Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 19 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


18. Harde bewijs dat Hindoes een lager mensapen ras zijn


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Volgens de evolutieleer van Charles Darwin zijn alle soorten langzaam geëvolueerd naar meer complexere en intelligentere levensvormen. Hoewel de missing links feitelijk toch ontbreken, geloven vele evolutionisten nu in het concept van spontane mutaties van genen, waardoor opeens een compleet nieuwe soort opduikt, zonder de missing links. Een harde wetenschappelijke analyse van de echte fysische bouw en structuur van simpele organismen heeft al vele tastbare bewijzen geleverd dat een goddelijke creator feitelijk of heel dom zou moeten zijn of gewoon niet bestaat. Creationisten en vele christenen filosoferen nu al jarenlang over het concept van intelligent design door een Christelijke enkelvoudige God, en gebruiken hierbij overwegend Bijbelse verzen en citaten. In de wetenschap is het nu echter taboe om goed te gaan onderzoeken wat deze theorieën nou eigenlijk zouden betekenen voor de vele menselijke soorten en rassen. Ik zit nu ook met vele raadsels met betrekking tot mensen van mijn ras, wat ik vaak het Hindoeras noem. Een wat betere benaming is het Hyperras, oftewel gepigmenteerde Germanen, van het Indiase fenotype. Soms noem ik ze ook gewoon het lagere koelieras, want dat is voor velen duidelijker. Ik zal eens hieronder enkele bewijzen aanvoeren met argumentatie waarom ik dit Hindoeras nu beschouw als een lager mensapen ras, ten opzichte van Chinezen en Germanen.

  Ik ben nu bezig niet te generaliseren, maar zal dingen aanhalen die op mijn eigen leven gebaseerd zijn uit de harde praktijk. Andere onderzoekers kunnen dit dan verder gebruiken en hun eigen waarneming toevoegen, om het bewijs te versterken of te ontkrachten. In de echte wetenschap is elke stelling waar totdat iemand het tegendeel bewijst met nieuw onderzoek en andere feiten.

  Hier een lijstje met argumenten waarom ik het Hindoeras een lager mensapen ras vind nu, puntsgewijs genummerd.

  1. Een heel bekende Arya Samaj pandit van de Asan en Fasned noemt mij al jaren lang een rishi tijdens telefoongesprekken en in zijn mails. Rishi's waren de oude Sanskriet geleerden en zieners uit het oude Vedische India voor de tijd van de Mahabharata oorlog en zijn nu definitief uitgestorven. Iemand als Swami Saraswati Dayanand (Moolchand) hebben velen ook aangeduid met de term Rishi, omdat hij inderdaad een Sanskrietgeleerde was en de Veda's echt kende en beschouwingen heeft gepubliceerd voor zijn dood. Maar ik ken echt geen Sanskriet en niet eens Hindi dus mij Rishi noemen nu is echt voorbarig en te ver gezocht. Wel wil ik de Veda's gaan onderzoeken in het Engels komende jaren en kijken hoe ik mijn kennis kan vergroten daarmee.

  Deze Arya Samaj pandit is best geleerd en academisch opgeleid en ik ken hem al heel lang. Opmerkelijk is wel dat hij mij vroeger nooit iets verteld heeft over de Vedische kennis en mij niet echt steunde om te herstellen tijdens mijn talloze dieptepunten en suïcidale jaren. Zijn visie op mij doet mij nu denken aan een scene uit de film Star Wars. Een paar mensen waren met de goudkleurige vertaalrobot die twee miljoen talen kende op de maan Andor en werden ontvoerd door een bosapen volk van kleine primitieve dwergen. Toen deze bosapen de robot zagen knielden zij allemaal opeens neer en begonnen zij te zingen, omdat zij hem beschouwden als een van hun vele goden en hem wilden aanbidden. Dus kon hij zijn mensen bevrijden en hen leven redden. In feite komt dit nu overeen met de manier waarop deze Arya Samaj pandit mij nu beschouwd en het is een hard argument om te stellen dat het Hindoeras hierom best gezien kan worden als een lager mensapen ras, want er zijn veel overeenkomsten tussen hen gedrag en dat van het bosapen volk op de maan Andor. En deze Arya Samaj pandit gelooft ook echt in vele hoge en lage goden, doet havan voor de goden en zegt heilige mantras op voor zijn goden. Voor hem is een rishi iemand met hogere goddelijke, Brahmische, kennis en dus ziet hij mij als de (schizofrene) denker Dewanand, nu ook zo als die bosapen de goudkleurige robot zagen in Star Wars. Ik heb echt geen zin om hierom nu in de lucht te springen, want feit is dat ik echt nu dood zou willen gaan, maar alleen nog doorleef om heilige kennis uit Krishnaloka te offeren aan Altecrea. Als ik ooit hiermee klaar ben dan slik ik zeker direct mijn lekkere goudkleurige masala zelfmoordpil, om deze planeet met zieke, zinnelijke intelligente mensapen te verlaten.

  2. In de film 'Planet of the Apes' is de sociale kastenhiërarchie van de intelligente apen op een buitenaardse planeet opmerkelijk. De kleine apen zijn feitelijk slimmer en intelligenter en veel socialer, maar de grote brulapen hebben de macht en willen alleen maar vechten en ruzie maken. In zekere zin komt dit helemaal overeen met de kastenhiërarchie van Hindoevolkeren wereldwijd, vooral in India. Dit is een sterk argument om te kunnen bewijzen dat Hindoes een lager mensapen ras zijn en inderdaad zich gedragen als de intelligente apen uit 'Planet of the apes'. Sinds mijn jeugd ben ik immers ook altijd al meer gediscrimineerd door de langere en grotere Hindoestanen, omdat ik kleiner en slimmer was, en dus van een lagere kaste was. Ik merkte ook altijd dat bijna alle Hindoemeisjes mij afwezen, omdat zij een grote, sterke sekspartner wilden met hoge potentie en een lange, dikke penis ('lekkere kluif'), om te paren en te trouwen en ook dit is heel aapachtig gedrag en een bewijs dat Hindoerassen een lager mensapen ras zijn.

  3. De meeste Hindoes hebben echt geen flauw idee wat een Hindoe is en wat een Hindoe moet geloven. Gisteren nog vertelde een Hindoevrouw mij van ja, ze weet niet wanneer iemand Hindoe is, hoewel zij al vele jaren elke week naar de Ram Mandir gaat. Ik heb zo vaak gehoord dat praktisch geen enkele Hindoe ooit iets uit een van de 54 Hindoeïstische boeken heeft gelezen en feitelijk geen enkele van deze boeken kent, ook niet bij naam. Soms merk ik wel dat Hindoes zich Hindoe voelen, maar echt geen flauw idee hebben wat zij moeten geloven en wat het betekent in de praktijk. Zelfs Aditya is als Sanskriet geleerde iemand die ook helemaal niets gelooft en mij echt niet kan vertellen wat zij is en wat een Hindoe moet geloven en denken. Ik vind dit toch zo een sterk argument om met deze gegevens te gaan bewijzen dat Hindoerassen echt een lagere mensapen soort zijn, juist omdat zij Hindoe zijn, op een onbewuste, gevoelsmatige manier, door hen geboorte als hindoe, zonder enige informatie en kennis en alleen gevoelsmatig ('Aap zijn omdat je je aap voelt zonder enige kennis en data'). Vaak hoor ik van je bent wat je eet van Hindoes (geen rund, geen varken, vegetarisch, roti, masala, doksa, daal, baji, bara enz.) en ook dit is iets wat ik zo onintelligent en aapachtig vind en echt niet kan begrijpen. De hele identiteits structuur van Hindoes is aapachtig en bijna dierlijk primitief, totaal anders dan bij raszuivere Germanen met blauwe ogen die ik al heel lang ken. Dit moet iets zijn dat evolutionair bepaald is, want ook in India is dit duidelijk waarneembaar.

  4. De hele kleine, fragiele en zwakke lichaamsbouw van Hindoerassen is een ander hard bewijs dat zij vanuit evolutionair oogpunt echt een lager en inferieur ras zijn. Dit geldt ook voor mij hoor en ik heb dat echt op harde en bittere manier ondervonden, sinds mijn prille jeugd en ik moet eerlijk toegeven dat ik fysiek inferieur ben in genetische zin ten opzichte van 98 procent van de hogere Germaanse rassen en dat zeg ik ze ook echt eerlijk als ik met ze praat. Opmerkelijk is wel dat de meeste Germanen dit niet echt een ramp vinden, en mij vaak aanmoedigen om door te schrijven en toegeven dat ik slim en geleerd ben. Sommige hogere en lange Germanen hebben mij zelfs persoonlijk gezegd dat zij mij niet minderwaardig vinden en wel waarderen, zelfs gelijkwaardig en ik kan dit bijna niet geloven. Hoe kan ik nou gelijkwaardig zijn aan een hogere, langere, sterkere Germaanse man, met notabene een witte superpenis van 19 centimeter? Ik heb dit seksueel feit zelf gezien en gevoeld dus ik weet waar ik het over heb. Vele hete Hindoemeiden geloven dat de goden hen uitnaaien als de blanke (Arische) super penissen hen doorboren in alle gaten, en hebben mij dat ook openlijk verteld. Echte kleine inferieure Hindoehoeren, zoals Anjali Priya Rai, Rakhi, Saleena en vele anderen laten zich altijd gang bangen door blanke superpenissen op internet en zeggen openlijk dat zij gezegend worden door hun blanke afgoden.

  5. Ik ken zoveel Hindoestanen en Hindoes persoonlijk sinds mijn jeugd. Een ding dat mij zo vaak opvalt is dat zij heel primitief en barbaars denken en handelen, heel anders dan Germanen, die ik ook heel goed ken en die mijn intiemste (seks)vrienden zijn. De zuiver aapachtige manier van denken in de denkwereld van Hindoes is iets dat ik niet goed meer begrijp. Ok, ik ken niet allemaal persoonlijk, dus kan ik niet generaliseren en zeggen dat alle Hindoestanen hier halfapen zijn en laag ontwikkeld. Zelfs academisch opgeleide Hindoestanen denken heel simpel, primitief en aapachtig. Hun hele Hindoeïstische identiteit en geloof is totaal verdwenen, sinds hen emigratie uit India en dubbele migratie naar Nederland, en misschien is dit een verklaring van hun primitieve denkwereld. Identiteit is iets dat heel veel invloed heeft op de manier hoe iemand denkt, handelt en voelt. Iets als diepgewortelde religieuze opvattingen en conservatieve overtuigingen heeft ook heel veel invloed op denkpatronen en overtuigingen. Het hele semantische denkproces en interne logica wordt erdoor bepaald tot in de diepere lagen van de hersenen. Cognitieve processen bij Hindoestanen werken volgens mij echt anders dan bij raszuivere Germanen en hierom besef ik steeds vaker dat er echt fundamentele rasverschillen zijn ontstaan tijdens het evolutieproces van de vele rassen en volkeren, die duizenden jaren lang in totale isolatie leefden in stamverband. Juist hierom geloof ik als dewanist nu dat massieve en grootschalige rasvermengingen de snelste manier zijn om de menselijke soorten te laten evolueren op deze planeet. Nu blokkeren religieuze en politieke opvattingen dit evolutionaire proces en het is fataal voor inferieure rassen, die duidelijk lijden door een evolutionaire achterstand. Vele negers en Hindoes zullen mij zeker gelijk geven als zij kritisch denken over mijn visies en opvattingen. Juist hierom promoot ik radicaal seks tussen Hindoemeisjes en grote, sterke, intelligente en potente Germaanse mannen. Als ik de macht had dan zou ik elk van deze superieure Germaanse mannen verplichten om een harem te nemen van tien hete Hindoemeiden om hen hard en diep te naaien en te bevruchten. Ook met superieure negers, japanners en chinezen zou ik ditzelfde doen, denk ik, want ik heb er een paar van ontmoet. Het Hindoeras is nu zwaar gedegenereerd na tienduizenden jaren inteelt, ondervoeding en ellende.

  6. Feitelijk bestaat er geen hindoeisme en er zijn geen hindoes, want ieder koelieachtig individu die zich hindoe of arya samaj noemt verzint zelf alles ter plekke, zonder calibratie door een tekst, norm, religieus filosofische richtlijn of theologische principe. Hindoes zijn normloos, principeloos, geldwolven, dom materialistisch, laf, verdeeld, gemeen, laag, verraderlijk, hatelijk, discriminerend, kennen geen ethiek en dat is bijna hetzelfde als laag ontwikkelde mensapen met intelligentie. Dit is iets wat ik al lang onderzoek en altijd waarneem tijdens kontakt met deze primitieve menselijke soort. Het is eigenlijk heel gek, want ik kan bewijzen dat 99 procent van de mensachtigen die zich Hindoe noemen of zo voelen, absoluut niets weten of minder dan 1 honderdste procent van de echte kennis en inhoud uit een van de 54 heilige geschriften van het Hindoeisme of de zgn. Sanskriet literatuur. Wat nog veel idioter is, is dat ik vaak heb gehoord van Hindoes en Arya Samajis dat zij geloven dat zij zelf niet in staat zijn om deze mantras, slokas en verzen te begrijpen of te interpreteren. Vaak kunnen zij het wel reciteren in Hindi of Sanskriet, maar zij kunnen het niet echt begrijpen en toepassen in hun denken en handelen, als richtlijn of norm. Dit verrast mij altijd, want het is opnieuw een hard bewijs dat deze Hindoes echt net als gedachteloze en onbewuste halfapen denken, leven en handelen, zonder kennis, en echt normloos, als primitieve wilden uit de jungle. Hoe dit kan is iets wat ik nog verder moet onderzoeken, want het is echt mogelijk dat er door de evolutie hogere en lagere intelligente mensapen zijn ontstaan en als die opeens dicht bij elkaar moeten samenleven dan ontstaan er heel grote communicatie problemen en dan zal zo een multiculturele samenleving verdoemd zijn. Dit is wereldwijd waar te nemen in alle multiraciale samenlevingen. Zelfs India is extreem multiraciaal en de rassenstrijd daar is bijna dodelijk voor 70 procent van de donkergekleurde bevolking. In India is de huidskleur altijd allesbepalend voor je sociale status en de kansen die de maatschappij je zal bieden om hogerop te komen, en dit is echt een bittere rassenstrijd. Lichtgekleurde Indiers hebben altijd meer kansen in India en automatisch een hogere sociale status. Discriminatie en uitsluiting op grond van kaste, ras, huidskleur en/of geloof is in India heel extreem en ook dit is weer een hard bewijs dat deze Hindoerassen echt een lager geevolueerd halfapen ras moeten zijn, want dit was toch al duizenden jaren zo. Ja, ik laat mij maar liever soft discrimineren door blanken hier, dan dood gediscrimineerd te worden in de Indiase slums. Een blanke die mij discrimineert zou ik zelfs willen zoenen (of pijpen) als beloning, want het is gewoon hun goed recht op hun eigen heilige Germaanse grondgebied en men zou het moeten legaliseren, denk ik, mbt hindoestanen, omdat deze gekleurde inferieure mensapensoort echt hier hindert en profiteert. Gelukkig heeft nu 70 procent van de hindoestaanse meiden de hogere verlossende smaak ontdekt van de superieure blanke lul en roeien zij hun inferieure soort dus wel uit, zodat het land snel koelievrij zal worden. Er zou een wet moeten komen om alle hindoestaanse meiden te verplichten om al vanaf jonge leeftijd een jaar te verblijven in een Hollands sekskamp en ze moeten dan ook via gang bangs zwanger geneukt worden, en zo naar huis terug gaan, zelfs als zij al getrouwd zijn, om deze inferieure soort snel uit te roeien.

  Juridische voetnoot mbt anti discriminatie clubjes, art1.nl, kafka, ministerie van Justitie, Aivd
  Ik behoor zelf tot het hindoeras of koelieras, en daarom is dit betoog echt niet extreem rechts, racisme of het zaaien van haat, nee het is zelfkritiek en zelfanalyse, om mijzelf en mijn soortgenoten beter te begrijpen en om hun bewust te maken van hun inferieure eigenschappen, zodat zij dit ooit via een intelligente organisatie gaan veranderen en uit hun bomen klimmen. Als een blanke dit zou schrijven dan is het zeker wel racisme en aanzetten tot rassenhaat, zoals ik het verneem van mijn extreem rechtse kontakten. Hindoestaanse organisaties kunnen mij dus nergens voor aanklagen denk ik, maar ik hoop wel dat zij het durven om mijn betoog te ontkrachten en te bestrijden. Ik bied ze alle vrijheid en ruimte op mijn site, geheel kosteloos, om hun tegen argumenten te publiceren, dus ik hoop dat zij deze uitdaging en provocatie van mij als Hindoe fundamentalist aannemen en de wapens oppakken voor de cyber oorlog met mij. Deze stellingen en argumenten om te bewijzen dat Hindoes halfapen zijn, blijven waar (true, 1) totdat iemand het tegendeel kan bewijzen, zoals elke klassieke wiskundige het zal beschouwen met een universitaire achtergrond. Ik ben van plan om deze ideeen internationaal te gaan verspreiden om de Hindoe halfapen wereld te provoceren en ben er zeker van dat vele Hindoe extremisten met mij gaan sympathiseren, omdat hun argumenten veel harder zijn in hun eigen koelie apen landen, zoals India, Nepal, Suriname, Guyana, Trinidad, Mauritius, Fiji enz. Vele extremistische Hindoes hebben mij al gezegd dat discriminatie een uitvinding is van Hindoes zelf en uit India komt. Blanken discrimineren Hindoes echt minder dan Hindoes elkaar discrimineren en dit is een hard bewijs van het hoge beschavingsniveau van de blanke Westerse naties. Grondwettelijk hebben blanken het volste recht om te geloven in de superioriteit van hun eigen (edele Germanen) ras en beschaving, mits zij dit legaal praktizeren. Het is volledig legaal toegestaan in een liberale democratie als de hogere Germaanse rassen sterke organisaties ontwikkelen om zich vreedzaam voort te planten, en dit via hun eigen netwerken te financieren, in afgesloten regio's, zonder geweld en aanzetten tot haat. Dit is iets wat alle etnische kasten nu al doen in heel Europa in hun eigen etnische/religieuze ghetto's, inclusief de Hindoestanen en niemand protesteert tegen deze vorm van etnisch racisme en deze discriminatie door zwarten zelf. Ik ben voorstander van wettelijke bescherming van de inheemse Germaanse rassen in Europa om te voorkomen dat zij uitsterven en alles verkleurt, wel vreedzaam en zonder discriminatie.

  Waarschuwingsnoot voor elke lezer(es):
  Dit betoog van mij in hoofdstuk 18 is gebaseerd op mijn eigen waarnemingen en ooggetuigenis sedert mijn tragische jeugd en levensloop in Suriname en Nederland, na observatie en communicatie met vele soorten Hindoes. Ik beweer niet dat deze stellingname, inzake het probleem of Hindoes een lager halfapen ras zijn, absoluut waar is, zoals het letterlijk verwoord is, derhalve adviseer ik elke lezer(es) om het kritisch in overweging te nemen, zelf te onderzoeken, derden opinie te zoeken, en zelf na te denken of het geloofwaardig klinkt, met in acht neming en overweging van mijn eigen bewezen psychiatrische achtergrond en mogelijke paranoide waanvoorstellingen en verstoorde perceptie van de waargenomen werkelijkheid. Ik heb hier alleen mijn eigen beleving weergegeven en heb dit vraagstuk niet statistisch onderzocht via een willekeurige steekproef en ook nooit mijn observaties systematisch gedocumenteerd. Ik kan dus echt niet bewijzen of dit alles absoluut waar is voor alle Hindoes in Nederland en Suriname. Ooggetuigenissen van derden (mag anoniem, kom op negers uit je frustraties, laat je zwarte ziel spreken) die deze visies bevestigen of het juist ontkrachten zijn van harte welkom en ik zal alles ongecensureerd toevoegen als reacties van lezers(essen).

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 19 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012