Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

(porno proza)Islamitische seks in het badhuis, deel 2

Offeraar       Amr al-Sheitaan (broeder van de duivel)
Offercode      wfor1299
Offerdatum     17 februari 2012

Go to next Epage


"Hee, Harmina." Een groepje Turkse klasgenoten jouwde hem uit toen hij de school uitliep. "Mooie tieten heb je. Heb je al maandverband gekocht, mietje?"
Harm lachte in zichzelf en dacht terug aan de dag ervoor, de dag dat de heerlijke rijpe Turkse Hatice hem tussen haar goddelijke dijen tot man had gemaakt. Konden hem die jochies wat schelen. Als ze dit wisten zouden ze groen en geel zien van nijd, maar hij was wel wijzer om ze dat te vertellen.

Een groter probleem was zijn Marokkaanse vriend Achmed die hem geholpen had geweest. "Hoe liep het af?" vroeg hij gisteravond.
"Ik kwam niet verder dan de gang van de hammam. Iemand had me door. Ik werd door zo'n dikke burqamadam een kleedkamer in gedirigeerd en die maakte me duidelijk dat ik zo geruisloos mogelijk moest vertrekken."
Harm zweeg uiteraard wijselijk over de heerlijke uren die hij in de kleedkamer tussen de verrukkelijke wulpse dijen van die burqamadam had doorgebracht.
"Als de mannen er achterkomen dat ik binnen ben geweest mogen ze niet meer het badhuis in, dus dit was in hun belang om dat stil te houden. Bovendien is de eer van je oudere zus in het geding. Als je familie er achter komt dat ik haar blote tieten heb gezien…"
"Ik begrijp het dude. Ik zal mijn bek houden. Anders worden ik en Aisja allebei onder curatele van oom Omar gezet. Da's echt een extreem fundamentalistische gek, dan kan ik het zuipen en uitgaan vergeten. Trouwens, onder ons, deze actie heeft je wel goed gedaan zeg. Je bent geen mietje meer."
"Reken maar, Achmed." Harm gniffelde. "Waarom zouden we ons druk moeten maken om Mehmet en die andere losers." En gaf een sappige beschrijving van de cellulitis en vetrollen van Mehmets aartslelijke moeder, waar hij een glimp van had opgevangen. Achmed kwam niet meer bij.

Die middag moest hij boodschappen doen in de Aldi. Zijn vader en moeder waren aan het werk.
Er kwam een SMS binnen op zijn mobieltje. "Draai je eens om, lekker ding."
Zijn hart klopte haast uit zijn borst. Achter een volle winkelwagen stond Hatice die hem een moment ondeugend en bloedgeil aankeek, de volle 1.70 van haar heerlijke voluptueuze lijf aan het gezicht onttrokken door een abaya, de Saoedische variant van de burqa. Ze wendde zich af. Snel sloeg hij zijn ogen neer, maar die hete, verlangende blik die ze net hadden uitgewisseld joeg door zijn lijf als de lading van een sidderaal. Zijn hart klopte als een bezetene. Hij draaide zich weer om.

Hatice bleek een ervaren sms-ster. Al na een minuut kwam het volgende bericht. "Mn man is 2 d weg, k wil dat je van8 bij me bent. Als j kan leg dan n pak suiker in j kar en zet t daarna weer terug."
Harm ademde zwaar. Zijn hart bonsde als een sloopkogel. Even zijn hersens bij elkaar houden. Zijn ouders hadden het vaak goedgevonden dat hij bij vrienden bleef slapen. Gelukkig had hij die burqa van Aisja nog dus hij kon ongezien weg. Daarentegen: als de Turken hier achter kwamen was het de vraag of hij hier levend uitkwam.
Weifelend hield hij het pak suiker in zijn hand. Hij voelde zich licht in zijn hoofd. Ach, kon het ook bommen. Hij leefde pas sinds hij tussen Hatices dijen was herboren. Hij legde het pak suiker in de kar en weer terug. Hij voelde Hatices opluchting en verlangen al voor haar bericht binnenkwam.
"Brahmsstraat 3. Kom in burqa, niemand anders dan ik mag van jouw schoonheid genieten lekker ding."

Harm grinnikte. Hatice was niet alleen een onwijs verrukkelijke milf, maar ook een leuk en slim mens. Kortom: geen wonder dat hij zwaar verliefd op haar begon te worden.
"Ik behoor met lichaam, hart en ziel alleen tot jou, verrukkelijke koningin van ons kleine hemelrijkje."
"Meld je dan zo snel mogelijk voor de grotexpeditie, lekkere onderdaan." Ze liep langs hem en kneep even in zijn billen.

Snel rekende hij af en bracht de boodschappen naar huis. Hij liet een briefje achter voor zijn ouders - ik slaap vannacht bij Ties, groetjes, Harm - en vertrok. Hij sloop door de achterdeur.
Gelukkig begon het nu te schemeren. Tijd voor de gedaanteverwisseling in Harmina. Achter het elektriciteitshokje was een goede plek om zich te verstoppen, herinnerde hij zich nog van zijn kindertijd. Snel kleedde hij zich om en liep in Aisja's allesbedekkende abaya naar de Frans Halsstraat.

Hatice deed open. Haar gezicht klaarde op toen ze hem zag. Ze droeg haar lange, ravenzwarte haar in een dikke paardenstaart. Hij sloot de deur achter zich en ontdeed zich van de abaya. Het volgende ogenblik had hij haar hongerige tong in zijn mond. "Kom, liefje, ik heb een verrassing voor je. Om te beginnen met dit." Ze deed haar abaya uit. Harms adem stokte in zijn keel. Een volmaakt passende kanten beha met bijpassende slip, bestikt met zirkoonbriljantjes. Ook haar navel was versierd met een grote zirkoon. Ze begon te dansen in de kleine gang. Er bestond niets anders meer dan haar draaiende heupen en haar schuddende buikje. Met volle teugen genoot ze van zijn intense aandacht, giechelde toen hij voorzichtig haar slipje omlaag liet glijden. Hij kuste haar zalige roomzachte lichtbruine dijen en drukte zijn gezicht in haar warme lies, ademde diep de heerlijke zilte geur van haar liefdesgrot in, blies die uit. Glimlachend streelde ze door zijn halflange gouden haar en genoot van zijn geile, hongerige blikken, zijn hete adem die haar klitje kietelde, zijn hete kussen op haar klitje, zijn steeds ervarener handen die haar massieve billen masseerden.

Met wiegende heupen liep ze de trap op.
Hij volgde haar naar boven, haar slaapkamer in. Een groot tweepersoonsbed, een grote kledingkast, vol met spiegels en met sieraden. Ze had het bed versierd met verse rozenblaadjes uit de tuin. Naast het bed stonden een paar schalen met uitnodigende Turkse hapjes en een karaf met vruchtendrank. Harm kleedde zich uit. Verlangend keek Hatice naar zijn lekkere jonge lijf. De hele nacht zou dit zalige blonde jong tussen haar dijen liggen, haar net zo in vuur en vlam zetten als gisteren.

Ze draaide haar rug naar hem toe. Genietend gespte Harm haar cup F beha af, gevolgd door haar sexy kanten slipje. Hij kuste het geïrriteerde plekje waar de aanhechting van de beha had gezeten en drukte zijn stijve pik even tussen haar billen. Hatice giechelde. "Je hebt er zin in he." Als antwoord kuste hij haar zacht in de nek. Ze knorde behagelijk.
Bij het bed stond een schaal met warm water en washandjes. Hatice begon zijn lijf te wassen, een heerlijk intiem gevoel. Zijn pik gaf ze extra aandacht, trok zijn voorhuid naar achteren en waste hem uitgebreid, overdekte hem met kusjes. Deze beantwoorde haar liefkozingen door zo stijf als een plank te worden. Hij streelde haar gezicht. Hatice glimlachte ondeugend toen ze merkte hoe verlegen hij werd en ging op de rand van het bed zitten. Ze trok hem naast zich.

Ze pakte een drietal olijven en stopte die met een ondeugende lach in haar liefdesopening. Ze ging verleidelijk op bed liggen met haar benen opgetrokken. "Tijd voor het voorgerecht, liefje. Ik laat mijn gasten nooit lang hongerig." Dat liet Harm zich geen twee keer zeggen. De eerste twee olijven viste hij met gemak tussen haar hongerige lipjes vandaan, maar de derde olijf had ze dieper weggestopt. Hij wilde die met zijn vingers pakken, maar Hatice klemde zijn hoofd even speels tussen haar enorme, zachte dijen. "Niet met je vingers eten, ongelovig varkentje. Dat is niet netjes. Bah, moet ik als slecht geïntegreerde Turkse boerin je Nederlandse manieren leren?"

Harm grinnikte. Nu begreep hij het. Met lange halen streek hij met zijn tong langs haar klit, verkende die met speelse likjes. Dit wisselde hij af met diepe grotexpedities in haar liefdesopening. Genietend haalde ze haar handen door zijn lokken. Ze hijgde. Harm ging stug door, zoog haar klitje naar binnen en sabbelde er lichtjes aan. Met een langgerekte kreun die zeker drie huizen verder te horen moest zijn, kwam ze sidderend van genot klaar. Vergezeld van een overvloedige scheut van Hatices zilte vissaus kwam daar de olijf. Hij slorpte alles op, maar slikte niet door. Toen boog hij zich over haar heen. Hatice kuste hem. Haar ogen schitterden. Plotseling was daar de olijf met saus in haar mond. Ze grinnikte. "Jij ondeugd… zo smaak ik dus."
"Niet praten met volle mond, schatje," pakte hij haar terug. En trok haar knus tegen zich aan.

Speels gleden haar handen langs zijn gezwollen pik terwijl ze elkaar kusten. Ze duwde hem op zijn rug, kuste hem in zijn nek. Ze hurkte zwaar ademend over hem heen. Verlangend verkende hij haar billen, haar borsten. "Ik ben zwaar, liefje" fluisterde ze.
"Ik kan je wel hebben, lekker ding. Kom maar, neem me. Heb je het condoom?"
"Nee. Ik wil met jou in de hel branden," fluisterde ze. "Ik wil je heerlijke zaad in me voelen, wat van je bij me dragen als je vertrokken bent."
Ze leidde hem naar binnen in haar heerlijk warme, strakke grotje en ging op hem zitten. Ze was inderdaad heel zwaar, maar op een warme, intieme manier. "Zo liefje, tijd voor het hoofdgerecht." Harm genoot van haar heerlijke zachte lichaam op hem, de trage, intieme manier waarop haar massieve dijen zijn pik verwenden. Langzaam trok ze haar bekken samen. Duidelijk beheerste ze elke gram van haar heerlijke lijf totaal, gebruikte het als een onweerstaanbare genotsmachine voor de jongen waar ze van hield. Ze liet zich zakken, bracht haar mond bij de zijne. Haar twee warme zachte tieten drukten plat tegen zijn borst. Ze kusten elkaar diep en intens. "Oh nee, ik kom," hijgde hij, veel sneller dan de bedoeling was. Een explosie. Er was niets meer dan haar schuivende gastvrije heupen om hem heen, haar lieve ogen en haar stralende glimlach.
Ze haalde haar handen door zijn haar en drukte een tedere kus op zijn lippen. "Geeft niet, liefje. Nu kunnen we lekker de tijd voor elkaar nemen." Zijn slappe pik gleed uit haar, gevolgd door een straaltje vocht.

Ze ging op haar rug liggen, een wazige glimlach op haar lippen. Harm overdekte haar voorhoofd met kleine kusjes. Ze streelde zijn kont.
"Zoek maar wat lekkers uit liefje. En denk er om he, niet met je vingers."
Hij zag langwerpige transparante staven met walnoten er in, een soort stijve gelei bij elkaar gehouden door een touw. Hij nam een van de cilinders in zijn mond. Hatice lachte. "Precies wat we nodig hebben, lekker ding, dit is potentieverhogend, goed om het deze hele nacht vol te houden. Kom, geef me eens een hapje?"

Grinnikend kwam Harm op een grappig idee. Hij spreidde haar benen uit elkaar en duwde de staaf tussen haar schaamlippen naar binnen. Ze giechelde. "Merkwaardige culinaire smaak heb je, liefje."
Met een quasi-gemene grijns zwaaide hij de staaf voor haar mond. Ze hapte. Al etend kwamen hun lippen steeds dichter bij elkaar, tot het eindigde in een wilde tongzoen. "Je bent maf…" giechelde ze.
"Kom, mijn andere mondje moet ook gevoed worden met stevige kost." Ze spreidde haar benen en trok ze omhoog. Harm liet dat zich geen twee keer zeggen. Behaaglijk nestelde hij zich tussen haar hete wachtende dijen en gleed in haar hongerige liefdestunnel. Langzaam, loom genietend bedreven ze de liefde. Ze bracht hem al haar intieme plekjes bij en leerde hem hoe hij kon zien wanneer ze dreigde klaar te komen, zodat hij dan het even rustiger aan kon doen

Plotseling hoorde hij het geklikklik van een camera. Iemand was geruisloos naar binnen geslopen. "Ik háát je kreng. Dit was niet de afspraak."
Harm gleed geschrokken van Hatice af en draaide zich om. Een woedende Aisja stond in de deur van de slaapkamer, een digitale camera in de aanslag. "Vandaag was hij voor mij en zou jij hem naar het badhuis lokken. En wat je nu doet, heb je geen verstand? Hiervoor brand je in de hel."
Harm werd boos. "Ik ben je privébezit niet, Aisja, alleen omdat je de zus van mijn kameraad bent."

Hatice keek schuldbewust. "In feite ben je dat wel, liefje… dat heb ik met Aisja afgesproken. Zij heeft me geholpen je te krijgen. Als vriendinnen delen we alles met elkaar."
"Ook mannen? Dit is sick. Hatice, ik dacht dat je van me hield"
"Nee liefje, jij bent de eerste man. En wat mij betreft de enige. Ik wil je niet delen."
"Alsof ik met die geflipte bitch wat wil beginnen," snauwde Harm. "Dank je de koekoek. Aisja, hoepel op."
"Dat bepaal ik zelf wel, slaafje." Aisja glimlachte gemeen. "En als jij niet doet wat ik zeg, vertel ik de Turken dat jij met de vrouw van de imam, en nog erger, van iemand van de crimineelste Turkse familie van de stad, ligt te krikken. Met wat sappige foto's erbij."
"Imam?" Het begon tot Harm door te dringen dat ze nu goed in de problemen zaten. "Zoals je weet, Harmpje, is het dan einde verhaal voor je liefje en ook voor jou. Dus vanaf nu doe jij alles wat ik zeg."
Grommend moest Harm zijn nederlaag toegeven. "Wat zijn je eisen?" Beschermend legde hij zijn armen om zijn lief. "Ik haal ons hieruit, koningin, denk wat we hebben besproken," fluisterde hij. Zijn slimme Hatice vertelde fluisterend kort haar plannetje. Harm gaf haar een kneepje in haar dij dat hij het begrepen had.
"Om te beginnen…" Aisja lachte gemeen. "Doe jij wat ik je gisteren heb gevraagd. Jij gaat je vriendinnetje Aisja naar de zevende hemel brengen met jouw tong."
Harm zuchtte. "Om te beginnen?"
"Alsof dat zo'n ramp is. Ik zag wel hoe je naar mijn kontje keek toen ik je voordeed hoe je moet bidden."
Harm werd rood. "Toen… toen was ik nog niet verliefd op Hatice."
"Je bent alleen maar verliefd omdat je niets beters kunt krijgen dan dat ouwe wijf."
"Klopt, ik kan niets beters krijgen dan haar omdat betere vrouwen niet bestaan."
Hatice kuste hem innig in zijn nek. "Ik hou van je Harm," fluisterde ze. "Maar maak haar niet te boos. Je kent haar niet. Ze doet alles om haar zin te krijgen."
Hij geloofde haar. Er was geen andere oplossing dan het spelletje mee te spelen. "Ik heb geen keus," zei hij uiteindelijk.

Aisja glimlachte lief. "Je bent een intelligente jongen, Harm."
Ze ontkleedde zich. Ze had, anders dan haar akelige karakter deed vermoeden, inderdaad een goddelijk lichaam, volle borsten, sierlijke heupen, licht golvend bruin haar en een knap gezicht. Kortom: als ze niet de hele dag over straat liep met die afzichtelijke burqa zou Achmed er een dagtaak aan hebben om de mannen van haar af te slaan.

Ze ging op het bed liggen en trok haar benen op. "Zo schatje, hup aan het werk."
Ik zal je wel krijgen, kreng, dacht Harm bij zichzelf en begon Aisja's kale klitje en maagdelijke spleet te likken. Zijn kunsten bleken bij Aisja in de smaak te vallen, haar tepels werden hard. Troostend kuste en streelde Hatice zijn naakte lijf. Haar liefde gloeide door zijn lichaam.
"Hatice, laat ons even alleen. We hebben behoefte aan privacy" snauwde Aisja jaloers.
Harm keek Hatice aan. Alles ging volgens plan. Ze knipoogde, legde even haar hand koesterend op zijn pik en verliet de kamer. Voor het plan was het noodzakelijk dat Aisja smoorheet zou zijn en volkomen beneveld door lust.

Dat leek aardig te gaan lukken. Haar gezicht liep rood aan en haar blanke lichaam toonde rode vlekken. Ze kreunde. Aisja sloot haar ogen om te genieten en steunde luid. Een liefdevol kneepje in zijn kont, toen twee handen die zijn penis liefkoosden. Zijn lieve schatje was terug, alles verliep volgens plan. Een koude sensatie. Hatice rolde een condoom om zijn pik en smeerde die daarna in met massa's glijmiddel. Hij begon Aisja's volle borsten te kneden, maakte zijn mond toen los van haar klit.
Voor Aisja het besefte had Hatice zijn gezwollen paal al in Aisja's strakke, nauwe grotje geleid. In één vloeiende stoot ontmaagdde hij haar. Aisja schreeuwde het uit van pijn, hijgde toen van genot toen hij haar met intieme, krachtige stoten nam. Al was Aisja dan een vals kreng, hij had geen zin om haar de rest van haar leven met een kut herinnering aan de eerste keer op te zadelen. Ze sloeg haar lenige dijen om hem heen, klemde hem tegen zich aan. Steeds feller neukte hij haar in haar heerlijk strakke grotje, zijn handen om haar delicate kontje geklemd. Hij beet wraakzuchtig in haar hals. Ze zette haar hakken in zijn gespierde kont, krabde zijn rug. Met een luide kreet kwam ze tegelijk met hem klaar. Hij gleed van haar af. Hij had genoten maar voelde nu een bittere nasmaak.

Na een paar seconden kwam Aisja tot zichzelf en keek hem woedend aan. Harm voelde de pijnlijke wonden van Aisja's lange scherpe nagels. Een druppel bloed gleed langs zijn rug. "Jij klootzak… je hebt me ontmaagd. Nu kom ik nooit meer aan een goede masjalla man." Ze begon te huilen. "En het was het lekkerste wat ik ooit mee heb gemaakt, dat is het ergste."
"Je vroeg er om, Aisja," zei Hatice. Ze liet een draagbaar videoapparaat zien. "Ik heb alles gefilmd. Zo, als jij over ons vertelt, of het ook maar waagt mijn lieverd lastig te vallen, geef ik dit filmpje aan je vader. Dan kan je hele gezin meegenieten van je eerste keer. Leuk voor het familiealbum."
Aisja begon te huilen. "Hoe denk je dat Hatice zich net voelde?" snauwde Harm. "Of ik? Ik kan mijn hele leven met die kut herinnering rondlopen, dat ik iemand waar mijn lief bij was zo ongeveer verkracht heb." Hij ademde diep. "En dat ik het nog lekker vond ook. Dus dat ik net zo'n klootzak ben als die lui die door de rechter in de bak worden gegooid wegens verkrachting."
Aisja zuchtte. "Okee, je hebt gelijk. Maar nu is het te laat. Wat doen we? Weet jij een goede kliniek voor een maagdenvlies hersteloperatie, Hatice?"
"Het moet maar eens afgelopen zijn met dat achterlijke gedoe." zei Hatice vriendelijk maar beslist. "Kijk, je hebt ook niet gebloed toen mijn lief je ontmaagdde, van dat bijgeloof klopt ook helemaal niets. De enige die gebloed heeft was Harm." Ze keek bezorgd naar zijn rug en maakte die schoon met jodium. Harm verbeet zich grommend van de pijn. Om Aisja's mond speelde een triomfantelijk lachje.

Woedend keek Harm haar aan. Even woedend keek ze terug. Dat hielden ze twee minuten vol. "Je bent geen klootzak, Harm," zei ze uiteindelijk zacht. "Ik ging te ver."
"Ik ook. En ik voel me er kut onder."
"Niet doen. Het was fijn. En ik ben blij dat mijn eerste keer met jou was met Hatice erbij. En dat jouw eerste keer met Hatice was. Ze is een goede lerares."
Hatice en Aisja omhelsden elkaar. Aisja huilde. "Vergeef me."
"Alleen als je het volgende doet…" fluisterde Hatice. Harm kon niets verstaan.
"Aisja, ga je wassen in de badkamer," zei Hatice uiteindelijk en gaf haar een knipoogje. Aisja vertrok.
Met lange halen waste Hatice zijn pik. Het water was ondertussen behoorlijk afgekoeld. "Ik zag hoe je genoot," zei Hatice jaloers. Ze kuste zijn lid. "Zo lekker ding, straks kom je weer lekker in je eigen vrouwtje." Ze sabbelde aan zijn voorhuid, nam toen het topje van zijn eikel in haar mond terwijl ze met haar vingertoppen zijn balzak masseerde. Genietend sloot Harm zijn ogen. Na het harde werk van de afgelopen paar uur maakte zijn pik weinig aanstalten om zich in zijn oude glorie te herstellen, maar de liefkozingen van Hatice misten nooit hun uitwerking bij Harm. "Wat je ook denkt, lieverd, ik hou van je."
"Weet ik, gekkie. Ik ben de enige voor je. En jij voor mij."

Onder haar tedere aanrakingen herstelde hij zich weer in volle pracht. Ze leidde hem in haar en met langzame, tedere bewegingen nam hij haar. Plotseling voelde hij een koude klodder tussen zijn billen, gevolgd door ragfijne vingers die zijn kont insmeerden. Aisja. Wat was ze van plan?
Daar kwam hij snel achter. Aisja ging op hem liggen. Toen schreeuwde hij het uit van pijn. Een koude staaf gleed zijn kont diep in en uit. Aisja nam hem genadeloos met een jelly dildo. "Zo schatje, nou weet je ook eens hoe het voelt." zei ze liefjes in zijn oor. Hatice giechelde.
Aha, dat bespraken ze net met elkaar. Dit was Hatices wraak. Zo, ik zal je wel krijgen, liefje. Hij nam Hatice diep in het ritme van Aisja. Aisja's ritme veranderde, van harde, diepe stoten in kleine rukjes. Hij volgde. Ze beet hem fel in zijn nek, gaf hem daarna nog een diepe stoot. "Zo, die had je ook nog tegoed, jochie."
Alle drie werden ze meegevoerd in het ritme van genot. Met een schreeuw van extase kwam Hatice klaar, gevolgd door Aisja en hijzelf.

Daarna lagen ze gedrieën uit te blazen in bed. "Vergeven?" Hij lag op zijn buik. Zijn kont was te pijnlijk. Waarschijnlijk kon hij de eerste paar dagen niet meer zitten. De pijnscheuten negerend wendde hij zich naar haar toe.
Aisja kuste hem op zijn mond. "Vergeven, liefje."
"Jullie deden het hiervoor met elkaar he."
"Hoe dacht je dat die dildo hier kwam, jochie. En hoe ik aan de reservesleutel kwam. En wat die masjallah man betreft…."
Hatice viel in. "Ik heb mijn maagdelijkheid bewaard tot mijn huwelijk en kreeg een masjallah man en wat heeft het me opgeleverd?"
Ze liet haar rug zien. Aisja en Harm slaakten een kreet van schrik. Haar rug was bezaaid met littekens van zweepslagen. "Klaarblijkelijk is een masjallah man niet altijd een fijne man," zei Harm zacht en nam Hatice in zijn armen. Ze snikte. "Alleen zo kan hij seksueel genot krijgen. Door me te mishandelen."
"Niemand zal je meer mishandelen lief. Nooit meer. Ik vermoord hem. De politie…"
"Doet niets. Ze kijken wel uit en wat dan? Dan krijg ik de hele clan achter me aan. Ik ben binnen twee weken dood. Nee, Harm, vrij de hele nacht met me. Laat me in je armen de ellende vergeten, dan verzinnen we wel een plan zodat hij me dumpt."
Aisja begreep dat ze niet langer gewenst was en vertrok na een heftige afscheidsknuffel met allebei.

"Hatice…"
"Zand erover, lekker ding. Bewijs nu hoeveel je van me houdt."

En dat deed hij. Ze vernieuwden hun liefde met een intense vrijpartij waarbij Hatice hem tientallen standjes bijbracht. Urenlang bedreven ze de liefde, af en toe onderbroken door Hatices voortreffelijke kookkunst en vielen daarna in elkaars armen in slaap.

Hij werd wakker van een hand die zijn stijve ochtenderectie streelde. Ze hurkte en duwde haar volle, zachte billen in zijn gezicht. Hij likte haar lipjes en klit tot ze zwaar opgewonden raakte en nam haar op zijn hondjes.
Daarna gingen ze samen onder de douche en bespraken met gedempte stem een plan om van haar man af te komen.
"Kom snel weer, liefste mens die ooit mijn leven is binnengewandeld…." fluisterde ze zacht. "Mijn man komt over een paar uur, ik ga hier de boel opruimen. Stel snel je ouders gerust." Ze namen afscheid

***

Go to next Epage


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved