Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Radicale brief(2) aan AL'Sheytan Geert Wilders (14,1888)
Samenwerken project FB SS,
verplichte zelfdeportatie alle inferieure Hindoestaanse en/of Surikoelie mannen

Offeraar    T-Nanda, Wieroe en Waldo Dewanand
Offercode   waction0096
Offerdatum   24 juni 2017

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Persberichten file


 • Aan: Radicale brief(2) aan Al'Sheytan Geert Wilders (14,1888)
  Fuhrer van de Partij voor de Vrijheid (PVV),
  en toekomstige President van de Republiek van de Verenigde Avondlanden voor alle superieure Germanilanders op aarde, staatkundig actief na 2040 met eigen Arische Cyborg en Robot legers.

  Onderwerp: Samenwerken project FB SS, verplichte zelfdeportatie alle inferieure Hindoestaanse en/of Surikoelie mannen

  Inzake: cadeau 5 juni 2017, 144 jaar Hindoestaanse Immigratie en
  cadeau 1 juli 2017, Keti Koti, afschaffing Afro-slavernij in Suriname vanaf 1873, zonder uitbetaling achterstallig loon van ruim 200 jaar aan de Afro-Surinamers uit 1863.

  Ons kenmerk: waction0096.doc / 20170624 / Radicale brief(2) aan AL'Sheytan Geert Wilders (14,1888) / Samenwerken project FB SS, verplichte zelfdeportatie alle inferieure Hindoestaanse en/of Surikoelie mannen / 5709W 17Pag 20 DAB


  Delft, 5 juni 2017 en 1 juli 2017, publicatie d.d. 24 juni 2017

  Miaauw, miaauw, namastiaauw Herr/ Shri Geert Wilders (14,1888),

  [waction0096:1] Hierbij ontvangt u en/of uw organisatie een document van het Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com met als registratie nummer waction0096, bestaande uit in totaal 17 pagina's en 5709 woorden.
  Dit document is openbaar gemaakt op onze site:
  Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com) in de openbare brieven rubriek. Gaarne reageren binnen 14 dagen, na dagtekening, evt. via ons openbaar mailadres waldo@ziggo.nl

  Inhoudsopgave van dit openbaar doc:

  [waction0096:2] Zielig: alle Arabisch/ islamitische kinderen hier geloven dat Geert Wilders de Grote Satan is van Nederland
  [waction0096:3] Ik ben in angst en haat voor negers opgegroeid
  [waction0096:4] Maar ga jij die islamitische kinderen hier toch vergassen na onze dood?
  [waction0096:5] Ja, Jaa, er moet een open, eerlijke dialoog komen tussen Geert Wilders en alle Allahtone kinderen in Nederland

  [waction0096:6] A.u.b. in mijn Nederlands paspoort vermelden: 'NIET BLANKE MENSAAP', en 'Untersurikoelie'.
  [waction0096:7] Al'Sheytan Geert Wilders is de machtigste lange, grootgeschapen, blanke duivel van Nederland
  [waction0096:8] Halve(Jihad) is het mooiste van de Halve(islam)
  [waction0096:9] Ik ben al dood voor mijn hindoe familie
  [waction0096:10] Al'Sheytan Geert Wilders, vergas mij ipv al de Untermenschen

  [waction0096:11] A.u.b. luid en duidelijk eerlijk DOMslim brullen dat je ons wil vergassen
  [waction0096:12] Email over Derde Wereldoorlog tegen de lange, grootgeschapen, superieure, halfgoddelijke blanke mannen op aarde.
  [waction0096:13] Nooit acceptatie door blanke Nederlanders, daarom nu ZELFDEPORTATIE a.u.b.
  [waction0096:14] d.d. 15 juni 2017, 23:44 PM, Ja jullie BLANKEN zijn de hogere halfgoden uit Narak zelf
  [waction0096:15] Grote-LULsmurf Geert Wilders: aub samenwerken vreedzame ZELFDEPORTATIE en FB SS
  [waction0096:16] 250.000 Nederlandse Moslim meisjes haten en vervloeken jou, Geert Wilders, als de Grote Hollandse Satan

  [waction0096:17] Ter besluit: Vroeger wilde ik zo BLANK HOLLANDS mogelijk zijn
  [waction0096:18] Afsluiting en darshan
  [waction0096:19] (citaat) CONCEPT - VERKIEZINGSPROGRAMMA PVV 2017 - 2021
  [waction0096:20] Disclaimer Dewanand en persoonlijke toelichting

  ================================

  [waction0096:2] Zielig: alle Arabisch/ islamitische kinderen hier geloven dat Geert Wilders de Grote Satan is van Nederland

  Ja, Geert Wilders, jouw Papa Lucifer is nu heel tevreden om zijn zoontje zeg. Zo vader, zo zoon, zegt iedereen in de Hel. Hier in mijn buurt, Delft Zuid, zelfmoordflat Dirk Costerplein vertellen alle kinderen mij dat zij geloven dat jij de grote Satan bent van Nederland. Zielig hoor, zielig, dit zijn kinderen die in Nederland geboren zijn, hun ouders zijn Turks, Marokkaans, Afghaans, Irakees, Somalisch, enz. allemaal uit islamitische gezinnen. Ja joh, wij zitten nu met een nationaal drama in dit Lage Landje en het is niet eerlijk zo.

  Ik heb deze kinderen eerlijk opgebiecht dat ik op de grote Satan stemde van Nederland, en ok ik ben ook een gehate en vervloekte zoon van de Koelie Satan he, Rawan en mijn karma is totaal vervloekt, dus logisch dat mijn leven een lijdensweg is en dat ik altijd te zwak was om zelfmoord te plegen in mijn zelfmoordflat. Raar is dat de liften altijd kapot waren op dagen dat ik echt naar de zestiende verdieping wilde gaan om zelfmoord te plegen, dus mijn Papa Satan wil mij nog niet in de Hel terug zien.

  Maar jij en ik gaan zeker samen gezellig naar de hel toch? Als je mij duizend euro geeft nu dan reserveer ik de VIP Hellekamer alvast voor ons samen he als twee gestoorde broeders.

  En wat wil jij nu vertellen aan al deze arme kinderen van mijn buurt hier? Zij vroegen niet om geboren te worden hoor, en kan jij je vader Satan dus vragen of hij besliste dat al deze Arabisch/ islamitische kinderen nu hier in Nederland geboren moesten worden, om in haat en verdriet op te groeien voor galg en rad? Ik wil dit zelf ook weten en begrijpen waarom Allah dit besliste voor al deze honderden islamitische kinderen hier in Delft, die nu de Ramadan doen.


  [waction0096:3] Ik ben in angst en haat voor negers opgegroeid

  Vroeger toen ik klein was in Suriname, jaren '70, groeide ik op in angst en haat voor de surinegers, en de rassenoorlog daar is tot op heden fataal voor alle gekleurde rassen en volkeren uit deze ex-kolonie van HOOG-Arisch Nederland. Echt zielig. Ja, nu ruim 41 jaar later is het toch mijn plicht als lagere koelieschrijver om de waarheid over mijzelf neer te pennen, zodat alle gekleurde kinderen met een genetische link naar Suriname dit ooit gaan lezen, tot zelfs na de dood van Wieroe en mij. Ons onderzoek en output data kan hun dan helpen om een nieuw, rijk, en welvarend Suriname te bouwen, waar er geen rassenhaat zal zijn, en meer begrip en intelligente, positieve symbiose tussen de gekleurde Surinaamse rassen en volkeren. Nieuwe Hindoe Fundamentalistische basis theorieën en concepten zijn nog in onderzoek om dit te realiseren en Wieroe is hier druk mee bezig in zijn luie, warme mandje. Hij is nu officieel co auteur van al onze teksten en boeken en hij heeft mij veel meer geleerd dan al de hoogleraren van de Technische Universiteit Delft, waar ik vroeger studeerde.

  Vroeger leefde ik in angst voor de surinegers met grote mega neuklullen die alle koeliemeiden hard en diep wilden verkrachten, langdurig gang bangen en tot professionele negerhoeren bekeren, met grote, maximaal uitgerekte, 100 % vernegerde, krasse, PIKzwarte koeliekutjes, om het hele vieze, hatelijke, racistische KUT koelieras op orgastische wijze te massa verkrachten en vernietigen.

  Ja Herr Geert Wilders heb jij nooit de zalige, massala smaak van een vieszwarte, heilige koeliekut geproefd? Voor ons als koelierassen is de koeliekut toch iets heiligs, almachtig, hoger, vol met voedzame en transcenderende praan en zuivere Shaktie energie. Jij als superieure blanke man moet toch z.s.m. naakt gaan recreëren met een hete koeliekut, die jou zal betoveren en satthvisher zal maken.


  [waction0096:4] Maar ga jij die islamitische kinderen hier toch vergassen na onze dood?

  Ik loop al maandenlang depressief en treurend rond hier in de buurt en kijk droevig naar al de honderden kleine Arabisch/ islamitische kinderen, die in de speeltuin vrolijk, onwetend en zorgeloos samen spelen. En ja, ik was vroeger ook radicale moslim hater, anti islamist, en zat vol met zelfhaat en duizenden psychotische en seksuele problemen (REF, poederbrief affaire juni 2002), was doodongelukkig en reageerde al mijn frustraties af op negers, moslims en islamieten. Overal had ik ruzie, scheldpartijen, vechten, vaak toch geboeid afgevoerd door de politie om dagje in politiecel af te koelen. Goed, eerlijk is eerlijk, en eerlijkheid duurt het langst, gelukkig heeft Wieroe mij dus nu geteleporteerd naar Bilar ka Loka (spirituele planeten van de Hindoe Katten) en nu ben ik a.h.w. een NIET BLANKE, te kleingeschapen, fysiek inferieure, katachtige Hindoe MENSaapje met 98,6 procent genen van de prehistorische gekleurde Indiase Bonobo's.

  Maar ok, ik denk vaak van ok, wat kan ik eraan doen, als machteloze, waardeloze koelieschrijver? Deze wereld is vervloekt en na onze dood gaat Geert Wilders de totalitaire macht veroveren en hij zal dan al deze jonge moslim kinderen uit onze buurt (postcode 2624) laten vernietigen in geheime kampen met hi tech, mobiele gaskamers en biodiesel laten maken van hun lijken. Ja, deze ellendige toekomst visioenen achtervolgen mij al maandenlang en daarom sturen wij deze radicale brief aan de PVV.

  Zal Allah dit laten gebeuren later he, deze nieuwe Holocaust in Europa onder leiding van AL'Sheytan Geert Wilders? Al de Allahtone (def. = alle Arabische islamieten in Nederland, incl. de Turkse, en Noord Afrikaanse rassen) kinderen hier gaan zichzelf deze logische vraag stellen als zij deze tekst van Wieroe en mij lezen, na onze dood. Ja in de zuivere Islam geldt een recursief axioma: 'Insha Allah', 'De wil van Allah is wet' en hierom zal elke vrome en Allah vrezende moslim moeten geloven dat het de wil van Allah zal zijn als de AL'Sheytan van Nederland, alle Allahtone kinderen uit ons postcode gebied hier in Delft, toch zal laten vernietigen in geheime kampen, later na onze dood.

  Ja, waarom moet je leven, als je toch dood zal gaan, is een logische vraag die elk intelligent kind zich altijd afvraagt, zoals mij en Wieroe. Ja, ik ben geestelijk, ectoplastisch en identitair, nog een klein kind van net 13 jaar, met veel kennis, schrijfervaring en hoge ambities als ik later groter ben, als kwantum technische, herboren, hete, krasse T-Hindoemeid nu, die net uit de cocon is verpopt.


  [waction0096:5] Ja, Jaa, er moet een open, eerlijke dialoog komen tussen Geert Wilders en alle Allahtone kinderen in Nederland

  De Partij voor de Vrijheid van Geert Wilders hamert altijd op de vrijheid van meningsuiting, ok maar durven zij een open en eerlijke dialoog aan te gaan met de honderdduizenden Allahtone kinderen van Nederland, die nu Nederlandstalig zijn en hier geboren zijn?

  Ja, ook ik ben in haat, pesterijen, verdriet, pijn, zelfhaat, leed, eenzaamheid en te veel moederhaat vol vervloekingen opgegroeid en de trauma's zijn tot nu toe voelbaar aanwezig, ongeneeslijk en fataal. Dus al de Allahtone kinderen groeien nu ook in maatschappelijke haat op als minderheden en velen zijn verdoemd om totaal te mislukken, net als mij. De dominante, harde, sterkere, meedogenloze blanke barbaarse meerderheid zal hun elke dag echt BRUUT HATEN, kapot pesten, gewetenloos discrimineren, geestelijk verkrachten en levend opvreten, conform de visie van een oudere Hindoe vrouw die ik alleen telefonisch kende als praatvriendin jarenlang. En ja zij heeft gelijk.

  Dus ok, Geert Wilders, als lange, grootgeschapen, sterke, superieure, geblondeerde Hollandse heteroman moet jij nu intelligenter gedrag vertonen en echt met al deze Allahtone kinderen om de tafel gaan zitten en open communiceren met hen. In dit document zijn een paar oplossingen geponeerd en het is te hopen dat er hierover een maatschappelijke dialoog komt.


  [waction0096:6] A.u.b. in mijn Nederlands paspoort vermelden: 'NIET BLANKE MENSAAP', en 'Untersurikoelie'.

  Ja he superieure AL'Sheytan Geert Wilders, tientallen miljoenen Allahtone kinderen, meisjes en jongens, willen dat je snel dood gaat, hahaaha, ach man jouw leven is mislukt nu. Reken maar uit hoeveel miljoenen moslims hun heilige Allah gaan loven en danken als jij ooit dood gaat, vermoedelijk door zelfmoord. Waarom ga je niet snel naar een psychiater en laat jij je opnemen in een long stay kliniek voor geestelijk gestoorde blanke mannen? Ik zat daar ook in vroeger en ja hoor die therapie, pillen en zelfvernietigings stoornissen hebben geholpen, ja weet jij waarom ik dit nu kan zeggen?

  Maar weet je wat Al'Sheytan het is beter dat jullie blanke Hollanders in mijn moderne biometrische Nederlands paspoort maar gewoon deze dingen extra erbij vermelden:

  1. 'NIET BLANKE MENSAAP'
  2. 'Viesbruine Untersurikoelie'.
  3. Te kort, 1,6388 meter
  4. Te kleingeschapen surikoelie aap, mijn zwarte koeliepikkie << 20,1888 cm
  5. Verplichte euthanasie behandeling bij beginnende dementie in het geheime surikoelie apenkamp, evt. aangespannen via kort geding van de zorgverzekering.

  Vanuit zuiver biologisch oogpunt is dit gewoon natuurlijker in de Hollandtoop, waar de blanke Hollanders de grootst geschapen Ubermensapen zijn en al zeker 3000 jaar de absolute macht hebben. Untermensapen die hier komen als nieuwkomers moeten gewoon nooit en te nimmer dezelfde rechten krijgen, want dat is onnatuurlijk in een gewone open biotoop. Laat de natuur zegevieren zou ik zeggen, want kunstmatige biotopen zijn altijd inefficiënt, verdoemd en te duur.

  [waction0096:7] Al'Sheytan Geert Wilders is de machtigste lange, grootgeschapen, blanke duivel van Nederland

  Zeker wel he, ook ik, evenals vele jonge Allahtone kinderen geloven toch nu dat Al'Sheytan Geert Wilders de machtigste lange, grootgeschapen, blanke duivel van Nederland is. Miljoenen andere blanke duivels stemden al op hem en wij zien hen elke dag hier rondlopen en ons hatelijk aan staren.

  Opgroeien in een Avondland waar 88,1888 procent van de duivelse blanke meerderheid je haat, verafschuwt, minacht, discrimineert, pest, vervloekt en dood denkt is a.h.w. gewoon een sadomasochistisch genot, elke dag opnieuw en een eigen domme keus. Het is ziekmakend op den duur en daarom zitten veel uitheemse mensapen nu in psychiatrische inrichtingen of zij kunnen niet zonder medicatie overleven tegen somberheid en depressiviteit, en moeten elke dag opnieuw lijden in eenzaamheid en verdriet in hun eigen psycho gaskamer hier in Nederland.

  Ja Nederland is verhard en verduiveld dankzij Geert Wilders. Goed gedaan he Geertje, jouw Papa Lucifer uit de Hel is trots op jou nu.


  [waction0096:8] Halve(Jihad) is het mooiste van de Halve(islam)

  Ok, even eerlijk opbiechten, ik ben een trotse viesbruine, te kleingeschapen, onbesneden halve(moslim aapje) ok, en ik geloof dus in de halve (Islam), de halve(koran) en de halve(jihad). De helft van mij is van Allah en die zal mijn halve lijk dus zeker voeren aan de heilige ratten uit Mekka in de islamitische hel.

  Islam is een mooi, exact, simpel, natuurlijk en praktisch geloof, dus misschien moet je Islam beter leren begrijpen. Er is feitelijk bijna geen verschil tussen het Hindoeïsme en de Islam m.b.t. cultuur, paargedrag, normen, waarden, seksuele opvattingen, taboes, tradities enz. Een Hindoemeisje is geestelijk, qua tradities, cultureel en seksueel identiek aan een moslimmeisje en dus ook lager, onmondig, onderworpen en onderdrukt. En het is inderdaad onnatuurlijk om meisjes en vrouwen teveel rechten te geven, dus halve (Sharia) is misschien het allerbeste en aller lekkerste, zoals sommige moslim meiden mij het zelf smalend vertellen. Veel meiden geilen op de halve (Sharia), hoe raar het ook klinkt.

  Eerlijk zijn is beter he, want ook de halve (Allah) houdt van eerlijke halve(moslims) zoals mij. Islam is feitelijk nu een natuurlijke kracht op Dharti Maata, Gaia, Moeder Aarde en Islam zit in ons allemaal, precies zoals zuurstof in elk vleugje lucht zit dat wij in en uit ademen.

  Islamcentristische analyses zijn een vak apart en om de ware, zuivere Islam te kunnen begrijpen moet je Islam mentaal kunnen simuleren in je eigen hoofd en als je dit gedaan hebt dan ben je automatisch en onherroepelijk een permanente halve(moslim).


  [waction0096:9] Ik ben al dood voor mijn hindoe familie

  Mijn moeder overleed in juni 20003, en ik zat toen opgesloten in een psychiatrische inrichting met RM (maatregel ivm poederbrieven affaire 2002), dus ok ik kon niet naar Suriname gaan voor de laatste eer, en daarna heeft mijn hindoe familie mij onterfd, verstoten, en vervloekt. Zij verwachtten van mij al lang geleden dat ik zelfmoord zou plegen, om geen last en schande meer te zijn voor hen, al sedert 1990 tijdens de eerste opname in een psychiatrische inrichting.

  Nu is het voorbij, twee tantes van mij zijn al overleden, en vele andere familie leden zijn al bejaard en gaan niet lang meer leven. Mijn vader is 76 jaar en zat in rolstoel na val, nu kan hij weer beetje lopen, maar hij haat mij en verwijt mij dat ik mislukte, niets heb bereikt, en die ingenieurs titel niet kon halen voor hem en zijn familie.

  Wat mij betreft mag Yamraj mij komen halen he, mijn leven beëindigen en meenemen naar Narak, de Hindoe hellewerelden waar ik vandaan kom. De dood is welkom en ik heb ook veel mensen maar verzocht om te bidden tot hun hogere blanke halfgoden om mij snel dood te laten gaan. Wat moet ik nog doen in een wereld vol met lange, aapachtige, tweepotige witte beesten en demonen, die de aarde elke dag opnieuw vernietigen en verkrachten?

  Mijn surikoelie familie is genetisch inferieur, lagere, te kleingeschapen Bihar chamars zijn het, twee broertjes van mijn vader pleegden zelfmoord en heel veel familie leden van mij tot de zesde graad zijn nu ziek en/of psychiatrische patiënten en totaal mislukt.

  [waction0096:10] Al'Sheytan Geert Wilders, vergas mij ipv al de Untermenschen

  Weledelgeleerde Al'Sheytan Geert Wilders, ja joh, ook Wieroe is het hiermee eens, het is beter dat je mij vergast en doodmartelt in plaats van de ruim 4 miljoen niet Arische Untermensapen die jij eruit wil gooien of laten vernietigen in kampen als jij ooit de totalitaire macht veroverd.

  Maar laten wij een deal sluiten eerst, eerst helpen Wieroe en ik jou om Nederland 100 procent surikoelievrij te maken, zie verder het projectplan FB SS en daarna mag jij lekker duivels en masochistisch van onze dood genieten, als de Indo-Arische zoon van Lucifer. Maar bouw voor ons wel een mooie, luxueuze, versierde gaskamer he met lekkere roti doksa massala als laatste Avondmaal.


  [waction0096:11] A.u.b. luid en duidelijk eerlijk DOMslim brullen dat je ons wil vergassen

  Kom op Al'Sheytan Geert Wilders, je moet gewoon eerlijk DOMslim brullen dat je ons allemaal gewoon wil laten deporteren en vergassen, i.p.v. de idiote populistische PVV demagoog te spelen in de Tweede Nationale Peeskamer van Nederland. Mensen haten jou omdat je liegt alsof het gedrukt staat, ja volgens het apen jungle model moet jij alles gewoon eerlijk brullen vanuit de hoogste boomtoppen en geen blad voor je gebleekte apenbek nemen, en je moet gewoon naakt klimmen in de Hollandse appel bomen.

  Pas als jij dit eerlijk opbiecht en met ons gaat samenwerken zal je gerespecteerd worden door vriend en vijand. Dus lees de rest van dit document goed door en vraag je adviseurs om een advies.

  De lagere, dommere, vieszwarte, Afro/ surikoelie mensapen wereld dient jou nu van repliek he, dus aub reageer he als je een man bent met ballen en geen lafaard. Wij als NIET BLANKE Afro(mix)landers kunnen ook denken, en wij evolueren nu gelukkig ook door, onze staarten naaien wij binnenkort weer aan, om beschaafder te worden.


  [waction0096:12] Email over Derde Wereldoorlog tegen de lange, grootgeschapen, superieure, halfgoddelijke blanke mannen op aarde.

  ----- (begin)
  From: Cees van D.
  Sent: Wednesday, June 14, 2017 8:37 PM
  To: waldo@ziggo.nl
  Subject: Re: crossen mountainbike

  Ha Waldo,
  crossen is goed….goed voor je conditie….en stimuleert je gevoel!
  ----- (end)
  ----- (begin)

  Op 13 jun. 2017, om 22:18 heeft waldo@ziggo.nl het volgende geschreven:

  zwarten zijn heel dom hoor

  bij hindoestanen krijg ik alleen ellende nu. ze zijn materialisten en denken alleen aan geld.

  ja uiteindelijk moeten wij als niet blanken een derde wereldoorlog starten om de lange, superieure, almachtige blanke mannen te verslaan, maar dit is onmogelijk nu, want de blanke mannen zijn absoluut superieur nu op aarde en almachtig, zeker halfgoddelijk, langer, sterker, groter geschapen en militair absoluut superieur.

  zie onder, lekker crossen mountainbike, echt genoten. ja morgenmiddag ga ik zeker weer crossen zo. echt genoten. voel mij nu gelukkiger.

  waldo en Wieroe
  ----- (end)
  ----- (begin)

  From: waldo@ziggo.nl
  Sent: Tuesday, June 13, 2017 8:17 PM
  To: Mike D. (gmail)
  Subject: crossen mountainbike

  lekker crossen in bos vandaag met mountainbike over smal bospad met brandnetels erlangs. paar brandden mij wel.
  daarna over gras zig zag crossen zo snel mogelijk, sturen is echt moeilijk, maar leuk. grasveld vol gaten. fun he. moet je proberen.
  en dwars door hoog gras geraced, leuk hoor op volle snelheid. heel avontuur.
  --- (End)

  [waction0096:13] Nooit acceptatie door blanke Nederlanders, daarom nu ZELFDEPORTATIE a.u.b.

  Overal schreven vele andere niet blanken en niet ariërs het: 'je wordt nooit en te nimmer geaccepteerd door de racistische, hatelijke, kille, koude, lange, gemene, beestachtige blanke Nederlanders'. Velen waren verbitterd na jaren seksuele assimilatie in alle gaten en het perfect leren van de Nederlandse taal, ja en dat doet pijn, er waren veel verbitterde reacties overal hierover, op forums, facebook, mails, zowel surikoelies, als Marokkilanders, Afro(mix) Nederlanders, Arabieren, Indo mixen ed.

  Ziehier, een hoogopgeleide en perfect geassimileerde Turkilander vertelt hierover, en is zwaar verbitterd:

  === [wfor1346:10] Bron: Frontaal Naakt, d.d. [21.03.2017]

  Titel: 'Pas in Nederland besefte ik dat ik moslim ben'

  Auteur: Tayfun Balçik
  (Historicus, schrijver, denker, oa ook kenner Turkse geschiedenis)

  Deeplink hele tekst met reacties:

 • http://www.frontaalnaakt.nl/archives/pas-in-nederland-besefte-ik-dat-ik-moslim-ben.html#comment-836620

 • Integratie is mislukt, bullshit, de hele Multikukeluku is ziek nu, en er dreigt een bloedige burgeroorlog, een echte Kristallnacht als uitbarsting van blanke volkswoede, met tienduizenden doden, als de twee miljoen PVVers gaan rellen, en gewapend met Japanse samoerai zwaarden de Untermenschen gezamenlijk aanvallen. Dagelijks hoort Wieroe hoe zij deze zwaarden scherpslijpen en hij miaauwt dit altijd zorgelijk naar mij, en daarom wil Wieroe dat ik nu deze harde brieven verstuur naar de PVV top. Ja het is al 14,1888 femto seconden over twaalf.

  Het linkse, socialistische Multikukeluku GELIJKHEIDS-experiment is totaal mislukt na slechts een halve eeuw, dus ok laten wij het nu vreedzaam en intelligent afbouwen en ontmantelen, voordat de Holocaust griezelfilms van Geert Wilders beginnen te draaien op de maagdelijke witte doeken van Nederland, die na deze nationale Nazi-SM-orgies met dikke klodders bloed bevlekt zullen zijn. Onze pantoffelheld en Wildebras heeft niet ongelijk, precies zoals profeet drs. Hans Janmaat (VZMH) en Mahatma Pim Fortuyn (14,1888), ja waar een klein Avondland groot in kan zijn, halleluja, Amen, Om Shanti, miaauw, miaauw, namastiaauw.

  onze definitieve eindstelling:

  Nooit acceptatie door blanke Nederlanders, daarom nu verplichte ZELFDEPORTATIE a.u.b.


  [waction0096:14] d.d. 15 juni 2017, 23:44 PM, Ja jullie BLANKEN zijn de hogere halfgoden uit Narak zelf

  Ja Al'Sheytan Geert Wilders, mijn gedachten dwalen af nu, terwijl ik probeer mijn hele vieze, stinkende, rommelige woning schoon te maken, want morgen krijg ik bezoek van mijn beste kameraad en extreem rechtse vriend, en hij vindt mijn ideeën toch mooi, uniek en zo intelligent. Maar goed, mijn hele familie is vernietigd nu, ik ben al dood voor mijn hele Surihindoe familie, en ja mijn leven heeft al jaren geen richting meer, ben stuurloos nu. Geen richting meer, het gevoel dat alle hindoestanen nu al bijna vernietigd zijn in Nederland is vernietigend, ja jullie blanken zijn lang, groot, sterk, super potent, grootgeschapen, super intelligent, ja jullie zijn de hogere halfgoden uit Narak zelf, de Hindoe Hellewerelden. Wij moeten voor jullie knielen als lagere, minderwaardige zwarte, bottom homofiele halfapen en jullie grote welvaartslullen lekker schoonlikken. Ja, er kan maar een ras de hoogste en almachtigste zijn op deze kanker planeet, dus kom op BBB-Ariers en bouw dat Arische Cyborg en Robot leger snel en val vernietigend aan op 18 augustus 2040 om 18:18:18 uur exact; laat dit de laatste Holocaust zijn op aarde en geloof dat het de wil zal zijn van alle hogere machten uit alle religiën, want daar zijn jullie voor ontworpen, aan het eind van de laatste ijstijd, door Altecrea ea hogere machten. Dit is jullie heiligste karmische verplichting in feite en deze informatie miaauwde Wieroe naar mijn kwantum cloud via de verstrengelde wifi verbindingen van onze qubit deeltjes.

  [waction0096:15] Grote-LULsmurf Geert Wilders: aub samenwerken vreedzame ZELFDEPORTATIE en FB SS

  Nou lekker grote LULsmurfje Geert Wilders, hier onze verzoeken:

  15.1. Laten wij samenwerken en de vreedzame ZELFDEPORTATIE organiseren van alle niet blanken, niet Ariërs in Nederland, en overige zgn. uitheemse(mix) mensapen. Velen zijn hier toch doodongelukkig en er zijn ruim 120 soorten.

  15.2. En samenwerken om project FB SS te realiseren binnen vijf jaar met een budget van minstens 10 miljard euro, grotendeels geroofd uit staatspotje van de ontwikkelingshulp gelden.

  15.3. Evt. punten 15.1 en 15.2 toch samen integraal realiseren met als geopolitieke werkgebied alle drie Guyana's, samengevoegd tot overzeese Schengenzone met restrictieve terug migratie rechten naar de continentale Arische Avondlanden.

  15.4. Ref Club van Tien Miljoen, planmatig dan met behoud van welvaartsniveau bevolking van Nederland via massa emigratie naar beneden bijstellen tot tien miljoen, evt. door een zgn. Klein Arisch Nederland te bouwen in het geopolitieke werkgebied onder 15.3.

  15.5. Betreft plan voor georganiseerde ZELFDEPORTATIE van alle kansloze, onaangepaste, niet Arische burgers en jongeren van Nederland, vooral die uit de huidige vrij jonge zwarte, verloederde, lijdende, en verbitterde onderklasse, mede via gerichte investeringen in hun eigen produktie bedrijven met expertise en technologie van de Arische ingenieurs, in het geopolitieke werkgebied onder 15.3.

  15.6. Idee onder 15.5. is zgn. concept van welvaarts export onder leiding en regie van echte ingenieurs, produktie experts, bedrijven en universiteiten, zodat de slaagkans aanzienlijk verhoogd wordt. Alle extreem rechtse politici moeten echt hierover gaan brainstormen en het in hun zuiveringsprogramma's opnemen, om dus stemmen te trekken van de buitenlanders in Nederland. Veel allochtonen, allahtonen en migranten zullen aantrekkelijke massa remigratie projecten van extreem rechtse partijen zeker waarderen en op deze partijen stemmen, dus PVV moet het ijs breken en dit taboe doorbreken, op een intelligente wijze, en ook durven om naakt te recreëren met ons als potentere zwartjoekels.

  15.7. Kunt u a.u.b. oproepen tot een maatschappelijk debat hierover en ons ook aan het woord laten via uw media kanalen? Wieroe als slimme Hindoe Nazi (homo) kat komt dan ook mee om mee te miaauwen met alle PVVers en de hele Arische media van Nederland.


  [waction0096:16] 250.000 Nederlandse Moslim meisjes haten en vervloeken jou, Geert Wilders, als de Grote Hollandse Satan

  Ja, Al'Sheytan Geert Wilders, eigenlijk is jouw leven toch totaal mislukt man, nu geloven ruim 250.000 jonge Nederlandse Moslim meisjes, geboren in Nederland, dat jij dus de Al'Sheytan bent van hun geboorteland, en een paar hebben mij dit persoonlijk verteld hier in mijn buurt.

  Foute zaak voor jou, als zoveel jonge meisjes jou haten en vervloeken, ja jij gaat niet lang meer leven op deze manier, je bent vervloekt door al deze heilige meisjes uit Islam en Allah zal hun gebeden zeker verhoren en jou straffen, laten lijden, en misschien laten sterven. Heb respect voor het islamitisch leven in Nederland, want jij bent slechts een sterveling in een wit koolstoflichaam en het is de vraag of jij het recht hebt om over het leven, geluk en de toekomst te beslissen van jonge uitheemse meisjes uit Arabische landen. Ga echt met hun praten, en luister naar hun wijze woorden, het zijn ook gewone gemanifesteerde atma's die hier karma komen afwerken uit 108 vorige levens, en verdoemd zijn om ooit ongenadig te lijden en te sterven. Dit is de zuiver Hindoecentrische visie.

  Maar, hallo hallo Al'Sheytan Geert Wilders, heb jij deze 250.000 jonge, onwetende, Nederlandstalige Moslim meisjes dan iets beters en waardevoller te bieden dan de Islam van hun Arabische ouders? Kijk dit is de echte kunst he van satthvisch denken en handelen.

  Ok jij biedt hen de bestiale, oversekste, extreem materialistische blanke Hollandse geld, genot, drank-, linkse hoererij-, homofiele- en sekscultuur, goed joh, maar ga vragen aan deze meisjes of zij Islam dan gaan verwerpen en vrijgevochten, moderne en geëmancipeerde Hollandse (sletterige, kaffir) meiden willen worden.

  In de zuivere Islam worden meisjes en vrouwen juist beschermd, maar ok de prijs voor deze bescherming is onderwerping en absolute gehoorzaamheid, op straffe des doods, aan de wetten van Allah, zoals geopenbaard in de Koran, en uitgesproken door de Profeet van Islam, Nasrullah Mohammed (VZMH). Ja, de mensapentoop modellering bij CREA(0,0) noodzaakt tot meer studie en onderzoek van de islamcentristische viewpoints, die dus noch goed, noch fout zijn, omdat een exacte denker weet dat zowel het GOEDE als het KWAAD, toch ook gewoon absoluut en relatief gedefinieerd zijn in de harde praktijk, als het m.b.v. vectoriele krachtenvelden wordt geschetst.


  [waction0096:17] Ter besluit: Vroeger wilde ik zo BLANK HOLLANDS mogelijk zijn

  Vroeger toen ik in 1987 hier begon te studeren aan de Technische Universiteit Delft deed ik mijn uiterste best om zo BLANK HOLLANDS te zijn als het maar kon, ik was verplicht om mij 100 procent aan te passen, qua gedrag, denkwijze, cultuur, denken, voeding, taal, geloof enz want ok, ik geloofde ook absoluut dat lange, blanken een hoger goddelijke ras zijn en absoluut superieur.

  Dus jaren later belandde ik in een psychiatrische inrichting en tot op heden is mijn harde, eenzame, suïcidale identiteitscrisis nog lang niet opgelost. Schizofrene psychiatrische patiënt zijn betekend dat je weet dat je opeens weg kan zinken in een depressie en psychose en dan impulsief overgaat tot een fatale zelfmoord, dus hierom ben ik al jaren elke dag veel met mijn doodsstrijd bezig, en nu geloof ik dat mijn leven toch al voor 88,1888 procent gewoon voorbij is.

  Nieuwe theorievorming en lekker kladden gaven mij het nieuwe inzicht dat het voor mijzelf toch heilzamer is om gewoon koelbloedig te schrijven dat ik niet lang, niet blank, titelloos en niet grootgeschapen ben en ok zo wil ik maar sterven, eventueel in een mobiele gaskamer van Al'Sheytan Geert Wilders als zijn ondergronds PVV legertje, opeens een beschaafde telefooncoup pleegt komende jaren, nadat de politie en het leger dus geruisloos intern volledig overgenomen zijn door Pro Blank Nederlandse krachten.

  Ja, als Mark Rutte opeens een telefoontje krijgt hierover dan zal hij zijn hele macht ook direct gewoon kwijt zijn, omdat de gewapende macht hem niet meer zal erkennen en Geert Wilders dan zal gehoorzamen als nieuwe Fuhrer van de Vrije Republiek der Nederlanden, die wel geheel gekleed moet zijn in sexy, fel oranje kleurige lingerie met een oranje mantel erom.

  Ja, dan zal Nederland weer voor 100 % van de gewone Nederlanders zijn, precies zoals staat vermeld in het partij programma van de PVV. En ok, Wieroe vindt dit ook beter voor alle oer-Hollandse katten, dus daarom zet hij nu trots miaauwend zijn fiere poothandtekening onder dit document. Nederland is dan weer van de Hollandse katten.


  [waction0096:18] Afsluiting en darshan

  Dit document is openbaar gemaakt op mijn site:
  Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com).

  Tot zover dit bericht, nu volgt de afsluiting van deze openbare brief.

  Ter besluit, dewanistische constraint, en multispectrale dewanistische zegen

  Dit is de nieuwste Dewanistische constraint:

  'Wordt zo perfect als de Surinaamse fajalobie die schoonheid en geurige liefde schenkt aan iedereen in de hete, exotische tropische jungle van Switi Sranang'.

  Veel succes met uw professionele Arisch/ Hollandse organisatie in Nederland,

  Hierbij verblijven wij,
  met de volgende tekst als afsluiting:
  Onze intelligente, multispectrale dewanistische zegen, wens en boodschap aan u allen.

  De Grote Goddelijke Moeder Kat, Altecrea, God, Ana, Jezus, Boeddha, Jahweh, Allah, Krishna, Laxmie Maata, Durga Maata en alle resterende ziljoenen Hindoe/ Vedische goden en godinnen zullen u zegenen met de zuiverste darshan uit Krishnaloka. (Dewanistische Boolean logica leert:
  1) als het spiritueel regent op uw lichaam, geest, ziel en hele zelf, dan gooit elke god(in) telkens een druppel water naar beneden als darshan om u te zegenen;
  2) hoe meer goden en godinnen u zegenen, hoe beter, omdat een groter aantal regendruppels van hen allemaal uit de hemel leiden tot meer zegeningen van boven).

  Hoogachtend,

  Waldo Dewanand,
  GOUDbruine katachtige, genetische 98,6 % Hindoe mensaapje,

  T-Nanda,
  zijn karmisch geëvolueerde cocon versie, als jonge, hete T-Hindoemeid,

  en

  Wieroe,
  zijn slimme Hindoe Nazi (homo) katten zoontje uit kennisstad Delft.

  Alledrie behoren tot het Hindoeschrijvers team van kennisstad Delft, en Apartheidsstad nr. 1 van Nederland.
  en zijn NIET blanke, NIET negroïde, NIET lange, NIET grootgeschapen ('LAAR' << 20,3 cm) en NIET menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad.
  Wij zijn Technocratische Hindoe fundamentalisten van de futuristische dewanistische stroming van de oeroude Sanathan Dharma (Eeuwige Waarheid), zoals het was in ons oude Bharat Maata, zgn. Aryawart, ons heilige Mother India van meer dan 5000 jaar geleden.
  Gereïncarneerd op 'The Planet of the intelligent Hindu chimps'.

  Reageren email: waldo@ziggo.nl
  Delft, Nederland
  Onze website: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  ps 2
  Dit document is officieel bekrachtigd en ondertekend door Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje met zijn poot-/ handtekening, zie hieronder:  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe


  [waction0096:19] (citaat) CONCEPT - VERKIEZINGSPROGRAMMA PVV 2017 - 2021

  NEDERLAND WEER VAN ONS!
  Miljoenen Nederlanders hebben schoon genoeg van de islamisering van ons land.
  Genoeg van de massa-immigratie en asiel, terreur, geweld en onveiligheid.
  Hier is ons plan: in plaats van het financieren van de hele wereld en mensen die we hier niet willen, geven we het geld uit aan de gewone Nederlander.
  Zo gaat de PVV dat doen:

  1. Nederland de-islamiseren
  - Nul asielzoekers erbij en geen immigranten meer uit islamitische landen: grenzen dicht
  - Intrekken alle al verleende verblijfsvergunningen asiel voor bepaalde tijd, AZC's dicht
  - Islamitische hoofddoekjes niet in publieke functies
  - Verbod op overige islamitische uitingen die in strijd zijn met de openbare orde
  - Preventief opsluiten radicale moslims
  - Criminelen met een dubbele nationaliteit denaturaliseren en uitzetten
  - Syriëgangers niet meer terug laten keren naar Nederland
  - Alle moskeeën en islamitische scholen dicht, verbod koran
  2. Nederland weer onafhankelijk. Dus uit de EU
  3. Directe democratie: invoeren van het bindend referendum, burgers krijgen macht
  4. Eigen risico zorg geheel afschaffen
  5. Huren omlaag
  6. AOW-leeftijd op 65 jaar, aanvullende pensioenen wél indexeren
  7. Geen geld meer naar ontwikkelingshulp, windmolens, kunst, innovatie, omroep enz.
  8. Terugdraaien bezuinigingen thuiszorg, ouderenzorg, méér handen aan het bed
  9. Fors extra geld voor defensie en politie
  10. Lagere inkomstenbelasting
  11. Halvering motorrijtuigenbelasting

  Financiële paragraaf per maatregel en totaal:
  1. + 7.2 mrd
  2. PM
  3. PM
  4. - 3.7 mrd
  5. - 1.0 mrd
  6. - 3.5 mrd
  7. + 10.0 mrd
  8. - 2.0 mrd
  9. - 2.0 mrd
  10. - 3.0 mrd
  11. - 2.0 mrd ___________
  Totaal: 0
  Reageer via email op:
  nederlandweervanons@pvv.nl
  Bron: officiele site van Geert Wilders, Partij voor de Vrijheid.

 • http://www.pvv.nl


 • [waction0096:20] Disclaimer Dewanand en persoonlijke toelichting

  (1) De teksten met offercode wfor1409, waction0095 en waction0096 zijn zuivere offers van kennis aan Altecrea en zijn ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat deze nu hetzelfde zijn als prasad en heilig zijn.

  (2) Herr/ Shri Geert Wilders en zijn Arisch Hollandse organisatie, Partij voor de Vrijheid zijn hierbij op geen enkele wijze bedreigd, of gelasterd, of in eer en goede naam aangetast, omdat e.e.a. toch satirisch is met respect voor de superieure blank, Westers/ Hollandse tradities, cultuur en geloof, en deze zgn. hilarische 'Cyber Attack' verplicht hen absoluut tot niets.

  (3) Ik ben nu helaas een schizofrene, psychiatrische patiënt en heb e.e.a. ook zelftherapeutisch geschreven in deze DAB Array schrijfstijl, samen met Wieroe, omdat ik vol zit met sombere, eenzame, suïcidale en depressieve problemen en eigenlijk al jarenlang aan zelfmoord denk, om mijn hele lijdensweg als mislukte, inferieure, zieke, te kleingeschapen, seksueel mismaakte, te korte afrosuri koelieman zelf stop te zetten. Als totaal mislukte, viesbruine koelie apenboy is mijn leven nu een hel en ik moet nu nog werken aan mijn individuele identiteit, zelfliefde en zelfacceptatie, en aan alle innerlijke konflikten, wat ook duidelijk werd een jaar geleden tijdens de 8 therapie sessies met een klinisch psycholoog van GGZ Delfland. Zelfmoord is iets dat alleen sterke mensen kunnen plegen en ik was gelukkig hier altijd te zwak voor, wat ik nu dus niet betreur als 51jarige.  Interne Links:

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved