Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

Alle Hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken in 2009

 • De perfecte Hindoehoer(updated)


 • Offeraar    Dewanand
  Offercode   wfor0305
  Offerdatum   23 december 2008
  

  stored: 5 april 2007
  Bron: Forum Kaise.nl

 • Forum kaise.nl http://forum.kaise.nl/forum

 • Discussie periode 19 februari tot april 2007

  In 2009 zouden alle hindoemeisjes eens moeten beslissen om massaal uit te gaan naaien met grootgeschapen blanke mannen, om het zwakke, laffe en kleine koelieras helemaal uit te roeien. Ziehier onder enkele reacties van members van het hindoestaanse kaise discussieforum. Opmerkelijk is dat er hindoemeisjes zijn die al openlijk vertellen dat zij al jarenlang uitnaaien met grootgeschapen blanken en het heel lekker vinden. Emancipatie Hindoemeisjes is dus volop in ontwikkeling, zo te zien.

  Subject: Topic: alle hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken (gelezen 1836 keer, 36 reacties opgeslagen)
  d.d. 19 februari 2007

  Topic poster: Dewanand

  in de natuur geldt de wet van:

  Survival of the fittest.

  Blanken zijn groter, sterker, langer en potenter dan hindoestaanse jongens en mannen en hierom vind ik dat het veel beter is als alle hindostaanse meisjes massaal gaan seksen, vanaf dertien jaar en trouwen met blanken. Het hele hindoegeloof kunnen zij uiteraard wel dumpen he, want in Kali Yuga is dit te moeilijk en overbodig. Beter is om dit hindoegeloof uit te laten sterven.

  Hindostaanse mannen en jongens zijn klein, bang, laf, zwak en kennen hun hele hindoegeloof toch niet meer. Zijn allemaal nephindoes. Hindostaanse meisjes moeten nu slimmer worden en kiezen voor meer seks, meer orgasmen en een grotere penis in bed. Dus kiezen voor andere rassen is beter en natuurlijker.

  Hindostaanse mannen mogen dan uiteraard lekker terug naar de slums van India om daar rotiresten te eten en lekker uit te sterven. In principe vind ik een koelievrij Nederland beter, want dit is Kali Yuga.

  Hindostanen moeten hun dochters helemaal vrij laten om naar hartelust te seksen met vele grotere blanken en moslims, vanaf hun dertiende. Laat je jonge hindostaanse dochter dus gerust een weekendje logeren bij een blank rugbyteam om eens flink te integreren.

  Succes met uitsterven hindoetjes,

  dewanand
  hindoe fundamentalist

  Mooiste Reacties:

  Reactie 1 van Vinod

  Hallo Waldo,

  Toen je nog aan de Van Hasseltlaan 42 woonde in Delft (vlakbij mij in dezelde studentenflat), liepen wij eens naar de bushalte. (Station Delft egens in 1993, het jaar dat je bijna zelfmoorde pleegde). Bij de bushalte vroeg je een klein meisje, dat net de film Jurrassic Park gezien had, of zij wist wat dat EI was in het begin van die film (die jij al een paar keer had gezien in de bios).

  Tot op de dag van vandaag vraag ik me af waarom je zo een klein meisje die vraag stelde. Hoe kon zij op die jonge leeftjd nou weten dat dat "EI" (in feite een stuk was) een fossiel uit de oertijd bevatte van een mug van welke vervolgens bloed werd afgetapt en waaruit DNA van dinosaurussen werd gehaald?!

  Nu ik je reactie zo lees begrijp ik het iets beter.

  Groeten,

  Vinod

  Reactie 2 van Savitri

  Ik denk niet dat jullie de woorden van Dewanand zo letterlijk moeten interpreteren. Hij is een hindoe-fundamentalist. D.w.v. dat hij in zijn quote puur sarcastisch is. IK denk dat hij er heel erg mee zit dat het Hindoeisme z'n teruggang kent in Nederland en dat Hindoes in dit land te makkelijk denken als het gaat om geloof. Hij provoceert ons Hindoes gewoon, zodat jullie meer actie ondernemen om jullie religie met kracht voort te zetten.

  Wat hij bedoelt met het vrijer laten van Hindoemeisjes is (denk ik) dat hij vindt dat Hindoemeisjes te streng worden opgevoed. Hij bedoelt juist dat als je ze vrijer laat dat ze heus niet met jan en alleman zullen slapen.

  Reactie 3 van tedom

  Precies. En wie snapt het weer als een van de enige?

  Dewanand heeft gelijk: het is zo goed als voorbij met de Hind. cultuur in Nederland.
  Het stelletje slappe kakkerlakken die hier zichzelf vol zit te vreten en gewoon totaal hun eigen idenditeit hebbben laten wegrotten.

  En dat soort slampampers leest zichzelf en gaat dan van zich af brullen.
  Te dom voor woorden.
  Hij heeft het over jullie :)

  Reactie 4 van Savitri

  Precies!!! Mensen zijn zo dom he dat ze hem niet snappen. Op zijn (zeer grove) manier heeft Dewanand wel gelijk. Alleen ik denk dat niets bereikt door zijn taalgebruik. Jammer want hij heeft wel een paar goeie punten.

  Reactie 5 van Hindu Girl

  Hey fuck the hele hindoe gedoe..ik doe niet mee aan die shit.. ik ben hindoe en ga neuk veel met anderen en dan ik wordt liever een moslim en wat. wie kom mij vertellen hoe ik moet leven.. fuck jullie


  Reactie 6 van Mars

  Hoi dewanand ,

  wij kennen elkaar , ik vind dat je gelijk hebt, maar ik denk dat de manier waarop je het brengt niet de juiste is.

  Ik heb me er een hele tijd om druk gemaakt zoals vele forum-leden ook weten. De enige manier om erachter te komen wat de rede is van deze verandering onder de hindoestanen om het maar even netjes te zeggen ,is om met desbetreffende figuren contact te maken.

  Hierdoor ben ik erachter gekomen dat deze personen vaak van hetzelfde soort zijn. Het is een bepaald type Hindoestaan(se) die dat wat jij omschrijft bewerkstelligd.Vooral jonge hindoestaanse vrouwen die uiterst beinvloedbaar zijn. In zekere zin heb ik medelijden gekregen met deze mensen. Voorheen kon ik hun keelen wel doorsnijden, maar nu denk ik er anders over.

  Vaak zijn het de onzekeren en zwakkeren onder ons die in de Nederlandse maatschappij alles als superieur beschouwen. Precies dat wat de blanke Nederlander ook wil. Achter een dik schild van schaamte ,onzekerheid en zelf gekweekte afkeer van hun eigen cultuur verbergen deze typen 'Hindoestanen' zich.

  Als Hindoestaan zijnde zal ook jij of ik nooit degene kunnen zijn die dat schild kan doorboren. Dat kan alleen gebeuren door de tijd en ervaringen die deze mensen zullen opdoen.

  Vaak word dus vanuit een negatieve visie gekeken naar de eigen cultuur en volk wat resulteerd in verkazing. Met uiterst sarcastische en cynische teksten als deze voed je de negativiteit juist meer. Hindoestanen die wel weten waar ze staan en de restanten van hun cultuur voortzetten , kunnen deze cultuurbarbaren een spiegel voorhouden. Dat is de beste manier.

  Vooralsnog blijf ik zeggen dat de grootste schuldigen van deze zorgwekkende ontwikkeling in onze cultuur , de vorige generatie is. Dus jouw generatie Dewanand. Schrijf liever teksten naar de ouderen om ze hun kinderen te laten bijsturen in plaats van jongeren cynische/sarcastische injecties toe te dienen. Dat zal alleen averechts werken.

  Je vergeet te vermelden dat de superieure blanke superieur is geworden over de ruggen van de gepigmenteerde mens.

  Reactie 7 van Djack

  Geen enkel geloof is bestand tegen westerse verleidingen (sommigen noemen dit Duivelse verleidingen).
  Christenen in het westen zijn zelf al slachtoffer (homohuwelijk, abortus).
  Kwestie van tijd dat het Hindoeisme in Nederland doodbloedt.
  Zelfde geldt voor de islam.

  Kans dat onze kleinkinderen gaan trouwen met iemand van een ander geloof is enorm, plus alle westerse verleidingen die op de loer liggen.

  Beter geloof je in de weervoorspelling van morgen dan te denken dat het Hindoeisme of de islam in Nederland over 3 generaties nog dezelfde waarden hebben als die van vandaag.

  Dan maar alles op zijn beloop laten?
  Ik zal het niet weten.

  C'est la vie!

  Reactie 8 van Dewanand

  namaskar bhai aur bhahin,

  denk eens aan het wijze spreekwoord:

  Ga slapen met de witte duivel om wijs te worden.

  Als je meisjes aan de ketting houdt, dan worden het juist domme, naieve, wilde dieren. Je moet hen juist los laten om hen door schade en schande manieren te leren. Maar ja, meisjes die vrij rond mogen lopen zijn juist voorzichtiger en slimmer, en duiken niet met elke gek in bed hoor. Probleem is wel dat onze hindostaanse meisjes bijna niets meer leren over hun hindoegeloof en dit is vooral de schuld van onze domme pandits, die blijven zeiken in hindi en sanskriet, terwijl slechts 3 procent van de hindostanen iets hiervan snapt. Hier moeten wij krachtiger tegen protesteren en hard optreden in mandirs of tijdens lezingen over ons superieure hindoegeloof. Scheld de pandit gerust luidop uit als je hiervan genoeg hebt en eis hem om Nederlands te praten. Geef de pandit gerust een mep in zijn gezicht hoor in de mandir en eis je rechten op als hindostaan.

  Als je iets wilt leren over hoe je hindoe kan worden, dan kan je onderstaande tekst gaan lezen. Print het uit en ga eens verder graven in je superieure geloof en ontdek zelf wat jij waard bent.

  59. Appendix A - K
  G1. Appendix G. Bekering (concept) tot hindoeïsme
  directe deeplink:

 • koran116.htm
 • Wijsheid begint op het moment dat je je zelf verantwoordelijk stelt voor al je eigen fouten. Dan accepteer je jouw karma en je beseft dat het juist leerzaam was om vroeger in het vuilste riool te leven, als lage, vieze koelierat, en je bent hierom juist blij.

  De hele decadente, zieke en primitieve Westerse beschaving zal over vijftig jaar totaal weggevaagd zijn.
  Raszuivere blanken zijn dan een zielige verarmde minderheid (nauwelijks 15 procent) op de wereld, en spelen dan een minimale rol.
  Kijk zelf naar de feiten en cijfers en oordeel zelf of deze voorspelling uit zal komen.

  succes,

  dewanand
  hindoe fundamentalist

  Reactie 9 van Jigga

  Maar hij zegt het tegenovergestelde. Als je gaat luisteren naar een fucking ex- tbs patient dan ben je wel heel ver heen. Zulke mensen als jij interpreteren ook dingen die letterlijk ergens staan op een wijze die past in hun eigen denkwereld. Gevaarlijk (dom) is dat.

  Reactie 10 van Sathisch

  Het is echt ongeloofelijk dat van alle gemeenschappen in Nederland in onze eigen hindoestaanse gemeenschap zo een randdebiel als jij rondloopt. Tering, wat ben jij ver heen, zeg. Wat voor beeld krijgen anderen van ons hindoestanen? Heb je wel enig besef wat je schrijft? Denk je dat ons hiermee een dienst bewijst? alle hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken?!?! Hoe kan je zoiets uit je strot krijgen?

  Reactie 11 van MOP25

  STELLETJE DWAZEN...HET GROOTSTE PROBLEEM LIGT BIJ DE OPVOEDING....BIJ DE BRON...EN DAT ZIJN DE OUDERS!!!!!!
  ALS ZIJ AL NIKS KUNNEN DOORGEVEN AAN HUN KIND...HOE GAAT DIE GENERATIE DIE AL HELEMAAL DWAAAAAS IS HET DOORGEVEN AAN DE KOMENDE GENERATIE?????? EN DAT IS HET PROBLEEM VAN O.A. DE SURINAAMSE BEVOLKING...WAAROM ZIJN TURKEN NIET ZO BIJV? OF NOG EEN BETER VOORBEEL DE CHINEZEN????? DIE MENSEN MAAKT NIET UIT IN WELK GAT ZE WONEN...CHINA ROCKSSS EN HUN TRADITIES...NOU SORRY VAN DE HINDUSTANEN KAN JE DAT NIET ZEGGEN..DIE SCHAMEN ZICH VOOR HUN AFKOMST....WILLEN NIKS MET HET MOOIE CULTUUR/GELOOF OF LAND VAN OORSPRONG TE MAKEN HEBBEN!!! HOE ZOU DAT TOG KOMEN???????? STELLETJE DWAZEN WORDT WAKKER NU HET NOG KAN...........ZO'N MOOIE TAAAAL/CULTUUR/LAND VAN HERKOMST ENZ ENZ ENZ GEWOON TE TRIEST DAT IEMAND DAT UBERHAUPT VERWAARLOOSD!!!!!

  Reactie 12 van Savitri

  IK probeer hem te begrijpen, that's it. Ieder verhaal heeft 2 kanten. Hij zegt het tegenovergestelde om te PROVOCEREN. Ik ben het er ook niet mee eens hoe hij zijn verhaal brengt, maar daar zal hij wel z'n redenen voor hebben.

  Reactie 13 van Vinod

  Op het moment dat jij Waldo begrijpt, laat het dan even weten. Sinds zijn poederbrievendaad verkondigt hij veranderd te zijn en nu een fundamentalitische hindoe te zijn die de hindoes vooruit wil brengen in de maatschappij.
  Ik (en wellicht velen met mij) zien nog niet in hoe hij dat middels deze teksten probeert te bereiken.

  Reactie 14 van Rania

  Hij doet een poging om de voortplanting van lulletjes zoals hem tegen te gaan. Jongen is de eerste regel van het hindoeisme vergeten, verdraagzaamheid, iedereen in zn waarde laten. Als je 1 vinger naar een ander wijst wijzen er 3 jou kant op.....Al deze kerel nou eerst zn eigen problemen oplost, mag hij over een sociaal probleem( voor zover deze er is ) praten.

  Reactie 15 van bakra lover

  Dewanand heeft gelijk.
  Hindoestaanse meisjes moeten lekker gepaald worden door Blanken, hun tollie zijn dikker. Hindoestaanse meisjes houden van dikke tollies, kijk maar naar je omgeving. Ze kiezen steeds meer voor een niet-hindoestaan. Ze willen lange en dikke tollies, dat kunnen alleen blanken en negers hun geven.
  Mijn vriendin is geneukt door twee bakras, ze vond het zalig om die dikke paal in haar te voelen, ze ziet dan sterretjes.

  Reactie 16 van Andere helft
  Dat is de ene helft.

  In de andere helft probeert hij aan te geven wat voor een sletten er onder de Hindoestanen rondlopen.... Afvallige verraadsters. Hoe.ren die hun eigen ras/afkomst/geloof verloochenen door zich als een moderne bakarni slet te gedragen met 'emancipatie' als toverwoord en als ze eenmaal te oud zijn, nog steeds zonder man die iets in ze ziet en tot overmaat van ramp ook nog naar jongere meiden beginnen uit te kijken proberen een man te strikken door (onder andere!) als de heilige Maria op internet over zichzelf te jaffen.
  Als dit soort sletjes ook eens leren naar zichzelf te kijken ipv mannen van alles de schuld te geven zou er weer een hoop ellende niet ontstaan..

  Ziezo. Hebben we beide kantjes van het verhaal belicht. :)


  Reactie 17 van Provoceren

  Een fundamentalist kan zeker provoceren.

  Dewanand doet niets anders.

  En om het nog duidelijker te stellen: ja. een fundamentalist provoceert.
  Of het nou op internet is met teksten, of ze nou zichzelf opblazen op de Coolsingel of dat ze met de botte houtzaag iemands nek afzagen op video: het is allemaal provocatie pur sang.

  Het motto van de fundamentalist is: Het doel heiligt de middelen.

  Reactie 18 van Jigga

  Dan begrijp je duidelijk niet wat een fundamentalist is. Een fundamentalist is iemand die dingen graag wil houden zoals ze waren. Hij is conservatief en wil niet afwijden van de fundamenten van in dit geval zijn geloof.

  Dat wil nog niet zeggen dat een fundamentalist gelijk bommen gaat gooien en daar maak jij de fout. Het vasthouden aan fundamenten van je geloof en het gooien van bommen en provoceren zijn twee verschillende dingen die niet samen hoeven te gaan. Dus je conclusie dat hij dan wel zou provoceren omdat hij zichzelf fundamentalist noemt KLOP NIET!

  Als je dit kan begrijpen kunnen we verder praten anders laat het wel zien wie hier eigenlijk dom is.


  Reactie 19 van automatisch (gast)

  De verbanden die ik aanhaal zijn niet 'misschien' of 'aangenomen'.
  Het zijn aangetoonde feiten. En in de post daarvoor gaf ik simpele voorbeelden.

  Even terug naar de kern van de discussie: Jij stelde dat een fundamentalist niet automatisch provoceert, dat vond je zelfs een domme aanname.
  Daar val ik over.
  Want (hierin ging ik met je mee): het verband is er niet automatisch in de theorie.
  Maar in de praktijk provoceert (of probeert..) een fundamentalist zo goed als altijd.
  Ik heb er voorbeeldjes van gegeven.
  En ziehier Dewanand als het levende bewijs van eigenlijk een standaard model provocerende Hindoefundamentalist.
  Een fundamentalist met een extreme boodschap zal altijd *bedoeld of onbedoeld* automatisch mensen provoceren.
  Er zullen namelijk altijd mensen over vallen.
  Ik vind het zelf erg logisch allemaal.

  Reactie 20 van Hindoestanen kwestie (gast)

  Fantastisch stuk voor de rest.
  Maar dit: De Hindoestaanse gemeenschap is meer dan genoeg ingevoerd in alle mogelijke toedrachten van allerlei mogelijke (geloofs)omslagen, Alysha.
  En wat betreft flexibiliteit: Hindoestanen zijn de meest flexibele personen die er bestaan. (niet te verwarren overigens met de Westerse bakramentaliteit van sommige westerlingen voor wie "moet kunnen" hun stopzinnetje is om alles goed te praten.
  Maar er is een grens.
  Mensen die hun identiteit opgeven is tot daar aan toe. Dat kan in sommige gevallen begrijpelijk zijn.
  Maar mensen die hun Hindoedharm opgeven en dan van geen rund eten opeens alles gaan lopen eten (en dat is maar een detail, zij het een wezenlijke), daar kennen de meeste Hindoestanen weinig flexibiliteit voor hoor?
  En dat heeft niks te maken met (in)tolerantie, en alles met een grens trekken tot waar de vrijheid van meningsuiting en levensopvatting overgaat in van de pot gerukt gedrag van mensen die zich willen afzetten tegen hun ras, om welke reden dan ook.
  En welke reden er ook voor is: je bent als mens gewoon ongeloofwaardig, inconsequent en karakterloos als je je identiteit switched voor een ander.
  Dat vinden Moslims even hard als Hindoestanen. En bakra's idem dito. Die beschouwen een omgeturnde bounty echt nooit als hun gelijke, en hebben meer respect voor iemand die zichzelf blijft.

  Het is dus echt niet alleen maar een 'Hindoestanenkwestie".

  Reactie 21 van Jigga

  Dan is iedereen een fundamentalist en provoceert iedereen. Dus dan zou je ook geen onderscheid meer moeten maken. Elke opvatting is wel provocerend voor iemand, en iedereen houdt altijd vast aan zijn eigen fundamenten. Of dit nu geloof is of je eigen normen en waarden, die fundamenten zal een mens altijd vast blijven houden.

  Maar wanneer jij op jezelf een stempel drukt, en anderen daaruit dingen afleiden wil nog niet zeggen dat die stempel ten eerste passend is voor jou en ten tweede dat hetgeen daaruit wordt afgeleid ook toepasbaar is op dit individuele geval.

  Waneer jij hem als HINDOEFUNDAMENTALIST erkend dan weet ik niet welke fundamenten jij het Hindoeisme toekent en dat hij zo gek als een deur is zal ik je verder wel toegeven. Maar dat wil nog niet zeggen dat hij een fundamentalist is en gelijk provoceert om fundamenten uit het Hindoeisme uit te dragen. Want dat doet hij dus echt niet.


  Reactie 22 van sukkel dat je bent (gast)
  Je p.a.n.g p.a.n.g olo moet gaan sexen met blanken. Stuk verdriet dat je bent!

  En nou opzouten van hier! Vuile kontenlikker dat je bent! je hebt cker een hele witten tong he?
  Moerschont!

  Reactie 23 van middle name (gast)

  Kijk. Ik zeg alleen dat Dewanand provoceert om een boodschap over te brengen op een manier waarvan je zelf ook ziet dat bijna niemand het hier begrijpt.
  En ik probeer alleen maar aan te geven dat extremisten/fundamentalisten enz. dus weldegelijk provoceren, omdat jij zei dat dat niet zo zou zijn.
  Idd. niet automatisch zoals je aangeeft, maar in de praktijk zo goed als altijd.

  Dus laat de stempels die ik op mezelf zou drukken even achterwege, ook met Dewanand ben ik het lang niet altijd eens.
  Maar ik snap het echt niet van jou als iemand die doorgaans toch echt zaken wel scherp ziet dat je stelt dat Dewanand 'echt niet provoceert'.
  Komop man. Die man zijn middle name is 'provocatie'! :)
  Alleen al de reacties erop zeggen al genoeg!


  Reactie 24 van Al3ysha

  Leuk, maar ik wil geen uitingen doen over 'je bent geen hindu als je rund eet', etc. omdat ik vind dat je niet voor een ander kan bepalen wat een hindu is.
  Natuurlijk is het eten van Maa-ji niet goed te praten, might i say Duh?
  Dat maakt je misschien geen goede hindu.
  Het hinduisme is echter meer dan alleen dat wat je eet en dus kan je volgens mij niet stellen dat jouw eetgedrag bepaalt of je met een bepaalde bril naar God mag kijken.

  Als je bijvoorbeeld kijkt naar dat wat een hindu een hindu maakt.. dan kan je weer een topic openen.
  Kijk maar naar de uitspraken van de de mandirs, pandits, guru's, geschriften, tradities, etc..
  Die verschillen nogal.

  Om weer terug te keren op de topic, snap ik zo wie zo niet waarom iemand zo een uitlating zou doen en negativiteit verspreid.
  Ik hou me dan ook zeer afzijdig van Devanands uitspraken.

  PS.
  - kijk nog even mijn post na over intolerantie voor je die uitspraak gebruikt in een verband waarin ik hem niet heb gebruikt.
  - je praat net als Savitri (zelfde stijl, zelfde argumenten aanhalend)... vraag: ben jij haar? Waarom maak je het ons allemaal dan niet makkelijk door 1 nickname aan te houden?

  Reactie 25 van Jigga

  Ik zeg ook niet dat hij dat niet doet, begrijp me niet verkeerd. Die gek kan nooit provoceren als middel gebruiken om in dit geval zijn doel te bereiken. Ik ben van mening dat je deze tekst gewoon moet nemen zoals deze is en er verder niks achter moet zoeken.
  Dewanand is een gek die met problemen zit en eigenlijk zichzelf haat, en deze zelfhaat projecteerd hij op andere Hindoestaanse mannen/jongens. Mi

  Het enigste dat hij met deze topic bereikt is dat mensen HEM meer gaan haten. Als hij al de bedoeling zou hebben mensen te provoceren, dan slaat hij de plank volledig mis. De manier waarop hij het neerzet is als een of andere viezerik die graag hindoestaanse meisjes van 13 jaar ziet naaien met blanke mannen. Daar komt nog bij dat je de haat naar hemzelf of andere hindoestanen bijna kunt voelen bij het lezen.

  Ik geloof daarom ook niet dat hij er positive bedoelingen bij heeft gehad om, bijvoorbeeld een bepaalde bewustwording te creeren.

  Reactie 26 van Vinod

  Je vat mijn insinuaties verkeerd op. Want het is niet bedoeld als persoonlijk aanval, maar om jou en je argumenten beter te kunnen begrijpen.

  Een voorbeeld: Je vermeldt dat je moslims en creolen lager acht dan hindoestanen en derhalve nooit een liefdesrelatie met ze zou aangaan. Maar je zegt dat je denkt dat je wel normale vrienden met hen kunt zijn en eventueel zou ook een zakelijke relatie mogelijk zijn.
  Waarop ik als reactie heb gegeven dat ik denk dat het niet mogelijk is om vrienschap te sluiten met mensen die je lager inschat dan jezelf of anderen van je eigen ras. Een voorwaarde voor (hechte) vriendschap is immers dat je elkaar gelijkwaardig beschouwt. En de basis voor een goede zakelijke relatie is vriendschap. (je hoeft niet perse goede vrienden te zijn met al je zakelijke partners... maar een vriendschappelijke band is onontbeerlijk). Dus betwijfel ik of ook een geslaagde zakelijke relatie dan wel mogelijk is.
  Ik heb voor al mijn "conclusies" ook argumenten gegeven. En heb je ook gevraagd, als je het er niet mee eens bent, graag je argumenten te geven waarom mijn conclusies niet terecht zijn.
  Dit vat je op alsof ik verwacht van je dat je mij verantwoording schuldig bent.. maar dat is niet zo.

  Reactie 27 van Waterman (gast)

  wij hindoestanen moeten met respect met elkaar omgaan en andere rassen niet de kans geven om over ons iets te kunnen zeggen zoals dit onderwerp dat dat over grote blanken gaat. Wij moeten trots zijn op ons geloof, 1 zesde deel van de wereld is hindoe, 1 derde is aziaat. wij kunnen de wereld overnemem eigenlijk, maar niet zo met haten onder elkaar. Het is op zich wel jammer want als kijkt naar bijv andere rassen zoals bijv marokanen,paki,s , die komen wel voor elkaar op en bij ons is dat veel minder, daarom zeggen ze we klein zijn en LAF zijn maar dat is niet zo, het probleem zit m in dat wij mensen zijn van het uitersten daarmee bedoel ik helemaal niks doen of doodmaken, het enige waar we aan moeten werken is een middeweg vinden, enne zoals nederlanders zeggen; een beter miliieu begint bij je zelf. Trouwens wat ik niet begrijp waarom deze topic hier nog is...want je hebt in elke volk niet zo snuggere meisjes en die dit lezen en opeens een idee opdoen en willen experimenteren en onze Hindoesaanse gezicht omlaag valt....en voor de meisjes.. probeer gewoon puur te blijven niet mixen want het is bewezen dat de evulotionaire proces vertraagt..

  Reactie 28 van Vinod

  Okay ik dacht dat je ze lager inschatte omdat je zei:

  "Anyway een bakra is in mijn ogen lang niet zo erg als een moslim. Een creool vind ik een beetje radicaal gezien het verleden in Suriname. En voor de mensen met een grote bek: als mijn kind het flikt om met een moslim thuis te komen, pleur ik 'm meteen de deur uit. Maar met een beetje goede opvoeding (zoals de mijne) doe hij/zij dat niet. "

  Maar blijkbaar is het dus niet zo.

  En je hebt zakelijke relaties met moslims dus? Heb je dan ook een vriendschappelijke relatie met hen? Waarom sluit je een eventuele relatie dan uit? Puur vanwege het feit dat je bang bent dat je cultuur verloren gaat? Of is er nog meer?


  Reactie 29 van Shiva poentje (gast)

  die denawanad is gek, maar ik lachtse mij krom. ha ha hihihihihihih.......... klote koeliehond met kleine piemel.

  hij heeft well gelijk.

  toen ik 12 was sekste ik voor de eerste keer met een blanke man en ik weet hier nog alle s over. zelf ben ik klein tenger pikzwart en 1.60 meter. die blanke man zijn penis was wit en bijna tweemaal dikker dan mijn pols en bijna 22 centimeter lang. ja, ik voel hest weer, hij smeerde een olie op mijn maagdelijke poesje en likte het eerst lekker lang, daarna lag ik oip een kussen met benen wijd en hij ja ja ik voel het weer, zijn witte ding gleed in mijn kleine poesje en ik moest wel gillen maar ja het was zo zalig en hij naaide mij echt als een man helemaal uit,

  dit is bijna vijf jaar geleden en ik heb echt al met honderd grote blanken genaaid, zo lekker en zo lang wit goddelijk, net een shiva lingam uit Ram mandir waar ik elke zondag ga bidden met mijn familie.

  ik neem vaak hindoemeisjes en nichten mee vanaf negen jaar en laat hun lekker stevig palen door mijn goddelijke blanke mannen. nog vorige week werd een 12 jarig nichtje van pandit attry r. nog ontmaagd in mijn huis , lekkere gang bang, zij schreeuwde: Shiva naai mij.

  Reactie 30 van Dewanand

  hi vinod,

  Ja jongen, zielig he je geweldige hindoecultuur is al naar de klote hoor. en je geeft mij de schuld. Jongen hou op met dromen en ga naar india om rotiresten te eten op de vuilnisbelten net als je voorouders.

  Ik zie overal dat bijna 70 procent van de hindoestaanse meiden al vanaf 13 jaar zich flink laten uitrekken door heel groot geschapen blanke mannen, dit is realiteit hoor en jij kan hier niets aan veranderen.

  Elk hindoestaans meisje heeft gewoon recht op een goed seksleven in onze Westerse beschaving hoor, dus hou maar je bek, de norm in nederland is nu 22 centimeter en jouw hindoemeisjes hebben hier recht op, anders moet je hun Nederlands paspoort maar gaan afpakken en hen deporteren naar india.

  Succes met seksen hindoemeisjes, doe het veel en vaak en kies een grote blanke man, vanaf je twaalfde hoor. Hier hebben jullie meiden recht op.
  laat die laffe, zwakke, bange en domme koeliejongens maar oprotten.

  Op naar een koelievrij Nederland.

  dewanand
  hindoe fundamentalist


  Reactie 31 van Dewanand, d.d. 18 maart 2007

  namaskar,

  Nou, koeliemeiden hebben het heel druk met hun seksuele revolutie en zijn nu dus het lekkerste bruine gaatje van Nederland. zondag bidden in mandir en dan dezelfde avond gang bang met een blank rugbyteam. Zo gaat het nu met het koelienisme.

  Veel succes met uitsterven koelies.
  Schenk je dochter aan de asuras want het is haar karma om sletje te zijn in nederland. Laat je dochter vrij en laat haar een jaartje in een hollands bordeel stage lopen als zij vijftien is.

  op naar een koelievrij nederland.

  dewanand
  hindoe fundamentalist

  ps
  mijn site is afgesloten door die rot provider. open snel een nieuwe in usa.
  stom hollanders.

  Reactie 32 van Jeetendra

  bij een koelie kut staat EVERY BODY WELCOME.maak niet uit welke ras welke geloof.bakras,negers,een stinkende joeka ,turken ,marokanen.enzv enzv.
  het maakt helemaal niet uit ALS HET MAAR EEN LUL HEEFT.
  ik vind zelf dat slechtere vrouwen als hindoestaanse vrouwen bestaat niet op deze wereld.ze hebben geen respect voor zicht zelf en ook niet voor hun geloof. ze vernaaien hun eigen geloof.


  Reactie 33 van Besef (gast)

  Inderdaad!
  Er zijn wel meer vrouwen van meerdere allochtone rassen te bedenken die veel meer te klagen hebben over alles.
  Maar die zie je stuk voor stuk niet massaal hun rug afkeren van hun eigen ras.
  De Hindoestaanse vrouwen in NL hebben er daareentegen een handje van.
  En als je ze dat verteld beginnen zulke hoe.ren gelijk over je moeder :)
  Dan besef je weer eens hoeveel rasverradende besahoe.r ke koettiens er zijn.

  Reactie 34 van Jigga

  Ik vind dat Dewanand met zulke uitspraken ook een man moet zijn. En zijn eigen vrouw ook moet laten neuken door een blanke. En vervolgens die video op zijn website plaatsen.

  Reactie 35 van Jigga d.d. 29 maart 2007

  Hij voelt zichzelf intelligent en boven de andere hindoestanen. Ik zal hem duidelijk maken dat hij niets meer of minder is dan een gemiddelde hindoestaan. Daar komt nog bij dat hij nog steeds niet de dialoog is aangegaan, iets wat je toch wel zou verwachten van iemand die alleen maar teksten neerkwakt op het hele internet.

  Reactie 36 van mmmmmmmmmr (gast) d.d. 29 maart 2007

  Zien we Waldo binnenkort ook met een vliegtuig de euromast binnenvliegen?

  Source forum kaise.nl

 • Forum kaise.nl http://forum.kaise.nl/forum
 • ***

 • De perfecte Hindoehoer(updated)

 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Liefde
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved