Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

De perfecte Hindoehoer

Klik op de foto om het helemaal te zienOfferaar    Dewanand
Offercode   wfor1260
Offerdatum   18 augustus 2008

Waarschuwing vooraf
Hierbij worden normale vrouwen geadviseerd om deze tekst geheel te negeren en zich niet teveel te laten beïnvloeden erdoor. Consumptie van deze heilige tekst geschiedt geheel op eigen risico en uit vrije wil.

Inhoud
Waarschuwing vooraf
1. Inleiding
2.1. (citaat) Karmaleer voor de hindoehoer
2.2. (citaat) Absoluut geloof koeliehoertjes
2.3. (citaat) Nauwe synthetische vagina
4. Hindoehoertje vanaf jeugdjaren merkbaar
5. Hoeren zijn noodzakelijk in elke maatschappij
6. De natuurlijke hoer
7. De bewuste keus om Hindoehoer te worden
8. De Hindoehoer offert haar lichaam op
9. De meeste Hindoehoeren zijn vegetarisch
10. De vagina van een Hindoehoer
11. De Hindoehoer schenkt verlichting aan de man
12. Rijkdom en uurtarief van de Hindoehoer
13. Gratis seva-seks uurtjes van Hindoehoeren
14. De Hindoehoer bidt eerst voor zij zich laat uitnaaien
15. De Hindoehoer is een godin op aarde
16. De Hindoehoer weet alles over seks
17. Het reine lichaam van de Hindoehoer
18. De perfecte Hindoehoer is een asceet
19. De Hindoehoer wordt sannyasin na haar vijftigste
20. Mantras en verzen van de Hindoehoer
21. Seksagenda Hindoehoer, een normale werkdag
22. Ter besluit
23. Disclaimer Dewanand

1. Inleiding

De hoer speelt in elke maatschappij een heel belangrijke rol voor jonge en behoeftige mannen, maar wordt het meest gehaat en gediscrimineerd. In deze tekst met offercode wfor1260 zal onderzocht worden hoe de innerlijke software (het geloof en de denkwijze) van een perfecte Hindoehoer eruit ziet en hoe zij dient te leven, om de ultieme perfecte hoer te worden en om zo haar karmische plichten keurig te vervullen.

Over de Hindoehoer heb ik al enkele teksten gepubliceerd, die hieronder geciteerd zullen worden.

(begin citaat)
2.1. (citaat) Karmaleer voor de hindoehoer

Om de zaak echt totalitair aan te pakken, dient elk koeliemeisje eerst geïndoctrineerd te worden met de karmaleer voor de hindoehoer, waarbij zij absoluut dient te geloven dat zij geboren is om als hoer te leven, tot haar dood. Een karmische hoer is een meisje, die haar vuile stoffelijke lichaam en haar heilige vagina en borsten geschonken heeft aan alle behoeftige mannen, en in wezen gekozen heeft om niet meer te bestaan, als mens, want dat is niet meer nodig. Een karmische hoer gelooft dat zij geboren is om de smerigste seksuele behoeften van het lagere mannelijk geslacht te bevredigen, in het belang van alle levende wezens. Zij gelooft dat het haar heilige plicht is om de wereld met haar vagina te pacificeren. De mantra 'make love, no war' is voor haar de heiligste klank ter wereld. Zij gelooft dat zij reeds miljoenen jaren lang reïncarneert op aarde, om als hoer te leven en dat zij nu het hoogste hoerenniveau heeft bereikt na duizenden reïncarnaties, in het belang van een pacifistische wereld. Immers elke man zal gelukkiger worden na genoten te hebben van het geofferde lichaam en geslachtelijke openingen van een karmische hindoehoer.

2.2. (citaat) Absoluut geloof koeliehoertjes

Elke koeliemeisje dient eerst een jaar lang geïndoctrineerd te worden, met de religieuze filosofie dat het haar karma is om levenslang als hoer te leven en dat zij dit als een heilige plicht dient te beschouwen. Zij is in wezen de goddelijke Laxmi van onze moederlijke wereld, maar zij heeft haar vuile lichaam, borsten en vagina geofferd, omdat zij een hoger levensniveau heeft bereikt en dit leven niet meer nodig heeft. Een karmische hindoehoer heeft in wezen zelfmoord gepleegd en haar ego totaal vernietigd, om opnieuw geboren te worden, als een verlichte straatslet, die levenslang verdoemd is om op haar rug te liggen en dagelijks doorboord te worden door de genadeloze en agressieve geslachtsdelen van tientallen mannen. Haar lichaam heeft zij weggegooid in het riool van de wereld, kleren heeft zij in wezen niet meer nodig, haar ziel is dood, maar haar innerlijk is zuiver en geestelijk blijft zij eeuwig maagd, omdat er geen plaats meer is voor een man in haar hart. Zij houdt van mannen, maar zij kan alleen diepe spirituele liefde voelen voor de hogere en onstoffelijke kosmische scheppingskrachten.

Het absolute leven als koeliehoer is heilig voor een meisje, die heilig gelooft dat zij geboren is om als een karmische hoer te leven tot de dood. Door haar lichaam te offeren aan alle mannelijke rioolratten wordt haar stoffelijke lichaam smerig, etterig en stinkend, maar haar geest en ziel blijven zuiver, hoger en worden tijdens elke uitnaaidag steeds verder gezuiverd van alle karmische zonden, totdat zij na tientallen jaren straalt als een fonkelende diamant, van vele miljoenen jaren. In wezen gelooft een karmische hoer dat zij niets waard is, maar zij weet dat elke man ter wereld ernaar verlangt om haar te bezitten, om gedurende eindeloze milliseconden te genieten van haar nauwe geile vagina, mond of van de andere erogene zones.

Elke man die doordringt in de stralende vagina van een karmische koeliehoer zal gedurende het hoogtepunt verlost worden van alle leed en paradijselijk genot ervaren, van duizenden schone maagden uit het echte hemelse paradijs. Een bruine koeliehoer is dus het echte paradijs op aarde voor de behoeftige man, die zijn kleinzielige en egoïstische seksuele behoeften wil bevredigen, als een gevangene van de stoffelijke wereld van verschijnselen, vreemde manifestaties en zinloze handelingen.

Om een multinational te bouwen met een paar miljoen koeliehoertjes dient de zaak dus op kapitalistisch fascistische wijze opgebouwd te worden. Elk koeliehoertje werkt zonder loon voor de multinational, maar krijgt wel de garantie dat zij elke dag voedsel, gerieflijke kleding, beeldige sieraden, medische verzorging en onderdak heeft, tot haar dood. Er moet dus een karmische arbeidsovereenkomst getekend worden met de multinational, waarna het koeliehoertje 24 uur per dag beschikbaar is als arbeidskracht en product. De samenleving zal alles eraan moeten doen om de koeliehoertjes te accepteren en hen ook te respecteren. Het hoerig stigma van taboe en vies dient dus radicaal vernietigd te worden, zodat elke man probleemloos gebruik kan maken van de diensten van de koeliehoertjes en via creditcards, automatische incasso of online machtigingen kan betalen in het bordeel van de koeliehoertjes. De tarieven dienen zodanig aangepast te worden, dat in de beginfase alle concurrenten geruïneerd worden, totdat de koeliehoertjes een regionaal monopolie hebben en hun prijzen flink kunnen verhogen, om flink wat geld te verdienen.

2.3. (citaat) Nauwe synthetische vagina

Nogmaals wil ik met klem erop wijzen dat bovenstaand voorbeeld slechts hypothetisch is. In theorie zouden Hindoestanen toch serieus moeten overwegen om de natuurlijke aangeboren talenten en capaciteiten van de ruim tienduizend koeliehoertjes in Nederland maximaal te benutten, om gewoon grof geld te verdienen en om maximaal te integreren in de Nederlandse samenleving. Desgewenst kan elk hindoehoertje voorzien worden van een nauwere synthetische vagina (of replica van een pornoster), zodat een condoom dan overbodig is en de klanten beter bediend kunnen worden. Doordat de hindoehoer in feite samadhi heeft bereikt, heeft zij haar eigen vagina, baarmoeder en eierstokken niet meer nodig, want zij is dan geofferd aan de vurige lust van Shiva.

(einde citaat)

Bron: Kritisch Podium Dewanand
Titel tekst en link:

 • Theorie kapitalistisch fascisme
 • Offercode WFOR1147
  Offerdatum dinsdag 23 augustus 2005

  Het vervolg en de perfectionering van het betoog over de Hindoehoer volgt hieronder.


  4. Hindoehoertje vanaf jeugdjaren merkbaar

  Niet elk hindoemeisje is geboren om een Hindoehoer te worden. In elke populatie van Hindoemeisjes is slechts tien procent ideaal geschikt om zich tot Hindoehoer te ontwikkelen. Het gedrag van zulke meisjes in hun jeugd kan wel erop wijzen dat het hun karma is om een perfecte Hindoehoer te worden als zij volwassen zijn en iedereen moet hen levensbestemming dan accepteren en respecteren. Jonge meisjes die geboren zijn om later Hindoehoertjes te worden, zijn te herkennen aan de volgende kenmerken:

  - Een mooi en verleidelijk uiterlijk.
  - Vrij goed ontwikkelde schaamlippen op jonge leeftijd, met een grote uitstekende clitoris.
  - Opmerkelijk verlangen om kontakt te hebben met mannen.
  - Prikkelende invloed op mannen.
  - Vrij grote seksuele drift, en sensuele, grote, stralende ogen vol seksuele wellust.
  - Hoge seksuele intelligentie.
  - Vroeg beginnen met seksuele handelingen, zoals vingeren of penetratie met eigen vingers.
  - Aangeboren verlangen om een man te bevredigen.
  - Aangeboren verlangen om met meerdere mannen naar bed te gaan, dus van nature ongeschikt voor het saaie monogame heterohuwelijk.
  - Aangeboren verlangen om een man te dienen, natuurlijke onderdanige houding naar mannen toe, die hiervan automatisch opgewonden van raken.
  - Slecht ontwikkeld moederlijk- en zorg-instinct vanaf de jeugdjaren. Speelt niet graag met poppen en babies, maar toont meer interesse in mannen.

  Meisjes die voldoen aan al deze eisen kunnen zich op latere leeftijd ontwikkelen tot perfecte Hindoehoertjes, maar niet allemaal ondergaan dit lot. De sociale druk om te trouwen en een monogaam seksleven te leiden is immers te groot en soms worden zulke meisjes afgeranseld door hun ouders, om minder hoerig gedrag te vertonen en bloeden dan vroegtijdig dood.


  5. Hoeren zijn noodzakelijk in elke maatschappij

  De hoer is onmisbaar in elke menselijke maatschappij, want zij schenkt verlichting en genot aan behoeftige mannen. Uit onderzoek blijkt dat kontakt met hoeren ervoor zorgt dat mannen minder snel het criminele pad opgaan, want de hoer kan hen kalmeren en ontspannen. Een hoer geeft het leven van een behoeftige jongeman een richting en leert hem om te genieten van het leven. Ook leert hij zijn seksuele spanning te ontladen in haar lekkere vagina, die wijd open voor hem wordt gehouden, tijdens het seksuele kontakt. De hoer is de ontvanger van alle spanningen van een jongeman en ontlaadt of neutraliseert de agressieve krachten in de maatschappij. Hierom moet men hoeren respecteren in de samenleving en hen met respect behandelen.

  Een maatschappij zonder hoeren is niet normaal. Als men de hoerige meisjes opsluit en onderdrukt dan zullen de problemen in de samenleving alleen maar groter worden, omdat meer mannen onbevredigd worden en gefrustreerd raken. Elk meisje moet men vrij laten en haar naar hartelust de kans geven om zich tot hoer te ontwikkelen, als zij van nature hiervoor geschikt is en echt hiervoor geboren is. In theorie wil elk jong meisje als hoertje leven, om enkele jaartjes volop te experimenteren met heel veel mannen, voor het huwelijk of voordat zij echt verliefd wordt en gaat trouwen. Ook dit is een natuurlijk instinct van jonge meisjes en men zou de meisjes deze kans moeten bieden, omdat het ook onderdeel van hun natuurlijk karma kan zijn. Een karmische Hindoehoer is echter een apart verschijnsel en gedraagt zich anders dan een gewone Westerse blanke hoer.

  6. De natuurlijke hoer

  Een natuurlijke hoer geniet ervan om met haar vagina geld te verdienen en geniet van de macht die zij heeft, als zij geld vraagt aan een man die haar wil neuken of die zij moet pijpen. Zulke hoeren zijn geen Hindoehoeren, omdat zij niet echt het karma van een natuurlijke hoer hebben. Hoeren die alleen voor geld naaien met een man hebben meestal geen geloof en beschikken niet over spirituele krachten, om de geest van een man te verlichten en om hem het gevoel te geven dat hij in Krishnaloka (paradijselijke planeet van Krishna) is, terwijl hij haar ruw en wild uitnaait. Dit is een van de grootste verschillen tussen een gewone Westerse hoer en een echte Hindoehoer.

  De gewone hoer heeft meestal een traumatisch verleden en is door vele problemen vervallen tot een openbare vrouw. Zij geniet niet van haar beroep als hoer en haat haar lichaam en haar uitgenaaide, verwaarloosde en uitgelebberde vagina. Zij eet slecht, is verslaafd aan drugs of lijdt aan allerlei besmettelijke ziekten. De gewone hoer is ongelukkig en leeft in een hel, waar zij tot haar dood in gevangen zit en haar leven hierom hartgrondig haat. Deze punten zijn totaal anders bij de perfecte Hindoehoer, die over geavanceerde filosofieën en religieuze principes beschikt en deze ook toepast. Dit zal nog uitgelegd worden in deze tekst.

  Nu zal de filosofie van de perfecte Hindoehoer totaal geopenbaard worden, met enkele heilige mantras.


  7. De bewuste keus om Hindoehoer te worden

  Een meisje die jong is en die op een dag ontdekt dat het haar karma is om hoer te worden, kan zich hierop voorbereiden, door zich te verdiepen in de religieuze filosofie van de perfecte Hindoehoer. Er zijn heel weinig jonge meisjes die slim genoeg zijn om hier bewust voor te kiezen, als zij jonger dan zeventien jaar zijn. Heel zelden zal een maagdelijk meisje er bewust voor kiezen om een Hindoehoer te worden en zich eerst jarenlang te verdiepen in het hindoegeloof voor Hindoehoertjes, voordat zij zich laat uitnaaien en ontmaagden door haar eerste klant voor wat geld. Dit komt heel zelden voor. Een Hindoehoer is een meisje die van nature geboren is om hoer te worden en die hierbij bewust kiest voor de Hindoehoeren filosofie, om levenslang vreugde ervan te ondervinden en om heel rijk te worden, door haar werk als tophoertje.

  Vrouwen die opeens als hoer willen leven, kunnen het helemaal perfect doen en ervoor kiezen om een Hindoehoer te worden. Ook blanke vrouwen zijn in staat om perfecte Hindoehoertjes te worden, maar moeten zich dan wel verdiepen en specialiseren in de Hindoehoertjes filosofie van het Hindoeïsme, om gelukkig te worden en om geluk te schenken aan de duizenden mannen die hen gaan uitnaaien, als zij aan het werk zijn. Slechts een gelukkige Hindoehoer kan hoger geluk schenken aan een behoeftige man.

  De bewuste keus om Hindoehoer te worden, hangt af van de intelligentie en de geaardheid van het meisje of de vrouw, die op een dag opeens ontdekt dat het haar karma is om als Hindoehoer te leven. Tegelijk met deze bewuste keus wordt zij dan geestelijk herboren die dag en is dan verplicht om religieuze principes toe te passen in haar leven als de perfecte Hindoehoer.

  Hindoehoer zijn is dus veel meer dan simpelweg neuken voor geld met een heleboel mannen in een bordeel. De perfecte Hindoehoer heeft een superhoeren filosofie en is altijd een heel voorbeeldige en diepgelovige Hindoe. Zij neukt dus niet alleen voor geld met mannen.


  8. De Hindoehoer offert haar lichaam op

  Zelfopoffering is een van de pijlers van het Hindoehoeren geloof. Tijdens elk moment dat een Hindoehoer haar benen uit elkaar houdt en zich gewillig laat uitnaaien door een behoeftige man, beseft zij dat deze daad een heilig offer is aan alle levende wezens van onze gemanifesteerde wereld. Haar vagina is de manifestatie van het paradijs op aarde en dit geloof houdt haar vagina en lichaam eeuwig jong en sappig. Hierom zal een man weinig verschil merken tussen de vagina van een maagd en dat van een Hindoehoer. Uiteraard heeft de Hindoehoer een uitgenaaide vagina, maar het blijft toch eeuwig jong en strak. Elke dag zal zij zware trainingen moeten doen, om haar vagina strak en soepel te houden.

  Het heilige offer van haar hemelse lichaam en vagina is onderdeel van het Hindoehoeren geloof. De Hindoehoer kent de Veda's en alle andere heilige Hindoe geschriften en weet hierom dat zij alleen leeft om de schepping van Brahman te dienen, door karma yoga te beoefenen. Haar vorm van karma yoga is om haar benen wijd te houden en om haar lichaam te laten doorboren door heel veel mannen, wat haar echter geen pijn of verdriet bezorgd, want zij doet het met plezier en zij houdt van de seks met een man. Door elke dag haar benen gewillig te spreiden dient zij de hele schepping en zij zal mediteren op de geest van het universum, als de man haar aan het uitnaaien en doorboren is. Zo leeft en denkt een echte gezonde en sterke Hindoehoer.

  De Hindoehoer weet alles over haar hemelse geofferde lichaam en zal er alles aan doen om het in topconditie te houden. Zij zal elke dag yoga oefeningen doen, om haar lichaam en vagina jong en lenig te houden en om echt te genieten van het leven als Hindoehoer. Zelf genieten is immers noodzakelijk, want anders kan een Hindoehoer geen genot schenken aan duizenden mannen per jaar.


  9. De meeste Hindoehoeren zijn vegetarisch

  Voeding is noodzakelijk voor een Hindoehoer en zij weet hier heel veel vanaf. Vaak zal zij vegetarisch zijn en regelmatig offerdiensten bijwonen in heilige tempels (mandirs). Zij bidt dan tot de Hindoe goden om kracht en verlichting te krijgen om duizenden mannen oneindig te laten genieten van haar lichaam, vagina en borsten, zodat zij haar karmische plicht als perfecte Hindoehoer tot haar dood kan vervullen en eeuwig jong en aantrekkelijk kan blijven.

  De Hindoehoer is dus heel gelovig en gelooft heilig dat zij voor het welzijn en de vooruitgang van alle levende wezens neukt met duizenden mannen elk jaar. En door haar rein geweten, gezonde ayurvedisch verantwoorde voeding en absoluut hindoehoeren geloof, is zij in staat om elke man te voorzien van paradijselijk genot, zelfs als hij oud en impotent is. Kontakt met een perfecte Hindoehoer verjongt en verkwikt een man en geeft hem het gevoel dat hij in Krishnaloka is en het geheim van de eeuwige jeugd terug heeft gevonden. Door al deze daden is een Hindoehoer een heilige vrouw, die over goddelijke krachten beschikt en eeuwige jeugd kan schenken aan alle mannen, die haar aanraken of doorboren.

  De Hindoehoer voedt zich met mals voedsel, dat niet te pittig is en niet oudbakken of slijmerig. Zij eet heel gezond en verzorgt haar lichaam hierom perfect, om elke dag topprestaties te leven tijdens haar werk als Hindoehoer.

  Hindoehoeren gebruiken nooit (hard)drugs, zelfs geen softdrugs (XTC, hasj, marihuana, poppers, doping middelen, enz.), want zij willen hun lichaam en vagina schoon en rein houden. Ook rookt een Hindoehoer nooit. Alcohol en wijn zijn ook taboe voor elke gelovige Hindoehoer, want zij moet nuchter zijn, om verlichting en darshan te schenken aan de mannen die haar komen uitnaaien of likken. Hierom leidt de Hindoehoer een heel vroom bestaan en is altijd verzonken in diepe meditatie met een sensuele glimlach op haar gezicht en met verleidelijke, welgevormde, wiegende heupen. Zo werkt zij voor het welzijn van alle levende wezens, als een gezuiverde Hindoevrouw, totaal onthecht van alle materiele en aardse zaken en zo vrij als een vogeltje in de vrije natuur.

  Veel Hindoehoeren beoefenen hatha yoga en beheersen alle ademtechnieken. Zo houden zij hun lichaam jong, vitaal en gezond. De Hindoehoer let altijd op haar gezondheid en laat elke man altijd een condoom gebruiken. Sommige vaste klanten, die getrouwd zijn en niet lijden aan ziekten, mogen haar wel neuken zonder condoom, maar moeten zich dan elke maand laten testen op aids en andere ziekten en mogen niet met andere vrouwen of hoeren gaan naaien.

  Hindoehoeren hebben meestal duizenden vaste klanten, die uitsluitend met haar komen neuken of om andere seksspelletjes te doen en deze klanten mogen absoluut nooit naaien met andere hoeren of even vreemd gaan. De Hindoehoer bouwt levenslange sekskontakten op met haar duizenden vaste klanten en werkt gewoon met een afsprakenagenda, net als een echte sekstherapeut, die ook neukt met haar klanten.

  De Hindoehoer hanteert strikte werktijden en staat elke dag heel vroeg op om te bidden en te mediteren, voordat zij haar eerste klanten ontvangt die haar willen neuken of likken. Elke man moet eerst een douche nemen voordat hij begint te seksen met een Hindoehoer, om rein te zijn en om meer te genieten van de seks en de liefde. Feitelijk is een Hindoehoer getrouwd met duizenden mannen, die allemaal vaste klanten zijn en die allemaal op haar verliefd zijn of die het gewoon zalig vinden om hun godin en heilige Hindoehoer eens uit te komen naaien, elke week of een paar keer per maand. Dit is dus een groot verschil tussen een gewone vieze blanke hoer of tippelaarster achter glas en een heilige, vrome Hindoehoer. Men kan de Hindoehoer hierom beschouwen als een professionele hoer, met het Hindoegeloof en met Hindoeïstische geloofs, levens en seksuele principes. De Hindoehoer is toegewijd en devotioneel bezig met haar karmische plichten als openbare vrouw, die zich gewillig laat uitnaaien voor het welzijn en de vrede in de wereld. Eer hierom elke Hindoehoer als een godin, die straalt als duizenden zonnen en die de ziel van duizenden mannen verlicht en bevrijd.


  10. De vagina van een Hindoehoer

  Door de dagelijkse yoga en meditatie oefeningen in de vroege ochtend zal een Hindoehoer op den duur bovennatuurlijke seksuele krachten ontwikkelen. Haar vagina is dan meer dan een uitgenaaid gaatje tussen haar benen. Ook haar vagina zal bovennatuurlijke krachten krijgen en totaal ontwikkeld worden. De vagina van een Hindoehoer ziet er altijd jeugdig, rossig, sappig en fris uit en ruikt nooit vies of etterig, hoewel het al uitgenaaid is door duizenden mannen.

  De Hindoehoer kan haar vagina door meditatie vernauwen en verjongen en weet er alles over. Hierdoor zal elke man het gevoel krijgen dat hij een jonge maagd naait, als hij seks heeft met een perfecte Hindoehoer, zelfs als hij niet groot geschapen is. De Hindoehoer kan elke spiervezel van haar vagina bewust beheersen en kan een penis op een goddelijke manier omhelzen en masseren met haar hemelse vagina. Dit zorgt er altijd voor dat een man een paradijselijk gevoel krijgt als hij een Hindoehoer uitnaait en er altijd uren van kan genieten, wat een verjongende invloed op hem zal uitoefenen, gedurende zijn hele leven.

  Sommige Hindoehoeren stralen magnetiserende krachten uit met hun vagina en kunnen elke penis betoveren en revitaliseren. Zelfs impotente mannen kunnen een erectie krijgen, als zij hun slappe penis in de buurt van de vagina van een Hindoehoer brengen en kunnen dan neuken als de besten ter wereld. De vagina van oudere Hindoehoeren krijgt op den duur magische krachten en krijgt een hemelse aura. Er komt vaak zoete nectar uit de magische vagina van een oudere Hindoehoer en dit kan een man revitaliseren als hij het inslikt door het op te likken.

  De clitoris van een Hindoehoer produceert soms zelfs een honingachtig vocht, dat genezend werkt op zieke mannen en dat hen tien jaar jonger maakt. Hierom moet elke klant van een Hindoehoer haar vagina eerst enkele minuten aflikken en alle nectar of honing eruit inslikken, waarna hij haar veel beter kan uitnaaien, want dan neemt zijn potentie toe.


  11. De Hindoehoer schenkt verlichting aan de man

  Neuken met een Hindoehoer schenkt een man verlossing, genot en verlichting, omdat hij het gevoel krijgt dat hij eventjes in Krishnaloka mag verblijven. Elke man krijgt een eerlijke kans om de Hindoehoer flink en langdurig uit te naaien, zonder dat zij hierbij let op tijd en geld, want dit is niet belangrijk voor haar. Op het moment dat de man spuit, dus klaarkomt, zal hij heel eventjes in samadhi verkeren en verlicht raken. Zijn karma wordt dan gezuiverd van alle negatieve aspecten en zijn toekomst ziet er dan veel beter uit. Dit is de darshan die een Hindoehoer schenkt aan een man en in feite is dit onbetaalbaar, maar de Hindoehoer doet dit om het welzijn en de toekomst van alle levende wezens op aarde te verbeteren en om hun karma te zuiveren.

  Seks met een Hindoehoer schenkt altijd verlichting, zuivering en genot aan de man. Hierom moet elke gezonde man streven naar seks met een zuivere en perfecte Hindoehoer, die hem paradijselijk genot kan schenken en die hem verlost van slecht karma. De man weet dat de Hindoehoer een heilige hoer is en zal haar eren en respecteren. Het enige doel van de Hindoehoer is om het karma van mannen te zuiveren, zodat zij verlost raken en een betere toekomst kunnen opbouwen voor zichzelf, hen gezin en hen familie. Hierom is het geen schande dat een getrouwde man gaat neuken met een Hindoehoer en er veel geld voor moet betalen, want het is goed voor de vooruitgang van zijn gezin en familie. De Hindoehoer schenkt door haar heilige werk verlichting aan een heel volk of ras en zuivert hen karma, zodat er vrede, vreugde en geluk ontstaat, en iedereen tevreden is. Dit is de maatschappelijke darshan van een Hindoehoer en hierom moeten wij haar eren, als een heilige hoer.

  In theorie streeft de Hindoehoer ernaar om met alle mannen van het land te naaien, zodat zij een heel volk kan zuiveren van slecht karma en hen toekomst kan verbeteren. Hierom vraagt een Hindoehoer niet veel geld voor haar hoerige diensten.


  12. Rijkdom en uurtarief van de Hindoehoer

  De diensten van een Hindoehoer zijn eigenlijk onbetaalbaar, omdat zij in staat is om verlichting te schenken en om het karma van elke man te zuiveren. Zij is een soort supertherapeut en schenkt met haar vagina, lichaam en geest oneindig genot aan elke man. Maar ja, zij is superintelligent en moet hierom geld vragen.

  Het normale uurtarief van een Hindoehoer voor losse klanten is honderd euro per uur, maar als de man langer wil neuken dan mag hij dat doen zonder vooraf meer te betalen. Per kwartier seks rekent de Hindoehoer dus 25 euro, alles inclusief, dus zonder enige remmingen en beperkingen. Wel kan zij bij anale seks meer vragen of dit niet bieden, omdat het onnatuurlijk is en geen verlichting schenkt aan een man. Neuken in een gezonde vagina is immers natuurlijker, dan in de reet. Maar de vagina van een Hindoehoer is jong, sappig en nauw en hierom zal elke man oneindig genieten van penetratie van haar vagina. Hij kan het ook likken en al het hemelse sap ervan opdrinken als nectar van een godin.

  Vaste klanten van Hindoehoeren betalen elke maand een vast bedrag en maken dit gewoon giraal over of via automatische incasso. Soms mogen zij naar draagkracht betalen. Voor vluggertjes tussendoor moeten vaste klanten wel een kleine bonus betalen, maar wel wat lager dan het normale uurtarief. Op deze manier kan een goede Hindoehoer makkelijk tienduizend euro per maand verdienen, maar moet dan wel hard werken, want elke dag zal zij dan genaaid worden door een tiental mannen.

  De Hindoehoer die jong met het hoerenwerk begint, streeft ernaar om een miljoen euro te hebben als zij dertig jaar is. Zij regelt haar bankzaken zelf en heeft hierom geen pooier nodig. Immers alleen domme goedkope blanke hoertjes hebben een pooier nodig, die hen beschermd, uitnaait en verzorgd. De Hindoehoer is een sterke, slimme en zelfbewuste Hindoevrouw en zorgt zelf voor haar zakelijke en financiële belangen, eventueel met een eigen accountant. Hindoehoeren werken soms officieel als free lancer en betalen hierom gewoon belasting. Alles wat een Hindoehoer doet is dus legaal en zij gelooft zelf dat zij heilig maatschappelijk welzijnswerk verricht. Dit is wederom een argument om de Hindoehoer met respect te behandelen en om haar niet te discrimineren. Zij werkt hard voor haar geld en verdient het op een eerlijke manier.

  Sommige Hindoehoeren bouwen een eigen kantoor met speciale peeskamer, om hun duizenden klanten te bedienen. Veel Hindoehoeren hebben een vaste klantenkring en maken vaste afspraken over de betaling en het bezoek, zodat de mannen meer kunnen genieten van haar hemelse lichaam en vagina.

  Hindoehoeren die schatrijk zijn en oud, kunnen ertoe overgaan om helemaal gratis te werken als hoer vanuit hun hoerenkantoor, om de maatschappij te dienen en om alle mannen te zuiveren van slecht karma. Zulke oude Hindoehoeren zijn vaak heel wijs en leven alleen voor Krishna, of voor de andere Hindoegoden. Het zijn echte perfecte heilige Hindoehoertjes en zij zijn experts op seksgebied, want seks is het ultieme doel van het menselijk wezen, overal ter wereld. Sommige Hindoehoeren reizen op hogere leeftijd de wereld rond om hele steden te verlichten, via grote openbare uitnaaisessies. Zij laten dan tienduizenden mannen proeven van de nectar van Krishnaloka, welke uit hun vagina druipt. Zo dienen de heilige Hindoehoertjes de schepping van Brahma en eren zij de liefdesgod Kandarpa, tot hen dood.


  13. Gratis seva-seks uurtjes van Hindoehoeren

  De Hindoehoer die na haar dertigste miljonair is, zal elke week of elke dag enkele gratis seva seks uurtjes aanbieden aan haar vaste klanten. Tijdens deze gratis uurtjes zullen er hele lange rijen staan voor haar sekskantoor en elke man moet hierom snel neuken om anderen een eerlijke kans te geven. Zo kunnen meer mannen genieten van de Hindoehoer en de smaak van verlichting en samadhi proeven. Elke man moet de vagina van een Hindoehoer aflikken om te genieten van de zoete nectar uit haar hemelse lichaam.

  Oude en schatrijke Hindoehoertjes zullen ervoor kiezen om zich gratis te laten uitnaaien door tienduizenden mannen per jaar, om zo hele steden en dorpen te verlichten en om hen karma te zuiveren. Zij hebben immers niet meer geld nodig en houden van hun werk als heilige Hindoehoer. Immers elke man die ooit met een Hindoehoer heeft geneukt, zal levenslang voordelen ervan ondervinden, omdat zijn karma verbeterd is en gezuiverd is. Hierom moet een ieder de Hindoehoer eren en respecteren, als een godin op aarde. De Hindoehoer is een superdevi op aarde en is gereïncarneerd om haar vagina en lichaam weg te schenken aan alle mannen van de wereld, om zo de schepping van Brahma te dienen. De Hindoehoer naait voor het welzijn van alle levende wezens en zorgt zo voor een vredevolle en gelukkige wereld.


  14. De Hindoehoer bidt eerst voor zij zich laat uitnaaien

  Elke keer als een man in haar peeskamer is, moet een Hindoehoer eerst een heilige mantra opzeggen, als gebed tot alle Hindoe goden. Zij vraagt dan om kracht en energie om deze man te laten genieten van haar hemelse lichaam en om hem op goddelijke wijze te bevredigen. Voor het gebed moet de Hindoehoer haar vagina goed wassen met zout, warm en schoon water. De klant mag eerst lekker likken aan haar schone, reine vagina om de nectar eruit te proeven en om de smaak van een Hindoehoer goed tot zich te laten doordringen. Daarna mag hij haar net zolang uitnaaien, als hij kan, tot hij lekker klaarkomt en zich bevredigd voelt. De Hindoehoer opent haar lichaam wijd en gewillig voor alle mannen die haar bezoeken voor seks en genot en toont hen altijd een lieve, sensuele lach, net als een schone Gopi uit Krishnaloka.

  De Hindoehoer kent honderden heilige mantras uit de heilige Hindoe geschriften en reciteert deze de hele dag in gedachten, om zuiver, jong, energiek, vitaal en sterk te blijven. Zij heeft hierom een jonge, zuivere en reine geest en is net als een onschuldige maagd voor elke man. De Hindoehoer is de perfecte minnaar voor elke man en weet precies wat de klant wil. Elke man zal zij eerst uithoren, om hem helemaal te bevredigen en om hem verlichting en zuivering te schenken. Dit alles maakt de diensten van een Hindoehoer onbetaalbaar en elke man moet dit beseffen en een vrijwillige bonus of fooi geven na zijn orgasme en na het voelen van samadhi. Zo eert hij de Hindoehoer die hij net uitgenaaid heeft, als een waardeloze straatslet.

  De Hindoehoer is echter geen goedkope straatslet en heeft altijd een mooie, warme peeskamer met allerlei voorzieningen, om elke klant te bieden wat hij wil. Soms zal een Hindoehoer een klant leren om ook mee te bidden voor het neuken, als zij vindt dat dit nodig is, om hem meer te laten genieten. Zij kent alle behoeften van elke man en kan elke man totaal bevredigen en zuiveren van slecht karma. Hierom moeten mannen een Hindoehoer met respect behandelen en haar eeuwig eren als een godin.

  Hindoehoertjes tippelen niet op straat en werken niet in onreine bordelen. Meestal zal een Hindoehoer een eigen Hindoehoeren bordeel openen, eventueel samen met andere Hindoehoertjes, die net als haar denken. En zij hebben geen pooiers nodig, want het zijn slimme, reine Hindoemeisjes en zij weten alles af over bankieren, investeren en zaken doen.

  15. De Hindoehoer is een godin op aarde

  Elke Hindoehoer gedraagt zich als een godin. Zij is netjes, beleefd, rein, onderdanig, gewillig, vroom en aanbidt de man als een halfgod. Haar god heet Kandarpa, de god van de liefde en zij neukt om de mannen op aarde verlichting en samadhi te schenken. De Hindoehoer kan elke man hypnotiseren met haar blik en lichaam en hem helemaal bezielen, zodat hij alleen aan haar zal denken, dag en nacht, tot hij helemaal gezuiverd is van alle slechte karma. Na het kontakt met een Hindoehoer zal een man een heerlijk zuiver gevoel krijgen, tot hij heel oud is.

  Zelfs jaren na de seks met een Hindoehoer zal een man door de herinnering eraan het gevoel krijgen van verlichting en samadhi en beseffen dat hij de darshan van een godin op aarde mocht ontvangen. Hierom moeten mannen de Hindoehoer goed betalen, want de darshan uit de vagina van een godin is immers onbetaalbaar. Een godin neuken is een hele eer en totaal onbetaalbaar. Mannen moeten dit weten en beseffen dat zij een Hindoehoer neuken of likken en geen goedkope, vieze blanke straatslet.

  De Hindoehoer mediteert dag en nacht, zolang zij leeft en heeft een stralende, zuivere en jonge geest, net als een onschuldige maagd. Ook haar vagina is mooi, jong, sappig, fris en nauw, als van een jonge maagd en elke man krijgt een eerlijke kans om hier urenlang van te genieten, voor heel weinig geld. De Hindoehoer kan een man potenter maken, door hem aan te raken met haar handen, terwijl zij een magische mantra opzegt. De Hindoehoer beschikt immers over magische seksuele krachten en betoverd elke man, die in haar lichaam wil doordringen, om haar darshan te ontvangen uit haar vagina en mond.


  16. De Hindoehoer weet alles over seks

  De Hindoehoer is de volmaakte expert op seksgebied en helpt elke man om meer te genieten van het leven. Hierom werken veel Hindoehoeren ook als seksconsultant in hun eigen praktijk. Sommige Hindoehoeren zijn psycholoog en sekstherapeut tegelijkertijd en kunnen een klant alles over seks vertellen en leren, compleet met praktische sekslessen, waarbij de klant hen ook mag neuken of likken. Klanten moeten uiteraard voor al deze diensten betalen, maar de Hindoehoer is geen geldwolf en vraagt er niet veel geld voor.

  Pijpen kan een Hindoehoer als de allerbeste ter wereld. Elke man kan zij binnen vijf minuten pijpen laten spuiten als een superpotente beer. Hierom heeft een Hindoehoer een heel goedkoop pijptarief en houdt hier heel veel van. Mannen worden bevrijd van alle zonden als zij gepijpt worden door een Hindoehoer en haar daarna mogen aflikken, om de nectar uit haar lichaam te proeven en in te slikken. Elke man moet beseffen dat een Hindoehoer seksueel superieur is, hoewel zij zich onderdanig opstelt en de man aanbidt als een halfgod.

  De Hindoehoer weet dus precies welk seksstandje geschikt is voor een man en beheerst alle spieren van haar vagina en bekken perfect. Zij kent de kamasutra en verricht zelfs onderzoek om het te verbeteren. Hindoehoeren zijn experts op seksgebied, maar neuken voor het welzijn van alle levende wezens en schenken gratis en goedkoop verlichting aan elke man.

  17. Het reine lichaam van de Hindoehoer

  Vrouwen die elke maand menstrueren zijn onrein gedurende die periode. Hindoehoeren hebben al hun eierstokken en baarmoeder laten verwijderen en zijn hierom altijd rein. Zij zijn bevrijd en zullen nooit kinderen baren, omdat dit niet tot hun karmische plichten behoren tijdens hen leven als Hindoehoer. Hierom is het lichaam van een Hindoehoer altijd rein en haar vagina is altijd schoon, welriekend en sappig.

  Maar ook geestelijk is een Hindoehoer rein en zuiver, omdat zij continu aan de miljoenen Hindoe goden denkt, en de geest van een jonge, gave en onschuldige maagd heeft. Seks met een Hindoehoer is hierom een goddelijk geschenk voor elke man en hierom moet iedereen de Hindoehoer eren, als een heldin en heilige vrouw, die zich opoffert voor het welzijn van de hele samenleving. De Hindoehoer dient de hele schepping, door haar lichaam en vagina te offeren aan alle arme, behoeftige mannen van de wereld, om hen te zuiveren van slecht karma.

  Een Hindoehoer neuken moet geen schande zijn voor een man, zelfs als hij getrouwd is, want hij krijgt darshan van haar en zijn karma wordt gezuiverd. Dankzij de verbetering van zijn karma zal het beter gaan met zijn vrouw en kinderen. Men hoeft hierom niet geheimzinnig te doen over de seksuele kontakten met een Hindoehoer, want het gaat niet om een vieze straathoer, maar om een heilige Hindoehoer. Huisvrouwen moeten juichen als hun man met een Hindoehoer gaat naaien, omdat hun toekomst erdoor verbeterd wordt.

  Ook vrouwen kunnen naar de Hindoehoer gaan, om meer te leren over seks, of om zelf te leren klaarkomen. Hindoehoeren kunnen sekstherapie geven aan echtparen, die geen gezond seksleven meer hebben en niet meer genieten. De Hindoehoer schenkt dan nieuwe, jeugdige energie aan de man en darshan aan zijn vrouw, om hen opnieuw te leren genieten van het leven en van het samenleven als gehuwd stel. Dit hoort bij het heilige welzijnswerk van de Hindoehoer, die alles weet over seks, relaties en liefdeskontakten.

  Liefde voor een Hindoehoer is eeuwig voor een man en onvergetelijk. De Hindoehoer kan een man helemaal betoveren en zorgt er zo voor dat hij eeuwig van haar zal genieten; door de herinnering aan haar, als hij oud en versleten is. Als zo een man zijn vrouw naait en aan de Hindoehoer denkt, dan zal hij de potentie krijgen van een jonge man en beter kunnen neuken en klaarkomen. Zijn eigen vrouw zal dan ook meer genieten van de seks met hem en gelukkiger worden. Hindoehoeren zijn hierom heilige objecten in een samenleving en dienen met respect behandeld te worden.


  18. De perfecte Hindoehoer is een asceet

  Asceten doen levenslang boete zonder te klagen. Een asceet gelooft dat het zijn karmische plicht is om boete te doen, zonder de vruchten ervan te plukken.

  De Hindoehoer leeft met het besef dat het haar karma is om als hoer te leven en leidt een ascetisch bestaan met haar benen wijd. Zij laat zich gewillig doorboren door duizenden mannen per jaar, omdat zij boete moet doen en omdat het haar karma is. Maar zij geniet er ook van en heeft haar lichaam opgeofferd, als het nutteloze stof van de wereld. Zij is niet gehecht aan een gezin of familie en leeft voor de miljoenen Hindoe goden. Zij wil zuiver zijn als perfecte Hindoehoer. Zij wil voor honderd procent Hindoehoer zijn en iedereen mag dat weten. Alle mannen van de wereld mogen haar uitnaaien, zelfs gratis, als zij eenmaal een miljoen euro heeft verdiend en genoeg geld heeft tot haar dood.

  De Hindoehoer is een diepgelovige Hindoevrouw, maar zij leeft om haar karmische plichten te vervullen als openbare vrouw. Zingend, heupwiegend, dansend en mediterend spreid zij haar benen voor de duizenden mannen, en laat zich met plezier uitnaaien. Zij wil de man dienen als een halfgod. Zij pijpt elke man eerst tot hij kreunt of gilt van genot. Daarna, als hij stijf is, gaat zij liggen op bed met haar benen wijd, zegt lieve woordjes tot haar halfgod en laat zich urenlang uitnaaien, tot hij lekker spuit in haar heilige lichaam en eventjes samadhi bereikt. Dat is haar gift aan de hele mensheid. Zo dient zij alle levende wezens en zo dient zij alle miljoenen Hindoe goden.

  De hele dag zal een Hindoehoer mediteren om boete te doen, als asceet, en om eeuwig genot en verlossing te schenken aan duizenden behoeftige mannen per jaar. De Hindoehoer is hierom een heilige hoer en leeft als asceet, om haar eigen karmische plichten als Hindoehoer, perfect te vervullen, en om zo het welzijn en de vrede op de wereld te bevorderen.


  19. De Hindoehoer wordt sannyasin na haar vijftigste

  Vrijwel elke Hindoehoer zal schatrijk zijn als zij vijftig is en eigenlijk een uitgenaaide en afgeleefde hindoevrouw is, want tienduizenden of zelfs een miljoen mannen hebben haar al doorboord, afgelikt en hard of ruw uitgenaaid. Maar op haar vijftigste zal zij er nog jong, energiek en vitaal uitzien en stralen van levenslust. Haar vagina zal er ook rossig en jong uitzien en nog lekker nauw en sappig zijn, zodat zij eeuwig genot kan schenken aan elke man.

  Maar de wijze Hindoehoer van vijftig jaar kan na haar vijftigste levensjaar bewust besluiten om te stoppen met het hoerenvak. Zij zal dan andere Hindoemeisjes les gaan geven om ook een perfecte Hindoehoer te worden, om haar hindoehoeren bordeel draaiend te houden. Met al het geld dat zij heeft verdiend, en dat zullen dan miljoenen euro's zijn, zal zij hard werken aan een nieuw leven, als sannyasin. Zij is dan wel levenslang nog Hindoehoer en iedereen zal het weten, want zij was immers bijna 30 jaar al een openbare vrouw, met duizenden vaste klanten.

  Maar als sannyasin zal zij strikt celibatair leven en nooit meer aan seks doen. Sommige Hindoehoeren kunnen dan zelfs besluiten om al hun seksorganen operatief te laten verwijderen. Vooral hun clitoris zullen zij dan helemaal tot de wortels diep in de vagina laten wegsnijden, compleet met alle schaamlippen, om zich helemaal te bevrijden van alle seksuele verlangens. Zij zal als sannyasin nooit meer seksen met een man en ook zelfs nooit meer vingeren of met een dildo spelen. Na haar vijftigste zal zij het laatste levensstadium ingaan, om haar karma helemaal te zuiveren en om heilig werk te verrichten, tot haar ziel haar hoerige lichaam verlaat en zij gecremeerd zal worden, waarna haar as in de heilige Ganges zal worden gestrooid, om naar de wijde zee te stromen.

  Hindoehoeren die na hun vijftigste sannyasin worden, kunnen nog altijd relatietherapeut blijven of advies geven betreffende seks en erotiek aan iedereen, die dat nodig heeft, maar zullen nooit meer zelf seks bedrijven met zichzelf of met een ander.

  Veel Hindoehoeren die sannyasin worden gaan stil in een ashram (heilige tempel) wonen. Maar sommige Hindoehoeren gaan zich ontwikkelen tot networkers, filantropen, investeerders of welzijnswerkers. Of soms gaan zij de heilige Hindoe Dharm promoten door lezingen en toespraken te verzorgen. Of zij gaan boeken schrijven over het Hindoeïsme om de wereld te verlossen van alle slechte karma. Als seksexpert kan een Hindoehoer perfecte adviezen geven aan mensen door boeken erover te publiceren.

  Een enkele Hindoehoer wordt na haar vijftigste zelfs een Hindoe fundamentalist en houdt zich dan bezig om de politieke en militaire macht van Hindoes te vergroten en om het Hindoeïsme tot de grootste religie te maken van onze wereld. Zo helpt zij dan om alle mensen te verlossen en om vrede te stichten op aarde.


  20. Mantras en verzen van de Hindoehoer

  De rasechte Hindoehoer reciteert de volgende mantras elke ochtend voor beelden van tien Hindoe goden:

  1. Weledele Shiva, Vishnu, Brahman, Agni, Hanuman en Ganesh, schenk mij kracht om vandaag het leven van tientallen mannen te zuiveren en hen te verlossen uit het rad van geboorte en dood. Geef elke man de potentie van een paard om mij helemaal krachtig en hard uit te naaien vandaag en verlos hem. Ik dank u hiervoor. Aum Namah Shiva.

  2. O godin Laksmi, en de liefdesgod Kandarpa, in mijn hindoehoeren bordeel verzoek ik u om mijn heilige vagina alle kennis en kracht te schenken, die ik nodig heb om duizenden mannen te laten genieten van mijn geofferde lichaamsopeningen. Schenk mijn vagina magische en magnetiserende krachten om elke mannelijke penis te bezielen en om het krachtig te laten spuiten in mijn lichaam.

  3. Heilige Krishna en heilige Altecrea, schenk mij de zuiverheid en nauwheid van een heilige Hindoehoer, want zo ben ik geboren en zo moet ik leven tot mijn dood, om u en alle andere levende wezens te verlossen. Aum Shanti.

  4. Hare Krishna, hare Krishna, Krishna Krishna Hare Hare,
  O Krishna
  schenk mij de kracht om duizenden mannen de potentie en energie te geven om mij helemaal uit te naaien, als een rasechte Hindoehoer. Ik wil alleen in naam van Krishna neuken met alle mannen van de wereld, om hen te verlossen uit het rad van geboorte en dood. Aum Shanti Shanti Shanti.

  5. AUM Namah Shivah. Krishna, Hanuman, Bhagwan, Saraswati, Altecrea en Allah, ik geborene als Hindoehoer en jullie seksgodin op aarde verzoek u het volgende:
  Schenk mij alle kennis om duizenden mannen te verlossen met de kracht, jeugd en nauwheid van mijn vagina en borsten, zodat ik hen in uw naam zuiver en verlos uit het rad van geboorte en dood en hen slechte karma wegneem. Ik ben jullie perfecte Hindoehoer, want zo hebben jullie mij geboren laten worden. Aum Shanti Shanti Aum.

  6. Krishna en Kandarpa, ik naai met duizenden mannen in jullie naam en verzoek u om mij eeuwige jeugd te schenken, zodat ik elke man kan bezielen en hem genot kan schenken met mijn nauwe vagina, als zijnde een eeuwige heilige maagd. Aum Shanti Shanti Aum.

  7. Bhagwan, Altecrea, Laksmi, Saraswati, Ganesh en alle andere Hindoe goden en godinnen verzoek ik om mij de kracht van een jonge maagd te geven tot mijn dood, zodat ik elke man kan laten genieten van mijn hindoe hoeren vagina en hem kan bevrijden van slecht karma. Ik naai voor jullie alleen op deze wereld van arme, gebonden, gehechte en behoeftige mannen. Aum Shanti Shanti Aum.

  Al deze heilige hindoe hoeren mantras moet een Hindoehoer de hele dag reciteren, om eeuwige jeugd en een nauwe vagina te krijgen, zodat zij elke man kan pijpen, likken of zich laten uitnaaien door zijn harde, gerevitaliseerde penis.


  21. Seksagenda Hindoehoer, een normale werkdag

  Topic: seksagenda Hindoehoer


  Normale werkdag uit de seksagenda van een Hindoehoer

  6 uur opstaan, vagina wassen, tanden poetsen

  7-8 yoga, mediteren en vegetarisch ontbijt

  8-9 tien minuten voor klanten met een ochtendlul, pijpen, neuken, beffen

  9-10 mediteren, vagina reinigings en ontspanningsoefeningen, erotische yoga en TM

  10-11 zes klanten oraal afwerken, alleen pijpen en likken

  11-12 vegetarische lunch en mediteren met vele erotische yoga oefeningen, om de vagina soepel en nauw te maken

  12-13 Gratis seva seksuurtje, slechts zes minuten per klant beschikbaar en alleen vluggertjes, zonder gesprekken.

  13-16 vijf afspraken huisbezoeken, enkele vaste, rijke klanten afwerken. Alles inclusief, inclusief sekstherapeutische gesprekken. Betalingen met mobiele pinapparaat.

  16-18 mediteren, vegetarische snacks, romige melk en wat verse vruchten eten en uitrusten.

  18-20 sekslessen, Hindoehoeren filosofie, theorie en praktijk, geven aan jonge hindoemeisjes die in opleiding zijn tot Hindoehoer

  20-22 huisbezoeken paar rijke klanten, allemaal vrij afwerken

  22-23 uur: Een uur lang voor het altaar thuis, voor tientallen beelden van Hindoe goden en godinnen, luidop alle Hindoehoeren mantras en sutras uit de heilige hindoe boeken reciteren in zuiver Sanskriet, met spirituele muziek op de achtergrond om de werkdag af te sluiten. Daarna douchen en vagina goed reinigen. Afsluiten met lichte avondmaaltijd, thee en lichte broodjes eten met kaas en groenten, met daal als erwtensoepje achteraf. Ook dagelijkse dosis vitaminepillen slikken.

  23 - 06 mediteren voor slapen, dan alleen naar bed gaat in koude kamer.

  22. Ter besluit

  Kortom de perfecte Hindoehoer is de perfecte seksgodin op aarde en haar droom is om alle miljarden mannen van deze planeet te laten genieten van de nectar en darshan uit haar hemelse, zuivere en reine vagina, die er eeuwig uitziet als dat van een jonge maagd. De perfecte Hindoehoer aanbidt de man, als een halfgod en pijpt hem met plezier, om de hele schepping van Altecrea en Krishna te dienen.

  Eer de Hindoehoer als een godin en laat zij jouw een keertje laten genieten van haar seva of van haar darshan uit haar lichaam en vagina. Bezoek een Hindoehoer en bereik samadhi voor een seconde, zodat je eeuwig jong mag blijven en gezuiverd zal worden van alle slechte karma. Eer de Hindoehoer, want zij is heilig en schenkt de mensheid vrede, rust en orgasmen.

  De heilige Hindoehoer is een gratis gift aan alle levende wezens en dient de hele schepping, met goden, halfgoden, demonen, rakshas, mensen, dieren en planten. De Hindoehoer is hierom altijd tevreden, lacht en danst de hele dag als een jong lam, dat op de slachtbank ligt en pijpt haar mannelijke beulen met plezier. Uitnaaien van een Hindoehoer is voor elke man de poort naar Krishnaloka, het paradijs van Krishna en een oneindig genot, vol zaligheid en hemelse orgasmen.

  Eer de heilige Hindoehoer en respecteer haar als de perfecte seksgodin op onze gemanifesteerde wereld in onze tijd en ruimte. De Hindoe goden hebben haar gemaakt en gratis geschonken als strak uitnaaivoer voor alle behoeftige mannen van de wereld.

  Heb haar lief, bemin haar, liefkoos haar, streel haar, naai haar de hele dag hard uit, lik haar hemelse vagina en zuig haar borsten, tot de heilige Hindoehoer uitgenaaid is en daarna dood gaat en gecremeerd wordt door het vurige vuur van de liefde van Kandarpa.

  De Hindoehoer leeft eeuwig in de geestelijke dimensie van Krishnaloka en heeft feitelijk al zelfmoord gepleegd in de gemanifesteerde menselijke wereld. Mannen beseffen niet dat zij maya is en dat zij genieten van een levend lijk, dat eeuwig lacht en danst, met haar benen gewillig en wijd, ondanks alle martelingen gedurende de dag en de nacht. Geniet gratis van de Hindoehoer en naai haar helemaal uit, om verlost te worden uit het rad van geboorte en dood. Naai haar en bemin zo een Gopi uit Krishnaloka op onze verkrachte blauwe planeet.

  23. Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1260 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Liefde
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved