Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Blanke Hollander is een kanker racist

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1277
Offerdatum   16 november 2009

Dat de hele multikul nu mislukt is, is elke dag steeds duidelijker te zien in Nederland. Het wordt steeds duidelijker dat er nu een ernstig rassenkonflikt is in Nederland. De Wilders factor speelt hierbij electoraal een steeds grotere rol. Ik zal eens onderzoeken wat een optimale oplossing hiervan kan zijn en wat adviezen geven aan niet blanken in Nederland.

Rassenkonflikten zijn er in het verleden altijd al geweest. Vroeger waren er geen nationale staten met een nationale identiteit. Praktisch alle volkeren hadden een tribale identiteit, welke gekoppeld was aan hun ras en etnische afkomst. Ook het geloof speelde vroeger een grote rol in raciale konflikten. En zo te zien is dit in ons heden niet veel veranderd. Neem als voorbeeld de religieuze identiteit van moslims. Moslims hebben feitelijk een sterke tribale identiteit en deze is heel sterk verbonden aan hun raciale afkomst. Het is juist deze factor die een grote rol speelt bij konflikten tussen moslim stammen overal ter wereld. En of het ooit zal veranderen is heel onwaarschijnlijk.

Blanke Hollandse superioriteit

Maar ook de grote meerderheid van de blanke Hollanders heeft een sterke raciale identiteit. Hierbij spelen vele factoren een grote rol. Nu is het geloof bij veel blanke Hollanders niet meer doorslaggevend voor hun identiteit. Maar de meerderheid van de blanke Hollanders gelooft wel heel sterk in darwinisme, evolutie en materialisme. Het geloof van hen in evolutie zorgt ervoor dat zij sterk van overtuigd zijn dat zij als blanken het hoogst geëvolueerde ras zijn op de wereld en in alle opzichten superieur zijn. Dit is iets wat heel diepgeworteld is in het diepere bewustzijn van blanke Hollanders en ik heb het heel vaak ontdekt in de praktijk. Deze factor zorgt ervoor dat blanke Hollanders vaak kanker racisten zijn en absoluut geloven in hun superioriteit als blanke. Elke niet blanke of mixmens is dan dus inferieur en minder waard en wordt ook zo behandeld.

Door het sterke geloof in materialisme van blanke Hollanders identificeren zij zich heel sterk met hun materieel blank lichaam en blank DNA. En deze factor versterkt het geloof in hun superioriteit als blanke. De psyche van blanke Hollanders is heel boeiend om te onderzoeken, want het absolutisme zit er sterk in. Dit zijn wel dingen die zorgwekkend zijn voor de toekomst van de multikul hier in Nederland.

Door het absolute geloof van blanke Hollanders in hun superioriteit raken zij vaak in verwarring als zij een niet blanke tegenkomen die beter is dan hen. Een algemeen aanvaarde reactie is dan om zo een niet blanke radicaal uit te sluiten of te ontwijken. Dan wordt zo een te slimme niet blanke gewoon genegeerd of onbeschoft bejegend. Ook kleinering en harde taal horen hierbij. Heel veel talentvolle en hoger opgeleide niet blanken (zwarten, Hindoestanen, kleurlingen, moslims, Afrikanen, enz) krijgen hiermee te maken en velen werken hierom onder hun niveau en worden keihard onderbetaald. Zij krijgen nooit promotie kansen en worden elke dag als lagere gekleurde honden behandeld. Velen van hen zitten met stress en eindigen met een burn out of een depressie en belanden dan voorgoed in de WAO. Dit hele proces van geestelijke vernietiging en verminking van niet blanken in Nederland heb ik reeds in 1997 beschreven in mijn tekst over de Koude Holocaust. De cijfers liegen niet en de drama's zijn pijnlijk, maar de harde waarheid van het leven van niet blanken in Nederland.

 • 0.13 Appendix C. De koude Holocaust
 • Informele apartheid

  Wij weten allemaal dat blanke Hollanders de uitvinders zijn van apartheid. Maar wat blanke Hollanders ons nooit verteld hebben is dat er in Nederland tot op heden informele apartheid is. Soms noemen blanken dit rechts extremisme of racisme, maar het is gewoon het geloof van blanken in apartheid. Dit is ook iets wat ik vaak ontdek als ik met blanke Hollanders omga. Vergis je niet, het apartheid denken van blanke Hollanders is ook iets wat heel diepgeworteld zit. Zelfs als je een wilde seksrelatie hebt met een blanke Hollander kan je nog vaak ontdekken dat hij of zij nog heel sterk in apartheid gelooft. Denk maar eens aan het begrip exotische schoonheid in de Nederlandse cultuur, welke ook diepgeworteld is. Of soms noemen zij dit Oosters of donker. Gewoon allemaal elementen van het diepgewortelde apartheidsdenken van blanke Hollanders. Gek is dat een grote groep blanke Hollanders gewoon bloedgeil worden van gekleurde en zwarte meiden en hen dolgraag ruw en hard willen uitnaaien en doorboren. In de homowereld zijn er genoeg blanke mannen die gewoon verlangen naar een hoerige gekleurde homojongen. Er is dus heel veel mis met blanke Hollanders. Soms krijg ik het gevoel alsof blanke Hollanders allemaal geestelijk gestoord zijn of gewoon psychopaten en sadisten. Kijk eens goed naar de blanke cultuur en oordeel zelf of deze ziek en abnormaal is.

  Wilders factor, rassenhaat electoraat

  Ja hoor, het is raak in de wereld van extreem rechts. Er is een nieuwe ster aan de hemel van rechts Nederland. En hij is een harde neonazi, die al jaren haat tegen moslims verspreid. Wat vreselijk hè, om er tranen in je ogen van te krijgen. Maar, wacht er komen verkiezingen en in de peilingen krijgt zijn partij, de Partij van de Vrijheid al te vaak een meerderheid aan kamerzetels. Ja hoor, heel slecht nieuws voor niet blanken en moslims. Onze nieuwe Fuhrer heet Geert Wilders en ruim twee miljoen Nederlanders gaan zeker op hem stemmen. Elke dag haalt hij de voorpagina van de kranten. Is dit niet het bewijs dat de Nederlandse democratie hyperdynamisch is. Of is Nederland gewoon diep gevallen? Wie ben ik om dit te beoordelen, want ik als radicale Hindoe hou ook niet van islam en moslims, dus ik heb geen andere keus dan zelf voor de PVV te kiezen in het stemhokje. Immers, als de moslims hier de macht overnemen dan slachten zij ons Hindoes als eerste af, en verkrachten al onze arme Hindoe meisjes, net als in Afghanistan, Pakistan en Kashmir. Sorry, moslims, maar jullie zijn zelf geen koekjes en nergens ter wereld lust men jullie. Zoek de schuld bij jullie zelf moslims en hou op om hier de boel te verzieken en uit te buiten, als parasieten. Wilders is onze held en wij zijn daar toch trots op. En onze vrijheid van meningsuiting is ons lief, dus sorry moslims, pak je koffers en ga terug naar jullie zandwoestijnen om met kamelen en geiten te seksen, maar vervuil het hier niet verder.

  Het is de Wilders factor die nu meehelpt om de hele multikul verder te verzieken. Deze factor heeft het racisme en het apartheidsdenken van blanke Hollanders bijna exponentieel versterkt. En nu er al jarenlang een economische crisis is, is het probleem alleen maar groter geworden. Wilders heeft nu een extra argument om moslims aan te wijzen als de zondebokken en om hen verder de grond in te boren. Vooral de cabaret voorstelling in de Tweede Kamer van Wilders over de befaamde kopvoddentax vond ik zo komisch en toch geniaal. Wilders speelt zijn rol als alfa mannetje in het blanke Hollandse kamp echt professioneel. Zo simpel, en toch zo slim. Wat Wilders wel vergeet is dat een deel van die doekjespoezen best geile uitnaaisletten zijn.

  Die moslimmeiden met al die vrome doekjes hebben vaak zulke geile zaadvragende ogen en lijken konstant nat te zijn. Surinaamse vrienden van mij vertelden mij dat zij flink wat doekjes hebben uitgenaaid en deze moslimmeiden schijnen als de besten te kunnen pijpen. Dus misschien zijn die doekjes niet zo een slecht iets van de islam. Mijn wilde seksuele fantasie is soms dat alle doekjes gewoon elk weekend gaan gang bangen met grootgeschapen Hollandse mannen en liters zuiver Hollands zaad oraal en vaginaal consumeren. Nederland heeft gewoon behoefte aan geile moslim hoertjes, die best een doekje of een burqa op mogen hebben. Zulke moslima's hebben dan nog lekker een eersteklas Hollandse kut en naaien lekker uit, als supergeïntegreerde allochtone wijven in Nederland. Superieur blank Hollands zaad moet royaal stromen in al die natte vagina's van moslima's en andere allochtone meiden, want uiteindelijk zijn het de passie en de liefde die alle haat in onze multikul kunnen overwinnen. Misschien moeten wij mensen toch iets leren van de vreedzame bonobo apen die alle problemen met seks en orgies oplossen. Een wilde apen oplossing is misschien toch het beste voor onze zieke multikul.

  De moslimhaat van Geert Wilders en zijn PVV fractie zou zeker verminderen als zij eens stevig gepijpt en bereden zouden worden door een hele groep moslim hoertjes met doekjes of in burqa. Misschien heeft Wilders gewoon liefde nodig van een rijpe moslim hoer. Hij heeft zeker last van zijn liefdeloze jeugd als inferieure Indo Nederlander. Dus natte moslima's mail snel naar Wilders en bied je gratis aan als zijn privé moslim hoertje. Lieve moslim hoeren kunnen de islam redden van de totale vernietiging.

  Bloedbad op komst in Nederland

  Het is gevaarlijk in onze multikul. Het is een explosieve toestand, vooral dankzij de Wilders factor. Als de PVV de verkiezingen wint dan kan hij de grondwet gewoon in een keer afschaffen, precies zoals Adolf Hitler het deed en zijn nazi rijk stichtte. De geschiedenis zal zich dan herhalen. Dan komen er concentratiekampen voor moslims, allochtonen, zwarten, Hindoes, en alle overige niet blanken. Ruim drie miljoen mensen in Nederland zullen dan genadeloos vermoord worden door het nazi leger van de PVV. Misschien schrijf ik nu de waarheid van de toekomst van de zieke Nederlandse multikul en voorspel ik de toekomst. Wilders zal geschiedenis schrijven en in zijn nieuwe nazi rijk zal de zon nooit ondergaan. Helaas, sorry moslims, ik heb geen keus als Hindoe en moet op PVV stemmen. Ik adviseer iedere lezer hierbij om ook op PVV te stemmen. Sorry, moslims, het is jullie eigen schuld.

  Vlucht tijdig, keer terug naar je herkomstland

  Moslims hierbij een advies aan jullie allemaal. Er is niets meer aan te doen dat het racisme en de vreemdelingenhaat toe zullen nemen in Nederland. Jullie neuken te veel en hierdoor hebben jullie je eigen graf gegraven. Het enige wat jullie nog kunnen doen is vluchten, want binnen tien jaar zal hier in Nederland de hel losbarsten. Wilders zal de verkiezingen winnen en heel blank Nederland zal hem dan als een man steunen. De sadistische blanke massa zal zwijgen als men moslims naar gaskamers afvoert met treinen van de NS, net als in nazi Duitsland. Ik kan jullie niet meer redden en adviseer jullie om Nederland snel te verlaten, liefst voor de Tweede Kamer verkiezingen van 2011, want daarna zal de hel losbarsten. Wilders heeft al heel veel sympathisanten in het Nederlandse leger en ook vele politie korpsen steunen zijn beleid. Nederland is nu al een bittere kastenmaatschappij en er is al informele apartheid. Enige wat nu nog kan volgen zijn gaskamers en concentratiekampen. De Koude Holocaust zal warm worden en de lijken van moslims, zwarten, allochtonen, Hindoes en alle overige niet blanken zullen niet te tellen zijn. Vlucht tijdig voor dit bloedbad, na 2011 en bid elke dag tot Allah en alle overige Hindoe goden en godinnen. Lees de Bhagavad Gita en de Vedas en gooi je koran maar weg. Alleen de hogere wijsheden en kennis uit de Hindoe geschriften kan jullie misschien nog redden. En vergeet het nooit, een Hindoe kent genade, maar een psychopathische blanke barbaar niet, dus eer ons Hindoes en verlaat islam voorgoed.

  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1277 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Podium
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved