Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Wasfi (Irakese buren) AUB Islam weg doen, mens worden

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0042
Offerdatum   woensdag 12 september 2001

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoud Openbare brieven rubriek

 • waction0042.doc / 20010912 / Wasfi (Irakese buren) AUB Islam weg doen, mens worden /source: L736 / 887W

  Aan : Wasfi (Irakese buren) & familie.

  Onderwerp: AUB Islam weg doen, je moet mens worden.

  Kenmerk: Halawani101

  Delft, woensdag 12 september 2001.

  Hallo Wasfi,

  Ik schrijf jou deze brief omdat het gisteren te erg werd voor mij. Zoals je weet hebben islamitische terroristen in de USA (Amerika) drie aanslagen gepleegd en er zijn minstens 10.000 mensen gedood en ruim 100.000 gewond. Jullie noemen jezelf moslims, maar nu moeten jullie beseffen dat de maat vol is voor mij.

  Jouw hele familie is gevlucht uit Irak omdat moslims jullie weggejaagd hebben en nu moeten jullie jezelf niet meer moslims noemen. Voor mij is de islam geen religie meer en ik vind het vreselijk dat ik elke dag jullie naast mij moet zien.

  Als ik de islam goed bestudeer dan besef ik altijd opnieuw dat dit geen geloof is, maar gewoon neo-nazisme en dat moet verboden worden. Jij bent jong en je moet jouw eigen leven nog opbouwen. Ik wil jou zien opgroeien tot een gezonde jongeman die zichzelf respecteert en die gelukkig is met zichzelf, maar je moet geen moslim worden. het beste wat je kan doen is je bekeren tot een ander geloof, zoals Boeddhisme of Christendom. Gooi alles van de Islam uit je hoofd en maak je familie duidelijk dat deze hele islam onzin is voor iedereen in de hele wereld.

  Ik verzoek jou het volgende:
  Verbrand je Koran
  Zweer de islam helemaal af
  Verbreek alle kontakten met moslims
  Leer nederlands goed en bouw hier in nederland je toekomst op, wordt hier gelukkig en leef lang en gezond. Je gaat zeker nog tien jaar hier wonen en als je moslim blijft dan ga je heel ongelukkig worden.

  Vroeger was ik ook moslim, maar na heel veel problemen heb ik dit geloof weggegooid uit mijn leven. Nu ben ik gelukkiger en iedereen respecteert mij, maar ik kan het niet verdragen als anderen zich moslim noemen.

  Weet jij hoeveel misdaden moslims begaan hebben?

  Bangladesh 1960: 2,5 miljoen Hindoes en christenen zijn afgeslacht door mujahidien uit pakistan.

  Soedan heden: duizenden mensen worden afgeslacht door moslim bendes.
  Irak: Saddam roeit koerden uit en verjaagd alle mensen met kennis, waaronder jouw familie.

  India: vroeger: ongeveer 70 miljoen Hindoes zijn afgeslacht door moslims daar en tot nu toe is het oorlog.

  Kashmir: ongeveer 30.000 mensen zijn gedood door het islamitisch terreur daar.

  Wasfi, denk na en wordt wijs. Zweer de islam voorgoed af en wordt mens. Je moet je leven niet vernietigen. Je bent jong en je moet zorgen dat je een betere toekomst opbouwt. Vertel je vader aub dat ik veel gezien heb en dat ik nu de islam niet meer accepteer als een geloof. Denk aub zelf hierover na en kijk naar de harde feiten. Vind je de taliban uit afghanistan een voorbeeld voor jou? Het zijn gewoon beesten en ze zijn het bewijs dat de hele islam gewoon pure onzin is.

  Let wel Wasfi, ik wil jullie niet bedreigen of lastig vallen. Ik vind het vreselijk dat jij nu niet vrij bent en niet gelukkig bent. Jij moet je leven opbouwen en kiezen voor een richting die vreedzaam is, maar je moet niet kiezen voor islam want dat gaat jou alleen maar vernietigen.

  Verder beloof ik jou dat er geen problemen meer zullen ontstaan tussen ons. Zeg je vader alles wat ik je schrijf in deze brief en leg hem uit dat ik het vreselijk vind dat jullie nu moslim zijn, hoewel de hele islam gewoon onzin is. Heel veel nederlanders hebben nu de pest aan alles wat islamitisch is, omdat de islam alleen maar geweld is en ellende.

  Amerika gaat nu met een oorlog beginnen en ik weet niet wat er gaat gebeuren hier in europa. Het wordt heel moeilijk voor jullie om hier te leven. Het beste is om de hele islam weg te doen en te kiezen voor een leven als een gewoon mens.

  Besef verder wasfi dat ik jullie niet bedreig verder. Ik wil alleen dat jullie leren van de fouten van anderen en volwassen worden. de hele islamitische wereld is nu een grote puinzooi en er is geen islam meer op deze wereld. Probeer dat te begrijpen.

  Vertaal deze brief voor jouw ouders en familieleden.
  Ik mag jullie als mensen, maar aub verzoek ik jullie om nu meteen te beslissen om alles van de islam uit te bannen uit je leven. Wordt gelukkiger en leer hoe het is om echt mens te zijn. Er is zoveel verdriet in de hele wereld. Kijk hoeveel mensen Saddam heeft vermoord en denk na over wat de islam is. Islam is gewoon pure onzin voor mij, en daarom schrijf ik jou deze brief.

  Veel sterkte en succes wasfi,
  Je vriend,

  Dewanand

  Ps
  Je bent jong en je kan veel leren. Als je hard studeert elke dag dan kan je over vijf jaar heel goed met computers omgaan. Geloof dat je het kan, dan zal het lukken en doe de islam helemaal weg uit je leven, want dat houdt je dom en vol blokkades. Leer dit van mij jongen en wordt mens.
  Als je geld hebt dan moet je boeken kopen over computers. Zo zal je alles leren. Ik zal je altijd helpen als je vragen hebt of met een probleem zit.


  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoud Openbare brieven rubriek

 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved