Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

Sekslessen voor maagden en doekjes

Klik op de foto om het helemaal te zienOfferaar    Dewanand
Offercode   wfor1217
Offerdatum   26 april 2007

In vele religiën bestaat er een strikte eis dat een meisje maagd moet blijven tot de eerste penetratie door haar man, na het huwelijk. In de islam is deze eis heel absoluut en meisjes zijn verplicht om een hoofddoek te dragen, om hun maagdelijkheid te garanderen. Is het echter mogelijk om een meisje te laten genieten van seks en orgasmen, hoewel zij toch gewoon maagd kan blijven tot haar huwelijk. Dit zal onderzocht worden in onderstaande tekst, waarin aan het eind enkele citaten zijn opgenomen over het onderzoek naar de vrouwelijke seksualiteit.

Het doel van seks voor mannen
Bij mannen is het enige doel van seks vaak een stevig orgasme, waarbij er sperma gespoten wordt uit de penis. Na het orgasme is een man helemaal uitgeteld en valt meestal direct in een diepe slaap. De mannelijke seksualiteit is heel mechanisch en bestaat uit zelf aftrekken, gepijpt worden of uit penetratie in een vagina. Hierom zijn mannen vaker doe-het-zelf-sekswezens.

Het doel van seks bij vrouwen
Bij vrouwen is seks een heel breed begrip. Voor de meeste vrouwen is een leuk gesprek met een enkele zoen, soms al een hele intense sekspartij, zonder penetratie en naspel. Vrouwen zijn veelomvattend en beleven seks helemaal anders. Meestal combineren vrouwen fantasieën met fysieke handelingen en krijgen zo vaker een psychologisch orgasme. Veel vrouwen hebben geen specifiek doel bij seks en zijn onbevooroordeeld. Niets hoeft en alles mag. Dit zorgt vaak voor verwarring tijdens het contact met mannen.

Orgasme meisjes
Elk meisje kan al vanaf haar zevende jaar makkelijk klaarkomen, door haar clitoris te stimuleren met haar vingers of een apparaat. Penetratie van haar vagina is hierbij helemaal niet nodig en soms weten meisjes helemaal niet waarom een man hen wil penetreren en waarom zij eens moeten trouwen. Veel jonge meisjes weten heel weinig over de grote mogelijkheden die een clitoris hen biedt, om meer te genieten van het leven. Er is nog steeds onvoldoende voorlichting hierover voor deze doelgroep, die wel altijd leert om af te blijven van dat vieze ding beneden.

Wat is maagdelijkheid?
Een meisje is maagd als zij haar hymnen nog niet heeft laten doorboren. Het maagdenvlies is echter nooit gaaf gespannen, want er zit altijd al een scheur in, om vuil, vocht, slijm en menstruatiebloed uit de vagina te laten ontsnappen. Dus de binnenkant van de vagina is nooit helemaal hermetisch afgesloten en hierom zeggen veel wetenschappers dat maagd zijn een fantasie is. Maar goed, er bestaan nu eenmaal hele grote culturele en religieuze doctrines rondom het mysterieuze maagdenvlies en dat zal nog heel lang zo blijven. Voor mannen is de maagd in bed nog altijd een heel fenomeen en ook dit zal nog heel lang zo blijven, want een nooit doorboord meisjeslichaam is hetzelfde als een duister paradijs op aarde.

Maagd blijven en toch klaarkomen, kan dat?
Heilige boeken, zoals de koran, de bijbel, de Edda, en de ontelbare Hindoegeschriften schrijven vaak strikt voor dat een meisje als maagd moet trouwen. Maar er is nergens vermeld of een meisje voor het huwelijk aan seks mag doen, zonder haar maagdenvlies te laten doorboren. Dus seks voor het huwelijk is wel toegestaan voor meisjes, mits zij hun maagdenvlies niet beschadigen of laten doorboren tijdens het seksuele contact. Dit biedt aardige mogelijkheden aan meisjes, die wel naar seks verlangen voor het huwelijk, maar zich nog niet willen laten ontmaagden. Het is dus technisch gezien heel goed mogelijk om als meisje te seksen, klaar te komen en toch gewoon maagd te blijven tot het definitieve huwelijk, met haar superman. Hier volgt nu een technische analyse.

Het orgasme van meisjes
Elk meisje kan al vanaf haar negende klaarkomen door wat te friemelen aan haar klitje. De clitoris is meestal vanaf deze leeftijd vrij goed ontwikkeld en reageert op allerlei prikkelingen. Meisjes worden vanaf hun negende ook gewoon nat, als zij seksueel opgewonden raken. Dit was al bekend bij de eerste islamieten, die vanaf de zesde eeuw al vrij modern en progressief omgingen met de vrouwelijke seksualiteit en het heel normaal vonden om meisjes te laten seksen vanaf hun negende jaar. Mohammed ontmaagde zijn jonge meid Aisha toen zij negen jaar werd en nog met poppen speelde en hierom is het in islamitische landen heel normaal om meisjes al op deze leeftijd te laten trouwen, vaak met oudere en grootgeschapen mannen, om het meisje meer te laten genieten van een stevige penetratie. In de islam is seksueel genot voor meisjes niet per definitie taboe, hoewel zij wel een hoofddoek moeten dragen, om een reine indruk te wekken voor de buitenwereld.

Een meisje met een hoofddoek hoeft dus niet direct celibatair te leven en volgens de heilige boeken mag zij best vingeren om klaar te komen, zonder haar maagdenvlies te laten doorboren. Maar, meisjes moeten wel weten dat penetratie van de vagina helemaal niet noodzakelijk is om klaar te komen. Er zijn immers veel meer technische mogelijkheden.

Technische seksanalyse voor maagden en doekjes
De vele mogelijkheden om bevredigende seks en seksuele kontakten te onderhouden en hierbij toch gewoon maagd te blijven kan geschieden op onderstaande manieren, met een korte uitleg erbij.

1. Stimulatie van de clitoris met een vinger of een clitorale vibrator.
Veel meisjes vingeren al vanaf hun zevende jaar, als zij toevallig het lekkere plekje hebben ontdekt van hun onderlichaam. Jongetjes trekken zich vaak ook flink af vanaf deze leeftijd en worden niet gehinderd door een heilige eis om maagd te blijven. De clitoris zit vlak boven de vagina en is bijna even gevoelig als de eikel van een mannelijke penis. Bij stimulering van de clitoris met een vinger kan een meisje na enkele minuten al klaarkomen en hierna zelfs urenlang doorgaan, om een meervoudig orgasme te krijgen. Er zijn kleine en handige clitorale vibrators, die heel snel tot een orgasme leiden en waarbij penetratie van de vagina helemaal niet nodig is.

2. Anale penetratie
Meisjes die verlangen naar penetratie in hun lichaam en toch maagd willen blijven, kunnen kiezen voor anale penetratie. Goede hygiëne en stoelgang zijn dan wel noodzakelijk. Er moet altijd een glijmiddel gebruikt worden, liefst op waterbasis, om te voorkomen dat het condoom scheurt. Leuk voordeel is dat een meisje bij anale penetratie nooit zwanger kan raken, dus dan geen pil hoeft te slikken. In oude culturen was anale penetratie heel normaal, ook van kleine jongens, want toen bestonden er geen goede anti conceptie middelen. Voor een man is anale penetratie vaak prettiger, omdat de anus strakker is en eerder leidt tot een orgasme. Door stimulatie van de clitoris tijdens anale penetratie kan een meisje heel snel klaarkomen, met het gevoel goed gevuld te zijn.

3. Penetratie van de mond, pijpen en likken.
Pijpen is een van de oudste vormen van seks bij jonge meisjes, die maagd moeten blijven, maar toch hun vriendje willen bevredigen. De meeste mannen komen vrij snel klaar als een lekkere kleine meisjesmond hun opgezwollen penis afzuigt en likt. Meisjes weten vaak alles over pijpen van nature en volgen hun aangeboren seksuele instincten als zij hiermee bezig zijn. Elke maagd of doekje zou al vanaf hun negende jaar moeten trainen om pijp- en likexpert te worden en gewoon maagd te blijven tot na het huwelijk. Heilige boeken verbieden deze vorm van seks absoluut niet.

4. Laten likken van de buitenkant van de vagina, schaamlippen en clitoris, door een sekspartner.
Gelikt worden door de ruwe, borstelige tong van een man is voor maagden en doekjes een hemelse ervaring. Zij komen vaak heel snel klaar hierbij en voelen zich goed bemint en geliefd, als hun partner dit doet. Natuurlijk moet de vagina hierbij niet gepenetreerd worden door de uitgestoken tong, om het maagdenvlies niet te beschadigen. De buitenkant, schaamlippen en clitoris van een meisje zijn het meest gevoelig en het is voor hen heerlijk als deze gelikt worden door een grote, stevige, vlezige, warme en vochtige tong.

5. Penetratie tussen de borsten.
Meisjes met grote borsten kunnen deze tegen elkaar drukken en hun vriendje daartussen laten penetreren met zijn penis. Vaak leidt dit heel snel tot een orgasme bij mannen en meisjes kunnen er dan visueel van genieten, omdat het sperma dan ook direct in hun gezicht spuit, wat vaak heel opwindend is.

6. Schuren van penis over buik.
Buikschuurseks komt vrij vaak voor, vooral als de partner slaapt of even geen zin heeft. Veel jongens houden hiervan. Schuurseks kan penetratie in de vagina zelfs helemaal vervangen en is vaak ook veiliger tegen geslachtsziekten en aids. Tijdens anonieme dansfeesten komen veel mannen ongemerkt klaar door buikschuurseks met kleren aan en moeten daarna snel naar het toilet om alles af te vegen in hun natte onderbroek.

7. Penetratie tussen dijen.
De dijen dienen hierbij tegen elkaar gedrukt te worden, waarna de man zijn harde penis ertussen duwt en neukende bewegingen maakt. Dit is heel handig als de man te lang of te dik is voor penetratie in een kleine vagina van een jong, fragiel meisje of klein vrouwtje. Ook voorkomt het zwangerschap en leidt het nooit tot beschadiging van het heilige maagdenvlies.

8. Aftrekken partner met hand.
Aftrekken van een man is een hele kunst en meisjes zouden meer hierover moeten leren. Voor maagden en doekjes is deze vorm van seks misschien de beste oplossing om maagd te blijven, tot na het huwelijk. De meeste jongens en mannen komen het vaakst klaar door zelf af te trekken en hierom hoort aftrekken bij elk interseksueel contact tussen twee of meerdere mensen. Mannen genieten vaak van een warme, zachte, vochtige meisjeshand die wrijft over hun harde, gezwollen penis. En aftrekken is de beste preventie tegen geslachtsziekten, schadelijke bacteriën en aids.

9. Alleen orale seks
Orale seks is een heel breed begrip. Kussen en strelen van alle erogene zones van meisjes en vrouwen horen hierbij en de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Likken en zuigen van mond, wangen, oren, borsten, handen, voeten, vagina, clitoris, dijen, oksels, buik, rug, nek, enz. horen bij orale seks. Tijdens elk spel kunnen nieuwe erogene zones geprikkeld worden en sommige vrouwen komen hierbij spontaan klaar, zelfs zonder clitorale prikkelingen erbij.

10. Seksspelletjes, zoals SM, BDSM, spanking, meester/slavin, bondage, dominantie, intimidatie, plasseks, poepseks, enz.
De mogelijkheden van ongewone seksspelletjes zijn onuitputtelijk. Slaan op billen is misschien de oudste vorm van lichte SM. Bijten op hals en dijen is ook heel oud. Het dichtknijpen van de nek met de handen tijdens een diepe (anale of vaginale) penetratie is al duizenden jaren geleden in de oude Indiase kamasoetra beschreven, als een goede manier om een meisje snel klaar te laten komen.

11. Uiteraard ook cyberseks en telefoonseks
Bij deze vormen van seks gaat het om audiovisueel sekskontakt, via de (draadloze, mobiele) telefoon of via een live webcam. Meestal komen de betrokkenen klaar door zelf te vingeren of te masturberen. In theorie zijn dit ideale oplossingen voor maagden en doekjes, die verlangen naar snelle anonieme seks en gewoon maagd willen blijven. Cyberseks maakt al tien jaar een revolutionaire groei mee en is nu de grootste business op internet. (anoniem) Bloot staan op een internationale website kan razend seksueel opwindend zijn voor een maagd of doekje.

Bovenstaande technische sekslijst is niet compleet, want elke maagd of doekje kan er ontelbare varianten of combinaties bij verzinnen, zonder de maagdenvlies te laten beschadigen door penetratie.

De moslimhoer kan netjes maagd blijven, met een braaf hoofddoekje.
Moslimmeisjes kunnen technisch gezien gewoon een gave maagd blijven maar toch volop seksen en als gratis hoertje leven in een decadente Westerse samenleving. Hun diepgelovige vagina hoeft hierbij helemaal niet doorboord te worden, want bovenstaande analyse bewijst dit voldoende. Er bestaan heel veel andere vormen van seks dan de saaie op en neer penetratie van een heilige maagdelijke vagina. Elk meisje zou dit moeten weten. Moslimmeisjes of Hindoemeisjes moeten deze tekst echt lezen. Dus print het online voor hen uit, als je ze tegenkomt. Help mij zo om het aantal zelfmoorden te verlagen onder deze doelgroep, want een seksueel onbevredigd bestaan leidt absoluut zeker tot ernstige psychische problemen en dat is heel jammer.

Clitoraal of vaginaal?
Elk meisje kan in principe zelf kiezen of zij zich wil ontwikkelen tot een clitorale of vaginale sekstype. Alles hangt hierbij af van de eerste keertjes en wat zij zelf reeds uitgeprobeerd heeft. Clitorale meisjes hebben meestal op vrij jonge leeftijd hun clitoris ontwikkeld, door regelmatig te vingeren, met of zonder hulpmiddelen en komen later heel snel klaar, tijdens orale seks. Penetratie is hierbij vaak overbodig.

Vaginale meisjes kennen vaak hun clitoris niet en komen vaak helemaal niet klaar tijdens penetratie door een brute man. Een groter geschapen man is dan helemaal niet lekker en hun hele heteroseksuele seksleven is een marteling. Veel clitorale meisjes worden op den duur lesbisch of zijn vaginistisch, maar dit hoeft helemaal niet te betekenen dat zij nooit kunnen klaarkomen. Het gaat erom in welke richting een meisje zich ontwikkeld en welke prikkels leiden tot een orgasme. Dit heeft elk meisje zelf in de hand.

Ter besluit
Maagden en doekjes hoeven dus hun seksleven niet krampachtig uit te stellen tot na het huwelijk. In geen enkel heilig boek verbieden de geesten, demonen en Goden seksuele kontakten voor het huwelijk, mits het maagdenvlies niet beschadigd wordt. Een meisje mag dus volgens de heilige koran, bijbel, Torah of honderden Hindoe boeken gewoon vrij seksen, op alle hierboven omschreven methoden, mits zij haar hymnen in tact laat, voor haar getrouwde potentaat na het huwelijk. Alleen haar vagina is absoluut bestemd om doorboord te worden na het huwelijk door de man die Allah, Krishna, God, Jehovah, Altecrea, Hanuman, Durga Maata, enz. voor haar heeft uitgekozen. In technisch opzicht is er dus nog heel veel seksuele speelruimte voor maagden en doekjes. Seksen met een doekje aan kan zelfs heel opwindend zijn voor een man, die dan een kleine, maagdelijke en naïeve meid in bed heeft, die lekker kan pijpen, likken, anaal naaien en aftrekken. Deze tekst bevat dus ruim voldoende praktische en theoretische kennis voor een wild seksleven als maagd of heilig doekje. De islamitische wereld revolutie van de doekjes (heilige jihad van de maagden en hoofddoekjes) kan dus nu meteen losbarsten.Eindstellingen

1. Een maagd of doekje die met iedereen pijpt, likt, zuigt, anaal uitnaait en zoent is wel een hoertje, maar geen sletje, omdat zij niet vaginaal uitnaait.

2. Een meisje of doekje die al vanaf haar negende elke dag vingert om minstens tien keer per dag klaar te komen, maar technisch gezien nog maagd blijft, is per definitie geen slet of hoer.

3. Reinheid volgens de vele heilige boeken betekent alleen dat een meisje nog niet vaginaal doorboort is door een of meerdere mannen. Alle andere vormen van seks zijn dus gewoon toegestaan en bezoedelen de reinheid als maagd of doekje niet.

4. Na de zevende feministische golf moet de mannelijke penis hetzelfde worden als God voor een maagd of doekje, die wel volop mag seksen voor het huwelijk maar technisch absoluut maagd moet blijven, om door haar mannelijke God ontmaagd te worden na een heilig Hindoe of moslim huwelijk.

5. Binnen een heilig Hindoe of moslim huwelijk is elk meisje die als maagd getrouwd is per definitie een privé hoertje van haar man, die zij als haar enige edele en stijve afgod moet beschouwen tot haar dood.Links naar sites die clitoris stimulators discreet verkopen online

1. Collectie clitorale vibrators o.a. vingervibrator (59,95 euro), emotional Bliss vibratorset (129,95 euro), Playgirl vibrator (19,95 euro) en minivibrator (19,95 euro).

 • http://www.wehkamp.nl

 • 2. Mail en female
  Brede online seksshop met speciale aandacht voor vrouwen en hun seksuele behoeften, lage en redelijke prijzen.

 • http://www.mail-female.nl
 • 3. Pabo. De leukste erotiek shop
  Breed erotisch assortiment, met gratis magazine, betaalbare prijzen.

 • http://www.pabo.nl
 • 4. Desexshop.nl
  Vibrator
  Wat is het precies en welke soorten zijn er?
  Een vibrator is een seksspeeltje (sextoys) dat trilt om geslachtsdelen te stimuleren. Er zijn veel verschillende soorten op de markt, met elk aparte eigenschappen. Globaal zijn er tenminste tien verschillende hoofdcategorieën:

  Uitgebreide tekst en uitleg over alle soorten denkbare vibrators op de site.

 • http://www.desexshop.nl
 • 5. Christine Le Duc
  Online winkel met vele erotische speeltjes, speciaal voor vrouwen. Met echte winkeltjes in vele steden, waar je anoniem seksspullen kan kopen. Christine heeft vele soorten clitorale stimulators, tegen zeer lage prijzen.

  Aanbieding Laya Spot:
  Als je niet zo dol bent op penetratie, dan is de Laya Spot een prettig sextoy, die je voor allerlei vormen van massage kunt gebruiken. De Laya Spot masseert op een multifunctionele en intense manier je erogene zones. De mate van vibratie stel je in met de ergonomisch geplaatste vingertiptoetsen. 3 programma's. Waterproof. Geurloos. Gemaakt van huidvriendelijk materiaal. Stille motor. Eyecatcher! Nu aanbieding voor slechts 39,95 euro bij.

 • http://www.christineleduc.nl

 • 6. Zoek met google naar informatie over vibrators en de clitoris door op onderstaande link te klikken:

 • http://www.google.nl/search?hl=nl&q=vibrator+clitoris&btnG=Zoeken&meta=
 • Citaten van bekende clitorisseks sites

  Citaat 1. De erogene zones bij de vrouw

  Hoofdstukken: de vagina, de clitoris, de G-plek, de vibrator, de technieken om een vrouw te bevredigen met de handen, de technieken om een vrouw te bevredigen met de mond, de technieken en masturberen.

  De hier besproken technieken kun je toepassen bij je partner of bij je zelf tijdens het masturberen.

  Op deze website staan er heel praktische en gedetailleerde teksten met tekeningen om de clitoris te verwennen, zodat een maagdelijk meisje of een doekje tijdens het masturberen snel klaar leert komen, zonder dat er perse sprake hoeft te zijn van een ontmaagding. Maagd blijven en toch lekker en vaak, tien keer per dag is de norm in Nederland, klaarkomen is technisch gezien heel goed mogelijk en niet verboden door heilige boeken van moslims, christenen, joden en hindoes.

 • http://www.sexcursus.nl/techvrouw.htm

 • Citaat 2. Website: Ouders online

  hier enkele citaten uit deze website

  Het vrouwelijk orgasme
  door Hanni Jagtman

  Of, met een beetje geluk, meerdere orgasmen. Dat is waar we hét uiteindelijk allemaal voor doen. Althans, laten we zeggen dat het op zijn minst de bekroning is op onze inspanningen. Het is de combinatie van spanning en ontspanning, van opbouwen en laten gaan, die ons uiteindelijk tot dat heerlijke hoogtepunt brengt. De climax, die je als rustig kabbelend kunt ervaren of juist uitzinnig. Die piek die je even of langdurig boven jezelf doet uitstijgen...

  Uit recent onderzoek is gebleken dat de clitoris een veel groter orgaan is dan we aanvankelijk dachten. Het ervaren van inwendige orgasmen zou dus te maken kunnen hebben met de (verborgen) grootte van dit orgaan. Vrouwen bij wie de clitoris is verwijderd, geven aan tóch orgasmen te ervaren.

  Veel vrouwen zeggen alleen clitorale orgasmen te kennen. Velen van hen ervaren vaginale stimulans echter toch als essentieel, omdat het hun orgasmen vollediger en intenser maakt. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de aanwezigheid van vaginale lagen en zenuwuiteinden in combinatie met de extensie van de clitoris naar de vagina.

  Met andere woorden: de clitoris, zoals wij haar kennen, is letterlijk het topje van de ijsberg. Of beter gezegd, van de vulkaan!

  Dildo's bestaan om te voldoen aan je behoefte om 'gevuld' te worden. Penetratie maakt letterlijk en figuurlijk veel gevoelens los. Het geeft je niet alleen de mogelijkheid om je mentaal over te geven, het stelt je ook in staat om diepe, lichamelijke sensaties te (leren) voelen.

  Clitoris
  De (uitwendige) clitoris heeft talloze zenuwuiteinden en vertakkingen tot diep in de vagina en is zeer gevoelig voor stimulans. Prikkeling van de kroon van de clitoris heeft een zwelling tot gevolg en bevordert de doorbloeding en bevochtiging van de vagina.

  Bij aanhoudende stimulans volgt na verloop van tijd verdere verheviging van de spierspanning en gevoeligheid. De clitoris wordt steeds gevoeliger en sommige vrouwen ervaren ook samentrekkingen in de vagina. Die samentrekkingen zijn vaak de voorbodes van het clitorale orgasme. Maar je kunt ze natuurlijk ook als op zichzelf staande sensaties beleven en je concentreren op het gevoel in je vagina.

  Vrouwelijke ejaculatie
  Het uitoefenen van druk op de G-spot kan een vrouw tot ejaculatie brengen, zelfs al vóór het orgasme. Dit is absoluut geen urine, mocht je dat ooit gedacht hebben. Een kleine reuktest zal het bevestigen.

  PC-spier: use it or lose it
  Zowel het clitorale als het G-spot orgasme zijn vaak (meer of minder) duidelijk te herkennen als een piekende climax, met daarna een periode van bijkomen. Toch zijn er ook veel vrouwen die een voortdurende reeks van orgastische gevoelens kennen.

  Bronlink url:

 • http://www.ouders.nl/mdiv2005-orgasme.htm

 • Citaat 3. Seksvraagbaak.nl
  Voor al je geheime vragen over seks. Ideaal voor meisjes met hoofddoekjes.

 • http://www.seksvraagbaak.nl

 • Citaat 4. Een vaginaal of een clitoraal orgasme? Een achterhaalde vraag!

  De clitoris en de vagina zijn uiteraard twee geslachtsorganen die een rol spelen bij het seksueel genot van de vrouw. Toch blijkt uit de huidige kennis van de genotsmechanismen dat dé vraag die vrouwen zich stellen: "Heb ik clitorale of vaginale orgasmen?", achterhaald is.

  De clitoris is bij alle vrouwen een verlengstuk van de vagina, zowel anatomisch als functioneel. Hij bestaat uit wat zichtbaar is ter hoogte van de vulva, die er slechts een heel klein deel van vormt. De rest, de wortel, is bedekt, is ongeveer elf centimeter lang en omringt beide kanten van de vagina. Beide gevoelige zones liggen dus vlak bij elkaar, veel dichter dan de vorm van de vulva laat vermoeden. Vandaar dat zowel de vagina (lubrificatie) als de clitoris (erectie) een rol spelen bij de seksuele opwinding.

  De clitoris is veeleer een sensorieel element dat een zeer sterk genot opwekt. Hij bevat immers bijzonder veel genotssensoren. De clitoris is de trigger van het genot, terwijl de vagina er de motor van is, zouden we kunnen zeggen. Het genotsgevoel is immers heviger in de clitoris, en het orgasme uit zich via onwillekeurige ritmische samentrekkingen van de vagina.

  Vrouwen die schijnbaar louter vaginale orgasmen hebben, zouden trouwens baat hebben bij indirecte stimulering van de clitoris, ofwel aan de binnenkant van de vagina, ter hoogte van de clitoriswortels, ofwel door een indirect tractie-effect meer aan de buitenkant, ofwel doordat de partner de clitoris stimuleert door druk uit te oefenen met zijn schaambeen.

  Al bij al zijn die mechanische subtiliteiten niet zeer romantisch en evenmin opwindend! Het belangrijkste is ongetwijfeld dat elke vrouw geniet van het liefdesspel en haar genot leert te cultiveren, om te groeien in de liefdeskunst en zover mogelijk te gaan in haar genotsbeleving, maar dan wel op haar eigen manier!

  02/03/2004 door Dr. Catherine Solano, seksuologe, bewerkt door C. De Kock, gezondheidsjournaliste.
  Bron citaat: E-gezondheid.be Uw dagelijkse gezondheidsgids. Het tijdschrift.

  Deeplink bron url

 • http://www.e-gezondheid.be/nl/tijdschrift_gezondheid/sante_psychologie/vaginaal
 • Citaat 5. De clitoris stimuleren

  De clitoris is dé zetel van het vrouwelijk genot en is dan ook ideaal om uw partner een orgasme te bezorgen. Hij is trouwens daarvoor gemaakt en voor niets anders. Helaas klagen heel wat vrouwen er vandaag nog altijd over dat hun man er weinig of geen aandacht aan schenkt.

  Mannen lijken zelfs anno 2003 inderdaad nog altijd moeilijk te beseffen dat ze dit kleine orgaan gerust mogen strelen, masseren, kussen, … en dat hun partner anders onvoldoende aan haar trekken dreigt te komen. Eén van de hoofdoorzaken waarom vrouwen minder zin hebben om te vrijen, is gewoon dat ze er geen genot aan beleven, wat hen niet bepaald aanmoedigt om met veel zin te herbeginnen!

  Veel vrouwen denken trouwens nog altijd dat ze absoluut een vaginaal orgasme moeten hebben en dat dit het enige "geldige" orgasme is. De meeste vrouwen hebben immers een clitoraal orgasme, en slechts een klein aantal onder hen leert gaandeweg het vaginale orgasme ontdekken. Hoe pakken ze het aan?

  Gewoon door hun clitoris te laten deelhebben aan dit vaginale genot. Als het koppel van de zaligste momenten van de penetratie profiteert om de clitoris te stimuleren, is dat voor de vagina en haar interne "genotssensoren" een aansporing om de weg van het orgasme te verkennen. Zo hebben heel wat vrouwen die een vaginaal orgasme hebben, het nodig dat hun clitoris gestimuleerd wordt. Dat kan doordat de partner met zijn schaambeen druk uitoefent op de clitoris, door de clitoris te strelen met de hand of door hem tijdens de coïtusbewegingen zelf te stimuleren

  Sommige houdingen zijn daarvoor beter beschikt dan andere. Dat is één van de redenen waarom zelfs vrouwen die graag een vaginaal orgasme hebben, er niet automatisch in alle houdingen één krijgen. Vaak moet de clitoris "meedoen"!

  Om te eindigen met een beeld: de clitoris stimuleren, is het startsein dat de motor van het vaginaal orgasme in gang zet. Maar opgelet: dat vergt de nodige energie, handigheid en gevoeligheid, en het werkt maar zelden meteen!

  04/11/2003
  Dr. Catherine Solano, seksuologe, geadapteerd door C. De Kock, gezondheidsjournaliste

  Bron citaat: E-gezondheid.be Uw dagelijkse gezondheidsgids. Het tijdschrift. Gezondheid - vrouwen


  Deeplink bron url

 • http://www.e-gezondheid.be/nl/tijdschrift_gezondheid/sante

 • Citaat 6. Biologische visie op het verschil in seksualiteitsbeleving

  Geschreven door:
  Editor Katrien Van Nieuwenhove
  Patina Vercruysse
  Kim Vos
  Catheline Van den Bossche

  Inleiding
  Het seksuele gedrag van de mens is niet louter een manifestatie van een vastliggend instinct tot soortbehoud, maar wel van een humane ontwikkeling die feilbaar verloopt. Bevredigend seksueel samenleven is gebonden aan een ingewikkelde conditionering en veronderstelt een aantal voorwaarden die essentieel zijn voor een optimaal seksueel functioneren. In vergelijking met andere zoogdieren is de seksualiteit van de mens ongewoon plastisch. Het seksuele verlangen kan meerdere richtingen uit. Dit is enerzijds een bedreiging voor de biologisch vastliggende weg, anderzijds een culturele kans tot ontplooiing die echter kan resulteren in een negatieve invloed op het seksuele functioneren.

  Het orgasme bij de vrouw

  In het boek 'Sexual Interactions' wordt centraal gesteld dat er maar weinig verschil is bij man en vrouw in de 'beleving' van het gevoel bij een orgasme. Ook de fysiologische kenmerken zijn weinig verschillend. De laatste jaren is er veel onderzoek ontwikkeld naar de verschillende types orgasme bij de vrouw en dit wordt op zijn beurt verbonden met wat er fysiologisch gebeurt.

  Masters en Johnson beweren dat de clitoris en manuele of orale stimulatie hiervan de aanzet geeft tot het orgasme bij de vrouw, samengaand met contracties in de vagina. Met deze stelling maakten zij dan ook een einde aan de verwarring en het onderscheid tussen een clitoraal orgasme en een vaginaal orgasme. Ook in het Hite-rapport wordt ingegaan op dit vaak gemaakte onderscheid.

  Voor rest van deze lange tekst zie deeplink onder.


  Bron: interaxis
  Deeplink bron url

 • http://www.interaxis.org/Interaxis2/html6/beleving.html

 • Citaat 7: Vaginavrienden uit België

  Een tweede verklaring stelt de clitoris voor als rudimentaire clitoris. Het verhaal luidt hier dat de clitoris misschien nu niet meer zo nuttig, maar in het verleden een adaptatie is geweest. Onze vrouwelijke voorouders zouden hun clitoris hebben ingezet als wapen voor diverse doeleinden: om ruzies te sussen, aan voedsel te geraken, om een onbeperkt aantal partners voor zich te winnen of om vaderschapskwesties te verbloemen. Het is de vrouw als ondernemer met haar clitoris als kapitaal. Nu hoeft het geen betoog dat zo een promiscue gedrag vandaag de dag moeilijk 'aangepast' kan genoemd worden. Het feit dat in sommige culturen de doodstraf staat op overspel laat vermoeden dat de huidige maatschappij meer gesteld is op monogamie. Hierdoor verliest de clitoris haar status van best aangepast orgaan. Als reactie hierop is ze doorheen de tijd geslonken en heeft ze zich teruggetrokken in haar vertrekken achter de dubbele gordijnen die de schaamlippen vormen. Als deze evolutie zich verder zet dan zouden we binnen een aantal decennia over de clitoris spreken als een 'er was eens…'.


  Bron: site van Vaginavrienden België
  Deeplink bron url

 • http://www.vaginavrienden.be
 • Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1217 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Liefde
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved