Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Suriname

Betoog 135 jaar immigratie Hindoestanen uit Suriname

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1252
Offerdatum   dinsdag 13 mei 2008

Go to previous Epage ... Go to next Epage

Inhoud
1. Lezing Hindoestaanse immigratie in Nieuwegein
2. Problemen Hindoestanen in ons heden
3. Hindoestanen in Suriname
4. Hindoestanen zijn Aziaten
5. 34 jaar immigratie Hindostanen in Nederland
6. Het internationale Hindoe/neger conflict
7. Immigratie Hindostanen moet doorgaan
8. De blanke is een laagwaardig en moorddadig beest
9. De blanke is een laagwaardig intelligent dier
10. Leading mantra voor immigranten
11. The Vedical Union
12. Bekering blanken tot Vedische geloof
13. Versnelde genetische assimilatie Afro rassen in Vedische landen
14. PIO card voor alle Hindostanen
15. Herdenking 145 jaar Keti Koti, bevrijdingsfeest Afro Surinamers
16. Slavernij in Suriname (±1550 - 1863)
17. Herdenking slavernij en massamoord op de oudste bewoners van de drie Guyana's.
18. De slavernij begon rond 1550 in Suriname
19. Kamerlid Van Bommel naait Afro Surinamers
20. Immigratie herdenking is nu samen beslissen


Op 4 juni 2006 verzorgde Dewanand een lezing over de Hindoestaanse immigratie te Nieuwegein. In dit betoog hieronder zal onderzocht worden hoe het verder moet met hindoestanen in Nederland en Suriname.


1. Lezing Hindoestaanse immigratie in Nieuwegein

Iov Stichting Aurat uit Nieuwegein op zondag 4 juni 2006

Zie link:
 • Lezing Hindoestaanse immigratie in Nieuwegein, zondag 4 juni 2006
 • Alle vragen van de aanwezigen zijn beantwoord en gepubliceerd.

  2. Problemen Hindoestanen in ons heden

  Eerst zal ik eens de problemen van Hindoestanen in ons heden analyseren. Hiervoor verwijs ik naar twee hoofdstukken uit mijn boek, 'Moord op allochtonen'.
  Hoofdstuk 7: Collectieve zelfmoord Hindostanen
  Hoofdstuk 42: Psychische problemen van Hindostanen

 • (boek) "Moord op allochtonen"
  Is een Holocaust de toekomst van allochtonen en moeten zij daarom allemaal vluchten voor 2020? paperback Royal 421 pag. 24,77 euro, rubriek: Geschiedenis en politiek


 • Al deze teksten met harde cijfers tonen aan dat de overgrote meerderheid van de Hindostanen in Nederland met hele grote problemen zitten en eigenlijk nog meer gediscrimineerd worden, juist vanwege hun succes en hen perfecte integratie en assimilatie in Nederland. Dit toont aan dat de blanken in Nederland heel hypocriet zijn en heel jaloers zijn als buitenlanders hier succesvol zijn. In het aangehaalde boek bewijs ik ook dat Joden zelfs na tweeduizend jaar integratie en genetische assimilatie gewoon meedogenloos de gaskamers kregen in heel Europa, ondanks hun bovenmenselijke (economische, culturele en wetenschappelijke) prestaties om hen nieuwe thuisland te ontwikkelen en te moderniseren. (zie hoofdstuk 4, Joden na 2000 jaar integratie kregen gaskamers).

  Dus wat krijgen de kinderen en kleinkinderen van de Hindostanen in de toekomst als beloning in fascistisch Nederland? Reeds nu al praten alle allochtonen over de vreselijke vreemdelingenhaat in Nederland en zijn hier vaak radeloos om. Misschien is dit het harde bewijs dat integratie echt helemaal hypocriete bullshit is en dat Hindoestanen en alle andere immigranten gewoon radicaal moeten kiezen voor remigratie, net als de Joden deden na de Joodse Holocaust uit de Tweede Wereldoorlog. Technisch en economisch zal deze optie alleen maar realistischer worden, omdat de armoede en discriminatie in Nederland nu alleen maar toenemen. En de opkomst van neofascisten zoals Geert Wilders en Rita Verdonk zorgen voor donkere wolken in de toekomst, vol bloed, haat en gaskamers.


  3. Hindoestanen in Suriname

  Hoewel Hindoestanen een heel grote bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling en dekolonisatie van Suriname zijn zij nog steeds tweederangs burgers. Maar, stel eens de vraag of Hindostanen eigenlijk echte Surinamers zijn, dan is het antwoord niet moeilijk. Zowel in religieus als cultureel opzicht zijn de Surinaamse Hindostanen nog steeds een soort Indiërs gebleven. Ik beschouw mijzelf nu als een vierde generatie Indiër uit Suriname, die nu in Nederland woont. Mijn werkdag begint altijd met het lezen van nieuws over India op Indiase nieuwssites, zoals Times of India en Rediff.com. India groeit nu met revolutionaire snelheid en zal in 2017 het achtste rijkste land van de wereld zijn. Tegen die tijd zal Nederland een arm en verscheurd land zijn, vol vreemdelingenhaat, racisme, kleine burgeroorlogen, boordevol seniele en demente lange blanken, en vol met neofascistische gefrustreerde, achterlijke blanken. Ja, dan is het logisch om te voorspellen wat Hindostanen dan zullen doen.


  4. Hindoestanen zijn Aziaten

  Hoe je het ook draait of keert, en al hoeveel je ook integreert, als Hindostaan ben en blijf je een Aziaat in hart en nieren. Wij Hindostanen zijn geen inferieure blanken, want ons geloof en cultuur zijn hoger ontwikkeld en minstens tienduizend jaar oud. Waarom zouden wij moeten kiezen voor een laagwaardige, primitieve blanke Westerse identiteit, terwijl onze eigen beschaving minstens 3400 maal hoger ontwikkeld is? Hierover heb ik heel veel te vertellen.

  Er was al een trend onder Hindoestanen in Nederland ontstaan om zich steeds sterker te oriënteren op India, als identificatieland. Nu India zich op razend tempo ontwikkelt, wordt deze trend steeds sterker. Er ontstaat hierdoor een transnationale Hindoestaanse identiteit, die geheel verbonden is met India en dat is heel goed voor de overleving van de Hindoestaanse etnische groep. De ontworteling wordt zo minder en de basis identiteit wordt sterker. Wel neemt dan de verbondenheid met de blanke Nederlanders af, maar dat is juist heel goed, want dan blijven Hindoestanen langer raszuiver. Via internet integreren vele Hindoestanen nu dus in de Indiase economie en maatschappij en ontwikkelen een transnationale Indiase identiteit, welke sterker is en stabieler dan de zwakkere identiteit uit Suriname. Dit is een positieve ontwikkeling en zorgt voor meer stabiliteit en eenheid binnen de Hindoestaanse gemeenschap. Juist dit proces kan ervoor zorgen dat Suriname over tien jaar helemaal Aziatisch zal zijn, wat heel goed is voor de dekolonisatie. Zie ook het betoog over de Vedische Unie om dit proces beter te begrijpen.


  5. 34 jaar immigratie Hindostanen in Nederland

  De grote vlucht van Hindostanen uit Suriname richting Nederland begon feitelijk in 1974, vlak voor de zogenaamde onafhankelijkheid. Ruim 40.000 Hindostanen vluchtten toen weg naar Nederland uit angst voor een dictatuur door negers, die ook alle hindoestaanse vrouwen gewelddadig wilden verkrachten en insemineren met negroïde zaad. Dus eigenlijk moeten wij nu ook de immigratie van Hindoestanen in Nederland vieren na 34 jaar, maar ja, wat valt er eigenlijk te vieren? Hindostanen in Nederland zijn eigenlijk allemaal vierde en vijfde generatie Indiërs en dit gevoel neemt steeds sterker toe, vooral omdat je als kleurling of bruintje altijd minderwaard bent in dit blankenland en nooit meetelt of serieus genomen wordt. Blanke Hollanders zijn helemaal niet modern, maar juist heel achterlijk, bekrompen, duivels en racistisch. Dit is iets wat alle Hindostanen ondertussen wel donders goed weten. En het is vaak een dure en bittere les, zelfs na vele perverse seksuele kontakten met laagwaardige blanken.


  6. Het internationale Hindoe/neger conflict

  Elke onderzoeker weet ondertussen dat er overal ter wereld sprake is van een treurig conflict tussen Hindoes en negers. Zelfs in Zuid Afrika, na afschaffing van de blanke apartheid, zijn er nu grote problemen tussen Indiërs en negers. In Guyana zijn er al veertig jaar rassenoorlogen en recentelijk nog zijn er Indiërs vermoord door negers in dit land. In Suriname worden nu murties en godsbeelden van Hindoes vernietigd door christenen, die ongetwijfeld van negroïde afkomst zijn. In hoofdstuk 2.11 van mijn boek Bevrijding van Suriname ga ik hier wat dieper op in.

 • (boek) "Bevrijding van Suriname. Matchpoint voor Desi Delano Bouterse"
  Betoog over toekomst van Suriname en de naweeen van de Bouta coup. Paperback Royal, 290 pag. 22,15 euro, rubriek: geschiedenis en politiek


 • Kortom, het is duidelijk dat wij Hindostanen, als vierde en vijfde generatie Indiërs in diaspora, buiten India, nu samen moeten beslissen wat wij gaan doen en hoe wij onze arme, weerloze hindoemeisjes, hindoe vrouwen en kinderen gaan beschermen tegen discriminatie, vergassing en verkrachting door negers en blanken. Wij moeten ons nu bundelen en bewapenen om onze hoogwaardige en superieure Hindoe Dharm te beschermen en om mee te tellen op alle politieke en militaire niveaus. Totale mobilisatie van alle Hindostanen is nu noodzakelijk in alle landen ter wereld.


  7. Immigratie Hindostanen moet doorgaan

  Mohandas Gandhi slaagde erin om in 1917 de emigratie van Indiërs naar de koloniën stop te zetten. Dit was een treurig succes van deze bekende Indiase advocaat en activist. Want als deze immigratie naar Suriname door was gegaan tot 1975, dan waren Hindostanen (ook moslims) nu een sterke meerderheid in dit land en dan zou er zeker meer welvaart en politieke stabiliteit zijn. Hetzelfde geldt voor Mauritius, Guyana, Trinidad, Sri Lanka, Maleisië, Zuid Afrika, enz. Kortom Mohandas Gandhi moeten wij niet meer eren, want hij was juist de grote vernietiger van India en alle Indiase rassen en volkeren. Elk standbeeld van hem moet men gewoon ontmantelen.

  Solidariteit alle overzeese Indiase volkeren buiten India

  Als Hindoe denker wil ik nu pleiten voor het oprichten van een solidariteits beweging voor alle Indiase volkeren buiten India, om hen te versterken en om hun geloof, cultuur, ras en tradities te beschermen en te behouden. Al deze Indiërs buiten India leven in blanke of negroïde meerderheids gebieden en worden gediscrimineerd of hebben een lage maatschappelijke status, als derderangsburgers. Let wel: ook moslims uit India behoren tot deze etnisch/culturele groep in bijna 60 landen. Al deze groepen zijn herkenbaar aan hun typische en klassieke Indiase genenset (het superieure Indiase fenotype), welke duidelijk verfijnder en hoger ontwikkeld is dan die van blanken of negers.


  8. De blanke is een laagwaardig en moorddadig beest

  Zie eens dit vreselijke barbaarse incestdrama uit Oostenrijk

  di 06 mei 2008, 12:27 | 75 reacties
  Fritzl had tweede seksslaaf
  AMSTERDAM - Josef Fritzl zou niet alleen zijn 42-jarige dochter Elisabeth hebben misbruikt, maar ook zijn kleindochter Kerstin van 19.
  Dat schrijft The Sun dinsdag na informele gesprekken met de politie. De speurders zijn bang dat 'het monster van Amstetten' de tiener misbruikte vanaf het moment dat hij zijn interesse in de grijs wordende Elisabeth verloor.
  Bron: De Telegraaf, buitenland

 • http://www.telegraaf.nl/buitenland/3938732/_Fritzl_had_tweede_seksslaaf__.html?p=34,2
 • Blanke heteroseksuele christelijke mannen hebben tientallen miljoenen negerinnen en gekleurde vrouwen en minderjarige meisjes op dezelfde manier als Josef Fritzl verkracht, gemarteld en misbruikt, tijdens het koloniale tijdperk van 458 jaar. En Josef Fritzl was een diepgelovige blanke christelijke man. Dus ziehier het harde bewijs hoe laagwaardig, barbaars en moorddadig blanke heteroseksuele christelijke mannen zijn, overal ter wereld. Wij moeten onze hindoemeisjes en hindoevrouwen, desnoods met militaire middelen beschermen tegen al deze blanke duivels uit de christelijke onderwereld. Alle blanken zijn feitelijk racistische psychopaten, die alleen aan hun eigen belang en hen eigen perverse seksuele behoeften denken. De blanken hebben gewoon geen beschaving en zijn net als duivelse wilde dieren. Hier in Nederland worden heel veel Hindostaanse meisjes privé verkracht en misbruikt als seksslavinnen door vieze, smerige, stinkende blanken.


  9. De blanke is een laagwaardig intelligent dier

  Doordat ik blanken heel goed ken, na 22 jaar assimilatie in Nederland, moet ik nu iedereen de harde waarheid vertellen. Ik heb ontdekt dat de blanke een laagwaardig intelligent dier is en eigenlijk geen mens is. Onderzoek dit eens zelf. Kijk hoe dierlijk en hoerig blanke vrouwen leven en denken. De hele blanke beschaving is laag en dierlijk. Er is helemaal geen modernisme in de blanke beschaving, want vanuit Hindoeistisch oogpunt is dit totaal anders gedefinieerd. Modernisme moet juist leiden tot meer vrede en tot een hoger geestelijk en spiritueel leven en dit ontbreekt totaal bij de grote meerderheid van de blanke bevolking. De blanke is dus geen moderne diersoort.

  Beschouw eens de beestachtige wijze waarop de blanke wereld de rest van de gekleurde mensheid uitbuit en arm houdt. Het hele internationale monetaire stelsel is gewoon een vorm van racistische uitbuiting en exploitatie. Waarom laten kleurlingen en zwarten dit toe? De gepigmenteerde volkeren ontwikkelen nu hun economie wel sneller tot een hoger welvaartsniveau, maar een echte eenheid vormen zij nog niet. Waarom is er nog geen harde en radicale Afrikaanse unie, met een munteenheid en met open binnenlandse grenzen? Negers zijn niet dommer, maar moeten wel nog heel veel leren en zich nog sterker bewust worden van hen eigen kunnen. Ik gun elke Afrikaan een leven in vrede en welvaart, maar eis wel dat zij het zelf doen en met elkaar samenwerken.


  10. Leading mantra voor immigranten

  Een hindoeïstische mantra zegt:

  De wereld is groot genoeg voor iedereen en voor alle rassen en volkeren.

  Vanuit het licht van deze mantra zouden wij de diaspora van Hindoes moeten beschouwen. Maar wij moeten ook denken aan het welzijn van andere rassen en volkeren en nooit ernaar streven om hen totaal uit te roeien. De neger en de blanke mogen voortbestaan, maar dan wel als een machteloze minderheid, met minimale voortplanting. Vreedzame uitroeiing van deze laagwaardige rassen is iets wat wij nader moeten onderzoeken.


  11. The Vedical Union

  Hieronder mijn posting op het forum van Indianfeelings over de Vedical Union in 2007.

  Hier iets dat ik nu onderzoek en komende jaren zal promoten.

  The Vedical Union (Vedische Unie) is een unie van alle landen met tenminste 30 procent Hindoes. Werkt net als Europese Unie, met centrale banken en politiek militair machtscentrum. Technisch en economisch kan het. Er komt een centrale beurs en een munteenheid in the Vedical Union.

  Nou, hoe denken jullie hierover? Ik heb mijn twijfels of de zwakke Hindoes dit idee willen uitvoeren. Hindoes zijn overal ter wereld zwak, lamlendig en verdeeld en willen geen eenheid. Hierdoor gaan zij nu ten onder en klagen er niet eens over. Zo zwak zijn Hindoes. Ongelooflijk.

  Hou er rekening mee dat burgers van the Vedical Union absoluut niet mogen wonen of zich vestigen in andere landen, dus nooit genaturaliseerd kunnen worden buiten hun heilig grondgebied. En dit alles met terugwerkende kracht, drie generaties. Dus Hindoestanen in Nederland zouden hun paspoort verliezen als the Vedical Union opgericht wordt en moeten gewoon oprotten uit Nederland en de hele EU. Of zij worden tweederangs burgers. Andersom geldt hetzelfde. Blanken kunnen nooit genaturaliseerd worden in the Vedical Union, zelfs niet door een huwelijk met een raszuivere Hindoe vrouw, want dat is een vorm van rasvervuiling.

  Nou, laat mij zien hoe jullie hindoetjes hierover denken. Aub alleen serieuze bijdragen en niet roddelen over mij.

  Dewanand
  Hindoe fundamentalist
  Planet of Krishna
  (einde citaat indianfeelings forum)

  Overig commentaar Vedical Union

  Doordat India en China nu groeien op een razend tempo, is het duidelijk dat the Vedical Union over tien jaar een feit zal zijn en uitgevoerd kan worden. Een probleem hierbij is dan wel om vast te stellen welke rassen en volkeren wel of niet Vedisch zijn en toe mogen treden tot deze unie.

  Logisch is dat alle Hindoe volkeren automatisch Vedisch zijn en ingelijfd kunnen worden in de Vedische Unie. Deze Hindoeïstische rassen met een Indiase genenset hebben zich al gevestigd in ruim zestig landen.

  Boeddhistische volkeren behoren in zekere zin ook tot de Vedische rassen en kunnen ook lid worden van de Vedische Unie. Maar, Boeddhistische landen die vijandig staan tegenover Hindoes worden aangepakt met harde sancties, tot zij liberaliseren en zich geestelijk verheffen tot een hoger niveau.

  Gematigde en spirituele islamitische stromingen, zoals de soefies en de Ahmadiya beweging zijn in zekere zin ook Vedisch, omdat zij voorstander zijn van een vreedzame en harmonieuze wereld en geen oorlogen voeren. Leden van deze islamitische stromingen kunnen zich probleemloos vestigen in alle Vedische lidstaten.

  Islamitische meisjes en vrouwen, met of zonder hoofddoek leiden een marginaal bestaan in de vele islamitische dictaturen en beschikken vaak over minder burgerrechten. Hierom zouden deze vrouwen ook probleemloos mogen emigreren naar een Vedisch land en zich daar helemaal assimileren, zonder enige verplichting of dwang en met behoud van hun islamitische geloofsidentiteit. Langzaamaan zullen deze vrouwen wel bekeerd moeten worden tot het Vedische geloof en hen kinderen zullen automatisch opgevoed worden als Vedistanen.


  12. Bekering blanken tot Vedische geloof

  Doordat blanken feitelijk genetisch gehandicapt zijn, is het eigenlijk niet verstandig om deze rassen toe te laten tot het grondgebied der Vedische naties, want dat is rasvervuiling. Blanken die wel migreren zou men eigenlijk direct moeten steriliseren of castreren. Maar, intelligente blanken zou men wel genetisch moeten assimileren, door hen te laten trouwen met Vedische meisjes, die dan halfblanke kinderen zullen baren van Vedische kwaliteit. Het is verstandig om maximaal tien procent raszuivere blanken toe te laten tot de vele regio's en lidstaten van de Vedische Unie, om grootschalige genetische vervuiling zoveel mogelijk te voorkomen.


  13. Versnelde genetische assimilatie Afro rassen in Vedische landen

  Mensen van het Afro ras beschikken vaak over lage verstandelijke vermogens en kunnen zich slechts moeizaam bekeren tot het Vedische geloof. Deze Afro mensen moeten echter gewoon participeren en moeten met respect behandeld worden. Discriminatie van Afro mensen is niet verstandig, omdat zij vaak heel hard kunnen werken en van nature heel vreedzaam en tolerant zijn. Vedische experts zouden de authentieke Afro religiën moeten verrijken met Vedische mantras en teksten, om zo te werken aan hen assimilatie en aanpassing in de Vedische Unie.

  Er moet wel naar gestreefd worden om alle Afro mensen in de Vedische Unie binnen vier generaties genetisch te assimileren. Een goede methode hiervoor is door alle Afro mannen te laten trouwen met geïmporteerde blanke vrouwen, om zo het Afro gen snel weg te zuiveren. Hen half of kwart Afro nageslacht dient zich dan door te vermengen met de Vedische rassen, om het Afro gen supersnel weg te zuiveren. Alle Afro kinderen, zelfs de zuiverste, moeten echter de grondbeginselen der Vedische Dharm leren en het naleven, om volwaardig mee te tellen in de Vedische Unie. Hierom is de Vedische Unie de ideale smeltkroes van alle rassen en volkeren en hoger ontwikkeld.


  14. PIO card voor alle Hindostanen

  De Indiase regering verstrekt al jaren lang PIO kaarten aan alle raszuivere afstammelingen buiten India. Dus ook Hindostanen uit Nederland en Suriname komen hiervoor in aanmerking. Nu geloof ik dat de tijd rijp is om alle Hindostanen te verzoeken om binnen 12 maanden een PIO kaart aan te schaffen. Zo een kaart geeft een persoon rechten in India, maar wij kunnen het ook als politiek wapen tegen de negers in Suriname en Guyana gebruiken. Hier is het plan.

  Als alle Hindostanen een PIO card aanschaffen en zich dan bundelen in een eigen politieke organisatie om Suriname te veroveren en om het land om te toveren in een welvaartsstaat met een Hindoemeerderheid van minstens 90 procent, dan kunnen wij in een klap alle problemen van deze etnische groep oplossen. Immers, vele Hindostanen in Nederland willen terug, maar missen de steun van een eigen leger of een eigen sterke politieke organisatie. Dus, misschien moeten wij allemaal ons verenigen in een PIO vereniging en militaire steun vragen uit India en China om de neger dictatuur in Suriname op harde manier op te doeken. Wij Hindostanen moeten niet bang zijn voor negers, omdat dit ras gewoon niet goed kan nadenken en onze steun nodig heeft. Ik pleit hierbij echt niet voor het uitmoorden of vergassen van alle negers in Suriname of Guyana, nee, als Hindoe geloof ik dat de wereld groot genoeg is voor alle rassen en volkeren en dat ieder menselijk individu recht heeft op een leven in rechtvaardigheid en welstand.

  Alleen wij Hindostanen kunnen welvaart brengen in Suriname en Guyana, want ons moederland India ontwikkelt zich nu met zevenmijlslaarzen en wij moeten hieraan meedoen. Het is onze plicht om zelf de Indiase superstoomtrein in te stappen en om binnen tien jaar dit blankenland gewoon vaarwel te zeggen. Ons heilige land is immers Shri Rama ka Desh en hier moeten wij voor strijden.

  De immigratie van Hindostanen herdenken moet meer zijn, dan geklaag en bezinning. Het moet het begin zijn van een nieuw tijdperk voor alle rassen en volkeren in Suriname en Guyana. En binnen tien jaar zal Frans Guyana ook bevrijd worden uit de klauwen van de barbaarse Franse kolonisten, desnoods met militaire middelen.


  15. Herdenking 145 jaar Keti Koti, bevrijdingsfeest Afro Surinamers

  Doordat ik in mijn tienerjaren min of meer een Afro Surinaamse cultuur had en helemaal geen Hindoe was, wil ik even stilstaan bij de herdenking van Keti Koti door Afro Surinamers uit Suriname, de Antillen en Aruba. Traditioneel viert men dit op 1 juli. Er is momenteel een eigen organisatie opgericht voor Keti Koti in Den Haag en ook wij Hindostanen moeten hieraan meedoen, want de Afro Surinamers zijn hoe dan ook onze lotgenoten.

  De periode van negerslavernij begon toen de christelijke terrorist Christoffel Columbus zijn smerige voeten zette op het heilige grondgebied van Indiaanse stammen in Midden Amerika. Dat was in het jaar 1492 gebeurd. De blanke christelijke barbaren uit Europa begonnen toen onmiddellijk met een massamoord op Indianen en verkrachtten vele vrouwen. Bijna 70 miljoen Indianen schijnen toen vermoord te zijn door blanke christelijke heteroseksuele mannen uit Europa. Het is gewoon een leugen dat de Indianen massaal stierven door virussen uit Europa, want het was juist andersom. Mensen in tropische gebieden hebben juist een sterkere resistentie tegen virussen uit vreemde gebieden en zullen dus nooit massaal sterven erdoor. Deze historische leugens over de massamoord op Indianen zijn verzonnen door Joodse geschiedschrijvers en wij moeten nu dit, desnoods met geweld, stopzetten. Wij moeten immers niet tolereren dat Joden onze geschiedenis verdraaien en vervalsen, anders moeten wij alle Joden met geweld wegjagen uit alle koloniën, inclusief India en China en al hen kapitaal in beslag nemen. Joden hebben immers genoeg haat en moord gezaaid in de gepigmenteerde gebieden gedurende de slavernij. Hetzelfde geldt voor blanke heteroseksuele christelijke mannen, die wij nu op harde manier moeten aanpakken en hen laten betalen voor hun misdaden tegen alle gekleurde rassen en volkeren. Kortom, er moet oorlog komen, als zij zich zo barbaars en gewetenloos blijven opstellen, want juist hierdoor bewijzen kleurlingen en zwarten dat zij geen halfapen zijn, wat hen wijs is gemaakt door hondachtige blanke leugenaars.

  Ik vind het jammer dat Afro Surinamers en Hindostanen elkaar immigratie feesten niet gezamenlijk herdenken, om elkaar beter te begrijpen en om samen te werken aan een nieuw Suriname.

  Voor mensen die meer willen weten over de slavernij in Suriname is onderstaande scriptie heel nuttig.


  16. Slavernij in Suriname (±1550 - 1863)

  Hieronder een overzicht van de inhoudsopgave van een scriptie over de slavernij in Suriname.

  Uit: scriptie over slavernij in Suriname

  Inhoudsopgave

  Inleiding

  Hoofdstuk 1. Hoe kwamen de Nederlanders in Suriname terecht?
  Hoofdstuk 2. Hoe was de situatie in Suriname na de komst van de Nederlanders? En ontwikkelingen later. (vanaf 1667)
  2.1 Politiek
  2.2 Economisch
  2.3 Sociaal
  Hoofdstuk 3 De overtocht
  Hoofdstuk 4 De slavenmarkt
  Hoofdstuk 5 Slaaf als bediende of op de plantage
  Hoofdstuk 6 De straffen voor de slaven
  Hoofdstuk 7 De marrons (weggevluchte slaven)
  Hoofdstuk 8 De afschaffing
  Conclusie
  Literatuurlijst

  Hier een citaat van een heel hoofdstuk uit deze scriptie.

  Hoofdstuk 1 Hoe kwamen de Nederlanders in Suriname terecht?

  Eeuwen lang leefden er Indiaanse volken in Suriname. Zij leefden in een cultuur zonder geweld. Ze leefden van jacht en visserij.

  Maar in 1499 werd hun rust verstoord. De Spanjaarden kwamen aan op "De wilde kust" (de kust van Suriname en Guyana). Hojeda, die de noordoost kust van Zuid-Amerika ontdekte vond niets nuttigs en waardevols in die landen. Dus lieten de spanjaarden de regio lange tijd met rust. Totdat er na 50 jaar een gerucht ging, genaamd El Dorado. De Europeanen geloofden dat er ergens in Zuid-Amerika een stad was waar alles van goud was. Vanaf toen begonnen de Europeanen weer volop tochten te organiseren naar Zuid-Amerika. Tevergeefs, er werd niets gevonden. Behalve vele indiaanse stammen. Daarom geloofden de goudzoekers dat de indianen het goud in het binnenland verborgen hielden. Duizenden indianen werden gevangen genomen, gegeseld en tot arbeid gedwongen. Ze moesten het zware werk op de plantages, en in de koper- en zilvermijnen ondervinden. De indianen hielden dit niet lang vol en stierven bij bosjes. De Spanjaarden bedachten om een sterker ras dan het indiaanse ras in te voeren, het Afrikaanse ras. Zo ontstond de slavenhandel in Suriname. Dit gebeurde rond 1600.

  Volgens de Europeanen was dit volkomen legaal want in de bijbel stond een verhaal over Cham, die zijn eigen vader had uitgelachen en dus zijn hele leven dienaar zou zijn. Maar een Christelijk begrip is toch naastenliefde, zeiden tegenstanders. Daarop hadden de Europeanen het volgende bedacht. De Afrikanen waren zwart, dus geen mensen. Het waren in hun denktrant eerder een soort dieren. Apen waren toch ook zwart en sterk. Dit waren voor de Europeanen genoeg redenen om de Afrikanen als slaaf te gebruiken.

  Vanaf toen heeft Suriname vele heersers gehad. Als eerste begonnen de Engelsen nederzettingen te bouwen. Enkele jaren later werden de Engelsen verdreven door de Fransen. De Fransen waren niet lang aan de macht, want in 1650 veroverden de Britten wederom Suriname. De Britten richtten meer dan 60 suiker- en cacao plantages op, aangelegd door Afrikaanse en Indiaanse slaven.

  17 Jaar lang bleven de Britten aan de macht. Maar de Hollanders hoorden van het succes van de Britten en stuurden 3 vloten met in het totaal 1000 soldaten aan boord naar Suriname. In 1667 namen de Nederlanders onder leiding van de Zeeuw Abraham Crijnssen Suriname in bezit.

  Er werd een verdrag opgericht met de Britten genaamd de vrede van Breda. Dit verdrag hield in dat beide landen hun veroveringen mochten behouden. De Hollanders bleven in Suriname en de Hollandse kolonie Nieuw Nederland (later New York) werd aan Engeland afgestaan. Na deze definitieve overgave zijn er nog een aantal wisselingen geweest tussen Nederland en Engeland. Maar deze waren heel kort en Nederland bleef grotendeels aan de macht.

  Bron: scripties online
  Deeplink:

 • http://www.scholieren.com/werkstukken/25205
 • 17. Herdenking slavernij en massamoord op de oudste bewoners van de drie Guyana's.

  Als Hindoe is het niet verstandig om een egoïst te zijn. Hierom roep ik alle Surinaamse volkeren en de Surinaamse staat op om de slavernij en massamoord op de oudste bewoners van de drie Guyana's ook te herdenken. Deze Holocaust van de Arowakken, Wajanen, Surinen en vele andere autochtonen uit het oude Guyana gebied begon omstreeks het jaar 1550, zoals ook genoemd is in het citaat uit de scriptie hierboven. Pas rond het jaar 1600 haalde men Afrikaanse slaven naar Suriname om het zware werk te doen op de plantages, zonder loon en met heel veel geweld en martelingen.

  Dit betoog bewijst iets waar nog niemand aan gedacht heeft, omdat blanken en Joden ons zwarten allemaal leugens hebben geleerd over de slavernij in de drie Guyana's.


  18. De slavernij begon rond 1550 in Suriname

  Om helemaal eerlijk te zijn, zonder enig ras of volk te discrimineren, moet ik dus nu vaststellen dat de slavernij in het jaar 1550 begon in Suriname, toen de Spanjaarden de autochtone bevolking tot slaaf maakten (zogenaamde Indianen). Lees verder, want nu komt de verrassing.

  Wij moeten nu in 2008 dus 458 jaar slavernijverleden herdenken als volkeren uit Suriname, als wij de autochtone bewoners ook eer willen aandoen en de leugens van de Joden en christelijke blanken niet langer willen geloven.

  Er was tot 1863 dus al 313 jaar, drie dikke eeuwen vol bloed en massamoorden, slavernij in Suriname en de andere delen van de gekoloniseerde landen. Blanke christelijke Europese fascisten waren hiervoor verantwoordelijk en zijn hiervoor nooit berecht of verplicht om een schadevergoeding te betalen. Waarom zijn kleurlingen en zwarten, als afstammelingen van de Afrikanen en Indianen zo dom en aapachtig? Waarom is er nooit een strafproces gestart in Nederland tegen het koloniale koningshuis en de oude koloniale families, bedrijven en instituten. Waarom geloven wij gepigmenteerden nog langer de leugens van Joden en christelijke blanken? En waarom is de bijbel nog niet verboden in Suriname en andere ex-koloniën? Hier moet een eind aan komen.


  19. Kamerlid Van Bommel naait Afro Surinamers

  Hier een recentelijk nieuwsbericht uit Nederland over het slavernijverleden.

  Kamerlid Van Bommel biedt Suriname excuses aan
  Geplaatst op zaterdag, mei 10th, 2008 om 2:25 am in Nieuws uit Nederland, Politiek

  PARAMARIBO, 10 mei - De Nederlandse parlementariër Hans van Bommel (SP) heeft Suriname zijn excuses aangeboden voor het slavernijverleden. Het hoort politiek en humaan gezien gewoon zo. Er is inbreuk gepleegd op de menswaardigheid van anderen en daar horen excuses bij. Van Bommel beseft wel dat er meer moet gebeuren.

  Bron: waterkant

 • http://www.waterkant.net/suriname/2008/05/10/kamerlid-van-bommel-biedt-suriname-excuses-aan/
 • Zie hier een reactie van een lezer op Waterkant:
  Zo makkelijk komen ze niet af. Hoe zit het met de Creolen? Creolen dragen allemaal namen van de Blanke Eigenaren. Creolen moesten hun eigen namen nooit gebruiken. Wie betaald de schade? Moet er niet via DNA gezocht worden wie de families zijn in Afrika. Moet de namen niet hersteld worden? Waarom krijgen Nedsurinamers niet de volledige AOW.
  Che


  Noot Dewanand

  Het is duidelijk dat deze van Bommel gewoon uit is op stemmen van Surinamers en hen gewoon naait. Van Bommel is gewoon een beestachtige linkse neofascistische leugenaar en hij meent het helemaal niet, want elke blanke spreekt met gespleten tong. Dat wisten de Indianen al 600 jaar geleden. Van Bommel is gewoon een oplichter en huichelt, beter is om niet op hem en zijn achterlijke SP partij te stemmen. Feit is dat blanken gewoon schijten op Afro Surinamers en hen meedogenloos discrimineren als tienderangsburgers. De Afro Surinamer moet wel de blanke blijven likken, want zo dom is hij wel. Afro Surinamers zouden Van Bommel het beste een stijve Surinaamse kogel door zijn homokont moeten jagen, want hij liegt als de pest.

  Het wordt tijd dat een sterker ras de macht overneemt in Suriname en met geweld een nieuwe toekomst opbouwt voor dit land. Hierom zal ik er alles aan doen om India of China te laten ingrijpen in dit land. Suriname moet snel helemaal Aziatisch worden, want negers hebben dit land al totaal verrekt. En dan mogen alle blanken maar direct oprotten uit alledrie Guyana's.


  20. Immigratie herdenking is nu samen beslissen

  Uit het betoog hierboven blijkt dat alle Surinaamse volkeren en de autochtone bewoners van de drie Guyana's een gemeenschappelijk slavernijverleden hebben. Ook Hindostanen zijn als verkapte loonslaven misbruikt door de blanke Hollanders en schamen zich om dit toe te geven. De blanken hebben haat en nijd gezaaid tussen alle rassen en volkeren uit Suriname en het hele land in een crisis gestort. Uiteindelijk kwam er een onzin onafhankelijkheid en in 1985 pleegde Delano Desi Bouterse een coup, waarna Suriname in een diepe crisis wegzakte en een enkele honderdduizenden Surinamers het land ontvluchtten.

  Nu na vijf eeuwen slavernij en ellende geloof ik dat de tijd rijp is dat Hindostanen de macht overnemen in Suriname, desnoods met militaire en politieke steun uit India en China. Negers kunnen van Suriname geen bloeiend land maken en moeten nu maar oprotten. Na de machtsovername door Hindostanen en Chinezen kunnen er tien miljoen mensen uit deze grote landen emigreren naar Suriname, om te wonen en te werken. Met hen steun wordt Suriname supersnel een zuiver Aziatisch land en dan moeten alle koloniale banden met de blanken uit Nederland gewoon radicaal doorgehakt worden.

  Dit moment van herdenking van de immigratie van alle Surinamers en Hindoestanen is dus ideaal om samen te beslissen of wij allemaal een nieuw Aziatisch Suriname willen of de hoeren en hondjes willen blijven van blanke duivels uit Nederland. Jaag blanken weg uit Suriname en kies gewoon radicaal voor je eigen land, want de blanke wil alleen je geld, je goud en je maagdelijke bruine dochter, om haar als seksslavin te misbruiken.

  Een nieuw Aziatisch Suriname moet onze gezamenlijke keus zijn. Het is een optie die steeds realistischer wordt en voor ons allemaal beter is. Komende jaren zal ik meer hierover publiceren en misschien een aparte organisatie hiervoor oprichten. De kleurlingen en zwarten uit Suriname moeten echt zelf leren nadenken over hen toekomst en hen land. Wachten op duivelse blanken en hen smerige geld is dom en aapachtig. Wacht dus niet langer op stijve, witte banaantjes van blanken, maar doe het zelf Hindostanen en Surinamers. Dat is jullie plicht, nu meteen, in dit ene leven.


  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1252 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved