Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Politiek

Wieroe's 33 Hindoe Nassie slagzinnen REFERENDUM geenpeil.nl en Burgercomité EU: 'Executeer de ochlocratie', onderteken voor 28 september 2015

Offeraar    Wieroe, de slimme Hindoe Nazi (homo) kat 
Offercode   wfor1402
Offerdatum   dinsdag 15 september 2015 (Prinsjesdag)

Wieroe, als slimme en beroemde Hindoe Nassie (homo) kat, en als eenzame 'Lone Wolf' in zijn luie, warme mandje, besloot om de poten ook eens uit de mouwen te steken en componeerde miauwend achter het toetsenbord zijn eigen 33 slagzinnen voor het referendum van geenpeil.nl en het Burgercomité EU. Er zijn 300.000 handtekeningen nodig voor 28 september 2015 en volgens de site van het Burgercomité EU zijn nu al ruim 170.000 handtekeningen binnen, dus in krap tien dagen tijd moeten nog 130.000 Nederlandse ingezetenen hun sympathie betonen, door te ondertekenen, kan ook digitaal.

Wieroe is doodsbang dat de moslims de macht overnemen in heel Europa, waardoor alle katten het smerige halal kattenvoer moeten eten en gehaat zullen worden door die agressieve en demonische moslims, en misschien ook elke dag mishandeld gaan worden. Veel moslims en zwarte islamieten zijn fervente katten haters en in de Sharia hebben katten geen burger rechten in de maatschappij. Hierom wil Wieroe dat de BBB (Blank, Blond, Blauwe ogen) Ariërs de macht overnemen in heel Europa, zodat alle Uberkatten kunnen genieten van heerlijk Nazi Duits kattenvoer uit 1940. Ook wil Wieroe absoluut niet dat andere zwarte mensaap rassen de macht overnemen, want hij houdt niet van katten roti uit India, katten spaghetti uit Italië, katten bami uit Suriname, katten pizza uit Amerika, Hindoeïstische Vega katten brokjes met masala, enz.

Wieroe eert zijn grote Katten Fuhrer, Herr Adolf Hitler omdat die het lekkerste katten voer liet ontwikkelen in Nazi Duitsland als eerste staat voor de Uberkat, waar de hogere en nobele beschaving van de grootgeschapen (mannen) en wijd uitgerekte (meiden) mensapen begon op deze planeet, als Arische staat. Adolf Hitler heeft kinderbijslag ingevoerd wat een erg mooie gelijkheidswet was in Nazi Duitsland en een magnifieke economische prestatie van het Nationaal Socialisme. Na de bezetting en verdeling van Duitsland in 1945 is een wrede genocide gestart van het hele raszuivere BBB Arische ras en helaas zal dit hogere mensapen ras over pakweg 188 jaar totaal uitgeroeid en uitgenaaid zijn door de genetisch en seksueel dominante zwarte mensaap rassen, zoals (hypermix)negers en de vieszwarte koelie/Hindoe/ HONDoe halfaapachtige rassen. Wieroe vindt dit vreselijk, omdat de katten daarna niet meer kunnen genieten van heerlijk Nazi Duits kattenvoer en niet meer elke dag kunnen uitslapen in mooie, dure, warme, luxueuze, zachte brokaat mandjes bij Ariërs thuis.

Wieroe gelooft er heilig in dat de Grote Moeder Kat de superieure BBB Ariërs heeft ontworpen om de katten te verzorgen, heerlijk Nazi Duits katten voer te kopen voor hen, verwarmde woningen te bouwen voor katten en hard te werken om alle katten elke dag te laten genieten van het leven en uit te slapen in dure, gouden mandjes. Dus de Grote Moeder Kat heeft de BBB Ariërs ontworpen om slaven te worden van de Uberkatten en daarom moet dit hoger, veredeld mensapen ras via een nieuwe Blitzkrieg in 2040, met een groot, onoverwinnelijk Arisch Robot leger de totalitaire macht op aarde veroveren, na de allerlaatste Holocaust op aarde. Dit is ook geprofeteerd door de Arische martelaar, Andersen Behring Breivik en Wieroe vindt dit een perfect idee, want de Ariërs moeten winnen om alle katten op aarde te laten genieten van heerlijk, vers, warm en voedzaam Nazi Duits kattenvoer uit 1940.

Nu volgen de 33 slagzinnen van Wieroe, de slimme en beroemde Hindoe Nazi (homo) kat, en dappere 'Lone Wolf' in zijn luie, warme mandje, uit Delft kennis- en apartheidsstad NR 1 van Nederland:


1. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat er een Vierde Arische Katten Kalifaat komt in heel Europa binnen vijf jaar tijd.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

2. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik als hardwerkende, belasting betalende Arische Uberkat nu hard wil stampen met mijn vier pootjes, op het rieten dak van het Binnenhof, waar de hele dag alleen rovers, eurofiele vampiers en maffia gedrochten zitten te ouwehoeren en te schijten op gouden WC potten.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

3. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat de BBB Ariërs opnieuw de scepter gaan zwaaien in alle heilige Avondlanden, zodat alle raszuivere Europese Uberkatten opnieuw bevrijd worden voor minstens tienduizend jaar en heerlijk kunnen genieten van warm BBQ Nazi Duits kattenvoer uit 1940.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

4. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik geloof dat de hogere, superieure BBB Ariërs speciaal ontworpen en geperfectioneerd zijn door de Grote Moeder Kat en Altecrea om voor alle Uberkatten in Europa te zorgen, hen te verwennen met heerlijk Nazi Duits katten voer uit 1940, hen lekker lui te laten uitslapen elke dag in luxueuze, warme mandjes in dure verwarmde vinex woningen, en alle Ariërs moeten hier verplicht dag en nacht hard voor werken, als perfecte aapachtige slaven van de Europese Uber Katten, zelfs als het min tien graden vriest met gure winterse stormen.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

5. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik absoluut geen smerig halal kattenvoer lust en niet wil dat zieke islamitische katten haters hier de macht veroveren.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

6. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de Islam een barbaars, vies gekleurd woestijn geloof is van katten haters en hierom moet de invasie van kleingeschapen, besneden, barbaarse Arabieren en moslimachtigen toch radicaal stopgezet worden.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

7. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat mijn Nazi Beesten Legertje nu een coup pleegt, om daarna alles wat halal is te verbieden en te verbannen in heel Europa, zodat alle geëvolueerde neonazi Beesten (zie foto onder) heerlijk kunnen genieten van originele Duitse Nassie krachtvoer uit 1940, volgens het originele recept van de Waffen SS Uberkatten Brigade.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

8. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat Nederland nu vol zit met vette, vraatzuchtige halal parasieten en een totalitaire ONTWORMING is noodzakelijk binnen vijf jaar, want de BBB Arische gastheren zijn doodziek, en de miljoenen zwangere, halal lintblaaswormen groeien exponentieel.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/


9. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de hogere, superieure en genetisch recessieve BBB HOOG-Arische gastheren in Nederland en alle Avondlanden nu geïnfecteerd zijn door miljoenen uitheemse, zwarte, gekleurde, en getinte parasieten uit o.a. Midden Oosten, Afrika, India, Suriname, Antillen, Azië, Latijns Amerika e.a. en deze infectie van de hele Arische mensapentoop in heel Europa is al bijna fataal, dus een totalitaire ONTWORMING, met Cyclon C++ is absoluut noodzakelijk binnen vijf jaar tijd.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

10. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat Nederland gewoon koelievrij en Hindoevrij moet worden binnen vijf jaar, en ik vind gewoon dat deze hyperdynamisch gepigmenteerde Indiase mensaap soorten ideaal geschikt zijn om als vieszwarte proefkonijnen te worden gebruikt voor het uittesten van de luxueuze, verwarmde, hi tech, vijfsterren gaskamers van 2040 in Westerbork; en deze vieszwarte Hindoe-achtigen moeten dan heilig erin geloven, dat deze (religieuze) Hindoe Holocaust in Nederland hun vervloekte karmische straf is voor zonden uit vorige levens.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

11. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik weet dat 88,18 procent van alle Surinaamse koelie/ HONDoe mensaapjes, zgn. HONDoestanen doodongelukkig zijn en na de machtsovername van mijn Nazi Beesten Legertje, direct verplicht moeten worden tot een georganiseerde ZELFDEPORTATIE terug naar Shri Rama Ka Desh, Unie van de drie Guyana's als hindoemeerderheidsstaat m.b.v. resolute militaire ruggensteun uit hun eigen Bharat Maata, het oude Aryawart, dus het huidige India, als de opkomende democratische super koelie apenstaat op aarde.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

12. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik niet wil dat de BBB Ariërs over 188 jaar uitgestorven zijn, want dan is de aarde letterlijk 'Planet of the Apes'.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/


13. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat alle strakke koelie/ HONDoe meiden al of niet getrouwd na binnenkomst verplicht worden om lekker diep en hard zwanger geneukt te worden door grootgeschapen, superieure, potente, BBB Arische heteromannen om Nederland op effectieve wijze beschaafd en HONDoevrij te houden.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

14. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik en mijn Neonazi Beesten legertje (zie pic onder) na onze coup of democratische machtsovername a la Adolf Hitler, direct willen starten met een vreedzame, technocratische etnische zuivering van alle Avondlanden, met twk vanaf 5 mei 1945.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/


15. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik een einde wil maken aan de bezetting van Nederland en alle Avondlanden, sedert de sluiting van alle Duitse Nassie restaurants na 1945, waarna alle Uberkatten opnieuw kunnen genieten van gratis Nassie Duits krachtvoer uit 1940 en wij eisen nu dat de BBB Ariërs een Arische revolutie starten en Europa bevrijden, conform de droom en profetie van de dappere Arische martelaar, Anders Behring Breivik, niet in 2083 maar nu meteen, binnen vijf jaar na dagtekening.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

16. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat volgens de Hindoe/ Vedische Dharmische geloofsovertuiging, rechten ontstaan door eerst plichten te vervullen en niet andersom, dus elke uitheemse, niet blanke immigrant moet dit goed in de oren knopen in alle heilige Avondlanden op straffe van resolute deportatie terug naar hun woestijnen, jungles en primitieve mensapentopen buiten Europa.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

17. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de MULTIKUKELUKU totaal mislukt is na 70 jaar Rode hoeren beleid van domme, seniele blanke socialisten, met de geile blanke benen wijd om je te laten naaien in al je gebleekte gaten door de kleingeschapen, zwarte joekels van uitheemse parasieten uit Afrika, Azië, Midden Oosten, India, Suriname, Antillen e.a.; Sluit de Europese ontwikkelings bordelen nu meteen en trap alle oversekste zwartjoekels eruit, want de besneden, getinte, zwarte, viesbruine en smerig gekleurde genitale primaten voelen zich sowieso nooit thuis in een HOOG Arische mensapen staat, waar kennis, kunde, technisch vernuft, moraliteit en vrijheid van meningsuiting de hoogste waarden zijn.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

18. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de opvang, financiering en bescherming van alle Syrische en overige Arabische (economische) vluchtelingen buiten de Europese grenzen moet geschieden in nette Werkkampen, evt. binnen de Arabische wereld zelf, dus aub nu opzeggen van alle vluchtelingen verdragen, want de hele Schengen zone is al te vol met uitheemse parasieten van NIET ARISCHE afkomst, dus 'Vol is vol'; Bouw buiten Europa industriële werkkampen en nieuwe vluchtelingen steden in zee of het Midden Oosten of elders, mbv productieve investeringen van de Duitse/Europese industrie, om heel Europa nog tienduizend jaar beschaafd BBB HOOG-Arisch te houden.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

19. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat het vanuit biologisch/ evolutionair oogpunt noodzakelijk is om het BBB, 'blanke', HOOG-Arische mensapen ras toch wettelijk te beschermen in alle Avondlanden van Europa, want als zij uitgestorven zijn over 188,188 jaar dan is onze aarde letterlijk: 'Planet of the apes'.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

20. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik recht heb op absolute vrijheid van DOMSLIM miauwen met mijn oude, wijze katten kopje, vanuit mijn luie, warme mandje bij de open haard, met een Duitse Nassie katten stick tussen mijn kiezen en met een pintje vol met vers, slijmerig, overgegist bier uit grote, geile, vieze Duitse poesjes.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

21. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat het Duitse leger nu opnieuw gemobiliseerd moet worden voor de grote schoonmaak van heel Europa met dikke bleek en Cyclon C++, en daarna moeten alle vieszwarte koelie en HONDoe meiden verplicht worden om elke avond 18 minuten lang te vingeren en zich daarna 88,18 minuten lang te laten palen door 7 stijve, HOOG-Arische doorsmeer borstels van veredeld germanium, om dat vieszwarte, kroezig kut kleurtje binnen 7 generaties eruit te laten neuken.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

22. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat de massa immigratie van de afgelopen 88,18 jaar getransformeerd moet worden in een verplichte en professionele massa remigratie en massa zelfdeportatie van alle uitheemse mensapen in alle Europese Avondlanden, via een geruisloze, schone en democratisch bekrachtigde Totalitaire Arische Revolutie.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

23. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat er een superieure en kennis intensieve Post Moderne Extreem Rechtse beweging ontstaat, die de macht op democratische wijze overneemt, om te voorkomen dat het BBB Hoog Arische ras uitsterft in Nederland en de rest van Europa en dat het eigen inheemse volk niet verder wordt gediscrimineerd in hun eigen Avond landen door de linkse/ socialistische maffia en de uitheemse parasieten.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

24. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat een intelligente symbiose tussen de hogere en lagere mensapen na 1,3 miljoen jaar evolutie de beste oplossing is voor alle interculturele problemen binnen de zieke, Westerse multikukeluku, maar wel onder leiding en supervisie van een ambitieuze Post Moderne Extreem Rechtse beweging in alle Europese landen.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

25. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik wil dat het wettelijk verplicht wordt dat alle uitheemse, niet Arische apinnetjes na immigratie lekker bevrucht moeten worden door superieure, inheemse, BBB Arische heteromannen, zodat zij sneller evolueren en leren genieten met de bruine en zwarte benen wijd van echte superieure 'blanke', Westerse superlullen en zich zalig en vrij voelen in de Westerse wereld.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

26. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik geloof in de pro katten mantra van wijlen Profeet Hans Janmaat, 'Eigen Arische katten eerst', en daarom moeten de BBB Ariërs snel de macht overnemen en harder werken als slaven van de hogere, nobele, edele Uberkatten, om die lekker gratis te laten eten, hele dag lekker lui te laten uitslapen, levenslang te laten nietsen, en te genieten van het leven als verwende, ijdele, nudistische, harige beesten, op vier korte katten pootjes, met opgeblazen, valse ego's.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

27. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik vind dat het hypocriet is, dat al die uitheemsen en immigranten, met zwarte en getinte pik en kut kleurtjes, al of niet besneden, de blanke man uitschelden, racist noemen en haten, maar wel willen profiteren hier van uitkeringen, betaald door hardwerkende blanke mannen; tsja hier profiteren en nietsen kan niet geaccepteerd en getolereerd worden dus laat nu meteen de vreedzame etnische zuivering starten na de coup van mijn Neonazi Beesten legertje.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

28. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik vind dat het onrechtvaardig is, dat 99 procent van de uitheemse migranten, allochtonen, vreemdelingen zich nu gedragen als viesbruine, getinte en vieszwarte halalachtige Schorpioenen en als ondankbare profiteurs nu hun blanke gastheren dood willen bijten na 70 jaar gastvrijheid, vetmesten, lekker lui genieten en parasiteren.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

29. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat ik en mijn viesbruine koelie typslaafje ervan dromen om het vuile zuiveringswerk van onze heilige Katten Fuhrer en Messias, Adolf Hitler af te maken, op een slimmere, intelligentere en grotendeels geweldloze wijze, zonder het gebruik van dure, luxueuze gaskamers en concentratie kampen in Europa.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

30. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat het triest is dat Nederland ook totaal verdwenen en vernietigd zal zijn als de laatste 'blanke' Hollanders over 20 jaar foetsie en verdwenen zullen zijn in hun eigen land, omdat de gekleurde halal-achtigen, Mongoloïde, Afroachtigen en HONDoeachtige mensaapachtige duivels hen dan allemaal hebben gedeporteerd naar de luxe gaskamers, warme peeshokjes en verkrachtings kampen van de verziekte, verkankerde en verneukte MULTIKUKELUKU.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

31. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de 'blanke' Arische Nederlanders het leven hebben gered van mijn ongeneeslijk zieke, viesbruine en lagere kaste kwatta koelie typslaafje en de totale kosten hiervan sedert 1986 bedroegen al minstens 1 miljoen euro, en nu is hij karmisch verplicht om het terug te betalen met zijn bloed, zweet en tranen door te schrijven wat ik hem voormiaauw, levenslang, totdat hij 107 keer vergast zal worden, na 106 keer reanimatie in een luxueuze, vijfsterren gaskamer van 18,88 miljoen euro in Auschwitz als laatste eerbetoon en om zijn boetedoening in dit viesbruine, weke, inferieure, kleingeschapen Kwatta koelie apen lichaam op het hoogste kosmische niveau op perfecte wijze te voltooien.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

32. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat de Grote Moeder Kat en Altecrea samen 8000 jaar lang bezig waren met het kunstzinnig ontwerpen en ontwikkelen van het raszuivere, ongepigmenteerde, hogere, perfectere BBB Arische mensapen ras, en nu niet willen dat hun kroonjuweel na 188 jaar vernietigd zal worden, omdat dan zeker alle domme blondjes doodgeneukt zijn door lange, dikke Afroachtige zwartjoekels; dit moet koste wat het kost voorkomen worden en Europa moet minstens tienduizend jaar een schone, raszuivere Hoog-Arische superstaat blijven, zonder Untermenschen en zonder enige uitheemse halal, vega, kosher, pasta, noedel en roti/daal/doksa vretende parasiet.

Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

33. Ik, Wieroe, de slimme Hindoe Nassie (homo) kat, onderteken het REFERENDUM van het Burgercomité EU, omdat nu het tuig regeert en de democratie vervangen is door een verziekte ochlocratie en wij kunnen allemaal samen deze ochlocratie executeren, door dit referendum nu meteen te ondertekenen (op d.d. 14/9 al 170.000 handtekeningen binnen, dus nog ruim 130.000 ondertekenaars nodig binnen tien dagen, voor 28 september 2015); 'Executeer de ochlocratie', onderteken voor 28 september 2015.


Hier kan je direct ondertekenen (kan ook digitaal) voor 28/9/2015:
http://geenpeil.nl/

***

Legenda
BBB Ariërs is een verkorte schrijfwijze van de zogenaamde 'Blanke, Blonde en Blauwogige Germanen' uit het oude Europa, die in Nazi Duitsland wettelijk aangeduid werden met het predicaat 'superieure Arische ras van Übermenschen'.

Referentie Actie sites: REFERENDUM, Red de democratie

 • https://www.burgercomite-eu.nl
 • http://geenpeil.nl • VOETNOOT
  Betreft: vrijwaring aansprakelijkheid Burgercomité EU en geenpeil.nl mbt tekst wfor1402

  Geenpeil.nl en het Burgercomité EU hebben geen enkele affiniteit met deze tekst in wfor1402.doc en sympathiseren op geen enkele wijze met het Post Moderne Extreem Rechtse gedachtegoed, zoals erin verwoord is, mits zij zelf anders verklaren in het openbaar.

  Het Kritisch Podium Dewanand heeft geen enkele officiële band, affiniteit, formeel kontakt en/of samenwerking met het Burgercomité EU en de site geenpeil.nl. Het Kritisch Podium Dewanand opereert geheel onafhankelijk en is dierlijk, primitief en anarchistisch, en staat los van alle maatschappelijke, etnische, religieuze en/of politieke organisaties.

  Wieroe is een onafhankelijke Hindoe Nazi (homo) kat en hij vindt dat hij recht heeft op absolute vrijheid van domslim miauwen, en hierom publiceert hij nu deze Pro Arische/ neonazi Katten tekst op het Kritisch Podium Dewanand, als vrijdenker, vogelvrije en illegale katten burger van Nederland.

  Het heilige doel van deze publicatie is om ervoor te zorgen dat het eerste burgerlijke Referendum doorkomt in Nederland als lidstaat van de Europese Unie; (op d.d. 14/9 al 170.000 handtekeningen binnen, dus nog ruim 130.000 ondertekenaars nodig binnen tien dagen, voor 28 september 2015)
  Dus nu hopen dat de 300.000 handtekeningen op tijd binnen zijn, en wel binnen de termijn van zes weken, zoals gesteld door de Kiesraad.

  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1402 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  pics:
  Zie ook Ref. interne links:

 • Tien slagzinnen REFERENDUM geenpeil.nl en Burgercomite EU: 'Red de democratie', onderteken voor 28 september 2015
 • *** Wieroe geeft het goede voorbeeld nu en ondertekent dit Referendum, ziehier:


  Officiele Poot-/ handtekening van Wieroe voor REFERENDUM: 'Red de democratie'.


  Wieroe met zijn Delftse Nazi Beesten legertje, allen geėvolueerde en gereļncarneerde Nazi's en SS'ers die tijdens WOII stierven.


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Politiek
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved