Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Public letters

Nirmala G., Aan Moslim Informatie Centrum Nederland, Seksleven rondneuken Anne W., met antwoord.

Offeraar    Nirmala G.
Offercode   waction0033
Offerdatum   20 mei 1998

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoud Openbare brieven rubriek

 • waction0033.doc / 19980520 / / Nirmala G., Aan Moslim Informatie Centrum Nederland, Seksleven rondneuken Anne W., met antwoord. Source: nirmal7.doc / 1212W


  Aan: Moslim informatiecentrum
  Beeklaan 207
  2562 AE Den Haag
  Nederland

  Onderwerp: Klacht over Surinaams-Javaans meisje, Anne W.
  file: Nirmal07.doc / Nirmala G., brief van Nirmala aan Moslim informatiecentrum in Den Haag over Anne W. / 200598

  Den Haag, 20 mei 1998

  Geachte bestuur,

  Middels deze brief wil ik een klacht indienen tegen een Surinaams-Javaans meisje, genaamd Anne W., wonende aan de lyonnetstraat in Den Haag, die het Moslim informatiecentrum enkele keren bezocht had tijdens haar zwangerschap van een Marokkaanse jongen, die niet met haar gehuwd was. Zij heeft mij ook enkele malen beledigd en dit is de voornaamste reden van deze brief. Enkele uiterlijke kenmerken van haar zal ik u doorgeven. Zij draagt een bril en is ongeveer 1.56 meter lang. Haar leeftijd is 28. Zij heeft half lang haar, een breed voorhoofd, een platte neus en hoge jukbeenderen. Ik had haar in februari 1997 voorgelicht over het Moslim informatiecentrum, maar heb er nu veel spijt van. De reden zal ik u hieronder vertellen. Pas veel later ontdekte ik wie zij in werkelijkheid was. In de herfst van 1997 constateerde ik dat zij zeer frequent naar uw centrum toeging.

  Deze Anne leidt een zeer slecht leven. Zij is namelijk geobsedeerd door seks en mannen. Dit betekent dat haar seksueel leven zeer bandeloos en obsceen is. In haar jeugdjaren is zij herhaaldelijk verkracht door haar stiefvader en heeft daardoor nu geen normen en waarden meer als het om haar persoonlijke seksualiteit gaat. Haar moeder heeft haar stiefvader vroeger niet tegengehouden, als hij haar wilde misbruiken, hetgeen impliceert dat zij geen moederliefde heeft gekend.

  Zij is echter van Javaanse afkomst en heeft mede daardoor van nature geen seksuele normen en waarden meegekregen vanuit haar cultuur. Deze eigenschap kenmerkt vele Javaanse meisjes uit Suriname. Dit meisje is door haar verleden sexueel gefrustreerd geraakt en is helemaal niet te vertrouwen. Dat zij uw centrum mag bezoeken lijkt mij een groot risico. De meeste Javaanse vrouwen vertonen namelijk heel veel overeenkomsten met Westerse vrouwen, als het om hun seksueel leven gaat. Zij zijn over het algemeen bezeten van vulgaire seks. Ik had gehoord dat een Hindoestaans meisje zelfmoord had gepleegd omdat haar man met de Javaanse dienstmeisje seks had bedreven in haar eigen huis. Javaanse meisjes in Paranam (Suriname) zijn zeer berucht om hun losbandig seksleven. Anne W. komt ook uit Paranam.

  Enkele heren hebben mij verteld wat zij met deze Anne hebben gedaan. Een Marokkaanse jongen, die werkzaam was als arabische tolk, vertelde dat hij Grieks-achterlangse standjes met haar heeft bedreven en dat zij alleen maar daarvan kon genieten. Anne wilde ook gelikt worden in haar vagina, maar hij wilde dat niet. Klassieke seks wilde zij echter niet met hem bedrijven. Wel sliep zij altijd naakt met hem. Maar deze jongen hield niet van haar, vertelde zij en daarom kwam er een einde aan deze relatie tussen hen.Zij besloot direkt daarna om een andere jongen te zoeken. Anne kan eigenlijk als een echte hoer of zelfs slet gezien worden. Want kort nadat zij kennis had gemaakt met een neef van laatstgenoemde jongen, begon zij een seksrelatie met hem, waarbij zij opnieuw gelikt wilde worden, maar de jongen wilde dat niet. Hij wilde ook niet met haar trouwen en dat frustreerde haar ontzettend. Daarom besloot zij om een kind van hem te nemen, want dan zou hij wel met haar willen trouwen, dacht zij.

  Anne heeft met heel veel mannen affaires gehad. Een ander voorbeeld. Een winkelier bij mij in de buurt had haar een keer op bezoek in de zaak. Hij begon haar handen te strelen en merkte dat zij dat niet erg vond. Daarom ging hij wat verder met haar. Op een gegeven moment explodeerde Anne van opwinding en trok snel haar kleren uit en schreeuwde:

  "Zou je me willen neuken, zou je me willen likken".

  Die winkelier schrok ervan en besloot om de sexuele handelingen niet voort te zetten, want hij was bang geworden voor haar wilde uitspattingen en legde haar uit dat hij haar toch niet aantrekkelijk en mooi genoeg vond.

  Nadat ik Anne had verteld over een Duits-Joodse man van middelbare leeftijd, die nu moslim is, heeft zij kontakt opgenomen met het Moslim informatiecentrum om daardoor kontakt te krijgen met hem en nu hebben zij waarschijnlijk een seksrelatie. Dit toont aan hoe smerig zij is. Ik heb met enkele mensen gesproken over Anne en zij concluderen dat zij vreselijk brutaal is. Gelet op de relatie tussen Anne en de uit Duitsland afkomstige Joodse meneer, die inmiddels moslim is, bestaat er geen twijfel dat er zeer zeker seks bedreven word tussen die twee, ondanks het feit dat zij een Marokkaanse vriend heeft.

  Toen ik Anne leerde kennen bij stichting RBO leek zij mij een net meisje, maar nu ben ik sterk van gedachten veranderd en heb het kontakt dan ook verbroken, vanwege haar losbandig seksleven. Ik had haar kennis laten maken met gelovigen, maar dat schijnt haar niet verbeterd te hebben, want zij is nog steeds een echte slet en neukt met alle mannen die zij tegenkomt. Ook is zij heel jaloers op andere volkeren en heeft een zeer racistische denkwijze. Zij weet dat een nette man haar niet gaat willen en is daardoor zeer gefrustreerd, maar probeert zichzelf mooi te maken door met alle mannen seks te bedrijven. Het is een hopeloos geval en zij dient door ieder net centrum de toegang ontzegd te worden. Ik heb deze brief ook naar andere centra en organisaties gestuurd die zij zoal bezoekt in haar zoektocht naar mannen voor seks. Toen Anne Wongsosemito in Engeland studeerde, keken de Griekse jongens niet naar haar. Waarschijnlijk heeft zij zich toen seksueel misdragen, waardoor er roddels zijn ontstaan.

  Ik verzoek u ter besluit na te gaan of deze Javaanse vrouw uw informatiecentrum bezoekt en haar daarna de toegang te ontzeggen. Uw centrum moet de waarden en normen van uw religie hoog houden en bandeloze en sletterige vrouwen en mannen eruit gooien, net als in Iran. Alleen dan zal ik uw centrum als een voorbeeldige Islamische organisatie beschouwen. In Iran zou zij allang de doodvonnis gekregen hebben.

  Hopend u voldoende geïnformeerd te hebben, verblijf ik. Wilt u tevens zo vriendelijk zijn dit schrijven te beantwoorden.

  Hoogachtend,

  Nirmala G.


  Bijlagen: 0


  ***

  Ontvangen antwoord van Moslim Informatie Centrum Nederland, d.d. 22 juni 1998.

  Den Haag, 1 juni 1998

  Beste mevrouw Nirmala,
  a.a.m.i. alhoda,

  n.a.v. uw brief over een Surinaams-Javaans meisje geheten Anne W. het volgende.

  Deze Anne is helaas niet bekend bij ons of juist gelukkig maar!

  Wat het rondneuken van haar betreft volgens uw informatie - indien een meisjes of een vrouw in de islam van zoiets beschuldigd wordt moeten er vier getuigen geproduceerd worden die de penetratie ook echt hebben kunnen constateren, zelfs als er minder dan die vier getuigen zijn, worden die getuigen zelf gestraft, dit om te voorkomen dat een onschuldig persoon onterecht beschuldigd wordt. Het verhaal van die winkelier klinkt daarom in de plaats ongeloofwaardig. In de tweede plaats zou zij volgens de islam dus nog een aantal getuigen erbij moeten hebben als er inderdaad sprake van overspel geweest zou zijn.

  Met vriendelijke groeten,

  Moslim Informatie Centrum Nederland
  Postbus 61217
  2506 AE Den Haag
  Nederland

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoud Openbare brieven rubriek

 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Public letters
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved