Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Suriname

WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 15 of 23

Analyse Emancipatie Hindoestanen, man en vrouw, incl. de Holebi


14. De verwoede pik oorlog tussen Hindoestanen en negers


serie foto's 23 leeggeschreven bic pennen uit cel CS16 PI Noordsingel, Rotterdam

Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0273
Offerdatum   1 november 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • Wat ik nu zal vertellen is iets dat alle Hindoestanen en negers verdomd goed weten in alle landen waar zij moeten samenleven met elkaar, tot zelfs in het hart van India. Elke neger in India zal dit ook duidelijk merken tijdens zijn kontakten met hindoes daar. Het is iets dat ik al lange tijd onderzoek en als wetenschapper moet ik vrij zijn om het taboeloos te analyseren en om het als een klassieke ingenieur proberen op te lossen.

  Hindoestanen en negers zijn gewoon zwarte volkeren en rassen en genetisch heel sterk aan elkaar verwant. Men heeft nu immers ontdekt dat er stammen uit Afrika emigreerden naar het Indiase subcontinent, voor de ijstijd, zo'n 60.000 jaar geleden, en zich verspreidden over heel Azië. Er zijn bewijzen gevonden dat er toen andere soorten mensachtigen leefden in deze gebieden en deze moeten zich genetisch vermengd hebben met de Afro immigranten uit het oude Afrika, en zo zijn toen de duizenden soorten mensachtige Aziaten ontstaan, geloof ik. De zeespiegel was 50 meter lager tijdens dit verre verleden, dus het was vrij makkelijk om met kleine schepen te reizen naar andere delen van de wereld, om deze te koloniseren of handel te drijven. Het is voor alle wetenschappers wel duidelijk nu dat deze eerste mensachtigen beslist gepigmenteerd waren en niet blank. Wat voor mensachtigen er in Europa woonden is nog onbekend en sommige onderzoekers hopen dat men ooit iets zal vinden in het eeuwig ijs van de poolkappen of in het oude ijs van gletsjers.

  In ieder geval nu iets uit de wereld van Hindoestanen en negers dat vele blanken zal verbazen, omdat zij zo zullen ontdekken hoe zwarten elkaar onderling nog harder discrimineren en haten, dan zij zelf ondervinden vanuit de zijde van blanke racisten.

  Tussen Hindoestanen en negers is er feitelijk een harde verwoede pikoorlog. Hindoestanen willen absoluut niet dat hun hindoemeisjes genaaid worden door de groter geschapen negers of met ze trouwen en ongewenst gemengd nageslacht verwekken, want dan wordt hun hogere hindoeras vervuild en verlaagd. Elk Hindoemeisje leert dit al van jongsaf aan en ze wordt gewoon geïndoctrineerd om nooit een grote negerlul toe te laten in haar hindoe vagina, zelfs niet als zij hierover lekker fantaseert of op een mooie neger verliefd raakt. Een methode om dit te voorkomen is door elk Hindoemeisje te verplichten om als maagd te trouwen, zodat het absoluut zeker is dat zij nog nooit uitgenaaid is door een grote negerlul.

  Feitelijk hebben de Hindoestanen een paranoïde angst voor de grote negerlul en zij zullen elk Hindoemeisje genadeloos verstoten als zij met een neger gaat neuken en haar ras verlaagd als vieze hoer. Veel Hindoestaanse meisjes denken ook echt zo hierover en hebben geleerd om seksueel contact met leuke negers absoluut te vermijden, zelfs als ze er zin in hebben. Zo zijn zij opgevoed en zo gedragen zij zich ook altijd als volwassenen.

  Hindoestaanse mannen willen absoluut geen Hindoestaans meisje die ooit uitgenaaid is door een neger, omdat zij geloven dat haar koeliekutje dan te veel uitgerekt is door de grote negerlul en niet meer lekker strak is, om het te neuken en erin klaar te komen. Maar praktisch elke negerman streeft er actief naar om elke hete Hindoestaanse meid flink te naaien als hij een kans krijgt, om haar zo te vernegeren en om zo wraak te nemen, als gediscrimineerd lager ras. Dit is feitelijk de verwoede pikoorlog tussen Hindoestanen en negers, en het is iets dat ik altijd al overal heb waargenomen.

  Wat ook interessant is om mee te maken is dat negers niet willen dat Hindoestanen hun meisjes naaien en zwanger maken. Dus de discriminatie op seksueel gebied is wederzijds. Heel weinig Hindoestaanse mannen zullen ooit duurzaam samenleven met een negermeisje en met haar kinderen verwekken en settelen, omdat zij dit beschouwen als een verlaging van hun status en naam. Praktisch elke neger met een goede opleiding en baan zal er verwoed naar streven om een vrouw van een ander ras te nemen, en het komt niet vaak voor dat hij een zuiver negermeisje neemt om ermee te settelen en te trouwen. Dit is een heel drama voor veel negermeisjes overal ter wereld en het breekt ze altijd geestelijk totaal af.

  Interessant is ook om te weten dat er een soort rassenhiërarchie bestaat in de wereld van gemengde Afro rassen, de norm is, hoe Europeser, Arischer of blanker, hoe hoger en hoe meer zij neerzien op de lagere zuivere negers. Dit verschilt feitelijk niet veel van het eurocentrische kastenhierarchie stelsel van de Hindoes, waar alles gewoon normloos en wild door elkaar loopt. Juist door al deze dingen geloof ik nu veel sterker in de evolutie theorie, die feitelijk voorspeld dat er in ons huidige tijdperk echt hogere en lager geëvolueerde mensachtigen of intelligente mensapen moeten bestaan, en die moeten ook op bittere manier met elkaar oorlog voeren of een soort harde seksuele oorlog voeren met elkaar om elkaars vruchtbare wijfjes te naaien. De hogere mensapen zouden dan de lagere moeten domineren, hen tot slaaf maken, opeten, verkrachten of uitbuiten. Kijk eens naar onze huidige wereld en stel eens de vraag waarom geen enkel Afro land, inclusief India, Pakistan, Bhutan, Nepal en Bangladesh nu rijk, beschaafd en welvarend is. Net als bij aandelenkoersen waar alle informatie altijd al in de koersen verwerkt is, moet het nu ook zo zijn dat alles over de evolutionaire achterstand van de rassen al automatisch verwerkt moet zijn in elke staatseconomie en maatschappelijke rassenverhoudingen van onze wereld, waar de vele soorten mensapen samenleven met elkaar. Dit is een theorie van mij over de evolutie van intelligente mensapen, als wetenschapper.

  De onderlinge rassenoorlog tussen Afro volkeren en Hindoe rassen is iets dat ik gewoon spannend vind om te onderzoeken en te analyseren, omdat ik gewoon sterke karmische banden heb met beide soorten en uit Suriname kom. Heel veel variabelen beïnvloeden deze verwoede rassenoorlog en hen seksuele onderbewustzijn speelt een vreselijke grote rol, en dit is iets dat bijna exact werkt als bij de lagere mensapen, zoals Chimpansees en Gorillas. Bij deze mensapen worden de wilde, geile vruchtbare wijfjes ook constant bewaakt en geslagen om te voorkomen dat zij met andere lagere mannetjes gaan neuken. Ik heb vaak gemerkt dat Hindoestaanse meisjes zich ook precies zo gedragen en een latente verlangen hebben om te paren met de lekkere grootgeschapen negers, maar constant bedreigd en bewaakt worden om dit niet te doen. Er is dus een voortdurende pikoorlog tussen fallische Hindoestaanse mannen en Afro mannen om te paren met de geile vruchtbare Hindoestaanse meisjes, die feitelijk de weerloze prooien zijn, wat zij mij ook vaak gezegd hebben. In Nederland zie je nu een trend dat deze geile Hindoestaanse meisjes massaal kiezen voor de hogere blanke mannen, die ook groter geschapen zijn dan de meerderheid van de Hindoestaanse mannen. Hierom zijn de Hindoestaanse mannen reddeloos verloren geloof ik, en zelfs in islamitische landen is het al eeuwen normaal dat de sterkere, grotere moslimmannen gewoon elk rijp Hindoemeisje legaal kunnen claimen, haar tot de islam bekeren, en flink verkrachten, om haar te laten baren voor islam. Dit gebeurd al vele eeuwen in India en in Pakistan is hierdoor 90 procent van de hele Hindoe bevolking gewoon uitgeroeid en letterlijk uitgenaaid. De kleine, zwakke en impotente Hindoemannen zijn dus de grootste losers van de hele wereld en gewoon verdoemd tot een bittere Holocaust van uitroeiing, minderwaardigheid en verkrachting. Ook het Hindoeïsme is zo allang verdoemd om totaal uit te sterven, juist omdat het geloof in de suïcidale ahimsa filosofie nu alles supersnel vernietigd en verdeeld in de hele Hindoewereld.

  Wat ook interessant is om hierbij te vermelden is dat praktisch elke Hindoeman met een minderwaardigheidscomplex zit, omdat hij weet dat zijn penis kleiner is dan die van een blanke of neger en dat zal hem altijd in sociaal opzicht een lagere status geven, dus moet hij harder werken om een hogere status te krijgen, via een diploma, veel geld of via wapens, om zo een Hindoemeisje te kunnen veroveren om zich voort te planten. Hindoestaanse mannen die niet hierin slagen zijn reddeloos verloren en verdoemd om zonder vrouw en nageslacht te leven, en velen plegen dus zelfmoord. Hierom is de wereld van lage kaste hindoestaanse mannen een dodelijke realiteit en bestaat het uit veel pijn, geestelijk lijden en eenzaamheid. Het is een kwestie van hogerop komen via prestaties of moeten kiezen voor zelfmoord, als waardeloze, mislukte en inferieure man. Dit is ook een reden waarom de zelfmoorden onder hindoestaanse mannen zo hoog zijn.

  De invloed van deze pikoorlog op de Hindoestaanse meisjes is heel interessant om te beschrijven. Nu zijn er eigenlijk meerdere seksueel georienteerde groepen Hindoestaanse meisjes ontstaan, zoals hieronder vermeld:

  - Een groep van Hindoestaanse meisjes die absoluut maagd willen blijven en nooit willen uitnaaien met negers en die echt moeten en willen trouwen met een Hindoestaanse man, netjes in een maro, volgens de hindoe huwelijks tradities.

  - Een groep Hindoestaanse meisjes die toch ontmaagd worden door een jongen voor het huwelijk en die dan toch het geluk hebben dat zij een Hindoestaanse man ontmoeten die voor hen kiest en met ze trouwt.

  - Een groep Hindoestaanse meisjes die zich sterker seksueel aangetrokken voelen tot negers en met hen gaan uitnaaien, maar die weten dat negers nooit trouwen en settelen met hen. In de praktijk zal het vaak voorkomen dat deze rasverradende hindoestaanse meisjes verstoten worden door hun hindoestaanse familie en dan verder verloederen en leven als hoertjes voor vele negers. Het komt weleens voor dat een neger met een hogere status uiteindelijk zo een Hindoestaanse vrouw leert kennen en met haar gaat settelen om kinderen te verwekken, en dat zij dan samen gelukkig oud worden.

  - Er is nog een groep Hindoestaanse meisjes die wel seks heeft met negers, maar die later toch het geluk krijgt door te gaan trouwen met een Hindoestaanse man, maar meestal zal zij toch nog in het diepste geheim vreemd gaan.

  - Uiteraard is er ook een vrij grote groep Hindoestaanse meisjes die al vroeg ontmaagd worden door seksspelletjes met komkommers en kaarsen, en die later dan lekker wild gaan uitnaaien met mannen van alle rassen, zonder ooit kinderen te verwekken en te trouwen. Deze totaal verwesterde groep is nu waarschijnlijk de grootste geworden in Nederland en Suriname en alle normen, waarden en tradities van de Hindoe cultuur zijn hierom verloren gegaan.

  Dus de pikoorlog tussen negers en Hindoestanen heeft ook geleid tot een soort radicale seksuele rassenscheiding in de leef- en denkwereld van de Hindoestaanse meisjes en vrouwen. Praktisch geen enkele Hindoestaanse man zal willen settelen met een Hindoestaanse meid die al uitgenaaid is door een neger en daarom is het een groot taboe voor hen om te gaan neuken met negers. Seks domineert de hele verstandhouding tussen Hindoestanen en negers en dit is iets dat heel natuurlijk kan zijn voor deze intelligente mensapen, die sterk van elkaar verschillen in evolutionair opzicht. Ik wil het als harde wetenschapper onderzoeken en heb geen gevoelens hierbij of het ene goed is of het andere slecht, evolutie werkt anders denk ik en is een bittere overlevingsstrijd van elke soort en de sterksten of meest superieure soorten moeten winnen, om de evolutie tot een succes te maken, zuiver darwinistisch. Evolutie kent geen gevoel en geen medelijden, zwakkere soorten moeten sterven, of ze worden meedogenloos verkracht en uitgenaaid, om te baren voor de sterkere soorten. Vanuit zuiver evolutionair oogpunt is het dus juist heel positief dat rijpe Hindoestaanse meisjes uitgenaaid en bevrucht worden door grote, sterke, potente en grootgeschapen negers, want zo ontstaat er nageslacht met betere eigenschappen. Pluspunt hierbij is zeker wel dat de meerderheid van de Hindoestaanse meisjes zeker een natuurlijk verlangen heeft naar lekkere ongeremde seks met grootgeschapen negers, omdat dit tot evolutionaire voordelen leidt voor hun nageslacht. Hierom zie je nu ook een trend dat veel Hindoestaanse meisjes kiezen voor een carriere neger of eentje met een baan, huis en auto. Dus de kleingeschapen Hindoestaanse mannen zijn echt letterlijk verdoemd als alle negers wereldwijd zich verenigen in een superieur bewapend Afro machtsblok en een zwart superrijk stichten, om de macht op de wereld te krijgen, schatrijk worden zo en alle lekkere, nauwe wijfjes van andere rassen dan kunnen naaien en bevruchten met hun genen. Ja, waarom zouden de negers dit nu niet beslissen samen en radicaal gaan geloven in de superioriteit van hun zwarte ras, net als de arme lage kaste Duitsers deden tijdens de opkomst van Adolf Hitler? Vanuit evolutionair oogpunt is dit immers heel natuurlijk gedrag voor intelligente mensapen en voordeliger. Blanken, Chinezen, Japanners, Turken, Arabieren geloven toch al duizenden jaren in de superioriteit van hun eigen geloof, cultuur, taal en ras, dus is het normaal als negers dit ook doen en een groot en sterk Verenigd Afrikaans superrijk stichten. Ik ontmoet zo af en toe wel radicale negers die dit willen.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse Emancipatie Hindoestanen
 • WEBpublication BOOK WART0273 / EPAGE 15 of 23


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0273
  Copyright @ Dewanand 2012