Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Paul de Leeuw is homo en allochtoonOfferaar    Dewanand
Offercode   wfor1291
Offerdatum   1 april 2011

Paul de Leeuw is een persoon die niet meer weg te denken is in Nederland. Iedereen kent hem wel, ja die gezellige homo uit Nederland met die mooie bolle kop. Weet wel iedereen alles over Paul de Leeuw? Heeft deze vent niet sinistere geheimen die hij nooit heeft rondverteld?

Onlangs werd een internationaal pedofielen netwerk opgerold en iedereen raakte ervan in een shocktoestand. Men heeft echter niet bekend gemaakt dat vrijwel alle leden van dit netwerk rijke blanke mannen waren, met een pedofiele stoornis. Men snapt niet goed wat er mis is met blanke mannen en waarom zoveel van hen gewoon afwijkend en abnormaal zijn. Is dit misschien het bewijs dat het blanke ras genetisch gehandicapt is en feitelijk gewoon inferieur is? Ondanks al deze stoornissen geloven toch vele kleurlingen en zwarten dat de blanke man superieur is en sommigen geloven er heilig in dat de blanke man een hogere afgod is.

Zou het mogelijk kunnen zijn dat Paul de Leeuw een voorkeur heeft voor jonge onvolwassen gekleurde piemeltjes? Is er iets dat deze bekende homo voor ons verbergt en wegstopt in een geheim peeskamertje in zijn schuurtje? Wij moeten toch uitkijken voor al die rare en zieke blanke mannen die aan allerlei stoornissen en afwijkingen lijden.

Als blanke man heeft Paul de Leeuw al altijd een streepje voor gehad op elke kleurling of zwarte in de showbizz in Nederland. En als homoseksueel was het helemaal raak, want als homo mag je gewoon meer. Paul de Leeuw maakt nu van al zijn shows een verkapte porno story en amuseert duizenden met zijn opmerkingen over anale sekslessen. Zelf vertelt hij wel dat anaal niet zijn stijl is. Ja, wat is dan zijn stijl in bed? Zou Paul de Leeuw misschien toch een voorkeur hebben voor de kleine, niet spuitende bruine piemels van hindoestaanse jongetjes? Of zou hij misschien wel fantaseren over een klein zwart lulletje van een neger jongetje van zes jaar? Dromen en seksuele fantasieen zijn wettelijk nog niet strafbaar gesteld in Nederland, maar ja, het zou wel bizar zijn als onze Paul de Leeuw een geheime gespleten of schizofrene pedo stoornis zou hebben. Immers heel veel hooggeplaatste blanke mannen hebben een of andere perversie, zie bijvoorbeeld de pedo affaires van Berlusconi.


Eigenlijk hebben blanke homomannen in Nederland een afwijkende sociale status, want men moet ze niet overal en men behandeld ze anders. Er is een ondergrondse gay cultuur in Nederland van blanke homomannen. Soms denk ik van ja, dit is gewoon een aparte kaste van blanke mannen die vaak lager geplaatst zijn dan de blanke heteroman. Wordt het niet tijd dat de blanke Hollandse homoman verder emancipeert en zich losmaakt van de blanke mannenwereld? Waarom zouden wij niet gewoon kunnen zeggen van ok Paul de Leeuw is homo en blank, maar juist daarom is hij gewoon een allochtoon en hoort hij niet tot de heteroseksuele witte en blonde muizen. Deze visie zou het aantal allochtonen vermeerderen in een klap met tien tot twintig procent. Ook biseksuele blanken zouden hierdoor gewoon allochtoon moeten zijn. Als er dan doorgeredeneerd wordt op deze manier dan is het duidelijk dat de heteroseksuele blanke man daarna inderdaad een uitstervende minderheid is in Nederland. Leuk om hierover te fantaseren en om erover op het stinkende vuilnisvat van internet wat over te publiceren.

In de Nederlandse showbizz wereld moet je gewoon afwijken om op te vallen. Dus Paul de Leeuw zou best eens gek moeten doen en het gerucht moeten verspreiden dat hij regelmatig fantaseert over de zwarte mini piemels van kleine neger jongetjes. Het toppunt van verbroedering en rassenliefde is toch immers de lange witte lul van Paul de Leeuw die swaffelt tegen een zwarte mini piemel van een zesjarig negertje. Wellicht voer voor een nieuwe talkshow van Paul de Leeuw, onze gezelligste homoseksuele allochtoon op de Nederlandse beeldbuis.

Stof tot nadenken
Met het superieure allochtone blanke sperma van Paul de Leeuw zouden wij een miljoen negermeiden in Afrika moeten bevruchten, zodat dit continent zich kan bevrijden uit onderontwikkeling, armoede, honger, aids en oorlog. Als men dit zou doen dan krijgt Paul de Leeuw wel een heel drukke spuitagenda in zijn peeskamertje, omdat hij honderden keren zou moeten spuiten, met fantasieen over kleine minderjarige negertjes, om biljoenen zaadcellen te produceren voor de KI-bevruchting van de vruchtbare meiden in Afrika. Help Afrika vooruit, spuit de Afro meiden vol met superieur zaad van onze homo allochtoon, Paul de Leeuw.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1291is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

Biografie Paul de Leeuw

Geboortedatum:26-03-1962, (Ram)
Nationaliteit:Nederlandse
Categorieën:Acteur, Presentator, Zang...
Officiële Website:

 • http://www.pauldeleeuw.nl

 • Paul de Leeuw is opgegroeid in Rotterdam en Lekkerkerk. Na het afronden van de HAVO begon hij aan de lerarenopleiding. Daar kwam Paul erachter dat hij artistieke talenten had en meldde zich aan bij de toneelschool. Paul kwam niet door de selectie, maar door zijn deelname aan het Camarettenfestival, mocht hij het jaar daarna het Camarettenfestival presenteren. In 1985 zong hij het pauzenummer tijdens het Open Bak Gala, dit leverde hem een optreden in het programma van Sonja Barend op. Eind jaren tachtig kwam hij bij de programma's Snelbinder en Sterrenslag, wat hij presenteerde met Sandra Reemer.

  In 1990 kreeg de presentator zijn eigen programma bij de VARA, De Schreeuw van de Leeuw. Het programma kreeg gemengde reacties. De humor van Paul veel erg op en zorgde ervoor dat hij zowel geliefd als berucht werd.

  Zijn eerste album, Voor U Majesteit, kwam in 1991 uit. Het nummer 'Vlieg met me mee' werd een groot succes. De jaren daarop bracht hij meedere albums uit en in 1997 passeerde hij de grens van 1 miljoen verkochte albums in Nederland.

  Paul presenteerde in 1994 het programma Muilen Dicht! wat slechts 1 seizoen liep. Ook speelde hij de hoofdrol in de door hem bedachte serie Seth & Fiona. Zijn film Filmpje! kwam in 1995 in de bioscoop. In de film speelde hij zelf de hoofdrollen en Rijk de Gooyer en Olga Zuiderhoek speelden de bijrollen. In 1999 bedacht Paul het format Het Feest van Sinterklaas, een theateroptreden om het Sinterklaasfeest te vinden.

  In 2000 stond hij vijf keer achter elkaar in een uitverkocht Ahoy waar hij zijn grootste hits zong. Het jaar daarop nam hij een single op met Bassie en Adriaan en ging ook op tournee met de twee. In 2002 vertrok hij naar de NCRV en presenteerde daar onder andere een vernieuwde versie van Zo Vader, Zo Zoon en Herberg De Leeuw. Het jaar daarop keerde hij weer terug bij de VARA. Daar was Paul te zien in het dagelijkse programma PaPaul, waarin hij gasten "thuis" ontving.

  Sinds 2005 presenteert hij het programma Mooi Weer De Leeuw, wat tegenwoordig op Nederland 1 te zien is. Voor BNN presenteerde hij het programma Ranking The Stars.

  In november 2007 stond de zanger vijf avonden achter elkaar in het Gelredome in Arnhem met Symphonica in Rosso. Van deze show kwam ook een cd uit, de cd bereikte de nummer 1 van de albumlijsten. Ook was hij in 2007 te zien in de film Alles is Liefde, waarin hij de geliefde van Daan Schuurmans speelde.

  Paul ontving in zijn programma's een keur aan (inter-)nationale artiesten als Simone Kleinsma, Kylie Minogue, Michael Bublé, Melanie C., Chantal Janzen, Robbie Williams, Take That, Rufus Wainwright, en Tokio Hotel.

  In 2008 wint Paul voor de derde keer op rij de Zilveren Televisie Ster voor beste televisieman tijdens het Televizier Gala. Zijn programma Mooi! Weer de Leeuw gaat ervandoor met de Gouden Televizier Ring.

  In 2010 stopt de Leeuw met brullen bij 'Mooi! Weer de Leeuw' vanaf september dat jaar is hij op werkdagen live te zien in het programma 'madiwodovrijdagshow', welke hij presenteert met Filemon Wesselink.

  Bron site: showbiznewz.nl

 • http://pauldeleeuw.showbiznewz.nl/index.php?pagina=

 • Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Zeepkist
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved