Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Help, moslims willen ons allemaal vermoorden

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1279
Offerdatum     21 november 2009

Moslims, moslims en nog eens moslims. Iedereen haat ze. Maar wat doen moslims nou verkeerd. De moslimmannen willen de hele wereld veroveren en alle andere mannen uitmoorden. Dat is islam, maar hoe moet het verder? Wat is de waarheid over de moslimman?

Het grootste probleem van moslimmannen is hun besneden penis, want dat is de echte oorzaak van al hun agressie en gemoord. Uit onderzoek bleek dat besneden ratten veel agressiever en onrustiger waren dan de onbesneden soortgenoten. Dus de moslimman is net als een besneden rat en is agressief en onrustig. Wat moeten wij dan doen? Wie houdt er van moslimmannen? Wie lust ze rauw?

In de Koran staat duidelijk vermeld dat de islam de wereld moet veroveren. Alle mensen die niet in Allah geloven moeten genadeloos afgeslacht worden. Allah is immers de enige god in de islam en iedereen die iets anders gelooft moet dood. Ja, leuk hè, wat dan?

Moslimmannen zijn nu een groot probleem in Nederland. Zij spelen een oneerlijk spel. De moslimmeisjes hebben de onderdrukking van moslimmannen geaccepteerd en dragen braaf een hoofddoek. En de meeste doekjes willen absoluut niet met andere mannen neuken of hen pijpen en dat is oneerlijk. Moslimmannen neuken wel elk blank Hollands meisje als hoeren en laten zich door hen pijpen. Maar beffen doen moslimmannen niet, want dat is haram, tegen de islam. Zelfs in bed is de moslimman diepgelovig en neukt in naam van Allah. Zo vroom zijn zij. Dit is toch geweldig.

Islam is feitelijk een geweldig geloof voor heteroseksuele mannen die macht willen en die vooral veel en hard willen beesten en neuken. In de islam mag je alles doen wat je wil, want als beloning ga je naar het paradijs van Allah en daar krijg je 72 natte blondjes om dag en nacht te kunnen neuken. Ja, Allah is de beste god voor de moslimman, want hij krijgt het recht om iedereen te vermoorden en alle vrouwen daarna te verkrachten. De Islam zorgt goed voor de lul van de moslimman en daarom houden deze soort besneden mannen zoveel van hun zieke geloof.

Bekeer je snel tot de islam

Weet je wat. Als je ook wil beesten en genieten als de moslimman dan moet je je nu meteen tot de islam bekeren. Wil je niet genieten van het leven en alles kunnen neuken wat je tegenkomt. Moslimmannen mogen alles neuken dat een gat heeft, geiten, hoeren, moslima's, jongetjes (anaal), koeien, ezels en kamelen. Ik word bijna jaloers op deze superpotente moslimmannen met hun grote harde besneden pik. O ja, en de moslimman mag ook blanke anaalgeile homomannen neuken hoor, want in de islam is degene die geneukt wordt de homo en niet degene die neukt. Zo willen moslimmannen het hele blanke ras uitroeien en kapot neuken. Islam is toch echt een geweldig geloof. Je kan binnen drie minuten moslim worden hoor, als je nu meteen de shahada opzegt, de islamitische geloofsbelijdenis. Wat was Mohammed toch een geniale man zeg. Echt om jaloers op hem te worden.

Hindoes afslachten

In de islam is de Hindoe de allerlaagste van de samenleving. Christenen en Joden zijn de volkeren van het boek, volgens de koran, maar Hindoes die moet je gewoon bij miljoenen afslachten. En dat hebben moslims ook echt gedaan in India. Daar zijn ruim 90 miljoen Hindoes afgeslacht. Tientallen miljoenen Hindoemeisjes zijn verkracht, gemarteld en als seksslavinnen verkocht op markten. Dit is de harde waarheid en Hindoes die dit niet weten zijn gewoon stomme mietjes en zwakkelingen. Moslimmannen haten Hindoes op een vreselijke manier.

Islamieten willen de wereld veroveren, hoewel zij het totaal niets te bieden hebben. Toch verkondigen radicale moslims dit de hele dag op internet en soms op televisie. Dit is toch gewoon belachelijk. Wat is er nu mis met moslimmannen? Gewoon alles. Wij leven nu in een beschaafde wereld. Maar de moslimman met zijn grote besneden pik leeft nog in de middeleeuwen. Trouwens dat klopt letterlijk, want volgens de islamitische kalender is het nu pas de vijftiende eeuw. Ja, wat moeten wij doen? Vluchten helpt niet, want de moslims met hun bommen zitten nu overal. En zij neuken als konijnen om de aarde te veroveren.

Blanke moslim hoertjes

Er zijn nu teveel blanke Hollandse meisjes die zich als hoeren laten uitnaaien door een heleboel besneden moslimmannen. En die meiden vinden dit heel lekker. Gewoon lekker de blanke benen wijd en de grote moslim hoer spelen voor een heel leger besneden moslimmannen. Zo een blanke meid fantaseert dan dat zij in het paradijs van Allah is en dat moslim duiveltjes haar natte witte kutje uitnaaien. De blanke uitnaaisletten in Nederland zijn ook een groot gevaar voor de hele samenleving. Want ik hoorde nog een geval van een blanke vrouw die zich liet uitnaaien door een hele groep moslimmannen en daarna zwanger werd. Nou, weet je wat zij deed. Zij zette direct een doekje op en trouwde met de moslimman die haar het hardst had uitgenaaid. Dit is toch vreselijk om aan te horen. Blanke meiden verraden hun ras en volk zo en baren voor de vijand. En dit is allemaal de schuld van de stomme debiele Nederlandse regering, die er alles aan heeft gedaan om de arme blanke meisjes tot linkse uitnaaisletten te maken. Dit is de vreselijke zelfmoord van het blanke volk in Nederland. Er moet snel een eind komen aan dit anti Nederlander beleid. In Nederland horen Nederlanders te leven en geen besneden barbaren uit woestijnen.

Redt ons, ja maar hoe. Wie gaat je nog kunnen redden als de moslimmannen met hun grote besneden pik morgen al onze meisjes hebben uitgenaaid en ons allemaal gaan afslachten als varkens. God heeft gewoon nooit tijd gehad om de zwakkere volkeren te beschermen, anders hadden de moslimmannen geen honderden miljoenen zwakke mannen kunnen afslachten in 1400 jaar tijd. God laat de zwakke mannen met kleine penissen gewoon doodvallen. God is gewoon een darwinist en god kent geen genade voor zwakkeren. The weak will perish, (de zwakkelingen zullen vergaan) is het echte motto van god. Als morgen een leger moslimmannen voor je deur staat om jou af te slachten en je dochters te verkrachten dan zal onze god gewoon niets doen. Dus misschien staat god juist aan de kant van de harde besneden moslimman. Misschien is islam toch het ware geloof van god, die door Mohammed Allah wordt genoemd. Ja, misschien moet de hele mensheid islamitisch worden, want dit is Kali Yuga en alle zwakkeren zijn verdoemd om uitgemoord en verkracht te worden door agressieve moslim barbaren.

Is islam het allerbeste geloof? Wie is het hiermee eens? Moslims zijn gezegend en hebben een harde besneden lul, waarmee zij tien vrouwen op een dag kunnen verkrachten en uitnaaien. Allah heeft de moslimman gezegend met een super potentie en de mannen van andere rassen zijn gewoon impotente zwakkelingen, die niet gezegend zijn met een lange harde moslim lul. Heel veel Hindoemeisjes krijgen spontaan een kwijlende kut als een moslimman hun benen wijd houdt, om hen hard te verkrachten en uit te naaien. India is het land uit de geschiedenis met de meeste Hindoehoeren, want eerst kwamen er maar duizend moslimmannen en die neukten de Hindoemeiden als konijnen, waardoor er nu 300 miljoen moslims zijn ontstaan in India. Ja, wil je echt lekker neuken, ga dan naar India, want daar zijn er natte Hindoehoertjes op elke hoek van de straat en je kan hen al voor een euro uitnaaien, zonder condoom, inclusief pijpen. Toch vreselijk hè. Al die zwakke impotente Hindoemannen laten hun dochter gewoon Hindoehoeren worden, die uitnaaien met sterke besneden moslimmannen. India is een super Hindoehoeren land geworden.

Na het moorden, mag je uitnaaien

Mohammed was een geniale strateeg. Hij vertelde aan zijn soldaten dat zij genadeloos moesten zijn tijdens oorlogen en alle mannen moesten afslachten of onthoofden erna. Daarna mochten de moslimmannen lekker gaan neuken met alle vrouwen van hun vijand, zodat deze bevrucht konden worden met superieur moslim zaad om een nieuwe generatie moslims te baren. Overal ter wereld hebben moslimmannen hun oorlogen op deze manier gevoerd. Afghanistan was een honderd procent Hindoeland, maar na de elfde eeuw kwamen de moslimmannen daar en moordden alle kleine zwakke Hindoemannen uit. Daarna hebben de moslimmannen miljoenen Hindoemeisjes genadeloos verkracht, gemarteld en uitgenaaid en dat ging generaties door. Nu zijn er alleen maar moslims in Afghanistan en alle Hindoes zijn uitgeroeid en verkracht. Dit is islam en islam is toch geweldig. De wereld houdt van beestmannen. Kleine, zwakke en laffe mannen worden gewoon uitgemoord of als homo's anaal uitgenaaid. Dit is gewoon de hogere wil van Allah. Hierom gillen moslims altijd dat Allah groot is. Snap je het nu?

Uitroeien blanke Hollanders

Moslimmannen hebben nu een complot gesmeed om het hele blanke Hollandse volk in een generatie uit te roeien. Rechtse blanken noemen dit het linkse verraad, maar het zijn de moslimmannen die dit doen. Het is toch vreselijk om aan te zien. Wat zal er van het mooie Nederland overblijven als er hier alleen uitgenaaide blanke meisjes overblijven na tien jaar, die notabene voor de vijand baren. Dan is het hele blanke Hollandse volk uitgeroeid en dat hebben zij eigenlijk zelf gedaan. Dit is dan het roemloze einde van Hollandse glorie. Er zullen dan alleen neukende konijnen uit woestijnen rondlopen in Nederland. Hoe kunnen wij de uitroeiing van het blanke Nederlandse volk voorkomen?

De harde taal van de islamitische bom

Moslimmannen hebben volgens de koran het recht om geweld te gebruiken als de vijanden zich niet laten uitnaaien of uitroeien. Hierom gooien moslims overal bommen in de wereld om de vijanden uit te moorden. Op deze manier krijgen moslimmannen politieke macht en kunnen zij doen wat zij willen. Islam is een geweldig geloof en moslims geloven in het recht van de sterkste. Het onrecht zegeviert in de islam. En dit is de wil van Allah, volgens Mohammed en de koran. Wij kunnen hier niets meer tegen doen. Moslims zullen doorgaan met bommen gooien tot iedereen uitgeroeid is en zij hun macht hebben, om te beesten en te verkrachten. Dit is islam, dus wees er bang voor. Als je nu niets doet dan gaan moslims erin slagen om ons allemaal uit te moorden en om al onze arme dochters uit te naaien als kaffir hoertjes. Of vind je islam geweldig, nou wordt dan nu meteen moslim en laat je pik besnijden.

Geert Wilders is de redding

Wij kunnen ons niet zomaar laten uitmoorden en verkrachten, net alsof wij zwakke mietjes zijn zonder een grote lul. De enige man met een superlul in Nederland is Geert Wilders. Eigenlijk zou elk Hollands meisje zich moeten laten ontmaagden door deze superpotente blanke Hollandse man. Dan zou er een superras ontstaan in Nederland, met duizenden klonen van Wilders. Wauw, wat zouden die moslims dan ervan genieten zeg. Wilders zou hen dan de liefde geven in kampen die zij al veertienhonderd jaar hebben gemist.

Houzee fuhrer Geert Wilders, want hij is de beste neuker in Nederland schreeuwden duizend naakte Hollandse maagden in koor, terwijl hun kutjes nat waren door het gesmolten sneeuw erop.

Redt het blanke Hollandse volk en stem tegen de islam en het linkse verraad, dus Stem op PVV Geert Wilders. Wij, Hindoes en blanken in Nederland hebben gewoon geen andere keus. God gaat ons nooit helpen dus wij moeten het nu zelf doen.

OM Shanti, Shanti Shanti OM.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1279 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved