Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Antwoord aan pandit Shankar's verzoek tot verwijdering woord Hindoehoer

Offeraar    Dewanand
Offercode   waction0059
Offerdatum   maandag 1 december 2008


Aan: Stichting Shri Sanatan dharma Vidhya Mandir Vidhyapeeth
Geaddresseerde: Pandit Shankar

Eindhoven, Indiase staatsburger

Onderwerp: verzoek tot verwijdering van woord Hindoehoer van website www.dewanand.com

Mijn kenmerk: waction0059.doc / 20081201 / Antwoord aan pandit Shankar's verzoek tot verwijdering woord Hindoehoer / 1484W

Noot vooraf:
bcc verstuurt via maillist Dewanand aan ruim 400 kontakten. Deze brief is openbaar gemaakt op mijn welbekende website in de rubriek public letters, onder kenmerk: waction0059

Delft, maandag 1 december 2008

Namaskar eerwaarde pandit Shankar,

In antwoord op uw verzoek op d.d. 29 november 2008 tot verwijdering van het woord Hindoehoer vanaf mijn website, Kritisch Podium Dewanand, http://www.dewanand.com stuur ik u dit officieel bericht.

U verzoekt om verwijdering van de tekst, met titel 'de perfecte hindoehoer' en met offercode wfor1260. Sedert 18 augustus 2008 staat deze tekst op mijn site en het heeft al 480 views gekregen. Het is een van de best gelezen teksten van elke maand geworden.

Waarom komt u met dit verzoek?
Lees de waarschuwing vooraf eens.

Het is een lange tekst, 29 pagina's geprint.

U dient te beseffen dat wij hier in Nederland veel waarde hechten aan de vrijheid van meningsuiting en hier dient u zich aan te passen, want wij zijn nu niet in India of Pakistan.

Besef eens goed dat het mijn karma is om kennis op schrift te stellen en om het daarna te offeren aan Altecrea. Lees meer over Altecrea op mijn site en in mijn boeken.

Ik zou zeggen:
Lees de tekst helemaal of vraag iemand om het voor u te lezen en om het u uit te leggen in uw taal. Ik snap u niet.

Ik heb vrij veel hindoemeisjes gekend die als echte hoeren leven en denken hoor. Ik kan namen noemen als u het wil weten. Dit is de harde waarheid over duizenden hindoemeisjes in Suriname en Nederland. Ik ken de waarheid en schrijf erover. Mensen vertellen mij eerlijk dat er heel veel waarheid zit in deze filosofische tekst van mij.

Alle geofferde teksten van mij zijn heilig verklaard en blijven minstens nog tien jaar op mijn site staan.

Uw verzoek is dus irrelevant en kan niet ingewilligd worden.

Kritiek op een enkel woord is niet slim, want de Nederlandse taalgeleerden vinden elk nieuw Nederlands woord een verrijking. Ook uw taal, het Hindi moet groeien en zich verrijken. In een taal mag geen enkel nieuw woord taboe zijn.

Mijn kennis is vrij ver ontwikkeld op veel gebieden. U dient dit niet te onderschatten. Hindoes moeten harder vechten om mee te tellen wereldwijd, anders gaan zij verliezen en uitgeroeid worden.

Lees die tekst helemaal, print het uit en lees het. De perfecte hindoehoer is een filosofische tekst en zo een extreme hoer bestaat (nog) niet op deze wereld hoor. Dat hebben hoog ontwikkelde hindoevrouwen mij persoonlijk verteld.

Vraag een hindoevrouw haar mening over deze tekst van mij en leer hen beter kennen.

U stelt mij teleur hoor. Alleen blanken kunnen mij begrijpen. Zwarte en bruine Hindoes snappen mij totaal niet en beledigen mij vaak of vinden mij van een lagere kaste. De meeste Hindoestanen zijn zwaar onderontwikkeld en lezen nooit. Zelf merk ik heel vaak dat Hindoestanen meestal als halfapen denken en geloven en dat haat ik. En de hele Hindoecultuur en geloof in Nederland en Suriname is al voor 90 procent verdwenen en weggevaagd. Volgens mijn analyse zijn er nauwelijks 50 000 hindoegelovigen in Nederland en Suriname. Droom dus niet verder, maar kijk naar de realiteit en de praktijk van alledag.

Waarom vereren Hindoes blanken? Alle beelden van goden bij Hindoes zijn blank. Doe hier eens wat aan zou ik zeggen, anders ga ik het doen op harde manier.

Waarom worden meisjes babies gedood door Hindoes in India?
U zult zeker weten dat Hindoes al ruim tien miljoen meisjes babies hebben vermoord, gedurende de afgelopen tien jaar. Hier is onderzoek naar verricht. Vertel mij dan waarom u met de fantasie leeft dat Hindoes respect hebben voor vrouwen en meisjes, want die worden meedogenloos vermoord en zelfs aan varkens gevoerd in Hindoeland India. Dit is de realiteit van het huidige Hindoeïsme en u ontkent dit keihard. Misschien snapt u zelf niet hoe de Hindoefilosofie omgaat met vrouwen. Hier in Nederland en in Suriname hebben vele tienduizenden Hindoestaanse meisjes hun hindoegeloof gewoon radicaal opzij gezet en worden christen of moslim en trouwen of seksen absoluut nooit meer met een Hindoeman. Ik vertel u de harde waarheid over de ondergang en vernietiging van de hele Hindoecultuur en geloof in Nederland en Suriname en hoop dat u hier wat aan kan doen met uw Indiase organisaties.

Mijn advies nogmaals:
Lees deze onderstaande tekst op mijn site eerst helemaal en volg de hindoefilosofie erin.

U kunt mij beschouwen als een hindoe fundamentalist die geboren is om kennis in de drie geaardheden, rajo, tamo en satthva guna te offeren aan Altecrea, door deze kennis te gieten in een specifieke taal en het op schrift te stellen. Toon aub meer respect voor het werk van een Hindoeschrijver. Ik schrijf dus voor alle Hindoegoden en godinnen en de mening of gevoelens van mensen zijn voor mij irrelevant hoor.

By the way:
In de Mahabharata zijn er twee vrouwen die met meerdere mannen getrouwd waren: Draupadi (trouwde met de vijf Pandava broers tegelijkertijd) en Jatila (trouwde met zeven yogi's tegelijkertijd). Vanuit Westers christelijk en islamitisch oogpunt waren dit echte hindoehoeren. Vergeet dit niet. Wat is uw antwoord hierop? In feite bewijst dit dat elk Hindoemeisje gewoon met meerdere mannen mag trouwen (dit noemt men polyandrie), want dit is toegestaan volgens de oudste heilige boeken van het Hindoeïsme uit de roemrijke Vedische tijd van ongeveer 5000 tot 15000 jaar geleden.

Hoer zijn mag gewoon in Westerse wereld en vindt men normaal.
In de vrije Westerse wereld is het volledig toegestaan dat een modern meisje als hoer of uitnaaislet leeft, al of niet tijdelijk of permanent, en met vele mannen uit vele culturen seksuele relaties aangaat. Deze vrije losbandige levenswijze noemen politici hier integratie of assimilatie. Dit zult u moeten beseffen, want nu leeft u in de vrije Westerse wereld. Tienduizenden of misschien wel enkele miljoenen hindoestaanse en Indiase meisjes hebben zich al aangepast of zijn al honderd procent seksueel geassimileerd in Nederland, Amerika, Engeland, Duitsland, Suriname, Canada, enz. en vinden het derhalve volledig normaal om als (hindoe)hoer te leven. Ik vertel u hier de harde waarheid en lieg er niet om.

Oordeel vanuit kennis en niet vanuit onwetendheid, staat letterlijk zo in de Bhagavad Gita.

Hier nog een advies mijnerzijds.
Mocht u zich gediscrimineerd voelen door mijn teksten en in uw geloofsbeleving dan kunt u aangifte doen van discriminatie bij het meldpunt discriminatie op internet (MDI) en officiële gerechtelijke wegen bewandelen om mij te vervolgen, wat ik van harte verwelkom.

Ik hoop dat u mij nu begrijpt.

Met alle respect voor uw eerbare status,
verblijf ik.

Groeten uit Krishnaloka

Dewanand
Delft
Email waldo@ziggo.nl
Website: Kritisch Podium Dewanand
http://www.dewanand.com

Bijlagen 2


Bijlage 1
Uw referentie: tekst op kritisch podium dewanand met als titel:

De perfecte Hindoehoer

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1260
Offerdatum 18 augustus 2008

Waarschuwing vooraf
Hierbij worden normale vrouwen geadviseerd om deze tekst geheel te negeren en zich niet teveel te laten beïnvloeden erdoor. Consumptie van deze heilige tekst geschiedt geheel op eigen risico en uit vrije wil.

Inhoud
Waarschuwing vooraf
1. Inleiding
2.1. (citaat) Karmaleer voor de hindoehoer
2.2. (citaat) Absoluut geloof koeliehoertjes
2.3. (citaat) Nauwe synthetische vagina
4. Hindoehoertje vanaf jeugdjaren merkbaar
5. Hoeren zijn noodzakelijk in elke maatschappij
6. De natuurlijke hoer
7. De bewuste keus om Hindoehoer te worden
8. De Hindoehoer offert haar lichaam op
9. De meeste Hindoehoeren zijn vegetarisch
10. De vagina van een Hindoehoer
11. De Hindoehoer schenkt verlichting aan de man
12. Rijkdom en uurtarief van de Hindoehoer
13. Gratis seva-seks uurtjes van Hindoehoeren
14. De Hindoehoer bidt eerst voor zij zich laat uitnaaien
15. De Hindoehoer is een godin op aarde
16. De Hindoehoer weet alles over seks
17. Het reine lichaam van de Hindoehoer
18. De perfecte Hindoehoer is een asceet
19. De Hindoehoer wordt sannyasin na haar vijftigste
20. Mantras en verzen van de Hindoehoer
21. Seksagenda Hindoehoer, een normale werkdag
22. Ter besluit
23. Disclaimer Dewanand


deeplink hele tekst op kritisch podium dewanand

 • De perfecte Hindoehoer(updated)

 • http://www.dewanand.com/wfor1260.htm


  Bijlage 2
  Ontvangen verzoek via email van pandit Shankar op d.d. 29 november 2008 om het woord hindoehoer te verwijderen uit mijn teksten op het Kritisch Podium Dewanand.
  Raam Raam,

  Dewanand ik kan niet zo snel samenwerken. Je moet eerst jou website corrigeren, je bent een hele goede schrijver.

  Alleen als je met goede woorden kan uitleggen. Volgens mij bestaat het woord hindoehoer niet. Verwijder dit woord uit jou tekst en ook de plaatjes die je toegevoegd hebt. De hindoe Dharma heeft veel respect voor vrouwen. Dit staat in onze Vedische geschriften. Ik wil je heel graag helpen en steunen. Jou hulp heb ik ook nodig alleen niet op deze manier. We kunnen samen iets goed over het hindoe Dharma uitbrengen. Misschien gaan we in de toekomst samenwerken.

  Raam Raam,
  Pt. Shankar


  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved