Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Politiek

Geheim interview Dagblad de Pers met dewanand

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1282
Offerdatum   1 maart 2010

Journalist Remco Tomesen presenteert een geheim interview met de radicale Hindoe, Dewanand en verdraait zelfs feiten zoals woonplaats. Dewanand wilde wel bij naam genoemd worden, maar Remco Tomesen verdoezeld dit in de tekst, omdat hij het geheim wil houden dat Dagblad de Pers kontakten onderhoudt met extremisten. Hieronder een verslag over deze publicatie van 1 maart 2010 in de online editie van de Pers. De PVV stemmende Hindoestaan uit Den Haag is dus niemand anders dan arme verketterde Dewanand. Onder volgt een verslag van het kontakt met Remco Tomesen.

Update 1 maart 2010:
Na wat bekvechten heeft Remco Tomesen toch de naam Dewanand, mijn internationale pseudoniem toegevoegd aan de publicatie, dus nu is het ok. Ik ben erkend als mens door Dagblad de Pers na een hevige heilige oorlog tegen de afstammelingen van Hollandse barbaren.

Editie Binnenland, Dagblad de Pers online
Den Haag Hindoestanen

Let op, dit zijn oude citaten, nu is de tekst aangepast en is het internationale pseudoniem van mij toegevoegd.


De verlokking van Wilders

Door: Remco Tomesen
Gepubliceerd: gisteren 23:51
Update: vandaag 07:35
Haagse Hindoestanen zijn verdeeld. Wel of geen PVV stemmen?

Het lijkt geen toeval: vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen maakt de Haagse lijsttrekker van de PVV, Sietse Fritsma, zich opeens sterk voor het behoud van een Hindoestaanse tempel in de Schilderswijk. De tempel zou last hebben van groepen (Marokkaanse) jongeren uit de buurt: ze slopen de boel. Fritsma: 'Het is triest dat niet de straatterreur verdwijnt, maar een voor de Hindoestaanse gemeenschap belangrijke tempel'.

Fritsma weet waar hij moet prikken. Een deel van de Hindoestanen overweegt namelijk PVV te stemmen. Hoe groot de groep precies is, is moeilijk in te schatten. Er zijn geen peilingen die onderscheid maken in etnische afkomst. 'Ik denk 30 procent, als ik afga op wat ik in mijn omgeving hoor', schat een Hindoestaanse man uit de omgeving van Den Haag die niet met zijn naam in de krant wil.

'Een groep Hindoestanen heeft de pest aan moslims en Marokkanen, en stemt daarom op de PVV', zegt de Hindoestaanse man uit de buurt van Den Haag, die zelf ook voor de PVV gaat kiezen. De PVV mag dan een deel van de gemeenschap aanspreken, grootste partij onder de Hindoestanen is volgens hem de PvdA. 'Ik schat 40 procent. Zeker ook omdat er Hindoestanen op de kieslijst staan'.


Net als wethouders Baldewisingh. 'Hij is een politiek correct hindoe die vaak over het hindoeïstische harmoniemodel praat', zegt de PVV-stemmende Hindoestaan uit de buurt van Den Haag. Wat hij daarvan vindt? 'De wethouder heeft niet veel kritiek op moslims. Dat vind ik te soft'.

Bron: Dagblad de Pers, link naar hele tekst online

 • http://www.depers.nl/binnenland/453847/De-verlokking-van-Wilders.html
 • Nu volgt een verslag van het emailkontakt met Remco Tomesen.

  Uitnodigingsmail, d.d 25 februari 2010 aan Dewanand

  Dag,

  Ik zag je naam op het sangam forum.

  Ik ben journalist bij Dagblad De Pers, en schrijf een verhaal over Hindoestanen en de verkiezingen.Dit in verband met een verhaal over de verkiezingen, en waar verschillende groepen op stemmen.

  Ik spreek met een aantal Hindoestanen uit Den Haag en omgeving. En vraag is of ik ook met jou kan spreken? En zo ja, zou dat morgen kunnen?

  Dit zijn de vragen:


  Welke politieke partijen zijn populair onder Hindoestanen?

  Zijn er veel Hindoestanen die op de PVV stemmen?

  Is de PvdA de grootste partij onder Hindoestanen?

  Wat vinden hindoestanen belangrijk van de politiek?

  Wat vinden Hindoestanen van hun wethouder Rabin Baldewsingh in Den Haag?

  Ik weet dat de groep uit heel veel verschillende individuen bestaat, dus 'de hindoestaan', bestaat natuurlijk niet. Maar ik probeer te achterhalen welke stromingen er zijn binnen de groep.

  Groet,
  Remco Tomesen
  06 144xxx

  Antwoord van Dewanand op al deze vragen

  Van: Dewanand
  Verzonden: vrijdag 26 februari 2010 11:26
  Aan: Remco Tomesen
  Onderwerp: Re: Vraag journalist

  hallo remco,
  ik heb de vragen per email maar beantwoord voor je. als je wil praten, bel dan maar.

  Dit zijn de vragen:


  Welke politieke partijen zijn populair onder Hindoestanen?
  Ik geloof dat pvv en vvd nu heel populair zijn onder hindoestanen. Dit hoor ik namelijk overal waar ik ga.

  Zijn er veel Hindoestanen die op de PVV stemmen?
  NOu, ik denk dat zeker 30 procent van de hindoestanen nu op pvv stemt. dit is ongeveer wat ik hoor als ik met hindoestanen omga. Opmerkelijk is dat veel hindoestanen de pest hebben aan moslims en marokkanen en daarom stemmen op de PVV.

  Is de PvdA de grootste partij onder Hindoestanen?
  Ik geloof dat zeker 40 procent van de Hindoestanen altijd Pvda heeft gestemd, vooral ook doordat er Hindoestanen op de kieslijst staan. Dit is een stabiel percentage.

  Wat vinden hindoestanen belangrijk van de politiek?
  Hindoestanen letten vooral op veiligheid op straat, bestrijding criminelen en lage belastingen. Ook goede pensioen voorzieningen zijn belangrijk. Hierom scoort PVV en VVD hoog.

  Wat vinden Hindoestanen van hun wethouder Rabin Baldewsingh in Den Haag?
  Rabin Baldewsingh is heel populair onder hindoestanen en wordt overal uitgenodigd om toespraken te houden. Hij is een politiek correcte hindoe die vaak over het hindoeistische harmonie model praat. Deze man heeft niet veel kritiek op moslims en hierom vind ik hem te soft.
  In het algemeen is elke hindoestaan wel trots dat een hindoe nu wethouder is in den haag.
  Ok, je kan mijn naam noemen als je deze antwoorden overneemt in je tekst voor je dagblad de pers. Bel mij als je nog meer vragen hebt.

  Ik ben een radicale hindoe en ik wil meer blanke hollanders bekeren tot het hindoeisme of de vedische leer. Nederland moet een hindoeland worden. Meer info op mijn site.
  Veel mensen kennen mij wel.

  thanks

  dewanand
  delft

  Reactie van Remco Tomesen op al deze antwoorden, zelfde dag

  Dag Dewanand,

  Dank voor je uitgebreide antwoorden. Dit is voldoende voor mij!
  Groet,
  Remco

  Reactie van Dewanand op publicatie 1 maart 2010

  Namaskar Remco,

  Ik las net de tekst van jou over hindoestanen. gek dat je mijn naam niet genoemd hebt, want ik had er wel toestemming voor gegeven. Ok, ik ben een omstreden hindoeschrijver, ik snap het wel.

  Maar mijn carriere gaat komende jaren verder. Nederland moet in de toekomst een Hindoeland worden. Reeds nu al is 30 procent van de blanke Hollanders al bekeerd tot het hindoeisme. Denk eens aan de grote groep sai devotees, krishna bhakts, anna maata devotees, enz. Ik ga hier werk van maken. Blanken hebben een nieuwe beschaving nodig en het hindoeisme is het beste.

  Wil je mij niet een keertje interviewen voor je krant. Ik doe heel veel onderzoek, zie mijn grote site. Ik heb nu de grootste site van een onafhankelijk schrijver in Nederland en toch word ik overal uitgesloten en genegeerd. Onbegrijpelijk.

  Nu ga ik global in engels. Mijn eerste boek is al gepubliceerd en vele anderen volgen komende jaren.

  Je hebt je best gedaan met deze tekst over Hindoestanen. Overweeg een vervolg door mij te interviewen. Zie ook mijn boek op site, Koran verbieden of herschrijven. Reeds gelezen door tienduizenden rechtse hollanders. Ik ben nu aardig bekend in rechts nederland.

  Bedankt en subh holi,

  Dewanand
  Kritisch Podium Dewanand


  Verzoek heden aan Remco Tomesen om naam Dewanand erbij te zetten in de publicatie

  Mail aan Remco Tomesen

  Onderwerp: Verzoek tot noemen van mijn naam

  Delft, 1 maart 2010

  Namaskar Remco,

  Ik wil graag weten waarom je mijn naam niet genoemd hebt in de publicatie heden van het interview met mij. Je beweert zelfs dat ik uit Den Haag kom, terwijl jij verdomd goed wist dat ik uit Delft kom. Je noemt de namen van de andere Hindoestanen wel. Nou, wil je mij uitleggen waarom je mij zo discrimineert en dood zwijgt? Waarom verketter je mij?

  Ik ben nu een van de weinige Hindoestaanse topschrijvers in Nederland en heb nu de grootste website van een onafhankelijk hindoeschrijver in dit land, met ruim 1,3 miljoen woorden tekst online, inclusief 16 boeken in full free html. Waarom discrimineer je mij?

  Ik verzoek je om binnen drie dagen de publicatie te herzien en mijn naam er wel bij te vermelden. Vermeld aub dit tenminste: Hindoeschrijver Dewanand.

  Zie ook verslag van het (geheime) interview op mijn site.

  Subh Holi en zegen van Altecrea.

  Greetings from Krishnaloka.

  Dewanand
  Hindoeschrijver en onderzoeker
  Delft

  Uiteindelijk werd mijn internationale pseudoniem toch toegevoegd aan de publicatie in Dagblad de Pers en had ik de heilige oorlog gewonnen tegen de afstammelingen van de Hollandse barbaren en zeerovers.

  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1282 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Politiek
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved