Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Ambassade van de Republiek Suriname /
Project FB-SS: 'Attack of the Indian Sarnami (COOLIE) Apes'
FB SS: Start/ Stop GENOCIDE Hindoes in Suriname

Offeraar    Dewanand en Wieroe
Offercode   waction0085
Offerdatum   donderdag 5 mei 2016

Project FB-SS:
'Attack of the Indian Sarnami (COOLIE) Apes'


Aan:
Ambassade van de Republiek Suriname
Alexander Gogelweg 2
2517 JH Den Haag
Nederland

 • http://www.ambassadesuriname.nl
 • CC:
  Kabinet van de President, President Desiré Delano Bouterse

 • http://www.gov.sr/kabinet-van-de-president.aspx
 • Consulaat Generaal van de Republiek Suriname te Amsterdam
  De Cuserstraat 11
  1081 CK Amsterdam.
  Nederland

 • http://www.consulaatsuriname.nl
 • Overige geaddresseerden: zie link

 • waction0085_address: 2016-05-05 (do) / (Geaddresseerden Persbericht)


 • Onderwerp: Bevel van Wieroe de Grote, onze Delftse Katten Fuhrer:
  AUB, START/ STOP GENOCIDE Hindoes in Suriname uit Indiase Sarnami Apen Stam

  waction0085.doc / 20160505do / Ambassade van de Republiek Suriname / FB SS: Start/ Stop GENOCIDE Hindoes in Suriname / 6961W 17P

  Delft, donderdag 5 mei 2016 (Ter ere van 36 jaar Bouta coup Suriname, d.d. 25 februari 1980)

  Miaauw, miaauw, namastiaauw edele dames en gerespecteerde heren van de Afro dictatuur in Suriname,

  [waction0085:1] Hierbij ontvangt uw Land/ Maffia Organisatie/ Bananen Republiek/ Mensapen DNA Parlement / potente, grootgeschapen Afro Dictator een openbaar document van het Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com met als registratie nummer waction0085. U kunt op onze website alles doornemen in de openbare brievenrubriek. Via een persbericht naar vele media organen is de verzending van dit document officieel bekrachtigd. Dit bericht is legaal toegestaan en niet in strijd met de vrijheid van meningsuiting in HOOG-BBB-Arisch/ Westers Nederland en verplicht u tot niets. Dit document bevat geen wetsovertredende en illegale bedreigingen vanuit juridisch oogpunt en nodigt uit tot een (poedelnaakte, orgastische) maatschappelijk dialoog en nationale Soso Lobi KROETOE tussen alle Afro/Koelie (-mix)rassen, huisnegers, stammen, kasten en volkeren van Surinaamse origine, beter bekend als de ontspoorde en lijdende NIET-BLANKE en NIET ARISCHE Surinaamse diaspora, die al ruim 36 jaar verslaafd zijn aan het zuigen van lekker lange, blanke, superieure Hollandse welvaartslullen, met romige mayonaise, mosterd of ketchup.

  [waction0085:2] Let wel, noot vooraf, dit document geeft een goed beeld hoe de pijn, het lijden, de eenzaamheid en ontreddering aanvoelen in de moderne, hi tech Post Hitler PSYCHO GASKAMERS van de Hollandse neonazi staat. E.e.a. van mijn eigen lijden in Hollandse psycho gaskamers is erg gedetailleerd opgetekend om vooral alle kleurlingen en zwarten van Surinaamse origine duidelijk te maken wat de realiteit is en hoe het is om verdoemd te zijn als niet blanke in een blanke meerderheidsstaat van de nakomelingen van je ex beulen uit de Koloniale Holocaust, met minstens 600 miljoen niet blanke slachtoffers, die helaas nergens echt genoemd zijn in enig geschiedenisboek en nooit schadeloos gesteld zijn. De Koloniale uitbuiting en vernietiging van niet blanken op deze wereld gaat helaas tot op heden ongestrafd door en dit is de schuld van de 'Elitaire Unterzwartjes' zelf die nu de scepter zwaaien in vele zwarte landen. De tijd is rijp dat de arme, kansloze, onderdrukte en machteloze niet-blanken en niet-ariers toch resoluut hun strijdbijlen opgraven, want genoeg is genoeg.

  [waction0085:3] Onze Delftse UberKatten Fuhrer, Wieroe de Grote verzoekt u allen om de Surinaamse Afro dictatuur te ontmantelen in 2016, danwel binnen een termijn van vijf tot 18,88 jaar, en de macht over te dragen aan zijn Hindoe Nazi (homo) katten legertje uit Kennisstad Delft. De 36-jarige stadsneger dictatuur heeft Suriname netto alleen ellende, pijn, verdriet, vluchtelingen en te veel lijken opgeleverd en veel Hindoes en Hind(o / u / oe)stanen in Nederland en Suriname zijn het nu totaal zat. Wieroe's Hindoe Nazi kattenlegertje hier in Delft bestaat uit duizenden zwaar bewapende slapende cellen in warme, luie mandjes bij de open Hollandse haard en dit Katten leger kan elk moment ontwaken en Suriname aanvallen als paratroepen uit de Himalaya, waar zij een oppermachtig Indiaas katten leger hebben met Brahm Astras en Vimanas. Ook kan Wieroe nu rekenen op ondersteuning vanuit de internationale Hindoe Katten diaspora legers die goed getraind zijn en een vaste commando basis hebben in Fiji, Mauritius, en Tamil Nadu. Dus alle neger katjes in Suriname zijn nu gewaarschuwd door onze Delftse Katten Fuhrer, Wieroe de Grote. Ja XXLLUULL-neger katertjes logisch dat de uitgenaaide Hindoe poesjes ooit genoeg krijgen van jullie GELUL, gemiaauw, gelik en genaai en aan gaan vallen met scherpgeslepen anale vibrators om jullie in je lekkere, geile, zwarte Afro reet terug te pakken. Alleen door de mantra 'Soso Lobi' en 'Wan Pipel' kan Suriname een (seksuele) eenheid in verscheidenheid worden, dus leer alle Surinaamse katertjes en poesjes nu om professioneel te gaan naaien met Duitse Singer uitnaaimachines uit 1940 in alle standjes uit de Kama Sutra voor krasse koelies.

  [waction0085:4] Wieroe verzoekt u ook om nu meteen te stoppen met de genocide, onderdrukking, seksuocide en discriminatie van Hindoes en Hind(o / u / oe)stanen in Suriname want GENOEG IS GENOEG, en nu is de tijd rijp om te werken aan een nieuwe toekomst van dit zwart tropisch apenland ism onze zwarte Zuidoost Aziatische herkomstlanden die buiten Europa gevestigd zijn.
  (NOOT: een seksuocide is een genocide waarbij planmatig of in georganiseerd verband, dwangmatige seks, seksuele uitbuiting, hard porno en (vaginale en anale) massa verkrachtingen worden toegepast om het andere volk of ras totaal uit te roeien en hen genetisch dus te assimileren)

  [waction0085:5] Wij zijn nu hier in Nederland en Europa aan de vooravond van een nieuwe, bloedige HOLOCAUST en wij als niet-westerse allochtonen (lees: zwartjes, alle niet blanken, incl. Hindoestanen) zijn gewoon totaal verdoemd nu. Dus nu moeten wij op intelligente wijze werken aan onze eigen ZELFDEPORTATIE voordat de nieuwe, bloedige Holocaust hier uitbreekt in heel Europa. De Joden waren niet zo intelligent vroeger in de jaren '30 om hun totale zelfdeportatie te organiseren uit Europa, ruim VOORDAT de Joodse Holocaust begon in Nazi Duitsland en nu is het onze beurt om plaats te nemen in de moderne, verwarmde, comfortabele, hi tech gaskamers in het nieuwe, moderne HOOG-BBB Arische Europa, waar de vreemdelingenhaat nu explosief gestegen is en bijna alle niet-westerse allochtonen nu in pijnlijke psycho gaskamers zitten opgesloten en afgrijselijk moeten lijden, omdat de duivelse blanke barbaren dagelijks hun hoofden doorboren met scherpe geestelijke naalden, ook tot diep in hun ogen. De dagelijkse marteling van honderdduizenden niet-Ariers is afgrijselijk nu, en veel Hindoestanen hebben reeds zelfmoord gepleegd hierdoor; vele demonische blanke politici zeggen hierom smalend dat de integratie van de inferieure, vieszwarte Unterkoelie apen perfect gelukt is, omdat de slimme Koelies via zelfmoord op intelligente wijze het gekke koelie apen probleem in Nederland dus zelf legaal oplossen.

  [waction0085:6] Helaas zwarten, koelielanders, en overige NIET-BLANKE, alsook de niet-westerse allochtonen, helaas, helaas,... de Koude Holocaust is nu in de laatste fase terecht gekomen en hierna zal het 'bloedje heet' worden voor jullie allemaal in echte gaskamers. Het is te laat, de Multikukeluku is reeds ter ziele en het lijk ligt al te gisten, te rotten en te stinken. Het is te laat omdat ook de economie nu down gaat. Het is te laat omdat nu ook de welvaartsstaat aan het sterven is en daarna volgen hongersnoden, maatschappelijke chaos en een complete burgeroorlog alhier in Nederland en de rest van Europa. Over 18,88 jaar is de hele Nederlandse welvaartsstaat en de van wieg tot graf verzorgingsstaat totaal onbetaalbaar en onbeheersbaar en dan zal het ploffen als zwarte diarree met blank sperma erin, uit een uitgewoonde koelie kontje.

  [waction0085:7] Stop dus de genocide van Hindoes in Suriname nu meteen en draag de macht over aan het Katten legertje van Wieroe, onze nieuwe Katten Fuhrer uit Delft Kennisstad. Jullie allemaal, die hebben meegewerkt aan de GENOCIDE VAN HINDOES, gaan dan levenslang genieten van heerlijke Duitse Nazi kattenbrokje in luxueuze open kampen diep in een Surinaams moeras midden in de jungle, waar hongerige piranha's en een krokodillen leger jullie sexy, royaal geschapen kampbewakers worden.

  [waction0085:8] Suriname zal dan BEVRIJD worden ism het machtige Indiase miljoenen leger, na ruim 41 jaar smerige Afro dictatuur. Hier vingeren en dagdromen nu bijna alle Hindoes en Hind(o / u / oe)stanen in Nederland en Suriname over en wij willen Shri Rama ka Desh realiseren binnen 18,1888 jaar en ons eigen (Koelieachtig)PIKzwart tropisch paradijs opbouwen. Dit zal dan dekolonisatie zijn in engere zin en misschien moeten jullie de volgende vieszwarte experts uit de Indiase Sarnami Stam hierover laten oordelen:
  1. prof. dr. Sandew Hira
  2. Prof. dr. Chan Choennie
  3. prof. dr. Gowricharn
  4. dr. Anita Nanhoe, gespecialiseerd in seksuele, natte vinger problematiek van heilige, eeuwig maagdelijke Hindoestaanse meiden, die allemaal vingeren op smakelijke, dubbel doorbakken neger XXL-worstjes tijdens het barbecueën in hun mandirs met blote beelden van Shiva (lingams), Krishna en Hanuman.
  5. prof. dr. Ir. Rabin Gangadin
  6. Dhr. Rabin Baldewsingh, portefeuillehouder gemeente Den Haag.
  7. Drs. Mr. Monique Badloe
  8. e.a. hooggeleerde, bovengemiddeld intelligente, energieke en hyperdynamisch gepigmenteerde Indiase Sarnamis in Nederland. (onze excuses jegens niet genoemden, want het academisch supertalent van de donker gespoten Hindoelander mensapen soort in Nederland is nu legendarisch)

  [waction0085:9] Jarenlang had ik nachtmerries en hallucinaties over de heerlijke, orgastische massa verkrachting van duizenden vieze, hoerige hindoe meiden in Suriname door seksueel superieure MEGA-negerlullen in tientallen supergeheime verkrachtings kampen in de Surinaamse jungle. Deze koelie meiden gilden wel altijd luidkeels van genot en genoten van deze heerlijke, orgastische Hindoe Holocaust en van de geile seksuocide van hun lage kaste Unterkoelie mensapen ras uit Bihar en Uttar Pradesh. Suriname koelievrij maken is zeer zeker een hoger en nobel doel, maar je raakt besmet door het ongeneeslijke, zieke koelievirus, dus kijk uit. Na besmetting helpt een goede wasbeurt van je uitgewoonde darmen met dikke bleek niet meer, dus luie, domme Surinaamse zwartwerkers haal die lekkere, lange, giftige negerlullen aub snel uit al die nauwe, natte, bruine koelie scheurtjes met die 4 gelukzalig lachende lipjes.

  [waction0085:10] Wieroe en ik erkennen de lange, grootgeschapen, potentere, hogere, intelligentere en superieure BLANKE mannen als het Ubermensapen ras op aarde (randvoorwaarde: bij creationistische coördinaten CREA(0,0) in het MESTIC universum), omdat zij inderdaad verder geëvolueerd moeten zijn t.o.v. de lagere Untermensapen, de negers, afro mixen en Hindoeachtigen van Indiase origine. Blanken zijn als eerste mensapen begonnen met de hogere, moderne, hi tech Technologische beschaving op aarde en dit begon feitelijk in Nazi Duitsland met de ontwikkeling van synthetische polymeren, de straalmotor (V1, V2, de Messerschmitt Me 264, Mauser MEGA Tanks, supertanks van 1000 ton, en Ufoachtige vliegtuigen met grote roterende schijven) en revolutionaire architectuur (Herr Albert Speer) en massa communicatie (Herr Joseph Goebbels). Televisie is voor het eerst in Nazi Duitsland gebruikt voor massa indoctrinatie en nationale brainwashing. Maar vanuit Hindoe Fundamentalistisch oogpunt ontstond Nazi Duitsland als onvermijdelijke karmische reactie op de koloniale misdaden tegen de mensheid door de blanke Joods/ christelijke Europese machten. Hierom moeten wij de ware Messias Adolf Hitler (88:18:88) dankbaar zijn, want op mysterieuze wijze heeft hij het blank/ Europees/ Joodse koloniale bolwerk op aarde gewoon bloedig ontmanteld, als ongepland neven effect, en een einde gemaakt aan de Koloniale Holocaust door blanke, christelijke Europeanen vanaf het moment dat de blanke, christelijke en Europese terrorist, Christoffel Columbus voet aan wal zette in Midden Amerika omstreeks 1492 en deze Koloniale Holocaust wereldwijd dus begon, met een totaal aantal slachtoffers van tenminste 600 miljoen niet-blanken en niet-Ariers, inclusief de vermoorde en verkrachte (zwangere) vrouwen en kinderen.


  [waction0085:11] De duivels intelligente Hollandse, koloniale KUT-blanken met grote megalullen hebben van hun vieze, smerige, stinkende veenpoldertje aan de Noordzee een satanisch welvaarts paradijs gemaakt met moderne bordelen voor hun vieze, vuile, uitgeneukte blanke stinkhoeren. En wij lagere koelie halfapen en slaplullende negertjes hebben ons Switi Sranang nu massaal verlaten om die hogere, smakelijke blanke kutjes en Hollandse XXL-welvaartslullen te gaan aflikken en te aanbidden van onze duivelse blanke goden uit Nederland. Wij kanker zwartjes (incl. Hindoe/ HONDoe halfapen) weten toch nu dat wij gewoon lagere kaste, papieren Nederlanders zijn met vieszwarte apen kleurtjes en dat wij bevoorrecht zijn om VIP plaatsen te krijgen in de hi tech (psycho) gaskamers van Nederland, die onze heilige, zwarte voorouders duizendvoudig betaalden met hun eigen bloed, zweet en tranen. Wij moeten onze Afrikaanse en Indiase voorouders toch respecteren en zelf werken aan Shri Rama ka Desh, als een PIKzwart paradijs, welvarender dan dat vieze, gore Hollandse stinkpoldertje aan de Moordzee. Waarom vinden wij het zuigen aan grote, blanke welvaarts lullen toch zo lekker, ok op deze manier versnellen wij onze evolutie en kunnen wij intelligenter worden door elke dag tien cc hoger, eiwitrijk sperma uit stijve, ROOMblanke ochtendlullen rauw te consumeren. Blank sperma is de ware Soma van de goden op aarde, gilt elke lage kaste, kontgeile, viesbruine, koelie homoslet en hij gelooft er heilig in dat het uitzuigen van blanke lullen zijn evolutie met een factor duizendeneen zal versnellen.

  [waction0085:12] Ik ben niet lang, niet blank en niet grootgeschapen en dat wil ik nu begrijpen, waarom maakte de almachtige, alwetende, blanke, homoseksuele, Christelijke afgod uit de Bijbel mij zo inferieur en waardeloos???? Ik ben genetisch gewoon gehandicapt. Feitelijk is iedere mensaap die niet lang, niet blank, niet grootgeschapen en niet intelligent genoeg is, gewoon vanaf de geboorte al zwaar gehandicapt op deze wereld en feitelijk zijn dit echte Untermensapen, conform de zuivere evolutie theorie van Charles Darwin. Blanke rassen zijn hogere mensaap soorten en ook dit is een logisch gevolg van de hele evolutie theorie, want het is logisch dat er door natuurlijke en deterministische klimatologische evolutie processen na een miljoen jaar verder geëvolueerde mensapen moeten ontstaan. Deze superieure Ubermensapen moeten dan dus de absolute militaire, economische, seksuele, politieke en media macht op aarde veroveren en proberen deze macht met alle middelen te behouden en te verdedigen, eventueel via smerige politieke trucs. De bloedige en meedogenloze evolutionaire rassen oorlog tussen al deze honderden mensaap soorten, stammen, kasten, clans en rassen is dus natuurlijk en de sterksten moeten winnen, want anders is de evolutie mislukt. Inferieure mensaap soorten, zoals mij als lagere kaste, kwatta Afro/koelie aapje met afgehakte staart moeten verliezen en dit is ook gebeurt met mij; ik ben al een viesbruin, levend lijk geworden, die nog een beetje doorschrijft met zijn eigen gemixte sperma en bloed in zijn eigen massagraf hier in Delft, in de goedkoopste zelfmoordflat van Zuid Holland, met de mooiste Pro-Nazi teksten van de oer-Nederlandse schrijver, Dirk Coster op de lichtgevende gevels.

  [waction0085:13] Over pakweg 18,8818 jaar zal er praktisch niets meer over zijn van de Hindoe gemeenschap in Nederland, omdat de eerste generatie uit Suriname dan uitgestorven zal zijn en de tweede en derde zijn dan totaal ontspoord, opgesloten in dodelijke psycho gaskamers, en zijn dan verdoemd om seksueel en cultureel geassimileerd te worden door de woeste, duivelse, groter geschapen blanke meerderheid. Nu al zie je dat de grote meerderheid van de Hindoe meiden vrijer en moderner is en gewoon wild, hoerig en viesbruin sletterig, seksueel experimenteert met blanken en negers en vaak het Hindoeïsme allang heeft gedumpt en er zelfs niets over heeft geleerd van de ouders en de pandiets. Dus het hele Hindoeïsme en de hele zwakke, inferieure Hindoe identiteit zijn nu als het ware allang doodgebloed en er zijn geen geloofsprincipes meer over, omdat men alles allang gedumpt heeft in het Westerse doorspoeltoilet. Nu is het duidelijk voelbaar dat vele hindoefamilies al ontmanteld zijn en uit elkaar gevallen, dus het einde van de Hindoe gemeenschap is al in zicht. Hindoes geven niets om elkaar meer en kunnen niet eens op fatsoenlijke wijze samenwerken en iets zinvol doen voor hun eigen gemeenschap. De hele onderlinge kaste discriminatie bij Hindoestanen is een ramp voor hen allemaal, het hogere kaste en lagere kaste zijn is allesbepalend en blokkeert elke intelligente samenwerking en vooruitgang in positieve zin. En last but not least, heel veel Hind(o / u / oe)stanen hebben nooit iets zinnigs geleerd over het hele Hindoeïsme en hebben dit geloof van hun Indiase voorouders maar radicaal gedumpt en bekeerden zich tot het Blanke Christendom, of tot de Arabische Islam versies, en ze weten niet dat deze twee gevaarlijke, agressieve, lagere rassen in totaal naar schatting zeker minimaal 400 miljoen Hindoeachtige mensapen hebben uitgemoord in India vanaf de zevende eeuw tot 1947 toen India officieel onafhankelijk werd.

  [waction0085:14] Om even goudeerlijk te zijn, moet ik nu toch volmondig toegeven dat het hele Hindoeïsme een extreem racistisch geloof is van de vieszwarte, raszuivere Hindoe halfapen. In teksten van experts uit India las ik dat het Hindoeïsme feitelijk geen bekeerlingen tot Hindoeïsme accepteert, omdat Hindoes heel absoluut geloven in het jati principe, dus dat je alleen volbloed (khattar) Hindoe kan zijn door geboorte, en feitelijk is het Hindoeïsme hierom a.h.w. inferieur t.o.v. Islam, waar men wel streeft naar massale bekeringen en het (sociaal en seksueel) assimileren van andere rassen en volkeren in het Huis van Islam (Dar al Islam), de Ummah van Islam. Hierom is Islam een geloof dat elke dag doorgroeit en steeds meer kersverse, loyale volgelingen krijgt, door bekering en supersnel dominant wordt overal ter wereld, met ruim 40 supersterke Islamitische staten, waar bijna alle meisjes en vrouwen zich toch erg gelukkig en bevredigd voelen, hoe gek dit ook mag klinken. In de Islam zijn de seksuele rechten van jonge meisjes, vanaf 9 jaar (ok eigenlijk walgelijk, islamitische pedofeet deed het zelf) die beginnen te menstrueren en verlangen naar seksueel kontakt toch verdomd goed geregeld, maar het is natuurlijk niet erg ethisch dat Islam een pedohuwelijk kent.


  [waction0085:15] Zelf werd ik behoorlijk gediscrimineerd, als half moslim en kwart Nazi Duitse mix, door de hogere kaste Hindoes, brahmanen, chattris, vieszwarte arya samajis en zelfs door mijn familie leden en dat heeft mij heel veel pijn gedaan en laten lijden in eenzaamheid met ontelbare nachtelijke suïcidale dieptepunten. Deze kaste discriminatie heeft er nu voor gezorgd dat ik teleurgesteld ben in de vieszwarte Hindoe halfapen en nu van mening ben dat Nederland niets heeft aan het Hindoeïsme en ernaar moet streven om Hindoes hier supersnel, doch zonder enig bloedvergieten, uit te roeien, via een wettelijk bekrachtigd uitroeiingbeleid voor raszuivere Hindoe halfapen in dit land van hogere BBB Arische rassen. Er moet een wet komen waarin bepaald word dat het ideale percentage Hindoe halfapen gesteld moet worden op het percentage van 5 mei 1945 in Nederland en de staat moet ernaar streven om dit binnen 5 jaar te realiseren, via professionele anti-hindoe wetten, met verplichte sterilisatie, castratie en verplichte ZELFDEPORTATIE kontrakten van alle Hindoe mannen en jongens. Alle hete Hindoemeisjes krijgen de verplichting om vanaf jonge leeftijd te seksen met inheemse blanke mannen om zo hun inferieure Indiase apenras op heerlijke orgastische wijze weg te laten neuken. Het Hindoevrij maken en houden van Nederland, gedurende de komende tienduizend jaar, moet een heilige taak worden van de Nederlandse staat, politie en leger. Genetische vervuiling van Nederland door inferieure, vieze, naar knoflook en massala stinkende Hindoeachtigen moet nu resoluut aangepakt worden, voor het te laat is en de viesbruine, Indiase apenplaag epidemisch zal worden.


  [waction0085:16] Door die hele bittere kaste discriminatie weet ik niet meer waar ik bijhoor en of ik een volwaardige Hindoe halfaapje ben, feitelijk ben ik gewoon laagwaardig en haast waardeloos, mislukt Unterkoelie afval nu in Nederland, en Hindoes hebben mij behoorlijk gediscrimineerd, doodgezwegen, vertrapt, vernederd, geminacht, geïntimideerd, beledigd, weggejaagd, weggemept en genegeerd. Ik kreeg dit herhaaldelijk en heel vernederend te horen van hogere kaste Brahmaanse Hindoes op hatelijke, discriminerende toon, o.a. werd mij dit duidelijk gemaakt:
  A1. 'Je mag niets weten over het Hindoeïsme',
  A2. 'Je mag niets lezen in de Bhagavad Gita',
  A3. 'Je mag de Bhagavad Gita niet aanraken',
  A4. 'Je mag begrippen uit het Hindoeïsme niet gebruiken en schrijven',
  A5. 'Wij accepteren geen half moslims zoals jou Waldo',
  A6. 'Jij bent moslim, geen hindoe he Waldo',
  A7. 'Jij bent niet in staat om op een hoog niveau te denken Waldo',
  A8. 'Jij moet duizenden euro's betalen als ik jou als brahmaan iets moet leren over het Hindoeïsme', enz enz.
  A9. Herhaaldelijk werd mij de toegang en participatie ontzegd door Hindoe organisaties, omdat ik tot een lagere, paria kaste behoor. Sociale verstoting uit een hele kaste of sociale gemeenschap is iets dat typisch hindoeïstisch is en het doet heel veel pijn als je het zelf meemaakt aan den lijve, zo is mijn hele leven al.
  A10. 'Als je zelfmoord pleegt Waldo, dan is het je karma', dit vertelde een tante (M. D uit Amstelveen) van mij via de telefoon, nadat ik haar vanwege eenzaamheid na vele jaren toch belde, en zij lachte er heel duivels bij en legde koelbloedig de telefoon neer voor mij, wat echt een hele pijnlijke schok was voor mij die dag.
  Juist door al deze negatieve confrontaties met hogere kaste Hindoes ben ik zwaar teleurgesteld in de vieszwarte, onderontwikkelde Hindoe halfaapjes en ook in het hele arrogante mensapendom, en hierom ben ik mijn Hindoe Katten zoontje, Wieroe meer gaan waarderen en nu zijn wij al drie jaar lid van de Partij voor de Dieren.

  [waction0085:17] Zelfs mijn raszuivere Hindoe vader heeft mij toch altijd ook kapot gediscrimineerd en vaak meedogenloos de grond ingetrapt, en hij heeft vaak herhaald dat ik niets weet over het Hindoeïsme en de fundamenten niet ken en het nooit zal kunnen begrijpen, omdat het een te hoog niveau is voor mij. Mijn half moslim afkomst speelde hierbij een grote rol. Ook het feit dat ik geen ingenieurs titel kon behalen, speelde een grote rol bij mijn vader om mij nooit te accepteren als volwaardige zoon. Ook mijn niet blanke afkomst speelde toch altijd mee en er was altijd veel ruzie en te veel meningsverschillen. Maar mijn vader heeft mij nooit iets geleerd over het geweldige Hindoeïsme van hem, omdat mijn ouders gescheiden waren na mijn zevende jaar en ik zonder enig geloof ben opgevoed in Suriname door mijn moslim moeder, en alleen het geloof in geld als God, darwinisme en extreem materialisme kende vroeger. Pas na mijn 25ste jaar heb ik mijn eigen dewanistisch geloof ontwikkeld, en dit zal toch een nieuwe, futuristische, technocratische stroming moeten worden van de hele oeroude Sanathan Dharma, met vele nieuwe abstracties en gemathematiseerde Hindoeïstische filosofieën.

  [waction0085:18] Veel Hindoes geloven gewoon heilig in hoger niveau en lager, ook qua kennis en denken. Denken op een hoger niveau domineert de hele gedachtewereld van de meeste vieszwarte Hindoe halfapen die ik ontmoette en jarenlang toch bleef bellen om hen hele psyche te doorgronden, en hierom wil ik nu meer fundamentele research doen om te ontdekken waarom de zwarte rassen zo inferieur zijn in geestelijke, rationele en intellectuele zin. Een fundamenteel aspect van Hindoe mensaapjes is dat zij er toch heilig in geloven dat zij door een strikt vegetarisch (hindoeïstisch) dieet op een hoger niveau kunnen denken, en ook automatisch hoger en reiner zijn, dan iemand die vlees en vis eet. Daarom discrimineren de vegetarische Hindoes altijd de vleesetende Hindoes als lagere Unterkoelies en ze gaan nooit bij zulke onreine, lagere, sudras en chandalas thuis eten. Hierom is de hele Hindoewereld zwaar verdeeld en versplinterd in vele kasten, sekten, en demagogische individuen die feitelijk toch gewoon in hedonisme geloven en dat ook praktiseren.


  [waction0085:19] Een pure neger, halfneger of quadroon of andersoortige mixtype zal nog zwaarder gediscrimineerd worden door de 'hogere', raszuivere Hindoe (brahmaanse) halfapen en in Suriname jagen Hindoes hen gewoon weg uit mandirs, wat toch vreselijk racistisch is en diep triest. Hierom is er zoveel haat en nijd nu tussen negers en Hindoes in Suriname, Guyana en alle overige landen waar deze twee zwarte rassen met elkaar moeten samenleven. Deze onderlinge rassenhaat tussen de Afroachtigen en Hindoeachtigen is helaas toch biologisch, seksueel, spiritueel, grotendeels religieus, linguïstisch en volgens mij zelfs metafysisch geworteld en hierom onoplosbaar, dus het is geen simpel probleem waar ik nu over schrijf. Ook negers haten de koelies en hindoe halfapen als de pest, dus de haat en discriminatie zijn wederzijds. Vaak is er in de harde praktijk een zuiver biologische blokkade, onderlinge wantrouwen en miscommunicatie tussen deze twee zwarte rassen (Afros en Indiase koelies) om te communiceren, om vrij met elkaar te seksen en om intelligent samen te werken in een vrije, democratische natie. Oplossingen hiervoor zijn echt moeilijk te ontwikkelen, omdat er natuurlijke biologische rasverschillen zijn tussen Afro en Hindoe rassen: o.a. penis lengte, penis dikte, kutgeilheid meiden, testosteron spiegels, seksuele paardriften, libido verschillen, seksuele dominantie, genetische dominantie, fysieke ongelijkheid, evolutionaire verschil ratio, natuurlijke intelligentie, cognitieve verschillen, aangeboren geloof, natuurlijk dharmisch verschil, genetische taal capaciteiten, genetisch aangeboren historische basis identiteit, natuurlijke paarfractal, enz. enz. Het is een delicaat thema, maar toch moet de dialoog voorop gesteld worden om Suriname effectief te bevrijden en een WIN/ WIN situatie te creeren voor alle NIET BLANKE rassen en volkeren uit mijn Switie Sranang van het verre verleden. Wieroe denkt ook actief mee nu en hij heeft de allerbeste oplossingen en stelt voor om iedereen in Suriname te bekeren tot het BONOBO geloof, zodat alle conflikten via sociale en intense seksuele verbroedering worden beslecht, lekker bloot, ongeremde Soso Lobi en via interraciale harmonie.

  [waction0085:20] De harde, naakte waarheid over het feit dat ik een ongeneeslijk zieke psychiatrische patiënt ben is beter om nu maar te vertellen. Ik heb jarenlang zwaar geleden en wilde heel graag doodgaan, door zelfmoord te plegen in mijn zelfmoord flat hier in Delft Zuid, en helaas, ik was nooit sterk genoeg om echt de gratis lift te nemen naar de zestiende verdieping om te springen en dood te gaan; m.a.w. mijn zwakheden hebben mijn leven op wonderbaarlijke wijze nu gered en ik kom letterlijk uit de psychotische, suïcidale, manische en paranoïde doden werelden; en hoe gek het ook klinkt nu heb ik toch het vreemde gevoel dat ik gewoon niet dood kan gaan. Ik besta nu in de Schimmenzone in kwantum technische zin, soms ben ik de dodenwereld, soms ben ik in de levende wereld en soms ben ik precies tussen beide in, in alle twee tegelijk of zelfs in geen van beiden. De dood en het leven zijn kwantum technische toestanden in theorie met elk aparte entropische waarden van geordende chaos en ongeordende chaos. Leven is kwantum technisch gezien in theorie een toestand van geordende chaos en de entropische waarde ervan is lager dan van de dode toestand.


  [waction0085:21] Maar helaas de cumulatieve geestelijke en psychische schade zijn nu toch onherstelbaar, en ik weet al dat ik niet erg oud zal worden, nu houdt nieuwe medicatie mij stabiel en het heeft mijn zelfmoord en diepere suïcidale depressies toch succesvol voorkomen tot nu toe. Dus feitelijk ken ik mijn hele toekomst nu al en ik hoef er niet veel van te verwachten of mij hoge illusies te maken. De kans dat ik komende tien jaar een hersenbloeding krijg of zelfs een hartaanval is erg groot, want ik ben een schildklier patient en de internist heeft zwart op wit verklaard dat ik een verhoogde kans heb op hart en vaatziekten. Dus hier is niet veel meer aan te doen, tel daarbij op dat ik afgelopen jaren vreselijk instabiel was, dus mijn lot is al getekend door de ziljoenen Hindoe goden en godinnen, inclusief Allah, Jezus, JHWH, Boeddha, Lucifer, Satan, enz.


  [waction0085:22] Noot: nog 'gistermiddag', d.d. zondag 13 maart 2016 heeft iemand in mijn flat zelfmoord gepleegd door te springen van de hoogste verdieping in mijn hoogbouw flat () hier bij Delft Zuid is de favoriete zelfmoordflat nu van Zuid Holland, al sedert de jaren 70 toen het werd gebouwd. Tijdens de EK van 2005 hoorden mijn ex vrouw en ik iets na middernacht iemand vallen van een hogere verdieping, en toen wij gingen kijken buiten, zagen wij dat een lange, blanke, Hollandse man zelfmoord had gepleegd door bloot te springen naar zijn verlossende dood naar Allahloka. In 2010 pleegde de heer Gerard de Wit hier zelfmoord door te springen vanaf de zestiende verdieping waar hij woonde en ik heb zijn bloed die middag nog gezien op de grond naast de hal waar hij op te pletter was gevallen. Deze blanke Hollandse man zat in het bestuur van de Nederlandse Volks Unie, een Hollandse extreem rechtse (neonazi) organisatie en ik had vaker oogkontakt met hem in de lift van mijn flat, maar het lukte mij nooit om met hem te communiceren of een gesprek aan te gaan, wat toch jammer is, want tot op heden denk ik nog hieraan terug. Deze meneer, Gerard de Wit was actief op vele extreem rechtse forums en hij kende mij zeker, maar toch wilde hij met mij als viesbruine koelie aapje nooit enig sociaal of vriendschappelijk kontakt en ik moet toegeven dat heel veel blanke Hollanders precies zo denken als hem en geen enkel persoonlijk kontakt willen met al die onreine, gekleurde en zwarte Untermensapen in hun land.

  [waction0085:23] Wieroe, mijn enige Hindoe katten zoontje sterft zelf binnen 5 jaar en hij miaauwde vaker naar mij dat ik na zijn dood naar Suriname moet gaan om daar te sterven op mijn Janambhoomi (heilige geboortegrond) zoals Rama ook deed in de Ramayan van de Hindoeachtige, gepigmenteerde rassen uit het oude India. Hierom wil Wieroe dat ik nu dit FB/SS project ontwikkel en het ook daadwerkelijk realiseer komende vijf jaar voor hij gestorven is, want hij wil hier ook getuige van zijn in zijn huidige katten gedaante, die een reïncarnatie is van de ziel van een levend verbrande Arabische schrijver uit de tien Duistere Europese Christelijke Middeleeuwen.


  [waction0085:24] De dood is mooi, als je leven alleen uit lijden, sociale verstoting, verdriet, eenzaamheid, pijn, haat, leegte, mislukkingen en innerlijke gevoelloze kille kou bestaat. Daarom moet ik deze maand nog mijn euthanasie wilsbeschikking maar opstellen en indienen bij mijn huisarts. Ik zal het openbaar maken en ook mijn verzekering ervan op de hoogte stellen. Al mijn boeken en teksten overleven mij en Wieroe dus dat is dan onze nagedachtenis en zuivere kennis offers aan Altecrea, de Grote Moeder Kat, en alle overige ziljoenen Hindoe Goden en Godinnen, incl. Jezus, Allah, Jehovah, Boeddha, Krishna, Kali Maata, Namagiri alsook de duivelse Sheytan, Satan, Rawans, Lucifer, Baal, enz. enz.

  [waction0085:25] Dankzij Wieroe leef ik nu nog en hij is degene die toch jarenlang mijn zelfmoord effectief heeft voorkomen en nu heeft Wieroe mijn hele chetan (bewustzijn) dus kwantum technisch geteleporteerd naar Bilar Ka Loka, de hogere spirituele planeten van de Katten. Ik ben nu kwantum technisch dus verstrengeld met Wieroe en via deze kwantum wifi link denken Wieroe en ik samen na over alle teksten die wij hier in onze werkkamer typen met onze zes poten samen. Hierom is het waar dat ik nu niet menselijk meer ben vanuit kwantum technisch oogpunt en niet meer als een gewone, normale, gezonde mensaap op twee poten kan denken. Klinkt raar maar dit is mijn geestelijke belevingswereld nu, en ik leef nog dankzij Wieroe, mijn enige, slimme Hindoe Nazi (homo) katten zoontje uit Delft Kennisstad.


  [waction0085:26] Zonder Wieroe zou ik zeker allang zelfmoord hebben gepleegd nadat mijn lage kaste hindoevrouwtje wegliep met een andere hogere, potentere koelie loser op 10 november 2008 en ik dus alleen verder alles moest uitzoeken, na het platonisch gestrand huwelijk (laatste drie jaar waren wij broer en zus) gedurende ruim acht jaar met mijn ex vrouwtje, die mij vaak honend loser noemde en uitlachte om mijn fysieke minderwaardigheid en waardeloosheid als (hetero) man. Jazeker, als reïncarnatie echt bestaat dan zal de dood voor mij een heerlijke verlossing zijn uit de lijdensweg in mijn huidige waardeloze, viesbruine, korte, zwakke, te kleingeschapen, inferieure koelie aapachtig lichaam, dat ik vroeger extreem haatte, verafschuwde, geselde en elke dag vervloekte. Feitelijk biedt het (duivelse) Hindoeïsme mij alleen de dood door zelfmoord als enige hoop om mijn lijdensweg te stoppen en dit kreeg ik ook te horen van diverse Hindoes en Arya Samajis. In India weten alle lagere kaste Hindoe Untermensapen dit ook en vaak bidden zij hierom in mandirs van hogere kaste brahmanen om snel te mogen sterven, en zij offeren dan vaak ook al hun zuurverdiend goud als Daan (geschenken aan hogere (blanke) brahmaanse afgoden) en houden zichzelf zo generaties lang arm, zwak, minderwaardig, dom en lager. Het Hindoeistisch kastenstelsel verdoemd alle lagere kasten d.m.v. de leer van karma en reincarnatie (Leer van de Vedanta) en het is een feodaal Brahmaans onderdrukkings- en uitbuitings stelsel met alleen de dood als hoop, eventueel door rituele zelfmoord, als je uit een lagere, chamar, pipo kaste komt. Hierom is het Hindoeisme (incl. de Arya Samaji, en de vele Hindoe sekten en stromingen) in wezen a.h.w. letterlijk een inferieur zelfmoord geloof van vieszwart gepigmenteerde, lagere Untermensapen met een Indiase achtergrond.


  [waction0085:27] Het geheime en heimelijke anti-Hindoe en anti-koelieman beleid van de Afro dictatuur in Suriname is nu begonnen om de Hindoestanen economisch te vernietigen, en dit doen zij via echte discriminerende maatregelen tegen de Hindoestaanse padi boeren uit Nickerie. Veel Hindoestanen uit Nickerie verarmen hierdoor en plegen nu zelfmoord door de hoge schuldenlast en het verlies van toekomst perspectief voor hun vrouw en kinderen. Hierom moeten alle Hind(o / u / oe)stanen zich nu toch bundelen in FB SS en strijden om Suriname resoluut te bevrijden uit de wurggreep van surinegers uit de Bouta clan die toch allemaal radicale koeliehaters zijn en heel Suriname naar de afgrond en verdoemenis geholpen hebben. Ja, Suriname heeft nu al 35 jaar een Afro dictatuur en het is echt diep triest, want alle zwarten uit dit land zijn hierdoor kapot gemaakt en de armoede in getrapt. Zie de tekst uit Starnieuws:


  [waction0085:28] Referentie tekst uit starnieuws, m.b.t. Discriminatie van Hindoestanen in Suriname, hele Afro Apartheids beleid in dit onderontwikkeld negermeerderheids apenstaatje.
  Titel: Jairam: Kwaliteit padie enorm achteruit gegaan
  12 April 2016, 05:32
  Soedeschan Jairam, voorzitter PVF, tevens landbouwdeskundige.

  De slechte financiële situatie waarin de boeren verkeren, heeft haar weerslag op de kwaliteit en de opbrengst van de padie. Soedeschand Jairam, voorzitter van de Politieke Vleugel van de FAL (PVF) zegt dat veel boeren een opbrengst van lager dan 4 ton per ha hebben behaald. Bij de weging van het product blijkt ook dat het korrelgewicht veel lager is dan normaal.

 • http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/34697

 • [waction0085:29] Ons Switie Sranang is ons paradijs en wij moeten hard werken aan de Bevrijding van Suriname, om dan ook lekker te gaan dansen op straat zoals te zien is bij het onderstaande erotische, Bigi Pokoe dansfeest van One Man. Elke Hindoestaanse meid uit Suriname zou verplicht moeten worden om hieraan mee te doen, in de stijl van de film 'Wan Pipel' en volgens de Afrikaanse Bonobo mantra 'Soso Lobi' zodat er door de seksuele versmelting toch supersnel, binnen een generatie een nieuw hyperdynamisch gepigmenteerd Afro-Hindoeras kan ontstaan in Shri Rama ka Desh, als overzeese deelstaat van India, om daarna tien miljoen Indiase Hindoe mensaapachtigen te verwelkomen als mede tafel-, werk- en seksgenoten, die gezellig halfbloot mee kunnen dansen bij deze Saya Street Parties in onze PIKzwarte tropische paradijsje.

  [waction0085:30] Afro Surinaams straatfeest, met mooie halfblote, erotische dansen in Bigi Pokoe stijl.
  Titel: One Man - Saya Street Party (suriname) 27/04/2014
  Kanaal van 2bromf
  Gepubliceerd op 9 mei 2014
  " Categorie
  o Muziek
  " Licentie
  o Standaard YouTube-licentie
  Deeplink naar youtube:

 • https://www.youtube.com/watch?v=0tVY7w3viqk&nohtml5=False

 • [waction0085:31] Ter besluit leuk liedje uit jaren '70 toen ruim 100.000 surikoelies en surinegers wegvluchtten uit Suriname om te gaan rentenieren in HOOG Arisch Nederland van de lekker luie WW. Juist hierdoor kregen de sluwe koloniale blanke VAMPIERS een gouden kans om tientallen miljarden dollars en euro's meer te verdienen aan het laatste Post Koloniale uitbuitingsproject in Suriname, zgn. bauxiet winning en aluminium smelterij van Afobaka met gratis energie uit het van Blommenstein stuwmeer.
  Henk en de Stainless Steelband - Wij willen WW

 • https://www.youtube.com/watch?v=N-YRpPRj_98
 • [waction0085:32] Nog een ding wil ik kwijt: mijn leven in Nederland na ruim 30 jaar verblijf is gewoonweg letterlijk KUT KUT, grote, gore viesbruine KoelieKUT en ik maak er geen geheim van dat ik een KUThomo hoeren verleden heb in Nederland dus als ik zeg mijn leven in Nederland is KUT dan is het ook letterlijk zo. Mooiste aspect van een KUT, en dit weet elke vrouw, dat een kutje flink kan doorbuigen, rekken en krokodillen tranen vergieten van SM genot, en hierom kan een kut niet makkelijk barsten of kapot geneukt worden. Een KUT kan je niet doodneuken en hier is elke hete meid wel trots op. Precies zo weet ik nu dat ik ahw gewoon niet dood kan gaan. Maar mijn heimwee naar Suriname, na 30 jaar verblijf in Nederland is nu moordend; het laatste bezoek aan Suriname van mij was in november 2000, en nu heb ik met niemand uit mijn janambhoomi land meer kontakt.


  [waction0085:33] Wij sturen binnen enkele weken een advies brief aan de President van Suriname, Desiree Delano Bouterse met een verzoek om serieuze samenwerking. Maar de gedachte dat Suriname nu toch een dom, achterlijk onderontwikkeld Afrikaansachtig negerlandje is geworden maakt mij toch depressief, wanhopig en suïcidaal elke dag, want ik word achtervolgd door hallucinaties en paranoïde angsten dat nu alle Hindoemeisjes in Suriname in tientallen supergeheime verkrachtingskampen opgesloten zitten en hele dag gemarteld, gegangbangd en verkracht worden door duizenden beestachtige negers met superieure negerlullen en wel gillend ervan genieten elke dag. Ok, feit is wel dat nu bijna alle hindoestaanse meisjes elke dag vingeren in het geheim over lekkere lange, dikke, romige, superieur neukende negerlullen en feitelijk moet men hen toch absolute vrijheid geven om echt vanaf negenjarige leeftijd al lekker te gaan spelen, jengelen, zuigen en uitneuken met deze OERsurinaamse, lange, PIKzwarte, giftige negerpikken, om lekker genietend met bruine, hete koelieslet dijen wijd en hoog gesurinamiseerd te worden binnen 1 generatie. De vervloekte, kankerachtige negerhaat van racistische Hindoes en Hindoestanen is de echte oorzaak van alle problemen in Suriname want dat blokkeert elke nationale eenheid, vooruitgang en eensgezindheid in dit negerland. Verplicht vernegeren, in seksuele zin, eventueel met zachte en/of harde dwang van alle hindoemeiden moet nu maar verplicht worden via een systematisch rassenbeleid ism het machtige Afro Surinaamse leger dat loyaal is aan de huidige president en starter van de Afro dictatuur na zijn coup van 1980. Elk Hindoestaans meisje of vrouw in Suriname zou nu meteen verplicht moeten worden om een paar negerlullen te proeven en te voelen in het belang van nationale eenheid en (seksuele) verbroedering in het Afro Surinaamse paradijs van de toekomst. De Surinegers moesten dit al 36 jaar geleden gedaan hebben om al die racistische en negerhatende hindoes maar direct op harde wijze genetisch te assimileren en effectief te versurinamiseren. In Pakistan heeft men dit direct aangepakt via systematische massa verkrachtingen van ruim 34 miljoen Hindoemeiden vanaf 1947 tot heden en die vonden het altijd zo lekker dat zij zich daarna spontaan, bevredigd, gelukzalig en vrijwillig bekeerden tot de Hindoehatende islam.


  [waction0085:34] Ter besluit, dewanistische constraint, en multispectrale dewanistische zegen

  Dit is de nieuwste Dewanistische constraint:

  'Wordt zo perfect als de Surinaamse fajalobie die schoonheid en geurige liefde schenkt aan iedereen in de hete, exotische tropische jungle van Switi Sranang'.

  Veel succes met uw professionele Afro dictatuur in Suriname,
  Miaauw vaker naar de zon,

  Hierbij verblijven wij,
  met de volgende tekst als afsluiting:
  Onze intelligente, multispectrale dewanistische zegen, wens en boodschap aan u allen.

  De Grote Goddelijke Moeder Kat, Altecrea, God, Ana, Jezus, Boeddha, Jahweh, Allah, Krishna, Laxmie Maata, Durga Maata en alle resterende ziljoenen Hindoe/ Vedische goden en godinnen zullen u zegenen met de zuiverste darshan uit Krishnaloka. (Dewanistische Boolean logica leert:
  1) als het spiritueel regent op uw lichaam, geest, ziel en hele zelf, dan gooit elke god(in) telkens een druppel water naar beneden als darshan om u te zegenen;
  2) hoe meer goden en godinnen u zegenen, hoe beter, omdat een groter aantal regendruppels van hen allemaal uit de hemel leiden tot meer zegeningen van boven).

  Miaauw vaker naar de zon,

  Hoogachtend,

  Dewanand,
  GOUDbruine mensaapje en Hindoeschrijver
  en

  Wieroe,
  de slimme Hindoe Nazi (homo)Kat uit Delft kennisstad;

  Wij zijn NIET negroïde, NIET blanke, NIET lange, NIET grootgeschapen ('LAAR' [ 20,3 cm) en NIET menselijke Hindoe Fundamentalisten uit Delft Kennisstad en KKK-Apartheidsstad nr. 1 van Nederland.
  (Technocratische Hindoe fundamentalisten van de futuristische dewanistische stroming van de klassieke zuivere, oeroude Sanathan Dharma, zoals het was in ons oude Dharti Maata, zgn. Aryawart, ons heilige Mother India van ruim 5000 jaar geleden).
  Planet of the intelligent Hindu chimps

  E: @ziggo.nl
  Delft, Nederland
  Website: Kritisch Podium Dewanand
  URL: http://www.dewanand.com

  PS 1
  Dit document is officieel bekrachtigd en ondertekend door Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje met zijn poot-/ handtekening, zie hieronder:  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe

  ===== [waction0085:35] Persbericht: Project FB-SS:
  'Attack of the Indian Sarnami (COOLIE) Apes'

  Delft, donderdag 5 mei 2016

  Betreft: Openbare brief aan Ambassade van de Republiek Suriname

  Onderwerp: Bevel van Wieroe de Grote, onze Delftse Katten Fuhrer:
  AUB, Start/ Stop GENOCIDE Hindoes in Suriname uit Indiase Sarnami Apen Stam

  [waction0085:3] Onze Delftse UberKatten Fuhrer, Wieroe de Grote verzoekt u allen om de Surinaamse Afro dictatuur te ontmantelen in 2016, danwel binnen een termijn van vijf tot 18,88 jaar, en de macht over te dragen aan zijn Hindoe Nazi (homo) katten legertje uit Kennisstad Delft.

  De 36-jarige stadsneger dictatuur heeft Suriname netto alleen ellende, pijn, verdriet, vluchtelingen en te veel lijken opgeleverd en veel Hindoes en Hind(o / u / oe)stanen in Nederland en Suriname zijn het nu totaal zat.

  Wieroe's Hindoe Nazi kattenlegertje hier in Delft bestaat uit duizenden zwaar bewapende slapende cellen in warme, luie mandjes bij de open Hollandse haard en dit Katten leger kan elk moment ontwaken en Suriname aanvallen als paratroepen uit de Himalaya, waar zij een oppermachtig Indiaas katten leger hebben met Brahm Astras en Vimanas.

  Ook kan Wieroe nu rekenen op ondersteuning vanuit de internationale Hindoe Katten diaspora legers die goed getraind zijn en een vaste commando basis hebben in Fiji, Mauritius, en Tamil Nadu.

  Dus alle neger katjes in Suriname zijn nu gewaarschuwd door onze Delftse Katten Fuhrer, Wieroe de Grote.

  Ja, XXLLUULL-neger katertjes logisch dat de uitgenaaide Hindoe poesjes ooit genoeg krijgen van jullie GELUL, gemiaauw, gelik en genaai en aan gaan vallen met scherpgeslepen anale vibrators om jullie in je lekkere, geile, zwarte Afro reet terug te pakken.

  Alleen door de mantra 'Soso Lobi' en 'Wan Pipel' kan Suriname een (seksuele) eenheid in verscheidenheid worden, dus leer alle Surinaamse katertjes en poesjes nu om professioneel te gaan naaien met Duitse Singer uitnaaimachines uit 1940 in alle standjes uit de Kama Sutra voor krasse koelies.

  W.G. poot-/ handtekening

  Dit document is officieel bekrachtigd en ondertekend door Wieroe, mijn slimme Hindoe Nassie (homo) katten zoontje met zijn poot-/ handtekening.

  Wieroe en Dewanand
  NIET BLANKE HINDOE FUNDAMENTALISTEN

  Kennisstad Delft, Nederland
  E: ziggo.nl
  Kritisch Podium Dewanand
  url: www.dewanand.com

  deeplink doc: 6961 Woorden 17 Pagina's
  http://www.dewanand.com/waction0085.htm
  /////////

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved