Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Suriname

Geert Wilders wil alle Hindostanen vergassen


Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1269
Offerdatum   12 januari 2009

Gisteren vertelde een jong Hindoemeisje mij tijdens een bijeenkomst dat Geert Wilders alle Hindostanen wil vergassen. Dit Hindoemeisje haatte Wilders heel erg en vertelde mij dat zij een heel fanatieke Hindoe is en Hindi leert om binnen vijf jaar weg te gaan uit Nederland, terug naar India. Zij had lessen gevolgd op de Hindoe basisschool Shri Vishnu in Den Haag aan de Abraham van Beyerenlaan. Ik was niet erg verbaasd hierover, want vele Hindostanen haten Wilders nu en overwegen om Nederland voorgoed te verlaten, omdat zij nu echt geloven dat Hindoestanen de nieuwe Joden zijn in Nederland.

Allereerst enkele citaten over de relatie tussen Geert Wilders en Hindoestanen.

Eerste citaat
GAID Newsletter 1 maart 2008

24 mei 2008 - Spuitheater Den Haag, aanvang 19.00 uur
Beelden uit de historie
Een geschiedenisshow gewijd aan 135 jaar Hindostaanse immigratie


India, globalisering en de toekomst
van Hindostanen

Hira ziet een verschuiving in de
geschiedenis. "Wie in de zestiende eeuw
vanuit een andere planeet naar de aarde
keek, zou niet anders weten dan dat de
wereld islamitisch was. Het Ottomaanse
rijk - het oude Turkije - beheerste de
wereld van oost tot west. De islam
domineerde de wereld. Vanaf het begin
van de achttiende eeuw tot en met de
twintigste eeuw was West-Europa de
heersende macht. Die macht is ze in
hoog tempo aan het verliezen. Azië met
China en India voorop, het
Middenoosten, maar ook Rusland en
Latijns-Amerika worden de nieuwe centra
in de wereld. Europa staat voor de keuze
mee te gaan of onder te gaan. Voor
sommige mensen, zoals Wilders, doet
dat pijn. Die leven nog met oude
koloniale ideeën van racisme en blanke
superioriteit. In de show willen we ingaan
op deze trend en laten zien hoe de
Hindostaanse gemeenschappen in de
wereld, de diaspora, daarin een rol
spelen.

Bron deeplink

 • http://www.amcon.nl/download/geschiedenisshow.pdf
 • Tweede citaat
  Kleurrijk Holifeest slaat bruggen

  Sam Jones
  22-03-2008

  Geen concurentie

  Dit jaar valt het Holi-feest samen met Stille Zaterdag, de lijdenstijd voor de christenen. Volgens Soekhal is de Hindogemeenschap niet uit op concurrentie. "We willen alleen laten zien dat we er zijn. Dat Nederland blijvend veranderd is." Hij zegt dit vooral met het oog op de verharding in de Nederlandse samenleving. "Kijk maar naar het gedoe rondom Wilders en de manier waarop hij moslims beledigd", zegt Soekhal.

  Met het uitbundige Holi-feest wil de Hindostaanse gemeenschap laten zien dat "we niet terug gaan naar Suriname maar hier blijven". Maar ook is Holi "een bindmiddel en wil het een brug slaan tussen alle kleuren en culturen in Den Haag en Nederland".

  Bron deeplink: website Wereldomroep

 • http://surinaams.caribiana.nl/Cultuur/Car20080322_Holifeest

 • Blanke demon Geert Wilders

  Wilders is heel berucht bij Hindoestanen in Nederland en niet erg geliefd. In het algemeen zijn Hindoestanen geen moslimhaters, want zij weten niet veel over de gevaren van de radicale islam. Immers de meeste Hindostanen zijn onderontwikkeld en hebben vrij simpele banen. Men haat Wilders overal in de Hindostaanse gemeenschap, omdat men zich solidair wil opstellen ten aanzien van de moslims. Immers, Hindoestanen worden ook erg gediscrimineerd in blank achterlijk Nederland en voelen zich dus lotgenoten van moslims.

  Er is echter een groot rasverschil tussen moslims en Hindoestanen. De Turkse en Marokkaanse moslims hebben vaak een blanke of licht getinte huid en zijn dus heel sterk gegermaniseerd, dus meer blank. Hindoestanen zijn gekleurd en soms zelfs helemaal zwart en dat is nu net iets wat Wilders het meest haat. Volgens Wilders moeten er alleen raszuivere blanken wonen in Nederland. Dus, sorry Hindoestanen, jullie horen hier niet bij, zegt Wilders tegen zijn volgelingen, jullie HONDOES ga ik gewoon laten vergassen, als ik hier de macht zal veroveren. In werkelijkheid is Wilders dus een neonazi en is hij openlijk rechts extremist. Alleen de hakenkruis met het verse bloed van onschuldige (maagdelijke) Hindoestanen ontbreekt nog op het kantoor bij de Partij voor de Vrijheid (PVV).

  Wilders is in feite een psycho kloon van Adolf Hitler en sympathiseert met het nazisme. Ook negers, kleurlingen en overige niet zuivere blanken wil Wilders radicaal vergassen en uitmoorden als hij de macht krijgt en voor vijf jaar de grenzen in Nederland hermetisch dicht zal timmeren. Dus Wilders heeft demonische en satanische fantasieën. Hij komt klaar door te fantaseren dat magere kleine Hindoemeisjes eerst ruw, droog anaal uitgenaaid worden, door zijn Hollandse nazi militairen en daarna levend vermalen worden, net als de varkens door ruimingsmachines. Wilders wil het werk van Adolf Hitler afmaken en het sneller en efficiënter doen. Kijk dus uit voor deze Arische despoot uit de toekomst.

  Dat de Nederlandse regering spreektijd geeft aan Geert Wilders in de Tweede Kamer geeft duidelijk aan dat Nederland nu een apartheidsstaat is. Immers het kabinet kan makkelijk een meerderheidscoalitie vormen om Wilders eruit te gooien en hem weg te jagen uit dit land. Maar, nee hoor, de Nederlandse regering betaalt zelfs de peperdure beveiliging van Wilders en financiert dus een neonazist op het Nederlands grondgebied. Dit deed de Duitse staat niet voor Adolf Hitler, dus dit is een hard bewijs dat er nu een heel neonazi kabinet aan de macht is in Nederland. Het hele kabinet steunt het gedachtegoed van Wilders, dus het hele kabinet is een stelletje neo fascisten en racisten. Dit is heel slecht nieuws voor alle kleurlingen, zwarten, Hindoestanen, moslims en overige niet-blanken. Twijfel niet langer, kijk naar de feiten, en wees overtuigd ervan dat Nederland nu een apartheidsstaat is.


  Apartheid in Nederland, alle bruintjes en zwartjes zijn halfapen

  De blanke Hollanders zijn de uitvinders van apartheid. Zeshonderd jaar lang, tijdens de negerslavernij en de koloniale tijd geloofden alle blanke Hollanders en in de rest van Middeleeuws Europa dat alle mensen met pigment gewoon laagwaardige halfapen of üntermenschen waren en dus verkracht, uitgemoord en tot slaaf gemaakt mochten worden. En dat hebben de huidige blanken in Nederland nooit afgeleerd. Blanke Nederlanders voelen diep in hun hart een vreselijke haat voor alles wat niet zuiver blank of Arisch is en houden dat heel goed geheim, als je met hen praat. Kijk naar de media in Nederland en zie zelf hoe men het fascistische gedachtegoed van Geert Wilders openlijk proclameert en verspreid. De media staan achter deze blanke demon in Nederland en steunen hem openlijk. Dit is precies hetzelfde als in nazi Duitsland, toen de media ook het gedachtegoed van Hitler bekend maakte aan het arme, domme, achterlijke (blanke) Duitse volk. Geloof je dit? Snap je nu hoe groot de vreemdelingenhaat is in blank Nederland. Er is al openlijke apartheid in Nederland, zelfs tot in de kleinste overheidsorganen.

  Niet blanken zijn nog steeds een zwaar verdeelde etnische minderheid in Nederland en kunnen zich niet bundelen, om een vuist te vormen tegen het blanke apartheids denken. Men kan niets meer doen tegen het toegenomen racisme en de explosieve vreemdelingenhaat in dit land. De hele kredietcrisis maakt komende vijf jaar ruim 60 procent van de blanken armer en zij allemaal gaan hierom de niet blanken de schuld geven van alle ellende en armoede, dus de vreemdelingenhaat gaat nog sterker toenemen. Het aantal vacatures zal sterk afnemen komende vijf jaar, terwijl het aantal werklozen zal stijgen. Dus, er zullen meer allochtonen werkloos en kansloos worden in racistisch Nederland en zij zullen heel zwaar lijden.

  Wilders krijgt gouden kansen komende vijf jaar om de totalitaire macht te veroveren in Nederland of om steeds meer haat tegen alle niet blanken te zaaien. En de Nederlandse regering steunt hem ondergronds met behoorlijke kapitalen; nou nu weet je dus meer. Wilders heeft zelfs geheime ondergrondse moordeskaders en die komen komende vijf jaar in actie. Maar dit leger traint nu al ondergronds. Elke maand ontdekt de politie gruwelijke moorden op niet blanken in de Randstad en houdt alle details geheim, want het zijn professionele moordenaars, die dit uitvoeren en het zijn de SS-ers van Wilders, die hier al operationeel zijn. Zelfs Peter R. de Vries durft hier niets over te vertellen, want hij sympathiseert misschien ook met Geert Wilders. Kortom, Nederland is een grote racistische kliek geworden en de discriminatie en rassenhaat zijn nog niet op een hoogtepunt. Overal is er nu haat en angst in Nederland. Kortom Nederland is niet leefbaar meer, maar wie dit vertelt schiet men dood.

  Kijk dus uit, als je niet blank bent en nog gezond bent of jong. Komende vijf jaar worden keiharde bittere jaren voor alle kleurlingen, negers, Hindostanen, moslims en overige niet blanken, want die worden de grote zondebok van alle economische ellende van de krediet- en bankencrisis. Zij worden de arme onschuldige Joden van de toekomst in blank Nederland. En er is een kans dat men kamp Westerbork zal moderniseren in de toekomst, waarna er een high tech Nederlandse vergassingsinstallatie daar zal komen, waar Wilders of een andere psycho kloon dan alle niet blanken in gaan uitmoorden. De tranen van de niet blanken vloeien al, want de dagelijkse bittere discriminatie doet heel veel pijn. Dit hoor ik nu overal van vele Hindoestanen die ik ken. Er is al apartheid in Nederland, nu is het dus wachten op de eerste naoorlogse high tech gaskamers van Wilders. Vertrouw geen enkele blanke meer.

  Vroeger waren de Hindoestanen bang voor massaverkrachting van hun arme Hindoemeisjes en dochters door negers in Suriname en vluchtten weg naar Nederland. Maar nu na nauwelijks veertig jaar verblijf in Nederland is het heel triest gesteld met de zwakke en laffe Hindoestanen in Nederland. Nu kiezen hun Hindoe dochters namelijk vrijwillig voor massa verkrachting en wordt de meerderheid uitnaaislet of hindoehoertje voor hele groepen vieze blanke mannen. Alle Hindoestanen praten hier dagelijks over. Wat is er gebeurd met onze Hindoe meisjes? Het grootste deel laat zich uitnaaien, sandwichen, gang bangen of likken door vieze grootgeschapen blanke mannen. Dus de hele Hindoe cultuur en geloof zijn al weggevaagd hier in Nederland en de hele Hindoestaanse gemeenschap heeft zichzelf uitgeroeid.

  Hindoestanen hebben dus collectief allang zelfmoord gepleegd en velen hebben zich opgehangen uit pure ellende. En maken de blanke barbaren zich hier druk over? Nee, blanke deskundigen verklaren dat zij geen flauw idee hebben waarom het zelfmoordcijfer van Hindoestanen de hoogste is van Nederland. Maar ja, welke blanke zal het afkeuren dat bruintjes en HONDOES uitgeroeid worden of zichzelf uitroeien?

  Wilders is een blank beest die het maagdelijk bloed lust van Hindoestanen. Wij Hindoes moeten het goed vinden als deze blanke wilde aapmens ooit een gouden kogel door zijn reet krijgt. Wilders gaat Hindoestanen als eerste in gaskamers stoppen als hij de macht krijgt, en hij zal komende vijf jaar meer macht krijgen. Nu heeft Wilders al minstens vier miljoen sympathisanten onder de blanke Hollanders en dat is heel slecht nieuws voor de toekomst van multicultureel Nederland. Wij Hindoestanen moeten ons dus voorbereiden op deze aankomende Holocaust tegen ons als de nieuwe bruine Joden in dit blanke beestenland. Lees verder wat je hiertegen kan doen.

  Wij Hindoestanen moeten ons hier in Nederland bundelen in een nationale organisatie. Het liefst zou ik een Hindoestaanse virtuele (cyber)gemeente willen oprichten voor alle raszuivere Hindoestanen, in dit achterlijke bekrompen blanke beestenland, om hen allemaal te bundelen tot een eenheid, met een eigen militie. Het Hindoeras is echt het hoogste mensenras in dit land en wij moeten ons ras zuiver houden. Voorkom vervuiling met laagwaardig blank zaad en laat je Hindoe dochter niet uitgenaaid worden door vieze grootgeschapen blanken. Hindoestaanse jongens moeten hun lafheid, angst en zwakheid overwinnen en kiezen voor de heilige oorlog tegen de blanke barbaren in Nederland.

  Ik zal verder overleg moeten voeren met Hindoeorganisaties om een Hindoestaanse virtuele gemeente met zelfbestuur op te richten, om de zuiverheid van ons Hindoeras te waarborgen. Hier mag er om gestreden worden. Zie de blanke als een laagwaardig primitief mensenras en veracht hem.

  Help mee, meld je aan als Hindoestrijder, mail naar mij.

  Ik ga werken aan de oprichting van Shri Rama ka Desh. Guyana, Suriname en Frans Guyana worden een unie komende tien jaar en deze nieuwe staat is Shri Rama ka Desh. Dit wordt een Hindoemeerderheidsstaat, waar er vrede, geloof en welvaart zal zijn. En er mogen geen laagwaardige blanke barbaren in wonen. Er is geen plaats voor Wilders in Shri Rama ka Desh. Wacht niet tot Wilders jou en al je maagdelijke Hindoedochters zal verkrachten en vergassen. Nee, bepaal je eigen lot en werk mee aan de oprichting van onze eigen heilige staat, Shri Rama ka Desh. Mail mij direct als je actief hieraan mee wilt werken.


  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1269 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***

  Relevante interne links
  1. Hindoestanen zijn de nieuwe Joden
  2. Zelfmoord Hindostanen sterk toegenomen, een brede analyse
  3. Arya Dewaker maakt zelfdoding onder hindostanen bespreekbaar
   uit de ware tijd 02-2005
  4. Preventie van zelfdoding in de eigen omgeving
   Drs. S. Harinandan Singh, Ayruveda Therapie Centrum
  5. P.R. en R.: de zielige kankerjoden van de Haagsche Hogeschool
  6. Betoog 135 jaar immigratie Hindoestanen uit Suriname
  7. Arya Dewaker maakt zelfdoding onder hindostanen bespreekbaar
   uit de ware tijd 02-2005
  8. Preventie van zelfdoding in de eigen omgeving
   Drs. S. Harinandan Singh, Ayruveda Therapie Centrum
  9. Adolf Hitler en Maarten Luther, door Harry Westerink, site gebladerte.nl
  10. Hi Justitie: tekst wfor1254 discrimineert blanken
  11. Betoog 135 jaar immigratie Hindoestanen uit Suriname
  12. Moordeskaders van Wilders, heb geduld komt eraan
  13. Reportage lezing 'Sarnami stiefkind van Hindostanen',
   door Motilall Marhe d.d. 20 april 2008
  14. Laffe, zwakke en halfaapachtige Hindostanen hebben Sarnami zelf vermoord, huilen is te laat, bleh bleh
  15. Geheim interview met Geert Wilders
  16. Rita Verdonk wil alle allochtonen vergassen. Heil Fuhrer Rita Verdonk

  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved