Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Suriname

Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)Wieroe eet dure Nazi Duitse katten brokjes met zijn bodyguards.

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1308
Offerdatum   5 mei 2015

In dit document zal een nieuwe, ondergrondse organisatie geproclameerd worden om de toekomst van Suriname te veranderen. Vragen, creatieve ideeën en kritische, doch intelligente opmerkingen zijn van harte welkom. Een ieder die een eigen tekst, column, betoog of wetenschappelijke analyse wil publiceren op mijn site mag deze naar mij mailen, en de censuur is totaal nul, mits je in je betoog niet oproept tot echte strafbare delicten in strikt juridische zin. Wieroe en ik hopen dat de niet-blanken en niet-ariers met een Surinaamse achtergrond iets van zich laten horen en intelligent meedenken met ons.

Inhoudsopgave
H1. De proclamatie van FB-SS
H2. Participeer Facebook groep: 'Bevrijding Suriname'.
H3. Participeer Facebook groep: 'Homo Stad Suriname'.

H4. Laatste fase van de Koude Holocaust is pijnlijk voor alle NIET-Ariers
H5. Zelfdeportatie Hindoestanen in Nederland
H6. Probleem vijandige 'gegermaniseerde' (witte) Moslim/ islamitische clans
H7. Suriname heeft een tragisch neger probleem
H8. VHP Suriname: openbaar verzoek om Suriname te bevrijden (waction0075)
H9. Overige notities
H9.1. Mauw, mauw, Zwarte piet is GEEN Racisme
H9.2. Natuurlijke Arctische evolutie negers e.a. zwarten
H9.3. Koelie apen humor: Hoe zijn blanken ontstaan?
H9.4. Dr Anita C. Nanhoe: geile Koeliemeiden, 'Neem een keer een neger.'

H10. Conclusie
H11. Nawoord
H12. Nuttige links, intern en extern
H13. Persbericht bij deze proclamatie
H14. Ingezonden reacties
H15. Disclaimer Dewanand

-----------------------------------

H1. De proclamatie van FB-SS

Mauw, mauw, namastiaauw zeer geliefde(^-1) NIET-BLANKE en NIET-ARISCHE PSYCHOLANDERS en medelanders,

Vandaag op dinsdag 5 mei 2015, bevrijdingsdag (NL) proclameren wij de lancering van onze eigen ondergrondse organisatie:

Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)

De doelstellingen zijn alsvolgt:

1.1. Realisatie van Shri Rama ka Desh binnen een tijdsperiode van vijf tot 18 jaar, zoals verwoord in het oude Celmanifest, gepubliceerd op 16 juni 2006 in het boek:

WEBpublication BOOK WART0203 / EPAGE 1 of 63
Bevrijding van Suriname
Matchpoint voor Delano Desi Bouterse
Offeraar Dewanand
Offercode WART0203
Offerdatum 16 juni 2006

 • (boek) 'Bevrijding van Suriname. Matchpoint voor Delano Desi Bouterse'
  A4 pages= 123 / Words= 48.771 / Epages= 63
 • 1.2. Suriname moet een overzeese deelstaat worden van Bharat Maata (Mother India), met open grenzen en deel uit maken van de overkoepelende internationale Vedical Union, die ook parallel ontwikkeld zal worden binnen een tijdsperiode van vijf tot 18 jaar. Grote Indiase bedrijven en Indiase multinationals moeten ongelimiteerde vrijheid krijgen om op grote schaal in Suriname en Guyana te investeren, en mogen dan ook ruim tien miljoen Indiase werknemers meenemen, die als kontraktarbeiders werken in Shri Rama ka Desh en direct alle verblijfs rechten krijgen, alsook democratisch stemrecht. Het Indiase leger zal zorgen voor politieke stabiliteit in Suriname, door troepen daar te stationeren, om zo de rechten en veiligheid van de Indiase Sarnamis (de zgn. Hindoestanen) te waarborgen.

  1.3. Het grootste deel van alle Hindoe en Hindoestaanse jongens en mannen in Nederland moeten verplicht remigreren naar Suriname. Wie niet wil en kan oprotten wordt zonder pardon gesteriliseerd. Het allergrootste deel van de Hindostaanse meisjes en vrouwen worden geschonken aan de superieure, langere, groter geschapen, potente, blanke (heteroseksuele) Hollandse mannen als beloning en als vergoeding voor de gastvrijheid van ruim 152 jaar op het heilige Hollandse, VOL(=VOL)gepolderde grondgebied. Nieuwe (maagdelijke) meisjes kunnen de (kleingeschapen) hindostaanse mannen halen uit het Caribische gebied of uit Zuidoost Azië. Daarna moet Nederland absoluut Hindoevrij en koelievrij worden en dit ook zo blijven gedurende de komende tienduizend jaar, wat grondwettelijk vastgelegd moet worden via een Koninklijk SS-convenant, na een inheems, ('blank') TRIBAAL-referendum. Het in ere herstellen van de oudgermaanse Hollandse stammen cultuur moet feitelijk het hoofddoel worden, als alle Hindoestanen en Hindoes totaal geëlimineerd en liefdevol weggeassimileerd zijn in Nederland en dit eerste zuiverings klusje dus erg beschaafd is geklaard, voor het jaar 2040 of veel later in 2083 (REF: profetie van de dappere Pan-Europese, Pro-Arische martelaar, Shri/ Herr Andersen Behring Breivik).

  1.4. Realisatie van Gamma City (een Gamma stad in engere zin) in tropisch, luilekker landje Suriname, de eerste grote hi tech Homo/ LGBT stad van de hele wereld, binnen dezelfde tijdsperiode. Gamma liefde is gelijkgeslachtelijke liefde en seks, zoals gedefinieerd in het dewanisme, als het nieuwe MULTISPECTRALE geloof van de toekomst. Homoseksuelen en andere niet hetero's uit de hele wereld mogen zich geheel vrij vestigen in dit zgn. Gamma district in Shri Rama ka Desh, als zij in hen eigen land onderdrukt worden, ongewenst zijn of vanwege religieuze intolerantie. Gamma City krijgt een zgn. Gamma economie, d.w.z. een economie die totaal gebaseerd is op gedrag, produktie en consumptieve behoeften van Gamma mensapen. Ook moet er zgn. Gamma architectuur, Gamma kunst en een zuivere Gamma cultuur en geloof ontwikkeld worden in Gamma City. Ook het onderwijs stelsel is aangepast aan de informatie behoefte van zgn. Gamma kinderen die in deze stad dus in de meerderheid zijn.

  1.5. Realisatie van een aantal Geriatrische steden in Suriname, speciaal op maat ontworpen en gebouwde steden voor 50plussers en hoogbejaarden, met een complete geriatrische economie, infrastructuur, produktie centra en handels netwerk. Deze hi tech steden voor oudere mensen worden ontwikkeld om de lastendruk van de Europese vergrijzinggolf (nu al ruim 50 miljoen
  EU 60plussers) te verlagen in de hele Europese Unie. Europese wetenschappers, geriatrische deskundigen, hoge politici, banken, pensioen fondsen en bedrijven moeten dus meewerken en erin investeren. In deze steden is de geriatrische economie dus de motor en goedkope arbeidskrachten uit India kunnen dan een Dharmisch verantwoorde, betaalbare (goedkoper dan in EU zelf) bejaarden zorg cultuur en infrastructuur ontwikkelen en continueren. De zuiver Hindoeïstische visie op het leven als bejaarde zal dan centraal staan, m.n. als vanaprastya (50 tot 75 jaar) en als sannyasi (75 tot 100 jaar), uiteraard met alle faciliteiten voor mensen van andere religiën, m.u.v. gewelddadige, intolerante religieuze extremisten. Uiteraard is er alle ruimte voor ouderen in deze stad om zichzelf creatief te ontplooien of enigszins nuttig en produktief te zijn op de oude dag, in een heerlijk, zorgeloos, warm, paradijselijk, tropisch landje zoals Suriname.

  1.6. Suriname moet totaal onafhankelijk worden van de Blanke Hollandse apartheidsstaat en van fascistisch Europa, en alle zwarten, niet-blanken en niet-ariers met een Surinaamse of Caribische achtergrond moeten gewoon (evt. verplicht) Nederland en Europa resoluut verlaten en hun eigen Zwarte Superstaten opbouwen als trotse, zelfbewuste, sterke NIET-ARIERS EN NIET-BLANKEN. De Nederlandse regering moet dit vreedzame en humane etnische zuiverings proces ondersteunen door gemoderniseerde Pro-Arische elementen van de Neurenberger wetten van Nazi Duitsland op te nemen in de grondwet. De postmoderne Extreem Rechtse (Arisch/ Germaanse) beweging in Nederland zal dit plan zeker heel leuk vinden. Neonazi's die ik persoonlijk kende waren tegen het gebruik van gaskamers en verbrandings ovens, en zij hadden mij jaren geleden ook verzocht om een etnisch zuiveringsplan te ontwikkelen, dat karmisch gezien niet nadelig is voor de superieure (ongepigmenteerde) Arische rassen in heel Europa. Vanuit zuiver technocratisch oogpunt is dit nu inderdaad mogelijk en dankzij Wieroe's noeste data crunching in zijn luie, warme mandje is deze doorbraak gerealiseerd na ruim 23 jaar schrijven, ploeteren, eenzaam lijden, doorzetten tot bittere eind en onderzoeken. De kennis en kunde van een slimme Hindoe Nazi (homo) kat gaan zo te zien inderdaad verder dan dat van de meeste hoogopgeleide, vieszwarte Hindoe mensaapjes in Nederland en Suriname.

  Bye,
  W.G. verse pootafdrukken in de blanke, maagdelijke sneeuw,  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe

  Hindoeschrijvers: Dewanand en Wieroe;
  NIET-blanke, NIET -lange, NIET -grootgeschapen ('LAAR' < 20,3 cm) en NIET-menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad en KKK- (Kerk, Kanker, Kut) Apartheidsstad nr. 1 van Nederland.


  PS
  Vandaag is het geen 5 mei maar 25 mei 2015, omdat Wieroe er eventjes nog een paar nachtjes over wilde slapen in zijn luie, warme mandje, sorry voor de vertraging van deze proclamatie.

  H2. Participeer Facebook groep: 'Bevrijding Suriname'.

  Iedereen die ook wil meedenken of meewerken aan dit toekomstplan voor Suriname kan participeren.

  Wordt lid van de Facebook groep:
  'Bevrijding Suriname'

  Ons beheer account is: 'Waldo Dewanand', dus maak kontakt als je iets kwijt wilt.

  Wil je actief meewerken aan de Bevrijding Suriname?
  Als je actief wilt meewerken aan de Bevrijding Suriname dan kan je kontakt opnemen met ons, zie het contact menu voor het mailadres. Elk idee is welkom en op den duur moet er een eigen organisatie ontstaan die dit nastreeft, dus schroom niet en participeer.


  H3. Participeer Facebook groep: 'Homo Stad Suriname'

  Participeer om de Homo stad in Suriname te realiseren
  Er is een aparte facebook groep om de Homo stad in Suriname te realiseren, dus wordt hier lid van als je het een te gek idee vind. Ik hoop dat alle andersvoelenden dit idee willen ondersteunen. Suriname is een tropisch paradijs en wij moeten ervoor strijden om dit land te ontwikkelen tot een homo paradijs, dus militaire steun uit India is hard nodig. Bouterse kan niet eeuwig daar alles verzieken.

  De facebook groep heet:
  'Homo Stad Suriname'

  --------- dit is de tekst op onze facebook pagina:
  Letterlijk geciteerd:

  1.4. Realisatie van Gamma City (een Gamma stad in engere zin) in tropisch, luilekker landje Suriname, de eerste grote hi tech Homo/ LGBT stad van de hele wereld, binnen dezelfde tijdsperiode. Gamma liefde is gelijkgeslachtelijke liefde en seks, zoals gedefinieerd in het dewanisme, als het nieuwe MULTISPECTRALE geloof van de toekomst. Homoseksuelen en andere niet hetero's uit de hele wereld mogen zich geheel vrij vestigen in dit zgn. Gamma district in Shri Rama ka Desh, als zij in hun eigen land onderdrukt worden, ongewenst zijn of vanwege religieuze intolerantie. Gamma City krijgt een zgn. Gamma economie, d.w.z. een economie die totaal gebaseerd is op de consumptieve behoeften van Gamma mensapen. Ook moet er zgn. Gamma architectuur, Gamma kunst en een zuivere Gamma cultuur en geloof ontwikkeld worden in Gamma City. Ook het onderwijs stelsel is aangepast aan de informatie behoefte van zgn. Gamma kinderen die in deze stad dus in de meerderheid zijn.

  Wordt lid en help ons om de toekomst van dit onderontwikkelde, zwart landje te veranderen binnen vijf jaar. De zwarte wilden in Suriname moeten gedwongen worden om zich te beschaven, dus dit is ook onderdeel van dit hele toekomstplan. Militair ingrijpen is vanuit biologisch oogpunt in feite super gezond en natuurlijk.

  Iedereen weet dat homo's en andersvoelenden in Suriname zwaar gediscrimineerd worden en hierom moeten wij ten strijde trekken tegen dit sociaal onrecht. Wij moeten ons actief inzetten om van Suriname een tropisch paradijs te maken en als wij geloven dat het kan, dan zal het ons lukken. Het idee van een Homo stad is feitelijk ontwikkeld door Wieroe, want hij doet het noeste, creatieve denkwerk hele dag hier thuis in onze werkkamer, bloot liggend in zijn mandje, terwijl hij mediteert op de pornografische sloka's uit de Kama Soetra, de Ramayan, de Bhagavad Gita en de Veda's.

  Seks is een oerenergie in ons innerlijk en wij moeten het niet verwaarlozen. Ons libido is het geheim van ons hele bestaan. Je anders voelen of zgn. Gamma gender zijn is geen ramp, omdat het een het ander aanvult. Iedereen is biseksueel zeggen vele seks deskundigen en het is toch ook gezonder dat een man ook van mannen kan houden? Waarom moeten mannen elkaar haten en de kop inslaan, en hele oorlogen ontketenen? Is dit de wil van Allah uit islam, Jezus uit het christendom, of van een van de andere duizenden goden (Krishna, Hanuman, Shiva, Vishnu, Brahman, enz) en godinnen (Durga Maata, Laxmie Maata, Saraswati Maata, Ganga Maata enz) uit het Hindoeïsme? Moet het ware geloof nou altijd tot oorlogen leiden of juist tot het geperfectioneerde multiculturele en multispectrale Gamma liefdes geloof: het zuivere dewanisme?

  Werk mee aan de realisatie van de eerste Gamma stad ter wereld, welke in Suriname moet komen, dus doe actief mee. Wij moeten een team bouwen die hieraan gaat werken, en die alle lobby werk doet in de politiek en industrie, investeerders aantrekken, project ontwikkelaars, media bespelen, speechers aan het woord laten, enz. Nou meld je aan en doe mee. Iedereen mag lokaal een eigen werkgroep starten om dit plan te ondersteunen, en via onze dynamische, multiculturele organisatie moet dit gerealiseerd kunnen worden binnen vijf jaar tijd. Wieroe is onze eerste voorzitter en president, en hij zal ons het goede voorbeeld geven als slimme Hindoe Nazi (homo) katten zoontje van mij.

  Dewanand en Wieroe
  Initiatief nemers om de eerste Gamma Stad in (zwart) Suriname te realiseren.

  ----------------- einde tekst blok op facebook

  H4. Laatste fase van de Koude Holocaust is pijnlijk voor alle NIET-Ariers

  Vele negers die ik persoonlijk ken lijden nu heel erg, omdat de laatste fase van de Koude Holocaust is begonnen in Nazi Holland en in de rest van Europa. Veel blanke Hollanders hebben zich geestelijk, sociaal en zelfs seksueel afgesloten van alle niet-Ariers in hun land en dit is een zorgwekkend raciaal segregatie proces. Ik vind dit een trieste ontwikkeling en maak het elke dag mee. In principe hebben deze normaal denkende blanke Hollanders het volste recht om niet te praten en absoluut niet te seksen of samen te eten met al die zwarte en bruine halfapen in hun geliefde Avondland. Ja, dit is wettelijk toegestaan en niet strafbaar. Maar, het is triest als wij nu beseffen dat de toekomst in Nederland voor ons als NIET-BLANKEN en niet-Ariers zal bestaan uit INTELLIGENTE rassendiscriminatie, bittere armoede, radicale uitsluiting, extreme marginalisering, harde juridische isolatie politiek (immigratie stop = begin totale etnische vernietiging), projectie van racistische haatbeelden op alles wat er niet zuiver blank uitziet, en je elke dag gehaat voelen, wat op den duur leidt tot de introspectief geprojecteerde zelfhaat, en deze chronische stressfactor kan na jaren tot depressies, diep verdriet, para suicidaliteit en een geslaagde zelfmoord leiden. Nu al is het duidelijk te zien hoeveel niet-blanken in de psychiatrische klinieken behandelen en daarna een uitzichtloos, mislukt bestaan leiden, met dagelijks verdriet, pijn, eenzaamheid, ontheemd gevoel en in een suïcidaal sociaal isolement terecht komen na verloop van jaren.

  Vijf harde bewijzen dat deze laatste fase van de Koude Holocaust inderdaad begonnen is zijn:

  3.1. Een aanzienlijk deel van de niet-blanke etnische minderheden in Nederland is op dramatische wijze verarmd, verloederd en totaal perspectiefloos, vanaf erg jonge leeftijd. De Verloren Generatie van al deze buitenlanders zie je elke dag op straat rond slenteren, als draaideur crimineeltjes en lasterlijk straattuig. Ja, velen zitten met schulden, drugsverslaving, discriminatie trauma's, en het is erg zielig voor zulke jonge mensen, die dit verdriet vanaf jonge leeftijd echt niet verdienen. Ik was ooit ook jong, dus ik kan al deze gekleurde, islamitische en afro jongeren heel goed begrijpen, als ik met hen communiceer en de verbitterdheid waarneem.

  3.2. Het is allang bewezen dat de zelfmoord bij Hindostanen een groot probleem is, incl. het parasuïcidaal gedrag van jonge Hindoestaanse meisjes, die moeten leven en lijden tussen twee uitersten in religieuze, culturele en seksuele zin. Ook bij Turken is deze zelfmoord een groot drama.

  3.3. Hoge werkloosheid van de zgn. etnische minderheden, die nu bijna kansloos zijn en overal weggediscrimineerd worden als ongewenste vreemdelingen. De banengroei is gestagneerd nu en het toekomst perspectief is erg somber, dus de negatieve spiraal kan niet doorbroken worden op korte termijn.

  3.4. Eenzaamheid
  In feite is er veel eenzaamheid nu in Nederland, omdat de laatste fase van de Koude Holocaust een vernietigingsproces is en tot veel verdriet en menselijk leed leidt bij iedereen. Demonische krachten zijn neergedaald op Nederland en Satan heeft zich in het hart van veel blanken genesteld. Dit zie je duidelijk als je in hun kille, harde, hatelijke, duivelse blauwe of groene ogen kijkt, de rassenhaat is beangstigend, en toch legaal toegestaan, dus niet strafbaar. In een maatschappij waar niemand meer sociaal, vriendelijk, lief, zacht, amicaal en normaal is, ontstaat er altijd veel eenzaamheid. Ook blanken lijden hieronder.

  3.5. Uitsluiting, sociaal, seksueel, en op internet.
  Op facebook zie je etnisch/ raciale netwerken van vrienden, en de hele raciale segregatie zie je overduidelijk. Feitelijk betekent dit dat er allang een rassenscheiding is in Nederland en men wil het ook zo houden. Ook in de hele homo wereld is er nu ahw een seksuele rassenscheiding ontstaan. Ik mailde erg vaak met blanke homomannen die mij doodleuk vertelden dat zij alleen met blanke mannen seksen, uitgaan, eten en slapen. Dus deze seksuele apartheid in de homowereld in Nederland is echt hard, pijnlijk en diep triest. Bij hetero's in Nederland is die hele seksuele en sociale apartheid ook verstikkend en diep triest.


  H5. Zelfdeportatie Hindoestanen in Nederland

  Iedereen weet dat de zgn. onafhankelijkheid van Suriname op 25 november 1975 leidde tot een exodus van ruim 40.000 hindoestanen uit Suriname, richting Nederland. De zwarte leiders uit die tijd, Surinaamse negers aan de top, zoals Henck Arron, Pengel en Bruma hadden namelijk gedreigd om alle Hindoestanen tot leer te verwerken en alle hindoemeisjes te verkrachten en zo met geweld te Afrikaniseren. Alle hindoestanen uit die tijd waren doodsbang voor deze dreigende Hindoe Holocaust in Afro Suriname en tot op heden leeft deze angst nog bij het hele Hindoevolk. Veel hindoestaanse mannen praten met mij hierover en voelen een diep verdriet als zij zien hoeveel hindoestaanse meisjes nu seksen en uitnaaien met de sterkere, potentere en groter geschapen negers in Suriname, tsja hoe erg is dit? Moeten hindoestaanse meisjes dan levenslang ongelukkig zijn met een seksueel inferieure hindoestaanse man en elke dag verdriet voelen, en onbevredigd naast hun koelie beul liggen in bed, na de dagelijkse religieuze verkrachting binnen het geweldige hindoehuwelijk? Negers zijn van nature seksueel superieur dus elk gezond hindoemeisje zou een neger moeten uitproberen om de hogere smaak van prehistorisch Afrika te proeven.

  Veel hindoestaanse mannen zijn nu de grote losers geworden in Nederland. Er is praktisch niets meer over van het hele Hindoeïsme en de ooit zo geweldige Hindoestaanse familie cultuur. Nu zie je het trieste resultaat van ruim 40 jaar verbanning uit Suriname van ruim 80.000 hindoestanen die daar ooit geboren waren en naar Nederland vluchtten. Tot op heden gaat deze vlucht uit Suriname door van heel veel Hindoestanen. Wie gaat hier echt iets aan veranderen? Durven deze Hindoestanen, Hindoes oftewel zgn. Indiase Sarnamis om zich radicaal te bundelen in FB-SS en om dan gewoon de negers keihard te woord te staan en de harde waarheid te zeggen? Wat hebben Surinaamse negers nou zelf gepresteerd in Suriname en Nederland om echt trots op te zijn?

  Ik wil negers niet afkraken nu, nee ik wil gewoon een open maatschappelijk debat in Nederland en Suriname op gang brengen tussen de negers en de Hindoestanen, om zo dus samen een WIN/WIN situatie te creëren en om dus Shri Rama ka Desh gezamenlijk te realiseren. Het wederzijds wantrouwen en onderlinge rassenhaat moet opgelost worden, via een intelligente samenwerking om zo Suriname echt VRIJ en ONAFHANKELIJK te maken van de voormalige blanke, christelijke Hollandse kolonisator van voor 1975.

  Waarom pleiten Wieroe en ik nu voor een zelfdeportatie van de laatste Hindoes en Hindoestanen in Nederland?

  Antwoord:
  Nou simpelweg omdat er over pakweg 25 jaar letterlijk niets meer over zal zijn van hindoes in Nederland, omdat hun collectieve zelfmoord als lagere, zwarte, Afro-Indiase halfaapachtige rassen dan voltooid zal zijn en omdat dan islam de scepter zal zwaaien in de hele Randstad en Hindoes dan verder afgemaakt en massa verkracht zullen worden.
  Dus m.a.w. de vieszwarte Hindoe halfapen zijn totaal verdoemd in Nederland.

  En daarom kunnen zij liever nu nog even redden wat er te redden valt, en de laatste raszuivere en gelovige Hindoes en Indiase Sarnamis maar zelfdeporteren uit Nederland. De Hindoe mixen kunnen in principe ook meedoen, maar de raszuivere Hindoes zijn erg racistisch en dit kan een erg groot probleem zijn om een akkoord te sluiten en samen te werken. Het hele Hindoeïsme zelf is een uiterst achterlijk, dom en triest geloof en kent geen eenheid of positieve cohesie. Hindoes zelf geven praktisch niets om elkaar en trappen andere sociaal zwakkere soortgenoten gewoon samen bruut dood of verstoten hem/ haar en dit is echt barbaars en feodaal koelie apen gedrag. Daarom is het Hindoeïsme een zuiver darwinistisch geloof en erg nazistisch van karakter in de harde praktijk.

  Hindoes zijn a.h.w. bijna normloos en kennen geen echte ethiek en religieuze principes. Ik als half moslim/hindoe mix (met een nazi Duitse grootvader van moeders kant) weet hier alles over en ben het meer dan zat. De hogere kaste hindoes, brahmanen, en zelfs de arya samajis hebben mij altijd gediscrimineerd als lagere gemengde en verhollandste koelie paria en vaak geïntimideerd, beledigd, weggejaagd, uitgejouwd en zelfs fysiek gemolesteerd. De hyperdynamisch, vaak smerig gepigmenteerde Hindoes zijn zielige, domme, halfaapachtige mensapen, zoals ik hen persoonlijk ken en ik kan dit tot nu toe niet goed begrijpen. Nee, Hindoes zijn geen verrijking voor Nederland, dus beste is om het hier nu meteen Hindoevrij te maken gedurende minimaal tienduizend jaar. De Hindoes hier kunnen kiezen: of zij gaan allemaal samen in een lekker, verwarmd asbakje of zij zelfdeporteren zichzelf op intelligente wijze binnen vijf jaar tijd uit Nederland.


  H6. Probleem vijandige 'gegermaniseerde' (witte) Moslim/ islamitische clans

  Voor alle duidelijkheid een ding:
  'Islam is een hoax, omdat er vele soorten en denominaties zijn ontwikkeld van islam'. Weet dus over welke versie van Islam je praat als je iets over Islam schrijft en raadpleeg eerst de Koran, alle hadiths, en de vele fatwa's van de islamitische Ummah in Iran.

  Ik heb niet het recht om over Islam te oordelen en ik ben hier ook niet voor geboren, omdat Islam al bestond voor mijn geboorte als lage kaste, viesbruine, halfmoslim honden(hoeren)zoon van een Hindoe vader en Moslim moeder. Ik voel mij sterker en rijker als raszuivere, Hindostaanse half moslim, geboren in de suïcidale Indiase Sarnami Kaste in pikzwart Suriname en intelligente Hindoe meiden adviseerden mij om dit als een zegen van de ziljoenen Hindoe goden en godinnen te zien i.p.v. een vloek. Mijn psychologische biodiversiteit is hierdoor ontzettend verbreed en verrijkt en dit is mijn immense geestelijke rijkdom en mijn geheime innerlijke krachtbron. Trouwens, alle voorstellingen van god, goden, godinnen, duivels, halfgoden e.d. zijn in feite zuiver Hindoeïstisch, vanuit Hindoe fundamentalistisch oogpunt, omdat het incarnaties zijn van die ene oorzaak van alle oorzaken, zgn. Brahma concept, als het totaal van alles dat bestaat, incl. wij mensapen. Het is zelfbedrog en onwetendheid om te geloven in een zgn. 'islamitische god, Allah', een joodse god (JWHW) of een (blanke) christelijke god, omdat deze feitelijk gewoon zuivere Hindoeïstische zeta entiteiten zijn.

  Maar het probleem van al die 'gegermaniseerde', witte moslim groepjes is niet makkelijk op te lossen. Wij als zwarte rassen, Hindoestanen en de negers bekijken dit heel anders, omdat deze islamitische rassen vroeger een hele Holocaust ontketenden in India en Afrika en dit wordt tot nu toe verzwegen en zelfs ontkend in alle geschiedenis boeken. Hierom zijn veel negers nu gewoon bang voor die islamisering, omdat al die 'blanke', 'witte' moslims, zoals Turken, Marokkanen, Berbers, Iraniër, Irakezen, Egyptenaren, enz echte neger haters zijn in hart en nieren. Ook de vieszwarte Hindoestanen en Hindoes (kaffirs) worden door hen gehaat en daarom is de toenemende demografische islamisering in Nederland toch zorgwekkend voor de Afro/zwarte rassen. Er zijn al erg veel interraciale konflikten tussen Afro rassen en de 'witte' moslim stammen die nu massaal overal de maatschappij overnemen.

  Met het oog op deze islamiserings problematiek moeten alle zwarte, afro-mix en Hindoe rassen in Nederland toch samen een plan van aanpak ontwikkelen en meewerken aan de bevrijding van Suriname, want daar is er genoeg lebensraum, levensruimte, een immens tropisch grondgebied om alles te doen wat technisch en economisch mogelijk is.

  De islamisering is een natuurlijk, zuiver biologisch proces nu en het is niet meer te stoppen in feite. Over pakweg 25 jaar zal de hele Randstad in Nederland zeker al voor 60 procent geïslamiseerd zijn en overal hebben dan die gegermaniseerde islamitische rassen dan de macht, en dan is het te laat voor de zwarten, Hindoes en afro mixen, want die worden dan zeker of afgeslacht of resoluut kapot gediscrimineerd en massaal verkracht. De 'witte' islamieten hebben dan de macht overgenomen en ook anti-discriminatie bureaus zijn dan afgeschaft in heel Nederland. Blanke Hollanders zijn dan praktisch uitgestorven of geïslamiseerd en alle niet-blanken die geen moslim zijn, zijn dan totaal verdoemd, en worden dan echt uitgeroeid.

  Hindoestanen en Hindoes zijn totaal verdoemd in Nederland, mede door de razendsnelle islamisering, dus hierom moeten zij echt meewerken aan de realisatie van Shri Rama ka Desh, als de unie van de drie Guyana's, als tolerante hindoemeerderheids staten.

  De gegermaniseerde moslims zijn levensgevaarlijk, dubbelop, enerzijds door die superieure, half duivelse 'blank'/ Germaanse genen, en anderzijds door die meedogenloze binaire religieuze doctrine uit de Koran. En de harde praktijk is het bewijs hiervan, m.a.w. de niet-gegermaniseerden in Nederland zijn verdoemd als deze 'witte' moslimmannen met besneden piemels en een chronische Koran psychose de macht gaan overnemen. De vieszwarte Hindoestanen en negers zijn zwakker, lager ontwikkeld en geen eenheid dus zij kunnen liever nu maar zichzelf deporteren naar het hemelse Shri Rama ka Desh, zoals Wieroe het aan mij openbaarde, toen ik zelfmoord wilde plegen.


  H7 Suriname heeft een tragisch neger probleem

  Elke Surinamer weet dat Suriname een vreselijk racistisch land is, vol met racistische vooroordelen over en weer en discriminatie. Dus Suriname heeft inderdaad een tragisch neger probleem en veel Afro Surinamers weten hier echt geen raad mee.

  Ter illustratie hier enkele voorbeelden van het Surinaamse neger probleem.

  Case 1: hindoemeisje vertelt over haar gemene neger vriend
  Een Hindoemeisje uit Schiebroek, die ik leerde kennen via de telefoon vertelde aan mij haar problemen. Zij had een leuke, potente, royaal geschapen Surinaamse neger ontmoet en wist gelijk dat hij de man moest worden van haar kinderen, ze was op slag verliefd, dus legde zij mij doodleuk uit dat zij twee jaar alleen bezig waren samen om kinderen te maken; en ja hoor ze baarde twee halfneger kindjes, maar helaas, ze vertelde mij dat die neger geen band voelt met zijn twee babies en daar had zij veel verdriet om, als hindoemeisje. Zij was niet eerst netjes getrouwd in een Maro via de Viwaah Sanskaar met deze negerman en had niet eens samengewoond, dus nu zat zij met de gebakken peren en liet hem alleen op de koffie komen, zonder te seksen, en eiste van hem 125 euro per maand als steun voor zijn eigen babies. Ik begreep haar en leefde met haar mee, en zelf geloof ik dat deze neger echt gemeen is om dit hindoemeisje zwanger te neuken en haar dan te laten stikken. Ja, je moet toch jezelf respecteren als man en je verantwoordelijkheid nemen? Zo werkt het in de reguliere Islam altijd en veel gelovige Hindoemannen zien dit ook zo. Dus de neger zorgt zelf voor zijn problemen en als hij zichzelf niet respecteert en zijn verantwoordelijkheid neemt als vader, dan zal niemand hem respecteren.

  Case 2: Surinaamse negerman liegt als de pest
  Een Afromix boezemvriendin van mij ging naar Suriname om te trouwen met een negerman, waar zij op verliefd was geraakt. En zij werd zwanger, maar toen ontdekte zij de harde waarheid, want die man had al een vrouw daar met kinderen en wilde haar alleen gebruiken om een Nederlands paspoort te krijgen. Echt pijnlijk voor haar en dit gebeurde in 1990, zij ging terug naar Nederland en heeft die man nooit meer gezien of iets van hem gehoord, en dat kind heeft zij alleen opgevoed. Zij vertelde mij hoe laag en principeloos negers zijn en hoe zij veel neger vrouwen vernietigen en vernederen als lage, vieze, vuile, zwarte uitnaaisletjes op oneerbare wijze. Veel andere Afro vrouwen vertelden mij hierover en het bewijst dat er inderdaad een negerprobleem is in zwart Suriname.

  Een neger vrouw vertelde mij ooit dat de negerman het presteert om zijn kinderen later als zij groot zijn, op te zoeken voor de eerste keer en hen dan geld te vragen, want papa negertje was een wakaman en boroman, een eersteklas loser, die nooit heeft gewerkt of keihard gestudeerd om iets zinnigs op te bouwen voor de oude dag.

  En nog een ding dat echt pijnlijk is voor alle neger- en Afro-mix vrouwen in Suriname:
  Heel veel negermannen die iets hebben bereikt of opgebouwd kiezen bijna nooit voor een huwelijk of duurzame relatie met een echte Afro-vrouw van hun eigen ras. Hierover heb ik vrij veel Afro vrouwen over horen klagen en in feite ben ik hierom ook erg kwaad op negermannen die dit doen. Veel negermannen nemen een blanke meid om mee te pronken en om hogerop te komen in de maatschappij, zgn. hogere status en dit is in feite een erg DOM-racistische manier om te denken en je eigen zwarte/ Afro ras te minachten. Echt schandalig om dit te zien, veel succesvolle negers nemen ook vaak een hindoestaanse of Aziatische vrouw om mee te settelen en te trouwen. En de Afro meiden voelen dan een diep verdriet hierom en weten niet waarom deze wereld zo discriminerend, harteloos en meedogenloos is. Op den duur raken veel Afro vrouwen hierom toch verbitterd en hun hele leven bestaat uit zelfwroeging, verdriet en eenzaamheid. Zulke zwarte vrouwen hebben dan het gevoel dat deze wereld hen niet accepteert en zij gewoon het laagste zijn wat de goden of duivels ooit hebben geschapen. Het eurocentrisme van negers is vaak vernietigend voor alles wat zij waard zijn op deze wereld.

  Het neger probleem in Suriname is diep triest. Het is wel zo dat de mooiste, gezondste, beste en sterkste negers uit Afrika werden geselecteerd om naar de Europese koloniën te gaan en dit betekent dat de negers in Suriname dus toch van betere kwaliteit moeten zijn dan in Afrika zelf. Een Afrikaanse schrijver beweerde jaren geleden zelfs dat de beste negers vroeger weggevoerd zijn uit Afrika en dat dit ooit zo machtige Zwarte (denk aan het Zwarte, heilige Nubische Rijk uit het verre verleden, met grote, mooie, sterke, trotse Negers, en waar geen enkele blanke een poot op mocht zetten) continent nu daarom arm, onderontwikkeld, verdeeld en versplinterd is.

  Wat erg gek is, is de vergelijking met die koelies uit India die naar Suriname werden gedeporteerd door de blanke Hollanders. Er werden ruim 33.000 lage kaste, chamar, pipo, loser koelies uit Bihar en Uttar Pradesh naar Suriname verscheept vanaf 1863 tot 1916, en opmerkelijk is dat dit de allerlaagste en waardeloze afval kasten waren van heel India. De Hollanders waren toch oerstom om zulk vieszwart koelie afval uit India naar Suriname te deporteren, geheel gratis notabene, stom hoor. En ik las nog een maand geleden dat een onderzoek aantoonde dat de ronselaars gewoon honderden afgeleefde, smerige hindoe hoeren hebben opgepakt uit vieze bordelen in Bihar om die naar Suriname te deporteren, omdat volgens het koelie traktaat voldaan moest worden aan de eis dat ruim 40 procent vrouw moest zijn, per scheepslading. Ongelooflijk gewoon, als je nu ziet dat niet alle hindoemeiden grote uitnaaisletjes zijn in Suriname. Zou het dan toch waar zijn dat hoeren gewoon kuise, gelovige maagden baren?

  De vraag is hoe wij het neger probleem in Suriname oplossen zonder geweld. Ik zou moeten mailen met de Nationale Reparatie Commissie van Suriname, omdat deze organisatie dit wil oplossen en al jaren hiermee bezig is. De Surinaamse neger is in psychologische zin erg bijzonder, ook genetisch zijn het wonderbaarlijke creaties en hypergemengd. Maar besef dat het zgn. Hindoestaanse mensapen ras uit India ook een hypergemengd vuilnisbakken ras is, dan is een oplossing erg duidelijk. Het koelieras is al een vieze, inferieure, hypermix ras met hyperdynamische, aapachtige pigmentering, dus hierom kan het best verder gemixt worden met de genen van alle Surinaamse negers, gedurende de komende honderd jaar, en ik denk dat hindoestanen hierover niet moeilijk moeten doen.

  Het hindoeïsme is een racistisch en bekrompen geloof uit India, vooral als je beseft dat de brahmanen een apart 'lichtkleurig' Uberkoelie ras zijn en dit ook heilig geloven. Dus er is ook een zgn. hindoe mensapen probleem in Suriname. Hindoe rassen zijn erg bekrompen en erg racistisch, die hele Sanathan Dharma, Arya Samaj en al die koelienistische denominaties zijn uiterst racistisch bezig in de praktijk. Dit vind ik echt teleurstellend en het is iets wat hun eigen nekslag is geworden. Hierom denk ik dat dit probleem niet simpel op te lossen is, een mentaliteitsverandering duurt eeuwen en is niet in een dag te realiseren.

  Fundamenteel gezien is de zelfacceptatie van Surinaamse negers hun grootste probleem. Simpelweg omdat deze logische vragen gesteld kunnen worden:

  1. Is de Surinaamse neger of Afro Surinamer een zgn. Westerling, westers, Europees??

  2. Is de Afro Surinamer nog enigszins Afrikaans of verbonden met Afrika en hoe vindt hsij dit zelf??

  3. Is de Afro Surinamer een zgn. wereldburger? Dit is ook iets wat ik vaak hoor als ik met hen praat.

  4. Waar ligt de grens tussen de genetische Afro Surinamer en de psychologische? Hoe definieer je elk en hoe werkt de synergie ervan in de praktijk?

  5. Is de Afro Surinamer in Nederland met een Nederlands paspoort nou een volwaardige Nederlander of een alledaagse gehate, gediscrimineerde, en vertrapte tienderangs burger? Negers zelf legden mij vaak huilend uit dat zij overal minacht en vertrapt worden, omdat zij negers zijn; m.a.w. een keihard bewijs van apartheid en een zuivere Nederlandse rassenhiërarchie en eigenlijk toch te triest voor woorden.

  Ter illustratie hier iets m.b.t. het gebruik van het woord neger:
  Op zondag 10 mei 2015 deed ik mee met de ALV van de Partij van de Dieren, waar ik al twee jaar lid van ben. De vergader lokatie was het biologisch/ vegetarisch restaurant, Spirit, mariniersweg nr 9 in Rotterdam (vlakbij station Blaak) in de middag. Na afloop raakte ik even in gesprek met een mooie Afro mix meid die daar werkte, en op een gegeven moment liet ik het woord neger vallen, omdat ik over een intieme negervriend van mij sprak en zij werd kwaad. Zij uitte van, 'waarom moet je het woord neger gebruiken?', en ze was echt kwaad op mij. Ik had haar gekwetst en zij was in Ethiopië geboren en een hyper Afro mixmeid met super sexy lang, krullend haar en een goddelijke, goudbruine huidskleur met strakke vormen. Toch vond ik dat zij er niet gelukkig uitzag en nu had zij mij duidelijk gemaakt waar het aan lag. Zij kon het gewoon niet accepteren dat zij van negers afstamt en het is een open wond in haar zuivere zwarte ziel.

  En dit is echt waar, heel veel negers zitten met een vreselijk probleem m.b.t. hun hele raciale, zwarte historische identiteit en zelfbeeld als niet-blanken, niet-westerlingen, niet-ariers, niet-gerespecteerde mensen, en als een ontheemde en ontspoorde Afro diaspora in dit postkoloniale tijdperk. Ook het zelfrespekt van negers en Afro mixen is vaak bedroevend laag en teleurstellend.

  Ik heb vaker met Surinaamse negers hierover gesproken en dit hoorde ik vaker:
  - negers uit Suriname kunnen hun Afrikaanse voorouders niet terug traceren tot een land of stam in Afrika zelf, omdat er hierover geen enkele geschreven informatie is vastgelegd, noch door de negers zelf uit het verleden, noch door de blanke kolonialisten.
  - Afrikaanse neger slaven waren letterlijk vee en werden absoluut niet als volwaardige mensen beschouwd door de Arabieren en blanken die hen samen exploiteerden als slaven.
  - Dus de raciale identiteit en link terug naar Afrika is zoekgeraakt en de Surinaamse negers horen nergens meer bij. Er is geen echte gevoelsband met Afrika zelf en dit doet erg veel pijn.
  - Ook in 'blank' Arisch Nederland weet een Surinaamse neger dat hij er nooit bij zal horen en eeuwig een huisneger zal blijven, maar ook de vieszwarte hindoes maken dit mee en zij staan sterker als zwartjes, omdat zij nog het immense Bharat Maata hebben, Mother India, als identitaire, raciale, linguïstische, culturele en religieuze achterste steunpoot. Zelfs ik denk ook zo hierover en daar heb ik recht op, want hier in Nederland zal je er echt nooit bij horen, omdat je gewoon een eeuwige kanker KUT-koelie en zwarte halfaap bent en het blijft tot je jouw roti/ doksa met rattengif als garnering zelf opvreet en dood neervalt in je eigen privé psycho gaskamer, met heerlijke Hollandse geurtjes.

  Juist omdat nu mijn hele Hindoe fundamentalistische geloof verder ontwikkeld is, mede dankzij het noeste denkwerk van Wieroe in zijn warme, luie mandjes, is mijn hele viewpoint, zowel relatief als absoluut m.b.t. negers en Afro mixen totaal veranderd. Vroeger was ik een echte neger hater, omdat ik uit de Hindoe Jugend kom en mijn eigen vader heeft mij op brute wijze geïndoctrineerd met negerhaat toen ik klein en dom was als magere, zwakke koeliejongen in Suriname, die absoluut niets waard was, zonder een hoge universitaire titel van de Technische Universiteit Delft. Ja, ik kom uit de harde, suïcidale, meedogenloze Hindoe Apen Titel Kaste, waar alles haat, bitterheid, lijden, zelfhaat en verdriet is, en draait om hoger te worden en meer waard dan de hogere blanke mannen. Mijn minderwaardigheids complexen waren vroeger echt heel ernstig en letterlijk suïcidaal, en daarom is het een echt wonder dat ik nu nog leef en nu dit hier typ (d.d. maandag 11 mei 2015 om 0:53 uur); iets wat ik zelf erg raar vind, omdat ik in 1993 verwachtte dat ik binnen vijf jaar dood zou zijn en een zelfmoordplan had opgesteld als alles mis zou gaan, als illegaal, en zie nu eens: het is nu 22 jaar later en ik leef nog, ongelooflijk gewoon. Ik heb ruim 100.000 uren aan suicidaliteit, eenzaamheid, depressies, psychoses, wanen en stemmen doorstaan, op de rand van leven en dood, en voel mij nu meer dood dan levend in feite. Maar waarom heb ik het overleefd en ruim 23 miljoen anderen niet op deze wereld die sedert 1993 toch kozen voor die 'simpele, zalige, verlossende' zelfmoord om hun ongeneeslijke pijn, bloedende geestelijke wonden en verdriet stop te zetten. Ik weet hoe het voelt om maandenlang pijn te lijden omdat er bloedende en bloedspuitende slagaderlijke wonden zijn in je hele ectoplastische lichaam en je weet dat het niet veel scheelt of je bent dood door zelfmoord of je eindigt in een allesvernietigende psychose, dat je fatale einde zal zijn en het einde van je hele vrije bestaan als ongeneeslijke zieke psychiatrische patiënt.

  Waarom de neger bestaat en waarom er een zgn. zelf gefantaseerd neger probleem is in Suriname is echt een moeilijk vraagstuk. Ruim vier jaar geleden sprak ik met een hoogbejaarde, raszuivere negerman uit de Antillen in mijn flat en hij vroeg mij: 'waldo, ik vraag mij vaak af waar deze witte mensen vandaan komen', en het gekste is dat ik als viesbruin koelie halfaapje mijzelf dit ook al jaren afvraag. Dus in cognitieve zin is er niet veel verschil tussen de perceptieve beleving van deze 'witte Hollandse meerderheids wereld' waar hij en ik in moeten leven en lijden en daarom is hij een innige oude vriend van mij geworden in mijn flat.

  Het is duidelijk dat de open, ongeremde dialoog tussen de Afro Surinamer en de zgn. Indiase Sarnamis, de hindoestanen nog niet goed op gang is gekomen en versneld moet worden, om zo een akkoord te sluiten en om zo Shri Rama ka Desh samen op te richten, en een WIN/WIN samenwerkings convenant te ondertekenen.

  H8. VHP Suriname: openbaar verzoek om Suriname te bevrijden (waction0075)

  Het hele verzoek aan VHP Suriname is te lezen in deze openbare brief:

 • waction0075: 2015-05- 25 (maandag) / Shri/ Herr Chan Santokhi
  Voorzitter VHP Suriname, DNA lid
  /Verzoek om Suriname te bevrijden, Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka) 13 notities / 13 pagina's, 3885 woorden
 • -------------
  H9. Overige notities

  Hier nog wat korte notities om e.e.a. te illustreren en om Wieroe ook gezellig mee te laten miauwen als slimme Hindoe Nazi (homo) kat.

  H9.1. Mauw, mauw, Zwarte piet is GEEN Racisme

  Onderwerp: OM vervolgt activist voor uitspraak 'fuck de koning'
  Foto: ANP
  Gepubliceerd: 06 mei 2015 11:44 Laatste update: 06 mei 2015 15:29

 • http://www.nu.nl/binnenland/4044175/vervolgt-activist-uitspraak-fuck-koning.html


 • D.d. woensdag 6 mei 2015:

  Commentaar hierbij op Facebook link page van ons account: 'waldo dewanand':

  'Ook hindoes zijn tegenstanders van vrijheid van meningsuiting, verstikkende zwijg cultuur en alles is taboe bij de zwarte hindoes. alles gaat in doofpot bij hindoestanen en uiteindelijk plegen zij maar zelfmoord omdat dan alle problemen echt voorgoed opgelost zijn. daarom is het hindoeïsme letterlijk een zelfmoord geloof.
  dewa en wieroe

  Enne o ja nog wat:

  Wieroe miaauwt:

  'mauw mauw, zwarte piet is GEEN Racisme, nee het is de moderne Nederlandse cultuur, dus zwartjes als jullie hier niet van houden joh, ga dan toch lekker terug naar je eigen apen jungles en woestijnen.
  denk aan al die vreselijke racistische feesten en culturele tradities van hindoes, Surinaamse negers, en moslim soorten, en hoe zij altijd de blanken de schuld geven van hun hele armoede, domheid, luiheid, onderontwikkeling, en passieve denkwijze.
  Nee, vanuit evolutionair oogpunt moeten wij als niet blanken en NIET ARCTISCHE MENSAAP SOORTEN in feite niet in dit Arctisch klimaat wonen en hier parasiteren met WW. bijstand, AOW, WAO, COA, nee dit is onnatuurlijk vanuit zuiver evolutionair oogpunt, in wetenschappelijke zin.
  denk hier maar over na'..

  aldus wieroe de slimme hindoe nazi kat uit delft kennisstad.

 • https://www.facebook.com/profile.php?id=100008599801940

 • H9.2. Natuurlijke Arctische evolutie negers e.a. zwarten

  Posting op d.d. woensdag 6 mei 2015, 14:58 hr. Politics.be forum,
  rubriek: Europa
  Topic: Waarom zijn 99% van die bootvluchtelingen weldoorvoede, fitte, jonge mannen?

  topic subtitle: 2200: blanken zijn uitgeroeid op onze apen planeet

  Citaat:
  Oorspronkelijk geplaatst door stropke
  Omdat het simpel weg een invasieleger van profiteurs en lanterfanters is.

  Reactie Dewanand en Wieroe:

  ja feitelijk heb jij gelijk stropke,

  Wieroe en ik bekijken dit evolutionair, en dan krijg je een perfect inzicht.

  stel dat zij dit 20.000 jaar geleden hadden gedaan, tsja, hoe zou het dan aflopen met deze sterke, gezonde negers en Arabische mannen zonder winter jassen en kennis van harde, Arctische klimaat zones??? Ja, ze zouden dan de eerste winter absoluut niet overleven, 60 procent zou doodvriezen en dan zou hun evolutie pas lekker begonnen zijn, letterlijk:

  bijbels gezegde:

  'in het zweet zijns aanziens zal gij uw brood verdienen'.

  is evolutionaire stelling in de bijbel, geweldig hè.

  pleur deze zwarte gasten in natuurlijke werkkampen ergens op de wadden of achterland van noord Frankrijk, of in zwarte woud van Duitsland he om daar maar komende honderd jaar verder te evolueren, natuurlijk he zonder bijstand.

  of anders moeten wij luisteren naar de slimme oplossing die Wieroe heeft ontwikkeld voor deze zwarten en Arabische profiteurs.

  Europa is vol:

  --------------- REF::: zo moet elke Arctische ('blanke') Europeaan het bekijken:

  WEBpublication BOOK WART0159 / EPAGE 18 of 58
  Eerbetoon aan profeet Hans Janmaat
  Een persoonlijke impressie
  2. Level 2: Janmaat op oorlogspad
  2.1. Janmaat mantra 1: "Vol is vol"

 • http://forum.politics.be/showthread.php?t=218051&page=2

 • H9.3. Koelie apen humor: Hoe zijn blanken ontstaan?

  Een blanke man vraagt aan een domme, vieszwarte koelie aapje:
  'Hoe zijn blanken ontstaan?'

  Het koelie aapje krabt achter zijn oor, zwaait slim heen en weer met zijn staart en kijkt slim uit zijn zwarte kraaloogjes en brult van:

  'Kijk hogere kaste blanke man, met lange, blanke lul, ik zal het je vertellen, luister goed, puntsgewijs:
  1. De miljoenen Hindoe goden en blote godinnen dachten ruim 2 miljard jaar geleden van, laten wij iets nieuws maken dat onze kunst zal worden en dat Satthvisch zal zijn tot in de eeuwigheid.
  2. Samen besloten zij elk om een levend wezen te maken, naar het eigen evenbeeld en het neer te zetten op de blauwe planeet in ons zonnestelsel, Dharti Maata, onze aarde dus.
  3. Er ontstonden honderdduizenden soorten planten, bomen, dieren, vogels, vissen, apen, insecten, reptielen enz. elk leek op een of andere hindoe god of godin uit de tijd dat er geen tijd bestond, vele miljarden jaren geleden.
  4. En zo maakte Hanuman dus ook de eerste mensapen die op hem leken, de negers en vele zwarte en bruine Hindoe aapjes die in India ontstonden, ruim 60.000 jaar geleden al.
  5. Duizenden jaren lang was de hele wereld vreedzaam, satthvisch en gelukkig, alle levende wezens konden in harmonie leven met elkaar en aten vaker uit een bord of ze offerden samen spijzen aan de goden en godinnen die hen geschapen hadden.
  6. Maar op een dag dacht een kwade god, Satan, Lucifer om ook een mensaap soort te scheppen naar zijn evenbeeld, maar hij had geen bruine en zwarte verf uit Krishnaloka, dus hierom maakte hij een kleurloze mensapen soort, de zgn. blanken.
  7. En deze blanken waren duizenden jaren doodongelukkig en werden het kwaad op aarde, net als Satan zelf, hen vader en creator. Hierom zijn blanken verdoemd en moeten zij heel veel geld uitgeven om een mooi apenkleurtje te krijgen, zoals Hindoe en Afro rassen.
  8. Hierom zijn blanken erg jaloers, afgunstig en slecht geworden en hebben zich gewroken, door alles af te pakken van alle andere niet-blanke mensapen op aarde en het blanke ras bezit hierom nu ruim 99 procent van al het giraal en chartaal geld, goud en intrinsieke boekwaarde op aarde. Helaas zijn blanken nu ook militair de sterkste en almachtige apensoort geworden en daarom heeft Satan nu de hoogste macht op onze arme, verkrachte planeet.


  H9.4. Dr Anita C. Nanhoe: geile Koeliemeiden, 'Neem een keer een neger.'

  Voor veel blanke Hollanders zal het onderstaande echt absurd klinken, maar in Suriname is er allang een verwoede seksuele rassenoorlog tussen de groter geschapen negers en de lagere, zwakkere hindoestaanse mannen. En het is verbazingwekkend om te zien dat Dr. Anita C. Nanhoe hierover op racistische wijze over publiceert in Surinaamse media en op haar eigen site. Zij heeft zelf een Afro mix man uit Kaapverdië en dit illustreert het typische, primitieve, aapachtige racisme van deze niet Arische, zwarte rassen, die erg genitaal gericht zijn en niet in staat zijn om een fatsoenlijke Arische superstaat op te richten. Hierom is de massa immigratie van niet-Ariers in Nederland, na het einde van de hypothetische bevrijding door Nazi Duitsland, toch een foute beslissing, die binnen afzienbare tijd gecorrigeerd moet worden, liefst in heel Europa.

  Zie deze racistische citaten op de site van deze hindoestaanse vrouw:

  AFL. 2: FABELS EN FEITEN OVER HET FORMAAT

  'Al vlug kwam die nijpende vraag tevoorschijn: of Afro's echt zo groot geschapen zijn. Ik kon dat uiteraard weten. En natuurlijk sta ik open voor onverbloemd leergierige vragen. Dus informeerde ik haar vol enthousiasme: 'JAAAAAH, echt waar! Een stuk groter! Dat maakt veel uit hoor! Heb jij nog nooit een Afro gehad dan?' Leergierigheid moeten we belonen met wijsheid!'

  'De gedachte 'Zal ik de boel eens opschudden?' flitste nog door mijn hoofd toen mijn eigenwijze mond al had gesproken: 'Giebelgiebelgiebel, wie wil er een worstje? Weet je wat jullie eens moeten doen? Neem een keer een neger. Je maakt nooit meer grappen over worstjes!''

  Door: Anita C. Nanhoe
  Publicatie: nieuwsbrief Sarnami Instituut 3 november 2014
  Publicatie: Werkgroep Caraïbische Letteren

  Bron: officiële website van Dr. Anita C. Nanhoe

 • http://www.anitananhoe.nl/columns/nieuwsbrief-sarnami-instituut-hindostanen-en-sex/580-2/
 • Noot voor Afro mensen zelf die dit lezen:
  De vraag is of negers deze publicatie van dr. Nanhoe zelf neger-onvriendelijk vinden en hier zelf krachtig tegen willen protesteren, net zoals hun hele gezeik over Zwarte Piet, Neger zoenen, en het woord neger zelf. Dit soort teksten van hoogopgeleide hindoestanen zorgen voor meer negerhaat in Nederland en het is uiterst stigmatiserend voor ontwikkelde negers, die het echt hinderlijk vinden als men hen zo seksualiseert en ontmenselijkt; ik moet dit met intellectuelen uit de neger wereld onderzoeken in een echte Afro Fundamentalistische organisatie in Nederland, want dit is hard nodig nu. Negers die ik goed ken en waar ik intiem mee omga zijn vaak intelligenter dan zij zelf durven te denken, maar die hele marginalisering, stigmatisering, al die hinderlijke vooroordelen, anti-neger ideologieën, communicatie blokkades en die slavernij trauma's blokkeren hun hele ectopsychische energie stroom en daarom presteren veel talentvolle negers ver onder de maat. Die hele stigmatisering van de neger tot een DING met grote negerlul frustreert veel Afro mensen totaal en hierom vluchten velen in een sociaal isolement, drugs, criminaliteit, asociaal gedrag, perverse sekskontakten, en diep verdriet.

  Zoals zij het zelf zegt, Dr Anita C. Nanhoe: geile Koeliemeiden,
  'Neem een keer een neger.'
  Feitelijk maakt Dr Anita C. Nanhoe nu duidelijk dat zij negers als DINGEN beschouwt die je even neemt in bed, en zij verraadt haar eigen racistische vooroordelen hiermee m.b.t. negermannen, terwijl haar eigen man een neger is. Deze ontmenselijking van de negerman is toch iets interessants om over na te denken, vooral als je beseft dat er vreselijk veel negerhaat is in alle landen waar negers wonen. Het is niet respectvol om zo over de negerman te praten, net alsof zij wil zeggen van, he koeliemeiden, neem eens even een domme, pikzwarte kefhondje of een lekkere, grote neger. De neger is dan een gebruiksvoorwerp en totaal gedehumaniseerd volgens de letterlijke betekenis binnen de context van dit hele betoog in dit hoofdstuk.

  Toen Maarten Luther King lang geleden tijdens zijn toespraak vertelde, 'I have a dream...', bedoelde hij dat op een dag de neger zal worden gewaardeerd om zijn karakter, zijn intelligentie en zijn persoonlijkheid, en nu zien wij dat dit toch mislukt is, want Dr Anita C. Nanhoe beschouwt de neger als een lekkere, grote lul, die elke koeliemeid een keer uit moet proberen.

  H10. Conclusie

  Het doel van dit hele essay is om de uitstervende en gedecimeerde Hindoes, Hindoestanen en overige nog ademende Indiase Sarnamis in Nederland op te roepen om Suriname zelf te bevrijden en zichzelf daarnaartoe te zelfdeporteren. Hier in Nederland zijn hindoestanen, vooral de hindoes onder hen, totaal verdoemd, omdat de 'witte' en getinte moslim rassen nu de demografische oorlog hebben gewonnen en hard bezig zijn om dit hele land verder te islamiseren. Deze islamisering zal over pakweg 18 jaar fataal worden voor alle vieszwarte Hindoestanen en zij moeten nu dus over gaan tot actie, omdat nu actie ondernemen gewoon intelligenter is.

  Het hoge zelfmoord cijfer van Hindoestanen is het harde bewijs dat de laatste fase van de Koude Holocaust nu al fataal is voor hen allemaal als niet-blanke Hollanders. Ook zijn te veel Hindoestanen en Hindoes nu onbehandelbare psychiatrische patiënten, mede veroorzaakt door brute nazistische rassendiscriminatie, en deels al bejaard en werkloos, dus het is duidelijk dat de integratie van deze vieszwarte Indiase Sarnamis toch gewoon mislukt is. Zelfmoord, parasuicidaliteit en psychiatrische patiënt worden in de psycho gaskamers betekent toch inderdaad dat de integratie een ramp is geworden voor de hindoestanen, HONDoes en hindoes. De islamitische Hindostanen zijn al grotendeels opgenomen in de kringen van de 'gegermaniseerde' en geradicaliseerde islamieten en worden daar behoorlijk misbruikt en gediscrimineerd als lage kaste, vieszwarte liksloofjes om vuile klusjes op te knappen, evt. met 'sexy XBOMgordels' om.

  Uit onderzoek van diverse organisaties blijkt wel duidelijk dat het grootste deel van de NIET-blanke Hindoestanen en overige zwarten uit Suriname toch terug zouden willen gaan naar Suriname, omdat de Koude Holocaust in Nederland nu toch te veel pijn doet. Ook is de rassenhaat in Nederland nu zodanig toegenomen dat het leven hier te veel pijn doet in geestelijke zin, ondanks het feit dat het hier een materieel en economisch OERhollands paradijs is, en het mogelijk is om alle denkbare materiële behoeften te bevredigen.

  Bouterse heeft in Suriname een onderontwikkelde Afro-apartheidsclan de macht gegeven en die discrimineren nu de Hindoestanen daar als een soort derderangs burgers. Deze hele Afro apartheid in Suriname moet binnen vijf jaar maar stopgezet worden, en er moet hulp gezocht worden bij de Indiase regering die ook militaire interventie moet overwegen. Het doel is immers om van Suriname, Guyana en Frans Guyana overzeese deelstaten te maken van de Indiase gigastaat, die nu booming is. Dan moet de hele Indiase industrie in Suriname investeren en tien miljoen werknemers meenemen, om Shri Rama ka Desh, de Hindoemeerderheids unie van het oude Driestromenland, een totaal nieuwe, gedekoloniseerde toekomst te bieden.

  Negers uit Suriname moeten nu niet zeuren, janken en vloeken, omdat ook zij hier de voordelen van zullen plukken. Alle heteroseksuele, potente Surinaamse negers kunnen dan leuke hete, lage kaste koelie meiden krijgen uit Indiase slums en dan zijn zij in het echte paradijs van Krishnaloka met de Kama Sutra als heilig boek. Er kan dan zelfs een complete Afro love en Afro seksstad in Suriname gebouwd worden, als magnifieke toeristische attractie. Jazeker, wij NIET-Arische zwartkontjes zijn toch ook in staat om een bloeiende Surinaamse welvaartsstaat te bouwen, of kunnen alleen de lange, grootgeschapen, superieure Hollandse witte draaikontjes dit presteren? Zijn blanken dan toch het hogere, superieure, almachtige witkop-mensapen ras?

  De zgn. Gamma Stad, een grote internationaal georiënteerde Homo miljoenenstad in Suriname is iets wat zeer zeker gerealiseerd moet worden, omdat het gewoon technisch en economisch mogelijk en haalbaar is. De steden voor bejaarden zijn in technische en economische zin ook goed realiseerbaar, mede doordat Suriname een zacht tropisch land is, zonder aardbevingen, stormen, vulkanen, tsunami's en andere natuurrampen. Jazeker, Suriname kan een paradijselijke welvaartsstaat worden en nu moeten wij Hindoes in Nederland deze unieke kans benutten en het zelf doen. De lange, superieure, almachtige blanke mannen gaan dit niet voor ons doen, nee wij viesbruine Hindoe halfapen moeten het zelf doen.

  Waarom zouden wij Suriname niet zelf kunnen bevrijden? Het Indiase leger is erg groot en Bouterse is oud en zal toch niet lang meer actief kunnen zijn. Ook zal de oude Bouterse ons plan goed vinden, omdat het deels overeenkomt met de klassieke idealen van zijn Revolutie uit 1980, ziehier wat hij toen nastreefde en zelf had verkondigd toen ik een jonge Hindoestaanse tiener was en aan de Kwattaweg woonde in Suriname:

  WEBpublication BOOK WART0203 / EPAGE 13 of 63
  Bevrijding van Suriname
  Matchpoint voor Delano Desi Bouterse
  1. Verleden
  1.7. Idealen van de Bouta revolutie

  deeplink:
 • 1.7. Idealen van de Bouta revolutie
 • Jazeker, wij moeten toch Desi Delano Bouterse eren nu, omdat hij zich toch niet superslecht heeft gedragen als couppleger en militaire machthebber sedert 1980. De December moorden waren wel een zwarte, pijnlijke bladzijde voor zijn Curriculum Vitae, maar nu zien wij dat hij niet iedereen bruut heeft onderdrukt en geëlimineerd zoals de militaire Junta deed in Argentinië olv de familie van Maxima die nu de officiële koningin is van Nederland. Het aantal directe en daadwerkelijke liquidaties van politieke tegenstanders door Bouterse's Coup Team bedraagt minder dan 100, dus feitelijk heeft Bouterse toch iets gepresteerd waar wij als NIET-blanke en NIET-Arische Surinamertjes en kleingeschapen Hindoestaantjes toch apetrots op kunnen zijn. En er zijn geen dure gaskamers en concentratie kampen gebouwd in Suriname door Bouterse's Coup Team uit 1980, wat hem nog een lintje oplevert.

  De eindconclusie is:

  Wij Hindoes, Hindoestanen, Indiase Sarnamis en overige zwarte Surinamers zijn wel degelijk in staat om Suriname nu te bevrijden en het land m.b.v. de gigastaat India, als heilige herkomstland van ruim 400.000 Hindoestanen, om te bouwen tot een paradijselijke, tropische welvaartsstaat, waarbij wel ruim tien miljoen Hindoes uit India permanent naartoe emigreren, als een geïntegreerde overzeese Indiase deelstaat met open grenzen.

  En wil je weten waarom alle mensapen met Surinaamse achtergrond nu hiervoor moeten kiezen?

  Omdat Adolf Hitler ook de cultureel en seksueel supergeassimileerde Joden liet vergassen in Nazi Duitsland en dit gaan de Nazilanders ook doen met alle uitgewoonde, uitgerekte en honderd procent aangepaste Hindoestanen en zwarte Surinamers als in 2040 de nieuwe Holocaust hier zal beginnen. Ref, zie deze analyse tekst:

  Titel: Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa
  Offeraar Dewanand
  Offercode wfor1300
  Offerdatum 5 mei 2012

 • Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa

 • H11. Nawoord

  Ik schreef onderstaande tekst voor het nawoord op d.d. vrijdag 22 mei 2015 in de namiddag in het Zwembad Kerkpolder, bezoekersdeel bovenin. Daar zaten vele ouders te kijken naar de zwemlessen van hun kindjes.

  Nu ben ik al heel oud, niet meer gezond, vaak levensmoe, en ik besef elke dag dat al 88,18 procent van mijn leven waarschijnlijk toch allang voorbij is. Dit hoge percentage spookt al maanden door mijn bruine apenkop en ik rekende uit dat de 100 % bereikt wordt als ik ongeveer 56 jaar ben en dan is mijn leven a.h.w. op en sterf ik.

  Nu al ben ik dood in feite, voor familie was ik al 25 jaar geleden gestorven. Ik ben veel met de dood bezig sedert 2012, toen ik opnieuw instortte en mijn vader mij verder de grond intrapte, regelrecht in vele suïcidale depressies. Hij heeft zijn titel behaald en ik moest zelfmoord plegen toen ik instortte en nooit meer die hoge kaste ingenieurs titel zou kunnen behalen. Daarom zeg ik het overal luidop, dat ik uit de suïcidale Hindoe Apen Titel Kaste kom.

  ---------- (einde tekst nawoord, Zwembad Kerkpolder, Delft)

  Vervolg nawoord:
  d.d. zaterdag 23 mei 2015, om 03:17 AM.

  Mijn prestatie balans ziet er alsvolgt uit:

  Aan de linkerkant staat in de weegschaal:
  1. De niet behaalde ingenieurs titel, en bul aan de Technische Universiteit Delft, TUD, Werktuigbouwkunde.

  Aan de rechterkant staat nu in de weegschaal:
  1. Behaald is 70 procent van de ingenieurs studie aan de TUD, incl. behaalde basis-doctoraal examen in 1997, en voltooide Derdejaars Ontwerp opdracht.
  2. Ruim 26 geschreven en gepubliceerde boeken, waarvan drie in het Engels die ook nog internationaal zijn gepubliceerd.
  3. Totaal ruim twee miljoen woorden teksten geschreven in het Nederlands en Engels samen sedert ik mijn georganiseerde schrijfcarrière opstartte na de suïcidale dieptepunten in 1993, als semi illegaal, totaal waardeloze loser coolie boy en nu toch ongeneeslijk zieke psychiatrische patiënt.
  4. nu ben ik toch min of meer op een breakpoint beland van mijn eenzame (wetenschappelijke) carrière als hindoeschrijver en private researcher en kan feitelijk verder voortborduren op een hele reeks nieuwe dingen uit het zuiver theoretisch onderzoek.

  Een ieder die dit heeft gelezen over mij mag nu zelf oordelen naar welke kant de weegschaal zal overslaan, naar links toe met die enkele, niet behaalde ingenieurs titel of naar Rechts toe, de 4 wapen feiten van Wieroe en mij samen tot op heden.

  Ik geloof nu wel dat de blanken een hoger mensapen ras zijn, omdat het zgn. absolutistische CREA<i,j> analyse model leidde tot nieuwe, deels verontrustende stellingen en inzichten m.b.t. de toekomst. Hierom heb ik veel meer ontzag, waardering en respect gekregen voor de raszuivere, ´quasi superieure´, BBB blanken, die ontstaan zijn in een hard, koud, kil en guur Arctisch klimaat type. Het metabolisme van deze blanke rassen is hoger dan dat van de andere rassen en dit leidde tot hun superioriteit op intellectueel en militair gebied. (BBB betekent Blank, Blond, Blauwe ogen, m.a.w. de hogere, raszuivere, barbaarse en woest ogende Noordelijke Germanen, de legendarische, trotse, onoverwinnelijke Ariërs uit Nazi Duitsland)

  Helaas zijn blanken nu het meest gehate ras op aarde en zij zijn tevens verdoemd om uit te sterven binnen pakweg 188 jaar tijd en dit kan ik niet accepteren. Hierom wil ik mij ook inzetten om het uitsterven van het blanke ras te voorkomen in de toekomst, omdat het altijd blanken waren die mij kennis gaven, onderwezen, lief hadden, met mij praatten, seksten met mij, of mij uit de put haalden. Mijn hele leven heb ik te danken aan het blanke ras, en als ik in India was geboren dan zou ik daar niet eens een bibliotheek in mogen als lagere kaste chamar, pipo koelie jongen, omdat ik dan in de slums van Bihar zou zitten en elke dag etens restjes moest zoeken in de vuilnisbakken als paria, met stokslagen en een trap na van de hogere Indiase kasten. Hierom voel ik mijzelf nu net een klein, bruin, tengerig Hindoe herdershondje die eigendom is van Nederland. Ik blaf en schrijf nu toch erg mooi en braaf in het Nederlands.

  Leer dit van mij:
  Scheld blanken niet uit maar eer hen, omdat zij een hoger, edeler en verder geëvolueerde mensaap rassen type moeten zijn t.o.v. de eerste zwarte oermensen waar negers en vieszwarte hindoe rassen dichter bij vanaf staan in evolutionaire zin.

  Ter besluit, stof tot nadenken
  Absolutistische Dewanistische evolutionaire eindstelling:

  Als de BBB-blanken over pakweg 188 jaar totaal uitgestorven zijn, dan is de aarde letterlijk een verwilderde, onbeschaafde en verloren 'Planet of the Apes'.


  H12. Nuttige links, intern en extern

  Media Suriname


  Politiek Suriname

  H13. Persbericht bij deze proclamatie

  Delft, 25 mei 2015

  Onderwerp: proclamatie: 'Bevrijding Suriname' (team van FB/SSers, ´Fuck Bouta Saka Saka´)

  Dewanand en zijn beroemde, slimme Hindoe Nazi (homo)katten zoontje, Wieroe proclameren op het Kritisch Podium Dewanand, www.dewanand.com en Facebook, account ´waldo dewanand´, hen eigen organisatie om Suriname te bevrijden binnen vijf jaar met een team van FB/SSers, ´Fuck Bouta Saka Saka´. Een hoger doel is om m.b.v. de Indiase regering en leger de drie Guyana´s te verenigen en om dan Shri Rama ka Desh op te richten, als een overzeese deelstaat van Bharat Maata en als een nieuwe Hindoemeerderheidsstaat met tenminste tien miljoen Indiase immigranten. Dit plan is onderdeel van het grotere toekomstplan om 'The Vedical Union' op te richten in dit Kali Yuga tijdperk van A-Dharma en extreem materialisme.

  Dit is het nieuwe actieplan van de laatste, uitstervende Hindoes in Nederland die nu totaal gedecimeerd zijn en radeloos verlangen naar een verlossend signaal uit de internationale Hindoe wereld.

  Een subdoel is ook om een zgn. Homo Stad (Gamma City) in Suriname te ontwikkelen. Ook moeten er ´State of the Art´ megasteden komen in Suriname voor bejaarden uit Europa, om de explosief gestegen kosten van de vergrijzing te verminderen.

  VHP Suriname ontvangt vandaag een openbare brief met een verzoek om participatie en om Shri Rama ka Desh te realiseren binnen vijf jaar.

  Hindoestanen zijn nu een gehate, verkrachte en gediscrimineerde etnische minderheid in Suriname en zij moeten nu toch tonen wat zij dit land te bieden hebben, met behoud van hun NIET-BLANKE Hindoeïstische identiteit en Indiase achtergrond, als meerdimensionale kleurlingen van het hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoeïstisch vuilnisbakkenras en zich nu verenigen in FB/SS.

  De 40 jarige dictatuur van de racistische, A-Dharmische Surinaamse stadsnegers zal binnen afzienbare tijd voorgoed verleden tijd zijn en een nieuw vieszwart (koelie)volk zal daar de scepter zwaaien, om dit land totaal te dekoloniseren en om te bouwen tot een waarlijk tropisch paradijs.

  Dewanand en Wieroe
  Delft, Nederland
  E : waldo@ziggo.nl
  website: www.dewanand.com

  deeplinks:

  1. De proclamatie van FB/SS (Fuck Bouta Saka Saka):

  http://www.dewanand.com/wfor1308.htm


  2. Openbare Brief aan VHP:

  http://www.dewanand.com/waction0075.htm

  //////


  H14. Ingezonden reacties


  H15. Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1308 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.  Terminator of Norway: Anders Behring Breivik


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved