Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Islam

Een moslimvrij Nederland

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1275
Offerdatum     22 juni 2009

De recente overwinning van de Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders tijdens de Europese verkiezingen maakt het nu wel duidelijk dat de anti-islam krachten sterk toegenomen zijn en dat velen dromen over een moslimvrij Nederland. Hou er vooral rekening mee dat de PVV nu zeker vier miljoen sympathisanten heeft in Nederland en zelfs internationaal bekend is. De grote vraag is hoe het nu verder moet met moslims en of een Holocaust tegen de islam voorkomen kan worden.

De nazi militairen van Adolf Hitler streden fel voor een jodenvrije wereld en hebben ruim 5,1 miljoen Joden afgeslacht en vergast tijdens hun bloedig tijdperk. Negers, kleurlingen en alle andere niet-ariërs werden echter ook meedogenloos uitgemoord of verkracht. Het nazisme is echter geen verleden tijd, want het gedachtegoed van Hitler is niet gestorven met zijn dood. Nu kent iedereen de idealen van het nazi tijdperk en men gebruikt alle kennis van het totalitaire Hitler regime. Ik vraag mij af wat dit voor gevolgen kan hebben voor moslims en andere niet blanken in de nabije toekomst, als heel Europa verarmt en vervallen zal zijn.

De term jodenvrije wereld lijkt sterk op het begrijp moslimvrij Nederland. Ik ontmoet vaak mensen die hierover dromen, want er zijn nu teveel mensen die moslims vreselijk haten. Op 5 mei 1945 was het aantal moslims in Nederland praktisch nul en velen verlangen ernaar om dit opnieuw te beleven. Moslimhaat is iets dat nu een trend is in Nederland. Maar ook in andere Europese landen is de moslimhaat sterk toegenomen. Moslims vinden dit vreselijk en reageren juist door extremer en fanatieker te worden, wat eigenlijk een heel domme reactie is. Maar ja, hier kunnen zij niet veel aan doen, want het gemiddeld ontwikkelingsniveau van moslims is vrij laag en hun wetenschappelijke kennis en prestaties zijn ver beneden het gemiddelde op de wereld.

De islam is eigenlijk een heel zielig geloof. Vroeger toen ik moslim was, was er geen rust in mijn geest, want ik beschikte niet over zuivere kennis uit de Hindoe geschriften. Islam is geestelijke armoede en dit is iets wat moslims beter moeten gaan onderzoeken en beseffen. Zij zullen zelf hun onwetendheid moeten bestrijden en geestelijk verder moeten groeien om volwaardig mee te tellen op deze moderne wereld. Ik geloof echt heilig dat het mogelijk is om een vreedzame islam te ontwikkelen binnen honderd jaar, maar dan moeten alle moslims hieraan meewerken en haat en geweld volledig afzweren. Ook moeten moslimmeisjes dan emanciperen en hun seksuele rechten opeisen, om meer te genieten en ook om klaar te komen. Nu mag dit niet.

Een moslimvrije wereld zou niet beter zijn, geloof ik. In de macro schepping van Altecrea heeft elk complement immers een eigen unieke functie en waarde, al is het nog zo verdorven. Het uitmoorden van moslims is dus ongewenst. Ook vergassen van moslims lijkt mij geen gezonde oplossing. Opsluiten van alle moslimmeisjes in kampen en hen allemaal verkrachten is onethisch en in strijd met de rechten van de vrouw. De staat moet wel voorkomen dat moslimmeisjes onderdrukt en uitgebuit worden. Dus moeten er meer vluchtwegen ontwikkeld worden voor moslimmeisjes die de islam willen verlaten. Voorlichting is hierbij hard nodig.

Dat islam een brute vorm is van vrouwenonderdrukking is allang bekend. Het is echter onbegrijpelijk waarom sommige vrouwen ervoor kiezen om onderdrukt te worden en zichzelf moslima noemen. De vrouw is een zwak en labiel wezen, en zij is gewend om levenslang te lijden. Lijden is in wezen de geheime kracht van de vrouw. Misschien is dit de reden dat vrouwen kiezen voor de islam en het de wil van Allah noemen als zij moeten lijden. Dit is heel interessant om te onderzoeken in de praktijk, hoewel de meeste moslimvrouwen vaak heel dom en onderontwikkeld zijn en niet eens weten wat er echt in de koran staat.

Het is echter wel zo dat steeds meer vrouwen hun hoofddoek weggooien en de islam verlaten, want jezelf onderdrukken is niet erg slim. In onze vrije Westerse wereld hoeft geen enkele vrouw zichzelf te onderdrukken of te verdoemen, want vrijheid is hier heel belangrijk. Westerse vrouwen hebben heel veel rechten en buiten dit flink uit. Uit onderzoek blijkt nu zelfs dat veertig procent van de vrouwen in de Westerse wereld weleens een vibrator of dildo gebruikt om zich te bevredigen, wat men gewoon tolereert en accepteert. Hoer zijn is eigenlijk geen schande meer in de hele Westerse wereld, want prostitutie is een legaal beroep. Dit is iets wat onmogelijk is in een islamitisch land.

Of islam een geestesstoornis is, is niet moeilijk te bewijzen. Immers welk normaal denkend mens gaat geloven in een haatdoctrine uit de zesde eeuw? Welk normaal denkend mens pleegt een zelfmoordaanslag in de naam van Allah of een of andere Godheid? Islam is een aberratie en het verstoort je natuurlijke intelligentie. Vaak zie ik zelf dat diepgelovige moslims niet meer kunnen nadenken en net als zombies leven. Dit is heel triest, want de mens is niet hiervoor ontworpen door Altecrea. Moslims moeten zichzelf bevrijden uit de slavernij van de Koran en kiezen voor geestelijke groei en verlichting. De Renaissance van de islam moet echt snel beginnen. Elk mens moet immers streven naar verlossing uit het rad van geboorte en dood.

Al het verdriet en al de lijken die de islam hebben veroorzaakt zijn op geen enkele manier goed te praten. Men moet er snel wat aan doen. Werken aan een verlichte moslim lijkt mij het beste. Een verlichte moslimmeisje moet gewoon het recht krijgen om met vier mannen tegelijk te trouwen en om met alle vier seksorgies te hebben. Moslimmeisjes zijn heel erg vruchtbaar en moeten door meerdere mannen uitgenaaid worden, om gezonde kinderen te baren. Misschien moet elk moslimmeisje gewoon haar hoofddoek weggooien en kiezen voor vrije seks met een heleboel Westerse mannen, die onbesneden zijn, want dan is het lekkerder. Men zou deze meiden beter moeten voorlichten. Beter is zelfs om hen allemaal een gratis staatsvibrator te geven als zij negen jaar oud zijn, want dan hebben zij al recht op seks, volgens Mohammed en de koran. Islam heeft feitelijk een heel moderne en links progressieve kant, maar veel moslimmeisjes weten dit nog niet.

Een moslimvrije wereld moeten wij niet met geweld realiseren, nee, het moet liefdevol geschieden. Leer gewoon moslimmeisjes om te vechten voor meer vrije seksuele rechten, om de hele islam te emanciperen en om het moderner en vrijer te maken. Vrouwen kunnen de islam hervormen, door gewoon zelf te kiezen voor veel sekskontakten vanaf negenjarige leeftijd, vooral met grootgeschapen Westerse mannen. Het uitmoorden van moslims is niet netjes en een onsmakelijke gedachte. Laten wij moslims gewoon zuivere kennis bijbrengen en hen heropvoeden tot betere Westerlingen. Geef moslims Westerse kennis en accepteer hen als vriend en sekspartner. Via liefde en veel seks kunnen wij alle moslims veranderen in vredelievende medemensen.

Zelfs Allah zou het fantastisch vinden als een moslimmeisje een hele groep moslimhaters pijpt en hun allemaal liefdevol bekeert tot de nieuwe islam. Via seks kunnen moslimmeisjes een seksrevolutie starten in alle islamitische landen en de islam binnen tien jaar volledig hervormen. Moslimmannen gaan hier zeker ook veel van genieten, want ook zij houden van seks, vooral van anale seks met jongens en meisjes. Islam moet een geloof worden van vrije seks, gang bangs, anale seks, en vele orgasmen, want zo heeft Allah het in werkelijkheid gewild. De nieuwe islam moet gewoon vrijer en moderner zijn dan de Westerse wereld. Hier moeten wij voor bidden en elke moslim bevrijden uit de duisternis. Help moslims om meer te genieten van vrije seks en verander hen op een liefdevolle manier. Uitmoorden van moslims is geen goede manier om een moslimvrije wereld te creëren, want moslims hebben gewoon het recht op een natuurlijke dood.

Wij moeten moslims liefhebben en hen leren om van seks te genieten. Leer elk moslimmeisje hoe zij moet klaarkomen, want daar heeft zij gewoon recht op. Islam moet een geloof worden van liefde, zelfs met heel jonge meisjes, vanaf negen jaar, want dat is voorgeschreven door de profeet Mohammed. Islam is een heel modern en progressief geloof, want alles is toegestaan op seksueel gebied. Waarom moeten wij moslims haten? Heb hen lief en ga vaker met hen naar bed. Alleen met heel veel liefde en heel veel gang bangs kunnen wij moslims de smaak der verlichting laten proeven. Dus begin hier nog vandaag mee. Werk aan de islam van de liefde en van de seksorgies, precies zoals Mohammed het ook deed na het uitmoorden van alle Joodse mannen. Bemin de moslims en haat hen niet langer, want seks met hen is heel lekker. Zelfs Geert Wilders moet vaker seksen met moslimmeisjes of zich laten neuken door moslimmannen.

Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1275 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Islam
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved