Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Aan div. Hindoestaanse Politici bij Grote Hindoestanen Politiek Debat op 22-2-2018 in Den Haag /
Verzoek participatie Federatie Bevrijding Suriname
/ Doc Size: Words=11247, DAB= 25+ N11, Pages=30

Offeraar    Waldo Dewanand, Wieroe, T-Nanda, Bruinhomoaap, 
        Cindy en Afrocroc.
Offercode   waction0084
Offerdatum   maandag 2 april 2018


Aan alle Hindoestaanse politici van het Grote Hindoestanen Debat van HUM LOG en Kenniskring Nederland-Suriname op donderdag 22 februari 2018 in zaal Tropical, Den Haag,
o.a. volledig geaddresseerde namenlijst (help ons aub door dit document naar onderstaande Hindoestaanse politici door te mailen, want wij hebben niet alle mailadressen van hen allemaal):

K1. Voorzitter HUM LOG: dhr./Shri Mohamed Mahawat Khan
K2. Voorzitter Kenniskring Nederland-Suriname: Msc, dhr./Shri Robby Makka
K3. Redactielid pdf nieuwsbrief Kenniskring: dhr./ Shri Ranjan Akloe
K4. Moderator: dhr./Shri Robert Ramdas
K5. Moderator: Mej, Mevr/ Shree Monique Badloe
K6. Voorzitter Samen070: dhr./Shri Joy Bindraban , website /

 • https://samen070.nl

 • K7. VVD: Mej, Mevr/ Shree Nazima Ramdin
  K8. D66: dhr./Shri Vinesh Lalta
  K9. Groep de Mos: Mej, Mevr/ Shree Janice Roopram
  K10. PVDA: dhr./Shri Kavish Bisseswar
  K11. CDA: dhr./Shri Kavish Partiman

  En ook aan overige niet genoemde Hindoestaanse politici in Den Haag o.a.
  K12. Pvda: dhr./Shri Rabin Baldewsing
  K13. Voorzitter Haagse Toekomst: Mej, Mevr/ Shree Jane Kuldipsing, website: /

 • https://haagsetoekomst.wordpress.com

 • K14. Lid Forum voor Democratie: dhr./Shri Yarnaz Ramautarsing (gemengd vader is Afro Turks, moeder is SuriHindoe)
  K15. Groep de MOS: 17. : dhr./Shri Humphrey Hathie
  K16. Groep de MOS: 21. Mej, Mevr/ Shree Shafana Abdoelkhan
  K17. Groep de MOS: 41. Mej, Mevr/ Shree Soesila Sewratan
  K18. Groep de MOS: 42. : dhr./Shri Anil Dubar
  K19. Groep de MOS: 46. : dhr./Shri Kamal Ramkalup
  K20. Groep de MOS: 49. : dhr./Shri Cem Araci (DJ Outsiders)
  K21. Groep de MOS: 43. : dhr./Shri Orlando Winter (is Afro Surinaams, heeft sympathie voor zieke, lagere kaste Hindoes zoals mij en Wieroe)
  K22. Mej, Mevr/ Shree Nanda Baldew website
 • http://nandabaldewblog.nl

 • K23. PVDA: Mej, Mevr/ Shree Reshma Roopram
  K24. PVDA: : dhr./Shri Richard Moti
  K25. Nieuwe Wegen: : dhr./Shri R. Durgaram
  K26. D66: : dhr./Shri Munish Ramlal
  K27. PVV: Mej, Mevr/ Shree Natascha Choenni
  K28. VNL: : dhr./Shri Chandersing
  K29. VVD: : dhr./Shri I. Korting (van Indiase komaf)
  K30. CDA: : dhr./Shri Radj Ramcharan
  K31. CDA: Mej, Mevr/ Shree Mitra Rambaran (officiële lijstduwer)
  K32. CDA: Mej, Mevr/ Shree Henna Mathoera (voorzitter Stichting Sarita, emancipatie Hindoestaanse vrouwen, website /
 • http://stichtingsarita.nl
 • )
  K33. D66: Mej, Mevr/ Shree Angela Soekhlal
  K34. PSCC, Partij Sociaal Cultureel Centrum: nr 1. dhr./Shri Galiek Habieb uit Rijswijk, website /
 • https://partijsociaalcultureelcentrum.jimdo.com

 • K35. CDA #4: dhr./Shri Desh Ramnath
  K36. VVD Delft: dhr./Shri Avinash Krishnasing (is homoseksueel, op pamflet staat 'Ben opgegroeid in de hof van Delft en woon nu samen met Ed in Tanthof)
  K37. D66: #33 lijstduwer dhr/Shri Anil Samlal (lijsttrekker van Politieke Partij NXD, een Nederlandse politieke partij die meedeed aan de verkiezingen voor de Tweede Kamer op 12 september 2012 in 1 kieskring, 9 Amsterdam en 62 stemmen behaalde, bron:
 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Politieke_Partij_NXD
 • )
  K38. Radio Vahon Hindustani Radio, dhr/ Shri Fred Kartaram, website:
 • http://vahonfm.nl

 • K39. Radio AmorFM, directeur dhr/ Shri Subhas Gogar, /
 • https://www.amorfm.eu

 • K40. Radio Ujala /
 • https://www.ujala.nl
 • (Triaspora klok op site Nederland, India, Suriname)

  Zie aan eind in DAB [waction0084: N9: 1 - 6] de Indian Diaspora lijst van Hindoestaanse, Indiase en NIET BLANKE Hindoe rassen per gemeente voor de gemeenteraads verkiezingen van 21 maart 2018 in Nederland.

  Zie ook einde onderaan: [waction0084: N11: 1] Persbericht: Verzoek aan alle Hindoestaanse politici in KKK/nazi Nederland om project FB SS te ondersteunen van de Federatie Bevrijding Suriname

  (NOOT: Indien uw naam (==>> willekeurige volgorde) hier niet vermeld is als openbare Hindoestaanse en/of Indiase Sarnami politicus dan kunt u ons mailen, om het alsnog toe te voegen aan deze lijst. Help ons dit document te verspreiden, mail het goede nieuws door van project FB SS)


  CC Aan: Diverse Hindoe organisaties en media zie lijst:
  1. Asan, Arya Samaj Nederland
  2. Sewa Dhaam Mandir
  3. Ram Mandir
  ea

  Onderwerp: Verzoek participatie Federatie Bevrijding Suriname

  Inzake: Essay, 28 pagina's Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka), Offercode wfor1308 en Offerdatum 5 mei 2015

 • Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)
 • waction0084.doc / 20151207ma - 20180402ma / Aan div. Hindoestaanse Politici bij Grote Hindoestanen Politiek Debat op 22-2-2018 in Den Haag / Verzoek participatie Federatie Bevrijding Suriname / Doc Size: Words=11247, DAB= 25+ N11, Pages=30


  Delft, maandag 7 december 2015, release maandag 2 april 2018

  Miaauw, miaauw, namastiaauw (1/7,4 E-7 = 0,000.000.013.5 % = 13,5 miljardste % (procent)) Mini God/ Godin, dhr./ mevr., Shri/ Shree, Herr/ Frau, Brada/ Sisa, Bhai/ Behien, edele Hindoestaanse, Indiase Sarnamis, SuriKoelies, SuriHindoes en Hindoelander dames en heren (14,1888),

  =====>> [waction0084: 1] Hierbij ontvangen uw organisatie, deelnemers en alle participanten een document van het Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com met als registratie nummer waction0084. Dit document verplicht u allen tot niets en is niet bedreigend of enigszins wetsovertredend, krachtens de superieure HOOG-Arische wetgeving van Nederland.

  Wij verzoeken u om dit document door te sturen aan uw hele netwerk, en ons niet te discrimineren verder door het keihard te negeren, omdat wij lagere kaste, Hindoe Intel Apen en Katachtigen zijn en absoluut NIET MENSELIJK.

  Dit document is openbaar gemaakt op onze site in de openbare brievenrubriek:
  Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com).
  (Google evt. het registratie nummer dan vind u het direct).

  =====>> [waction0084: 2] Oorspronkelijk wilden wij dit verzoek al op maandag 7 december 2015 opsturen naar diverse Hindoe organisaties in Nederland en Suriname, maar het werd steeds uitgesteld en bleef onverzonden in het schrijfproduktie archief liggen. Maar nu is het leuk om dit in te dienen bij het politieke debat met een aantal Hindoestaanse politici, die lid zijn van officiële blanke Nederlandse politieke organisaties, zodat zij ook na de gemeenteraads verkiezingen wat extra huiswerk meekrijgen.

  =====>> [waction0084: 3] Wij verzoeken de organisaties, HUM LOG van dhr./Shri Mohamed Mahawat Khan en Kenniskring Nederland-Suriname, van Voorzitter Msc, dhr./Shri Robby Makka om dit ingezonden document niet te negeren, te verzwijgen, en het koelbloedig in de prullenbak te gooien, omdat u ons dan discrimineert en uitsluit, wat toch beledigend is en strafbaar. Deze discriminatie uiting zal dan ook gemeld worden aan de politie, Openbaar Ministerie en Bureau Discriminatie Zaken, en uw subsidie verstrekkers en achterban worden ook via alle sociale media geïnformeerd. Wij hebben jullie eerder al benaderd voor samenwerking en het werd keihard genegeerd. Ons mailadres is zelfs koelbloedig verwijderd uit de maillist van de digitale pdf nieuwsbrief van Kenniskring Nederland-Suriname met Voorzitter Msc, dhr./Shri Robby Makka, wat echt ongelooflijk kaste discriminerend is. Hierbij een laatste kans om het goed te maken en samen te werken, aub binnen 14 dagen reageren.


  =====>> [waction0084: 4] Ons verzoek is of u en/of uw Surinaamse, Nederlandse en/of Hindoe organisatie wil meedoen met de Federatie Bevrijding Suriname, om Suriname, Guyana en evt. Frans Guyana toch om te bouwen tot welvaarts staten met een hindoemeerderheid via intensieve samenwerking met India. Hierbij moeten deze mini staatjes dus overzeese Union States worden van de opkomende Indiase megastaat, met de Indiase Roepia als valuta, open grenzen, vrij personenverkeer en een totaal geïntegreerde economie en bevolking. India is een snelgroeiende economie nu dus wij als SuriHindoes, SuriKoelies, Indiase Sarnamis en zgn. Hindoestanen moeten nu de krachten bundelen om dit binnen vijf jaar te realiseren, evt. mbv militaire ruggensteun vanuit het Indiase miljoenenleger.

  =====>> [waction0084: 5] In een aantal genummerde [waction0084: N1-N11] notities aan het einde, onderin dus, zal e.e.a. hierover uitgelegd worden. Het persbericht zit in DAB [waction0084: N10: 1]. Reacties en evt. kritiek zijn van harte welkom en kunnen naar ons gemaild worden. Alles zal openbaar gemaakt worden en u kunt gerust verzoeken om anonimisering bij openbaarmaking. Online reageren en discussiëren over deze publicatie kan op onze nieuwe discussie blog, Digitale Hollandse Dierentuin,
  LINK:

 • https://dewanandblog.wordpress.com/
 • =====>> [waction0084: 6] De hele Indiase Sarnami Stam, zgn. Hindoestanen van alle religieuze stromingen en sekten in Suriname en Nederland moeten zich nu bundelen in de nieuwe Federatie Bevrijding Suriname en eensgezind en vreedzaam werken aan een nieuwe, glorieuze toekomst voor hun herkomstland, Suriname, als de eerste schatrijke, welvarende, Dharmische Hindoe meerderheids natie buiten India op deze planeet.

  =====>> [waction0084: 7] Mijn enige Hindoe katten zoontje, Wieroe benadrukte zonet luid en klagend miaauwend, dat ik dit plan moet uitvoeren, als schizofreen (paranoïde ASI) en bekende psychiatrische patiënt, omdat hij gelooft dat alleen de kleiner geschapen, maar hardwerkende SuriKoelies, SuriHindoes en Hindoestanen in staat zijn om van Suriname en Guyana een bloeiende welvaartsstaat te maken, met name Shri Rama Ka Desh, i.s.m. hun 1,1 miljard vieszwart gekleurde geloofsgenoten uit India.

  =====>> [waction0084: 8] Ook gelooft Wieroe, als raszuivere Hindoe Nazi (homo) Uberkat er heilig in dat er een zgn. Internationale 'Indian Diaspora' hete, natte koeliepoesjes leger moet komen die militair (en Porno-Technisch) moet ingrijpen als ergens in een fascistische Afro dictatuur de Hindoes en afstammelingen van de Indiase kontraktanten worden gediscrimineerd, massa verkracht, gemarteld of vergast in concentratie kampen. Het Indiase (Hindoe) Apen leger en de regering zijn min of meer verplicht om Hindoes en Indiërs in zulke Afro apartheids staten te beschermen, ofwel via krachtige diplomatieke druk en/of via stationering van permanente, bewapende Indiase troepen als politieke stabilisatie factor en om de Hindoes te beschermen tegen racistische en discriminerende negers. Kali Maata moet dus aanbeden en aangeroepen worden om de Afrikaanse demonen onder controle te houden, en hen te voorzien in hun behoeften, zonder al te veel bloedig en tamasisch geweld, want ook de respectabele Afro mensachtigen zijn reïncarnaties van oude zielen die in vergankelijke koolstoflichamen komen om vervloekte karma af te werken, net zoals wij, als hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoe rassen.


  =====>> [waction0084: 9] Ter illustratie: Afro fascist, Forbes Burnham van Guyana jaren '60 en '70, die honderdduizenden hete, krasse hindoe meiden lekker openbaar liet massa verkrachten en helemaal uitnaaien in sekskampen door grote, superieure negerlullen.
  (Ref. link Wikipedia:

 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Forbes_Burnham )
 • Afro fascist Idi Amin deed hetzelfde van 1971 tot 1979 als dictator in Oeganda (Ref. link Wikipedia:

 • https://nl.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin )
 • Vroeger was Jopie Adolf Pengel in Suriname ook een Afro Seksuele fascist en Hindoe hater, die openbaar vertelde dat hij leer wilde maken van Koelie/ Hindoe honden, hen allemaal verplicht alleen riet wilde laten kappen voor een hongerloon, en alle krasse hindoe meiden ruw, hard en bloedig zwanger laten gang bangen door grote, superieure negerlullen. Jazeker, negers zijn ook superintelligente mensapen, zoals mij en het hele vieszwarte, kleingeschapen Koelie/ HONDoe apen ras, en hierom is het echt niet raar dat een paar negers hatelijk, DOM racistisch en fascistisch zijn, want dat is gewoon een kwestie van genetische varianties in de natuur. Ik heb tientallen Hindoe fascisten persoonlijk gekend en ja he, hier schieten wij niet veel mee op m.b.t. het hogere ideaal van project FB SS. De theoretische doorbraak en ultieme metafysische oplossing is al in klad neergepend door Wieroe en mij.

  =====>> [waction0084: 10] Update notitie d.d. dinsdag 13-3-2018, 01:28 AM. {VV ----->> van dewanisme, is SF Hindoe Fundamentalisme}: Racisme, discriminatie en fascisme behoren tot de tamasische geaardheid en dit wordt veroorzaakt door een te sterke gebondenheid, verstikkende gehechtheden, pijnlijke gevangenschap in het zinsbevrediging bewustzijn en schrijnende onwetendheid van onvolmaakte, imperfecte lichamen, waar de zielen (atmas) in neergestreken zijn, om karmische ladingen uit vorige reïncarnaties af te werken en deze zo volledig mogelijk te ontladen. voor het realiseren van moksha. De enige oplossing om dit soort imperfecties van lichamen te verhelpen is toch onthechting en dit kan in theorie gerealiseerd worden door deze gebonden wezens te laten proeven van de volmaaktheid van zuivere kennis uit Krishnaloka of Brahmaloka, zodat zij eventjes kunnen genieten van de hogere smaak van deze nectar. Het is echt onmogelijk om een wereld te maken, zonder enige discriminatie, racisme, rassenhaat, fascisme, afgunst, jaloezie, haat, baatzuchtige liefde, zinnelijke begeerten en begoocheling, omdat wij verdoemd zijn om levenslang in de dualiteiten te existeren en daarin gevangen te blijven, tot onze ziel dit vervuilde, doodzieke, kapot geneukte koolwaterstoffen kleed dus afwerpt en verder wegvliegt naar andere kosmische dimensies en dan eventjes in IC Space terecht zal komen, om daarna opnieuw neer te strijken, getooid met een nieuw, doch wederom vergankelijk kleed.

  =====>> [waction0084: 11] Iedereen weet dat vlak voor de zogenaamde papieren onafhankelijkheid van Suriname op 25 november 1975, ruim 40.000 Hindoes en Hindoestanen uit angst voor een Afro dictatuur en massa verkrachting van hun geile, krasse hindoe hoerige dochters wegvluchtten naar Nederland. Nu is het moment aangebroken om dit Afro-KUT-Koelie rassenkonflikt op een intelligente, vreedzame en technocratische wijze elegant op te lossen. Veel Hindoemeiden hebben nu al uitgenaaid met negers dus nu kan er toch duurzamer samengewerkt worden tussen de surinegers en surikoelies, want losbandig, wijdbeense en hoerig seksueel kontakt verbroederd rassen en volkeren op natuurlijke wijze in een apentoop. Elkaar lekker diep naaien, aflikken, tongzoenen, pijpen en vingeren is het allerbeste in een multi-apentoop en dit moet wettelijk toch gestimuleerd worden. Beste is om alle Hindoe meiden in Suriname nu meteen te verplichten om zich totaal te laten uitnaaien door tientallen, grootgeschapen en seksueel superieure Surineger mannen, zodat er honderd procent verbroedering en rasvermenging kan ontstaan binnen 9 jaar tijd.
  Stof tot nadenken: Elkaar liefdevol uitnaaien is intelligenter en Satthvisher, dan elkaar hatelijk de koppen inslaan.

  =====>> [waction0084: 12] Het is hoe dan ook vanuit zuiver karmisch oogpunt beschouwd toch positief dat veel hindoestaanse meisjes nu toch wild en ongeremd paren met veel negers en zo toch een specifieke karmische plicht vervullen en een soort tapasya (boetedoening) praktiseren; en zo, althans in theorie, hun vervloekte karma sneller zuiveren om moksha te realiseren, als de ultieme verlossing van hun oude afgewerkte ziel uit Samsara, het eeuwige rad van geboorte en dood. Elke Hindoehoeren meisje die negers de verlossende en gelukzalige darshan schenkt, om vrij, goedkoop en ongeremd haar hogere, edele, zwartlippige Hindoeïstische lichaam te mogen consumeren op een rood verlichte afwerkplek, is een martelaar, een heilige godin en een heldin, zij legt op haar rug, met wijd geopende, nauwe, kosmische, Shivastische genots holten, het massieve fundament voor een nieuw Suriname, als een bevrijdend, karmisch en wild, hindoe hoerig orgastisch pornografisch vernieuwingsproces.


  =====>> [waction0084: 13] Hierbij een verzoek om ook aandacht te schenken aan onze vijf ingezonden ideeën, om Hindoestanen sterker te organiseren in Nederland.

  Aan: Sarnámihuis en Hum Log
  Vijf ideeën om 145 jaar Hindostaanse Immigratie te vieren
  Woorden=3561 Pag=11 DAB=11
  Offeraar Dewanand
  Offercode waction0108
  Offerdatum 27 november 2017

  Aan: Sarnámihuis en Hum Log
  "

 • https://www.sarnamihuis.nl
 • Den Haag

  Onderwerp: inzending van vijf(5) ideeën, Hoe zou jij 145 jaar Hindostaanse Immigratie vieren en herdenken? Deel jouw idee met ons en wie weet krijg jij de kans om het uit te voeren!

  waction0108.doc / 20171128ma / Sarnámihuis en Hum Log/ Vijf ideeën om 145 jaar Hindostaanse Immigratie te vieren / 3561W 11P
  Delft, maandag 27 november 2017
  Miaauw, miaauw, namastiaauw Sarnámihuis en Hum Log ,

  ===>>> [waction0108:0] Inhoudsopgave
  ===>>> [waction0108:1] Hierbij ontvangt u en/of uw organisatie een document van het Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com met als registratie nummer waction0108.
  ===>>> [waction0108:2] Dit is een inzending van vijf ideeën inzake jullie verzoek, 145 jaar Hindostaanse Immigratie vieren en herdenken, zoals gesteld in bijlage [waction0108:11]
  ===>>> [waction0108:3] Idee 1: Schrijfwedstrijd organiseren over toekomst Suriname, evt. na realisatie van project FB SS
  ===>>> [waction0108:4] Idee 2: Mandir netwerk ontwikkelen om Hindoe identiteit te versterken
  ===>>> [waction0108:5] Idee 3: ontwikkel Venture Capital fonds voor startups van talentvolle Hindoestaanse studenten, onderzoekers en ondernemers
  ===>>> [waction0108:6] Idee 4: ontwikkel Hindoeschrijvers netwerk ism hele Indiase diaspora
  ===>>> [waction0108:7] Idee 5: Zelfdeportatie fonds voor alle Hind(o / u / oe)stanen
  ===>>> [waction0108:8] Noten ter besluit
  ===>>> [waction0108:9] Afsluitend verzoek
  ===>>> [waction0108:10] Afsluiting en darshan
  ===>>> [waction0108:11] 100 % Citaat: ideeën om 145 jaar Hindostaanse Immigratie te vieren en te herdenken, van Sarnámihuis en Hum Log

  Bron: Kritisch Podium Dewanand, deeplink:

 • waction0108: 2017-11-28 (ma) / Sarnámihuis en Hum Log/ Vijf ideeën om 145 jaar Hindostaanse Immigratie te vieren / 3561W 11P

 • =====>> [waction0084:14] Misschien is het Joodse integratiemodel nu de allerbeste keus voor de Hindoestanen en Indiase Sarnamis in blank, Nazi Nederland. Het is nu al een hard feit dat er bittere apartheid, extreme vreemdelingenhaat en rassenscheiding zijn in Nederland en de vreemdelingenhaat is overal toch voelbaar. De SuriHindoes zijn ook bijna uit elkaar gevallen, hun hele familieband is al totaal verwaterd en zij dreigen totaal vernietigd te worden in de blanke meerderheidsstaat hier. Hun hele Hindoe identiteit is ook allang vernietigd, en hun raciale identiteit is heel zwak, minderwaardig en instabiel. Bij het Joodse integratie model moet een etnische minderheid zich sterker bundelen en superieur samenwerken op grond van hun geloof, ras, cultuur, traditie en taal, om zo weerbaar te zijn en om als unieke niet blanke etnische minderheidsgroep dus voort te kunnen bestaan, maar wel aktief en positief te participeren in de reguliere maatschappij en gewoon zaken doen, om snel rijk te worden, macht te verkrijgen, invloed, en hogerop te komen. Joden waren feitelijk de eerste niet blanke minderheidsgroep in blank, christelijk Europa die zichzelf continentaal verenigden, zo rijkdom vergaarden en supersnel de politieke, academische, literaire, wetenschappelijke en economische macht veroverden. Helaas werden zij hiervoor zwaar gestraft gedurende de Tweede Wereldoorlog en zo een Holocaust dreigt nu opnieuw in heel Europa, ook wij als NIET-BLANKE, gekleurde SuriHindoes kunnen dan vergast en vernietigd worden als dit inferno zal losbarsten, vermoedelijk vanaf 2040.

  =====>> [waction0084:15] Momenteel zien wij een trend dat de meerderheid van de inheemse, blanke Hollanders toch verrechtst zijn, en alle buitenlanders nu haten, en hen gewoon harder discrimineren, uitsluiten, sociaal en seksueel kontakt vermijden met elke vreemdeling, en niet meer willen communiceren. De vreemdelingenhaat is toegenomen, en hierom geloven Wieroe en ik dat de Hindoestanen en alle Indiase Sarnamis in Nederland zich moeten voorbereiden op een nieuwe Holocaust, binnen 18,1888 jaar tijd, met goedkope, hi tech gaskamers, verbrandingsovens, en concentratie kampen. De nieuwe extreem rechtse en blanke neonazi partijen, deels verkapt en gecamoufleerd met eufemistische terminologie, willen echt een harde, bloedige etnische zuivering als zij een kans krijgen om de absolute macht te veroveren, net als in Nazi Duitsland. Nu al zaaien zij haat, onrust, onvrede, verdeeldheid en stimuleren zij aktief de rassendiscriminatie.

  =====>> [waction0084:16] Dus wij als Hindoestanen kunnen liever wijs en verstandig handelen door te kiezen voor project FB SS, en onze eigen ZELFDEPORTATIE professioneel, i.s.m. extreem rechts te organiseren, nu meteen, en dus de gewapende strijd aan te gaan met de langere, sterkere, potentere en groter geschapen Surinegers in Suriname die nu de seksuele, pornografische, militaire en politieke macht hebben sedert 1975. Wij moeten het machtige Indiase leger verzoeken om militair in te grijpen in de Afro dictaturen van Suriname en Guyana of zij kunnen de democratie daar stabiliseren door permanente troepen daar te stationeren, en de Afro legermacht daar deels te ontwapenen en het commando ook grotendeels over te nemen. Met tien miljoen kersverse, sterke, goed opgeleide Indiase immigranten erbij in alle drie Guyana's, verenigd als de nieuwe Dharmische Hindoemeerderheids natie, Shri Rama Ka Desh kan dan een sterke, hi tech, landbouw produktie economie opgebouwd worden, met hogere welvaart en welzijn in engere zin, dan het moderne, SUPERIEURE, blanke, Arisch Arctische Koninkrijk der Nederlanden.

  =====>> [waction0084:17] Hierbij als afsluiting nog een verzoekje aan alle openbare Hindoestaanse en Indiase Sarnami politici en actievelingen om mee te doen met Project FB SS, en ons te mailen. De hele netwerk organisatie Federatie Bevrijding Suriname zal komende maanden opgebouwd worden, compleet met een meldpunt voor discriminatie van Hindoestanen, hindoes en Indiase Sarnamis in Nederland en Suriname door sterkere, potentere negers en blanken. Strijd mee voor een nieuwe toekomst voor Suriname i.s.m. het machtige Indiase miljoenen leger. Ja he, na 45 jaar neger dictatuur moeten wij, kleiner geschapen SuriKoelie mannen toch de versleten, anaal vibrerende Trishul lingams opgraven en ten strijde trekken met genoeg siliconen glijmiddel, conform het Joodse ZELFDEPORTATIE model na de Joodse Holocaust van de Tweede Wereldoorlog en oprichting van een eigen Joodse meerderheids natie, tot de tanden bewapend middenin de barre, hete Mekkaanse zandwoestenij. Nu dus strijden he voor onze eigen Hindoemeerderheids natie: Shri Rama ka Desh. Negers met hun mega grote, superieure Big Black Cocks (BBC) hebben alles nu verneukt in de drie Guyana's en moeten nu gedwongen worden om te kiezen voor de positieve, intelligente koelieKUT-symbiose met de (DOM^108)/(SLIMME^108) kleiner geschapen SuriKoelieachtigen uit de vieze, smerige slums van Bihar en Uttarpradesh, als het vieszwarte, geïmporteerde, lagere kaste, paria en hindoe hoerige afval uit onze heilige Bharat Maata.


  =====>> [waction0084:18] Het is een hard darwinistisch feit dat vooral te korte, te zwakke, te kleingeschapen en/of NIET zuiver heterofiele Unterkoelie, Hindoe en Indiase Sarnami mannen (zoals mijzelf) harder worden gediscrimineerd in Nederland en Suriname en vaker zelfmoord plegen en/of psychiatrisch patiënt worden. Deze viesgekleurde, koelieachtige etnische subgroep is inferieur en kan misschien het beste het dringend advies en hulp krijgen om te kiezen voor de 'Voltooid Leven' optie, dus vrijwillige euthanasie, om hun minderwaardige genen uit de slums van Bihar en Uttar Pradesh totaal te elimineren in Nederland en Suriname. Veel hindoemeisjes haten deze inferieure, impotente en te kleingeschapen, viesgekleurde Surikoelie aapjes en hebben toch groot gelijk; yes, 'THE WEAK COOLIEMAN MUST PERISH AND DIE', natuur eist onverbiddelijk: 'Survival of fittest, most agressive, hardest and biggest cocks'.

  =====>> [waction0084:19] Update d.d. 6 maart 2018, helaas is de release van donderdag 22 februari 2018 vertraagd door al mijn depressies, eenzaamheid, en tekort aan energie. Ook kreeg ik vorige week nieuws dat mijn oudste neef in Suriname, Bharat Doerga, op 59 jarige leeftijd overleden is, vrij jong, door drank en een heleboel problemen, zag hem voor het laatst 35 jaar geleden, en ik moet alles nu alleen verwerken. Geen enkele familieband meer over die mij nu kan steunen, ben verstoten en doodverklaard door mijn hele hindoestaanse familie omdat ik toch ziek ben, oud, verstoten en mislukt. Ik zal later ook zo eenzaam en alleen doodgaan denk ik vaak. De hindoestaanse politici moeten iets doen aan al de verbroken familie kontakten bij al de Hindoestanen in Nederland en Suriname, want nu zijn wij a.h.w. al totaal verwesterd, versplinterd en vernietigd als zwarte etnische, Hindoe aapachtige minderheidsgroep. Ik denk nu al maanden aan mijn familie, en ok alles is gewoon kapot nu en al dood voorgoed in feite en er is geen hoop meer op enig herstel of verzoening. Dit is de ultieme zelfvernietiging en veel hindoes en Hindoestanen hebben dit nu ook persoonlijk ondervonden. Vaak wil ik gewoon dood zijn en dan troost Wieroe mij door lief te miaauwen en met mij te knuffelen. Zonder Wieroe was ik allang dood door zelfmoord in mijn hoge zelfmoordflat, d c Zuid, naast de Kruithuisweg afrit van de snelweg.

  =====>> [waction0084:20] Last minute update d.d. 13 maart 2018, 23:30 / Ja, ik moet helaas toegeven dat Hindoes mij altijd kapot hebben gediscrimineerd, omdat ik een lagere kaste ben, te kort, te zwak, te kleine lul heb en te zwart, en geen ingenieurs titel kon halen, dus ik moest vroeger verplicht zelfmoord plegen als mislukkeling, Werktuigbouwkunde ingenieurs studie Technische Universiteit Delft mislukte totaal in 1990, belandde als illegaal in psychiatrische kliniek. Inferieure SuriKoelieman zijn is echt suïcidaal en ik vind het zo raar dat ik altijd te zwak was om zelfmoord te plegen, net alsof alle hogere machten uit alle religiën en geloofsstelsels (Allah, God, Krishna, Boeddha, Jahweh, Altecrea, Lucifer, Rawan, Thor, Odin, Freya, Kali Maata, Laxmie Maata enz enz) mijn zelfmoord aktief blokkeerden, al hoezeer ik dood wilde duizenden keren gedurende diepe eenzame, suïcidale depressies en psychoses. Misschien ben ik gewoon al dood nu en is dit een droom in de dodenwerelden, de zgn. IC Space Dreams, met een lichaam dat absoluut massaloos is. Ooit ga ik dood, als dit mijn dood nu niet is.

  =====>> [waction0084:21] Last minute update d.d. 13 maart 2018, 23:42 / Nee hoor, nee de heilige Bhagavad Gita, van de hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoe rassen op het Indiase subcontinent, is het Strijdlied van Sri Krishna en roept op tot strijd, omwille van de strijd. Dus niets ahimsa en zeker ook geen lafaard zijn of je plichten om te strijden verzaken, ziehier onder, de echte boodschap van onze heilige Bhagavad Gita: de oorlogsverzen, die van hogere kwaliteit en waarde zijn dan de '154 Jihad Verses in the Koran Full-text of Verses', by expert M. H. Shakir, in wfor0267, link:

 • 154 Jihad Verses in the Koran Full-text of Verses islam
 • Deze negen Hindoeïstische oorlogsverzen uit onze heilige Bhagavad Gita moet elke gezonde Hindoeman kennen, om niet als lafaard te sterven op oneervolle wijze:

  Vers 2.27 Wie geboren is, gaat een gewisse dood tegemoet; en wie dood is, wordt zeker weer geboren. Daarom behoor je bij het onvermijdelijk vervullen van je plicht geen klacht te uiten.

  Vers 2.31 Ten aanzien van je bijzondere plicht als ksatriya behoor je te weten dat er voor jou geen betere taak bestaat dan strijden volgens religieuze beginselen - het is dus onnodig dat je nog aarzelt.

  Vers 2.32 O Partha, gelukkig de ksatriya's die buiten hun toedoen zo'n gelegenheid krijgen om te strijden, waardoor de toegang tot de hemelse planeten voor hen opent.

  Vers 2.33 Als je deze religieuze oorlog echter niet strijdt, zul je wegens plichtverzuim zonden op je laden en zo je naam als held verliezen.

  Vers 2.34 De mensen zullen altijd schande van je blijven spreken - en voor mensen die eer hebben genoten is eerloosheid erger dan de dood.

  Vers 2.35 De grote veldheren, die een hoge dunk hadden van je naam en eer, zullen denken dat je louter uit angst het slagveld hebt verlaten en je daarom een lafaard vinden.

  Vers 2.36 Je vijanden zullen vele onvriendelijke woorden over je spreken en de draak steken met je heldhaftigheid. Wat zou er pijnlijker voor je kunnen zijn?

  Vers 2.37 O zoon van Kunti, of je zult op het slagveld worden gedood en de hemelse planeten bereiken. Of je zult de strijd winnen en van je aardse koninkrijk genieten. Daarom - sta op en strijd vastberaden.

  Vers 2.38 Strijd om der wille van de strijd, zonder te denken aan geluk of verdriet, verlies of winst, zege of nederlaag - als je zo handelt, blijf je altijd van zonden vrij.

  =====>> [waction0084:22] Last minute update d.d. 14 maart 2018, 00:04 AM / PS: mohandas gandhi heeft ons op smerige wijze misleid als verraderlijke, anaal uitgenaaide, bottom homofiele verrader en smerige dubbelspion van de duivelse, blanke, Christelijke Britten uit 1947. Zijn standbeeld moet z.s.m. verwijderd worden van de Hobbemaplein in Den Haag naast de markt, want mohandas gandhi heeft in 1917 de immigratie van de Indiase kontraktanten stop laten zetten, en hierom zijn wij Hindoe aapjes nu een zwakke, verkrachte, en verdeelde, machteloze SuriKoelie minderheid in Suriname, Guyana, Trinidad, Fiji, Mauritius, en Frans Guyana en bijna totaal al uitgenaaid en zelfvernietigd door al onze pijnlijke minderwaardigheidscomplexen en bittere zelfhaat. Onze Hindoe identiteit is al bijna totaal vernietigd nu en wij vernietigen elkaar nu verder, om witte voetjes te maken bij Adharmische SuriNegers en de hogere, lange, almachtige, halfgoddelijke blanke Hollanders.

  =====>> [waction0084:23] Last minute update d.d. 22 maart 2018, 23:34 PM Avond. Verkiezingen zijn voorbij, Joy Bindraban (Samen070) en Jane Kuldipsing (Haagse Toekomst) hebben geen zetels gehaald in Den Haag met hun amateuristische SuriKoelie, typisch 'Indian Monkey Style' partijtjes, dus iedereen zal hen nu hard uitlachen. Beste is deze brief dus vandaag publiceren en aan hen verzenden, met verzoek om serieus de krachten te bundelen om Shri Rama ka Desh dus op te richten en zo de Surinegers toch van katoen te geven. Hier in Nederland zijn SuriKoelies totaal verdoemd om vernietigd en (anaal) verneukt te worden, want zij zijn viesgekleurde, kleingeschapen, lage kaste Untermensapen uit Bihar en Uttar Pradesh, ja Professor Chan Choennie heeft dit bewezen in al zijn zware werken. Nu hebben zij geen keus.

  =====>> [waction0084:24] Release update d.d. maandag 2 april 2018, 0101 AM, nacht. Het ging met mij heel slecht, somberheid, depressies, geen energie dus daarom kon ik niet veel doen om dit document te versturen. Maar nu ga ik het online zetten en naar iedereen sturen. Nu is duidelijk dat de gekleurde SuriHindoes al bijna totaal vernietigd zijn in Nederland en Suriname, en er is geen geloof meer in elkaar, dus hierom is het al bijna voorbij. Ik ben ook totaal verstoten door de hele Hindoestaanse gemeenschap en bruut weggediscrimineerd, weggejaagd, genegeerd en nooit genoemd. Toch probeer ik het opnieuw vandaag en verwacht niets, want deze domme SuriKoelie aapjes leren het nooit, hahha beste wat de hogere, superieure en halfgoddelijke blanken kunnen doen is dus gaskamers bouwen z.s.m. en de lagere, viesbruine Hindoestanen op hardere wijze anaal uitnaaien, meedogenloos discrimineren en flink laten zuigen aan hun mega grote welvaartslullen ok, want daar genieten zij het meeste van als viesgekleurde Untermensaapjes uit Bihar en Uttarpradesh.

  =====>> [waction0084:25] Afsluiting en darshan


  Dit document is openbaar gemaakt op mijn site:
  Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com).

  Tot zover dit bericht, nu volgt de afsluiting van deze openbare brief.

  Ter besluit, dewanistische constraint, en multispectrale dewanistische zegen

  Dit is de nieuwste Dewanistische constraint:

  'Wordt zo perfect als de Surinaamse fajalobie die schoonheid en geurige liefde schenkt aan iedereen in de hete, exotische tropische jungle van Switi Sranang'.

  Veel succes met uw professionele Arisch/ Hollandse organisatie in Nederland,

  Hierbij verblijven wij,
  met de volgende tekst als afsluiting:
  Onze intelligente, multispectrale dewanistische zegen, wens en boodschap aan u allen.

  De Grote Goddelijke Moeder Kat, Altecrea, God, Ana, Jezus, Boeddha, Jahweh, Allah, Krishna, Laxmie Maata, Durga Maata en alle resterende ziljoenen Hindoe/ Vedische goden en godinnen zullen u zegenen met de zuiverste darshan uit Krishnaloka. (Dewanistische Boolean logica leert:
  1) als het spiritueel regent op uw lichaam, geest, ziel en hele zelf, dan gooit elke god(in) telkens een druppel water naar beneden als darshan om u te zegenen;
  2) hoe meer goden en godinnen u zegenen, hoe beter, omdat een groter aantal regendruppels van hen allemaal uit de hemel leiden tot meer zegeningen van boven).

  Hoogachtend,

  Waldo Dewanand,
  GOUDbruine katachtige, genetische 98,6 % Hindoe mensaapje,

  T-Nanda,
  zijn karmisch geëvolueerde cocon versie, als zuivere Shaktie-energievorm, en als jonge, hete T-Hindoemeid,

  Bruinhomoaap,
  Kwantum technische 25 % hetero component als Triseksueel, oorspronkelijk de gemanifesteerde Shiva-energievorm.

  en

  Wieroe,
  zijn slimme Hindoe Nazi (homo) katten zoontje uit kennisstad Delft.

  Cindy,
  is de leuke, hete, blonde Hollandse minnares en harem meid van Wieroe.

  Afrocroc,

  Allen behoren tot het Hindoeschrijvers team van kennisstad Delft, en Apartheidsstad nr. 1 van Nederland.
  en zijn NIET blanke, NIET negroïde, NIET lange, NIET grootgeschapen ('LAAR' << 20,3 cm) en NIET menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad.
  Wij zijn Technocratische Hindoe fundamentalisten van de futuristische dewanistische stroming van de oeroude Sanathan Dharma (Eeuwige Waarheid), zoals het was in ons oude Bharat Maata, zgn. Aryawart, ons heilige Mother India van meer dan 5000 jaar geleden.
  Gereïncarneerd op 'The Planet of the intelligent Hindu chimps'.

  Reageren email: iggo.nl
  Delft, Nederland
  Onze website: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  PS 1
  Volledige naw info afz:
  Waldo Dewanand
  E: waldo@ziggo.nl


  PS 2
  Dit document is officieel bekrachtigd en ondertekend door Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje met zijn poot-/ handtekening, zie hieronder:

  <voeg toe ondertekening v Wieroe uit file samples all list pics of wieroe>

  ----------------------------

  =====>> [waction0084: N1-N11] Overzicht Notitie lijst:
  =====>> [waction0084: N1] Citaat essay: Suriname moet overzeese deelstaat worden van India
  =====>> [waction0084: N2: 1-5] Stille genocide van SuriHindoes in Nederland
  =====>> [waction0084: N3: 1-6] Ben lid van de SuriHindoe Jugend, maar grote, superieure negerlullen hebben nu PIKoorlog gewonnen in Suriname en Guyana
  =====>> [waction0084: N4] (media) It's Shocking to See the Type of Medical Experiments These White People Did on Black Women for the Advancement of Medical Science
  =====>> [waction0084: N5 : 1 - 12] ] d.d. december 2015: Facebook discussie negerhaat met Surinegers zelf, m.b.t. Hindoe fundamentalisme, karmaleer en wetenschap
  =====>> [waction0084: N6] Media 07 december 2015: Winst voor partij Le Pen bij eerste ronde verkiezingen Frankrijk
  =====>> [waction0084: N7: 1 - 8] Doneer aktie Ramita, WIE HELPT Ramita om naar Los Angeles te gaan World Championships of Performing Arts
  =====>> [waction0084: N8: 1 - 6] Mijn vraag tijdens het hindoestaanse politieke debat d.d. donderdag 22 februari 2018 in zaal Tropical, Den Haag
  =====>> [waction0084: N9: 1 - 6] Completere Facebook pagina, India Diaspora, lijst van Hindoestaanse, Indiase en NIET BLANKE Hindoe rassen per gemeente voor de gemeenteraads verkiezingen van 21 maart 2018
  =====>> [waction0084: N10: 1-3] Backup verslag hindoestaanse kandidaten gemeente raads verkiezingen 21 maart 2018
  =====>> [waction0084: N11: 1] Persbericht: Verzoek aan alle Hindoestaanse politici in KKK/nazi Nederland om project FB SS te ondersteunen van de Federatie Bevrijding Suriname


  -------------------------------------------------------------------------------------

  =====>> [waction0084: N1] Citaat essay: Suriname moet overzeese deelstaat worden van India

  Citaat uit het essay zelf:
  28 pagina's Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka), Offercode wfor1308 en Offerdatum 5 mei 2015

  1.2. Suriname moet een overzeese deelstaat worden van Bharat Maata (Mother India), met open grenzen en deel uit maken van de overkoepelende internationale Vedical Union, die ook parallel ontwikkeld zal worden binnen een tijdsperiode van vijf tot 18 jaar. Grote Indiase bedrijven en Indiase multinationals moeten ongelimiteerde vrijheid krijgen om op grote schaal in Suriname en Guyana te investeren, en mogen dan ook ruim tien miljoen Indiase werknemers meenemen, die als kontraktarbeiders werken in Shri Rama ka Desh en direct alle verblijfs rechten krijgen, alsook democratisch stemrecht. Het Indiase leger zal zorgen voor politieke stabiliteit in Suriname, door troepen daar te stationeren, om zo de rechten en veiligheid van de Indiase Sarnamis (de zgn. Hindoestanen) te waarborgen.

  Deeplink Bron: Kritisch Podium Dewanand

 • Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)

 • =====>> [waction0084: N2: 1-5] Stille genocide van SuriHindoes in Nederland

  [waction0084: N2: 1] Praktisch elke Hindoe en Hindoestaan weet dat Nederland traditioneel een apartheidsstaat was van blanke rassenhaters en blanke, christelijke kolonialisten. Staatkundig als blanke natie ontstond Nederland officieel op 23 januari 1579 na een getekende overeenkomst tussen een aantal Nederlandse gewesten, als de Unie van Utrecht. (bron: wikipedia). Maar de gekleurde Hindoes kwamen pas na 1974 naar Nederland en nu na ruim 41 jaar zijn wij allen getuige van de stille genocide van ons allemaal in dit superieure Arische land. Veel Hindoestanen hebben zelfmoord gepleegd en nu zien wij zelfs Professor Chan Choenni vertellen over de erosie en Collectieve Zelfmoord van Hindoestanen en al hun familieleden in Nederland. Oorspronkelijk in 1975 besloten de blanke Hollanders om Hindoes zoveel mogelijk landelijk te verspreiden, om hun geestelijk te vernietigen en nu zien wij dat dit vernietigingsplan perfect gelukt is, want Hindoestanen zijn totaal versplinterd en zijn bijna alles allang kwijtgeraakt.

  [waction0084: N2: 2] Veel Hindoestanen moeten nu lijdzaam toezien hoe hun kinderen, meisjes en jongens opgroeien als lagere, gediscrimineerde, bruine bounty koelies en vroegtijdig ontsporen of geestelijk gestoord raken vanaf jonge leeftijd. Deze stille genocide van een groot deel van de hindoestaanse jongeren wordt verzwegen, want het is een groot taboe thema. De etnische homogeniteit en identiteit van Hindoestanen is nu verwaterd doordat zij op grote schaal paren met blanken en andere rassen, en de mixen zijn dan volledig Hollands of Afro Surinaams georiënteerd.

  [waction0084: N2: 3] Het Hindoeïsme zelf is al bijna totaal verwaterd, er is niet echt veel meer over van. Veel Hindoestanen hebben het echte, klassieke Hindoeïsme nooit geleerd van hun zwarte ouders en werden vanaf jonge leeftijd opgevoed als christenen of moslims. De SuriHindoe organisaties zijn helaas op lagere Hindoe apen niveau georganiseerd en hebben geen kennis om de SuriHindoe massa te empoweren en te ondersteunen, waardoor de kennisoverdracht van het Hindoeïsme dus nu verbroken is en de hele massa Surikoelies totaal vernegerd, verwesterd en verloederd. Hun band met Bharat Maata (India) gaat zo ook verloren en ze worden domme, idiote bruine en zwarte Bounty koelie aapjes, zonder staarten, op twee tengerige bokkenpootjes, en alle blanken en negers kunnen hen dan lekker uitwonen in alle zwarte koelieachtige scheurtjes en gaatjes.

  [waction0084: N2: 4] Je ziet nu ook dat er veel SuriKoelie bottom homofielen zijn, die flink anaal uitgenaaid worden door seksueel superieure negerlullen en blanke top homofielen. Ja, ik ben zelf in de homowereld geweest en ik moet toegeven dat homofilie het absolute einde is en totale vernietiging van de Dharma, homofilie is echt einde beschaving, extreem tamasisch, 100 procent Kali Yuga perversie van de rakshats en demonen die nu reïncarneren om vervloekte, geaccumuleerde karmische ladingen af te werken uit duizenden levens hiervoor, en ook zwaar moeten lijden. Feit is inderdaad dat steeds meer mensen op aarde nu zwaarder moeten lijden dan gedurende het verleden.

  [waction0084: N2: 5] Nu ben ik echt allang meerdere keren dood gegaan, tientallen, nee feitelijk honderden jarenlange, eenzame, suïcidale, depressieve, pijnlijke, lijdzame geestelijke BDE's, en gereanimeerd door de Hogere Kosmische Machten uit het Hindoeïsme, Islam, Christendom, Jodendom, Boeddhisme, Odinisme, Asatru, Shintoïsme, Bilar Ka Loka, enz, en die hebben mij nu omgebouwd tot een soort Triseksueel, die dus deels heterofiel is, homofiel en transseksueel. Voor mij is deze nieuwe incarnatie, vermoedelijk ook met een nieuwe getransplanteerde atma/ ziel, iets van de afgelopen vier jaar en ik moet nog wennen aan de nieuwe krachten en neuronische iteratie programma's, van mijn huidige IC Space data en software. Ook mijn hele identiteit is nu slechts vier jaar oud in feite, dus ik ben nu geestelijk a.h.w. ook een vierjarige incarnatie in dit lichaam dat een cellulaire leeftijd heeft van 52 zonne jaren binnen dit aardse zonnestelsel. Ik voel mij ook als een pasgeboren kindje nu, die uit de IC Space baarmoeder is gekropen en het is zo een raar gevoel, omdat ik nu ook kan beschikken over alle data banken vanaf de cellulaire geboorte van dit huidige lichaam, sedert 1966.


  =====>> [waction0084: N3: 1-6] Ben lid van de SuriHindoe Jugend, maar grote, superieure negerlullen hebben nu PIKoorlog gewonnen in Suriname en Guyana

  [waction0084: N3: 1] Nu is de oorlog verloren, negers hebben gewonnen in Suriname en zij naaien nu alle hindoemeisjes uit als negerhoeren. Er is geen hoop meer voor mijn hele Indiase Sarnami Stam hier in Nederland en Suriname, wij zijn verdoemd. In Nederland is de stille genocide van Hindoes en Hindoestanen een absoluut taboe thema. Het allergrootste deel van de hindoemeisjes in Nederland naait uit met lange, grootgeschapen, potente, hogere blanke heteromannen en nu is alles verder al vernietigd van mijn koelieras in Nederland. Hindoeïsme was toch allang geleden al ter aarde besteld en gedumpt in het toilet, en Hindoes onderling zijn net als apen en honden, hogere en lagere koelie kaste gezeik altijd, totaal nutteloos geloof is het Hindoeïsme voor Nederland.

  [waction0084: N3: 2] Hindoes zijn dus al bijna totaal vernietigd in Suriname en de laatste Hindoe aapjes die nog leven denken hele dag aan zelfmoord en zijn extreme zelfhaters. Alle oude leden van de Hindoe Jugend uit 1986 zijn of vermoord, of anaal verkracht of ze zijn nu oud en wachten op hun dood, om daarna als een hogere, superieure, sterke, lange blanke superman geboren te worden. Verliezers moeten na een oorlog of zelfmoord plegen of levenslang lijden in stilte, verdriet, zelfwroeging, zelfbeklag en bittere eenzaamheid. Nu ben ik POW, en ik kom uit de oorlog, als lid van de oude Hindoe Jugend van Kwatta in Suriname, jaar 1986.

  [waction0084: N3: 3] Nu ben ik al oud, 49 jaar, en een ongeneeslijk zieke psychiatrische patiënt, medicijnen (schizofrenie, paranoïde (ASII), neuroleptica o.a. orap) houden mij nu in leven en voorkomen elke week toch mijn zelfmoord plannen en stabiliseren mij neuronisch om echt zelfmoord te plegen. Ik weet dat nu al 88,1888 procent van mijn hele leven toch voorbij is en ik zal niet lang meer leven, maar ik wil niet in Nederland sterven, nee mijn laatste wens is toch om in Suriname te mogen sterven en hierom moet ik harder werken het hele plan dat in het essay over 'Bevrijding Suriname' is uiteengezet.

  [waction0084: N3: 4] Nu is Suriname een totaal vernegerd land geworden, en het grootste deel van de hindoestaanse meisjes daar zijn lage, vieze negerhoeren geworden en daarom is dus mijn hele Indiase Sarnami Stam uit 1986 dus nu ahw letterlijk en figuurlijk DOOD en massa verkracht door negers en blanke barbaren. Vroeger stond ik aan het front van de Hindoe Jugend, divisie kwatta koelie apen 1986 en ik ging naar het oorlogsgebied in Nederland, om aan het front te strijden voor mijn Hindoe ras en stamgenoten uit Suriname;

  [waction0084: N3: 5] Ik studeerde aan de Technische Universiteit Delft, en deed Werktuigbouwkunde, en ik wilde hoge cijfers behalen om te presteren voor mijn hogere Hindoeras en om mijn Indiase Sarnami Stam sterker te maken en superieur. De prestatiedruk was hoog en de eenzaamheid was moordend in een land vol met duivelse, lange, kille, koude, harde, blanke beestmensen, met lange superlullen en grote, wijd uitgerekte, witte hoerige Hellekutjes. Ja, ik was in de kille, koude, harde, meedogenloze, blanke, duivelse hellewereld beland en die blanken vraten mij levend op, totdat ik illegaal werd, anaal uitgenaaid, ziek en instortte. Ik werd opgenomen in een psychiatrische kliniek en wilde sterven door een rituele zelfmoord, om geen schande meer te zijn en om mijn laatste eer te behouden i.p.v. een mislukkeling te zijn en last voor familie en mijn koelie stam. Blanken redden mijn leven toen en ik heb nu geen keus dan deze hogere blanke rassen te ondersteunen, met mijn privé onderzoek en om hun uitsterving toch te voorkomen over pakweg 188 jaar.

  [waction0084: N3: 6] Ik schrijf alleen de harde, naakte, onvervalste waarheid nu over deze manifestatie van mijn atma/ ziel, omdat ik toch wil dat na mijn dood alleen de absolute waarheid zal achterblijven over mij, in al mijn meer dan twee miljoen totaal aantal gepubliceerde teksten en boeken. Hiervoor koos mijn atma deze viesbruine, te korte, te kleingeschapen, te zwakke, inferieure, SuriKoelie Intel apen gedaante, tenminste dit geloof ik nu zelf ook. Misschien ben ik over tien jaar gewoon dood en dan zal deze tekst achter blijven als de literaire piramide van mij en Wieroe. Dit is nu ook het hele hoofddoel van onze gezamenlijke internationale schrijfcarrière nu, en Wieroe werkt hier dag en nacht aan in zijn warme, luie mandje als beroemde Hindoe Nazi (homo) Kat uit Delft kennisstad. Veel Marokkanen uit mijn buurt houden nu van Wieroe.

  =====>> [waction0084: N4] (media) It's Shocking to See the Type of Medical Experiments These White People Did on Black Women for the Advancement of Medical Science

  January 21, 2015 | Posted by Jason Moore
  Tagged With: african american health, black americans, Harriet Washington, Medical Apartheid, Medical Experiments, Tuskegee Experiment

 • http://atlantablackstar.com/2015/01/21/its-shocking-to-see-the-type-of-medical-experiments-these-white-people-did-on-black-women-

 • =====>> [waction0084: N5: 1 - 12] d.d. december 2015: Facebook discussie negerhaat met Surinegers zelf, m.b.t. Hindoe fundamentalisme, karmaleer en wetenschap

  [waction0084: N5: 1] Waldo Dewanand ja Franklin Esajas dit was in amerika echt zo, niet alleen voor de amerikaanse vrijheidsoorlog ook erna, laat iemand dit eens beter uitzoeken. En hoeveel negers toen niet zijn gestorven als zwarte laboratoruim ratten. Negers moeten dit nu zelf tot op de bodem laten uitzoeken, en het zelf documenteren. Negers moeten zelf hun geschiedenis schrijven.
  Like · Reply · 15 hrs

  [waction0084: N5: 2] Waldo Dewanand hi Franklin Esajas zie dit boek Chancellor Williams, 'The Destruction of Black Civilization', 'Great issues of a race, from 4500 B.C. to 2000 A.D.', published by Third World Press, Chicago, Illinois, 1987, 384 pages.
  Like · Reply · 15 hrs


  [waction0084: N5: 3] Waldo Dewanand En Franklin Esajas kontakt mij want ik wil die afro omroep in nederland zien binnen 12 maanden. Je moet het doen met mij, ik bekijk het meer als wetenschapper, kennisgericht he, want Nederland is een hoogontwikkelde kenniseconomie en ook negers moeten volwaardig participeren en hun vrijheid van meningsuiting gebruiken wat een grondrecht is. Ik als (afro) koelieschrijver heb mijn vrijheid van DOM miaauwen en boe roepen als heilige Hindoe Melke koe flink misbruikt, zie mijn grote hindoe/HONDoe fundamentalistische site maar www.dewanand.com Shit wat heb ik nu een heimwee naar switi dede sranang na 30 jaar verblijf in de vijfsterren, luxe, verwarmde, hi tech psycho gaskamers van HOOG Arisch Holland.
  Like · Reply · 15 hrs · Edited

  [waction0084: N5: 4] Franklin Esajas Waldo , zou jij als mijn mati respect kunnen en willen opbrengen om door het N woord te verbannen?
  Like · Reply · 15 hrs

  [waction0084: N5: 5] Waldo Dewanand nou zeker maar kijk franklin, je weet dat ik techniek studeerde vroeger, werktuigbouwkunde Technische universiteit delft. Nou ik ben gewend om met honderden variabelen te rekenen en mee te denken. Dus hierom is elke naam voor mij gewoon een doodgewone variabele he. Heb jij ooit geprogrammeerd in hogere programmeertalen zoals pascal of Visual Basic??? In software programma's zitten duizenden, tot miljoenen variabelen (integers, arrays, strings, ed) en dit soort dingen zitten ook in ons hoofd, als levende mensapen. Dus de benaming is maar een abstractie, een variabele, ipv negers kunnen wij inderdaad Afro of Afro achtigen kunnen gebruiken, maar je moet het los koppelen van dingen als respect en politieke correctheid. Ik noem mijzelf bv KOELIESCHRIJVER maar wil je weten wat voor complexe filosofie hierachter schuilt???? Ik heb Afrikanen gekend die gewoon zeiden van : 'Proud to be a nigger',en ik zeg het ook altijd overal: 'Proud to be a coolie, hindu chimp, indian slumdog from bihar'. Laat niemand je raken joh, ontkoppel 'neger' en emoties in jezelf, het is hun probleem. Ik ben ook een soort Afro koelie boy van kwatta jungle uit 1986 en dat blijf ik levenslang tot mijn dood.
  Like · Reply · 14 hrs

  [waction0084: N5: 6] Dean Hendriks Gezellig hier!
  Like · Reply · 13 hrs

  [waction0084: N5: 7] Dean Hendriks Het is maar waar je je druk om maakt Franklin. Het is 2015. 2016 staat op de deur te kloppen. Kijk vooruit ipv achteruit.
  Like · Reply · 13 hrs

  [waction0084: N5: 8] Waldo Dewanand o ja franklin, veel Hindoestanen haten het woord koelie als aanduiding voor hun hindoeras, maar ik zeg je echt joh, ik noem mijzelf een koelieschrijver en als je de betekenis hiervan zou horen dan zal je begrijpen dat het een complimentje aan mijzelf i...See More
  Like · Reply · 2 hrs

  [waction0084: N5: 9] Catherine Bendt Goed zo Franklin, want de geschiedenis leert dat het N woord komt van het woord Negeren, wat betekent geen aandacht waard zijn!! Zeer negatief dus!! Jammer dat veel van ons dit niet weten en veel meer, anders zouden onze mensen ook niet met een Franse vlag op hun profiel prijken!!! en het is absoluut geen ver verleden, zoals mensen zullen reageren, nee het is nog steeds volop aanwezig!!
  Like · Reply · 2 hrs

  [waction0084: N5: 10] Waldo Dewanand o ja Catherine Bendt en Franklin Esajas ik bekijk eea wetenschappelijk en ik wil toch begrijpen waarom ik nu geen lange, sterke, grote, superieure, blanke heteroman ben maar een lage kaste, inferieure, koelieachtige boy, meer meisje dan jongen. Ik heb een hopeloos suïcidaal verleden en zat in totaal zeker twee jaar opgesloten in gesloten psychiatrische inrichtingen. Zonet nog werd ik gebeld omdat de psychotherapeut vandaag ziek is en de afspraak van tien uur niet door kan gaan. Ja, ik kan gewoon NIET DOOD gaan denk ik vaak, was ettelijke tienduizenden uren suïcidaal, eenzaam depressief, psychotisch, wanen, dus ik geloof nu vaak dat ik nu al dood ben en niet meer leef. Ik ben echt een levende dode hindoeschrijver geworden, overal verstoten en genegeerd, maar wel auteur van ruim 26 boeken, drie in het engels. Nu moet ik aangiften doen van discriminatie tegen vele hindoe organisaties, en een paar blanke, na een laatste verzoek met definitief ultimatum. Maar daarom noem ik mijzelf maar een viesbruine Koelieschrijver die met zijn eigen bruine schijt als inkt heeft geschreven, so read my coolie shit and have fun. Ik ken diverse Afrikanen, een is een pure negerin en goede boezemvriendin.
  Like · Reply · 1 hr

  [waction0084: N5: 11] Waldo Dewanand check this out: grappig zeg, maar negerhaat is een heel geloof en ik denk dat ik nu dit probleem beter begrijp. Ik sta volkomen neutraal he mbt rassenhaat, en bekijk het meer theoretisch vanuit de Karmaleer en als Hindoe fundamentalist. Ook in de Hindoe apen wereld is er veel kaste discriminatie en rassen discriminatie onderling tussen hogere en lagere kaste hindoe aapjes met afgehakte staarten. Hindoes zijn echt nutteloze aapsoorten voor Nederland en rest Europa dus ik pleit maar openlijk om het hier binnen 9 maanden maar totaal hindoe en HONDoevrij te maken. Hele hindoeisme is radicaal racistisch en ook nutteloos voor HOOG ARisch europa en nederland. Zie dit, is racistisch, anti negerliedje ok maar luister toch naar en leer ervan. Denk aan mij, ik kan niet sterven, ben sinds mijn jeugd al kapot gediscrimineerd en gepest overal als lagere kaste koelieboy, die te klein en te zwak was, meer meisjesachtig. Ok ik ben geen zuivere hetero meer. Maw: ik kom uit Narak, de vieszwarte Hindoe Apen hellewerelden. /////// Johnny Rebel - Send Em' All Back To Africa
  https://www.youtube.com/watch?v=085N0Ckjv58

  [waction0084: N5: 12] Catherine Bendt Heer Waldo, mijn antwoord!! uw inzet is geweldig!! alleen het overnemen van zo'n een denigrerende benaming voor onze broeders en zusters is minder!! dit is geen persoonlijke aanval, we leren van elkander, we hebben elkaar nodig, omdat de geschiedenis die wij geleerd hebben, niet die van ons is. We kunnen niet veranderen hoe mensen ons zien, maar wel hoe wij met onze eigen mensen omgaan.
  Unlike · Reply · 1 · 1 hr


  =====>> [waction0084: N6] Media 07 december 2015: Winst voor partij Le Pen bij eerste ronde verkiezingen Frankrijk


  Waldo Dewanand NOOT er komt een nieuwe holocaust in heel europa binnen vijf jaar zie dit //////

  Winst voor partij Le Pen bij eerste ronde verkiezingen Frankrijk
  Foto: AFP
  Gepubliceerd: 07 december 2015 05:44 Laatste update: 07 december 2015 08:34

  Het Front National van Marine Le Pen heeft zondag met ongeveer 28 procent de meeste stemmen gehaald in de eerste ronde van de regionale verkiezingen in Frankrijk.

 • http://www.nu.nl/buitenland/4178123/winst-partij-le-pen-bij-eerste-ronde-verkiezingen-frankrijk.html


 • =====>> [waction0084: N7: 1 - 8] Doneer aktie Ramita, WIE HELPT Ramita om naar Los Angeles te gaan World Championships of Performing Arts


  [waction0084: N7: 1] d.d. 24-2-2018. Zie dit, Hindoestanen en alle afstammelingen van de Indiase Kantrakis, zgn. hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoe rassen uit het subcontinent van het oeroude Aryawart (ons huidige Bharat Maata, heilige India) kunnen toch het beste zich nu organiseren volgens het klassieke Joodse Integratie model uit de Middeleeuwen, en onderstaand voorbeeld illustreert dit het best. Toen ik een hindoestaanse jongen was van 16, ruim 36 jaar geleden in 1982 dacht ik precies zoals dit Hindoestaanse meisje, Ramita, die zelf verklaart, 'hier kan ik een 'solarship' verdienen om daar mijn dansen op een hoger niveau te brengen en de hindoestaanse gemeenschap trots te maken.', zie onder citaat DAB [waction0084: N7: 5].

  [waction0084: N7: 2] Ja vroeger wilde ik ook hard studeren aan de Technische Universiteit Delft om mijn Hindoeras vooruit te laten gaan, en ok nu is dit voor een miniem deel toch gelukt. Veel blanken waarderen Wieroe en mij nu wel degelijk om onze pittige, deels wetenschappelijk gefundeerde teksten en overige schrijfsels en wij zijn ook gewoon openlijk Pro White Dutch Race nu, omdat Wieroe dit zo wil, immers zijn lekkerste Duitse katten brokjes van Lidl (Coshida) worden voor ruim 98,1888 procent toch betaald door de hardwerkende blanke Nederlanders, die onze bijstand nu financieren. Dus daarom eist Wieroe nu van mij dat ik ook Pro White Dutchman denk en schrijf, en een oude, wijze, Oer-Hollandse huispoes op twee of vier poten heeft altijd gelijk.


  [waction0084: N7: 3] Ramita Raghoebarsing
  7 hrs ·
  Dank u wel oom Waldo Dewanand en wieroe voor jullie donatie.
  Wie volgt zijn voorbeeld ?


  [waction0084: N7: 4] Waldo Dewanand ja Ramita Raghoebarsing en Wieroe is je nana he, jouw Hollandse Katten Nana Wieroe. Ik ben zelf psychiatrische patiënt, juni word ik 52 jaar en het is een wonder dat ik nog leef nu, want Wieroe heeft mijn zelfmoord al die jaren toch voorkomen en medicatie van psychiater. Mijn oude Samsung camera is niet de beste maar de foto's waren toch leuk zo. Vergeet nooit dat voor mij religieuze Dharmische principes en fundamenten toch belangrijker zijn dan geld. Zo zijn al mijn boeken en teksten ook opgebouwd sedert maart 1993 toen de georganiseerde schrijfcarrière begon, en toen was ik illegaal, ziek en helemaal alleen op de wereld, net 27 jaar. Volg je principes altijd, kijk uit voor oplichters en vermijd slechte vrienden. Ik zal de Niti Slokas toch snel openbaar moeten maken, die had ik vertaald in 2012 voor een pandiet, maar hij heeft er niets mee gedaan. Slechte vrienden altijd voortijdig de deur uitgooien ok, dit deed ik al toen ik 16 was, nooit drugs gebruikt toen, niet gerookt, geen druppel alcohol vroeger gedronken. 16 is een breakpoint leeftijd, net als 49 = 7 * 7. Elke 7 jaar wordt ruim 99,9999 procent van alle atomen van je lichaam totaal vernieuwd in alle moleculen, dus jij ben nu al 2 * 7 = 14, al 2 keer zijn 99,9999 procent van alle atomen in jouw lichaam vernieuwd en ben je ahw materieel totaal vernieuwd. Jouw geest (Jiva), bewustzijn (chetan), verstand (Buddhi) en hele ectopsychische kern hebben meer tijd nodig om totaal vernieuwd te worden en die neuronische debug, reboot en reprogram processen zijn complexer. Dit alles maakte ik zelf mee dus ik praat uit eigen ervaring nu.
  Manage Like · Reply · 1m


  [waction0084: N7: 5] WIE HELPT Ramita om naar Los Angeles te gaan
  World Championships of Performing Arts voor Ramita


  Hallo allemaal! Mijn naam is Ramita Raghoebarsing en ik ben 16 jaar oud. Dansen is mijn passie dit doe ik al sinds me 4e jaar, dit jaar ben ik eindelijk door voor the World Championships of Performing Arts. Deze zal plaats vinden van 6 juli tot 15 juli in Los Angeles. Een droom die voor mij uitkomt. Ik als 16-jarige van hindoestaanse komaf die deze unieke kans krijgt.
  Wij hebben allemaal dromen, zo ook ik. Mijn droom is dan ook om in de prijzen te vallen bij de World Championship of Perfoming Arts, hier kan ik een 'solarship'verdienen om daar mijn dansen op een hoger niveau te brengen en de hindoestaanse gemeenschap trots te maken.
  Voor ik naar Los Angeles kan gaan heb ik een fors bedrag nodig. Ik hoop dat mijn financiële positie niet in de weg zal staan van mijn droom.
  Ik hoop dan ook op steun van jullie om mijn droom waar te maken. Door te doneren ben ik weer een stuk dichterbij mijn droom en alle kleine beetjes helpen.
  U donatie word zeer gewaardeerd alvast bedankt.
  Het bedrag mag u ook direct overmaken naar mijn ING rekening NL45INGB0684864800 tnv R.M.S. Raghoebarsing.
  Zie hier haar crowdfunding link, zij heeft 6000 euro nodig hiervoor en dit bedrag moet voor 15 april 2018 toch betaald zijn, dus help haar ermee:

 • https://www.doneeractie.nl/world-championships-of-performing-arts/-16567
 • [waction0084: N7: 6] Nou super geluk voor Ramita, ze kreeg forse donatie van fan, totaal 40 donaties en totaal bedrag nu € 6.080,00 ziehier van de doneer aktie site, mijn reactie: d.d. 1-3-2018, Waldo Dewanand · TU Delft
  super bedankt dhr./Shri Shashi Sukhai ongelooflijke donatie, 4524 euro, tip: u kunt het zeker aftrekken van de belasting want het is boven de 500 euro. Wij moeten echt een eigen HIndoestaans Investeringsfonds ontwikkelen voor jong hindoestaans en Indian Sarnami talent. Gefeliciteerd Ramita Raghoebarsing je hebt dit gehaald. Veel succes in LA. WG Waldo Dewanand en Wieroe
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 6 d


  [waction0084: N7: 7] d.d. 27-2-2018, Waldo Dewanand · TU Delft
  mensen, wij Hindoestanen moeten toch eigen sterke organisaties bouwen, om zo als etnische groep sterker te staan. Dus laten wij beginnen door Ramita Raghoebarsing alvast informeel te ondersteunen, doneer tenminste 50 euro in februari. Jong Hindoestaans talent moet een eerlijke kans krijgen. Gisteren mooi optreden van Ramita Raghoebarsing in Zaal Tropical, debat hindoestaanse politici uit Den Haag, nieuwe lichting. Deel dit bericht.
  Vind ik leuk · Beantwoorden · 1 w


  [waction0084: N7: 8] d.d. 5-3-2018 op facebook timeline van Ramita Ragoebarsing:
  Waldo Dewanand nog bedankt Sashi Sukhai dat je het nichtje van Wieroe hielp. Misschien moet jij een fonds ontwikkelen om talentvolle Hindoestanen te ondersteunen middels donaties en goedkope leningen. Pb ons dan kunnen wij hierover praten en een pilan maken, want jij bent zo te zien nog jong. Ik denk niet dat jij echt rijk bent, of vermogend, je volgde je Rajo Guna geaardheid denk ik. Human Capital is tegenwoordig het key woord in alle organisaties. Dus je moet investeren in menskracht.
  Manage Like · Reply · 1d


  =====>> [waction0084: N8: 1 - 6] Mijn vraag tijdens het hindoestaanse politieke debat d.d. donderdag 22 februari 2018 in zaal Tropical, Den Haag

  [waction0084: N8: 1] Ik stelde de volgende vraag tijdens dit debat aan Joy Bindraban (Samen070), Vinesh Lalta en Janice Roopram, vollediger geformuleerd:

  [waction0084: N8: 2] Hindoestanen moeten een soort investeringsfonds oprichten in samenwerking met Hindoestaanse ondernemers en Indiase industriële netwerken, om te investeren en zo banen te scheppen voor de jonge generatie Hindoestanen. Eventueel kunnen zij dan ook geld investeren in nieuwe Hindoestaanse bedrijven uit Nederland, Suriname en op de Antillen. Zo bouwen wij zelf een sterke Hindoestaanse werkgeversklasse op, die kan investeren in nieuw Hindoestaans talent, eventueel zelfs met eigen studie en promotie beurzen voor Hindoestaanse kenniswerkers. De achterstelling en discriminatie van ons Hindoeras, als NIET BLANKE religieus/ etnische Hindoeachtige minderheidsgroep kan zo zelf bestreden worden, en dit is heel mooi en positief; elke blanke PVVer of FVDer zal dit waarderen, en zeker royaal geld willen doneren als de Hindoestanen overgaan tot georganiseerde ZELFDEPORTATIE via eigen OPROT fondsen, i.s.m. Indiase leger, alle koeliemannen dus terug laten oprotten naar Suriname, om Shri Rama ka Desh op te bouwen als schatrijke Superkoelie apen meerderheidsnatie.

  [waction0084: N8: 3] Hierbij volgen wij zo het klassieke, beproefde en succesvolle Joodse integratiemodel, waarbij Joodse kennis, kapitaal en kunde dus strategisch en strak georganiseerd gebundeld moet worden om de Joden als ras en unieke etnisch/ raciale geloofsgroep economisch sterker, weerbaarder en onafhankelijker te maken, en om de Joodse eenheid en saamhorigheid te versterken. Zo zijn Joden erin geslaagd om de haat, discriminatie en anti semitisme effectief te bestrijden in heel Europa, Amerika en elders.

  [waction0084: N8: 4] De moderator met de microfoon greep helaas in, en commandeerde mij om de vraag maar aan een enkele persoon te stellen, waarna ik koos voor Vinesh Lalta van D66 en hij gaf dit rode, socialistische, ondeskundige korte, botte antwoord:

  [waction0084: N8: 5] 'Eigen Hindoestaanse investeringsfondsen zijn overbodig omdat de gemeente dit al doet', aldus de D66 jongeheer, #13 Vinesh Lalta.

  [waction0084: N8: 6] Dus mijn leuk idee werd domweg afgewimpeld door een socialistische Hindoestaanse man en niemand reageerde verder erop. Het is jammer dat Hindoestanen niet duurzaam kunnen samenwerken en geen eenheids denken hebben meer. Ook de onderlinge verdeeldheid, haat, jaloezie, nijd, krabben mentaliteit, bittere kaste discriminatie en religieuze verdeeldheid maakt dit totaal onmogelijk. Mijn idee is dus echt totaal kansloos.

  =====>> [waction0084: N9: 1 - 6] Completere Facebook pagina, India Diaspora, lijst van Hindoestaanse, Indiase en NIET BLANKE Hindoe rassen per gemeente voor de gemeenteraads verkiezingen van 21 maart 2018

  [waction0084: N9: 1] Update 11-3-2018, ik vond deze completere lijst van Hindoestanen en onze Indiase Hindoe rassen in de politiek op facebook, per gemeente voor de gemeenteraads verkiezingen van 21 maart 2018 in het Arisch Arctische Apartheidsstaatje, zgn. Koninkrijk der Nederlanden.

  [waction0084: N9: 2] De Hindoe rassen dienen zich nu voor te bereiden op de aanstormende Hindoe Holocaust in heel Europa, want de Hindoehaat hier is toegenomen en er moet z.s.m. toch een apart meldpunt komen voor ons Hindoe ras, zgn. Indiase Sarnamis die hier gediscrimineerd worden door de andere rassen en volkeren. De Indiase ambassade moet dit meldpunt financieren en Indiase universiteiten inschakelen om de Hindoe haat in Nederland en Suriname grondig te onderzoeken, zonder enig taboe of censuur. In Suriname worden SuriHindoes elke dag nu bruut gediscrimineerd, achtergesteld en zelfs mishandeld, dus hierom moet het Indiase leger daar nu meteen hard ingrijpen via een invasie met een armada van tenminste 10.000 troepen overzee vanuit India. Er moet een permanente militaire basis komen van het Indiase Hindoe leger in Suriname, Guyana, Trinidad, Fiji, Sri Lanka, Mauritius, Nieuw Zeeland, en Frans Guyana, om de Hindoes daar te beschermen tegen de hatelijke en racistische, hindoehatende Afro rassen, die de meerderheid zijn. Het Joodse zelfverdedings model is misschien het aller intelligentste nu en de wil van Brahman zelf en alle blanke Hindoe Goden en Godinnen. Elke levenscyclus en materiële manifestatie van een atma is strijd op leven en dood, in elke koolstoflichaam dat er bestaat op aarde. Elke soort is verplicht om oorlog te voeren en zich te verdedigen, desnoods via een preventieve, voortijdige verrassingsaanval, en ahimsa is dus totale onzin van laffe, impotente, verraderlijke, zelfhatende, en zelfvernietigende hindoe apen, zoals mohandas gandhi (Spit and Shit on him).


  [waction0084: N9: 3] Citaat van Timeline pagina India Diaspora: Waldo Dewanand
  9 hrs · leuk namenlijst, Indian Sarnamis in Nederland, ruim 210.000 zijn er hier. Maar hun toekomst is duister en somber nu, donkere Mekkaanse wolken trekken over heel Nederland nu en de eerste bliksem flitsen zullen ons Hindoevolk en ras zwaar treffen alhier. Wij zijn verdoemd hier, dus daarom project FB SS realiseren binnen vijf jaar tijd.
  ?


  [waction0084: N9: 4] Facebook Pagina: India Diaspora?, to PIO's in Politics 2018, March 7 at 12:33pm ·
  Beste medemensen van Indiase afkomst. Onze bevolkingsgroep, bestaande uit mensen afkomstig uit India, zij het via Suriname, Guyana, Kenya, Uganda of Engeland, is in totaal 210.000 in Nederland. Ondanks de grootte, is onze groep sterk ondervertegenwoordigd in de Nederlandse politiek. Op 21 maart heeft u de kans om hier verandering in te brengen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Hieronder een lijst met kandidaten van Hindoestaanse of Indiase afkomst die meedoen in Nederlandse gemeenten. Laat uw stem horen door deze mensen te steunen en onze gemeenschap beter te laten vertegenwoordigen.

  De lijst is vast niet helemaal compleet, help ons met het aanvullen als je informatie hebt!

  Achter de gemeente staat de ranglijst qua bevolking van Hindoestaanse en Indiase afkomstige, zoals gerangschikt door het CBS.

  Zoals u kunt zien zijn er geen kandidaten in een groot aantal belangrijke gemeenten!

  [waction0084: N9: 5] Dear fellow people of Indian Origin in the Netherlands. Our combined population, consisting of people who originate from India, whether it is through Suriname, Guyana, Kenya, Uganda or the UK, totals up to 210.000 in the Netherlands. Despite our size, we are strongly underrepresented in Dutch politics. On March 21st, you have the chance to bring change to this in the city council elections. Below you will find a list of known candidates of Hindustani or Indian origin, who are participating in Dutch cities. Please voice your support for these people and help make our community better represented.

  The list probably is not complete, please help with additions if you have any information!

  Behind the name of the city is the population rank for Hindustani and Indian origin, according to the CBS.

  As you can see, there are no candidates in a number of important cities.

  [waction0084: N9: 6] hele lijst van hindoestaanse, Indiase Sarnamis, Indiase kandidaten e.o. NIET BLANKE Hindoe rassen in de gemeenteraads verkiezing in Nederland van 21 maart 2018

  Almere (#5 HIN / #12 IND)

  GEEN / NONE

  Amstelveen (#1 IND)

  Shivan Bhoendie (D66)

  Amsterdam (#2 IND / #4 HIN)

  GEEN / NONE

  Apeldoorn

  Sunita Biharie (SP)

  Barendrecht (#9 HIN / #20 IND)

  Manpreet Chand (PVDA)
  Reshma Roopram (PVDA)

  Capelle a/d IJssel (#7 HIN)

  Jay Pahladsingh (SP)

  Delft (#7 IND / #18 HIN)

  GEEN / NONE

  Den Haag (#1 HIN / #4 IND)

  Joy Bindraban (S070)
  Kavish Bisseswar (PVDA)
  Rosita Drigpal (S070)
  Irshad Gobind (DHT)
  Vijay Jitan (VVD)
  Jane Kuldip Singh (DHT)
  Vinesh Lalta (D66)
  Henna Mathura (CDA)
  Hanna Mitra Rambaran (CDA)
  Kavish Partiman (CDA)
  Nazima Ramdin (VVD)
  Desh Ramnath (CDA)
  Janice Roopram (HVDH)
  Angela Soekhlal (D66)

  Diemen (#13 IND / #20 HIN)

  GEEN / NONE

  Eindhoven (#6 IND)

  GEEN / NONE

  Haarlemmermeer (#5 IND / #11 HIN)

  GEEN / NONE

  Hilversum (#10 IND)

  GEEN / NONE

  Lansingerland (#16 HIN / #16 IND )

  GEEN / NONE

  Leeuwarden (#14 HIN)

  GEEN / NONE

  Leidschendam-Voorburg (#15 IND / #17 HIN)

  GEEN / NONE

  Lelystad (#18 IND / #19 HIN)

  GEEN / NONE

  Midden-Groningen (Hoogezand-Sappemeer) (#15 HIN)

  GEEN / NONE

  Nieuwegein (#10 HIN)

  GEEN / NONE

  Pijnacker-Nootdorp (#13 HIN / #19 IND)

  GEEN / NONE

  Purmerend (#9 IND)

  GEEN / NONE

  Rijswijk (#8 HIN)

  GEEN / NONE

  Rotterdam (#2 HIN /#14 IND)
  Narsingh Balwantsingh (PVDA)
  Richard Moti (PVDA)
  Munish Ramlal (D66)

  Schiedam (#12 HIN)

  GEEN / NONE

  Utrecht (#6 HIN / #11 IND)

  GEEN / NONE

  Velsen (#8 IND)

  GEEN / NONE

  Zaanstad (#3 IND / #19 HIN)

  GEEN / NONE

  Zoetermeer (#3 HIN / #17 IND)
  Raaghnie Autar (ZOZ)


  =====>> [waction0084: N10: 1-3] Backup verslag hindoestaanse kandidaten gemeente raads verkiezingen 21 maart 2018

  [waction0084: N10: 1]
  Facebook Powered by Jane (gepost door Jane Kuldipsing)

  23-3-2018 at 12:04pm · The Hague ·

  843 Haagse kiezers hebben hun vertrouwen uitgesproken in een nieuwe lokale jongerenpartij Haagse Toekomst! Wij zijn zeer tevreden met iedere stem. En dat voor een eerste keer meedoen. Plus in drie maanden een nieuwe partij opzetten! Plus "maar" 4 kandidaten!! Zoveel familie hebben we echt niet!

  We hebben gedaan wat we konden met minimale middelen het maximale eruit gehaald. Sluit je aan bij de Haagse Toekomst jongerenpartij. Be ready for 2022! WE WILL BE BACK!

  1 Kuldip-Singh, J.S. (Jane) (v) 545
  2 Redeker, C.T. (Charelle) (v) 88
  3 Gobind, I.M. (Irshad) (m) 151
  4 Malash, K. (Kimberley) (v) 59
  Totaal (stemcijfer) 843


  [waction0084: N10: 2]
  Mijn reactie:
  Waldo Dewanand hahahah Powered by Jane jij hebt je kwaliteiten, ja ok ok drie maanden 843 stemmen met vier kandidaten, tsja not bad, alleen een Duitse Leopard Tank ontbrak bij je campagne hahha maar meid je moet niet tot 2022 gaan zitten nietsen. Wieroe zal je een lucratief aanbod doen komende week ok, alle hindoestaanse politici krijgen dit, ......... rarara wat.... code project: FB SS
  Manage
  Like
  · Reply · 1m · Edited

  [waction0084: N10: 3]
  Notitie d.d. 2-4-2018: Op radio Vahon Hindustani Radio vertelde Fred Kartaram twee weken geleden eea over het aantal stemmen op hindoestaanse kandidaten bij de gemeenteraads verkiezingen van 21 maart 2018. Hier de cijfers: Joy Bindraban kreeg 575 stemmen, en dat was onvoldoende om een gemeenteraads zetel in Den Haag te behalen voor zijn nieuwe partij Samen070. In totaal kregen alle hindoestaanse kandidaten in Den Haag 8331 stemmen en dat betekent dat slechts 20 procent van de ruim 50.000 Hindoestanen in Den Haag hebben gestemd, wat toch teleurstellend is.
  Fred Kartaram zat nog na te jammeren dat Hindoestanen geen eenheid hebben, niet kunnen samenwerken, geen identiteit meer hebben en lijden aan ernstige minderwaardigheidscomplexen. Nu is het de vraag of Fred Kartaram zal aandurven om project FB SS te ondersteunen in zijn uitzendingen of om mee te werken aan de realisatie ervan.


  =====>> [waction0084: N11: 1] Persbericht: Verzoek aan alle Hindoestaanse politici in KKK/nazi Nederland om project FB SS te ondersteunen van de Federatie Bevrijding Suriname

  Delft, maandag 2 april 2018

  Hierbij worden alle Hindoestaanse en Indiase Sarnami politici in KKK/nazi Nederland verzocht om project FB SS te ondersteunen van de Federatie Bevrijding Suriname.

  In dit persbericht worden hieronder delen van onze openbare brief geciteerd (Doc Size: Words=11247, DAB= 25+ N11, Pages=30):

  =====>> [waction0084: 4] Ons verzoek is of u en/of uw Surinaamse, Nederlandse en/of Hindoe organisatie wil meedoen met de Federatie Bevrijding Suriname, om Suriname, Guyana en evt. Frans Guyana toch om te bouwen tot welvaarts staten met een hindoemeerderheid via intensieve samenwerking met India. Hierbij moeten deze mini staatjes dus overzeese Union States worden van de opkomende Indiase megastaat, met de Indiase Roepia als valuta, open grenzen, vrij personenverkeer en een totaal geïntegreerde economie en bevolking. India is een snelgroeiende economie nu dus wij als SuriHindoes, SuriKoelies, Indiase Sarnamis en zgn. Hindoestanen moeten nu de krachten bundelen om dit binnen vijf jaar te realiseren, evt. mbv militaire ruggensteun vanuit het Indiase miljoenenleger.

  =====>> [waction0084: 3] Wij verzoeken de organisaties, HUM LOG van dhr./Shri Mohamed Mahawat Khan en Kenniskring Nederland-Suriname, van Voorzitter Msc, dhr./Shri Robby Makka om dit ingezonden document niet te negeren, te verzwijgen, en het koelbloedig in de prullenbak te gooien, omdat u ons dan discrimineert en uitsluit, wat toch beledigend is en strafbaar.

  =====>> [waction0084: 8] Ook gelooft Wieroe, als raszuivere Hindoe Nazi (homo) Uberkat er heilig in dat er een zgn. Internationale 'Indian Diaspora' hete, natte koeliepoesjes leger moet komen die militair moet ingrijpen als ergens in een fascistische Afro dictatuur de Hindoes en afstammelingen van de Indiase kontraktanten worden gediscrimineerd, massa verkracht, gemarteld of vergast in concentratie kampen.

  =====>> [waction0084: 12] Het is hoe dan ook vanuit zuiver karmisch oogpunt beschouwd toch positief dat veel hindoestaanse meisjes nu toch wild en ongeremd paren met veel negers en zo toch een specifieke karmische plicht vervullen en een soort tapasya (boetedoening) praktiseren; ...

  =====>> [waction0084:16] Dus wij als Hindoestanen kunnen liever wijs en verstandig handelen door te kiezen voor project FB SS, en onze eigen ZELFDEPORTATIE professioneel, i.s.m. extreem rechts te organiseren, nu meteen, en dus de gewapende strijd aan te gaan ...

  Deeplink hele brief:
  http://www.dewanand.com/waction0084.htm


  Afzenders/ offeraars: Waldo Dewanand, Wieroe en Cindy, T-Nanda, Bruinhomoaap en Afrocroc.
  Delftse, NIET BLANKE en NIET MENSELIJKE Hindoeschrijvers
  Email: .nl
  Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  Links en publicaties m.b.t. project FB SS

  1. Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)
  2. waction0085: 2016-05-05 (do) / Ambassade van de Republiek Suriname / Project FB-SS: 'Attack of the Indian Sarnami (COOLIE) Apes' / 6961 W 17 Pag.
  3. waction0090: 2017-03-08 (wo) / Stichting Diaspora Leerstoel Lalla Rookh / t.a.v. Prof. dr. Chan Choenni en Prof. dr. Ruben S. Gowricharn / Ultimatum mbt Project FB SS: Federatie Bevrijding Suriname / 2785W 7 Pag.
  4. waction0096: 2017-06-24 (za) / Radicale brief(GW02) aan AL'Sheytan Geert Wilders (14,1888)/ Samenwerken project FB SS, verplichte zelfdeportatie alle inferieure Hindoestaanse en/of Surikoelie mannen / 5709W 17P 20DAB
  5. waction1002: 10/02/2017 (Gandhi Day) / To PM/Shri Modi Narendra/ Request (DAB: PMN001-PMN072) liberation of Surinam, Guyana and French Guyana by Indian Army (Project FB SS) / attached docs: wfor2012, wfor1308, WART0146 / Doc Size: Words=8932, DAB=72, Pages=25

  ***  Wieroe eet dure Nazi Duitse katten brokjes met zijn bodyguards.  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe // Official paw's signature of Wieru


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved