Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

(porno proza) Islamitische seks in het badhuis, deel 1

Offeraar       Amr al-Sheitaan (broeder van de duivel)
Offercode      wfor1298
Offerdatum     17 februari 2012

Go to next Epage

Harm verklaarde zichzelf voor gek. Had hij nu maar niet tegen zijn Marokkaanse gabber Ahmed opgeschept dat hij het aandurfde. Maar wat moest hij. Alle jongens op school lachten hem uit wegens zijn gynaecomastie, waardoor hij cup A borsten had en er uit zag als een meisje. Als ze dit verhaal hoorden was hij de held van de school, verzekerde Ahmed en Harm geloofde hem.

Gelukkig had de portier van het Turkse badhuis niets doorgehad toen hij net in de boerka die Ahmed had gepikt van diens zwaar fundamentalistische zus Aisja, voorbijschuifelde en zwijgend het entreegeld betaalde. Omringd door vrouwen, variërend van ranke meisjes van zijn leeftijd tot kakelende zwaarlijvige oosterse matrones met kleine kinderen volgde hij de stroom naar de kleedkamer. Hij kon straks veilig zijn bovenkleding verwijderen en genieten van de blote vrouwen zonder dat er al te veel verdenking zou rijzen. Hij trotseerde de afkeurende blikken van de vele vrouwen die niets van de fundamentalisten moesten hebben.

Toen kreeg hij de schrik van zijn leven. Daar stond Aisja en ze keek geboeid zijn richting op. Ze zou hem natuurlijk als een mede-geloofswaanzinnige zuster zien en op hem afkomen. Als ze hem van dichtbij zag zou hij totaal door de mand vallen. Het hart bonsde in zijn keel. Snel keek hij een andere kant op. Gelukkig, ze leek hem niet te hebben herkend en praatte druk met de andere vrouwen in het groepje.

Een van die vrouwen, een mollige lichtbruine Turkse van in de dertig, net als Aisja in boerka gekleed, kwam op hem af schommelen. Haar overdadige, welgevormde heupen en zware borsten trotseerden met gemak de verhullende kleding. Hij herkende haar. Hij had haar af en toe gezien bij het boodschappen doen. Een paar keer had hij haar ogen in zijn rug voelen prikken. Haar wil ik wel eens uitgekleed zien, dacht Harm bij zichzelf. Of nader kennis maken met die heerlijke wiegende heupen. Hij sloeg zijn ogen neer. Als ze zou doorhebben dat ze zijn hart wild deed kloppen en zijn vaderlijk erfdeel deed steigeren als een mustang zou het helemaal uit de hand lopen. Alleen de paar weken dat Ahmeds zus had geprobeerd hem te bekeren en alle ins en outs van een goede moslim had bijgebracht - Ahmed zelf interesseerde het geloof allemaal geen bal - konden hem nu redden.

Ze pakte hem bij de hand. "Alhamdoelillah, een bekeerde Nederlandse zuster. Of ben je een Tsjerkessische? Niet bang zijn liefje, Hatice zal je helpen."
Het hart klopte Harm in de keel. Zijn blauwe ogen verraadden hem. Bekeerling verklaarde waarom hij geen Turks of Arabisch sprak.
"Door Allahs genade heb ik het licht gezien, geliefde zuster." Dat was het laatste wat hij uit kon brengen, want het volgende moment drukte ze hem tegen haar monumentale prammen aan. Harm genoot volop van de nabijheid van haar heerlijke rijpe lijf. Hopelijk merkte ze niet dat het erg benauwd werd in zijn onderbroek. Of kreeg ze door dat ze hem al kende. Ze bevoelde uitgebreid zijn kleine borstjes. Voor het eerst in zijn leven was hij dankbaar voor die vervloekte dingen. "Zo jong nog, liefje, en nu al wijs genoeg om in te zien dat de islam het ware geloof is. Alhamdoelillah."
"Insja Allah." prevelde Harm. "Mijn familie doet moeilijk, Hatice. Ik weet niet of mijn geloof sterk genoeg is."
"Hoe heet je, liefje?" fluisterde ze in zijn oor.
"Har-harmina." stamelde hij.
"We gaan samen een mooie masjallah naam voor je vinden. Kom maar mee, Harmina, weg van deze dwalenden. Dan gaan we samen werken aan je geloof."
Ze voerde hem mee naar een afsluitbare kleedkamer. Zij en Aisja wisselden een geheimzinnige blik uit. Harm baalde. Van zijn plannetje om naakte vrouwen te zien kwam maar weinig terecht. Daar stond tegenover dat hij nu wel alleen zou zijn met een droom van een milf, als de eerste indruk niet bedroog. Haar opwindende, zoetige geur vulde de kleine ruimte.

Ze deed haar hoofdbedekking, waarvan Aisja had gezegd dat die niqaab heette, af. Haar ravenzwarte haar viel als een golvende waterval naar beneden en omlijstte een schitterend, klassiek, lichtbruin vrouwen gezicht met fonkelende, sprekende ogen. "Wat ben je mooi, je lijkt wel een prinses. De mooiste vrouw die ik ooit heb gezien." fluisterde Harm. Hij meende het.
"Insja Allah," zei ze zacht om het boze oog af te weren. Ze kreeg een brok in haar keel. "Dat heeft nog nooit iemand tegen me gezegd. Hier kan je je niqaab afdoen, liefje."
Dat deed hij, gevolgd door de rest van het zwarte overkleed. Harm had zich voor vertrek krampachtig op alle mogelijke plekken gladgeschoren en zich zo zwaar opgemaakt dat hijzelf en Ahmed niet meer bijkwamen van de lach, dus hij maakte zich niet zoveel zorgen. Met een plotseling begerige, roofdierachtige blik keek ze hem aan. "Jij bent ook mooi liefje. Lekker mannelijk."
Harm zuchtte diep. "Moge Allah me zegenen met jouw schoonheid, zuster." Uiteraard bedoelde Harm hier iets heel anders mee….

Ze pakte haar mobieltje en belde even met een onbekende vrouw. Even later werd er op de deur geklopt. Hatice deed open en nam een pakje in ontvangst. Ze haalde er twee paar plastic handschoenen uit en trok ze aan. Ze gebaarde dat hij hetzelfde moest doen. Verbaasd volgde hij haar voorbeeld.

"Ik zag hoe je net naar me keek, liefje." Ze kuste hem vol op de lippen. Hun tongen ontmoetten elkaar gretig. Hongerig keken ze elkaar aan. Harm hoefde niet meer de schijn op te houden. Deze heerlijke donkere milf van zeker twee keer zo oud als hijzelf verlangde evenveel naar hem als hij naar haar, al wist ze niet dat hij geen lesbische bekeerlinge, maar een ondertussen hypergeile puber was. Opgewonden streelde hij haar goddelijke memmen. Ze deed haar blouse uit en liet hem haar beha losmaken. Met zijn lippen verkende hij haar tepels die zich oprichtten. Ze zuchtte genietend en streelde door zijn halflange haar. Aangemoedigd kneedde hij haar paradijselijke prammen, ademde diep haar adembenemend lekkere lijflucht in terwijl hij haar in de nek kuste.

Ze streelde zijn benen en maakte aanstalten richting zijn kruis. Dit ging de verkeerde kant op. Als ze doorkreeg dat hij een pik had en dat die op exploderen stond was de ellende niet te overzien. Turken waren erg lichtgeraakt in zaken die met eer te maken hebben. Hij ging tegenover haar hurken en streelde haar weelderige dijen. Ze begreep de bedoeling. Ze liet haar benen uiteen gaan en haar natte onderbroek zakken. Ze was kaal tussen haar massieve dijen. Een opwindende ziltige geur maakte hem nog geiler. Voorzichtig masseerde hij om haar klit heen en kuste die, hij had op internet gelezen dat vrouwen liever niet hadden dat je die direct aanraakte. Ze nam zijn hoofd tussen haar handen en drukte zijn lippen op haar vulva. Hij begon te likken. Ze kreunde behaaglijk. "Ga door liefje. Niet zo verlegen zijn."
Ze omvatte zijn hoofd met haar zachte, warme dijen.
Hij verkende haar klit, likte haar schaamlippen en ging toen met zijn tong naar binnen, haar licht zure, ziltige liefdesgrot in. De tijd leek stil te staan. Er waren alleen haar zware ademhaling, haar warme koesterende zachte dijen om zijn hoofd, haar strelende handen door zijn haar. Een glinsterende parel van vocht sijpelde uit haar schoot. Hij likte die op, het smaakte licht ziltig. En likte verder. Plotseling sidderde ze en kreunde zacht. Een lading vloeistof stroomde over zijn gezicht. "Heb ik je pijn gedaan?"
Hatice zuchtte genietend en lachte. "Welnee liefje, ik ben in tien jaar niet zo lekker klaargekomen als nu. Ik waande me even in het paradijs. En aangezien de profeet, vrede zij met hem, heeft gezegd dat alleen zij die hetzelfde voor haar broeder wenst, een ware gelovige is…"
Harm stond op. "Ik.. ik ben er nog niet klaar voor, zuster."
Hatice glimlachte liefjes. "Oh nee?" Het volgende ogenblik legde ze haar hand koesterend op zijn stijve pik en streelde die door zijn broek heen. "Volgens mij wel, lekker ding."
Harm werd rood. "Sinds wanneer wist je het?"
Hatice opende zijn wijde broek, liet die afglijden. Zijn onderbroek onderging hetzelfde lot. "Onder andere - een rechtgeleide zuster gebruikt geen make-up. En zeker niet op de smakeloze manier waarop je je lekkere koppie hebt mishandeld, liefje." Ze masseerde zijn dijen, ging daarna meedogenloos door met het met lange halen masseren van zijn pik en balzak. Elke keer als hij dreigde klaar te komen drukte ze even op de schacht.

Nu pas realiseerde Harm zich in wat voor lastig parket hij zat. "Ga je me nu vermoorden?"
"Integendeel liefje." Ze lachte. "Ik gaan nog veel plezier aan je beleven. Ik heb Allah om je gebeden. Maar nu hebben we weinig tijd."
Ze masseerde zijn pik steeds gretiger en brutaler. Hij explodeerde in haar gehandschoende hand. Ze liet de witte drab zien. Stomverbaasd zag Harm dat ze die dromerig glimlachend in haar liefdesgrot bracht. Ze zei iets onverstaanbaars in het Arabisch.

Hij boog zich naar haar toe om te verstaan wat ze zei. Ze gaf hem weer een lange, intieme tongzoen en streelde zijn pik. "Je eerste zaad is nu verschoten, liefje. Nu kan je me des te langer verwennen."
Hij zwol onder haar vaardige handen. Snel rolde ze er een condoom omheen dat ook zijn balzak omvatte.
"Je hebt dit gepland…. Me gemanipuleerd als een trekpop"
Ze lachte gemeen. "Al wekenlang droom ik van je, lekker jong ding. Ik wist alleen niet dat je zo knap zou zijn en zo goed…"
Ze trok hem op zich en leidde hem in haar liefdestunnel. Woedend beukte hij haar. Ze glimlachte genietend, vouwde haar dijen om hem heen en streelde zijn haar. "Kom maar lieverd," fluisterde ze. "Geen betere manier om je woede te vergeten dan in de armen van je lief." Tegelijk met zijn knetterende orgasme voelde hij haar bekken heftig om hem heen samentrekken.
Ze trok hem knus tegen zich aan. "Niet meer boos op je donkere prinsesje Hatice, mooie blonde prins?" hijgde ze.
Hij liefkoosde haar met kusjes in haar nek. Ze leek hem de mooiste en liefste vrouw ter wereld. "Nee," zei hij nadenkend. "Is dit het effect dat seks op mensen heeft?"
"Alleen op mensen die bij elkaar passen, zoals wij. Ik haatte mijn man intens na de eerste keer. Nog steeds trouwens."
Ze gaf hem een kneepje in zijn billen. Zijn pik die nog in haar zat reageerde direct op Hatices uitnodiging en vulde haar hongerige grotje compleet. "Liefje, wat heb je een uithoudingsvermogen." fluisterde ze. "Verwen me nog een keertje met je heerlijke paal, alsjeblieft?" Deze keer nam hij haar langzaam en diep terwijl ze elkaar intens in de ogen keken. Ze was nog strak. Harm wist waarom, ze had nog nooit kinderen gekregen. Harm wist het nu zeker. Godinnen bestaan. "Ik kan je niet haten. Ik hou van je."
"Weet ik," fluisterde ze. Koesterend trok ze hem dicht tegen zich aan, haar hand tegen zijn billen. "Ik ook van jou. Ik weet niet wat er met me gebeurt, je maakt me helemaal gek." Woordeloos gingen ze op in het oceanische ritme van hun twee lichamen. Deze keer was er geen orgasme, slechts een langzaam oplossen van de lust in een diepe wederzijdse vertrouwdheid. "Dit blijft ons geheimpje. We zijn veel verder gegaan dan ik de eerste keer van plan was. Kom morgenvroeg weer om dezelfde tijd, lekkertje en zorg dat je de hele dag vrij hebt. Dan gaan we elkaar beter leren kennen. Ik moet nu bidden, anders brand ik in de hel."
"Helpt dat? Hiervoor word je gestenigd in Iran."
"Ja, onze besneden delen hebben elkaar immers niet geraakt, pas dan is het overspel," lachte ze. "Je bent immers niet besneden, lekker ongelovig hondje. En ook daarom dat speciale condoom, waar ik uren aan heb geprutst. Dus is het maar een kleine zonde en die wordt vergeven met gebed."
"Je bent slim, prinses," lachte hij bewonderend.

Met tegenzin maakte Harm zich los van haar heerlijke voluptueuze lijf.
Ze kleedden zich aan.
Ze pakte weer haar mobiele telefoon en belde even giechelend met haar vriendin.

Uitgeput kleedde hij zich aan en probeerde het badhuis uit te sluipen. Tevergeefs. Aisja wachtte hem vals glimlachend op. "Kom je vanavond nog bij ons op koranles, Harmina?"
"Jij wist ervan, kreng. Je hebt me er in laten lopen." siste hij woedend.
"Natuurlijk, sukkeltje. Al wekenlang. Dit was de enige oplossing om die arme Hatice aan een blank kindje te helpen, zoals haar man wil, terwijl haar man zo zwart als een kolenbrander is. En gemeen en onvruchtbaar bovendien. Het kostte geen moeite mijn domme broertje Ahmed te laten geloven dat het idee van hem was. De vraag is: wat ben je bereid mij te geven voor mijn stilzwijgen. Ik heb net van Hatice gehoord dat je goddelijke dingen kan doen met je tong. De kleedkamer hiernaast is vrij, dus, Harmpje…"
Veelbetekenend haalde Aisja haar gemene puntige tongetje over haar lippen en zwaaide verleidelijk met haar vloeiende heupen…

Harm zuchtte. Hatice had hem helemaal uitgewrongen en om eerlijk te zijn had hij geen behoefte aan een andere vrouw dan haar. Zeker niet aan een krengerig ijskonijn als Aisja.
Een zachte hand gleed bezitterig in de zijne. "Is er wat, liefje?" fluisterde ze. Hij verdronk in Hatices zachte, intense blik.
"Niet meer, prinses," zei hij zacht.
Jaloers droop Aisja af. Harm wist dat hij nog lang niet van haar af was.
Hij zette de gedachte aan haar van zich af en genoot van de laatste paar seconden met Hatice.

***

Go to next Epage


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved