Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair

Anil Ramdas in de Gamma (homo) stad van Suriname

Offeraar       Waldo Dewanand, Wieroe en T-Nanda
Offercode      wfor1408
Offerdatum     20 februari 2017

Noot vooraf:
Dit is de ingezonden verhaal tekst van d.d. zondag 8 januari 2017 voor de Essay schrijfwedstrijd van Anil Ramdas ivm zijn zelfmoord van jaren geleden. Het bijzondere van dit verhaaltje is dat het 100 % Hindoecentristisch is en gaat over Anil Ramdas in een zgn. futuristische Gamma (HOMO) Stad in Suriname. Zie ook de legenda voor nadere uitleg van diverse nieuwe begrippen.
In bijlage 1 en 2 aan het eind na dit verhaal is er meer informatie over deze schrijfwedstrijd van de Groene Amsterdammer.
Dit verhaal heeft ruim 3019 woorden, net 19 woorden meer dan de maximale limiet.


[BEGIN VERHAAL]

[DAB 01] Het stinkt in Narak

'Shit zeg dames en heren, waarom stinkt het toch zo in Narak, onze paradijselijke Hindoe hellewereld?' Ra, kijkt gebelgd om zich heen na het uitspreken van deze zin, tijdens de vergadering van het hoogste bestuur van Narak. 'Het is al jaren een vieze boel hier, ja, wij moesten de poorten echt dichthouden voor lagere kaste Hindoe halfapen, al 42 jaar geleden zijn de grenzen geopend. Waarom zijn wij zo dom?'

'Hallo hallo, hoor ik het goed Ra, heb je het nu over mij?', zegt de pikzwarte Kali Maata op kwade toon. 'Hoe durf jij mij zo te beledigen? Ik heb de demonen gedood die jou wilden doden en je moet mij dankbaar zijn nu'.

Ra glimlacht naar Kali Maata en knielt neer voor haar voeten. 'Vergeef mij weledele demonen doder, ik had het niet over u, hoe moet ik mijzelf nu straffen hiervoor?'
Kali Maata zet haar hand op het hoofd van Ra en verklaart: 'Ok, Ra wij zijn de Annunaki en de hogere almachtige goden en godinnen van de hele Hindoe Kosmos, wij maakten alle natuurwetten hier, al tijdens Akaala, gedurende de tijd dat er geen tijd bestond, voordat dit universum werd ontworpen door de kwantum computers van Brahman, de alwetende en alzijnde beheerder van alle universa'.

'Kunnen wij de vergadering voortzetten, deze discussie is eerder al door Ra gevoerd', zegt Shiva, die kwaad kijkt en vervolgt: 'Luister Ra, in zekere zin heb jij gelijk, vele hogere kaste Hindoes in onze paradijselijke Hindoe hellewereld hebben ook genoeg van al die stinkende lagere chamars met hun vieszwarte apenkleurtjes. Wat is jouw oplossing?'


[DAB 02] Ra: 'VOL=VOL'

'Bedankt Shiva, mijn standpunt is duidelijk: 'VOL=VOL'. Onze Hindoe hellewereld moet de grenzen nu meteen sluiten voor alle lagere kaste Hindoe halfapen en wij moeten de etnische zuivering via het LIFO systeem organiseren. Dit betekent 'Last In First Out' en daarom moeten alle surikoelie mannen er nu als eersten uit. Deze Surinaamse Bihar chamar kaste stinkt teveel en kan zich niet aanpassen'.

'Mooi betoog Ra, mooi, heeft iemand hier bezwaar tegen dit voorstel?', zegt Shiva en kijkt naar alle Annunaki die in de grote zaal zitten. 'Klik nu ja, als je het wil'. Shiva ziet de teller supersnel naar 100 % van de stemmen omhoog schieten en zegt: 'Ok Ra, je voorstel is met 100 % van de stemmen aangenomen door het hele bestuur van Narak, vertel nu hoe je het wil realiseren'.


[DAB 03] Bouwen Gamma (homo) stad in Suriname

'Ja, bedankt alle edele en wijze Annunaki die hier zijn, wij moeten de hoogontwikkelde, moderne, beschaafde Hindoe Hellewereld schoon, zuiver en rein houden. Maar het is moeilijk om de laagste en vuilste surikoelie Bihar aapjes terug te sturen naar de aarde, omdat niemand hen daar wil. Heeft iemand een idee hoe wij dit kunnen doen?'

Ra kijkt om zich heen en hoopt dat iemand met een geniale oplossing komt. Het blijft eventjes muisstil in de zaal. Opeens klinkt een piepje en de tweeslachtelijke gedaante van Ardhaneswar verschijnt als een grote hologram in het midden van de zaal: 'Aangenaam edele, wijze Annunaki, mijn idee is om de mensaapjes op aarde iets waardevols te schenken, waar zij al duizenden jaren met smart naar verlangen. Ik stel voor om een echte moderne, hi tech Gamma stad te bouwen in Suriname, dus een hele grote internationale Gamma metropool waar iedereen gewoon een lage, vieze homofiel is, gelukzalige boelers he zoals men het noemt in dit landje. Dan heeft Suriname in een klap een grote inkomstenbron van harde deviezen en het is een paradijselijk tropisch land zonder orkanen, tsunami's, aardbevingen, vulkanen, geen barre winters, ja altijd heerlijk lekker, zorgeloos warm, met als enige natuurramp een zekere papa Bouta, maar die kopen wij gewoon om. Dus alle lagere kaste surikoelie Bihar aapjes deporteren wij naar deze Gamma stad in Suriname en ze worden even kwantum technisch geteleporteerd naar Gamma Loka tot lekkere, strakke, viesbruine bottom koelie homootjes. Jaja, zij worden dan direct het allerlekkerste homo seksvoer van de hele aardse mensapenwereld'.

Ardhaneswar boog eerbiedig naar iedereen en een langdurig applaus en gejuich galmde door de hele zaal en in alle duizenden ruimteschepen die meeluisterden op planeet Narak.


[DAB 04] Eerste werkdag van Anil Ramdas

'Ok Anil Ramdas, nu ga je live he, als maagdelijke Holografische homo hindoehoer van onze Gamma stad in Switie Sranang. Geniet van je eerste, echt onvergetelijke werkdag he', zei de operator van het internationale internet bordeel en de live knop werd ingedrukt.

Anil lag bloot en voorover gebukt in een gesloten apparaat en hij had geen flauw idee wat er nu zou gebeuren met hem als holografische homohoer, dus wachtte hij maar alles even af. Hij wist wel dat duizenden homomannen met zijn holografische identiteiten konden seksen via het internet, en hij vond het wel grappig. 'Hou je vast Anil, je eerste klanten komen je verwennen, hahaha geniet ervan', zei de operator luidop lachend.

Anil voelde dat de machine om zijn lichaam begon te trillen, hij voelde iets knijpen in zijn tepels, hals en billen en iets likte aan zijn kleine koeliepik en ballen, zijn hoofd tintelde ervan en hij vond het eigenlijk leuk nu. Hij voelde hoe zijn minipiemel stijf werd en voelde toch schaamte en schuld. Ja het was wel leuk zo. Hij liet zich gaan en ontspande zich. De machine trilde opeens harder en iets greep zijn heupen vast, en opeens voelde hij een stekende pijn van achteren, iets drong met kracht naar binnen. Het ding ging dieper en Anil voelde een innerlijke verscheuring en probeerde zich te ontspannen, maar de pijn nam toe en hij gilde het uit. Het ding in zijn darmen begon snel heen en weer te bewegen, en Anil voelde hoe hij anaal gegeseld werd en bleef het uitgillen van de pijn, maar de masochistische marteling stopte niet.

Nu voelde Anil hoe tientallen handen hem betasten en overal krachtig knepen in zijn hele lichaam en de pijn werd haast ondraaglijk, ja hij werd gewoon anaal verkracht nu en gilde woest kwaad: 'Stop de machine, stop dit, ik ga dood, mama mama maa maa, ... stop het nu pijn..'. Hij spande alle spieren van zijn lichaam en de machine kraakte en brak open, Anil kroop eruit en haalde de staaf uit zijn reet en sloeg om zich heen op het apparaat. Hij trok de staaf eraf en begon de hele machine kapot te slaan, want hij was woest kwaad nu. Er klonk luid gerinkel van een sirene en een rood licht zwaaide rond en hij zag hoe een paar mannen met witte helmen op hem afstormden en daarna werd alles zwart om hem heen en hij voelde zichzelf langzaam dood vallen op de grond.


[DAB 05] Isoleercel

Anil voelde hoe de grote lul van een olifant hem anaal naaide en hij voelde een soort hoger niveau van gelukzaligheid en liet zich gaan, opende zich wijder, al genietend en dromend dat dit hogere anale genot nooit meer zou stoppen. Ja, hij voelde een hemels goddelijk geluk tot diep in zijn darmen en geheimste hartkamers, net alsof hij een perfecte homo Hindoehoer in Krishnaloka was, de hemelse, paradijselijke planeet waar Krishna verbleef.

Zijn ogen openden zich en Anil voelde een stekende pijn in zijn onderlichaam en keek versuft om zich heen. Hij lag op een matras in een gesloten kamertje met muren van glanzend staal met in de hoek een metalen bak. Hij dacht even na en vroeg zich af of hij terug was in de Hindoe Hellewereld. Op het matras zag hij een rode bloedvlek en zijn hele onderbroek was ook vol met bloed. Dit had hij nog nooit meegemaakt en de pijn in zijn darmen bleef steken.

Hij hoorde een gepiep en de deur ging open, een man in een lang, wit gewaad kwam binnen met twee gehelmde en bewapende bewakers en hij zei: 'Hallo Anil Ramdas, hoe voel jij je?' Anil keek de man versuft aan en wist niet wat hij moest antwoorden. 'Voel jij je nu beter Anil?' Hierop vroeg Anil: 'Waar ben ik nu?' De man in het witte gewaad zei: 'Je bent nu in de Gamma stad van Suriname en je zit nu in de isoleercel omdat je amok maakte tijdens je eerste werkdag hier. Jij zal nog een paar maanden hierin vast zitten, totdat je genezen bent'. Daarna liepen hij de deur uit, maar Anil schreeuwde: 'Wat voor ziekte heb ik dan?'

De man in het witte gewaad bleef bij de deur staan en antwoordde: Anil de Gamma teleportatie van jou is helaas misgegaan, jij bent nu zwaar ziek en het is besmettelijk. Nu moeten wij dit met de geleerden uit Narak dus oplossen, maar jij kan nu niet terug en blijft hier in deze isoleercel vastzitten tot jij genezen bent'. Daarna trok hij de deur dicht en het licht in de cel ging uit.


[DAB 06] Heimwee naar Hindoe hellewereld

Anil wist niet goed meer waar hij was en lag de hele dag te piekeren in de isoleercel. Elke dag mocht hij drie keer naar buiten om te douchen, alleen te luchten en even een kopje koffie te drinken in een leeszaaltje en wat kranten te lezen. Maar hij voelde hoe de eenzaamheid hem nu overmande en voelde zich verscheurd en vernietigd nu van binnen. Ja hij was verkracht en het leven was lijden. In de Hindoe Hellewereld was het continu lijden iets dat hij normaal vond destijds, vijf jaar lang had hij daar in Narak moeten boeten voor al zijn karmische zonden uit het vorige leven en moeten branden in het hellevuur. Elke dag in Narak werd zijn astrale lichaam gemarteld en met gesmolten lood overgoten en hij stierf dan, maar werd door Satan zelf dan gereanimeerd via mond op mond beademing, als de heerlijke, leven gevende kus van de duivel zelf. En hij genoot altijd daarvan, na het dood gemarteld worden.

Maar nu was alles anders, hij zat in een vieszwarte, inferieure, koelieachtig lichaam en was zwak en gevoelig. Ja, Anil zat hele dag te piekeren in de isoleercel. Het werd erger elke dag en zijn lichaam was verzwakt door het slechte voedsel. Het lijden was opnieuw begonnen voor hem op de aardse hellewereld.


[DAB 07] Beste zelfmoord mantras

Anil voelde dat de hele wereld om hem heen hem haatte en hem vervloekt had. Ook was hij anaal verkracht door duizenden mannen als holografische homo hindoehoertje, maar nee, nee hij was geen vieze homofiel, nee hij haatte homo's als de pest, die moest men maar levend begraven. Maar nu was hij anaal verkracht en hij was een lagere, vuile homofiel geworden, vieze boeler, genaaid in zijn bruine koeliereet. Ja, Anil voelde zich verscheurd van binnen, hij was ontmand en nu wilde hij dood gaan, zelfmoord plegen. Zijn leven was voorbij.

Hij wist niet meer hoe lang hij in de isoleercel zat, er waren allang een paar maanden voorbijgegaan en Anil dacht de hele dag aan zelfmoord en voelde een vernietigende eenzaamheid. Hij schreeuwde elke dag luidop: 'Shiva maak mij dood nu, geef mij de kracht om zelfmoord te plegen nu meteen, laat mij terug gaan naar Narak. Ik wil dood gaan, dit korte, zwakke, viesbruine en stinkende surikoelie apen lichaam is een lijdensweg nu, Shiva ik smeek het U maak mij dood'.

Wekenlang herhaalde Anil dit vurige zelfmoord gebed tot Shiva, elke dag reciteerde hij deze eenzame, suïcidale mantras als doorgedraaide psychotische surikoelie aapje. Het lijden was voor hem genoeg zo en hij takelde steeds verder af en lag hele dag eenzaam te lijden op het matras, waar de verkrachtings bloedvlek nog op te zien was.

Anil besloot om zijn zelfmoord mantras hele dag te reciteren in zijn isoleercel, want hij herinnerde zich iets van de TM technieken, uit het verre verleden tijdens een workshop van de maharishi, Rajneesh Osho. Dus besloot Anil om de hele dag te mediteren op deze zelfmoord mantras:

'Shiva, ik ben nu te zwak om zelfmoord te plegen, maak mij nu meteen sterk genoeg om zelfmoord te plegen, Shiva schenk mij de hoogste genade van de dood nu door een geslaagde zelfmoord'.

'Shiva, mijn leven is van U, maak mij dood, stop mijn adem en doorboor mijn hart met Uw scherpe Trishul, verlos mij uit deze lijdensweg, schenk mij de hoogste genade van de dood nu meteen door zelfmoord'.

'Shiva, verlosser van de lijdende, levende, aardse koolstof lijken, help mij om zelfmoord te plegen, geef mij de dood die U beheert, kom mij halen en breng mij terug naar Narak'.


[DAB 08] Shiva zegent zijn bhaktas altijd

Zonder het te beseffen had Anil Ramdas nu maandenlang vurige en toegewijde Shiva puja gedaan met heel zijn hart, ziel, hoofd en in de opperste extase, vervuld van zaligheid en hij was onbewust nu een Shiva Bhakta geworden. En Shiva zegende altijd zijn bhaktas, al waren die demonen zoals Rawan zelf uit de Ramayan.

Terwijl Anil zijn zelfmoord mantras reciteerde in een eenzame, suïcidale en psychotische toestand voelde hij opeens de dood echt in hem binnentreden en hij zag hoe hij door een lange tunnel met helwit licht vloog met supersonische snelheid en zijn lichaam had verlaten. Aan het einde zag hij het gezicht van Shiva zelf en die hield hem tegen en fluisterde in zijn oor:

'Wees niet bevreesd Anil, als mijn toegewijde bhakta, Ik schenk jou de twee vurige, eeuwig hongerige en Hindoe hard porno verslaafde mondjes van Shiva in een mannenlichaam. Ga nu terug naar de aarde en werk je hele seksuele karma van alle duizenden vorige levens al genietend af gebukt of met je benen hoog en wijd, als een heilige, superieure T-Hindoemeid'. Anil voelde hoe hij krachtig terug geblazen werd door de tunnel, hij gleed soepel terug in zijn inferieure, te zwakke, te korte, te kleingeschapen, minder potente, viesbruine en totaal waardeloze surikoelie apen lichaam.

[DAB 09] Genezen verklaard

Anil hoorde het gepiep en de deur van de isoleercel werd geopend. De lange, blanke man in het witte gewaad zei: 'Anil Ramdas, ik heb goed nieuws, zonet registreerden onze intergalactische karmische data scanners dat jouw Gamma teleportatie volledig hersteld is en jij bent nu genezen. Jij mag nu naar de internationale, hindoe hard porno afdeling voor T-Hindoemeiden gaan als je wil. Zeg het maar zelf, want nu ben je volledig genezen en je bent nu een volwaardige, vrije inwoner van onze hi tech Gamma stad in het rijke, moderne welvarende, zwarte Surinaamse paradijs'.

Opeens voelde Anil zich verheugd en gelukzalig, maar hij begreep zijn nieuwe gevoelens en verlangens niet goed en vroeg hilarisch lachend: 'Hoe lang moet ik nu in Suriname wonen?' De man lachte naar hem terug en antwoordde: 'Hahahahaa, totdat je twee geile, eeuwig krasse, en altijd uitgehongerde Shiva mondjes totaal versleten zijn en dood mogen gaan'.


[DAB 10] Geef Shiva's mondjes continu warm Soma zaad

Anil's benen lagen op de schouders van een lange, blanke homo top man en die stootte ritmisch in zijn lichaam heen en weer. 'Ja, naai mij goed uit, mijn hete BBB kutje achterin wil jou helemaal erin, stoot het lekkerder, sneller, ja mijn geestelijke PH kutje is helemaal hoerig wijd open aan de voorkant, neem mij helemaal blanke halfgod, ga door ...door'. Anil kreunde van het orgastische anale neukgenot en maakte zich nog wijder open voor de superieure blanke lingams die nu allemaal in de rij stonden om hem in de namiddag nog even goed uit te wonen. Ja hij voerde de uitgehongerde mondjes van Shiva continu het verse, warme blanke sperma, dat het heiligste Soma zaad op aarde was van de hogere BBB Arisch Arctische halfgoden. Dit was lekkerder dan in Narak, ja nu was Suriname een echte paradijs voor alle heilige, superieure homo Hindoe hoeren op aarde. Hij voelde zich nu een echte superieure T-Hindoemeid.

Nu pas begreep Anil wat Gamma teleportatie was, ja het was zo heerlijk om nu honderd procent bottom homo hindoehoertje te zijn. De twee mondjes van Shiva hadden continu honger, dus elke dag mochten honderden homo mannen uit de hele wereld hem lekker uitwonen en zijn BBB kutje was gewoon altijd nat en kras. Zijn hele bruine koelie reet was nu kwantum technisch dus geteleporteerd tot een soort hete BBB kutje, met het onzichtbare PH kutje aan de voorkant en zijn mini koeliepik eraan die een PH clitje was geworden. Anil vond dit nieuwe leven echt gelukzalig, Shiva had hem gezegend en het hoogste geschenk gegeven van de hele kosmos.


[DAB 11] Seksuele Moksha limiet tot nul uit laten naaien

Het was volle maan en Anil had er vandaag echt zin in. Vandaag voelde hij zich echt gelukzalig en zo verlicht, vrij, hemels, zo een raar gevoel al wekenlang. Er stond een hele rij nieuwe klanten uit Europa voor hem, want hij was nu de lekkerste en meest superieure T-Hindoemeid van deze Surinaamse Gamma stad geworden en internationaal beroemd, na zeven jaar verblijf. Maar vandaag was zijn marathon neukdag, hij wilde het wereldrecord verbreken, dus 144.000 superieure, lange, blanke top homomannen stonden nu gereed om hem gedurende een volle week continu uit te neuken. Hij ging liggen op het speciale bed en de seksmarathon kon beginnen.

De mannen neukten Anil een voor een uit, een echte zalige, continue neukmarathon, eerste dag, tweede dag, derde dag, vierde dag, vijfde dag, maar op de zesde dag won hij de loterij van Shiva.

Het was de zesde marathon neukdag van Anil, ruim 114.187 blanke homomannen hadden hem al uitgeneukt en nu was de 114.188ste man bezig hem uit te naaien. Terwijl deze superpotente blanke homoman ramde in zijn hete BBB kutje voelde Anil opeens iets en zijn hele adem stopte opeens. Hij begreep niet wat hij zag nu, hij zweefde boven zijn lichaam en zag hoe Shiva zijn hart doorboorde met zijn scherpe Trishul, terwijl de blanke homoman hem gebukt hard aan het uitneuken was van achteren.

Shiva keek hem aan en zei: 'Gefeliciteerd Anil Ramdas, jij hebt de loterij van Shiva gewonnen door je hele seksuele karma totaal uit te laten neuken als T-Hindoemeid binnen 7 heilige jaren en je naderde de nullimiet waarde ervan, dus nu heb je seksuele moksha honderd procent gerealiseerd en je mag nu eeuwig gaan genieten op de hoogste Vaikuntha planeten in een hogere kwantum dimensie in een ver universum, waar er geen tijd is en waar het eeuwig Sathya Yuga zal zijn en alles perfect is, als Brahman zelf. Kom mee stap in de Vimana'.


[DAB 12] Naar hogere Vaikuntha planeten voor eeuwig

De Vimana nam Anil Ramdas mee naar de hogere Vaikuntha planeten, waar hij eeuwig satthvisch zou zijn in een astraal lichaam van zuivere, hoog energetische quark deeltjes.

[EINDE VERHAAL]


Legenda

BBB kutje: Bad Boys Bottom kutje, de krasse homoreet van bottom homoboys dat lekker uitgeneukt kan worden.

PH kutje: geheel onzichtbare, geestelijke gefantaseerde, hete, krasse, hoerige Phantom (fantoom) kutje aan voorkant van een Transseksuele jongen.

BBB Arisch Arctische ras: Blanke, Blonde, Blauwogige Arische mensapen ras dat 8000 jaar lang klimatologisch determineerde in het kille, koude, barre Arctische Europa.

Surikoelies: biologisch correctere aanduiding van de Hindoestanen met een Surinaamse achtergrond, die koelies worden genoemd in Suriname en daar derderangs burgers zijn, die flink gediscrimineerd en onderdrukt worden als allochtonen en niet surinegers. Surinegers zijn dus de Surinaamse negers, die men beledigd en denigreert door hen creolen te noemen.

Gamma geslacht, of gamma gender: het zgn derde geslacht dat niet zuiver hetero is en man of vrouw is of een variatie ervan, met een niet zuiver heteroseksuele geaardheid. Ook zgn. biseksuelen horen tot dit gamma geslacht en het is een wetenschappelijk begrip dat mooier klinkt dan het onleesbare begrip LGBTH. In strikte zin is alles wat niet zuiver heteroseksueel is, dus automatisch Gamma-achtig en maatschappelijk dus afwijkend in een land met een heteroseksuele meerderheid die vaak intolerant en vijandig staat t.o.v. andersvoelenden.

Gamma liefde: liefde, seks en harde porno tussen mensen van hetzelfde fysieke geslacht, incl. alle overige vormen van niet zuiver heteroseksueel geslachts verkeer. Gamma liefde is de zgn. homoliefde, of lesbische liefde tussen mensen van hetzelfde geslacht. Maar ook het onchristelijke of onreine (in Hindoeisme) geslachtsverkeer tussen een heteroman en heterovrouw hoort tot de Gamma liefdes en sekslevels, o.a. het anaal neuken van een vrouw door een heteroman, fellatio en likken van kut of anus. In orthodoxe christelijke en Hindoeistische kringen mag je alleen seksen in de missionaris houding, liefst met licht uit, kleren aan, en zonder echt seksueel genot of bevrediging voor de religieus gehuwde vrouw. In de islam is dit wat vrijer gedefinieerd, omdat de Koran wel voorschrijft dat de moslimman al zijn vrouwen gelijkelijk moet voorzien in hun seksuele behoeften, dus Islam is eigenlijk a.h.w. progressiever. Voor de volledigheid nog dit toegevoegd: ook het anaal neuken van een man door een vrouw met een voorbinddildo (strap on) of andersoortig penetratie object is een vorm van het bedrijven van de Gamma liefde. Dus toyboy spelletjes zijn ook gewoon Gamma-achtige liefdes levels tussen man en vrouw.

Gamma Stad: een (zgn. HOMO, LGBTH) stad waar de overgrote meerderheid uit mensen van het Gamma geslacht behoren met 100 procent tolerantie en acceptatie van alle vormen van Gamma liefde, seks en harde Gamma (Hindoe) porno.

Gamma Loka: de zgn. kwantum technische geestelijke, mentale en astrale dimensies en spirituele werelden (Loka= wereld) waar mensen van het Gamma geslacht in existeren, van het zgn. fijnstoffelijke (ectoplastische) lichaam. Ieder individu die niet zuiver heteroseksueel is, zowel qua liefde, in seksueel opzicht, eventueel in pornografische zin, en eventueel tijdens de vele soorten seksuele (klaarkom) fantasieen, tijdens zelfbevrediging (vingeren, aftrekken) of met een of meer partners tegelijkertijd, behoort per definitie tot het zgn. Gamma geslacht in vele gradaties en seksuele en/of pornografische schakeringen.

T-Hindoemeid: is een zgn. Triseksuele hindoeman, die dus deels hetero, homo en transseksueel is en als Transformer kwantum technisch kan veranderen in alledrie seksuele geaardheden, om het karma residu af te werken uit vorige levens, toen hsijn atma (ziel) reincarneerde in lichamen van meisjes en jongens die niet volledig hun eigen seksuele karma konden afwerken om seksuele moksha te realiseren. Het hele begrip T-Hindoemeid is dus zuiver Hindoe Fundamentalistisch en het is voor de blanken iets dat zeker onbegrijpelijk is, omdat blanken uit Kali Yuga komen en kwantum technisch ook anders in elkaar zitten, als het allernieuwste Intelligent Design van Altecrea, en slechts 8000 jaar bestaan op aarde.

T-Nanda is dus de spirituele, sociale, seksuele en ook pornografische transformer gedaante van Waldo Dewanand als zuivere T-Hindoemeid, speciaal om het seksuele karma af te werken van ruim 108 vrouwelijke reincarnaties van zijn atma gedurende vorige levens, die jong stierven als maagden, vaak door zelfmoord, en nu dus in deze nieuwe verschijning dus uit willen naaien en flink moeten seksen om seksuele moksha te realiseren. Vermeldenswaard is dat Waldo Dewanand dus vroeger in 1986, als twintigjarige toch een zuivere heteroseksuele Surinaamse Afro koelieboy was uit Kwatta, in Suriname, en krampachtig achter rokken aanrende, maar nu dus zelf een rok aantrekt, omdat hij karmisch verder evolueerde tot T-Nanda, en dit is feitelijk een barmhartige zegen van alle ziljoenen blanke Hindoe goden, godinnen, Rawans en Sheytans, incl. Allah, Jahweh, God, Jezus, Odin enz aan hem, omdat hij eigenlijk zelfmoord wilde plegen als schizofrene psychiatrische patient na juni 2012, toen hij geestelijk kapot gemaakt was en jarenlang in eenzame, suicidale, psychotische depressies moest lijden en echt gewoon dood wilde gaan.

Wieroe is het enige Hindoe katten zoontje van Waldo Dewanand uit zijn vorige huwelijk. Zijn lagere kaste en zwakbegaafde ex hindoevrouwtje wilde wel een kind van hem, maar door emotionele jeugdtrauma's kan hij een vrouw niet zwanger maken dus besloten zij om baby Wieroe te nemen, die geboren werd op 31 mei 2005 in een Rijswijkse slum. Na 2008 beeindigden zij hun hindoe huwelijk en Waldo Dewanand werd een jonge vanaprastya op weg naar sannyasi. Wieroe heeft het leven gered van Waldo Dewanand na juni 2012 en diens zelfmoord dus voorkomen en Wieroe is vanaf vandaag hierom de officiele tweede auteur van alle gepubliceerde teksten vanaf zijn geboorte dag.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1408 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe


Bijlage 1: Ontvangen mailtje, d.d. 10 februari 2017, ons verhaaltje heeft niet de top drie gehaald.

From: Secretariaat Groene Amsterdammer
Sent: Friday, February 10, 2017 3:04 PM
To: 'waldo@ziggo.nl'
Subject: RE: wfor1408 inzending Anil Ramdas essay wedstrijd

Geachte heer Doerga,

Veel dank voor uw inzending voor de Anil Ramdas Essayprijsvraag. Helaas moet ik u teleurstellen: uw essay is niet een van de drie genomineerden.

De jury was blij verrast met de hoeveelheid en kwaliteit van de essays en heeft zich met zorg over alle 106 inzendingen gebogen.

Donderdag 16 februari wordt in de Balie in Amsterdam de winnaar bekend gemaakt, meer informatie over dat evenement is te vinden op hun website.

http://www.debalie.nl/agenda/podium/uitreiking-anil-ramdas-essayprijs/e_9782592/p_11767689/

Met vriendelijke groet,
Mede namens de jury,

Fiep van Bodegom
Secretariaat

Singel 464, 1017AW Amsterdam
Tel: +31 (0)20-5245524
E: vanbodegom@groene.nl


Bijlage 2: Inzending van ons verhaaltje op d.d. zondag 8 januari 2017 23:22

Aan: waldo@ziggo.nl [mailto:waldo@ziggo.nl]
Verzonden: zondag 8 januari 2017 23:22
Aan: Secretariaat Groene Amsterdammer <groene@groene.nl>
CC: Waldo Dewanand (ziggo.nl) <waldo@ziggo.nl>
Onderwerp: wfor1408 inzending Anil Ramdas essay wedstrijd
Urgentie: Hoog


Miaauw, miaauw namastiaauw Redactie,

ivm de Anil Ramdas Essay wedstrijd hier mijn inzending, hopelijk nog op tijd want er stond voor (9 uur 's morgens) 9 januari 2017 inzenden, dus ik mail het ruimschoots op tijd hoop ik. Kunt u mij informeren als mijn essay geaccepteerd is voor deelname?

Dit is het bestand in Word met mijn essay in verhalend proza, fictie dus:

wfor1408 / 20170104wo / Anil Ramdas in de Gamma (homo) stad van Suriname / Essay schrijfwedstrijd Anil Ramdas, voor 9 januari inzenden, max 3000 woorden / 3331 W 7 Pag, Legenda heeft 212 Woorden / V 8-1-2017 om 23:00 uur aan redactie@groene.nl

NOg een notitie:
Het aantal woorden in de Legenda tellen toch niet mee bij het aantal woorden van het echte essay?
de Legenda heeft 212 woorden en het essay krijgt daardoor een lengte van rond de 3000 woorden.
Ik heb een nieuwe experimentele schrijfstijl toegepast, zgn DAB systeem als schrijftool maar ik heb het laten staan, omdat het zorgt voor een extra verzorgd en gestructureerd effect bij elke lezer(es). Dit DAB systeem is mede ontwikkeld door Wieroe, mijn enige hindoe katten zoontje.

m vr gr,

W.D. Doerga (Waldo, Dewanand )
Website: Kritisch Podium Dewanand
url: http://www.dewanand.com

Mijn biografische info:

Personalia kort van Dewanand:
Dewanand is een Hindoeschrijver (50, gescheiden). Hij studeerde Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft en is nu actief als hindoeschrijver en prive-onderzoeker. Op het Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com) zijn er vele kritische teksten en 16 boeken van hem te vinden. Zijn passie is om de theorie van de multiculturele samenleving in alle facetten te onderzoeken. Twee engelstalige boeken van hem zijn internationaal gepubliceerd, met als titels: 'Holland: paradise or hell' en 'Koran: Forbid or Rewrite?'. In 2013 is zijn derde engelstalige boek gepubliceerd over liefde door een Amerikaanse uitgever, met titel: 'A Thousand Ways to love. Update of the Kama Sutra'.

NOOT: Dewanand is Pro White Race omdat zijn leven vroeger door blanken is gered, toen hij zwaar ziek was en in een psychiatrisch ziekenhuis was opgenomen en verplicht was om zelfmoord te plegen om geen schande meer te zijn voor zijn moeder, vader en hele hindoestaanse familie als mislukkeling en lage kaste, paria koelie afval dat je alleen kan doodtrappen.


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Literair
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved