Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Hindoestanen zijn de nieuwe Joden

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1257
Offerdatum     4 augustus 2008

De joden zijn een supergeïntegreerd volk in Nederland en de rest van Europa. Maar toch worden zij nog steeds gehaat en gediscrimineerd en dat na tweeduizend jaar integratie, verkrachting en genetische assimilatie. Ons volk en ras, de Hindoestanen, staat min of meer hetzelfde lot te wachten, want wij zijn de nieuwe joden. Hier volgt nu een analyse.

Blanke Nederlanders staan bekend om hun achterlijke en bekrompen denkwijze. Vaak ontmoet ik blanken die niet eens weten dat India een Hindoeistisch land is. Sommige blanken denken zelfs dat het Hindoeïsme alleen gaat over heilige koeien en denken laagdunkend over Hindoes. Veel Hindoestanen weten hier meer over, want zij hebben zeker meer ervaring met blanken. De grote vraag is waarom blanken zo bekrompen denken en waarom zij altijd hatelijk zijn tegenover kleurlingen, hindoestanen en negers.

De hele geschiedenis van het blanke Nederlandse volk bestaat uit barbaars racisme. Fascisme is geen expliciete uitvinding van Adolf Hitler, nee, het bestond al vele eeuwen. Alle blanke christenen uit Europa waren vroeger fascistisch en geloofden dat gekleurde mensen een soort halfapen zijn. Geloof dus de leugens van huichelachtige blanken niet meer en kijk uit voor hen. Slijmerige blanken willen meestal alleen seks met kleurlingen en Hindoestanen. De meeste blanken zijn immers gewoon barbaren, die geloven in zuipen, neuken en vechten, precies zoals hun voorouders.

Waarom haat men Hindoestanen?

Er is heel veel discriminatie op de Nederlandse arbeidsmarkt. De blanken gunnen kleurlingen, negers en Hindoestanen geen droog brood en willen hen altijd minderwaardig behandelen. Vele kleurlingen weten hier alles over en voelen zich zelfs na twintig jaar verblijf in dit blanken land nog niet geaccepteerd. Immers als je een kleurtje hebt, dan is er altijd een probleem, zoals een neger mij ooit vertelde op straat. Voor de blanke is elke persoon met een kleur altijd een soort crimineel en verdacht. Dus het is een criminele daad om als niet-blanke geboren te worden in een blank land. Hier weten Hindoestanen zeker meer van. Waarom? Lees door.

Hindoestanen staan alom bekend als een succesvolle etnische minderheid. Maar, ook de joden waren vroeger heel succesvol en kregen uiteindelijk de gaskamers als beloning. Denk niet dat men joden nooit gediscrimineerd heeft. Eeuwenlang werden joden vervolgd en gediscrimineerd in blank christelijk Europa. De geschiedenis van joden in blank Europa is vreselijk en pijnlijk. Nu maken Hindoestanen hetzelfde ontwikkelingsproces mee als de joden van vroeger. Overal merk ik een toenemende haat tegen Hindoestanen en men discrimineert hen zelfs openlijk. Hindoestaanse jongeren hebben het hierom heel moeilijk in dit blanken land. Maar de blanken spelen een vies spelletje en denken vooral ook aan hun eigen seksuele behoeften. Hierom worden tienduizenden Hindoestaanse meisjes verleid en seksueel misbruikt of zelfs privé verkracht door grootgeschapen blanke mannen, die zo in feite het Hindoeras willen uitroeien.

Wij Hindoestanen moeten onze meisjes snel beschermen tegen seksuele uitbuiting door blanke mannen, die bewust werken aan de vernietiging van het hogere en zuivere Hindoeras. Het beste zou zijn om deze blanke mannen gewoon weg te jagen als witte honden of om hen te castreren, maar als Hindoe keur ik het doden van hen af. Wij moeten onze Hindoemeisjes beter voorlichten en hen strenger opvoeden, om te voorkomen dat zij gaan uitnaaien met grote groepen blanke mannen. Hindoemeisjes moeten dus harder aangepakt worden, want anders sterft het hogere Hindoeras uit in Nederland en zijn wij verloren. Een Hindoe hoofddoek voor onze meisjes zou geen slecht idee zijn.

Blanken geloven dat zij superieur zijn en het volste recht hebben om hun smerig zaad te spuiten in kleine Hindoemeisjes. Dit hebben zij vroeger ook gedaan met de joodse vrouwen, want die werden op grote schaal verkracht door ridders en edelen. Ditzelfde gebeurt nu met onze arme Hindoemeisjes. Hier moeten wij snel wat aan doen.

Blanken geloven dat alle mensen met een kleurtje een soort apen zijn. Dus voor een blanke is een Hindoemeisje niets anders dan een apinnetje met een nauwe bruine vagina, waar hij van kan genieten en zijn blank zaad in kan spuiten. Zo werkt de primitieve logica van blanke mannen in werkelijkheid. Juist hierom heb ik nu ontdekt dat blanken helemaal geen mensen zijn, maar gewoon een primitieve soort dieren zijn met intelligentie, die zij altijd verkeerd gebruiken. De blanke is dus een intelligent dier en hierom vervuilt hij ons hogere Hindoeras, als hij onze meisjes uitnaait. Zorg er dus voor dat je eigen Hindoe dochter of zusjes niet met blanken gaan uitnaaien. Koop desnoods een witte vibrator of dildo voor hen als zij nog jong zijn en behoefte hebben aan een grootgeschapen (blanke) man.

De nieuwe joden

Blanken maken er eigenlijk geen geheim van dat Hindoestanen nu de nieuwe joden zijn. Overal merk ik een toenemende haat tegenover Hindoestanen. Momenteel worden Hindoestanen harder gediscrimineerd op de arbeidsmarkt, dan de lichter gekleurde buitenlanders. Vraag zelf aan Hindoestanen of zij nu meer gediscrimineerd worden en trek zelf je conclusies.

Bittere kastenmaatschappij

Men draait er continu omheen en verdraait alle feiten. Feit is dat Nederland nu een bittere kastenmaatschappij is en dat vreemdelingenhaat heel normaal is. Men denkt ronduit racistisch en de domme blanken zitten vol met vooroordelen. Racisme is explosief gestegen, want als kleurling, Hindoe of neger ben je altijd minderwaard en men zal je altijd discrimineren, uitsluiten, verstoten, ontwijken of achterstellen. Blanken zijn helemaal niet modern, maar gewoon even achterlijk en barbaars als hun beestachtige blank christelijke voorouders. Kijk dus uit voor al die domme blanken. Nederland is nu gewoon een aapachtig, achterlijk en dement land. Alles is hier nu discriminatie en rassenhaat. Informeel is er altijd al apartheid geweest in Nederland en het is erger geworden na de moord op Pim Fortuyn. De Nederlandse regering kan hier niets meer tegen doen.

Blanken kankeren altijd als witte barbaarse beesten

Als je beter, rijker en slimmer bent dan blanke Hollanders, dan gaan zij jou discrimineren, tegenwerken, verstoten en dan zijn zij gewoon jaloers op je, als buitenlander. Ik maakte zelfs mishandelingen mee van domme blanken, die mij uit pure jaloezie aanvielen en de blanke politie stond aan hun kant. Nederland is een klote kankerland hoor. Blanke politici spelen dit smerig pestspelletje gewoon mee, en justitie en politie zijn gewoon allemaal vieze racisten.

En als je dommer, mislukt door tegenslagen en armer bent dan de blanke, dan kankert hij dat je op moet rotten en lui bent. Dan krijg je werk als vuilnisman, zelfs als je bijna afgestudeerd bent van een HBO of universiteit. Dit heb ik zelf ondervonden, toen ik bij Randstad Uitzendburo solliciteerde voor werk.

Dus die blanken blijven kankeren als beesten. Vlucht weg voor de Holocaust begint en werk aan de opbouw van je eigen gekleurd paradijs in je eigen herkomstland. Hier ben en blijf je paria (tussennoot: joden waren zelfs na 40 generaties nog paria's en kregen de gaskamers als beloning), omdat het een misdaad is om als niet-blanke geboren te worden op deze blanke heteromannen aardkloot.

Stop integratie radicaal

Als kleurling, hindoe of neger moet je gewoon niet meer integreren, want dat is bullshit en zelfvernietiging. Die blanke politici kunnen de pot op met hun gezeik over integratie. Zodra je die domme Nederlandse taal kan praten en lezen ben je al meer dan genoeg geïntegreerd en kan je ermee ophouden. Zoek je heil in je eigen cultuur en bereid je voor op radicale emigratie uit dit achterlijke blankenland. Hier blijven wonen is zelfmoord en zelfvernietiging. Streef ernaar om binnen tien jaar te remigreren met al je geld en bezittingen. Neem je hele familie mee en bouw je eigen gekleurd paradijs op, waar niemand je zal haten.

Vluchten uit blank Nederland

Het zal echt niet lang meer duren voor men Hindoestanen in gaskamers of verkrachtingskampen gaat stoppen in heel Europa. Tienduizenden Hindoemeisjes zitten al in een prive-verkrachtingskamp en worden elke dag door hele groepen blanken anaal en vaginaal uitgenaait en geïnjecteerd met stinkend, smerig, verdorven blank sperma. Zij zijn verloren en moeten verstoten worden, om verdere vervuiling van het hogere hindoeras te voorkomen.

De vreemdelingenhaat is immers toegenomen. Iemand zoals Geert Wilders mag openlijk en ongestrafd haatcampagnes voeren in het openbaar tegen alle buitenlanders, moslims, hindoes en kleurlingen. Dit is het bewijs dat de hoge blanke politici een echte wrede Holocaust voorbereiden tegen alle allochtonen. En Hindoestanen zijn nu al het eerste slachtoffer, omdat men hen des te meer haat, vanwege hun succes. Dus de hele integratie poeha is bullshit. Als kleurling, Hindoe of neger kan je gewoon nooit integreren, want men blijft geloven dat je een halfaap bent, zonder staart en hierom dus minderwaard bent. Blanken zijn gewoon beestachtige honden, die net als barbaren denken en leven. Kijk dus uit en vlucht tijdig uit Nederland, voor de Holocaust begint.

Wat kunnen Hindoestanen ertegen doen?

Hindoestanen kunnen niets ertegen doen dat zij nu de nieuwe joden zijn en zullen meedogenloos uitgenaaid, verkracht, uitgeroeid of zelfs vermoord worden in ons heden en in de nabije toekomst. De holocaust tegen Hindoestanen is nu al begonnen. Overal zie ik zoveel uitgenaaide en gegangbangde Hindoemeisjes, dat ik er bijna ziek van wordt. Blanken willen ons Hindoeras echt helemaal uitroeien, door al onze arme, maagdelijke hindoemeisjes uit te naaien en hen vol te spuiten met liters stinkend blank sperma. Als zo een Hindoemeisje tijdens een uitnaaisessie door een blanke man geen zin meer heeft en droog wordt, dan wordt zij ter plekke privé verkracht en helemaal uitgenaaid, tot zij het uitgilt van de pijn en het hoerig genot. Blanken willen van alle Hindoemeisjes een soort lagere hoertjes en pijpsletjes maken, om ons hogere hindoeras uit te roeien. Doe hier zelf wat aan en vlucht.

Vlucht binnen tien jaar, want na 2020 begint officieel de warme Holocaust tegen HONDoestanen. Geloof de huichelachtige blanken niet, maar vlucht tijdig, met al je kapitaal, kennis en familie.

Help mij om het Hindoeras te redden van de totale verkrachting en uitroeiing. Werk mee aan de realisatie van de Vedische Unie, waar alleen hogere Hindoerassen kunnen wonen, als meerderheid en kunnen genieten van hun (militaire) macht en vrijheid. Mail mij als je hieraan mee wilt werken, waldo@wanadoo.nl


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1257 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

Bron: Kritisch Podium Dewanand

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved