Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

H8. VHP Suriname: openbaar verzoek om te participeren (waction0075)
Federatie Bevrijding Suriname
(FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)Wieroe eet dure Nazi Duitse katten brokjes met zijn bodyguards.

Offeraar    Dewanand en Wieroe
Offercode   waction0075
Offerdatum   25 mei 2015

Aan: De VHP, Vooruitstrevende Hervormings Partij
T.a.v. Shri/ Herr Chan Santokhi
Voorzitter, DNA lid

En aan alle overige leden, zoals genoemd in bijlage 1 (onderin, gelieve dit door te mailen)

Mr. Jagernath Lachmonstraat # 130
Paramaribo - Suriname
e-mail: info@vhp.sr
website:

 • http://www.vhp.sr
 • Onderwerp: Participeer aub Bevrijding Suriname, FB-SS, help mee om Suriname te bevrijden

  Ons kenmerk: waction0075.doc / 20150525 / VHP Suriname / Verzoek om Suriname te bevrijden / 13 pag, 3885W

  Delft, maandag 25 mei 2015

  Mauw, mauw, namastiaauw weledelgeleerde voorzitter, Shri/ Herr Chan Santokhi

  Hierbij verzoek ik, samen met Wieroe, mijn katten zoontje u en uw Hindoestaanse politieke partij uit Suriname om onze beweging FB-SS te ondersteunen. Tevens verzoeken wij aan alle overige genoemde bestuursleden van VHP in bijlage 1 om indien mogelijk te reageren.

  Dit verzoek is onderdeel van deze publicatie:

  Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)

  Offeraar Dewanand
  Offercode WFOR1308
  Offerdatum 5 mei 2015

 • Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)
 • Puntsgewijs hierbij enkele notitie punten:

  Notitie 1.
  De hele onafhankelijk van Suriname van 1975 was feitelijk een smerige monetaire truuc van het Nederlandse Koningshuis, tezamen met de Nederlandse industrie en kabinet om zo de sterke Surinaamse gulden uit die tijd totaal te vernietigen, en zo de hele Surinaamse economie te gronde te richten, zodat de waarde t.o.v. de Nederlandse gulden dan aanzienlijk zou devalueren. Immers na sterke devaluatie van deze Surinaamse gulden zouden dan de netto baten van de investering in het Afobaka project en de hele bauxiet winning voor Nederland en haar Koninklijke schatkisten aanzienlijk toenemen. Dus hierom werd wijlen Den Uyl aangesteld om dit persoonlijk even te fixen en hij heeft diverse vuile truucs uitgehaald om de zwartjes in deze achterlijke kolonie even voor zijn kar te spannen. Dit plan lukte en nauwelijks vijf jaar later ging alles mis in Suriname, een heuse Bouta coup en de Surinaamse gulden plofte in elkaar.

  Notitie 2.
  De 100.000 hindoestanen en overige zwarten die hals over de kop wegvluchtten uit Suriname, vlak voor de zgn. onafhankelijkheid op 25 november 1975 namen samen voor ruim 20 miljard Nederlandse guldens mee aan kontanten, juwelen en giraal kapitaal, en hierom kan gesteld worden dat Nederland in een klap de beloofde, zoetsappige 3,5 miljard gulden ontwikkelingshulp allang 5,7 maal terug had ontvangen van de gevluchte zwartjes zelf uit deze voormalige viesbruinzoete suikerpot. Een gepensioneerde bankier heeft mij deze (geheime) informatie verstrekt vorig jaar en hij wenst wel anoniem te blijven. Adolf Hitler zou apetrots zijn op zijn Arisch broedervolk uit Nederland, als hij deze geniale monetaire valuta truuc nu zou aanschouwen, en smalend gezegd hebben: 'Raszuivere Arische Hollanders zijn inderdaad ons superieure Duitse broedervolk, dus vier de bevrijding met ons en open de ramen, na heden d.d. vrijdagochtend 10 mei 1940'.

  Ref. bron data: vluchtelingen uit Suriname tijdens de monetaire vernietiging van deze kolonie door Arisch Nederland:
  (geciteerd):
  'Aan het einde van 1975 waren er meer dan honderdduizend Surinamers naar Nederland getrokken. Toen leefde een derde van alle Surinamers in Nederland.'
  '.....de 3,5 miljard gulden ontwikkelingshulp die vanuit uit Nederland naar Suriname zou komen.'
  Bronsite:

 • http://www.surinamewebquest.nl/Suriname_zelfstandig.html
 • Notitie 3.
  Nu staat heel Europa aan de vooravond van een nieuwe Holocaust en een totale binnenlandse burgeroorlog dreigt. Nederland is al onleefbaar, verkild, verhard en voelbaar verarmd dus het einde is niet ver meer. Veel Hindoestanen in Nederland zijn totaal psychologisch en geestelijk vernietigd en allang mentaal ruw verkracht, en zij zien elke dag hoe hun kinderen en kleinkinderen de afgrond ingaan, als lage hoertjes, bruine sletjes of als underdogs, viesbruine tienderangs, lik- en pijpsloofjes van de langere, superieure, sterkere, potentere, almachtige blanken, die hen uiteindelijk met veel plezier de moderne, verwarmde vijfsterren gaskamers in zullen trappen. Alle hindoestanen in Nederland weten nu dat zij totaal verdoemd zijn in Nederland en als etnische, versplinterde minderheid hier staan zij machteloos toe te kijken, verdoofd met droge tranen in elke ooghoek.

  M.a.w. de pijnlijke en laatste fase van de Koude Holocaust is nu al officieel begonnen in Nederland voor alles en iedereen die niet-blank en niet-arisch is. Helaas en tot mijn spijt is dit een natuurlijk, biologisch proces in een hard, kil en koud Arctische klimaatzone, dus het is zinloos om je ertegen te verzetten, omdat het letterlijk de wil is van de Europese Bodem, Bloed en Vlag zelf; een volkomen natuurlijk proces van totalitaire ontworming om zich te ontdoen van alle niet-arische parasieten in alle heilige Avondlanden.

  Notitie 4.
  Het gaat niet om mijzelf, nee ik denk aan het leven van vele jonge gekleurde (Afro/ Hindoe) kinderen van alle hindoemeisjes en Afro-meisjes die mij her en der kennen als (facebook) kennis, hindoeschrijver of denker, en besef dat ik hen niet kan laten sterven in de Europese gaskamers van 2040, lang nadat ik beslist dood zal zijn, lekker vergast ben samen met Wieroe of in coma, als 74 jarige. Nu al is mijn leven letterlijk voorbij, de cumulatieve schade van mijn gestel als schildklier patiënt en schizofreen (paranoïde type, As I), na ruim 100.000 uren suicidaliteit, depressies, eenzaamheid, psychoses en overige psychische dieptepunten sedert de mental meltdown in 1990 en eenzame opsluiting in een Delftse psychiatrische kliniek; eea is nu echt onherstelbaar, dus ik hoef verder niet veel te verwachten van de toekomst. Psychiatrisch patiënt zijn is letterlijk weten dat je al dood en begraven bent door de hele maatschappij en het is voor iedereen merkbaar. Pillen houden mij al jaren in leven en ik verzocht jarenlang alle hindoe goden, godinnen, duivels, incl. Allah, Jezus, en Maria om mij de genade van de dood te schenken; maar tot mijn grote verbazing heb ik nog een positief saldo aan baten op mijn karmische balans staan, dankzij mijn 23-jarige Gyaan Tapasya en daarom ben ik nu in staat om via een mentale energie transformatie deze tekst te typen, terwijl het al bijna vier uur 's morgens is en ik uitgeput ben. Maar ik wilde dit vandaag afkrijgen en het online publiceren voor de verkiezing van 25 mei. (Nu ga ik slapen en morgen maak ik deze brief aan VHP af, d.d. woensdag 20 mei 2015 rond 04 uur na middernacht)

  Notitie 5.
  Nu ben ik POW (Prisoner of War) en ik kom uit de Hindoe Jugend, maar mijn generatie uit 1966 heeft nu de oorlog verloren tegen de negers uit Suriname, ik ben al oud en ziek, heb niets meer over, niet eens familie, geen vrouw, geen kinderen, dus mijn leven is al letterlijk voorbij. De negers en Afro mixrassen in Suriname hebben nu de militaire, politieke en seksuele macht veroverd dus nu zijn alle hindoestaanse meisjes van deze groter geschapen en seksueel superieure Afro mensapen en wij als zwakkere, inferieure, vieszwarte, pipo koelie mensaapjes staan machteloos en jankend toe te kijken, hoe al onze hete koeliemeiden genieten van lekkere, lange, dikke, pikzwarte negerlullen en hun hele smerige, oudindiase vuilnisbakken ras zo doodneuken met de bruine spillebeentjes hoog en wijd.

  Notitie 6.
  Ik ben geen hindoestaanse Surinamer meer, nee dat was ik nooit, omdat ik geen neger ben. Ik was vroeger al altijd een gediscrimineerde vreemdeling in Suriname en nergens accepteerde men mij als hindoestaanse jongen. Als psychiatrische patiënt moest ik duizenden problemen tegelijkertijd oplossen en ik heb tot het uiterste moeten vechten, vele eenzame jaren lang, om mijn eigen zelfmoord en verdere zelfvernietiging te voorkomen en om al mijn 'suicide parameters' te minimaliseren. Ik ben nu in Nederland sedert 1986 en het waren altijd blanke Hollanders die mij uit de put haalden en oplapten of met mij seksten (heb vroeger veel blanke homomannen in bed gezien), dus hierom schreef ik dit in mijn mailtje op d.d. 21 mei 2015 aan ds Cees van Duijn in Delft:
  "en het nieuwste uit mijn eigen zelfonderzoek:

  het is waar dat superieure blanke Hollanders mijn CREATORS zijn, mijn echte hogere, goddelijke scheppers, in literaire zin, zuiver psychologisch, seksueel, sociaal, zelfs cognitief, ingebrande denkpatronen, enz klinkt ongelooflijk, maar denkt u maar hier over na en u begrijpt het beter dan mij.

  succes met de strijd."
  (einde tekst mailtje)

  M.a.w.: ik ben een zuiver Nederlands produkt en hierom heb ik mijzelf omgedoopt tot zgn. Hindoelander, zuivere Bruinlander of lage kaste Koelielander.

  Notitie 7.
  Een Hindoestaanse vrouw heeft mij een maand geleden verteld dat haar dochter bij het Energie Bedrijf Suriname (EBS) werkte en keihard een lager loon kreeg, ook is zij seksueel gemolesteerd daar, en zij moest daarom haar Hindoestaanse man verlaten en daarna wegvluchten naar Nederland met haar twee kinderen. M.a.w. het is duidelijk dat de Afro Surinamers nu hun politieke en seksuele macht in Suriname misbruiken en veel Hindoestanen kapot discrimineren, seksueel misbruiken en zelfs keihard onderbetalen, iets wat duidt op bittere racistische, Afro-apartheid in dit niet-arische land; en een erg treurige zaak is. Alle hindoestanen praten hier altijd met mij over, maar ze zijn doodsbang om hierover iets te publiceren of het aan te kaarten bij de Indiase regering, om dan via diplomatieke of militaire weg de gelijkwaardigheid in Suriname maar te herstellen. Af en toe is een militaire correctie in een aapachtige bananenstaatje erg nuttig en de hele bewapende Pro-Bouta clan die nu alle macht in Suriname heeft, moet toch snel het land uitgetrapt worden, om van Suriname een welvaartsstaat te maken en een overzeese deelstaat van Bharat Maata. Het Indiase leger moet waken over de democratische rechtsorde in alle landen waar er een Indiase diaspora woont en niet aarzelen om stabilisatie troepen daar te stationeren of om intern de Indiase Sarnamis te bewapenen of militair te onderrichten. Nee, negers moeten nu niet te hard zeuren, want zij hebben in Suriname nu alles al totaal verneukt en verziekt, en ik sta persoonlijk garant dat zij niet uitgemoord zullen worden of vergast, als Suriname een overzeese deelstaat wordt van het immense miljarden landje India. Het zal voor negers zelfs makkelijker worden om lekkere, hete, lage kaste en chamar koeliemeiden te pakken uit de Indiase slums, want daar zitten er tientallen miljoenen in.


  Notitie 8.
  VHP is een partij die de belangen moet behartigen van de Indiase Sarnami stam in Suriname, waar de Afrikanen de macht nu hebben overgenomen met grof militair geweld en nu de Hindoes kapot discrimineren als Unterkoelies. Hindoes worden behoorlijk gehaat in Suriname als weerloze etnische minderheid, er waren talloze incidenten waarbij hindoetempels werden vernield en vervuild dus er moet een sterke Hindoe partij zijn in dit niet-arische landje om de belangen van de afstammelingen van de Indiase kontrakt slaven te verdedigen. Ik kijk hierbij naar de lange termijn en geloof dat de negroïde rassen in Suriname ook totaal ontspoord zijn nu en gewoon wreed verkracht zijn in geestelijke zin door de hogere, superieure Ariërs uit Nederland, hun voormalige blanke baasjes. Ja, zielig hoor, maar volgens mij is dit plan gewoon het allerbeste voor alle zwarten in Suriname, en ik verzoek hierbij ook Shri dr. Prof. Sandew Hira om in professionele haatcolumns tegen mij het vuur uit zijn lange, vette pataka te spuwen. VHP is goed bezig en ik denk dat een miljoenenlegertje kersverse Hindoes uit India onze hele verzwakte en anaal uitgewoonde Indiase Sarnami stam in Suriname kan opfrissen en versterken. Als de nieuwe regering van India dit idee niet serieus wil uitvoeren, dan moeten de vieszwarte Hindoes uit heel Europa samen met de hele Indiase diaspora maar snel orde op zaken stellen in dit narco-apenlandje. Ik zal de Modi regering hierom verzoeken, om Suriname tot een welvaartsstaat om te bouwen binnen vijf jaar, evt. na een militaire correctie.


  Notitie 9.
  Deze tekst over de Hindoehater, Orlando Samson is gepubliceerd op de VHP site:
  (citaat eerste alinea):

  'Wie had gedacht dat Limbo de enigste haatzaaier was met zijn haatzaaiende programma's, heeft zich deerlijk vergist. Een nieuwe ster(Orlando Samson) is aan het firmament verschenen met zijn haatzaaiende opmerkingen. Deze Orlando Samson heeft zich ontpopt als een haatzaaier van het ergste soort. '
  Deeplink bron:

 • http://www.vhp.sr/nl/node/352
 • Korte reactie:
  Dhr. Orlando Samson is waarschijnlijk ook zelf gediscrimineerd door Hindoes in Suriname en hij lijdt zeer zeker aan een discriminatie trauma. Dit is erg triest en hierom geloof ik dat de research van Wieroe en mij misschien de vreselijke rassenhaat op deze wereld kan verminderen in de toekomst.
  Dhr. Orlando Samson moet wel beseffen dat er een natuurlijke biologische basis is voor rassenhaat bij alle mensapen, incl. de hindoestaanse en Indiase soorten, en hierom moeten wetenschappers nog erg veel onderzoek doen om hier oplossingen voor te ontwikkelen. Wij dienen ons er tevens van bewust te zijn dat wij niet in staat zijn om de biologische realiteit van onszelf te veranderen, dus dit betekent dat rassenhaat en het hele psychosomatische mechanisme ervan een zuiver biologische oorzaak heeft in onszelf als individu en dit leidt ertoe dat het misschien onoplosbaar is en gewoon natuurlijk. Hou hierbij ook rekening mee dat negers en Afro-mixen ook rassenhaters kunnen zijn in de harde praktijk, en dus zeer zeker geen zielenpoten en heiligen zijn, incl. de gemanifesteerde ziel (atma) Orlando Samson in een vergankelijk koolstof lichaam, bestaande uit continu transformerende prakriti.

  Notitie 10.
  Ja of ik een racist ben, zeer zeker wel zeg ik, ja ik kom uit de Hindoe Jugend, eerlijk is eerlijk, maar de hele mensapen wereld is door en door racistisch en barbaars bezig, dus het gore, racistische drab en vuil van de wereld heeft mij toch al 49 jaar besmet, sedert ik uit de warme, veilige buik van mijn moeder kroop. Na mijn dood zal ik zeker geen racist meer zijn, dus is dat mijn hoop nu, iedereen die mij haat om mijn racistische teksten moet maar elke dag vijf keer bidden tot de eigen afgoden en hen luidkeels (sterke speakers gebruiken van 1000 Watt) verzoeken dat ik snel mag sterven. Ik probeer juist iets te verzinnen om de zieke mensapen te genezen van hun onderlinge haat, maar geloof dat het echt onmogelijk is, omdat zij van haten houden en ervan genieten. Haat is lekker, en rassenhaat is nog lekkerder, hoe gek het ook klinkt. Veel mensen voelen echt een soort genoegdoening als zij iemand gehaat hebben, pijn gedaan hebben of gediscrimineerd hebben en dit is iets wat gewoon bewijst dat wij mensapen misschien toch door Satan zelf zijn geschapen, allemaal he, de witte, getinte, viesbruine, zwarte, gele enz. Dit klinkt raar, maar iedereen die dit gelezen heeft nu moet er echt dieper over nadenken, want het is een creationistische theorie in het dewanisme, dat volop in ontwikkeling is, en Wieroe is de echte goeroe ervan.

  Notitie 11.
  Ik wil echt een nieuw Suriname zien voor ik zal sterven, en daarom heb ik deze openbare brief gestuurd naar VHP Suriname. Ik hoop van harte dat iemand reageert of mij serieus durft te nemen, ondanks het feit dat ik geen lange, superieure, grootgeschapen, superintelligente, hogere kaste, BLANKE hetero MAN ben. Er zijn zeer zeker goede punten in mijn hele betoog en daarom ben ik toch positief bezig nu ipv alleen gal te spuiten.

  Notitie 12.
  Ik moet dit punt even nog toevoegen.
  Hier wat citaten uit de media:
  Verkiezingen Suriname: Wordt het weer Desi Bouterse?
  Foto: ANP
  Gepubliceerd: 22 mei 2015 13:47 Laatste update: 22 mei 2015 14:23

  'Maandag gaan Surinamers naar de stembus voor de parlementsverkiezingen. Het parlement zal vervolgens stemmen over de president. Suriname-experts Hans Buddingh en Nina Jurna over vier onderwerpen in de aanloop naar de verkiezingen.'
  'Nina Jurna: "Ik denk wel dat Santokhi's partij, een Hindostaanse beweging, voor veel Surinamers als achterhaald voelt. De etnische indeling van het politieke systeem herinnert veel Surinamers aan een periode die geweest is. De partijbijeenkomsten van Santokhi hebben nog altijd een uitgesproken Hindoestaans karakter, met Indiase muziek bijvoorbeeld."
  "Bouterse is meer multicultureel, en zijn partij ook. Hij heeft veel mensen van alle bevolkingsgroepen opgenomen in de NDP. Santokhi doet nu aan 'branding' om zichzelf neer te zetten als een man van het hele volk."
  Bron: nu.nl

 • http://www.nu.nl/weekend/4053824/verkiezingen-suriname-wordt-weer-desi-bouterse.html
 • Korte reactie m.b.t. bekrompen, anti-Hindoe visie van Nina Jurna:
  In feite zaait Nina Jurna nu haat tegen Hindoes en hun politieke organisaties in Suriname en Nederland en dit is echt een gedurfde brutaliteit, als linkse blanke vrouw. Hoe durft zij, en dit bewijst dat zij echt geen Suriname expert is en weinig weet over de wereld van Indiase Sarnamis, de zgn. vieszwarte Hindoestanen uit Suriname. Tsja, een echte Suriname expert zou toch moeten weten dat Hindoes innig verbonden zijn met Bharat Maata, en hier geen afstand van moeten doen, al waar zij ook wonen. India is heilig, 'India Zindabad' zegt elke Swadeshi Hindoe uit India trots.

  Suriname is niet alleen van de Surinaamse negers die allemaal zielige, genetische (koloniale verkrachtings) mixen zijn van de blanke Hollanders, maar helaas is het wel een feit dat een negermix in Nederland altijd een dertienderangs burger blijft, en veel negers legden mij toch huilend uit dat zij het goed zat zijn om zo kapot gediscrimineerd en gehaat te worden in Nederland. Ik moet met de zgn. Nationale Reparatie Commissie communiceren uit Suriname, dus vraag hen om mij te mailen. De identiteit van Afro Surinamers is een apart drama in Nederland en Suriname. Tsja, eenmaal een neger, altijd een neger geldt dubbel en dwars in KKK-Nederland. 'Die eeuwige, lekkere neger, ooch, aachh....', gilde Herr Geert Wilders op het toilet, terwijl hij druk bezig was met natuurlijke anale ontspanning.

  Maar het is noodzakelijk dat Hindoes en Indiase Sarnamis in Suriname een eigen sterke politieke organisatie hebben, dat de Dharmische waarden en normen hoog houdt en nastreeft voor het nationale belang en ten bate van alle gemanifesteerde zielen in dit landje. Helaas moet ik toegeven nu dat negers uit Suriname gewoon zuiver A-dharmisch bezig zijn geweest sedert 1863 en verder gedehumaniseerd zijn door de blanken. De neger is nog steeds een slaaf en is geen stap verder gekomen tot nu toe. Negers die ik ken zijn erg onderontwikkeld en geloven niet in hun eigen kunnen, omdat zij hier geen historische backing voor hebben, geen rijke geschiedenis en geen historische referentie punten waar zij trots op kunnen zijn als zwarten. Dit vind ik erg jammer en alle Afro vrouwen die mij persoonlijk kennen vinden dit ook. Hier moeten wij wat aan veranderen, om iedere gemanifesteerde ziel (ook de niet-mensapen in engere zin) in Suriname een Dharmische toekomst te geven en meer zelfrespect.

  De Sanathan Dharma is de oudste ter wereld en de allerrijkste, en het is noodzakelijk dat de VHP openlijk haar nobele en achtenswaardige Dharmische waarden en normen verkondigt in het openbaar en een echte sterke Hindoe partij wordt in Suriname. Geloof is de gezuiverde, nobele ziel van een politieke partij en bij de VHP moet dit de Sanathan Dharma zijn. Let wel, ik ben GEEN arya samaji in absolute zin, maar meer Sanathan van de nieuwste dewanistische stroming, bestudeer eventueel de abstracte definitie van het dewanisme.

  Notitie 13.
  Hier enkele citaten uit een door mij vertaald werk van een Vedische geleerde uit Suriname:

  Bron:
  Titel: Compilatie Vedische Concepten

  Auteur: Devanarayan Arya (M.A.)
  Gepubliceerd door Manav Seva Pratishthan (Regd.), New Delhi, India.
  November 2008.

  Vertaald uit het Engels door Dewanand, d.d. mei 2012
  Aantal pagina's: 324
  Aantal woorden: 109265
  Archief bestand: WART0255

  (begin citaten)
  Onderwerp: Welzijns werk

  Er zijn twee bestanddelen van menselijk leven. Het ene is uithoudingsvermogen en de andere is actie. Men kan de vraag stellen of beide even belangrijk zijn of een van deze van grotere betekenis is en de ander minder belangrijk is. Zo ja, welke is belangrijker en welke is minder belangrijk. Volgens de woorden van Tulsidas:

  karma pradhana visva kari rakha jo jas karai so tas phal chakha.

  'De actie is van groter belang en uithoudingsvermogen is minder belangrijk in deze wereld.'

  De Veda zegt, een persoon die geen liefdadige handelingen verricht, is niet in staat om een van zijn vrienden, verwanten of geliefden te voeden.

  Uiteindelijk veroordelen de Veda's personen die geen liefdadigheid verrichten, als -kevalagho bhavati kevaladi. Dat wil zeggen,
  'een persoon die alleen geniet is een zondaar.'

  De Chandogya Upanishad(2,23) noemt yajna, studie en donaties doen als een van de drie pijlers van dharma.

  tryo dhamaskandhah yajno'dhyayanam danamit.

  De Bhagavad Gita (18.5) omschrijft yajna, donatie, en tapa (boete) als verplichte handelingen die de zielen van de uitvoerder zuiveren.

  yajna dana tapah karma na tyajyam karyyameva tat
  yajno danam tapascaiva pavanani manisinam.

  'Handelingen van yajna, liefdadigheid en soberheid moeten niet worden nagelaten, omdat yajna, liefdadigheid, en soberheid de wijzen zuiveren.
  Donaties moeten worden gedaan aan de verdienstelijke persoon en niet aan de niet-verdienstelijke persoon.'

  De verdienstelijke personen zijn degenen die hulpeloos zijn en die het nodig hebben. Donatie aan stallen, weeshuizen, ziekenhuizen en scholen voor het onderwijs van de armen, zijn schenkingen aan verdienstelijke plaatsen.
  Giften geschonken aan criminele en anti-sociale activiteiten zijn misdaden.

  (einde citaten)

  Tot zover deze brief aan het hele VHP bestuur in Suriname. Reacties zijn van harte welkom en worden zonder overleg openbaar gemaakt.

  Negers die iets kwijt willen, mogen ook altijd mailen, maar zij moeten er rekening mee houden dat ook hun toekomst nu verdoemd is in de hele Europese Unie, door de demografische overwinning van de 'witte' Arabische Islam stammen, dus negers moeten beseffen dat een nieuw Suriname ook voor hen een nieuwe hoop betekent. Alle negers moeten weten dat de Arabische moslims vroeger ook tientallen Afro mensen hebben afgeslacht en verkracht, toen de islam gevestigd werd, dus negers hebben geen positieve toekomst in het hedendaagse Eurabia.

  W.G. verse pootafdrukken in de blanke, maagdelijke sneeuw,  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe

  Hindoeschrijvers: Dewanand en Wieroe;
  NIET-blanke, NIET -lange, NIET -grootgeschapen ('LAAR' < 20,3 cm) en NIET-menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad en KKK- (Kerk, Kanker, Kut) Apartheidsstad nr. 1 van Nederland.

  Bijlage 1. Hele lijst van geadresseerde bestuursleden VHP Suriname

  1. T.a.v. Shri/ Herr Chan Santokhi ,Voorzitter, DNA lid
  2. R. Randjietsingh, Onder voorzitter, DNA lid
  3. M. Rathipal, Onder voorzitter, DNA lid
  4. G.P. Oehlers, Onder voorzitter
  5. M. Sardjoe, Secretaris
  6. L. Soerdjan, Secretaris, DNA lid
  7. Ganesha Kandhai, Secretaris, DNA lid
  8. R. K. Pahladsingh, pm
  9. R. S. Sietaram, pm
  10. Asis Gajadien, Lid, DNA lid
  11. M. Alibux Pherai, Lid
  12. B. Gangaram Panday, Lid
  13. M. B. Mohab ali, Lid
  14. S. Tilakdharie, Lid
  15. G. S. Laighsingh, Lid
  16. Sunderpersadlall, Lid
  17. S. Girjasing, Lid, DNA lid
  18. Autar Nirmal, Lid
  19. M. Jogi, Lid, DNA lid
  20. TH. Joekoe, Lid
  21. S. Bhageloe, Lid
  22. Riad Nurmohamed, Lid

  ----------------------------------

  Adviesraad Bestuur
  Voorzitter: mw. mr. Urmila Joella
  1. Ondervoorzitter: dhr. Drs. Manodj Hindori
  2. Ondervoorzitter: dhr. Chanderdath Tilakdharie,
  3. Bestuurslid: dhr. Mr. Radjen Soeroedjbali
  4. Bestuurslid: dhr. Drs. Radjen Nannan-Panday
  5. Bestuurslid: mw. Mr. Reita Joemratie
  6. Bestuurslid: mw. Sendy Sempai,BSc
  7. 1 ste Secretaris: dhr. Mr. Dew Jaddoe
  8. 2e Secretaris: mw. Natazia Sietaram,BSc

  Bestuursleden VHP Jongerenraad

  Voorzitter: Ritesh Sardjoe
  Contact nr: 8589391
  Email: riteshsardjoe@gmail.com

  Ondervoorzitter: Ilahi Rafiq
  Contact nr: 8749216
  Email: rafiq.ilahi@gmail.com

  Secretaris: Kienno Sujata
  Contact nr: 8792550
  Email: roema255@hotmail.com

  Penningmeester: Ramcharan Vishal
  Contact nr: 8658338
  Email: vr_ramcharan@hotmail.com

  Bestuurslid: Ramsukul Kishan
  Contact nr: 8512909
  Email: kishan@ramsukul.com

  Bestuurslid: Jhakry Niesha
  Contact nr: 8958575
  Email: nishajhakry@hotmail.com

  Bestuurslid: Dwarka Vandana
  Contact nr: 8701604
  Email:vdwarka_87@hotmail.com / vandana190887@hotmail.nl

  Bestuurslid: Ramautar Renuka
  Contact nr: 8942153
  Email: renuka_ramautar@hotmail.com

  Bestuurslid: Jogi Suradj
  Contact nr: 8971111
  Email: isuradj@hotmail.com

  Bestuurslid: Mahangoo Avinash
  Contact nr: 8686581
  Email: Avinash_m20@hotmail.com

  Bestuurslid: Baldew Preshand
  Contact nr: 8559190
  Email: prebaldew@hotmail.com

  Bestuurslid: Sunderpersadlal Randjiev
  Contact nr: 8626446
  Email: rsunderpersadlall@hotmail.com

  Bestuurslid: Jagmohansing Ashwien
  Contact nr: 8760745
  Email: buju_ramlal@hotmail.com

  Bestuurslid: Debidien Ashwien
  Contact nr: 8460811
  Email:ashwindebidin@msn.com  ***  Terminator of Norway: Anders Behring Breivik


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved