceren ze gemiddeld 4 tot 6 kinderen, van ouders die neef en nicht van elkaar zijn en waar ze totaal geen verantwoordelijkheid voor nemen. Terwijl menselijke stellen meestal 2 kinderen krijgen en al hun energie en middelen investeren om er voor te zorgen dat ze een fatsoenlijke opvoeding krijgen, zijn makkaken biologisch geprogrammeerd om zo veel mogelijk licht bruine monsters op de aardkloot te zetten, ongeacht wat hun bijdrage aan de maatschappij zal zijn. Net als kakkerlakken en ander ongedierte planten lagere diersoorten zich immers snel voort.

22) "LAAG GESCHOOLD": Simpel gesteld: Marokkanen kunnen niet fatsoenlijk praten. Zelfs de meest simpele woordjes zoals "de, het, die en dat" zijn een flinke uitdaging om voor het juiste woord te plaatsen. Spraak is een vaardigheid waar men bepaalde mentale en fysieke coördinatie voor moet beheersen, zoals mensen doen. Er zijn goed ontwikkelde hersendelen voor nodig. De rifaap is niet meer dan gemuteerde aap met een Bèta 2.0 versie van het chimpanseebrein. Dat is net zoiets als de nieuwste versie van GTA-5 proberen te spelen op een Atari spelconsole uit de jaren '80.

23) "PVDA-STEMMEN": Geitenneukers zullen, voor zo ver ze dat überhaupt doen, altijd PvdA stemmen. Dit omdat de PvdA de partij is de het meeste hun belangen behartigd: Lage straffen op wetsovertredingen, niet hoeven aanpassen aan de normale mensen, goedkope primaire levensbehoeften, meer sociale huurwoningen, hogere kinderbijslag, hogere bijstand en WW-uitkeringen en het gebruik van niet-Nederlandse talen bij overheidsinstellingen. PvdA-politici zijn de enige mensen waar de Marokkaan zich met zijn onevenredig grote ego door begrepen voelt, deze doen immers alles wat de CousCous-bende verlangd. Feit is dat de meeste PvdA-politici, net zoals ieder normaal mens, gewoon neerkijken op de Marokkanen en hen in de grote steden vooral als stemvee zien om de verkiezingen mee te winnen.


Marokkaan die "denkt" dat de PvdA zijn gemeenschap zal helpen….

24) "BOZE GEESTEN": Rifapen geloven massaal in zogenaamde "Djinns" of boze geesten. Boze geesten die kwade gedachten in hun hoofd uitspreken en die de omgeving niet kan horen. Nu zal ieder normaal mens zoiets ronduit lachwekkend vinden. Echter het horen van stemmen in iemands hoofd is precies het belangrijkste kenmerk van schizofrenie! Iets wat door generaties inteelt, wijdverbreid is binnen de Marokkaanse gemeenschap. Marokkanen zijn dus vaak letterlijk gestoord!!

25) "OMDAT IK MAROKKAAN/MOSLIM BEN": Een veelgehoorde klacht van rifapen is dat ze gehaat worden omdat ze licht getint en/of moslims zijn, en dat als ze gewoon een blanke huidskleur en Piet Janssen zouden heten, alles makkelijker zou zijn………..Nee, Marokkanen, jullie worden gehaat voor ALLES BEHALVE JULLIE HUIDSKLEUR OF RELIGIE! Jullie zijn ongemanierd, crimineel, hebben een grote bek, agressief, leugenachtig, pedofiel, vallen vrouwen lastig, en zouden eigenlijk niet tussen normale mensen mogen leven. We zouden jullie nog steeds haten als jullie groen of paars, boeddhist of atheïst zouden zijn. Diep van binnen zijn jullie nog steeds Marokkanen, jullie acties en gedrag bevestigen dat iedere dag!

26) "ANGST VOOR HONDEN": Als een mens met een hond over straat loopt zal het hem of haar opvallen dat groepen jonge Marokkanen meteen weg stuiven uit hun omgeving, net zoals pissebedden en kakkerlakken dat doen in een kelder als men het licht aan doet. Nu beweerd de Marokkaan vaak dat dit komt omdat de hond volgens de koran een onrein dier is en hij contact absoluut wil vermeiden. Een totale leugen!! Marokkanen zijn als de dood voor honden, zelfs voor de kleinste teckel rennen de geitenneukers al weg. Dit komt omdat honden in tegenstelling tot mensen direct naar hun gevoel handelen. Honden zullen dus, wanneer ze een ander wezen niet vertrouwen, meteen gaan grommen of de aanval kiezen. Aangezien hij intuïtief aanvoelt dat Marokkanen niet te vertrouwen zijn, zal hij deze meteen als vijand zien. Daarom zijn rifapen als de dood voor honden. Een naïef beschaafd mens kan de rifaap voor de gek houden, een hond niet. Wat vooral grappig is om een wat grotere hond los te laten lopen tijdens het uit laten en vervolgens langs een hangplek van Marokkaanse jongeren te lopen. Lachwekkend tafereel verzekerd!!

27) "DEVOLUTIE": In tegenstelling tot de rest van het menselijke ras, gaan Marokkanen achteruit in de evolutie. Vroeger, toen Marokkanen gewoon in Noord-Afrika leefden en er geen allochtonen in Europa waren, konden rifapen zich door een zeer streng repressief regime enigszins gedragen en zich min of meer spiegelen aan de geavanceerde Westerse samenleving. Dit was vooral om hier zelf beter van te worden. De laatste decennia, hebben ze totale vrijheid gekregen in de Westerse samenleving en worden zelfs aangemoedigd om hun "cultuur" te uiten om zo diversiteit te stimuleren. Als gevolg daarvan zijn de rifapen aan het veranderen in het waardeloze agressieve volk dat ze ook waren voordat ze twee eeuwen geleden door de Spanjaarden en Fransen overwonnen werden. Net zoals een goudvis zich aanpast aan de grote van een vissenkom waarin hij leeft, zullen rifapen afzakken naar het laagste, meest primitieve gedrag waar de samenleving hen in toestaat. In de huidige samenleving hebben we alle remmingen die hen beschaafd zouden maken verwijderd, door toe te staan dat ze zich gedragen zoals ze doen.
Het zijn niets meer dan rifapen, apen uit het Rifgebergte!

Bronlink op internet:

 • http://www.stormfront.org/forum/t1027556/
 • Vraagje aan de poster op Stormfront:
  Heb je dit allemaal zelf verzonnen?

  Hsijn antwoord:
  Eigenlijk heb ik de Engels tekst 29 things why people hate ******s vertaald en overal waar "******s" stond "Marokkanen" neergezet. Verder natuurlijk typische Marokkanen trekjes zoals jet dragen van nep Gucci erbij gezet.
  Uiteindelijk zijn veel irritante trekken van negers en Marokkanen hetzelfde, dus veel nieuws zal er niet in staan.

  2. Intelligent commentaar van Wieroe en Dewanand (beknopt)

  Hindoes zouden dit zeggen tegen alle Marokkanen in Nederland:
  'Ka howe he Mocrowa, Jaise karni, aise barni'.

  Letterlijk vertaald uit het Sarnami staat hier:
  'Hoe gaat het Marokkaantje, je krijgt nu toch wat je zelf dik verdiende '
  (van de superieure blanke Nederlanders, nou waarom klaag je dan nog?)

  M.a.w.: de Marokkanen krijgen nu wat ze verdienen in Nederland en ze oogsten wat ze zelf zaaiden sinds zij zich hier vestigden, omstreeks de jaren zestig. In het Hindoeisme is de wet van karma heel absoluut, en je zal altijd datgene moeten oogsten wat je zelf gezaaid hebt, sinds je bestaan, onverbiddelijk en genadeloos vanaf je geboorte tot je dood, als individu of als etnische groep. Zo denken alle Hindoes in Nederland feitelijk over zichzelf en over elkaar als etnische minderheidsgroep in dit superieure blankenland, ook ik denk zo.

  ziehier, wat historische informatie over Marokkanen:

  Citaten uit Wikipedia Nederland:

  Marokkanen in Nederland
  De Marokkaans-Nederlandse gemeenschap is qua omvang de 6e etnisch-culturele bevolkingsgroep van Nederland.[3] In Nederland wonen 425.723 Marokkanen (2014), waarvan iets meer van de tweede generatie dan van de eerste generatie.[4] Een deel van de Nederlands-Marokkaanse Berbers spreken van huis uit een van de Berbertalen en dialecten, hoofdzakelijk het Tarifit (of Riffijns). Een ander deel spreekt van huis uit Marokkaans Arabisch. De jongere generatie spreekt onderling vaak Nederlands.

  Relatie met zeerovers en handelaren
  De eerste contacten tussen Nederlanders en Marokkanen stammen uit de de 16e eeuw. Nederlandse handelsschepen werden toen langs de Atlantische kust en in de westelijke Middellandse Zee regelmatig overvallen door kapers uit Barbarije. Deze zeerovers namen vaak de bemanning gevangen; zo kwamen veel Nederlanders in de Joods-Arabische slavenmarkten terecht in de steden van Noord-Afrika. Het leven als vrijbuiter trok echter ook veel Nederlanders aan, en enkele tientallen van hen werden kapitein van een piratenschip en bekeerden zich tot het islamitisch geloof. Sommige van deze vrijbuiters vielen echter geen Nederlandse schepen aan, en enkelen kochten zelfs Nederlandse slaven vrij in de hoop in gratie te blijven bij de Nederlandse staat. Tijdens de tachtigjarige oorlog sloten de Nederlanden tevens een verbond met de Barbarijse zeerovers, in de strijd tegen Spanje. In 1608 stuurde de sultan van Marokko de Joods-Marokkaanse handelaar en kaper Samuel Pallache naar Den Haag om dit verbond te sluiten. Het verdrag werd in 1610 getekend. Daarna deden incidenteel kapersschepen aan in de Nederlandse havens.

  Moderne geschiedenis
  De eerste generatie Marokkanen is in de jaren zestig en zeventig als gastarbeider en als gevolg van de daaropvolgende gezinshereniging naar Nederland gekomen. De werving van Marokkaanse gastarbeiders werd beëindigd in 1973, op dat moment waren er ongeveer 22.000 Marokkanen in Nederland. Ondanks dat er niet meer geworven werd en het de bedoeling was dat de gastarbeiders terugkeerden naar het land van herkomst, nam het aantal migranten alleen maar toe. In 1980 telde Nederland 72.000 Marokkanen, in 1990 168.000 en in 2008 335.127. Van gastarbeiders was toen al lang geen sprake meer.[5] Van de 335.127 Marokkanen in Nederland is dus ongeveer 6,5% ooit als gastarbeider het land binnengekomen. In de jaren negentig van de 20ste eeuw was de gezinshereniging nagenoeg voltooid, de Marokkanen die daarna het land binnenkwamen, kwamen als huwelijksmigrant. De verdubbeling van het aantal Marokkanen tussen 1990 en 2008 komt niet alleen door huwelijksmigratie, maar ook door het hoge geboortecijfer. Ongeveer 47% van de Marokkanen die in 2008 in Nederland woonden, is in Nederland geboren.

  Bronlink met meer info over Marokkanen in Nederland:

 • http://nl.wikipedia.org/wiki/Marokkanen_in_Nederland

 • Wieroe als de wijze, geniale Hindoe kat uit Delft kennisstad stelt het volgende:

  1. Heeft Nederland nou echt die Marokkanen hier nodig? Waarom kosten Marokkanen meer dan dat zij bijdragen aan de Nederlandse economie?

  2. Een Marokkilander is een Nederlandse Marokkaan en die is totaal anders dan een gewone Marokkaan die vers uit Marokko komt naar Nederland. Het is voor alle onderzoekers duidelijk dat de Marokkilanders gewoon een sub-etnische rebel cultuur hebben ontwikkeld en dus behoorlijk rebelleren tegen de inheemse blanke volkeren, en zelfs hier de baas willen spelen, terwijl zij hier geen kennis en talenten voor hebben.

  3. Nederland is een land van wetten en regeltjes dus dit is het eerste waar immigranten aan moeten wennen als zij zich hier vestigen. Het is aanpassen of oprotten, ook voor elke Hindoestaan of Indier die hier succesvol wil participeren, via assimilatie.

  4. Het Hindoeisme schrijft strikt voor om de aarde te dienen, en daar trouw aan te zijn die je voedt en waar je op loopt, die Dharti Maata is je thuisland en daar zet een Hindoegelovige zijn Jhandi (religieuze vlag na een inwijdings ritueel van je nieuwe huis of perceel) in als de bloed/bodem band. Je bent dan als Hindoe wel verplicht om alles te leren over je nieuwe thuisland en mee te doen met de inheemse soorten en ermee te assimileren, ook via sociale en seksuele kontakten. Het Hindoeisme streeft niet ernaar om een ander gebied te veroveren met geweld, in tegenstelling tot de islam, waar gebiedsuitbreiding centraal staat: het Dar al Islam concept en dit is het probleempunt van de Marokkaanse moslims, die enigszins religieus zijn.
  3. Antwoord van Dewanand terug via email aan de zender op d.d. 7 maart 2014

  namaste kameraad,

  Heel mooi betoog mbt Marokkanen. Waar is het gepubliceerd op internet, stuur mij de deeplink.
  Ik vind punt 25 de beste.

  Om dit betoog wetenschappelijk te verantwoorden zou je de volgende punten eraan moeten toevoegen als voetnoot:

  1. Ga terug in de kranten archieven naar het verleden, jaren zestig toen de eerste Marokkanen in Nederland arriveerden, citeer dan wat de media hierover vertelden en wat de gemiddelde Hollander toen dacht over deze vreemde buitenlandse groep. Dan kijk je naar de 27 argumenten die in deze tekst staan, en stel je de vraag: 'Het is toch waar dat de Marokkanen in nederland zelf dit beeld van hen hebben gecreeerd sinds de jaren zestig en hier zelf voor verantwoordelijk zijn? Dikke bult, eigen schuld.' Dit is niet door de gemiddelde Hollander uit de duim gezogen. Fantasie en fictie moet je in de wetenschap van elkaar scheiden.

  2. Probeer een andere etnische groep ernaast te houden, vb de surinaamse Hindoestanen, derde en vierde generatie indiers hier te lande, ongeveer 120.000 zitten in Nederland. Ga terug naar de jaren 1975 toen de hindoestanen massaal wegvluchtten uit suriname uit angst voor de fascistische neger partijen, die gewoon verkondigden in de surinaamse openbare media (Krant, tv, radio) dat zij leer gaan maken van Hindoestanen (zie J. Pengel, negroide politicus, kreeg standbeeld in suriname, terwijl hij een openlijke fascistische hindoehatende neger was uit Suriname). 40.000 hindoestanen vestigden zich permanent in Nederland en nu zie je 70 procent van hen nakomelingen hier te lande en ze zijn niet echt een gehate bruin/zwarte, niet westerse, etnische groep geloof ik.

  Maak soort vergelijkings tabel: Marokkanen vs Hindoestanen, en gebruik eventueel de integratie modellen van mij. Hindoestanen zijn erg pro Nederland, terwijl Marokkanen radicaal anti Nederland zijn. Islam en Hindoeisme verschillen hemelsbreed van elkaar, dus islam is fataal voor integratie processen. Hou een kant en klaar betoog om dit eens hard wetenschappelijk te bewijzen. op onomstotelijke manier, en uiteraad politiek absoluut incorrect, zelfs honderd procent onethisch als echte wetenschapper. Data zat wereldwijd. Zelfs in China zagen wij afgelopen week hoe islamitische chinezen op gewelddadige manier de maatschappij ontwrichten via terroristische aanvallen, gelegitimeerd door hen heilige Koran.

  Evt. kan ik wel de 27 argumenten in een eigen tekst beschouwen, en vergelijken met de status van hindoestanen in Nederland als een etnische groep van niet zuiver blank/westerse origine. Niet westerse en niet blanke etnische groepen met elkaar vergelijken kan erg nuttig zijn. Beschouw mijn Hindoelander doctrine maar, wat zuiver Hindoeistisch is, direct afgeleid uit de heilige Bhagavad Gita, pure ahimsa filosofie, RE Mantra van mij als Hindoelander:


  REmantra
  Mijn ideaal is simpel:

  Als ik over tienduizend jaar opnieuw reïncarneer op deze planeet, dan wil ik minstens tienduizend raszuivere Germaanse Nederlanders terugzien ergens in een poldertje of in het oude veengebied, levend en met een bordje puur Hollandse stamppot of boerenkool met wat lekkere Gelderse rookworst. En natuurlijk met een Heineken pintje erbij he. Hup Holland.

  Dit is simpele Hindoe fundamentalistische logica.

  Ja, je zou aan tien geleerde shastris (hindoeistische schriftgeleerden) kunnen vragen of deze RE mantra van mij als hindoe fundamentalist wel echt zuiver Hindoeistisch is. Leg evt kontakt met Indiase ambassade, hindoeraad, fasned, ohm enz hiervoor. Zie evt nawoord in mijn boekje emancipatie hindoestanen waarin eea nog exacter uit de doeken wordt gedaan, deze link:

 • 20. Nawoord, ter besluit


 • Elke rasechte wetenschapper wil zijn these, stellingname, theorie, formule (denk aan Einstein) etc echt op absolute manier bewijzen voor hsijn dood, en dit maakt iemand tot een echte harde, beta of alfa wetenschapper. Ik leerde alles hierover toen ik aan de Technische Universiteit in Delft studeerde vroeger en zo zijn veel teksten van mij opgebouwd en geschreven.

  Ter besluit:
  Wat nu nog resteert om deze 27 argumenten mbt Marokkanen maatschappelijk te toetsen is:

  1000 of 10.000 mensen aselect in Nederland elk argument te laten beschouwen en te laten zeggen:
  eens of oneens, voor elk van de 27 argumenten
  Daarna wat statistiek en in media pleuren.

  Informeel maakte ik toch vaak mee hoe barbaars, ongeletterd en ongemanierd marokkanen zijn, en dan ben je snel klaar met hen om er nog verder mee te praten. Hindoestaanse vriendinnen van mij vertelden ook dat Marokkanen erg brutaal en ruw zijn in het verkeer en zichzelf zo gehaat maken, en hierom stemden deze hindoe meiden maar op de PVV daarna.

  Veel niet westerse etnische groepen haten marokkanen ook en dit is iets wat de wetenschappelijke onderzoekers van de multikukeluku moeten uitdiepen en documenteren. De voorzitter van de Centrum Democraten, drs. Hans Janmaat (wijlen) deed vroeger de profetie dat de etnische groepen in de toekomst elkaar te lijf zouden gaan in alle grote steden, en dit klopt perfect, de inter etnische spanningen zijn heel problematisch nu, etnische jeugdbendes vechten overal met elkaar en ik heb het zelf gehoord en gezien. Denk aan de racistische aanval van marokkaanse jongens op een marokkaans meisje die zwanger was van een antilliaanse neger, ze trapten zelfs op haar buik, gewoon puur vanwege de negerhaat die in de marokkaanse cultuur erg extreem is. Hou hierbij rekening mee dat negerhaat iets is dat heel sterk gecultiveerd is in de Aziatische, Indiase, Hindoeistische, en Arabische wereld, tot in het gearabiseerde hart van zwart Afrika, en ik praat uit eigen ervaring. Dit rassenhaat probleem in de niet blank/Europese wereld is nooit echt diepzinnig uitgezocht door wetenschappers, omdat het taboe is om systematisch rassenhaat onderzoek te verrichten. Ik pleit al jaren voor het toestaan van etnische registratie in de hele EU, zie deze tekst maar:

  WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 32 of 43
  Analyse legaliseren rassendiscriminatie
  (met onderzoek etnische registratie)

 • 31. Noodzaak etnische registratie, Multicultureel laboratorium

 • bedankt voor jouw mail en attentie,

  lees dit aub voor een zalig weekendje, print het evt voor de toilet lectuur:

  WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 3 of 87
  Uitstervende Nederlanders
  Mein Kampf, deel 2

 • 0.3. Vishnu zegent Germaanse Nederlanders


 • dewanand
  hindoeschrijver en onderzoeker
  delft kennisstad
  www.dewanand.com

  ps
  hier een tekst met wetenschappelijke research over de echte, trieste biologische verschillen tussen rassen, en de onderzoekers hielden hen namen maar geheim uit angst om voor rassenhater uitgemaakt te worden, maar helaas, de feiten zijn triester dan een nuchter mens zich kan voorstellen. Zelfs ik zit nu met het dilemma: is het Evolutie of is het Schepping (Goden of buitenaardse wezens?) of totaal iets anders?
  deze tekst werd overal direct verwijderd van het internet, maar ik vond het terug op stormfront, en maakte een backup in mijn data archief, deze file die bijgesloten is:
 • Science Research: The biological differences between the races (white supremacy vs inferiority of negroes) with comments of dewanand

 • 4. 6 Argumenten waarom Hindoes een lager mensapen ras zijn

  Stel eens de logische vraag:

  Worden de bruine en zwarte Hindoes en Hindoestanen (derde en vierde generatie Indiers die afstammelingen zijn van de kantraki's uit het koloniale Suriname, periode 1873 tot jaar 1920) nou meer of minder gehaat dan de lichtergekleurde, Marokkanen?
  Zo ja, waarom dan, zo nee, waarom? Hoe heeft de etnisch/ raciale haat tegen Marokkanen in Nederland zich ontwikkeld?

  Een punt dat opvalt is dat Hindoestanen al van huis uit Nederlands praten en uit een Nederlandse kolonie komen, dus ze zijn al van oorsprong voor een slordige 70 procent vernederlandst en zijn erg pro Holland. Hindoestanen vinden het prima als hen zonen en dochters met blanke Hollanders seksen en trouwen, omdat dit gezien wordt als een opwaartse evolutie, zowel fysisch als geestelijk, omdat de blanke in het Hindoeisme een hoger, goddelijker, perfecter en reiner ras is. Ja, het Hindoeisme is inderdaad radicaal racistisch, en de neger wordt in de hele internationale Hindoe wereld echt als een lager, primitief, onrein, dierlijk, aapachtig en onintelligent ras beschouwd. Het bewijs hiervan zie je erg vaak in de Indiase Bollywood films (in Hindi en Engels) waar zwarte Indiers en negroide types vaak de slechterikken, dommerikken, dumbo's en criminelen zijn. De held of heldin is bijna altijd lichtgekleurd en erg Arisch of Caucasisch. Ik heb tot nu toe nooit een pikzwarte vrouw of man gezien in een Indiase film in de hoofdrollen, hoewel 70 procent van de Indiase bevolking heel donker van kleur is, tamils zijn de zwartste mensen in India en wonen in Tamil Nadu, het zuidelijke deel. Toen ik tamil meisjes zag viel hen pikzwarte huidskleur mij erg op, en velen leken bijna op Surinaamse bosnegermeisjes met lang, glad, zwart (schaam)haar. De rassenhaat in India is erg extreem en hierom mag ik alle miljoenen Hindoe goden en godinnen toch elke ochtend danken dat ik nu in Nederland woon, waar de superieure, lange, grootgeschapen, en hogere blanke Hollanders mij toch altijd met respect en vol mededogen hebben behandeld, ja zij redden mijn waardeloze leven vroeger in 1990, toen ik ingestort was en maandenlang in een psychiatrisch ziekenhuis opgesloten zat, en echt verplicht was om zelfmoord te plegen, als mislukte zoon van een beroemde hindoestaanse dokter, om zo geen schande meer te zijn en de eer en goede naam van mijn hele hindoestaanse familie te redden. De zelfmoord cultuur van hindoes is heel berucht en in India zijn er elk jaar 25.000 mensen die voor de treinen springen om zelfmoord te plegen, dus daar zou ik nu allang gestorven zijn of een dakloze, zieke, eenzame bedelaar zijn op straat in de felle zon, met alleen mijn dhoti als enige kledingstuk, zoals de overige 300 miljoen lagere kasten in dit darwinistische, moorddadige Hindoeland. Ja, hierom ontwikkelde ik de hele Hindoelander doctrine, die hele RE Mantra, en het hele boek uit 2005:


  WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 1 of 87
  Uitstervende Nederlanders
  Mein Kampf, deel 2

  Offeraar Dewanand
  Offercode wart0201
  Offerdatum 6 april 2005

  Dit boek is geschreven door de Nederlandse Hindoeschrijver en onderzoeker, genaamd Dewanand, als een volmaakt offer van zuivere kennis aan Altecrea.

  De omvang van dit Ebook bestaat uit:
  Aantal digitale A4 pagina's: 267
  Aantal woorden: 110.729
  Aantal online Epages: 87

 • (boek) Uitstervende Nederlanders. Mein Kampf, deel 2
  A4 pages=267 / Words=110.729 / Epages= 87

 • En jaren later ontwikkelde ik als radicale Hindoelander het onderstaande betoog, waarin ik in het nawoord toch resoluut stelling neem tov Hindoes, Hindoestanen, Indiase halfapen en hen hele geloof op het heilige Germaanse grondgebied van het Koninkrijk van de raszuivere Arische Hollanders, gewoon als dankbetuiging en persoonlijk eerbetoon aan al de honderden superieure, blanke Hollanders die mij toch altijd uit de put hielpen, met mij openhartig communiceerden, gratis kennis gaven, lief hadden en letterlijk mijn leven redden sinds mijn eenzame, harde jeugd in Suriname als paria van de paria's tussen zwarten, hindoestanen en overige rassen. Lage kaste zijn is vernietigend en suicidaal. Hierom schreef ik het onderstaand boekje met een pittig betoog, bekijk het zelf:

  WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 19 of 23
  Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi

  Offeraar Dewanand
  Offercode WART0273
  Offerdatum 1 november 2012

 • 18. Harde bewijs dat Hindoes een lager mensapen ras zijn
 • Het vreemde is dat tot op heden geen enkele Hindoe of Hindoe organisatie in Nederland hierop reageerde of reclameerde naar mij in juridische zin, dus zwijgen is toestemmen en dit betekent nu gewoon dat alle 120.000 Hindoes en Hindoestanen in Nederland akkoord gaan met deze zes argumenten van mijn onderzoek dat Hindoes inderdaad een lager mensapen ras zijn. Er waren inderdaad een paar Hindoes die mij persoonlijk te woord stonden en mij ook gewoon vertelden dat deze argumenten honderd procent kloppen, zonder enig doordachte kritiek of intelligente poging om het te weerleggen. Niemand deed enige poging of moeite om een polemisch betoog te publiceren om mijn strafbaar en discriminerend betoog aan te vallen of te ontkrachten en dit versterkt de hele stellingname ontzettend, omdat lagere mensapen zich inderdaad zo zullen gedragen en de zes intelligente argumenten van mij totaal niet kunnen bevatten met hen kleinere, zwarte koelie apenbreintjes en er gewoon te dom en te inferieur voor zijn. Het bewijs is dan zo wederkerig en elke intelligente Arische of blank Hollandse man of vrouw zou zich hier heel erg om verbazen en mijn overige literaire produkties zeker willen besnuffelen. En inderdaad, mijn beste lezers(essen) en fans zijn allemaal intellectuele blanke Hollanders die echt het fijne willen weten over hoe een Hindoelander of Surinaams/hindoestaanse figuur als mij dingen bekijkt en beargumenteerd, vooral mijn pro white race viewpoints en theorieen zijn zeker leerzaam en intrigerend voor deze inheemse rassen in Nederland. En mijn betoog is bijna altijd vlijmscherp, erg to the point, zonder doekjes erom te winden, politiek incorrect, taboeloos, en onderbouwd met feiten en citaten.

  Elke Hollander die argumenten kan verzinnen waarom Hindoes en Hindoestanen in Nederland gehaat, bespuwd, gediscrimineerd, verplicht eruit geflikkerd moeten worden en verafschuwd moeten worden, verzoek ik hierbij om mij te mailen hierover voor 1 januari 2015, daarna zal ik alle mails bundelen en alles geanonimiseerd publiceren met eigen commentaar. Argumenten waarom het noodzakelijk is om Nederland binnen vijf jaar absoluut Hindoevrij en koelie apenvrij te maken zijn ook van harte welkom, ook ik vind dit een prima idee, omdat het onder dwang terug deporteren van alle 60.000 hindoestaanse mannen naar Suriname, met voldoende zware wapens direct leidt tot de grandioze oprichting van een Hindoestaat daar, het paradijselijke Shri Rama ka Desh ('Land van Rama', zie manifest uit 2002 in cel CS16, PI Noordsingel, Hvb Rotterdam). De 60.000 jonge, hete, en neukgrage hindoe meiden en hindoestaanse baar- en kooksletjes worden hierbij als offer (Daan, geil persad met bruine beentjes wijd) geschonken aan de superieure, grootgeschapen, potente blanke (heteroseksuele) Hollandse mannen als beloning en als vergoeding voor de gastvrijheid van ruim 160 jaar op het heilige Hollandse grondgebied, als lekker en goedkoop exotisch uitnaaivoer voor de inlandse bordelen. Verse en maagdelijke hindoe meiden kunnen de potente Hindoemannen in Shri Rama ka Desh gewoon importeren uit hen oude Dharti Maata, India dus, waar er een immense voorraad is van ruim 500 miljoen verse koeliekutjes, dus meer dan zat. Enige wat nu resteert is dat de Koning en nazi koningin, Maxima dus het kabinet verplichten om Nederland zo binnen vijf jaar absoluut Hindoevrij te maken. Maxima gaat dit nazistisch plan zeker leuk vinden, omdat haar Argentijnse familie waarschijnlijk nazi Duitse wortels heeft. Opmerkelijk is de snelle nazificatie en verharding van heel Nederland sedert Maxima hier gekroond werd tot koningin. Het nazi spook zit al in het Nederlandse kabinet, omdat nu de lagere bijstands kasten geen recht meer hebben op medische kosten via bijzondere bijstand en dus netjes, legaal opgeruimd worden als untermenschen en onaanraakbaren.


  5. Werkloosheid treft migranten extra hard (ANP 10 maart 2014)

  De werkloosheid onder niet-westerse migranten is ruim driemaal zo hoog als onder autochtonen: 16 tegen 5 procent. Vooral bij jongeren is het verschil groot: 28 tegen 10 procent.
  Gepubliceerd:
  Laatste update:
  10 maart 2014 18:10

  De situatie is het ongunstigst bij Marokkaanse Nederlanders en vluchtelingen. Migranten lijken voor een deel slachtoffer van discriminatie: zij zijn veel vaker werkloos dan autochtone Nederlanders met dezelfde kwalificaties.
  Het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) schrijft dat in het Jaarrapport Integratie 2013, dat dinsdag aan minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) wordt aangeboden. Het is geschreven op verzoek van zijn ministerie.
  Volgens het rapport worden migranten, en zeker migrantenjongeren, zwaar getroffen door de economische crisis. Niet-westerse migranten hebben het veel moeilijker op de arbeidsmarkt dan autochtonen. Ze lijken dan eerder te maken te krijgen (onbewuste) vooroordelen bij werkgevers.
  Anderhalf jaar na afronding van het mbo is 19 procent van niet-westerse migrantenjongeren werkloos, tegenover 5 procent van de autochtone Nederlanders. Van niet-westerse migranten met een hbo-diploma is na anderhalf jaar 15 procent werkloos. Bij autochtonen is dat 6 procent.
  Vooral voortijdige schoolverlaters van Marokkaanse origine zijn zeer vaak werkloos (59 procent). Niet-westerse migrantenjongeren die wel werken hebben in ruim twee derde van de gevallen een flexibele baan.

  Beroepsniveau
  Het beroepsniveau van migranten is sinds het begin van deze eeuw wel toegenomen. Tussen 2001 en 2012 steeg het aantal migranten op een hoog beroepsniveau van 19 naar 24 procent. Ook het aantal migrantenvrouwen met een betaalde baan nam toe, maar deze ontwikkeling is door de economische crisis tot staan gebracht.
  De geboorte van een eerste kind is vooral bij Turkse en Marokkaanse vrouwen reden om met werken te stoppen.

  Bijstand
  Niet-westerse migranten zijn veel vaker dan autochtone Nederlanders afhankelijk van een bijstandsuitkering: 12 tegen 2 procent. Bij vluchtelingen ligt dit aandeel nog hoger. De inkomenspositie van niet-westerse migranten blijft flink achter.
  Gemiddeld bedraagt hun huishoudinkomen 18.000 euro per jaar. Bij autochtone Nederlanders is dat 25.000 euro.Van volwassen niet-westerse migranten leeft één op de zeven in armoede; bij kinderen is dat één op vier.

 • http://www.nu.nl/binnenland/3722676/werkloosheid-treft-migranten-extra-hard.html

 • Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor0488 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  Twee positief denkende teksten over Marokkanen voor nadere studie:

  1. 1 Miljoen Marokkaanse miljonairs
  2. Marokkaanse power


  3. Neem een kijkje hoe er gedacht wordt over buitenlanders, zwartjes, niet Ariers, enz in de extreem rechtse ('blanke') intellectuele wereld (Nederland, Vlaanderen, Belgie, Zuid Afrika), zie deze site, zeker leerrijke analyses van deskundigen:
  4. Intellectuele Extreem Rechtse site, pro white Holland, White Pride Holland, Nationalisme http://rechtsactueel.com"


  5. Ook leuk om te volgen is het seculier fundamentalistische discussieblog van Peter Breedveld:
  6. Ongesluierde opinies, interviews en achtergronden. Redactie: Peter Breedveld: http://www.frontaalnaakt.nl


  7. Overige aanvullende lectuur voor beter begrip van het Moslim, Islam, Koran en Marokkanen probleem in heel Europa:

  8. Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa
  9. Moslimextremisten, Nazi-Duitsland en de Apocalyps door Emerson Vermaat
  10. (boek) 'Analyse legaliseren rassendiscriminatie '
   A4 pages= 102 / Words= 40350 / Epages= 43
  11. New Book Press Release: 'Koran: Forbid or Rewrite?' by Dewanand
  12. Autochtonen, allochtonen en Hindoelanders
  13. Etnische zuivering met 1 miljard euro
  14. Een moslimvrij Nederland
  15. Zorgwekkend anti-moslim liedje uit Frankrijk
  16. Hitlers droom - De link tussen djihad en jodenhaat - likoed Nederland
  17. Moslimstrategie om de macht over te nemen in Holland, Belgie, Europa, Israel, India, enz.
   door Hans Holtrop
  18. Wij moslims zijn al eeuwen egoistisch
   (Samira al-Onal, een hoogopgeleide moslima aan het woord
  19. 21 Derde Wereldoorlog: Invriezen radicale moslims
  20. 10. Voordelen islamisering van Nederland
  21. 0.13 Appendix C. De koude Holocaust
  22. Beschouwing mensenrechten, universeel, chinees en islamitisch
   door J.J. van der Gulik
  23. Islam: maaksel van elementen uit de Hindoe Dharma, met commentaar dewanand
  24. Help, moslims willen ons allemaal vermoorden


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Zeepkist
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved