Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

(Proza, Afro/koeliecentrisme):
'Geert Wilders krijgt Westerse Homo training'

Offeraars   T-Nanda, Wieroe en Waldo Dewanand
Offercode   wfor1409
Offerdatum   maandag 5 juni 2017
Literair offer en cadeau: t.a.v. Al'Sheytan Geert Wilders (14,1888) ivm 5 juni 2017, viering 144 jaar Hindoestaanse immigratie, 24 juni 2017, einde Ramadan, en 1 juli 2017, herdenking einde Afro slavernij, Keti Koti.
Cadeau van Afrolanders, vieszwarte koeliePIETjes en Hindoelanders.
Genre: Proza, Afro/koeliecentrisme
Omvang: 5161 woorden, 15 A4 pagina's, in 12 DAB blokken.

Go to previous Epage ... Go to next Epage
 • Persberichten file
 • [BEGIN]

  === [wfor1409:1] Leuke seksadvertenties in NRC

  'Hai lekkere Indo-Arische befventje van mij, kijk hier eens een leuke seksadvertentie zeg, kom kijken. Shit zeg zo mooi, kom mijn gekleurde paaltje, mijn ggrrrooommertje, hahahahaaa... lekker zeg dit'.

  Geert Wilders zat een beschuitje met kaviaar te eten als ontbijt met een flinke mok zuiver Hollandse koffie en keek zijn lachende vrouw aan. 'Ja, ja, ja, lekker laag Joods wijf van mij, waar heb je het nou weer over?' Zij antwoordde giechelend: 'Mijn grommer, kijk hier je moet dit gaan doen joh, deze advertentie is echt super, goed voor je carrière als aankomend Fuhrer van heel Europa, na jouw blitzkriegs hè, als jij de totalitaire macht veroverd hebt'.

  'Nou, ok meid leg nou eens snel uit waar je het over hebt, want ik moet zo meteen weg naar een partij vergadering van de PVV'.

  Zijn vrouw zegt kwaad: 'Waarom heb je nooit tijd voor mij, die stomme partij, ja je geeft mij nooit aandacht, altijd weg, en je komt te laat thuis. Nooit iets romantisch van jou kant, kutvent'.

  Het bleef even muisstil en hij wist niet wat te antwoorden, want zijn vrouw had hij inderdaad verwaarloosd afgelopen jaren. Geert zat te mijmeren en zei: 'Ja meisje, ja sorry, ik moet echt meer tijd met jou samen besteden, het is immers nu al lente en het is mijn fout, sorry he. Maar wat zag je in de NRC? Is het iets leuks'.

  === [wfor1409:2] Zuivere Westerse homo trainingen

  'Ja Geert, jij moet echt een zuivere Westerse homo training doen met diploma's. Kijk hier in het NRC'. Zijn vrouw geeft hem de krant.

  Geert Wilders bestudeert even de seksadvertentie en zegt: 'He, ben jij gek geworden meid, ik ben toch geen vieze, vuile kanker homofiel. Hallo, waar heb je het nu over kutjodin, ik neukte jou nog een maand geleden goed uit als een echte gezonde MAN?'

  'Nee, nee Grommertje van mij, denk niet dat ik achterlijk ben, je had toch vroeger iets gedaan met homofiele, smerig zwarte hindoe halfapen toen je tiener was en drugs gebruikte hahaha ja toen was je de lekkerste neger van Venlo? hahaha Dit vertelde jij mij lang geleden tijdens onze eerste dates'.

  Geert kijkt zijn vrouw kwaad aan en gilt luidop: 'He he, kutwijf, ik ben geen vieze homofiel, wil je nu van mij scheiden of heb je genoeg van mij? Waar ben je nu mee bezig? Ik ben geen vieze nicht hoor....'

  Zijn vrouw lacht hem hard uit en Geert voelt zich kut, dan zegt zij:
  'Nee grommertje, het is nu wetenschappelijk bewezen dat een heteroman een betere minnaar wordt voor meiden, als hij zijn latente homofiele kanten heeft ontwikkeld en die ook regelmatig praktiseert, zowel actief als passief'.

  === [wfor1409:3] Westerse wetenschap is superieur

  'Jij bent toch niet gek nu kut Jodin. Ik weet dat Joden ziek zijn en allemaal seksuele afwijkingen hebben'. Het blijft hierna langdurig stil en daarna zegt Geert: 'Is het echt wetenschappelijk bewezen?' Zij antwoord: 'Ja ja zeker, de Westerse wetenschap is superieur en daarom zal het Westen altijd winnen van de hele KUTislam. Kijk hier op mijn Ipad, dit is het artikel'.

  Geert pakt de Ipad van zijn vrouw en bestudeert het wetenschappelijke artikel aandachtig, en zegt tegen haar: 'Shit zeg, ja de Westerse wetenschap is superieur. Wil je dat ik deze homo training ga doen?'

  Zijn vrouw lacht tegen hem en zegt: 'Ja, ga het doen, en schaam je niet voor je homo gevoelens, want elke man heeft een latente Gamma kant in zich van nature en het is seksueel gewoon ook gezonder voor jou als getrouwde man. Heb je zin in deze homo trainingen? Zeg eerlijk, je voelt er echt voor he, nachtelijk grommertje van mij'.

  Geert zwijgt even en kijkt stil naar de grond. Zijn vrouw zegt begripvol: 'He, ik hou toch van je en je mag gerust je latente homokanten ontwikkelen en gewoon vrij en zalig met leuke homoboys stoeien he. Volg je gevoelens, laat je hart spreken, ik vind het niet erg, je zal een betere minnaar worden daarna met mij in bed, met meer vuur en passie, dus het is toch een perfect idee van mij?'

  Hij glimlacht onwillekeurig en zegt: 'Ja, goed mijn hart en ballen willen het eigenlijk weer voelen he, als ik eerlijk ben. Ik verlangde altijd al in stilte naar de homofiele avontuurtjes uit mijn tienerjaren met kleine, strakke, donkere koelie halfaapjes uit Suriname, want het was verdomd lekker toen'.


  === [wfor1409:4] Het intake gesprek

  'Hou er wel rekening mee dat anale homoseks vaak verslavend is voor veel jongens en mannen'.
  Geert kijkt verschrikt naar zijn vrouw en zegt: 'Shit zeg, moet ik dit nog doen?'

  Zijn vrouw lacht even en stelt de volgende vraag aan de lange, PIKzwarte Tamil homo trainer: 'Zeg Faizel, zijn er verder risico's aan deze homo training verbonden?'
  Faizel antwoordt: 'Ja ik ben wettelijk verplicht om jullie hierop te attenderen, als jullie als echtpaar samen akkoord gaan met deze zuiver Westerse homo trainingen'.
  Geert reageert: 'Ja, maar als ik besmet word met aids?'

  Faizel lacht even en zegt: 'Nee, hoor dat kan niet, wij gebruiken condooms, maar denk niet dat deze homo training alleen uit anale penetratie bestaat, nee hoor'.
  'Hoezo, wat ga ik dan nog meer leren bij deze homo training?'
  'Nou, jij gaat massage meemaken, geestelijke opwekking van de anima in jezelf, en leren om te genieten van de fysieke intimiteit en spelen met mooie mannelijke lichamen'.

  Geert Wilders kijkt onwillekeurig naar zijn vrouw en zegt: 'Maar ben ik na deze training dan helemaal homofiel?'

  Faizel lacht er hard om en geeft als antwoord: 'Nee man, gamma liefde is seksuele verruiming, de ultieme seksuele diversiteit als zuivere heteroman en het verbreden van je genots horizon. Je leert in meerdere seksuele dimensies te denken en te voelen als heteroman en je leert je diepste verborgen, onzichtbare anima oftewel de lekkere jonge, geile, hoerige, fantoom fantasie meid, beter gezegd het PH-hoerige klaarkom-meisje in je hoofd te laten ontwaken in jouw eigen lichaam en haar te laten genieten van de buitenwereld. Zij is dan jouw alter ego en je krijgt zo een nieuwe bewuste HIJ-en-ZIJ-dimensie erbij in jezelf, om meer te genieten van het leven en zo kan je meer seksuele karma afwerken in feite en satthvisher worden. Je komt dan ook dichter bij moksha en je zal je vreugdevoller voelen na verloop van vele jaren. Begrijp je het nu Geert? Heb je nog vragen?'

  Geert denkt even na en vraagt: 'Ja, ik wil toch weten of ik na deze homo training opeens impotent wordt en niets meer kan in bed met mijn vrouw. Zij zit hier en ze wil ook zekerheid nu hierover'.

  Faizel kijkt hem amicaal aan en zegt: 'Nee, je zal niet impotent worden, nee, je hoeft daar niet bang voor te zijn. Juist omdat jij jouw anima, oftewel het lekkere aftrek fantasie PH-hoerenmeisje in jezelf laat ontwaken en bloeien, zal je een betere minnaar worden voor echte, hete hoerige meiden in bed. Jouw mannelijkheid en potentie worden dan juist stabieler en jij bent dan virieler, je zal het vrouwzijn en haar hoerige vagina dan beter aanvoelen en een perfecte minnaar worden, die met gevoel sekst en vrijt'.

  De vrouw van Geert reageert: 'Ja Geert, klinkt goed he, doe het gewoon he, lijkt mij een leuk avontuur voor jou en die seksuele horizon verruiming lijkt mij lekker voor ons beiden samen in bed'.


  === [wfor1409:5] Homo lesdag 1: erotische massage

  De eerste lesdag is begonnen en Geert Wilders ligt bloot op zijn buik op een verhoogd bed. De deur gaat open en Faizel zegt: 'Hallo Geert, jouw eerste lesdag begint met een erotische massage en ik hoop dat je ervan zal genieten. Doe je ogen dicht en probeer je gedachten leeg te maken als ik begin'.

  'Ja ja, heerlijk hoor Faizel, lekker zeg, je zwarte handen maken mij stijf zeg'.

  Faizel glimlacht als hij Geert dit hoort zeggen en antwoord: 'Ja joh, dit is een homo erotische massage en zo meteen ga ik je rectale zones masseren. Geniet ervan he Geertje'.

  Geert Wilders ligt al een paar minuten met ogen dicht op zijn buik te genieten van de massage en strelingen van zijn rectale zones, waarna Faizel zegt:

  'Ok Geert nu ga ik je rectale zone inwendig masseren he, geef je over he als je mij erin voelt'.

  Langzaam en vakkundig smeert Faizel wat glijmiddel op zijn vingers en begint de strakke maagdelijke mannenscheur van Geert te strelen.

  'Shit zeg, wat ben je aan het doen, ik voel elektrische stromen nu in mijn hele kont en darmen'.

  'Ja ja Geert, geef je over, nu ga ik er met twee vingers diep in'.

  Geert: 'Ja, ooch.... het voelt geweldig aan zeg, maar wat doe je nu?'

  Faizel: 'Ik ben jouw geile mannelijke scheur nu aan het vingeren man'.

  Geert: 'Super, super, aach aach, ik voel mij high, stoned, ... ja ik ben aan het trippen.... hard drugs in mijn reet.... pijp mij nu leeg Faizel .... kom ik heb zin....'.

  Geert gaat op zijn rug liggen en Faizel begint met zijn witte paal te spelen, likt het langzaam erotisch af, terwijl hij het hete, mannelijke BBB kutje van de PVV Fuhrer lekker diep en vakkundig bemint met zijn wijsvinger en middelste vinger tegelijk erin.

  'Ja ja, zuig het af, en vinger mijn mannenkut zo, shit zeg, dit zijn paddo's he Faizel uit Mekka, ..... lekker, puur Hollandse lekkerbek .... aach aach, ik kom klaar in je vieze zwarte koelie pijpbek, .... aach aach.... ik spuit je vol, ..... jaaa jaa ja, slik het door Faizel....'

  Faizel slikt het eiwitrijke, superieure Indo-Arische zaad van Geert Wilders door en zij beginnen elkaar innig te tongzoenen als naspel.


  === [wfor1409:6] Homo lesdag 2: Theorie les, opwekking PH kutje

  Geert Wilders is met nog vier andere leerlingen in een leskamer en Faizel begint de theorie te vertellen van het opwekken van het PH kutje in de heteroseksuele mannelijke geest:

  'Vandaag ga ik jullie de theorie van de meditatie techniek leren om het PH kutje op te wekken in je eigen mannelijke geest. De PH kutjes genen zitten in elke man in het DNA maar zijn dus niet actief en moeten nu opgewekt worden. Dit kan zuiver geestelijk door de vrouwelijke rechterhersenhelft te stimuleren via PH Kutjes TM meditatie. Dit is het vaginaliseren van het mannelijke bewustzijn om een PH kutje in te branden in de hele psyche. Zijn er nu al vragen?'

  Geert zegt: 'Hoe kan dit nou, wat is een PH kutje nou voor iets?'

  Faizel antwoord: 'PH kutje betekent in het Engels, Phantom Kutje, of fantoom kutje in het hoofd van de man. Elke normale, jonge, potente heteroman wil het vruchtbare kutje van meiden keihard uitnaaien, en er diep in spuiten en dat is dus een externe kut, maar het PH kutje is een totaal geïnternaliseerde fantoom hoerenkut, die dus tussen je eigen oren zit in je eigen wildste seksuele klaarkom fantasieën en die moet je nu leren te voelen, het laten groeien tussen je benen, om het nat en wijd open te maken en het geestelijk, denkbeeldig dus hoerig te openen en het goed uit laten naaien door een heleboel grote, harde PH lullen achter elkaar, dus door een heel ME Peloton van denkbeeldige fantoom superneuk lullen'.

  Faizel vervolgt zijn college over het PH kutje.

  'De theorie van het lekkere, vieze PH kutje in het hoofd van elke man is niet moeilijk te verklaren. Het is een genetisch ingebrand prehistorisch archetype uit de oertijd, meer dan 750.000 jaar geleden, toen de mensapen allemaal nog naakt rondliepen en alle wijfjes gewoon continu en polyandrisch konden uitnaaien met honderden mannetjes apen die even stijf waren. Dit waren verder geëvolueerde Bonobo mensapen en die werden later dus Homo Sapiens, en nu zijn wij verder geëvolueerd tot Porno Sapiens. Ja, daarom moet elke mannelijke mensaap zijn eigen PH kutje op een hoog niveau inbranden en ervan genieten als zuivere Triseksueel, want dat is heel goed voor de seksuele gezondheid en de spirituele groei, en ook karmisch gezien wordt een heteroman er satthvischer door, dus de guna geaardheid, goedheid zal de sterkste worden, en hij zal minder snel slechte dingen doen, zoals oorlog voeren, gewelddadig denken of hatelijk, asociaal en gewetenloos moorddadig en ook veel minder vijandig gedrag vertonen'.

  'Zijn er nu vragen?'

  Een leerling zegt: 'Moet ik mij dan ombouwen tot een vrouw met een grote, blanke Hollandse welvaartskut?'

  Faizel antwoordt: 'Nee nee, het PH kutje is een denkbeeldige, gefantaseerde, fantoom kut aan de voorkant van een mannelijk lichaam en de heteroman ontwikkelt zichzelf zo tot een volmaakte en geperfectioneerde Triseksueel, die hierdoor dus beter in staat is om zowel het mannelijke als vrouwelijke seksuele karma uit de 108 vorige levens af te werken m.b.v. zijn mannelijke lichaam. Je word geestelijk omgebouwd en niet lichamelijk, omdat seks en Hindoe hard porno ook meer geestelijke, spirituele en karmische processen zijn in het zuivere Hindoe Fundamentalisme. Vergeet niet dat liefde, uitnaaien, seks en hard porno niet slecht en zondig zijn in het NIET-BLANKE Hindoeïsme, zoals in de Islam, christendom en Jodendom. Dit zijn dus fundamentele verschillen en feitelijk toch de geheime XXX-sleutels voor wereldvrede'.

  Faizel vertelt als laatste:
  'Het opwekken van het PH kutje is een jarenlang proces en kan alleen door oefeningen totaal gerealiseerd worden bij een normale heteroman. Hiervoor moet de man heel veel afbeeldingen oftewel yantras van wijd geopende hete, natte vagina's internaliseren, en dan deze inbranden in zijn eigen ectoplastisch lichaam, net zolang en jarenlang, totdat het zich metafysisch nestelt en wortelt in alle chakras en dan zijn eigen latente vaginale genen in zijn DNA dus automatisch activeert en hij dan kan doorgroeien tot een zogenaamde praktiserende Triseksueel'.

  Faizel neemt even een slokje water en denkt even rustig na, terwijl hij uit het raam kijkt, en vertelt dan:

  'LET WEL: Dit is iets dat totaal anders is dan de ordinaire homofilie van mannen die een natuurlijke homoseksuele geaardheid en seksuele voorkeur hebben vanaf de geboorte. Immers seksueel genot, lust, passie, spirituele en (Hindoe) hard porno zijn erg complexe begrippen. Alleen een volmaakte Triseksueel kan een zogenaamd Brahmisch orgasme krijgen, en is dan in theorie 100 % man en 100 % vrouw, zowel hetero, homo als transseksueel tegelijkertijd, en is hierdoor in staat om bijna al het seksuele karma uit 108 vorige levens volledig af te werken om zo seksuele moksha te realiseren en dan verder door te groeien tot perfecte sannyasin op hogere leeftijd'.

  De theorie les is voorbij en Faizel zegt ter besluit:

  'Nou tot zover dan, er is geen tijd meer voor vragen, maar jullie kunnen die mailen naar mij, voor deskundige antwoorden'.


  === [wfor1409:7] Homo lesdag 5: anale ontmaagding

  Geert Wilders volgt nu al bijna twee maanden de Gamma lessen van Faizel en hij is er heel tevreden over. Op lesdag 3 moest hij een hele week in uitdagende en hoerige meiden kleding rondlopen, zowel openbaar als privé en dat lukte perfect, omdat Nederland immers een hypermoderne, HOOGbeschaafde blank/ Westerse cultuur heeft en super tolerant is.

  Op lesdag 4 moest hij een hele avond geblinddoekt vrijen, zoenen, strelen en ook seksuele lik en zuig spelletjes erbij doen met mannen en dat vond hij echt bevrijdend en een hele diepe spirituele ervaring, omdat hij zo op een mystieke wijze kontakt kreeg met de geestelijke diepte van andere mannen en zo op een hoger niveau het manzijn leerde te voelen.

  En nu zou lesdag 5 beginnen, iets waar hij al 30 jaar over had gefantaseerd.

  Geert Wilders zit driftig te drukken op het toilet, om zijn darmen helemaal leeg te maken, en voelt dat het niet echt lukt, want hij is te gespannen. Hij ademt rustiger en maakt zijn gedachten leeg, denkt nergens meer aan, voelt zijn spanningen opeens totaal verdwijnen en alles glijdt er in een keer uit in de pot. Daarna wat nadrukken en het zaakje is leeg. Snel wast hij alles goed af met zeep onder een lekkere, warme kraan en zijn achterwerk is klaar voor de eerste inwendige visitatie en anale ontmaagding door de grote, keiharde, pikzwarte, koeliepik van Faizel.

  'Hahaha, nou Geert je bent vandaag mijn lekkere passieve homosletje, voel je ervoor?'

  Geert lacht erom en zegt tegen Faizel: 'Ja, eigenlijk ben ik vandaag inderdaad anaal geil denk ik nu en al 30 jaar fantaseerde ik hierover'.

  Faizel zegt: 'Ok, kom wij gaan wat opwarmen, kruip onder de lakens met mij'.

  Geert ligt met Faizel samen in bed te zoenen in elkaars armen. En Faizel begint hem daarna vakkundig te vingeren om hem op te warmen. Op een gegeven moment is Geert Wilders toch zodanig anaal opgegeild, dat hij opspringt en gebukt gaat liggen voor Faizel en gilt: 'Ja Faizel, neuk mij lekker anaal nu, ik ben kras zeg, .... ik ben nu je hete bottom homosletje'.

  Faizel heeft al een stijve en duwt zijn royaal geschapen, pikzwarte Indiase liefdespaal er diep en vakkundig in, en het hele ding verdwijnt in de darmen van de PVV leider, die kreunend jammert: 'Ja ja, joh, wat zalig deze ontmaagding, neuk mij nu hele avond door.... lekkerbek zeg, hahaha,... ik ben nu een blanke kaffir bottom homo hoertje in het islamitische paradijs, ik ben nu in Allahloka hahaha en de zwarte Allah neukt mij nu lekker uit, met woestijnzand als glijmiddel .... aach.... hahhahah .... lekker ..... ga door met stoten ... aach aach .... dieper in mijn reet.... hmmm lekker...hahha hmmm ...'.

  Faizel neukt het hete BBB kutje professioneel uit en eindelijk na 30 jaar is Geert lekker anaal ontmaagd en hij voelt zich gelukzalig als de rectaal uitgenaaide, denkbeeldige Indo-Arische, bottom homo Fuhrer van heel Europa.


  === [wfor1409:8] Homo lesdag 6: Geert neukt T-Nanda

  'Ja zeg, dat was een lekkere tongzoen. Hier verlangde ik toch al dertig jaar naar zeg. Jij hebt een mooie, kleine, bruine Indiase pijpmondje zeg T-Nanda, kom proef eens hieraan he'.

  Onderdanig knielt het lagere, transseksuele koelie aapje uit India met sexy rode mini rokje aan, voor zijn blanke PVV halfgod en begint aan het slappe, edele, witte slurfje te likken. Het ding komt tot leven en groeit uit tot een respectabele blanke nationalistische Uberfallus. Geert zegt dan: 'Ja zeg, ik heb zin in jou T-Nanda'. En hij pakt het broze bruine aapje met kracht naar zich toe en begint hem innig te zoenen op zijn mond, wangen, hals en likt en zuigt daarna aan zijn bruine mini-borsten, streelt zijn buikje, dijen en billen.

  Geert zuigt de mini piemel van zijn krasse Indiase homoseksslaafje en vingert zijn BBB kutje langdurig.

  'Ja mijn lekkere viesbruine bottom koelie aapje, buk voor mij nu, ik zal je goed verwennen'. Gewillig en gedwee bukt T-Nanda en zijn viesbruine achterste, kletsnatte en voorgesmeerde, BBB kutje is goed te zien.

  Langzaam en rustig in en uit stotend neemt Geert Wilders bezit van zijn Indiase Tgirl en hij voelt zich zaliger dan ooit, diep in het vieze, duistere darmkanaal van een echte professionele T-Hindoehoer uit Den Haag. Ritmisch begint Geert zijn geliefde vreemdelingen gat lekker uit te wonen met lange stoten in en uit en er harder in tot de smerige, stinkende bodem.

  'Ja joh, lekker zeg, ik moet jou vaker uitwonen he T-Nanda, hier voel je mij nu?'

  T-Nanda jammert meisjesachtig: 'Ja, mijn goddelijke blanke Shiva, ik ben jouw vaste, vieze genotsgrot voor zeven levens, dus vandaag mag je mij helemaal doorsmeren en volspuiten met je miljoenen goddelijke Arische zaadjes. Maak mij rectaal zwanger he aub met je keiharde, heerlijke, goddelijke, blanke toverstaf diep erin naaiend en zaaiend'.

  Deze woorden maken de PVV leider extra geil en driftig naait hij zijn hete T-Hindoehoer nog een tiental minuten hard en vakkundig uit, zoals een echte vent het moet doen. Het homo hindoehoertje kermt en geniet van de diepere liefde van een echte superieure, neonazi roede, van zuiver biostaal, die gloeiend heet gehard en gezegend is door het zuiverste Duitse ijskoude, heilige water uit de De Weser, waar de Rattenvanger van Hamelen in verdronk.

  'Vind je het zo lekker T-Nanda?'
  'Ja ja, superieur ben jij Geert, zaai nu mijn homofiele akker vol a.u.b., ik slik jouw warme eiwit shake in daarna'.

  Geert begint ritmisch te stoten en verhoogt zijn tempo langzaam. T-Nanda begint sensueel en indringend te miaauwen van genot als een echte krasse T-koeliepoes en dit maakt Geert echt stijver, dus die gaat lekker door met het naaien. En opeens gilt hij, 'Ik kom, ik kom shit....', en zijn eerste lading spuit erin. Hij trekt het ding eruit en duwt het in de bruine bek van zijn hoerige T-girl, die het vakkundig zuigt, zodat de tweede lading erin gespoten wordt en alles gulzig ingeslikt wordt.

  'Lekker wonder homoventje ben jij T-Nanda'. Geert ligt op het bed innig te tongzoenen met zijn Indiase T-hindoehoer als naspel, en daarna vallen zij samen uitgeput in elkaars armen in slaap.

  === [wfor1409:9] Einde: na borrelen en afscheids flirts

  De eerste serie Gamma lessen zijn afgerond en Geert Wilders zit na te borrelen met een aantal mannen die ook mee deden. Het is gezellig en er mag gedated worden en geflirt. Iedereen heeft sexy kleding aan, Geert zit erbij in een erotische visnet bloesje en heeft een mooie schots rokje aan, met eronder leuke marineblauwe panties.

  Iedereen kletst maar over heilige Hindoe koetjes en kalfjes die lui grazen en lustig herkauwen, en erop los loeien en fantaseren samen over gore, homofiele HONDoe hard porno met de Hollandse blanke boeren.

  Op een gegeven moment jammert T-Nanda:
  'Geert kijk eigenlijk ben je niet echt eerlijk bezig'.

  'Waar heb je het nu over domme T-koeliemeid?'

  'Nou je moest gewoon zeggen: 'Willen jullie meer of minder lagere kaste Hindoestanen en Marokkanen. En het domme blanke publiek zou dan moeten gillen samen: minder, minder, minder domme, viesbruine koelie apen en Marokkanen. Dit is gewoon eerlijker he Geert'.

  Geert Wilders kijkt een beetje gepikeerd naar de domme, anaal uitgenaaide T-koeliehoer en gilt agressief: 'Joh ben je niet tevreden vieze koelie homoteef, neukte ik je niet goed genoeg?'

  T-Nanda zegt giechelend: 'Ja Geert eigenlijk moet elke vieszwarte surikoelie aapje die in Nederland woont verplicht worden om een professionele Westerse homotraining te krijgen, om zo perfect te integreren'.

  'In alle hindoetempels moeten alle hindoe mannen verplicht worden om homo trainingen te volgen'.

  'Tijdens alle religieuze diensten in elke hindoetempel of mandir in Nederland moeten er verplicht video's vertoond worden van professionele homo trainingen. Wie weigert krijgt direct een boete en mag de heilige hindoe tent sluiten'.

  Geert zit zich krom te lachen en een paar andere PVVers lachen mee met hem en eentje zegt: 'Hahahaha wil jij geen vice voorzitter worden van de PVV, hhahaha ... een vieze koelie homoteefje in de partijtop is ideaal als bukkende partijsletje'. En een andere PVVer voegt eraan toe: 'hahaha alle PVVers elk weekend eroverheen he lekker deze T-Nanda volspuiten met superieure Arische PVV beestjes'.

  T-Nanda lacht nu gelukzalig en zegt: 'Heerlijk idee zeg, en alle heilige hindoe meiden moeten verplicht in Hollandse sekskampen vanaf 16 jaar he, 14,1888 maanden lang lekker integreren met bruine benen hoog en wijd richting heilige Hindoe koeienstad Vrindavan, hahaha .... te gek idee. Zodra PVV de macht krijgt in Nederland moeten jullie deze Kama Sutra trainings kampen bouwen voor alle koeliemeiden he met twk vanaf 4 mei 1945, hahhaa.... maak Nederland snel koelievrij, geil idee, shit krijg er nu natte en stijve PH clitje van... hmm....'.

  Iedereen lacht er gezellig om en Geert Wilders gaat voor T-Nanda staan met stijve en zegt: 'Zuigen he lagere koelie homo teefje, lik mijn superieure Indo-Arische lollie onderdanig schoon, en daarna gaan wij jou samen rectaal herbeschaven in moderne Westerse stijl'.

  Het afscheidsfeestje is echt super gezellig geworden, want het viesbruine, homo koelieteefje, T-Nanda ligt bloot en kermend van genot op een tafeltje en wordt door alle mannen lekker samen doorgesmeerd en haar jonge, hete BBB kutje wordt driftig volgespoten met miljoenen superieure, Arisch-Hollandse PVV beestjes.


  === [wfor1409:10] 'Neuk, neuk, neuk onze lieve Marokkanen'

  De professionele Gamma trainingen van Faizel zijn afgerond en Geert ligt bloot in bed na te praten met zijn vrouw. Hij zegt: 'Ik voel mij zo anders zeg meid, raar zeg, ik voel geen haat meer in mij voor die domme, zielige Rif-Marokkanen. Raar gevoel, bijna 14 jaar lang haatte ik Marokkanen en ik voel mij nu zo anders'.

  Zijn vrouw reageert kort: 'Ja, bekijk het zakelijk, jouw core business model is de Marokkanen haat he, net zoals Adolf Hitler als core business de Joden haat had. Deze PVV is je opstapje om Fuhrer te worden van heel Europa en het kernplan is gewoon om alles dan 100 % Marokkanenvrij te maken, precies zoals Hitler een Jodenvrije wereld nastreefde'.

  Het blijft even muisstil in de kamer. Dan zegt Geert: 'Nou, ik moet toch spijt betuigen he nu voor de rechtbank dat ik - minder, minder, minder Marokkanen - had gezegd. Nee hier voel ik nu niet veel meer voor. Nee meid, ik wil nu juist zeggen - neuk, neuk, neuk onze Marokkanen liefdevol anaal uit, liefst zonder condoom'.

  Zijn vrouw begint hard te lachen en Geert zegt: 'Ja, die homo trainingen hebben mij totaal verandert en mijn hele carrière is nu geruïneerd'. Hij kijkt mijmerend en mompelt: 'Misschien moet ik die KUT-PVV zeikclub maar opdoeken en de tent sluiten?'


  === [wfor1409:11] Het dichtbegroeide Joodse venus tuintje

  Het is volle maan en het regent buiten. Geert en zijn vrouw vieren hun huwelijksdag en besloten om een weekendje samen door te brengen in een gerieflijk hotel in de Ardennen. Het diner samen was geweldig, met zeebanket, frisse, fruitige witte wijn, ijsdesserts en daarna intiem dansen in een verduisterde zaal.

  Het is iets na middernacht, het licht is uit. Een ritmisch bonkend geluid galmt door de kamer en het hele tweepersoons bed piept en trilt. Gehijg van een man klinkt door de ruimte, een echte superieure Indo Arische man die zijn biologische plichten nakomt en ijverig zwoegt om de oermannelijke geslachtsdaad op perfecte wijze te volbrengen, zodat zijn behoeftig apinnetje royaal voorzien wordt.

  Het dichtbegroeide Joodse venustuintje wordt liefdevol met zwaar Arisch materiaal omgeploegd en uit de diepte ervan galmt het volgende door de pikdonkere hotel kamer:

  'Ja, goed zo mijn grommende Indo Arische superman. Lekker, diep, ja ja ja..... ja ik voel je, wijd geopend ben ik... ja scheur mijn vuile, hoerige Joodse kut helemaal uit .... lekker ik ben wijd open voor jou .... aaacchh... stoot jouw V3 pik dieper ... mijn krasse joodse hoerenkut ontploft nu'.

  Zij hijgt en gilt het uit en Geert vuurt nu alle kwart miljoen V3 nano-raketten af uit zijn lange, witte, stijve Mauser kanon, om deze Joodse venus heuvel vol met lage, vieze hoeren uit Zion kapot te bombarderen en om zo het laatste Joodse bastion te veroveren in Nederland.


  === [wfor1409:12] 14,1888 maanden later

  Het is een veelbelovende zomernacht in Nederland.

  Exact 14,1888 maanden geleden spraken Geert Wilders en zijn vrouw met Faizel tijdens het intake gesprek van de Gamma trainingen. En inderdaad de wereldwijd beruchte en gehate PVV Fuhrer was nu echt verder karmisch geëvolueerd in spiritueel, sociaal en seksueel opzicht en een volleerde Triseksueel.

  Geert Wilders is alleen in zijn eigen sekskeldertje en ligt wijdbeens op een hi tech homofiele seksrobot met zes armen, met de Nederlandstalige voice operated modus aan. 'Made in North-Korea' staat erop in vette, gouden letters. Geert klikt op de aan knop van het apparaat en de hele kamer is opeens gevuld met laserlichtbundels.

  'Hallo Geert, ik ben Minme, je hoerige seksrobot uit Noord Korea, en ik wil je weer lekker naaien. Wil je hetzelfde triseksuele programma als vorige week?'

  Geert lacht hilarisch en zegt: 'Ja, doe maar hetzelfde, met hard porno beelden erbij en sensuele liefdes teksten voor mij als triseksueel'.

  Minme zoemt even en op alle muren van de kamer worden blote meiden en blote mannen geprojecteerd die met elkaar seksen. 'Hallo lekkere Geert, ga liggen en ontspan je, ik ga je opwarmen, nu begint het voorspel'.

  Een arm van Minme met een mooie, zachte meisjeshand begint met het slappe slurfje van Geert Wilders te spelen. 'Zo Geert, nu denk aan je imaginaire, lekkere, vieze PH kutje aan de voorkant en maak die even nat en wijd hoerig open, ja je PH clitje is al hard nu'.

  'Ja Geert, vandaag ben je mijn professionele blonde hoerenmeid he, de honderd neuklullen zijn al hard en die gaan jou lekker naaien zo meteen'.

  Een robotarm begint daarna Geert vakkundig anaal te vingeren, en twee andere strelen en zuigen aan zijn kleine borsten. Op het plafond zijn nu tientallen grote vingerende vagina's geprojecteerd van vieze blonde hoeren, en een heleboel mega grote negerlullen vliegen eromheen.

  'Ja Geert, open je hele BBB kutje en voel je de perfecte Triseksueel nu met een hoerig PH kutje en een stijve PH clitje. Voel je het al? Ik ben je liefste Minme en wij zijn de triseksuele liefde aan het bedrijven'.

  Geert is weggezakt in een Triseksuele trance fantasie en is in gedachten nu een lekkere lange, blonde hoer met grote mega kut, die door een heel dorp vol met grootgeschapen Dinka negers wordt uitgewoond in alle gaten. Hij antwoord: 'Ja ja, ik voel het perfect, neuk mijn BBB kutje nu helemaal uit Minme'.

  Een arm met een opblaasbare vibrator eraan begint hem nu langzaam anaal uit te naaien. Geert kreunt, en de zachte robot hand is bezig de piemel van hem goed af te trekken, terwijl een andere zuigarm de eikel aan het likken en pijpen is.

  'Lekker Minme, ja neuk mij sneller en maak het dikker'. De neukarm begint sneller te stoten en blaast de vibrator op, een complex vibratieprogramma wordt afgewerkt en Geert is echt in de zevende hemel nu.

  Gedurende een tiental minuten wordt Geert zo anaal goed uitgenaaid en afgetrokken door Minme, en hij geniet er intens van, totdat hij zijn extatische hoogtepunt bereikt en tegelijkertijd krachtig spuit met zijn stijve PH clitje, flink genaaid wordt, zijn imaginaire, PH hoerenkutje wijd open heeft, zich helemaal overgeeft en een meervoudig anaal orgasme krijgt.

  Hijgend van uitputting en genot ligt Geert Wilders na te genieten, ja hij voelt zich oppermachtig, helemaal leeggespoten en goed uitgenaaid na het opperzalige Brahmische orgasme als volleerde triseksueel, die even het nirwana mocht betreden. Hij gilt het uit door de intercom en zijn vrouw die mee keek al die tijd, hoort haar Indo Arische Fuhrer in spe gillen:

  'Wow, meid zo lekker om als blonde negerhoer goed uitgenaaid te worden door superieure negerlullen, maar ja als ik eenmaal de absolute macht heb in Europa dan worden alle kanker RIFnegers zeker in kampen gestopt met alle vieze blonde aidshoeren, om zich letterlijk lekker dood te neuken, hahaha ... die fucking Adolf Hitler was echt geniaal: 18 88 88 88'.

  [END]


  [wfor1409:13] Disclaimer Dewanand en persoonlijke toelichting

  (1) De teksten met offercode wfor1409, waction0095 en waction0096 zijn zuivere offers van kennis aan Altecrea en zijn ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat deze nu hetzelfde zijn als prasad en heilig zijn.

  (2) Herr/ Shri Geert Wilders en zijn Arisch Hollandse organisatie, Partij voor de Vrijheid zijn hierbij op geen enkele wijze bedreigd, of gelasterd, of in eer en goede naam aangetast, omdat e.e.a. toch satirisch is met respect voor de superieure blank, Westers/ Hollandse tradities, cultuur en geloof, en deze zgn. hilarische 'Cyber Attack' verplicht hen absoluut tot niets.

  (3) Ik ben nu helaas een schizofrene, psychiatrische patiënt en heb e.e.a. ook zelftherapeutisch geschreven in deze DAB Array schrijfstijl, samen met Wieroe, omdat ik vol zit met sombere, eenzame, suïcidale en depressieve problemen en eigenlijk al jarenlang aan zelfmoord denk, om mijn hele lijdensweg als mislukte, inferieure, zieke, te kleingeschapen, seksueel mismaakte, te korte afrosuri koelieman zelf stop te zetten. Als totaal mislukte, viesbruine koelie apenboy is mijn leven nu een hel en ik moet nu nog werken aan mijn individuele identiteit, zelfliefde en zelfacceptatie, en aan alle innerlijke konflikten, wat ook duidelijk werd een jaar geleden tijdens de 8 therapie sessies met een klinisch psycholoog van GGZ Delfland. Zelfmoord is iets dat alleen sterke mensen kunnen plegen en ik was gelukkig hier altijd te zwak voor, wat ik nu dus niet betreur als 51jarige.  Interne Links:

  persbericht
  2 brieven aan Geert Wilders


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Literair
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved