Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

(porno proza) De verlossing van een geketend Hindoemeisje

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1287
Offerdatum     9 december 2010

Sawita ziet hoe de deur langzaam open gaat en een lange, dikke witte slang naar binnen kruipt. Het angstwekkend beest komt steeds dichterbij en zij voelt hoe het haar voeten met zijn tong betast. Dan beseft zij dat ze naakt op de vloer ligt en geketend is met haar benen wijd. Zij voelt zich machteloos, maar voelt ook hoe een duister verlangen tintelt tussen haar benen. Daarna voelt zij hoe het taaie, geschubde lichaam van de lange witte slang in haar onderlichaam verdwijnt en zij geniet van deze bevrijding na jarenlang geketend te zijn en al haar verlangens onderdrukt te hebben. Steeds sneller glijdt de dikke slang heen en weer in haar nauwe lichaam en met een kreet voelt zij haar dijen samentrekken en een bliksemflits schieten door haar hele lichaam. Zij hoort een belletje en ziet dan het hoofd van Shiva in de lucht, die zegt: "Ja, doe het je hele leven, het is je karma, hier ben je voor geboren." Opeens beginnen haar enkels te trillen en hoort zij het geluid van haar enkel belletjes.

Met een schok opent Sawita haar ogen en hoort het geratel van haar wekker. Impulsief strekt zij haar hand uit en slaat op de knop om het onding te laten zwijgen. Dan herinnert zij zich de droom en denkt aan de woorden van Shiva. Wat is haar karma? Waar is zij voor geboren? Wat wil Shiva haar vertellen? Met gesloten ogen mediteert zij op een mantra van Shiva in zuiver Sanskriet en voelt zij hoe haar lichaam ontwaakt uit de diepe nachtrust. Een tinteling tussen haar dijen, onderbreekt haar ochtendmeditatie en zij beweegt haar hand naar het lekkere plekje tussen haar mooie, slanke, bruine dijen. Terwijl zij cirkelt rond dit plekje voelt zij een dieper verlangen in haar duistere lichaamsholte, maar zij kan dit niet bereiken, omdat zij verplicht is om maagd te blijven tot het huwelijk. Dit verlangen verscheurt haar elke ochtend en zij voelt hoe de ketenen van haar ouders en hindoe familie haar verstikken. Een diep verlangen van vele eenzame jaren geeft haar een zwak en machteloos gevoel.

Haar vingers cirkelen steeds sneller om het lekkere plekje en zij ziet flitsende beelden van mooie lange Hollandse mannen, waarna haar dijen verkrampen en haar hele lichaam lijkt te zweven boven wolken. Haar hart tikt snel en zij ademt onrustig. Terwijl zij langzaam bij komt en nageniet van dit hemels clitoraal orgasme, hoort zij de stem van haar moeder in de kamer. "Sawita, kom snel en kleedt je aan. Doe snel meisje, sta op." Haar moeder kijkt haar met grote boze ogen aan en loopt snel de kamer uit. Met veel tegenzin duwt Sawita de lakens weg en stapt uit bed. Zij kleedt zich aan en gaat met een baddoek naar de badkamer om haar tanden te poetsen. Elke ochtend ziet zij de boze ogen van haar lelijke moeder, die haar schijnen te haten, omdat zij zo jong, teer en mooi is. Ooit moest dit voorbij gaan, zoals alles in het leven voorbij ging. Beslissingen nemen was zij echter niet gewend.

De lauwe koffie smaakt vies en bitter deze ochtend. Na een slokje zet zij het kopje terug op tafel. De deurbel rinkelt en haar moeder staat op om open te doen. Wie komt zo vroeg op bezoek deze ochtend? Een minuut later ziet Sawita haar oom en hun huispandiet (hindoe geestelijke) binnen komen. Allemaal lopen in haar richting en nemen plaats rond de eettafel. Haar oom geeft zwijgend een foto en een papiertje aan haar moeder, die ernaar kijkt en zegt: "Sawita, kijk je bent nu al achttien geworden en nu moet je met deze jongen trouwen volgend jaar. Hier is zijn foto." Zwijgend pakt Sawita de foto en kijkt ernaar. Na een eerste blik voelt zij een afschuw in haar innerlijk. Zo een kleine, zwakke magere Hindoe jongen wil zij absoluut niet in haar lichaam voelen. Nee, liever sterven dan uitgehuwelijkt worden. "Mama, ik hou niet van hem, nee, dit wil ik niet."

"Je bent onze enige dochter en je moet nu gehoorzamen. Wij zijn brahmanen en Hindoes. Meisje geef ons geen schande. Deze Hindoeman komt uit India en hij is net afgestudeerd. Zijn familie is rijk en je gaat in India wonen, in een dorp in Bengalen. Zijn familie heeft ons al een heleboel geld betaald om jou te krijgen." Haar moeder kijkt haar kwaad aan. "Nee, ik wil dood,", schreeuwt Sawita en gooit de foto weg, waarna zij wegrent naar haar kamer. Zij slaat de deur hard dicht en doet het op slot, waarna zij huilend op haar bed gaat liggen. "Sawita, geef ons geen schande en doe wat ik wil. Je moet onze familie eer hoog houden en onze Hindoe tradities respecteren. Volgend jaar trouw je met hem." Sawita blijft stil, terwijl haar moeder dit alles schreeuwt. Dan gilt zij terug. "Ik pleeg nu meteen zelfmoord en spring uit het raam om dood te gaan." Zij rent direct naar het raam en opent het. Dan hoort zij hoe de deur van haar slaapkamer in wordt geslagen en het slot openbreekt. Haar vader en oom stormen de kamer binnen en grijpen haar vast. "Sawita, wil je doodgaan, nou spring dan en ga dood vieze hoer." Daarna geeft haar vader haar een harde klap op haar hoofd met zijn vuist en vervolgt. "Ik gooi je naar beneden als je niet wil trouwen met die jongen uit India, dus hou je bek en doe wat ik wil." Haar vader trekt zijn riem los en begint zijn gillende dochter ermee te slaan. "Ga je nu met hem trouwen? Zeg ja, anders vermoorden wij je nu meteen."

De pijn gaat diep door het hart en het lichaam van Sawita, terwijl haar vader doorgaat met de marteling en bedreigingen, tot hij stopt en haar gezicht vastpakt. "Zeg nu ja, of ik sla je dood en gooi je uit het raam, vieze meid. Geef onze hindoe familie geen schande. De pandiet is hier en die ziet alles wat je doet. Hij heeft je opgevoed en gezegend. Doe wat wij willen." Rillend van angst zegt Sawita met tranen in haar ogen: "Ja, ik doe het, ik trouw met die hindoe en ga naar India om daar dood te gaan." Haar vader kijkt haar kwaad aan en duwt haar op de grond, waarna allemaal de kamer verlaten. De deur wordt dichtgetrokken en het wordt stil in de kamer. Totaal gebroken en met een machteloos gevoel kruipt Sawita haar bed in. Nu beseft zij hoe vandaag haar doodvonnis werd getekend. Zo voelt het om dood te zijn, dacht zij. Maar wat nu? Nu kon zij zelfmoord plegen en wegrotten in haar graf voor altijd. Ja, liever doodgaan dan te leven met zo een lelijke, zwakke hindoeman.

Het beeldscherm van de laptop flitst aan en Windows start tergend langzaam op. Het zijn eindeloze seconden, tot het beeld duidelijk wordt en de icons te zien zijn. Snel klikt zij op de icon van de internet browser. Haastig typt Sawita het adres van haar Hotmail account in de adresbalk. Het inloggen gaat langzaam, tot zij haar inbox ziet verschijnen. Maar nu moet zij de geheime email vinden van een jaar geleden. Het zit ergens tussen de oude mails, maar het zijn er honderden. Dan krijgt zij een idee; zoeken. Zij klikt op de zoekfunctie en typt in: "Hans club amsterdam." Het systeem toont tien mails. Een jaar geleden mailde zij in het diepste geheim naar Hans en die wilde haar helpen, om vrij te worden. Hans was zo lief en zij had hem nog gebeld. Zij moest wachten tot zij achttien was om met hem zaken te doen. Haastig schrijft Sawita het adres en telefoonnummer op dat Hans haar vorig jaar toestuurde. Zou hij haar nog kennen? Hij had een foto van haar gekregen en gezegd dat zij eruit zag als een echte exotische foto model en direct kon gaan werken in de club van Amsterdam. Diep in haar hart wilde zij dit echt, maar zou Shiva dit goed vinden? Zouden de Hindoe goden haar straffen en vervloeken als zij zo zou leven?

Zachtjes en voorzichtig opent Sawita de deur van haar slaapkamer en loopt door de gang naar de woonkamer. Zij ziet niemand. Allemaal zijn weggegaan, dus nu kan zij het doen. Zij heeft een leuke rode jurk aangetrokken en pakt haar schoenen. In dit warme zomerweer heeft zij geen jas nodig. Snel pakt zij wat brood en neemt een paar happen, waarna zij wegsluipt naar de voordeur en deze langzaam opent. Niemand ziet haar en haastig loopt zij naar de lift. Vijf minuten later is zij buiten op straat en loopt naar een shoarmatent in het winkelcentrum. Terwijl zij wacht op het broodje pakt zij haar mobiele telefoon en tikt het nummer in van Hans. "Hallo met Hans". Sawita zegt haastig: "Hallo, ik ben het Sawita, ik ben nu achttien jaar en ik kom bij jou om te werken vandaag. Kom mij halen bij de shoarmatent." Hans lacht door de telefoon en vertelt dat hij een auto stuurt, om haar op te halen.

Hans ziet er ouder uit dan zijn stem doet vermoeden, als zij hem ziet. Hij omhelst haar direct en zoent haar op haar mond. "Kom mee, want ik heb een verrassing voor jou. O ja, heb jij je paspoort bij je?" O, denkt Sawita, en zoekt in haar tas. Gelukkig zit haar paspoort erin. Daarna zegt Hans: "Luister Sawita, post direct een briefje naar je ouders dat je van huis bent weggelopen. Ik bel de politie en vertel hen dat jij bij mij komt wonen en werken en dat het goed gaat met jou. Je moet dit doen, want anders krijg ik problemen." Sawita begrijpt dit alles en loopt met haar nieuwe vriend mee om alles te regelen. Twee uur later zit zij op het kantoor van Hans wat roti te eten uit een afhaalrestaurant. De deurbel rinkelt en twee mannen komen het kantoor binnen. Hans vertelt: "Dit is meneer Valken, een filmregisseur en hij wil je spreken. Maak kennis." Valken zoent haar ook op haar mond en zegt: "Deze vriend van mij is gynaecoloog en hij wil je onderzoeken. Geef je toestemming?" Sawita vertrouwt al deze vreemde mannen en stemt toe.

Het is acht uur 's avonds in het kantoor van Hans en Sawita zit naar televisie te kijken. De deur gaat open en Valken loopt lachend binnen en zegt: "Sawita, ik zocht al jarenlang naar een maagdelijk Hindoemeisje voor een film van mij. Jij bent ideaal geschikt voor deze hoofdrol. Ik bied je dit kontrakt aan en als je tekent voor je rol dan betaal ik je honderdduizend euro kontant na de opnamen." Hij geeft Sawita een stapeltje papieren en een dure pen. Aandachtig leest zij de teksten uit het kontrakt door en krijgt er een goed gevoel van. Vijf minuten later tekent Sawita het filmkontrakt en kijkt naar haar regisseur Valken, die zegt: "Fantastisch, ik voel gewoon dat je talent hebt. Jouw maagdenvlies is heel dik en hierom ben je de beste Hindoemeid voor deze rol." Sawita antwoordt direct: "Ja, maar ik heb nooit geacteerd. Wat moet ik doen in deze film?" Valken glimlacht en pakt een boek uit zijn tas. "Bestudeer appendix A uit dit boek heel goed en leer het uit het hoofd, want dat is je rol in deze film. Je moet gewoon je maagdelijke Hindoemeisje instincten volgen en zeggen wat je voelt in die film. Alles zal vanzelf gaan, dus maak je geen zorgen. De opnamen beginnen over drie dagen. Ik kom je halen." Daarna kijkt Valken naar Hans en zegt lachend: "En zorg jij ervoor dat zij over drie dagen nog een gave, reine maagd is hè. Niet neuken met haar he kerel, hou je pik in je broek. Haar hindoekut is nu een miljoen euro waard. Ik ga nu weg." Valken omhelst Sawita nog een keer en geeft haar een natte zoen op haar mondje, waarna hij vertrekt.

Sawita zit in een filmstudio te lezen in het boek dat zij van Valken kreeg. Nu kende zij het helemaal uit het hoofd en het voelde goed aan. Nogmaals keek zij naar de titelpagina. "Update van de Kama Sutra", geschreven door Dewanand. Ja, dit wilde zij worden; dit was haar karma. De afgelopen drie dagen waren snel voorbij gegaan. Hans had haar ouders bezocht en haar kleren opgehaald. Voor deze dag moest zij haar Indiase danskostuum aandoen met alle ornamenten. Oorbellen, een traditionele neusring, gouden hoofdjuwelen, armbanden, enkelbellen en een fonkelende rode sari. Nu was zij de Hindoebruid en haar huwelijk werd ingezegend voor haar hele leven. Een minuut later ging de deur van de filmstudio open en meneer Valken stapte binnen gevolgd door een hele filmploeg en vijf andere mannen. "Ok, Sawita, vandaag is je grote dag. Eerst gaan wij jou interviewen en daarna beginnen de eerste filmopnamen. Voel je je goed?" Glimlachend knikte zij ja en stond op. "Ik ken mijn rol nu en ik voel ervoor, ja, vandaag is mijn huwelijksdag voor eeuwig als een maagdelijk Hindoe bruidje."

Het warme, felle licht van de studiolampen verblindde haar bijna. Het interview kon beginnen. De camera begon te draaien, terwijl Sawita plaats nam op een brede lederen bank. Valken vroeg: "Mijn liefste Hindoemeid Sawita, vertel ons je levensverhaal en wat je vandaag wil doen voor de wereld."
Sawita, glimlachte, vouwde haar handen samen om de namaste groet te brengen en vertelde:
"Ik ben Sawita en nu ben ik achttien en nog maagd. Ik kom uit een orthodoxe Hindoefamilie en zou worden uitgehuwelijkt aan een brahmaanse Hindoeman uit India. Maar ik liep vorige week weg uit huis, omdat ik Hindoehoer wil worden en daarvoor geboren ben. Een pandiet vertelde mij gisteren dat dit geen probleem is en dat het mijn karma is om zo te leven en mijn vagina te offeren aan de hele wereld. Met mijn vagina ga ik het karma van duizenden mannen zuiveren tot mijn dood en zo zal ik het leven op deze planeet dienen, als een diepgelovige Hindoemeid. Mijn vagina zal de wereld dienen en deze vreedzaam maken, dus geniet van mijn eerste seksfilm."

Valken vroeg toen: "Wat wil je nu doen om op te warmen?"
Sawita aarzelde niet en stond direct op. "Ik zal nu een Indiase klassieke dans tonen van vele duizenden jaren." De hele studio vulde zich met oud Indiase muziek klanken en Sawita danste vijf minuten heftig en enthousiast, terwijl zij voelde hoe haar hele lichaam zich wijd opende voor dit moderne hindoe huwelijk.

Terwijl Sawita haar laatste danspassen vertoonde kwamen vijf naakte mannen om haar heen staan. Zij knielde neer voor elke man, maakte een namaste handgebaar en kuste hen grote witte penis, met een zalige expressie op haar gezicht. Terwijl de laatste klanken langzaam verdwenen, tilden de mannen Sawita gezamenlijk op in de lucht met hen armen en trokken zij haar danskostuum uit voor de camera. De zwarte panty kousen, rode jarretels, blauwe bh en rood slipje werden zichtbaar voor het oog van de camera. Vier mannen hielden Sawita in de lucht, terwijl eentje haar slipje uittrok. De camera zoomde in op haar maagdelijke bruine vagina en een man begon het te likken en te kussen. Sawita boog voorover en knielde voor de man, terwijl zij begon te zuigen aan zijn apparaat. Nu begreep zij haar verlangen van vele jaren. De dikke slang uit haar dromen was nu werkelijkheid geworden en het was nu een heerlijke seksfantasie met open ogen.

Sawita lag op een bed en spreidde haar benen, terwijl de eerste man haar in een stoot zo diep mogelijk penetreerde. Duizenden sterren schoten door haar hoofd, terwijl zij voelde hoe haar hele lichaam zich wijd opende voor deze lange witte slang, die haar totaal vulde. De stoten voelden zo zalig en gingen tot het diepst van haar ziel; "Ja, dit is mijn karma, nu ben ik de perfecte Hindoehoer voor de rest van mijn leven," vertelde zij door de microfoon, terwijl de man abrupt stopte en zijn lans eruit trok.

Wat nu dacht Sawita en zag hoe een man in een lang wit kostuum naar haar toeliep met buisjes en een apparaat. Regisseur Valken zei het volgende door de microfoons: "Deze arts gaat nu onderzoeken of het bloed uit de vagina van Sawita echt is." Sawita schrok eventjes en keek naar haar vagina. Haar dijen waren besmeurd met bloed uit haar vagina en er was een grote rode vlek op het witte laken. De arts stootte een buisje in haar vagina en plaatste deze daarna in het apparaat. Op de display verscheen een tekst, "Natuurlijk bloed, 100% hemoglobine", en alle mannen klapten luidop in hun handen. Terwijl de arts wegliep begon de tweede man te penetreren in de bloedende vagina van Sawita. Hij spoot er diep in en alles werd enthousiast gefilmd door Valken. De derde man ging daarna liggen op bed en werd bereden door Sawita, die nu het gevoel had alsof zij in het echte Hindoe paradijs terecht was gekomen. Daarna bukte zij diep voorover op het bed en de vierde man drong diep door in haar lichaam. De vijfde man mocht tenslotte in haar onderlichaam stoten en spoot daarna diep in haar zuigende mond. Aan het eind van de seksscènes zat Sawita in meditatiehouding voor de camera en reciteerde zij heilige Hindoeïstische mantras in zuiver Sanskriet, als een echte volleerde Hindoehoer.
***

Twaalf maanden later zat Sawita in haar eigen filmstudio te wachten op het eerste bezoek van haar ouders. Zij was nu schatrijk en had al tien porno films gemaakt, die wereldwijd een kassucces waren geworden. Vooral haar regisseur Valken was dolgelukkig geworden met haar eerste ontmaagdingfilm, want hij had er tien miljoen euro mee verdiend.

De telefoon rinkelde en haar secretaresse meldde dat haar ouders naar boven kwamen. De deur opende zich en Sawita zag haar vader en moeder na een jaar terug. Zij liep hen tegemoet en knielde neer, terwijl zij de voeten van haar vader aanraakte, zoals het hoorde bij de traditionele Indiase begroeting. Tranen stroomden uit de ogen van haar vader, die nu zijn succesvolle dochter terug zag en uitte: "Jou pandiet heeft het aan ons uitgelegd. Wij hebben het moeten accepteren mijn liefste dochter. Jij bent geboren om zo te leven en het is jouw karma om Hindoehoer te zijn. Wij houden van jou en je blijft onze enige dochter voor altijd, tot mijn dood." Sawita zei niets en wenkte haar secretaresse om de eettafel te dekken voor het exclusieve Indiase diner. De volgende zin schoot toen door haar gedachtewereld: "Verlossing uit de ketenen moet je zelf doen, want dat was mijn eigen heilige karmische plicht van een jaar geleden."

Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1287 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved