Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

aan: Sranti Delft
praktisch advies activiteiten, verbreden achterban, alle Afro rassen, niet blanken en overige gemengden als achterban en doelgroep uit Zuid Holland

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0076
Offerdatum   zondag 14 juni 2015 (updated en gepubliceerd: d.d. 8 oktober 2015)

Aan: Sranti Delft
T.a.v. Voorzitter Dhr. / Shri Albert Mahangi

Klassieke Afro-Surinaamse en Afro-Antilliaanse organisatie in Delft
Tanthofdreef 29
2623 EW Delft
015 - 26 23 011
scvsranti@gmail.com
/
 • http://sranti.nl
 • Onderwerp: praktische advies voor activiteiten om publiek te trekken en meer omzet

  Ons kenmerk: waction0076.doc / 20150614 / aan: Sranti Delft / praktisch advies activiteiten, verbreden achterban, alle Afro rassen, niet blanken en overige gemengden als achterban en doelgroep uit Zuid Holland / 6 pag, 1969 W

  Delft, zondag 14 juni 2015 (updated en gepubliceerd: d.d. 8 oktober 2015)

  Mauw, mauw, namastiaauw weledele Heer Albert Mahangi, en overige dames/heren van Sranti Delft, Fa Waka Mang, Ka Hal,

  Hierbij ontvangt u ongevraagd en vrijblijvend een advies van mij. Ik hoop dat het huidige bestuur van Sranti hier op korte termijn iets mee zal doen, liefst binnen drie maanden, evt. help ik mee om het te realiseren.

  Puntsgewijs het advies, voor meer omzet, verbreden achterban en doelgroep en om meer omzet te behalen, voor het betalen van de forse huurschuld aan de gemeente Delft. (zo te zien huurschuld van vijf maanden, t.w.v. 15.000 euro, dus de gemeente kan faillissement aanvragen voor Sranti en de tent sluiten)

  1. Sranti hobby zanggroep oprichten
  Suriname heeft goede zangers uit alle etnische groepen, dus als Sranti een eigen zanggroep opricht met hobbyisten dan kan dit een publieks trekker zijn. Er kan gezongen worden in het Sranang Tongo, Nederlands of het Sarnami (van de Hindoestanen) en het zal heel veel mensen aanspreken. Het publiek moet de vrijheid krijgen om zelf songteksten te componeren en het bij de Sranti zanggroep dus te komen uit proberen in een informele en gezellige sfeer, om fatoe te nemen en voor de ontspanning. De zwarte Surinamers zijn erg goede zangers dus dit idee moeten wij echt op korte termijn uitproberen en laten draaien.
  De bedoeling is dat deze Sranti Zanggroep elk weekend optreedt en geen geld kost verder, maar wel publiek aantrekt, om de inkomsten van de bar en het restaurant te verhogen. Dhr. Mahangi had al duidelijk gemaakt dat er ruim 3000 consumpties aan de bar benodigd zijn per maand om ruim 3000 euro aan inkomsten te behalen voor het voldoen van de maandelijkse huurlasten, dus dit idee moeten wij snel opstarten. Een commissie hiervoor instellen is geen gek idee, liefst vandaag nog.
  Eventueel kan er karaoke apparatuur gekocht worden om de Sranti Zanggroep te ondersteunen, maar het is een amateur podium dus in het begin stadium hoeft er niet veel in geinvesteerd worden.

  2. Open blind date cafe organiseren in Delft.
  Er zijn heel veel alleenstaanden en eenzame mensen in Delft e.o. dus hierom is het geen gek idee om 1 keer per week een zgn. Open Blind Date Cafe in te stellen bij Sranti, liefst op een vaste doordeweekse middag en avond, van 14 uur tot 22 uur, zodat dit een publieks trekker wordt in Delft e.o. niet alleen voor Afro rassen, maar ook voor de overige niet-negroide volkeren.
  Op deze wijze wordt Sranti maatschappelijk nuttiger voor de Delftse gemeenschap, die grotendeels Arisch en blank is en men zal dit zeker waarderen.

  3. Sranti ombouwen tot Afro/ negroide ontmoetings centrum van Zuid Holland
  Een aparte Afro fundamentalistische commissie moet dit radicaal en ambitieus idee onderzoeken en realiseren binnen 12 maanden tijd. Ik wil zelf met de Afro activist Franklin Esajas een Afro omroep laten oprichten in Nederland, omdat er nu zeker al 1,2 miljoen Afro/ negroide (mix) mensen wonen in Nederland en zij hebben hier behoefte aan. De culturele gebruiken, interesses en life style van Afro mensen zijn inderdaad totaal anders dan van de blanke Ariers, Hindoes, Chinezen of vele islamitische rassen, dus zij moeten hier zelf wat mee doen.
  Het recht op zelfbeschikking is immers een onvervreemdbaar democratisch recht in de Nederlandse monarchie en de Afro rassen moeten dit samen zelf kiezen. Wij moeten niet vergeten dat negroide volkeren in Nederland op een onbeschaamde wijze worden weggediscrimineerd en weggekeken of gewoon bruut worden bespot, uitgelachen, gekleineerd en beledigd, en tegenwoordig is rassendiscriminatie in Nederland gewoon al gelegaliseerd en men bagatelliseerd het, wat erg pijnlijk is voor de slachtoffers ervan.
  Ook de zwarte Hindoestanen lijden hieronder, maar zij hebben wel hun immense Bharat Maata (Mother India) en hun hele rijke Hindoeisme, dus zij staan geestelijk en moreel sterker in hun gekleurde schoenen en kunnen zich wel verweren bij discriminatie. Ik ben zelf kapot gediscrimineerd door blanken, en nu weet ik dat ik sterker in mijn zwarte Indiase schoenen sta als openbare NIET-BLANKE Hindoe Fundamentalist en de Koude Holocaust dus gelukkig overleefd heb, tot op heden in mijn eigen moderne, verwarmde Hollandse, vijfsterren psycho gaskamer, samen met Wieroe.

  Dit ambitieus plan is eerder al uiteengezet in dit document aan Sranti:
  ***
  Onderwerp: Ongevraagd openbaar advies (totaal 11 punten) aan Sranti Delft, ea Zwarte/Negroide/Afro organisaties in Nederland

  Kenmerk: waction0069.doc / 20141025 / aan: Sranti Delft ea Afro.nl organisaties / Ongevraagd openbaar advies (11 punten) / 23 pag 8683W

  Delft, zaterdag 25 oktober 2014

 • waction0069: 2014-1- 25 / Sranti Delft ea Afro organisaties / Advies inzake: Vernieuwing Afro/Hindu Black Power Nederland (incl. alle Niet-Blanke Ariers)

 • ***

  Helaas heeft het bestuur van Sranti hierop niet gereageerd, wat erg raar is. Sranti moet gewoon omgebouwd worden tot een activiteiten, ontmoetings en kennis centrum voor alle Afro volkeren en rassen uit Zuid Holland, en de hele Afro diaspora kan dan gewoon participeren (ook negers uit Afrika die nu in Zuid Holland wonen en werken), zodat de achterban aanzienlijk vergroot wordt en nieuw Afro bloed wordt aangetrokken om Sranti totaal te vernieuwen. De huidige Surinaamse achterban van Sranti is nu vergrijsd en doodgebloed, dus de tijd is rijp voor een totale vernieuwing, Het roer moet nu omgegooid worden en wij moeten ons richten op onze traditionele herkomst landen, Afrika (en ook de hele zwarte SAARC regio) omdat de dreiging van een nieuwe Holocaust tegen alle niet-ariers nu te groot is geworden in Arisch Nederland. Het apartheids denken en geloven is nu helaas dominant geworden in Nederland en het einde is zoek, rode, socialistische, linkse formules werken gewoon niet meer, dus de tijd is rijp voor een biologische oplossings strategie, met evt. zelfdeportaties van alle niet-ariers en niet-blanken in de hele Schengen zone.


  4. Om punt 3 te realiseren binnen drie maanden is het noodzakeijk om nu de statuten van Sranti te wijzigen, zodat de doelgroep en achterban opnieuw gedefinieerd worden en de deuren opengegooid worden voor alle Afro (mix) rassen en volkeren in Zuid Holland. En zij mogen dan ook gewoon zitting nemen in het bestuur en commissies en lid worden. Dan kan Sranti vernieuwd en verjongd worden, zodat er groei ontstaat en nieuwe perspectieven. Er moet dan actiever en intelligenter samengewerkt worden met diverse organisaties van Afro volkeren in Nederland, incl. de vele Hindoestaanse en Indiase micro organisaties, omdat die hindoe-achtige rassen ook zwart zijn en overwegend Afro.

  5. Hierbij een voorstel aan het huidige bestuur van Sranti om drie soorten leden te definieren:

  5.1. Betalende tientjes leden, contributie per direct verlagen naar tien euro per jaar. Zij mogen stemmen tijdens een ALV en zitting nemen in het bestuur en commissies.

  5.2. Sranti Maillist leden, contributie is niet verplicht maar mag vrijwillig, zij ontvangen alle uitnodigingen en informatie van Sranti kosteloos via email. En ze mogen het doormailen en verder verspreiden via hun netwerken. Lid worden van de Sranti maillist is gratis en er moet een doorlopende aanmeld lijst komen hiervoor.

  5.3. Niet leden, die wel bezoekers zijn of lid van de maillist en die regelmatig of incidenteel langs komen bij Sranti als er iets is dat voor hen interessant is. Er moet ook een ledenlijst komen van deze niet leden, of evt. een aparte maillijst. Deze groep bezoekers komt voor activiteiten die hen aanspreken, dus Sranti moet hier snel werk van maken.

  6. Er moet toch gestreefd worden om de bezettingsgraad van het Sranti gebouw te verhogen, zodat er meer inkomsten en omzet worden gegenereerd om de hoge huurlasten te kunnen voldoen. De huidige voorzitter van Sranti is erg goed bezig en hij heeft zo te zien hart voor de zaak, dus er is hoop dat Sranti binnen 12 maanden een totaal nieuw gezicht krijgt en verder kan groeien. Omdat de multiraciale maatschappij nu sterk aan het veranderen en radicaliseren is, moeten alle organisaties van niet-blanken en niet-ariers zich nu ook aanpassen en zich verjongen. De nieuwe generatie Afro rassen zit in de startblokken en zij moeten de kans krijgen om te participeren, al hoe verkaasd of verwit zij ook zijn. Je raciale afkomst is fundamenteel en een karmische vloek en straf, maar je kan er als niet-blanke persoon ook positiever mee leren omgaan, en je moet dat zelf doen. Ik leerde dit zelf te doen, na een suicidale reis door de blanke hellewerelden. Toch heb ik veel respect en ontzag nu voor de lange, superieure, sterke, energieke, hogere en intelligentere Blanke Ariers in Nederland, mede doordat zij mijn waardeloze leventje redden en mijn intiemste kameraden en vrienden zijn tot op heden.

  Ter besluit:
  Het is te hopen dat het huidige (Afro Surinaamse) bestuur van Sranti slim genoeg is om nu de juiste keuzes te maken om Sranti te vernieuwen en hier werk van te maken. Als zij dit advies genegeerd hebben en er niets mee gedaan hebben over 6 maanden dan is het bewijs geleverd dat zij niet over voldoende capaciteiten en gezond verstand beschikken om hun eigen Afro organisatie te redden van de ondergang. De Gemeente Delft is nu wettelijk min of meer verplicht om een curator aan te stellen om Sranti failliet te laten verklaren en om de zaak op te doeken, dus het hele bestuur en Afro achterban van Sranti moeten nu toch iets doen om hun tent te redden, op een intelligente wijze. Onderling bekvechten, elkaar pootje lichten en mensen in persoon beledigen of kleineren is dom apen gedrag, dus laten wij eens leren om intelligenter samen te werken als niet-ariers en niet-blanken. Als wij het zelf proberen en geloven dan zal het ons zeker lukken, want ik weet dat alle (STERKE, TROTSE, GOUDBRUINE, GITZWARTE EN RASZUIVERE) Afro en Hindoe volkeren voldoende capaciteiten hebben om het zelf te doen.

  Ok ok, ik ben zelf een viesbruine, lage kaste, koelieschrijver nu, en ik erken de hogere, langere, groter geschapen, intelligentere blanke BBB Arische mensaap rassen wel volmondig als de echte superieure mensaap rassen op deze blauwe planeet waar mijn atma (ziel) in september 1965 op reincarneerde in de buik van mijn moslim moeder uit Nickerie in Suriname.

  Maar desondanks denk ik positief over de gekleurde en gepigmenteerde Afro en Hindoe mensapen op aarde en ik hoop dat zij ooit toch intelligent en wijs genoeg worden om zichzelf totaal te ZELFDEPORTEREN uit heel verarmd en verkild Europa, ruim voordat het noodlot onverbiddelijk toe zal slaan en in 2040 de nieuwe Europese Holocaust tegen alle niet-ariers zal beginnen; duizendmaal efficienter en honderdmaal sneller dan in Nazi Duitsland uit WOII.

  Hierbij verblijven wij,
  met de volgende tekst als afsluiting:
  Onze intelligente, multispectrale dewanistische zegen, wens en boodschap aan u allen.

  De Grote Goddelijke Moeder Kat, Altecrea, God, Ana, Jezus, Boeddha, Jahweh, Allah, Krishna, Laxmie Maata, Durga Maata en alle resterende ziljoenen Hindoe/ Vedische goden en godinnen zullen u zegenen met de zuiverste darshan uit Krishnaloka. (Dewanistische Boolean logica leert: 1) als het spiritueel regent op uw lichaam, geest, ziel en hele zelf, dan gooit elke god(in) telkens een druppel water naar beneden als darshan om u te zegenen; 2) hoe meer goden en godinnen u zegenen, hoe beter, omdat een groter aantal regendruppels van hen allemaal uit de hemel leiden tot meer zegeningen van boven).

  Ter besluit, dewanistische constraint, en multispectrale dewanistische zegen
  Dit is de nieuwste Dewanistische constraint:

  'Wordt zo perfect als de Surinaamse fajalobie die schoonheid en geurige liefde schenkt aan iedereen in de hete, exotische tropische jungle van Switi Sranang'.


  Hoogachtend,

  Waldo Dewanand,
  GOUDbruine mensaapje en Hindoeschrijver
  en
  Wieroe, de slimme Hindoe Nazi (homo)Kat uit Delft kennisstad
  Hindoe fundamentalisten (dewanistische stroming van de Sanathan Dharma)
  Planet of the intelligent Hindu chimps
  E: waldo@ziggo.nl
  Delft
  website: Kritisch Podium Dewanand
  http://www.dewanand.com

  ***  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved