Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand,

Literair

WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 29 of 43

Analyse legaliseren rassendiscriminatie
(met onderzoek etnische registratie)

28. Adolf Hitler leeft nog


Terminator of Norway: Anders Behring Breivik
Offeraar    Dewanand
Offercode   WART0270
Offerdatum   5 mei 2012

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • In sommige boeken van filosofen en ethici las ik dit:
  Een idee of filosofie is als een doos van Pandorra en sterft nooit, zelfs als de uitvinder of schrijver ervan allang gestorven is.

  Op grond hiervan kan ik rustig stellen dat de nazistische ideeën van Adolf Hitler nog springlevend zijn en zijn beruchte boek 'Mein Kampf', vol anti semitisme is nu zelfs gratis verkrijgbaar in vele talen op internet en niemand kan hier meer wat aan doen. Mensen met nazistische ideeën noem ik psycho klonen van Adolf Hitler en er zijn talloze voorbeelden hiervan gevonden in ons tijdperk. Neonazisme is nu sterk in opkomst in Duitsland en men kan er heel weinig tegen doen met legale middelen. Anti semitisme leeft heel sterk in de islamitische wereld, vanwege het fenomeen van de Joodse staat, Israel en in deze kringen is het boek van Adolf Hitler een geliefd bezit. In Turkije werd Mein Kampf gewoon verkocht in de winkels en het werd een nationale bestseller. Dus is het niet moeilijk om te bewijzen dat Adolf Hitler nog steeds leeft en misschien nooit gestorven is, want men heeft zijn echte lijk nooit kunnen identificeren.

  Wij leven nu in een tijdperk van explosieve massa communicatie en het internet heeft dit radicaler gemaakt. Via het internet is het nu heel simpel om extreme ideeën supersnel te verspreiden naar alle hoeken van de wereld en om zo je eigen cyber sekte of haat gang op te richten. Er zijn vele honderden neonazi en jihad sites ontstaan en niemand weet meer hoe men hier legaal of internationaal iets tegen kan doen. Een filter of blokkade bouwen op internet is bijna onmogelijk, want het is duur en makkelijk te omzeilen. Het internet censureren is onmogelijk en te duur om uit te voeren, omdat technisch gezien teveel mogelijk is en burgers willen vrij zijn in de Westerse wereld. Een ieder die nazistische behoeften en idealen heeft kan duizenden teksten hierover vinden op internet na een nachtje googlen. Dit geeft aan dat wij nu behoefte hebben aan een nieuwe informatie strategie op internet, om extreem gedachtegoed te bestrijden en om extremisten in een vroeg stadium uit te schakelen.

  Anti semitisme is iets dat triest is, omdat het Joodse volk ondanks veel leed en discriminatie, op eervolle wijze een grote bijdrage heeft geleverd aan de industrialisatie van Europa en Amerika. Dankzij Joodse bankiers werden kostbare investeringen gedaan in onderzoek naar nieuwe technologieën. Dure industriële bedrijven werden gefinancierd met Joods kapitaal tijdens de negentiende eeuw. Papiergeld en waarde papier werden door Joodse bankiers ontwikkeld en algemeen ingevoerd, waardoor de economische groei versterkt werd en de basis werd gelegd voor een kapitalistische economie en welvaart. Joodse ondernemers hebben op geniale manier grote bedrijven clusters ontwikkeld om de prijs van consumenten produkten te verlagen en om zo meer mensen van goede en goedkope produkten te voorzien. Dus moeten wij Joden dankbaar zijn. Vergeet vooral ook niet dat het Joodse geleerden en natuurkundigen waren die voor technische doorbraken zorgden in de wetenschap en hierdoor onze hele beschaving mogelijk maakten. Waarom krijgen Joden nu stank als dank, en waarom werden zij drieduizend jaar lang overal vervolgd en uitgemoord?

  Hindoeïstisch India is het enige land waar de Joodse minderheden nooit vervolgd zijn of uitgemoord en hierom ben ik wel trots op mijn vreedzame en hoog ontwikkelde Hindoe en Vedische Dharm. Het hele hindoeïsme is een geloof van continue geestelijke groei en ontwikkeling, vanaf de geboorte tot de dood en er zijn oneindig veel niveaus van geestelijk en lichamelijk groeien en genieten, dus hierom adviseer ik iedere lezer van deze tekst om zichzelf nog vandaag te bekeren tot het hindoeïsme en Hindoe of Vedistani (meisjes: Vedirani) te worden. Je bent een Gitastani (meisjes: Gitarani) als je heilig gelooft in de Bhagavad Gita en het elke dag onderzoekt, om je geest en ziel te voeden met zuivere kennis uit Krishnaloka. Zo kan je bevrijdt raken uit de gevangenschap en zaligheid ervaren tijdens deze levenscyclus, tot de laatste ademtocht.

  Anti Semieten moeten toch meer gaan lezen over zelfontwikkeling, bevrijding en verlossing uit de gevangenis van rassenhaat en rassenwaan. Er moet gewoon meer voorlichting komen in de media en internet over de grote bovenmenselijke bijdrage van het Joodse volk, als etnische minderheid, aan de hele mensheid. Zelfs google en facebook zijn door geniale Joodse geleerden ontwikkeld en beschikbaar gesteld aan de massa tegen een heel lage prijs.

  Elk volk en elk ras moet hard werken om een waardevolle bijdrage te leveren aan de verheffing van de menselijke beschaving. Rassenhaat en jaloezie zijn gewoon geen oplossingen en men moet in een vroeg stadium ingrijpen als hier sprake van is. Reguleren van rassenhaat is een nieuwe fase van de verdere ontwikkeling van de hyperdynamische multiculturele samenleving. Als wij als mensheid raketten naar de maan kunnen sturen, high tech computers en mobieltjes kunnen maken en high tech wapens, dan moeten wij ook in staat zijn om een ingenieuze hi tech oplossing te ontwikkelen voor al de problemen in de multiculturele samenleving en om zo onnodig leed en bloedvergieten te voorkomen. Hierom heb ik dit boekje ontwikkeld en gepubliceerd op mijn welbekende website, geheel belangeloos en slechts als offer aan Altecrea, om alle wezens op aarde te kunnen dienen en te eren.

  ***

  Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Go to Inhoudsopgave: Analyse legaliseren rassendiscriminatie
 • WEBpublication BOOK WART0270 / EPAGE 29 of 43


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved
  Offercode: WART0270
  Copyright @ Dewanand 2012