Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Rita Verdonk wil alle allochtonen vergassen.
Heil Fuhrer Rita Verdonk

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1246
Offerdatum   5 april 2008

De nieuwe beweging 'Trots op Nederland' van Rita Verdonk heeft een fascistisch tintje. Precies zoals Adolf Hitler reist zij binnen enkele weken het hele land af, om haar nazistische ideologie te verspreiden. Uiteraard gedraagt onze Rita zich nu als een stille fascist en kiest haar diplomatiek taalgebruik heel zorgvuldig, om niet openlijk uit te komen voor haar neonazistische opvattingen. Hieronder volgt een keihard bewijs dat Rita Verdonk in werkelijkheid een superintelligente psycho kloon is van Adolf Hitler.

Hieronder een blik op de CV van Rita Verdonk, zoals het op internet is gepubliceerd.

Onderwijs

· atheneum "Niels Stensencollege" te Utrecht
· sociologie: organisatiesociologie en criminologie, Katholieke Universiteit Nijmegen, tot 1983
· organisatiekunde

Loopbaan

· Directie-stagiair directie Gevangeniswezen, ministerie van Justitie, van 1983 tot 1984
· Adjunct-directeur Huis van Bewaring te Scheveningen, van 1984 tot 1988
· Plv. directeur Penitentiaire Inrichting 'De Schie' te Rotterdam, van 1988 tot 1992
· Plv. directeur directie Justitiële Jeugdinrichtingen en TBS, Dienst justitiële jeugdinrichtingen, van 1992 tot 1996
· Directeur Staatsveiligheid, ministerie van Binnenlandse Zaken, van 1996 tot 1999
· Senior manager/directeur KPMG, van 1999 tot 2002
· Directeur Atos KPMG Consulting, van 2002 tot 2003
· Minister voor Vreemdelingenbeleid en Integratie, van 27 mei 2003 tot 14 december 2006
· Minister van Justitie, van 21 september 2006 tot 22 september 2006 (na het aftreden van minister Donner)
· Minister zonder portefeuille, belast met integratie, preventie, jeugdbescherming en reclassering, van 14 december 2006 tot 22 februari 2007
· Lid Tweede Kamer der Staten-Generaal, vanaf 30 november 2006

Reizen

· 15-11-2007 0:00:00 t/m 19-11-2007 0:00:00 Sri Lanka
Bezoek aan een weeshuis
Betaald: Dhr. Broeken.

Uit de CV van Rita Verdonk blijkt dat zij alles schijnt te weten over criminologie, dus ook heel goed in staat is om zelf een criminele organisatie te ontwikkelen, om een heel continent te zuiveren. Ik krijg nu de indruk dat haar hele beweging 'Trots op Nederland' met heel veel zorg is voorbereid, en dat er ongetwijfeld sprake is van een smerige geheime Hitleriaanse agenda. Het bewijs hiervan is niet moeilijk, want onder het kopje reizen in deze CV staat in vette letters een vierdaags bezoek vermeld aan een weeshuis in Sri Lanka en dit soort dingen zijn klassieke dekmantels van professionele criminelen, van level 7 of van de Killer levels ((zie boek) "Handboek Buitenlandse Crimineel"
Professionele tips voor buitenlandse criminelen om Nederland leeg te roven en om uit de gevangenis te blijven. Paperback Royal, 319 pag. 22,73 euro, rubriek: juridisch
), die een superkraak tot in de puntjes willen regelen en overal een alibi voor regelen, eventueel via vriendjes. Waarom zou Dhr. Broeken de reis van Rita Verdonk bekostigen? Zij beschikt toch zelf over ruime financiele reserves en heeft toch al een jaarinkomen van minstens 300.000 euro. En waarom bezoekt zij pas in november 2007 een zielig weeshuis van kansloze kleurlingen in Sri Lanka. Elke forensische onderzoeker die dit achteraf zou beschouwen, zou onmiddellijk beseffen dat deze reis niets anders moet zijn dan een dekmantel voor een heel sinister en bloedig zuiveringsplan.

Rita Verdonk is een psycho kloon van Adolf Hitler

Adolf Hitler stond vooral bekend om zijn persoonlijke aanwezigheid in vele uithoeken van het land, waar hij met een smerige glimlach zijn nazi ideologieen smalend verkondigde. Rita Verdonk reist tijdens haar voorjaarstournee in vier weken het hele land door, om net als Adolf Hitler handjes te schudden en om haar smerige glimlach te tonen, aan alle blanken in Nederland die een diepe haat en afkeer voelen voor alles wat allochtoon, allahtoon of niet-blank-westers is. Het is vrijwel zeker dat alle sympathisanten van Rita Verdonk in stilte verlangen naar een Hitleriaanse zuivering van Nederland.

Adolf Hitler proclameerde in zijn beruchte boek 'Mein Kampf, deel 1' de trots van het raszuivere Duitse Arische ubermenschenras. Nou, let op het woorden 'TROTS op je ras'. Rita Verdonk roept nu ook alle blanken in Nederland in Nederland op om trots te zijn op Nederland en bouwt haar beweging precies zo op als onze oude vriend Hitler deed in 1926. Er is dus duidelijk een parallel tussen de beginstrategie van Hitler en van Verdonk, en de omstandigheden zijn min of meer gelijk. Rita Verdonk gedraagt en uit zich dus inderdaad als een heel intelligente psycho kloon van Adolf Hitler en is hierom een groot gevaar voor onze vrije democratische samenleving.

Nederland is goed ziek

Wij weten allemaal wat de heldendaden zijn van onze grote vriend Geert Wilders, die als een witte brulaap zonder staart onze arme moslims wil aanranden en verkrachten. Voor Wilders is elke moslim een gevaar voor de arme blanke Hollander, die niets liever wil dan een Hollands bordje boerenkool met Gelderse rookworst in warme jus, geserveerd met zuiver Hollandse piepertjes. Ook onze grote vriend Geert Wilders is een lekkere psycho kloon van Adolf Hitler en alle moslims zullen hier ondertussen wel het fijne van weten, gezien zijn dagelijks gebrul en zijn zielige film fitna the movie of 2008.

Uit peilingen blijkt nu dat Rita Verdonk en Wilders samen een meerderheid kunnen krijgen in het parlement als er nu meteen verkiezingen komen en zij een lijstverbinding aangaan. Na hun machtsovername kunnen zij dan op democratische wijze de democratie afschaffen en zelfs de koningin onttronen, om samen op de troon plaats te nemen. Daarna kan Nederland binnen vijf jaar volledig gezuiverd worden van al het niet-arische gebroed, zodat elke raszuivere blanke daarna trots, vrij en gelukkig kan zijn.

Met andere woorden:

Nederland is goed ziek.

Even rekenen. Adolf Hitler begon in 1926 het Duitse volk op te roepen om trots te zijn op hun Arische afkomst. In 1940 begon de Tweede Wereldoorlog, waarna Hitler met een superieure blitzkrieg heel Europa veroverde en alle niet-ariers supersnel een enkeltje gaf richting gaskamers en vernietigingskampen. Dus binnen dik 15 jaar tijd had Hitler de hele macht in Europa veroverd en kon hij alle niet-ariers en andere untermenschen wegzuiveren, via een enkeltje per trein naar het oosten.

Het liefdesduo Geert Wilders en Rita Verdonk zouden het misschien veel sneller kunnen doen, want wij leven nu in een high tech tijdperk, waarin alles tien keer sneller gaat. Kijk dus uit allochtonen, allahtonen, kleurlingen, zwarten en hindostanen.

Lees verder in mijn nieuwste boek hoe de afgrijselijke toekomst van alle niet-blanken in fascistisch Europa eruit zal zien komende twintig jaar:

Extra Publicatie :
 • (boek) "Moord op allochtonen"
  Is een Holocaust de toekomst van allochtonen en moeten zij daarom allemaal vluchten voor 2020? paperback Royal 421 pag. 24,77 euro, rubriek: Geschiedenis en politiek
 • Gedrukt gepubliceerd op 2 april 2008, bestel of download het online.

  Hier volgt nu de achterflap tekst van dit boek:

  'Wat ben je toch voor een vies hoerenjong, nog één keer als ik jou gezien had jongen, dan had ik fokking een mes in je buik gestoken dan had ik het helemaal opengetrokken vuile vieze hindoelover.'

  'Voordat ik je kankerkop in elkaar ga slaan en ik kom je in elkaar slaan .... als ik je adres achterhaal dan ben je gewoon fokking dood. Hoor je me, vieze kankerjood.'

  'Maar dit, je bent de grens overschreden, als ik je te pakken krijg dan fileer ik je als een stuk vis. Stuk snij ik je gewoon, vuile vieze stuk kankervreten.'

  Bovenstaande bedreigingen uitte een blanke vrouw van een extreemrechtse partij via de telefoon. Dewanand maakt zich zorgen om al deze doodsbedreigingen en gelooft dat miljoenen psycho klonen van Adolf Hitler in de toekomst de macht zullen overnemen in de hele Europese Unie. De kans is dan groot dat er een nieuwe bloedige Holocaust komt tegen allochtonen, allahtonen, kleurlingen, zwarten en Hindoestanen en adviseert al deze 'aapachtige' minderheden om voor het jaar 2020 massaal te vluchten uit Nederland en de rest van Europa, want anders belanden zij in echte moderne vernietigingskampen en high tech gaskamers. 'Moord op allochtonen' is een hierom een heel pittig werk en wordt door Dewanand als een heilig boek beschouwd.

  Stichting Hindoestaanse Schrijfkunsten 'SHS', 2008.

  Extra Publicatie :
 • (boek) "Moord op allochtonen"
  Is een Holocaust de toekomst van allochtonen en moeten zij daarom allemaal vluchten voor 2020? paperback Royal 421 pag. 24,77 euro, rubriek: Geschiedenis en politiek

 • Bronnen links:
 • Trots op Nederland. Nieuwste extreemrechtse en fascistische beweging olv Rita Verdonk. http://www.trotsopnederland.com
 • Tweede Kamer info mbt Rita Verdonk CV http://www.tweedekamer.nl
 • Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1246 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Podium
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved