Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

De eerste klas vagina van de moslima,
zegeningen halal pil, Insha Allah lala

Klik op de foto om het helemaal te zien

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1232
Offerdatum   4 oktober 2007

Dat moslim mannen altijd een eerste klas yoni (Sanskriet voor vagina of kut) willen van een moslima tijdens de huwelijksnacht is hun eigen zaak, maar dat nu heel Nederland zich ermee gaat bemoeien en zelfs een pil hiervoor ontwikkeld is toch gewoon lariekoek. Hier een diepgaand betoog over dit nationale seksprobleem van moslims.

Het is gewoon ziekmakend nu, de hele discussie over moslims, doekjes, moslima's, Wilders-factor en koran. Ik word hier niet goed van. Miljoenen besteedt men eraan. De ontwikkeling van een bloedpil voor moslima's tijdens de huwelijksnacht heeft miljoenen euro's gekost en wij moeten dit allemaal betalen. Lees eens de visie van een hindoemeisje op dit beladen thema tijdens een discussiewedstrijd op een groot hindoestaans forum.

Discussiewedstrijd op kaise.nl, hindoestaanse website en druk forum.
Topic wedstrijd:
"pil voor herstel maagdenvlies moslima's".

Hier een kort stukje erover:
AMSTERDAM - Het UMC Utrecht gaat een pil aanbieden als alternatief voor het herstellen van het maagdenvlies. De pil is een truc voor moslimvrouwen en -meisjes om het bloeden bij hun ontmaagding na te bootsen, meldt het ziekenhuis woensdag.

 • http://www.nu.nl/news/1249908/151/Pil_voor_herstel_maagdenvlies_moslima's.html
 • Een ziekenhuis biedt een pil aan om mensen(mannen) om de tuin te leiden. Dat is te gek voor woorden.

  Het feit dat er tijd besteed is aan het maken van zo een pil is naar mijn idee belachelijk.

  Posting op forum kaise door Savitri (vermoedelijk Hindoemeisje) bij discussie wedstrijd over dit thema op d.d. 30 september 2007:


  Ik ben zwaar tegen het gebruik van deze pil en het is gruwelijke fout van de Nederlandse ziekenhuizen.

  Ten eerste werken de Nederlandse ziekenhuizen op deze manier mee aan bedrog. Bedrog omdat niet iedere maagd bloed bij de eerste keer seks. Het is een mythe. O.a. Marokkaanse en Turkse mannen houden deze mythe in stand omdat zij niet beter weten. Ziekenhuizen zouden preventief moeten voorlichten om dit gruwelijke misverstand uit de wereld te helpen. Dit zouden zij kunnen doen door onderzoeken/enquêtes onder moslima's. Kom met feiten, cijfers en argumenten om deze domme mannen te overreden, maar werk niet mee aan zulke achterlijkheden. Het doet af aan het onafhankelijke imago van ziekenhuizen in Nederland.

  Het gebruik van de pil zal zorgen voor meer schijnheiligheid onder de moslima's in Nederland. Als je als maagd het huwelijk ingaat, wat de islam gebied, dan heb je niks te vrezen. Of je nou bloed of niet. Als je als niet-maagd het huwelijk ingaat moet je de consequenties aanvaarden. Je kan je omgeving bedriegen, maar God niet.

  De 'bloedpil' is geen hulpmiddel/redmiddel, maar een groot gevaar. Wat Nederlandse artsen zich niet realiseren, is dat het probleem alleen maar zal verergeren. De maatstaf voor moslima's is dat zij bloeden tijdens de huwelijksnacht. Nu iedereen weet van het bestaan van een dergelijke pil en zal de maatstaf waarschijnlijk veranderen. Mannen willen toch zeker weten of dat bloed echt is en zullen de vrouwen wellicht aan een andere test onderwerpen. Beroepen op de achterlijkheid van mannen is een grote fout. Zij hebben eeuwenlang een cultuur in stand weten te houden dus dit bedrog zullen zij snel doorhebben.

  Ook zendt Nederland met het gebruik en de erkenning van een dergelijke pil als redmiddel een signaal uit naar de rest van de wereld: meewerken aan bedrog verbetert de mens en met name de positie van de vrouw. En dat is jammer. Ons land staat juist bekend om de bekende emancipatiegolven waardoor het gebruik van de anticonceptiepil en het abortusrecht werden toegestaan door de Nederlandse overheid. Een ik-ben-een-maagd-bloed-pil is geen oplossing. Waar blijft de derde emancipatiegolf voor en door moslima's?!

  (einde citaat posting Savitri)
  bron deeplink url:

 • http://forum.kaise.nl/forum/index.php?topic=83301.0
 • Mijn commentaar
  Savitri slaat de spijker op z'n kop. De bloedpil is bedrog en er ontstaat schijnheiligheid. Ik vind de visie van Savitri voortreffelijk en de naakte waarheid. Waar is een (hindoe) huwelijk op gebaseerd? Trouw je als man met de vrouw of alleen met haar maagdelijke kut? Ok, hier wat harde feiten. De overgrote meerderheid van de mannen trouwt met een meisje om verzekerd te zijn van regelmatige seks, dus om vooral veel en ruw (droog) te kunnen neuken, elke avond tussen exact 22:00 uur en 23:00 uur. Lach je nu hierom, nou, voor veel moslimmannen is het islamitische huwelijk een soort ongeremd neuk-abonnement op de kut van zijn prooi, de arme, naïeve moslima. Ik wil niet generaliseren nu, en moet toegeven dat ook niet-moslimmannen op deze brute en barbaarse manier omgaan met meisjes en vrouwen, waarmee zij een verhouding of verkering hebben. Het recht om een vrouw ongeremd te mogen neuken is iets wat hele culturen en religieuze gemeenschappen domineert. Op dit punt is de mens, of eigenlijk de man, een bruut neukbeest.

  Uitnaaien voor het huwelijk
  Tijdens de eerste feministische golf in Nederland besloten blanke meisjes in Nederland om flink uit te naaien voor het huwelijk, om zo de eis om maagd te blijven tot het huwelijk in zwaar, achterlijk christelijk Nederland helemaal te vernietigen. De blanke meisjes kozen hier massaal voor en vooral door de introductie van de pil lukte hun hele seksuele revolutie. Voor de hedendaagse blanke jongemannen valt er dus niets meer te kiezen, want elk Hollands meisje is al stevig uitgenaaid door vele mannen voor haar achttiende (huwbare leeftijd) en dus geen maagd meer. Juist dit feit beschouwen blanken nu als een van de zegeningen van het Hollandse modernisme. Toch een geweldig culturele prestatie? Of niet soms.

  Zegeningen Halal pil
  Het UMC Utrecht ziekenhuis heeft na diepgaand wetenschappelijk onderzoek dus nu een echte Halal pil ontwikkeld, met puur Hollandse technologie. Elke moslimmeid kan nu dus een normaal seksleven leiden net als de doorsnee blanke Hollandse meid en flink van bil gaan, maar gewoon blijven bloeden tijdens de eerste neukbeurt met haar moslimman. Is de Halal pil niet de ideale integratiepil voor alle moslimmeiden? Ja en nee, in principe zouden deze moslima's nog, met wat miljardensubsidies, alle seksstandjes uit de kamasutra moeten leren voor hun heilige moslim huwelijk, zoals wellicht nog door de Hindoe Raad Nederland verklaart zou worden, na wat onderzoek van koelienistische wetenschappers. Zo kweek je een generatie moslimmeiden met een eerste klas Hollandse kut, helemaal geïntegreerd en aangepast, compleet met theorie lessen en practica met Hollandse mannen. Dus nu maar snel beginnen met integreren meiden. Integreren is lekker, dankzij de Halal pil.

  Ontmoeting minderjarig Hindoemeisje die mag uitnaaien
  Tijdens een openbare offerritueel (puja) met een swami uit India, vele jaren geleden, ontmoette ik een Hindoemeisje (17 jaar), die ook netjes en vroom haar puja deed samen met vele andere Hindoes in Rotterdam. Ik sprak eens met haar en zij vertelde mij trots dat zij een Hollands seksvriendje had en haar ouders wisten het, zonder enig probleem. Dit is toch een toonbeeld van superintegratie van een gelovig Hindoemeisje in progressief Nederland? Zijn Hindoes in Nederland helemaal gek geworden? Of is er een superhindoeïsme of beter gezegd koelienistisch geloof ontstaan in de hele Hindoestaanse gemeenschap. Het is toch een schande als je hindoestaanse dochter elk weekend gaat uitnaaien met grootgeschapen blanken en notabene ook nog braaf puja doet daarna met haar hele familie. Stop haar maar liever in een bordeel na haar MBO of HBO, want op haar rug kan zo een uitgenaaid koeliemeisje veel meer geld verdienen en beroemd worden.

  De waarde van een vagina
  Het is verbazingwekkend om te onderzoeken hoe groot de invloed is van de vagina op vrijwel alle menselijke culturen en religiën van de afgelopen tienduizend jaar. Vergeet hierbij vooral niet dat vrouwen totaal niets te vertellen hadden in het verleden en dat alle (heilige) boeken door mannen geschreven werden, vanuit absoluut (primitief) mannelijk perspectief. Meisjes werden van jongsaf aan al geïndoctrineerd als zijnde minderwaardige wezens, die eigenlijk niet als mensen werden beschouwd in de heilige (Neojoodse) boeken. In absolute zin leerden meisjes zich te identificeren met hun vagina, wat de radicale basis was van wrede gender apartheid in joodse en neojoodse religieuze gemeenschappen. Moslims van tegenwoordig weten hier totaal niets meer over en zouden stomverbaasd zijn als zij eens beseften dat Mohammed eigenlijk een soort Jodendom proclameerde, gebaseerd op de Joodse Torah en de oude bijbelse kampvuur vertellingen. Wat is dus eigenlijk de islam, als het voor 90 procent gebaseerd is op Joodse haatteksten? Ik, als onderzoeker, sta hier neutraal tegenover, want wetenschappelijk onderzoek moet onbevooroordeeld zijn.

  Tussen voetnoot
  Uit onderzoek blijkt nu wel dat er in het oude Vedische India vele vrouwen (rishika's, yogi's, panditas, enz.) waren die ook heel moeilijke boeken schreven en op hetzelfde niveau meededen als (hindoe) mannen. Na de islamisering en grootschalige vernietiging van alle Vedische kennis op schrift met een duizendjarige massamoord in India (Hindoe Holocaust) ontstond er gender apartheid in heel India en de vrouwen waren de grootste verliezers. Heden ten dage weten de onderontwikkelde en halfaapachtige bruine en zwarte Hindoetjes hier niets meer over en leren hun kinderen ook helemaal niets meer over de rijke, hoogontwikkelde en moderne Hindoecultuur uit de verre oudheid. Hierom is het de schuld van Hindoes zelf dat zij overal het slachtoffer zijn van sterkere, langere en bewapende rassen. Dus niet zeiken Hindoetjes, want jullie kiezen er zelf voor om dom, underdog en pootjes gevende halfaapje te zijn.

  Vervolg: waarde vagina
  Waarschuwing: Nu volgt een Hindoe fundamentalistische analyse, dus haal even diep adem en maak je geest leeg.

  Waarom heeft Altecrea een rekbaar stukje vlees van nauwelijks een kilo, met een gat en een vlies gemaakt tussen de benen van een jonge, mooie (bruine) meid? Als jonge (hindoe) man, goed getraind (na zware karate trainingen) met optimale conditie, weet je niet beter dan dat je die kut van zo een vrouw heel hard en diep moet penetreren om hemels genot te ervaren. Zo een jonge man weet niet waarom hij er hevig naar verlangt om een meisje uit te naaien en om elke dag drie keer klaar te komen. Moeilijke scheppingstheorieën over de vagina kunnen zo een jongeman geen ene zak schelen, want in zijn kop zit alleen het harde woord NEUKEN in hoofdletters gegrift. En als hij zijn bruidje heeft, na een religieus huwelijk, dan wil hij bloed zien vloeien uit de onderworpen vagina van zijn jonge prive-uitnaaislet. Hij heeft vele hoertjes genaaid voor zijn huwelijk, maar de naamloze en gesluierde prooi waarmee hij trouwt moet bloeden, anders is zij een slet en dan zal hij haar martelen of wegjagen, als een laagwaardige hoer uit het riool van het dorp.

  Beschouw eens als intermezzo mijn eerste heilige tekst over de vagina in mijn boek over liefde.

 • 23. De vagina als filosofisch orgaan
 • Iemand die in schepping door Altecrea gelooft, moet eens goed beseffen dat hsij nooit zal begrijpen waarom Altecrea de vagina heeft geschapen, zoals het bestaat en functioneert in alle menselijke culturen. In alle religiën speelt de vagina van meisjes en vrouwen een onderbewuste hoofdrol, welke altijd verzwegen wordt, want het is ook altijd taboe om iets hierover te schrijven of te zeggen. Er heerst al duizenden jaren een fatwa tegen de vagina en men ontkent dit tot op heden.

  De waarde van een vagina is in elke cultuur relatief gedefinieerd en kan dus veranderen. Er is wel overal ter wereld een vrij constant verband tussen de waarde van een vrouw en de waarde van haar vagina, met heel veel extremen en afwijkingen. Openbaarmaking van een vagina is overal ter wereld iets magisch en een heuse massa happening. Als prinses Maxima (echtgenote kroonprins der Nederlanden) op een zwoele zomerse dag haar Argentijnse vagina zou openbaren op een website en smerige details van haar voorhuwelijkse seksleven zou publiceren, dan zou haar adellijke waarde in achterlijk Nederland met 99,99999 procent kelderen. Maxima zou dan alles verliezen en verstoten worden door adellijk Holland. Zo mag een adellijke meid zich niet gedragen in het openbaar. Maxima mag niet met een halfbloot mini rokje paraderen door de Haagse binnenstad, want ook dat is strikt verboden. Of Maxima als een gave maagd trouwde en bloedde tijdens haar huwelijksnacht is nu een staatsgeheim in de Hollandse monarchie.

  Maar goed, even terug naar de waarde van een vagina. Soms vraag ik mij wel af of het niet beter zou zijn om de vagina van een achttienjarig meisje apart te registreren en om het een eigen naam te geven in de openbare administratie. Zou dit niet een geweldige vooruitgang zijn in modern Holland? De man die dan meer informatie wil over een meisje, die bijvoorbeeld Maxima heet, kan dan even kijken online in de gemeentelijke registers en snel de naam en seksuele voorgeschiedenis vinden van de vagina van Maxima. Dan weet hij donders goed wat voor vrouwelijk vlees hij in huis heeft gehaald. Misschien zouden meisjes hierdoor juist een beter seksleven of huwelijk krijgen, want dan kunnen zij makkelijker een man op maat vinden en er zijn dan minder seksuele problemen binnen relaties. Er hoeft dan ook minder gepraat, gelogen en onderhandeld te worden over het smerige en gore seksuele verleden. Elk meisje geeft zich dan bloot en dan is het een kwestie van 'Take it or leave it' voor elke man. In theorie is dit best een mooie blauwdruk voor een zoveelste feministische cyberrevolutie in Nederland.

  Het nationale complot tegen moslimmeisjes
  Ik word er goed ziek van hoe men omgaat in de Nederlandse media en politiek met moslimmeisje die een hoofddoek dragen. Als extreem objectieve Hindoeschrijver geef ik hierna een beschouwing.

  Meisjes met hoofddoeken zijn de minst criminele etnische minderheid in Nederland. Juist meisjes met hoofddoeken beschikken over de meest voorbeeldige gedragsnormen en zijn hierom de meest beschaafde groep in Nederland, die de minste overlast veroorzaken. De media voeren al jarenlang een haatcampagne tegen deze etnische groep en politici doen hier volop aan mee. Stel eens de vraag: 'Waarom dragen zij nu een hoofddoek na 30 jaar discriminatie en maatschappelijke verstoting?' Nou, gewoon om als moslimmeisje een individuele identiteit te krijgen in paranoïde Holland. Ja hoor, Nederland is een gestoorde en zieke samenleving nu en het zal veel erger worden, want de Koude Holocaust is nauwelijks zeven jaar geleden echt goed begonnen. Of het ooit zal culmineren in een fascistische dictatuur, met high tech hoogrenderende vergassingskampen, is de grote angst van vele onderzoekers. Maar, hou hierbij in je achterhoofd dat de geschiedenis verdoemd is om zich te herhalen, dus de statistische kans op een high tech Holocaust tegen alle niet-westerse allochtonen in de Europese Unie binnen honderd jaar is bijna meer dan 90,101010188 procent. Dus bestel je eigen doekje maar snel.

  Het misbruiken van meisjes met een hoofddoek als nationale zondebokken keur ik af in een vrije maatschappij. Ok, feit is wel dat al deze onderworpen moslima's het volgende islamitische bezettingsleger gaan baren met hun eerste klas yoni, maar het is niet hun schuld. Identiteit is een basisrecht en gaat gepaard met bloed, zweet en tranen. Huilen met je doekje aan doet dus minder pijn, dan huilen zonder een eigen islamitische identiteit. Is het soms zo dat de Nederlandse samenleving nu elke moslima het recht geeft om vrij en veel uit te naaien voor haar islamitische huwelijk, door de introductie van de gratis bloedmaagdpil? En dit met staatssubsidie? Dit is toch het bewijs van een complot tegen de islam.

  Maatregelen tegen de bloedpil
  Savitri vertelde reeds dat moslimmannen nu andere eisen gaan stellen aan moslima's om de maagdelijkheid te garanderen. Een simpele maatregel van moslimmannen kan zijn om een maagdelijkheidverklaring van een islamitische gynaecoloog uit het buitenland te eisen, als absolute fysieke controle. Een IF of röntgen scan van de vagina is hierbij ook heel handig als zwart op wit bewijs van een gaaf maagdenvlies. Of een of andere imam uit Iran kan een fatwa uitspreken tegen de bloedpil en het haram verklaren. Daarna mogen alle medewerkers van het UMC Utrecht ziekenhuis onderduiken in de bunker van Wilders, want na deze fatwa is elke gelovige moslim verplicht om hen allemaal af te slachten, als ongelovigen.

  Een simpele technische controle is om de moslima tijdens de huwelijksnacht een uur lang vast te binden en daarna te neuken. De bloedpil kan dan niet gebruikt worden, als bedrog, want de rode kleurstof komt na een half uur in de vagina vrij.

  High tech moslims kunnen ook kiezen voor een RFID chip in het onderlichaam van elke moslima, om haar seksuele gedrag levenslang te controleren eventueel met GPS systemen en supercomputers. Iran zou hiervoor een speciale maagd-zijn-controle satelliet kunnen lanceren in de ruimte, en hiermee harde bewijzen verstrekken aan moslimmannen en hun familie over de eerbaarheid, kuisheid en gedrag van moslimmeisjes. De ontwikkeling van high tech controlesystemen om moslima's levenslang te controleren, te indoctrineren en te domineren is iets wat zeker bestudeerd wordt in ontwikkelde islamitische landen. Het enige wat de moslima hiertegen kan doen is vluchten uit het islamitische concentratiekamp, om de islam helemaal af te zweren. Maagdelijke prooien kunnen immers alleen maar vluchten.


  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1232 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***

  links:
 • Sekslessen voor maagden en doekjes
 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Liefde
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved