Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Geheim interview met Geert Wilders

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1247
Offerdatum     6 april 2008

Op een leuke, stille lentedag bezochten wij onze grote vriend Geert Wilders in zijn bunker om hem eens in het diepste geheim te interviewen. Wilders draaide eerst een flinke joint, nam enkele diepe trekken en gaf toestemming om met het interview te beginnen.

Vraag 1.
Goedenmiddag heer Wilders, hoe voelt u zich vandaag?

Antwoord Geert Wilders:
Ja, hoe ik mij voel, wel ik ben lekker high en heb een heleboel duistere fantasieën over al die kankermoslims. He, jullie houden dit interview toch geheim hè? Het mag echt nergens gepubliceerd worden. Anders sleep ik jullie voor de rechter hoor.

Vraag 2.
Meneer Wilders, maakt u zich geen zorgen, wij publiceren dit geheime interview nergens, tot u ons toestemming geeft. U kunt rekenen op onze discretie. Vertel eens wat meer over uw duistere fantasieën over moslims.

Antwoord Geert Wilders:
Moslims zijn het allerlaagste gebroed in Nederland en vervuilen ons ras en volk. Al vele jaren fantaseer ik om alle moslims te laten uitmoorden. Die hele koran douw ik dan in hun reet en verbrand het daarna. Soms fantaseer ik dat ik een besneden moslimmeid met een supergrote kunstpenis helemaal bloedig verkracht en daarna haar buik vanaf haar kut met een bajonet openrijt. Bij zulke SM fantasieën met hoerige moslima's kom ik altijd heel lekker klaar, als ik aftrek.

Vraag 3.
Wij hoorden eens dat een potente moslimman een blanke vriendin van u had genaaid en dat zij het zo lekker vond, dat zij u opzij zette. Is dit de oorzaak van uw moslimhaat?

Antwoord Geert Wilders:
Nou, ja, toen ik nog een tiener was kende ik een lekkere blondine. Zij heette Rita V. en ik was helemaal gek op haar. Onze verkering duurde een maandje, maar ik kon haar seksueel niet bevredigen en had hierom vaak ruzie met haar. Toen op een maandag ochtend mailde zij mij dat ik niet deugde in bed en dat zij het hele weekend met een grootgeschapen Marokkaanse moslim had geneukt en voor het eerst lekker was klaar gekomen. Ik was razend. Maar in haar tweede mail vertelde zij mij dat zij zich had bekeerd tot de islam en een hoofddoek zou dragen, want zij was verliefd op die moslim en zou met hem trouwen. Ook vertelde zij mij om maar dood te vallen, en zelfmoord te plegen, omdat ik een te kleine witte pik heb en niet besneden ben. Vanaf die dag uit mijn jeugd heb ik gezworen om alle moslims ooit uit te laten roeien, als ik de macht krijg in Nederland. Het was een echte rampdag voor mij en ik heb bijna echt zelfmoord gepleegd. Die stomme blanke kuthoer Rita V. Kankerslet.

Vraag 4.
Zo, dus u haat moslims omdat zij Hollandse meisjes beter kunnen neuken. Waarom naait u ook zelf niet met moslimmeisjes?

Antwoord Geert Wilders:
Hoe durven jullie mij hier zo te beledigen. Ik naai nooit met halfapen en wil het blanke ras zuiver houden. Rotten jullie nu maar op, anders roep ik de bewaking. Wie denken jullie dat ik ben?

Vraag 5.
Ja ja, meneer Wilders, rustig nou maar. U weet dat wij u steunen en dat wij ook moslimhaters zijn. Wij steunen u met hart en ziel en wij hebben u al gesteund met een donatie van tienduizend euro, dus praat niet zo agressief. Vertel ons eens meer over uw toekomstplannen met onze lieve kutmoslims?

Antwoord Geert Wilders:
Ok, jullie zijn mijn volgelingen. Ik heb jullie nodig, want ik wil Nederland blank houden en voer al jarenlang actie tegen de islamisering. Vaak droom ik ervan dat ik persoonlijk moslims uitmoord in een high tech Hollandse gaskamer, door de rode knop te drukken en toe te kijken hoe zij een voor een dood vallen.

Vraag 6.
Dus u wilt onze nieuwe Hollandse Führer worden?

Antwoord Geert Wilders:
Jazeker, in mijn fantasieën ben ik God zelf in Nederland en laat ik alle moslims uitnaaien en uitmoorden, als de enige grote blanke leider. Ik maai hen allemaal dan neer met een machinegeweer. Goh, wat krijg ik hier toch een kick van. Even een momentje.

(Wilders draait nog een jointje en zuigt het in enkele diepe trekken helemaal leeg)

Vraag 7.
Heeft u het boek "Koran: Verbieden of Herschrijven? De gids voor geweldloze deislamisering"
Exacte en serieuze analyse van Koran, terrorisme en de omstreden moslim identiteit, met een wetenschappelijk en Dewanistisch karakter. Paperback A4, 411 pag. 24,57 euro, rubriek: religie en esoterie

Gelezen van dewanand?

Antwoord Geert Wilders:
Wie, o ja, die kankerkoelieschrijver, Dewanand. Ja, hij is toch zo een debiele kleurling en zo dom dat hij onze Hollandse taal verkracht met zijn kutteksten. Maar ja, natuurlijk heb ik dat kutboek van deze domme koelie gelezen. Al zijn teksten heb ik illegaal gebruikt in al mijn speeches in het openbaar, zonder hem te noemen, want hij kan maar oprotten als kankerkoelieschrijver. Die Dewanand heeft zeer zeker gelijk en hij schrijft de harde waarheid over die hele kutislam. Dewanand bracht mij op het idee om rond te gaan schreeuwen dat de koran verboden moet worden en dat de islam fascistisch is. Ook over het herschrijven van de koran heb ik alles gewoon uit het boek van Dewanand gestolen, zonder hem te noemen, want ja, welke blanke gaat nou zo een domme koelie ooit als gelijke zien. Koelies moeten maar allemaal oprotten en in hun reet genaaid worden hier.

Vraag 8.
Kent u het boek, "Moord op allochtonen"
Is een Holocaust de toekomst van allochtonen en moeten zij daarom allemaal vluchten voor 2020? paperback Royal 421 pag. 24,77 euro, rubriek: Geschiedenis en politiek

van Dewanand?

Antwoord Geert Wilders:
Jazeker, die Dewanand is goed gek, maar ja, mijn petje af voor zijn schrijftalent en zijn betoog om het Hollandse ras zuiver te houden. Eindelijk eens een kleurling met hersenen, die weet dat wij blanken superieur zijn en alles hebben ontdekt. Wij blanken hebben beschaving gebracht op deze wereld. Zonder ons blanken zou de hele wereld nog in de steentijd leven. Nu moeten wij blanken die negers in Afrika helpen om wat te vreten te hebben, want de hele dag liggen zij toch lui te neuken met hen grote penissen. Rita Verdonk heeft echt gelijk om de blanken duidelijk te maken dat zij trots moeten zijn op het blanke Hollandse ras.

Vraag 9.
Ja, maar wat vind u van het boek van Dewanand? Vertel eens meer.

Antwoord Geert Wilders:
Dat boek, "Moord op allochtonen"
Is een Holocaust de toekomst van allochtonen en moeten zij daarom allemaal vluchten voor 2020? paperback Royal 421 pag. 24,77 euro, rubriek: Geschiedenis en politiek

van die kankerkoelie Dewanand is super hoor. Elke kutallochtoon moet het lezen en daarna oprotten uit Nederland. Toch ongelooflijk dat zo een domme kleine koelie zoiets kan schrijven. Ik was verrast, maar ja, hij discrimineert ons blanken wel flink in dit boek, maar ja, hij kan maar oprotten met zijn gekanker over ons blanken, want wij zijn toch de hoogste Übermenschen. Zelfs die 1 miljard koelietjes in India bedelen en pijpen ons blanken, om wat te vreten te hebben en om hogere kennis te krijgen. Alle kennis ter wereld komt van het blanke ras. Die kankerzwartjes zijn echte halfapen en kunnen alleen bananen plukken en neuken met hun grote lullen.

Vraag 10.
Hoe wilt u Nederland zuiveren? Gaat u het net zo aanpakken als Adolf Hitler?

Antwoord Geert Wilders:
Nou, ik zal je eens een geheim vertellen. Dewanand heeft groot gelijk om rond te bazuinen dat ik een psycho kloon van Adolf Hitler ben, want ik ben de nieuwe herboren Hitler en ik zal de Ariërs leiden naar de absolute macht en ik zal de hele wereld zuiveren, om alleen superrassen hier te laten leven.

Vraag 11.
Hoe wilt u het aanpakken? U heeft niet eens een eigen leger.

Antwoord Geert Wilders:
Ok, hier de waarheid. Ik heb nu al een geheime paramilitaire unit klaarstaan in Brabant. Al die duizend mannen trainen elke week in de bossen en zijn goed bewapend. Komend jaar krijgen zij een moordmissie en gaan dan uitzwermen over het hele land. Elke Arische soldaat zal dan als een individueel moordeskader opereren en heeft gezworen om tenminste 1000 van die kanker buitenlanders hier af te maken. Vertel dit aan niemand. Deze soldaten zijn mijn loyale strijders en hebben gezworen om tot hun dood te zwijgen, als zij gepakt worden. Het zijn goed getrainde killers en zij kunnen zelfs met een zakmesje een heel moslim gezin met vijf kinderen af maken. Mijn leger staat dus klaar en komend jaar vallen zij de Randstad aan, om elke avond te moorden en te zuiveren. Er zitten zelfs politieagenten in mijn organisatie van Korpspolitie Haaglanden en die gaan het hele mobilofoon netwerk saboteren, als mijn leger bezig is.

Dus de zuivering begint snel. De rest van die kankerzwarten zal daarna uit angst wel massaal wegvluchten naar hen eigen jungle in het buitenland, anders krijgen zij nog een beurt van mij. De oorlog van Wilders begint officieel vanaf 31 december 2008, tijdens het vuurwerkgedoe bij de jaarwisseling. Alle moslims, zwarten, kleurlingen en andere kankerbuitenlanders gaan rillen en schijten in hun broek als zij kennis maken met mijn Arische soldaten en vlak voor hun dood mijn naam horen, want hen bloed zal aan mij geofferd worden. Ik ben de nieuwe Arische God van het oerhollandse ras. Heil Geert Wilders zal heel Nederland zingen gedurende de komende duizend jaar.

Vraag 12.
Gaat u nu buitenlanders laten doodschieten? Dat is toch vreselijk en strafbaar.

Antwoord Geert Wilders:
Zeik hier nu niet te veel anders mogen jullie oprotten. Jullie zien nu toch al dat justitie geen rechtszaak tegen mij heeft aangespannen, om al mijn racistische uitspraken en mijn film fitna. Nou, weet je waarom? Omdat ik infiltranten heb bij justitie en eigenlijk hun leider ben. Het hele ministerie van Justitie staat nu onder mijn bevel en zij gaan mij nooit veroordelen. Elke aanklacht tegen mij zal geseponeerd worden of het wordt een eindeloze rechtszaak van vele jaren, met een symbolische werkstraf of een boete van nauwelijks 500 euro. Ik heb dus al de absolute macht in de justitiële wereld.

Zie je nu ook niet dat de media mij allemaal steunen. Nou, ik ben dik bevriend met alle media bazen en zij allemaal willen dat ik Nederland zuiver en alle niet-ariërs er snel uittrap of uit laat roeien. Ik heb nu de macht in Nederland en mijn woord zal wet worden. Ik, Geert Wilders, ben de nieuwe Führer van Nederland. Iedereen moet schreeuwen: Heil Führer Wilders.

Vraag 13.
Wilt u nog wat vertellen om dit interview te beëindigen?

Antwoord Geert Wilders:
Ik heb gezworen om Nederland te zuiveren en werk hier hard aan. Moslims zijn de eerste groep die weggezuiverd gaan worden. Daarna volgen de negers, de koelies, de spleetogen en uiteindelijk moeten ook de Joden maar eruit. Nederland moet zuiver Hollands worden. Nederland is van ons blanke Hollanders, hier is er geen plaats voor buitenlanders, die niet-arisch zijn. Ok, dit is mijn geheime verklaring. Jullie mogen dit interview absoluut nooit publiceren en openbaar maken, anders sleep ik jullie echt voor de rechter, of ik laat mijn soldaten je reet uitnaaien.


Disclaimer Dewanand
Noot
De hele tekst met offercode wfor1247 is fictief en onderdeel van mijn huidige schrijftraining tot professioneel Hindoeschrijverschap. Ook is deze tekst een zuiver offer van tamasische kennis aan Altecrea. Aan deze fictieve tekst kunnen geen rechten en verplichtingen ontleend worden.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved