Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Panteia, klanttevredenheidonderzoek psychiatrische patienten van GGZ Delfland /
Openbare reflectie, bij de vragenlijsten

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0071
Offerdatum   dinsdag 9 december 2014

Aan: Panteia
Antwoordnr 10093
2700 VB Zoetermeer

en
GGZ Delfland
t.a.v. Bandhoe,
Lid Raad van bestuur GGZ Delfland/ Geneesheer directeur

Onderwerp: legaal toegestane reflectie en verzoek mbt vragenlijst psychiatrische patiënten GGZ Delfland (Delft eo).

Mijn Kenmerk: waction0071.doc / 20141209 / Panteia /klantonderzoek GGZ delfland psychiatrische patienten / legale openbare reflectie en verzoek/ 5048W


Delft, dinsdag 9 december 2014

Mauw, mauw, namastiaauw bestuur Panteia en dhr/ Shri Bandhoe,

Ik ontving als psychiatrische patiënt in Delft de vragenlijst een paar weken geleden ivm klanttevredenheidsonderzoek en heb het ingevuld en openbaar gemaakt via een scan ervan, wat wettelijk toegestaan is in Nederland, en niet lasterlijk of smadelijk aangemerkt kan worden. Alles in dit waction0071 document, dat u nu ontvangt per post, is heden openbaar gemaakt op de beruchte website, www.dewanand.com, Kritisch Podium Dewanand, in de Openbare Brieven rubriek van mij en Wieroe, mijn Hindoe Nazi Kat uit Delft kennisstad, eea is wettelijk toegestaan en eea is zelftherapeutisch voor ons beiden.

Hier zijn de twee scans van de ingevulde vragenlijsten die u ons toezond:


Scan Vragenlijsten Panteia: • Ons betoog volgt nu kort en krachtig genummerd, puntsgewijs,
  alsvolgt,
  inhoudsopgave:

  1. Zelftherapeutisch, mijn suïcidale verlangens en dagelijkse sombere gedachten in Arisch Nederland

  2. Dringend verzoek: versoepel euthanasie wetgeving en beleid voor inferieure, lage kaste hindoestaanse psychiatrische patiënten aub om onze lijdensweg waardig te beëindigen en om niet teveel zorggeld te verspillen verder aan nutteloze, waardeloze, mislukte vieszwarte Indiase koelie aapjes.

  3. Laatste fase Koude Holocaust en etnische zuivering in Nederlandse psychiatrische klinieken van negers en overige niet ariërs.

  4. Reactie mbt de vragenlijst, klanttevredenheid onderzoek

  5. Ter besluit hier mijn eigen zelfmoord verhaal op een website waar je over je zelfmoord plannen mag vertellen, als zelftherapie, geplaatst op d.d. 1 augustus 2013

  6. Nawoord voor alle duidelijkheid

  m. vr. gr,
  Aldus de zieke, geestelijk gestoorde, bejaarde-psychiatrische patiënten:

  1. Dewanand
  lage kaste, koelieschrijver en paria van de paria's, paria^107 in Nederland en Suriname.
  2. Wieroe
  de slimme Hindoe Nazi (homo)kat uit Delft kennisstad

  ***

  Nu volgen de punten uitgewerkt:

  1. Zelftherapeutisch, mijn suïcidale verlangens en dagelijkse sombere gedachten in Arisch Nederland

  Kennen jullie het oude boek, 'Alleen op de wereld' van Hector Malot? Remi zwierf jarenlang eenzaam en dakloos door Frankrijk met zijn aapje en hondje, wat opviel was dat hij toch nooit suïcidaal was en nooit aan zelfmoord heeft gedacht in dit boek, m.a.w. hij was geen psychiatrische patiënt en geestelijk niet ziek.

  Psychiatrische patiënt zijn is leven in de HEL en ik kom uit de Hindoe Apen Hel in feite. Binnen het hele Hindoe apen kasten wereldje is het taboe om psychiatrische patiënt te zijn of om medicatie te gebruiken en men zal je heel wreed behandelen en geestelijk verder kapot maken. Dit maakte ik aan den lijve mee afgelopen zes jaar toen ik meer kontakt kreeg met de Haagse Hindoe Apen Kastenwereld. Ik bezocht vaker bijeenkomsten van Stichting Hindustani en maakte kennis met die hogere kaste Hindoes uit Den Haag die omstreeks 1975 dus naar Nederland waren gevlucht vanuit het Afrikaanse landje Suriname. Ik raakte inderdaad dieper in de put hierdoor en het is een dure les nu voor mij geweest.

  Mijn suïcidale plannen, depressies en duizenden psychische dieptepunten sedert het verleden waren op wonderbaarlijke wijze niet FATAAL en ik doorstond alle geestelijke dieptepunten tot nu toe, maar ik weet dat ik dit ooit niet zal overleven en de zelfmoord zal een feit worden, hopelijk niet binnen 7 jaar of voor ik 55 zal worden en misschien al een oud, viesbruin aapachtig wrak zal zijn.

  Zelfmoord en psychosen zijn heel wreed om mee te maken, en hierom wil ik nu echt weten waarom ik niet geboren ben als lange, blanke, grootgeschapen, almachtige, hoogste Kaste (hoger dan de koelie/hindoe brahmanen he), superieure BLANKE MAN op deze planeet. In het hele Hindoe Apen Kasten stelsel is het echt een geloof dat de superieure BLANKE MAN hoger staat dan elke stinkend bruine of vieszwarte Hindoeman en hierom is het hele Hindoeïsme een radicaal racistisch geloof, erger dan Apartheid (uit Zuid Afrika, en voor de afschaffing van de rassenscheidings wetten in USA rond jaar 1967). In de Hindoe Apen Wereld is alles puur racisme, rassenhaat, rassenscheiding en zelfs zwaar fascistisch en erg bekrompen in feite. Komende jaren wil ik voor mijzelf exact uitzoeken waarom BLANKEN bestaan, als ongepigmenteerde, langere, hogere, superieure, almachtige, superintelligente, bovenmenselijke Mensaap rassen, en of het goed of slecht is voor deze planeet als zij na het jaar 2200 praktisch uitgestorven zullen zijn, door massale vernietiging en massa verkrachting van de meerderheid van alle BLANKE meisjes door de zwarte, niet Arische mannetjes apen met lange, dikke, hardere, hypertestosteron gestuurde pikzwarte pikken. Door interraciale seks wordt het hele blanke ras nu op razende tempo uitgenaaid in Nederland en Amerika en deze seksuele genocide is wel legaal in feite en blanke hoeren en sletten genieten van deze orgastische genetische zelfmoord met de geile blanke benen wagenwijd. Veel zwarten, negers en overige niet blanke mannen vinden het zalig om zo het blanke ras keihard en diep uit te naaien en het zo uit te roeien, door deze blanke hoeren kutjes hard en diep af te neuken en samen te gang bangen. Het hele blanke ras is nu suïcidaal geworden en laat zich diep uitnaaien als de Gratis BLANKE HOERenKUT van de wereld.

  Kortom, het is voor mij een marteling om zo ziek en inferieur te zijn nu en het schrijven als zelftherapie en als preventie dat ik dieper in de put raak en echt dus zelfmoord pleeg, door bv te springen van de zestiende verdieping in mijn Delftse Zelfmoordflat, wat zich gelukkig tot nu toe niet voordeed. In mijn flat langs de kruithuisweg in Delft hebben al tientallen mensen zelfmoord gepleegd, ook veel lange, sterke, grootgeschapen blanke mannen sprongen hier om dood te gaan en ik heb eentje zelfs horen vallen in 2005, en eentje, genaamd 'Gerard de Wit' kende ik een beetje via internet omdat hij in het bestuur zat van een extreem rechtse partij (Nederlandse Volksunie) en hij pleegde dus in 2010 zelfmoord door te springen van de zestiende verdieping waar hij toen woonde met zijn vrouw en hond. Echt ongelooflijk om erover na te denken en die dag zag ik zijn bloed nog op de stenen naast de ingang van onze zelfmoordflat in de namiddag. Al die geesten van deze zelfmoordenaars dwalen nu rond in mijn flat op zoek naar nieuwe slachtoffers om hen mee te slepen naar de hel en schimmenzone na een geslaagde zelfmoord op dezelfde wijze. Iedereen die op de zestiende verdieping woont weet dat deze geesten hen elke nacht geselen en smeken in hen dromen om ook te springen naar de dood, zoals hun oude lichaam dat vroeger al deed. Ja, gelukkig woon ik lager, op de vierde verdieping en dat was ook een heel bewuste keus toen ik hier kwam wonen in 1997.

  Zie evt. deze publicatie van mij online mbt het zwart zijn:

  WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 20 of 23
  Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi
  19. Zwart zijn is een straf en vloek van God
  Offeraar Dewanand
  Offercode WART0273
  Offerdatum 1 november 2012

  Link naar hele tekst:
 • 19. Zwart zijn is een straf en vloek van God
 • 2. Dringend verzoek: versoepel euthanasie wetgeving en beleid voor inferieure, lage kaste hindoestaanse psychiatrische patiënten aub om onze lijdensweg waardig te beëindigen en om niet teveel zorggeld te verspillen verder aan nutteloze, waardeloze, mislukte vieszwarte Indiase koelie aapjes.

  Hindoeïsme is een zelfmoord geloof en hierom hebben veel hogere kaste, vieszwarte Hindoes en Arya Samajis mij toch duidelijk gemaakt dat zelfmoord voor mij de beste oplossing is en dat ik na een zelfmoord zal reïncarneren als lange, grootgeschapen, superieure BLANKE man en een beter leven zal krijgen. Dit vernam ik persoonlijk van hindoes via emails en telefonische gesprekken met hogere kasten, oa brahmanen, chattris, arya samajis, en groter geschapen hindoe mannen. Hele Hindoeïsme draait om zelfmoord in feite en de sociaal zwakkeren krijgen het advies om zelfmoord te plegen om hen lijdensweg maar zelf te beëindigen en dit is dus de echte oorzaak van het abnormale hoge zelfmoordcijfer van deze lagere, vieszwarte Hindoe aapachtige rassen met een Indiase migratie achtergrond. In feite betekent dit gewoon dat het Hindoeïsme een satanisch geloof is van lagere mensaap rassen uit India en in India zelf zie je ook dat alles bij Hindoes om lijden, verdriet, wanhoop, boetedoening tot de dood en zelfmoord draait. Het kastenstelsel in India is zuiver suïcidaal en het leidt tot zelfvernietiging van psychiatrische patiënten, lagere kasten en sociaal zwakkeren.

  Het Hindoeïsme beschouwt zelfmoord als een mooie oplossing voor minder lang leven en lijden en een onvolwaardig bestaan als gehandicapte, psychiatrisch patiënt, kleingeschapen hindoeman of chronisch zieke bejaarde en daarom verzoeken Wieroe en ik u om de wetgeving rondom euthanasie aanzienlijk te versoepelen voor hindoestanen die ongeneeslijk ziek zijn en cliënten zijn van GGZ Delfland of andere psychiatrische instellingen binnen Nederland. Help deze Hindoestanen om hun leven via euthanasie snel en waardig te beëindigen, omdat hun eigen geloof, het Hindoeïsme dit ook eist en toestaat. Immers in het Srimad Bhagavatum zijn er Hindoeïstische zelfmoord rituelen beschreven en Koning Parikshad voert deze daadwerkelijk uit om zijn leven te beëindigen, dus dit toont duidelijk aan dat het hele Hindoeïsme een zelfmoordgeloof is in de harde praktijk. De enige hoop voor veel zieke en mislukte Hindoes is zelfmoord en dit is iets dat ook overal een probleem is waar deze kleine, zwakke, inferieure, aapachtige, vieszwarte Afro-Indiase rassen wonen en leven. Mislukte hindoes raken in een diepe suïcidale crisis en hun eigen familie trapt hen dieper de dood in, wat ik ook aan den lijve meemaakte, sedert het verleden en nog afgelopen jaar. Vorig jaar sedert juni 2013 was mijn hele suïcidale depressieve crisis totaal en wreed omdat mijn Hindoe fascistische vader erin slaagde om mij opnieuw geestelijk kapot te maken en andere hogere kaste Hindoes trapten mij toen nog dieper de dood in. Hierom geloof ik nu heel absoluut dat de vieszwarte Hindoes een lager mensapen ras moeten zijn en dus inderdaad inferieur en minder menselijk moeten zijn, immers India is letterlijk een vieszwarte Hindoe apenstaat. Vanuit zuiver evolutionair oogpunt en vanuit de absolutistische statement dat evolutie honderd procent waar is, is het logisch dat Hindoes een lager vieszwart gepigmenteerd halfmensapen ras moeten zijn en elke rasechte evolutionaire bioloog zal mij gelijk geven, vooral als hsij eea gaat onderzoeken in aapachtig India zelf.

  Mijn eigen Hindoeïstische tante die getrouwd is met een hoge kaste brahmaanse man die werkte bij Omroep Hindoe Media uitte nog het volgende toen ik haar belde in maart 2014 tijdens een depressieve bui in mijn vervuilde woning:

  'Waldo als je zelfmoord pleegt, is het je karma',

  en ze lachte mij uit op duivelse wijze, verzocht mij om nooit meer te bellen en legde telefoon maar neer.

  Ik belde haar na maanden maar toch op uit wanhoop en omdat ik eenzaam en suïcidaal was in maart 2014. Het deed mij veel pijn om dit te horen uit de vieszwarte apenscheur van mijn bloedeigen derdegraads tante uit Amstelveen. Misschien pijpte zij wel alle grote, superieure blanke lullen in haar wijk met haar wijd, uitgerekte Hondoe apenscheur als haar Hi(o)ndoeman werkte. Ook dit is een hard bewijs dat Hindoes een lager mensapen ras moeten zijn en dat het hele Hindoeïsme een waardeloos, en inferieur zelfmoord geloof is.

  Veel gelovige Hindoe halfaapjes maakten mij en Wieroe ook keihard duidelijk dat wij als psychiatrische patiënten gewoon te veel geld kosten en liever maar zelfmoord kunnen plegen of euthanasie behandeling krijgen, zodat de blanke Hollanders verder aan ons geen kostbaar maatschappelijk zorggeld verspillen verder. Dit is hoe echte vieszwarte Hindoes denken over euthanasie van hun eigen lage kaste koelie soortgenoten in Nederland en de Nederlandse regering, politici en extreem rechtse partijen moeten hiermee rekening houden en deze religieuze visies van Hindoe halfapen opnemen in het euthanasie beleid voor zieke, lage kaste hindoe halfaapjes, omdat het geloof van deze aapachtige Indiase minderheid gerespecteerd en nagevolgd moet worden. De Hindoeraad, Omroep Hindoe Media, de talloze Hindoe mandir organisaties en overige Hindoe achtige apenclubjes moeten hierover nadenken en de euthanasie voor alle zieke, gestoorde Hindoe halfapen in Nederland legaliseren, via gezamenlijke ondertekening van een gezamenlijk Hindoe Nazi Holocaust document.

  3. Laatste fase Koude Holocaust en etnische zuivering in Nederlandse psychiatrische klinieken van negers en overige niet ariërs.

  De hele maatschappij is nu in Nederland verder verhard en verruwt en hierom raken toch steeds meer mensen psychisch dieper in de put. Het harde bewijs dat de laatste fase van de Koude Holocaust nu is begonnen is te zien aan onderstaand nieuwsbericht op nu.nl

  Vaker zelfmoord onder uitkeringsgerechtigden
  Foto: ANP
  Gepubliceerd: 04 december 2013 04:58 Laatste update: 04 december 2013 09:46

  Zelfmoord komt veel vaker voor onder mensen met een bijstands-of arbeidsongeschiktheidsuitkering dan onder mensen met een baan.
  Dat meldt de Volkskrant op basis van een studie van de GGD, het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Leids Universitair Medisch Centrum dat woensdag verschijnt.
  Mannen en vrouwen met een bijstands-of arbeidsongeschiktheidsuitkering plegen maar liefst vijf tot bijna acht keer vaker zelfmoord.
  De instanties bekeken gegevens van iedereen die tussen 2002 en 2011 overleed door zelfdoding. Dit waren gemiddeld vier mensen per dag.
  Oorzaak
  Onderzoekster Rense Gilissen van GGD Den Haag zegt in de Volkskrant dat oorzaak en gevolg niet te achterhalen zijn. "Voor preventiemaatregelen maakt dat niets uit."
  Want het kan ook zo zijn dat mensen juist door depressieve en suïcidale gevoelens hun baan verliezen.
  Het onderzoek is uitgesplitst in geslacht en type uitkering. Het verband tussen het ontvangen van een uitkering en zelfdoding blijkt het sterkst bij vrouwen en bij een arbeidsongeschiktheidsuitkering. Onder vrouwen met een dergelijke uitkering komt zelfdoding 7,8 keer vaker voor. Bij mannen is dit vijf keer.
  Door: NU.nl deeplink:

 • vaker-zelfmoord-uitkeringsgerechtigden.html

 • Commentaar hierop
  maw de maatschappij hier is zo demonisch geworden dat mislukte en zieke mensen wegens status en gezichtsverlies worden gedwongen om zelfmoord te plegen in het laatste sociale vangnet, de bijstand om geen schande verder te zijn voor de eigen gezinsleden en familie. Zo barbaars denkt men nu in Nederland en juist hierom zou men de hele euthanasie wetgeving aanzienlijk moeten versoepelen voor mensen met een psychische stoornis of als zij gewon mislukt en ongeneeslijk ziek zijn. Een mensenleven is nu al in Nederland toch verder niet veel meer waard en het is logisch dat velen hierom heel eenzaam zijn en zich waardeloos voelen als anonieme nummertjes die gewoon met een druk op de knop vervangen kunnen worden door de gemeente of een manager.

  Alles draait nu in Satanisch Nederland zo te zien om geld en seks en misschien is er hierom geen menswaardige beschaving meer in dit land. Negers lijden hier vaak toch zwaarder onder als niet Arische rassen en veel vieszwarte hindoestanen maken min of meer hetzelfde mee als Afro/Indiase mensaap soorten. Niet blank en niet zuiver Arisch zijn in Nederland betekent dat je in deze Arische maatschappij onherroepelijk lager en inferieur bent en men zal je altijd harder discrimineren, uitsluiten, negeren, en geestelijk sneller kapot maken, dus je loopt een groter risico om sneller psychisch in de put te raken, als er draadjes knakken in je hoofd en je doordraait of in een burn out raakt of een bodemloze depressie. Discriminatie veroorzaakt bij veel niet blanken en niet raszuivere ariërs een psychisch dieptepunt dat zich kan ontwikkelen tot een totale manisch-depressieve toestand met suïcidale dieptepunten en een uitzichtloze toekomst, waar geen enkel behandelplan enig herstel of vooruitzicht voor kan bieden. Vaak leidt brute en satanische rassendiscriminatie tot diepe, pijnlijke geestelijke discriminatie trauma´s bij het slachtoffer, die dan daarna bijna ongeneeslijk ziek is geworden in psychische zin en onbehandelbaar. Hou hierbij wel ermee rekening dat de agressor hierbij niet altijd een ´blanke´ hoeft te zijn, ook vieszwarte Hindoes discrimineren vaak weerloze negers en zelfs blanken op barbaarse, meedogenloze wijze en ik als koelie aapje weet hier uiteraard het fijne vanaf als insider. Hele Hindoeïsme is een extreem racistisch en bijna duivels aandoenend geloof of religieuze, vieszwarte mensapen filosofie met honderden heilige satanische boeken en teksten in Sanskriet en Hindi.

  Nu blijkt toch dat het aantal zelfmoord toegenomen is in 2013 in Nederland en ook dit is een bewijs dat de hele Koude Holocaust nu in de laatste fase is beland. In onderstaand betoog is onze visie neergemiauwt over de echte fatale Holocaust uit de nabije toekomst, die volgens Wieroe´s profetie exact zal beginnen op 1 januari 2040 om 18 uur, 18 minuten en 18 seconden, via een Duitse Nazi Blitzkrieg met een Arisch Cyborgleger van tien miljoen Duitse Cyborg troepen en 1 miljard superieure robot soldaten en tactische cybernetische veldtroepen in heel Europa.

  Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa
  Offeraar Dewanand
  Offercode wfor1300
  Offerdatum 5 mei 2012
  Anders Behring Breivik vertelt in zijn manifest van 1500 pagina's doodleuk dat er in het jaar 2083 een bloedige oorlog komt in Europa om dit continent te bevrijden. Het is onduidelijk hoe hij komt aan dit jaartal en het is ook duidelijk dat hij dan dood zal zijn tegen die tijd. Hieronder volgt eerst een kort onderzoek wat er voor het jaar 2040 mis kan gaan op het economische vlak in Europa en Amerika, waarna onderzocht zal worden of het dan niet logisch is dat de rassenhaat rond het jaar 2040 dan maximaal zal zijn en kan leiden tot een bloedige Holocaust tijdens de grote bevrijdings oorlog van Europa rond die tijd. Verschillende argumenten worden hierbij onderzocht, om te onderzoeken of het een realistische verwachting is.
  Inhoudsopgave
  1. Citaat 1: Europe's doomed fate
  2. Citaat 2: Eurocrisis: Griekenland zit zwaar in de penarie
  3. Citaat 3: 'Binnen tien jaar oorlog in Europa'
  4. Betoog van Dewanand over de bloedige Holocaust in het jaar 2040
  5. Analyse ellende tot jaar 2020
  6. Analyse tot jaar 2030
  7. Countdown tot bloedige Holocaust in 2040
  8. Epiloog
  9. Eindstelling

  Link tekst:

 • Jaar 2040: bloedige Holocaust (oorlog) tijdens de bevrijding van Europa

 • 4. Reactie mbt de vragenlijst, klanttevredenheids onderzoek

  De vragen in dit klanttevredenheids onderzoek zijn te beperkt en te algemeen om er een zinnig antwoord op te geven en om iets zinnigs te meten. Panteia heeft wel een Kema certificering en een ISO 9001 HKZ status, maar het is geen echte kennisorganisatie die deskundig is mbt psychiatrische patiënt problematiek dus in feite verspild de GGZ Delfland op deze wijze honderdduizenden euro´s aan een zinloze enquête. Het kon gewoon veel goedkoper door de psychiatrische patiënten direct te interviewen mbt studenten, anoniem die dan dit sneller kunnen verwoorden, omdat de meeste patiënten niet eens in staat zijn om een document echt te lezen en te begrijpen. Veel oudere patiënten zitten zo diep in de put dat zij niet eens meer post lezen en nooit de vragenlijst kunnen invullen. Men zou hen liever telefonisch kunnen interviewen dan via de post of via internet. Veel psychiatrische patiënten hebben niet eens internet meer, door de hele schulden problematiek en schuldsanering omdat het te duur is voor hen. Ze zien ook het nut niet in van het invullen van zo een hele vragenlijst online en gooien de enveloppe maar direct weg.

  mbt de hulpverleners van GGZ Delfland
  De meeste psychiatrische patiënten zitten op een gegeven moment toch zo diep in de put dat hulp verder niets veranderd en ze zijn dan verder ook ongeneeslijk ziek. Geen enkele deskundige kan hen dan nog eruit helpen en hierom moet men de euthanasie wetgeving voor Hindoestaanse psychiatrische patiënten binnen een jaar aanzienlijk versoepelen, om deze inferieure etnische minderheid maar zo op te ruimen en zo de zorgkosten alvast te verlagen via deze Holocaust pilot, die door GGZ Delfland moet worden georganiseerd in heel Nederland. Daarna kan het verder geëvalueerd worden en de euthanasie behandeling voor psychiatrische patiënten uit andere niet Arische minderheden kan dan professioneler worden, om de laatste fase van de Koude Holocaust dus te perfectioneren in de Nederlandse Nazi staat.

  Ook voor mij geldt dit nu, als ik later op hogere leeftijd zieker zal worden, door neergang en verslechtering als schizofrene patiënt, en ik raak dieper in de put dan zal ik zelf ook gebruik maken van de versoepelde euthanasie wetten voor hindoestaanse patiënten en mijn leven laten beëindigen op waardige wijze, om niet teveel geld te kosten en om verder niet te moeten lijden in diepe eenzaamheid, extreme suicidaliteit en verdriet. Veel vieszwarte Hindoes maakten mij dit toch allang duidelijk tijdens het persoonlijke kontakt en hierom was ik afgelopen jaren heel diep in de put geraakt en erg suïcidaal. Hulpverleners kunnen vaak niet veel meer doen voor een psychiatrische patiënt die schizofreen is en zichtbaar aftakelt en verder in een psychotische waanwereld opgesloten raakt, zoals nu ook met mij en Wieroe is gebeurd. Zo een waanwereld hoeft geen gevaar te zijn voor ons en de buitenwereld en het kan onder controle blijven door de voorgeschreven medicatie strikt op tijd in te nemen, en dit kan door de hulpverlener ook elke maand gecontroleerd worden om verslechtering te voorkomen.

  Het behandelplan is vaak te beperkt om de patiënt uit de put te helpen of die te genezen. Elke psychiatrische patiënt heeft eigen persoonlijke, geestelijke en mentale handicaps en die moet hiermee leren omgaan, voorkomen dat hsij dieper in de put raakt, zelf op tijd de medicatie innemen, leren om de voeding niet te verwaarlozen, eigen huishouding bijhouden, en leren om de eigen zelfmoord maar elke week te voorkomen, want zo ziet het leven van deze waardeloze, verloren en mislukte mensapen eruit. Hierom verlangen veel psychiatrische patiënten heel vaak naar de dood en denken zij toch elke dag aan zelfmoord, dus men moet de euthanasie wetgeving voor deze waardeloze doelgroep toch versoepelen en de euthanasie ´behandeling met een legale zelfmoord pil´ sneller toekennen. Dit bespaart de maatschappij dan ook miljarden euro´s op korte termijn en deze arme, mislukte zielen hoeven dan niet verder te leven en diep te lijden in hun inferieure mensaap lichamen.

  Gelukkig schrijven Wieroe en ik over onze problemen en suïcidale ideeën, en zo voelen wij ons na het schrijven als zelftherapie stukken beter en zijn wij in staat om samen te overleven en gezellig door te schrijven op onze grote website, als niet blank, niet Arisch, kleingeschapen Hindoeschrijvers team uit Delft kennisstad. Papier is een geduldige therapeut en een trouwe luisteraar als je suïcidaal of depressief bent, en helemaal alleen op de wereld bent in je eigen psycho gaskamer, met smerig gas dat je zelf moet betalen aan de Hollandse Nazi beulen in Nederland, met hard bloedgeld gepind uit je eigen bloedeloze aderen. Veel psychiatrische patiënten schrijven letterlijk met hun eigen bloed om hun pijn en verdriet te overleven en om een daadwerkelijke zelfmoord jarenlang te voorkomen, en dit is letterlijk van toepassing op mij en Wieroe als Hindoeschrijvers uit de Delftse slums en beruchte hoge zelfmoordflat naast de Kruithuisweg met mooie, onleesbare letterpanelen.

  5. Ter besluit hier mijn eigen zelfmoord verhaal op een website waar je over je zelfmoord plannen mag vertellen, als zelftherapie, geplaatst op d.d. 1 augustus 2013

  Nu volgt de letterlijke tekst van mijn eigen zelfmoord verhaal op een website waar iedereen dit mag vertellen als online zelftherapie. Onderstaande tekst is opgenomen op de site online.

  begin tekst.
  Hier mag je jouw verhaal vertellen. Hoe is het zover gekomen dat je nu aan zelfmoord denkt?
  mijn inferieure uiterlijk en afkomst doen pijn
  namaste allemaal,

  Mijn leven is zo vreselijk suïcidaal zeg en alles heb ik eraan moeten doen om geen zelfmoord te plegen. Ik had berekend dat ik gedurende de periode 1990 tot 1995 zeker minimaal 17520 uren suïcidaal moest zijn geweest, want toen was ik semi illegaal, alleen op de wereld, paria van de paria's, psychiatrische patiënt, eenzaam, verstoten door mijn hindoe/moslim familie, ja vreselijke tijd zeg zo lang geleden. Nu ben ik er toch trots op om al mijn boeken en teksten te zien na 23 jaar lijden en doorzetten, ja ik kon geen titel halen van de universiteit en ik ben niet langer of blanker geworden, maar toch heb ik dit alles geschreven nu, zwart op wit he. Ik keek zonet nog naar het aanmeldings formulier voor euthanasie, omdat ik een aanvraag wil indienen voor levensbeëindiging bij de kliniek in Den Haag, om mijn lijden, eenzaamheid, paria status, pijn, lage kaste afkomst enz. te stoppen. Maar het schrijven van dit bericht verandert nu toch mijn gevoelens en gedachten.

  Ik kom uit de hindoe titel kastenwereld, mijn vader had een titel als beroemde hindoestaanse arts en ik was verplicht om ook een titel te halen anders moest ik dus zelfmoord plegen om de eer van mijn vader en hele hindoe familie te redden. En geloof mij, nog afgelopen maandag heeft mijn bloedeigen vader deze eis en verplichting herhaald toen ik hem had bezocht, echt pijnlijk en onvoorstelbaar bijna. Hoe durfde hij eraan toe te voegen dat mijn zuster ook van mij verwacht om een titel van de universiteit te halen, zij heeft mij toch al jaren geleden verstoten en onterfd. Hoe kan dit toch, is dit het hele hindoeïsme in praktijk? Psychiatrische patiënten die je familie zijn de dood inpraten?

  Mijn leven is vol pijn en veel verdriet en ik voel mij beter nu door dit maar te schrijven, het geeft mij rust als ik maar schrijf thuis, en alleen op de wereld ben, maar mij daarna toch beter en gelukkiger voel en nog kan lachen en praten met mijn kat, Wieroe 's avonds laat he, en hij kijkt mij dan zo lief aan, wat mijn leven toch zin geeft. Niemand meer hebben die je sociaal nodig heeft is hard, maar ik was wel blij om mijn laatste verjaardag in juni met Wieroe alleen te vieren en hij vond de doksa (eend) met massala wel smakelijk die zondag.

  Komende winter wil ik lekker met Wieroe een boek schrijven samen, om fun te maken en te genieten van ons leven samen. Schrijven is mijn zaligheid, ananda, het volmaakte kennis offer, mijn drukverband voor al mijn gapende aderlijke wonden, de redding van mijn zinloze bestaan als inferieure hindoestaanse jongen, klein, zwak, ziek, abnormaal, ja schrijf mensen over jezelf zou ik zeggen, altijd beter dan zelfmoord al wat je ook schrijft denk ik nu.

  Dit bericht geeft mij een beter gevoel, na maanden suïcidale depressies schrijf ik weer.

  bedankt voor het plaatsen hier,
  zet gerust mijn naam hoor onder, en publiceer deze tekst hier, want velen kennen mijn depressieve teksten op mijn site en vele forums en weten dat ik een psychiatrische patiënt ben die schrijft om zich beter te voelen en om zo geen daadwerkelijke zelfmoord te plegen, ook het ministerie van justitie weet dit heel goed.

  Dewanand
  hindoeschrijver
  Delft

  01-08-2013 | Naam: Dewanand | Leeftijd: 47 | Provincie: Zuid-Holland
  Bron site over anonieme zelfmoord verhalen

 • site over anonieme zelfmoord verhalen
 • ---------------------------------------------

  6. Ter besluit

  Ja, ik ben geboren in een inferieur, klein, kort, zwak, ziek, viesbruin, kleingeschapen, hindoe aapachtig lichaam dat mijn straf en vloek is en mijn eigen vervloekte karmische straf voor zonden (paap) uit vorige levens, zoals elke Hindoegelovige dit gelooft en het aan mij duidelijk zal maken. Mijn inferioriteit en al mijn verdriet en leed zijn een straf van de hogere BLANKE afgoden van de Hindoes en dit is hoe bijna alle halfaapachtige Hindoes met viesbruine en vieszwarte kleurtjes het beschouwen.

  In het hele Hindoe Apen wereldje is alles lijden, verdriet, suïcidaal zijn en er is geen enkele hoop als je leven is mislukt of als je ziek, zwak, lagere kaste, paria kaste en/of gehandicapt bent, veel Hindoes (lees: Hindoe Nazi's) zijn hierom voorstander om elke ongeneeslijk zieke Hindoe maar dood te maken of die verplicht te euthanaseren en ook dit is iets wat ik persoonlijk ondervond tijdens het kontakt en communicatie met vele hogere kaste Hindoes in Nederland en ook andere Indiase Hindoes. Hierom geloof ik nu heel absoluut dat Hindoes/ HONDoes een lager, gepigmenteerd mensapen ras moeten zijn en dit is uitgewerkt in mijn legaal toegestane essay in hoofdstuk 18, zie deze link:

  WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 19 of 23
  Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


 • 18. Harde bewijs dat Hindoes een lager mensapen ras zijn

 • Offeraar Dewanand
  Offercode WART0273
  Offerdatum 1 november 2012


  6. Nawoord voor alle duidelijkheid

  Dit document verplicht uw organisatie tot niets en er kunnen geen rechten en verplichtingen aan ontleend worden. De vrijheid van meningsuiting geeft ons het recht om deze informatie op onze site te publiceren, welke tevens via de reguliere post in een papieren enveloppe vandaag naar u gepost zal worden, ter kennisgeving. Uw organisatie is gerechtigd om gerechtelijke wegen te bewandelen indien u dit noodzakelijk vindt en deze openbaarmaking onwettig vindt.

  Dit hele document is voor ons slechts zelftherapeutisch en verder is het voor niemand interessant of van enige literaire waarde, het is slechts nutteloze geschrijf op het zieke, duivelse internet van een lage kaste, vieszwarte koelie brulaapje uit Delft kennisstad met zijn slimme Hindoe Nazi kat die dom kan miauwen in oud prehistorisch, Vedisch Katten Sanskriet. Ettelijke miljoen domme mensapen brullen, loeien, miauwen, sissen, blaten en jammeren nu dagelijks op het hele duivelse internet met hun geile, nauwe hoerige scheurtjes wijd en het is letterlijk hetzelfde wat onze oude aapachtige voorouders miljoenen jaren geleden dagelijks ook deden, hangend aan hun lange staarten aan de hoge boomtoppen en dom, hersenloos brullend en jankend in de jungle. Vrijheid van dom brullen is het oudste recht in de jungle dus hierom is dit document legaal toegestaan in onze Hollandse betonnen jungle van vuile, smerige, oversekste mensapen met honderden vieze lul en kut geurtjes en kleurtjes.

  Het Hindoeïsme is een Nazistisch geloof in de harde praktijk van lagere, vieszwarte Hindoe aapachtige rassen, die 60.000 jaar geleden vanuit zwart Afrika naar India migreerden en daar verder evolueerden tot het huidige Hyperdynamisch gepigmenteerde viesbruine Hindoe apenras.

  Indien gesteld wordt dat evolutie honderd procent waar is, dan kan ook heel absoluut gesteld worden dat de Hindoe rassen inderdaad een inferieur, lager en minder intelligent mensapen ras moeten zijn tov de hogere 'blanke' rassen, of minder gepigmenteerde rassen en volkeren. In absolute zin geldt dan eeuwig de volgende rassenhiërarchie vergelijking:


  Citaat uit online analyse boekje:
  WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 38 of 43
  Analyse legaliseren rassendiscriminatie
  (met onderzoek etnische registratie)
  37. Samenvatting en conclusie

  De rassenhiërarchie vergelijking

  Duizenden jaren lang geloofde iedereen in een natuurlijke rassenhiërarchie. De raciale afkomst bepaalde de sociale status in de samenleving en men geloofde echt dat elk menselijk ras specifieke eigenschappen had en aangeboren kenmerken, qua intelligentie, cultuur, gedrag, geloof, seksualiteit, denkwijze enz. Dit is tot nu toe feitelijk niet verandert, en dit analyseer ik in het hoofdstuk 'Seksuele rassenoorlog' op een heel praktische manier.

  De eeuwenoude rassenhiërarchie kan uitgedrukt worden met de volgende rassen vergelijking voor mannelijke mensachtigen:

  Blanke > mix blanke > chinees > japanner > mongoloïde > Hindoeras (gepigmenteerde hyperras) > mix neger > zuivere neger.

  De fijnere onderverdeling wordt verder bepaald door de mate van pigmentering. Lichtere Hindoes zijn bijvoorbeeld hoger dan donkere in India.

 • 37. Samenvatting en conclusie


 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved