Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Welkom in nazi Holland

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1278
Offerdatum   20 november 2009

Momenteel gaat alles mis in Nederland en niemand weet meer hoe het verder moet. De Nederlandse regering verziekt het land steeds verder en terroriseert de bevolking op een steeds beestachtigere manier. Burgers worden manisch en komen onder grote druk te staan, als zij te maken krijgen met de nazi wetten van de Nederlandse regering. En hoe gaat het met allochtonen en moslims? Ook dit is nu een groot probleem in Nederland. Dus welkom in nazi Nederland.

Blanke Nederlandse politici zijn verslaafd aan hun macht en misbruiken het nu op een onvoorstelbare manier. Er is haast sprake van het terroriseren van het hele Nederlandse volk door de Nederlandse regering. Het huidige kabinet maakt steeds extremere wetten en pest de burger steeds vaker. De ontwapende burger weet hier geen raad mee en kan zich niet verdedigen. Dus is het een ongelijke strijd. Een jurist of advocaat inhuren om je rechten te verdedigen kost duizenden euro's en een gewone burger staat machteloos. Officieel heeft een burger het recht om te procederen tegen de Nederlandse staat, maar in de praktijk zal de staat het altijd winnen, met haar miljoenen budgetten en topadvocaten. Wat kan de burger dan nog doen? Sommige burgers nemen het recht in eigen hand en pakken een bijl om gemeentelijke kantoren kort en klein te slaan. Of heel af en toe pakt een burger zijn auto om de koningin van Nederland dood te rijden. Dit zijn natuurlijke illegale middelen en ik zou niemand adviseren om op deze manier te protesteren.

Boete beleid staat is terrorisme volk

Elke automobilist weet het. Elke maand is het kassa voor de Nederlandse staat, want de experts en statistici hebben het zodanig uitgedokterd dat iedereen met een auto elke maand tenminste een boete op de weg zal krijgen. Dit is puur machtsmisbruik en terrorisme. In fundamentalistisch Iran is er een religieuze politie die het volk terroriseert. Maar in fundamentalistisch Nederland krijgt elke agent een jaarquotum om verkeersboetes uit te schrijven en dat is er in Iran niet. Nou, dit betekent dat Nederland fundamentalistischer is dan Iran en dit kan je liever het nieuwe Hollandse nazisme noemen. Het professionele kaalplukbeleid op de weg is iets wat heel gemeen is. En het lost gewoon geen enkel probleem op. De arme burger moet steeds opnieuw maar betalen en staat machteloos tegenover het miljardenmonster dat zich de Nederlandse staat noemt. Geen wonder dat veel burgers voortijdig uitvallen en vluchten in WAO, WW of bijstand, om als paria en kasteloze te gaan leven. Ja, waarom zou je nog willen werken in een nazi staat waar men je gewoon terroriseert en uitbuit. Database terrorisme is een moderne uitvinding van de Nederlandse staat en het wordt alleen maar erger.

Overal is er nu een boete voor in Nederland

Het lijkt er nu sterk op dat de openbare weg nu een oorlogsgebied is geworden. Agenten loeren op elke hoek van de straat op burgers die een of andere wet overtreden en schrijven een forse boete uit. Zelfs in Iran gebeurt dit niet op zo een extreme manier. Iedereen is er bang voor, die geile bonnenboekjes met een boete voor een simpele overtreding. Zo heeft men Nederland gewoon onleefbaar gemaakt en velen hebben al verklaard dat het hier nu een politiestaat is. Noem maar wat op: legitimatieplicht, openbare dronkenschap, preventief fouilleren, parkeerboete, fietsverlichting boete, wild plassen boete, enz. Er zijn nu teveel redenen waarom je een boete kan krijgen als je op de openbare weg bent. De burger is nu praktisch altijd een verdachte op straat en wordt altijd benaderd als een potentiële crimineel. Dit is puur machtsmisbruik. Is het niet beter als het Nederlandse volk zich bewapend en haar rechten met geweld opeist. De geüniformeerde terreur brigades van de Nederlandse staat zijn nu gewoon terroristisch bezig. Nederland is onleefbaar, maar onze Mahatma Pim Fortuyn (Vrede zij met zijn Hollandse ziel) die dat luidop verkondigde werd geliquideerd op klaarlichte dag door een huurmoordenaar van de elite.

kutHomo's en vreemdelingenhaat

Overal gist het in Nederland. De blanken ergeren zich elke dag en voelen zich niet meer thuis in de Nederlandse politiestaat, waar nazistische wetten gelden. Hierom reageren zij zich af op vreemdelingen en allochtonen. Deze arme immigranten worden nu overal gehaat en gediscrimineerd. Voor hen is de Koude Holocaust al officieel begonnen en velen zitten al weg te rotten in hun privé psychische gaskamer. Informeel is er nu radicale apartheid in Nederland. De arme blanke Hollander is gestresst en manisch. Hollanders weten niet meer wat zij nog kunnen doen tegen het anti Nederlander beleid van de Nederlandse nazi staat.

Alles wordt nu afgepakt van de arme blanke Nederlanders. Zelfs als een blanke Hollandse man trouwt wordt zijn vrouwtje geen bruid genoemd, maar partner in officiële registers, omdat men nu eenmaal aan homo emancipatie doet. Dit is waanzin. Waarom moeten al die verdomde homo's nu emanciperen en de hoeksteen van de samenleving aantasten. Homo's zijn een minderheid en zij moeten maar onzichtbaar blijven om stiekem anaal te gaan neuken op zoldertjes en schuurtjes. Zo ging het al eeuwen. Nu neuken homo's elkaar in hun reet op televisie en in de bosjes. Gewoon belachelijk.

Waarom moet men homo's toestemming geven om te trouwen? Zo tast men een eeuwenoud instituut aan in de maatschappij. Trouwen doe je uit liefde en om jezelf voort te planten. Een homo plant zich zelf nooit voor, want uit een reet kan geen baby kruipen. Die hele homo emancipatie is gewoon onzin nu in Nederland. Maar ja, het is te laat en nu is de arme blanke man het slachtoffer en de geile homo's staan al in de rij om hem anaal uit te naaien en tot het homoseksualisme te bekeren. Ok, het is waanzin en Nederland is ziek.

Dus wat kan de arme Hollander nog doen. Ja, je raadt het, gewoon dommer en kleinzieliger worden. Dus de buitenlander de schuld geven. Gewoon uit onmacht omdat zij toch weten dat zij machteloos staan tegenover de nazi Hollandse staat. Hierom gaan veel Hollanders maar niet meer stemmen en zijn zij totaal niet meer geïnteresseerd in het domme nazistische geouwehoer van de Nederlandse staat. Men betaalt gewoon belasting en de verplichte boetes en denkt van Nederland kan maar doodvallen. Burgerplichten worden zo uitgehold en Nederland bloedt zo dood. Niemand is nog geïnteresseerd, want al die kaaskoppen in het kabinet gaan gewoon radicaal door met hun nazi politiek, met steun van de politie en het leger. Dit is waanzin en het zoveelste bewijs dat Nederland ziek is. De etterende wond zal ooit openbarsten en hevig bloeden. Straten zullen overgoten worden met bloed van allochtonen en vreemdelingen, als ooit de uitbarsting komt. En reken erop het komt eraan.

Haat tegen moslims

Wat hebben moslims nu fout gedaan in Nederland? Hun grootste fout is dat zij willen geloven in Allah en vroom willen zijn. Ja, velen noemen dit achterlijk en ouderwets. Maar vertel eens wat doen moslims nu echt fout? Volgens Geert Wilders is alles fout van de moslim en de hele islam. Hij vind de koran slechter dan een Donald Duck en heeft hierover een geweldige film gemaakt. Ja Wilders is nu een volksheld, gewoon omdat hij zo goed kan brullen als een witte brulaap. Maar ok, alleen in een apenland luisteren witte apen naar een grotere brulaap in de hoogste boom. Denk eens na, wat betekent dit eigenlijk. Dit bewijst dat Nederland nu een apenland is en dat men apen politiek bedrijft. Heeft Wilders ooit verteld wat moslims nu echt fout doen? Ok, Theo van Gogh werd ritueel vermoord door een radicale moslim. Maar kan deze arme moslim Mohammed B. dit helpen? Hij zat in een koran psychose en hield teveel van zijn zelf bedachte versie van de islam. Besef echter wel dat niemand ooit op het idee kwam om de blanke moordenaar van Pim Fortuyn als een Nederlandse fundamentalist te zien. Ook de blanke man die met zijn auto de koningin wilde doodrijden werd niet gestigmatiseerd tot een Hollandse fundamentalist. Dan waarom noemt men Mohammed B. een islamitische fundamentalist. Niet elke moslim is zoals Mohammed B. Islam heeft een lange voorgeschiedenis. Als je de historische feiten beter kent dan zal je het vanzelf anders zien.

Vele blanke Hollanders haten nu moslims, gewoon omdat zij het leuk vinden om iets te kunnen haten. Alles van de moslim vinden zij gewoon slecht. En elke moslim vinden zij slecht en een nietsnut. Moslimhaat is de nieuwe trend in Nederland, maar weten blanke Hollanders wel echt waarom zij moslims haten? Gewoon omdat zij weten dat zij machteloos zijn in hun eigen land, waar de Hollandse nazi staat hun terroriseert. Dus om zich af te reageren gaan zij moslims haten. En Geert Wilders buit deze wantoestand flink uit door een one issue partij op te richten en zich af te trekken op arme doekjes en natte meiden in burqas. Wilders zal zeker flink spuiten in zijn bunker als hij alleen is. Het is toch zo makkelijk om moslims te haten, want moslims zijn toch zo dom en naïef. Na veertienhonderd jaar geschiedenis zijn moslims nog steeds niet geëvolueerd en hierom niet geschikt voor het leven in een modern land. Onze arme moslims missen de nauwe natte vagina's van hun exotische geiten uit de woestijnen en voelen zich echt eenzaam en gediscrimineerd in nazi Nederland. Het is hier verboden om een lekkere geile geit in je huis te hebben, voor het geval je even zin hebt om lekker te genieten van een heerlijke kebab gaatje. Wij discrimineren onze arme moslims nu teveel. Moslims zijn gewoon brave mensen en wij moeten liefde met hen bedrijven. Dus Wilders richt snel je kampen op en geef moslims daar de liefde die zij al veertienhonderd jaar missen. Alleen liefde en ruwe anale seks kan de islam redden van de totale ondergang. Islam is een geweldig geloof en Allah beloont je met 72 heerlijke neukgrage blonde maagden in het paradijs, dus bekeer je snel tot de islam.

Koude Holocaust tegen allochtonen

Elke allochtoon en allahtoon weet het. Iedereen haat hen en men vermijdt ze of men sluit ze uit. Tijdens sollicitaties worden deze buitenlandse Nederlanders (en vooral de arme moslims) het hardst gediscrimineerd. En als zij een baan krijgen dan worden zij op de werkvloer elke dag ontmoedigt, gekleineerd en gediscrimineerd door hun blanke collega's. En deze buitenlanders hebben minder promotie kansen op het werk en worden er als eerste uitgetrapt als het slechter gaat. Door het diepgewortelde apartheids denken vermijden blanke Nederlanders vaak normale sociale kontakten met de buitenlanders, allochtonen en allahtonen. Dit is de informele apartheid in Nederland en het maakt het leven in dit land heel hard, bitter en eenzaam. Dit noem ik dus de Koude Holocaust, waarin elke buitenlander in hsijn privé gaskamer zit weg te rotten.

Maar het zal erger worden. Nu al zijn niet blanken, moslims, allochtonen, vreemdelingen, Hindoestanen, negers, Antillianen, Surinamers, Turken, en Marokkanen al oververtegenwoordigd in psychiatrische klinieken en gevangenissen. Dus velen zijn al slachtoffers van de Koude Holocaust en het zal alleen maar erger worden. De kredietcrisis heeft het leven in Nederland namelijk harder en bitterder gemaakt en mensen worden manisch, gestresst, paranoïde en vooral eenzaam. Men voelt zich machteloos nu en de Nederlandse regering gaat gewoon keihard door met haar nazi wetten. Voor alles is er nu een boete en officiële brieven van overheidsorganen en gemeenten bevatten regelrechte bedreigingen en waarschuwing. Dit is de verruwing en het maakt mensen gewoon gek. De staat en haar oppermachtige staatsorganen terroriseren het hele Nederlandse volk nu. En buitenlanders, vreemdelingen en alle andere allochtonen worden hier tienvoudig het slachtoffer van. Ja hoor, de Koude Holocaust is al een feit en het zal erger worden, want Geert Wilders wil met razzia's en etnische zuiveringen beginnen als hij de verkiezingen wint. Hoe kan je dan als niet blanke nog leven in Nederland. Is het niet beter om je koffers nu meteen te pakken en een enkeltje terug te kopen naar je heerlijke tropische herkomstland, waar het leven zacht en paradijselijk is, vol met lekkere exotische jonge bruine meiden. Als buitenlander heb je gewoon niets meer te zoeken in dit blanke beesten land. Je hele leven doorbrengen tussen lange, witte, kille en stinkende zombies is gewoon een vorm van psychische zelfmoord. Dus pak het vliegtuig en vertrek nu meteen.

 • 0.13 Appendix C. De koude Holocaust
 • Het nieuwe nazisme in het Nederlandse kamp

  Miljoenen Nederlanders zitten nu gevangen in het Nederlandse kamp, waar neonazistische blanke politici de scepter zwaaien. Zij hebben alle geloof in de toekomst verloren en kunnen gewoon geen kant op. Van alle kanten heeft men hun rechten afgepakt en hen onmachtig gemaakt. Het Nederlandse volk is gewoon gecastreerd door nazi beulen en weet niet hoe zij verder moet. Een proteststem uitbrengen op de Partij van de Vrijheid van Geert Wilders is een oplossing om te ontsnappen aan de nazi beulen. Wilders wil Nederland teruggeven aan het raszuivere blanke volk. Hij wil hier geen buitenlanders, allochtonen en allahtonen. Gewoon een raszuiver Holland, puur blank, puur kaaskop, echte haringvreters, die zich maar een keer per week douchet en scheert. Wilders is een superlander en hij heeft de potentie van duizend moslimmannen.

  Heil Fuhrer Geert Wilders, schreeuwden duizend Hollanders in koor, terwijl een vette bruine klodder schijt heerlijk uit hun anus gleed. De echte raszuivere Hollander geniet gewoon van de anale PVV poepseks op het moderne Hollandse doorspoeltoilet.


  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1278 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Podium
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved