Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium

Geheim: Geert Wilders heeft ontwerp hi tech gaskamer

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1273
Offerdatum     5 april 2009

Heil Fuhrer Wilders gillen 4 miljoen blanke Hollanders op het toilet, vlak nadat een vette banaan-klodder zwart schijt lekker uit hun reet is gegleden. Onze grote barbaar Wilders schijnt nu al een Duits ontwerp te hebben van een hi tech gaskamer, aldus onze welingelichte spionnen bij de PVV. Het CBS heeft hierbij assistentie verleend, door capaciteits berekeningen te maken, met hun database van ongewenste niet-blanke allochtonen tot de zevende generatie.

Partij van de Vrijheid op 25 zetels in peilingen, hoera voor barbaar Wilders

Het is ongelooflijk hoe het mogelijk is dat de PVV van Wilders nu op 25 zetels staat in de peilingen, slechts door wat gegrom van deze witte nazi kaaskop. Ik snap er helemaal niets meer van. Is dit Nederland in onze modern beschaafd tijdperk? Om van te huilen. Doe mij maar liever een turkse baklava, met een natte doekjespoes als toetje, want die zijn veel beschaafder.

Het is zeker een hele prestatie van neonazi Wilders, om via wat dom aapachtig gebrul nu zoveel zetels te veroveren en zoveel potentiele PVV stemmers te trekken, onder het blanke Hollandse volk. Zelfs Pim Fortuyn kan dit niet evenaren, ondanks zijn hele berg boeken en hersenloos gepreek. Dat de meerderheid van de blanken in Nederland nu gewoon HOLbewoners zijn geworden, die alleen zuipen, vechten en ruw neuken, net als hun primitieve voorouders, is wel duidelijk voor elke Hindoe onderzoeker. Nederland is nu gewoon geen democratie meer, maar gewoon een ochlocratie, met het tuig aan de top. En de geweldige Koningin, met haar riante bijstand van 70 miljoen euro, doet gewoon niets hiertegen. Goh, wat is Nederland nu toch een wit kankerland geworden, vol met lange, beestachtige witte barbaren. Wat doen wij nog hier?

Wilders wil multikul vergassen

Wilders zegt het niet openlijk, maar wie tussen de regels leest, snapt er alles van. De PVV is gewoon een neonazi partij en heeft een hoger doel. Alle PVVers haten de multikul, zij haten alles wat niet blank is en willen het warme bloed drinken van de niet-blanken op het heilige grondgebied van achterlijk Nederland. Zij willen oorlog en een bloedige etnische zuivering, maar vertellen dit niet openlijk. Zij willen gewoon de multikul vergassen en er is al een geheim ontwerp van een hi tech Hollandse vergassingsinstallatie. De Koude Holocaust zal spoedig warm worden, als de nazi's van Wilders de macht veroveren en er zal heel veel bloed vloeien van maagdelijke allochtone meisjes.


Nazi SM van Geert Wilders

Wilders is een perverse blanke man. Niemand weet dat Wilders in het geheim fantaseert over nazi SM. Dit is immers zijn prive seksleven in zijn bunker en hij heeft recht op privacy. Maar zijn meest favoriete seks fantasieen zullen nu geopenbaard worden, in het belang van vrede en om zijn zieke geest beter te onderzoeken.

Wilders komt vaak klaar op de nazi SM fantasie dat kleine Hindoemeisjes droog anaal en vaginaal verkracht worden, door zijn grootgeschapen Hollandse soldaten en daarna langzaam doodgemarteld worden. Maar, de nazi SM fantasieen van Wilders ontwikkelen zich elke dag verder. Gedurende zijn energieke jeugd hield Wilders ervan om moslimhoertjes ruw uit te naaien in peeshokjes. Nu fantaseert Wilders dat hij doekjes anaal verkracht, terwijl een Hollandse aubergine in hun vagina zit, waarna het doekje hem pijpt en hij hijgend klaarkomt in haar mond.

Maar, de echte nazi SM lol komt hierna, als zo een moslima dan door een heel peleton blanke neonazi's wordt gegangbangd, waarna haar uitgenaaide vagina doorboord wordt met een scherpe bajonet en opengereten wordt, tot haar darmen eruit vallen en zij langzaam gillend doodbloedt. Terwijl zo een moslima met doekje op sterft, spuiten alle blanke nazi's in haar mond.

Al deze nazi SM fantasieen bewijzen toch echt dat Geert Wilders een zieke geest heeft. Maar hoe kan zo een sukkel in de Tweede Kamer zitten. Is dit niet het bewijs dat de hele Tweede Kamer vol sukkels en nietsnutten zit, die gewoon kankerwetten maken. Dat de hele Nederlandse democratie allang door het toilet gespoeld is, weet al iedereen. Nu nog wachten tot de echte barbaren de macht krijgen en de hele multicul met bloedig geweld gaan uitroeien.

Barbaarse voorouders van de Hollanders

De Hollandse blanken maakten er vroeger in de kolonien een gewoonte van om alle negermeisjes ruw en droog te verkrachten, elke nacht opnieuw, om lekker blank zaad te spuiten in hun zwarte kroezige kutten. Negers werden gevierendeeld met paarden of in een vat met spijkers en wormen opgesloten, tot zij dood waren. Dit hebben de barbaarse voorouders van de Hollanders gedaan en dit alles verzwijgen zij. Hier in Nederland herdenken de blanken met trots de bloedige koloniale tijd en verdraaien gewetenloos alle misdadige feiten. Dit is blank Nederland, welkom in het land van de lange, witte barbaren. Heb je nog zin om nog langer te leven en te lijden tussen zulke beestmensen?

Lijden is het lot van alle niet-blanken

Duizenden, nee honderdduizenden niet-blanken lijden elke dag in de landen van blanken en worden elke dag geestelijk gefolterd. Het zelfmoordcijfer van niet-blanken is hoger dan van blanken, wat een hard bewijs is hiervan. Ook is het aantal niet-blanken met ernstige psychische problemen of suicidale gedachten veel groter dan van de blanken. Wederom een hard bewijs van de dagelijkse discriminatie en dat er een echte Koude Holocaust begonnen is. Kortom, er is een wreed complot nu tegen alle kleurlingen, zwarten, moslims, hindoestanen en overige niet-blanken en men wil hen op meedogenloze wijze laten lijden en wellicht in de toekomst gewoon lekker vergassen in hi tech vergassingskamers, met zalig warm water, een gratis douche en luxe zeep.

Onze Wilders is nu de redder van de blanke trots en de vertegenwoordiger van de blanke Satan in Nederland. En velen stemmen met trots op hem, gewoon omdat men zal zwijgen als de gaskamers draaien, net als in nazi Duitsland. Toen zij de Joden vergasten zweeg de blanke meerderheid en dit zal opnieuw gebeuren. Immers, de geschiedenis is verdoemd om zich te herhalen, dus kijk maar uit, de gaskamers van Wilders staan spoedig in je wijk en je mag dan een volgnummer trekken voor je beurt.

Kanker op uit Nederland man

Ja, wat doe je nog in barbaars Nederland? Men wil je niet meer hier, sorry, je bent niet blank, dus koop snel zelf een enkeltje slums of tropische jungle. Rot snel op naar je herkomstland, want anders zal de PVV het met geweld doen. Wacht niet tot het zover komt, miljoenen blanken gaan stemmen op Wilders, dus wees hier bang voor, maar kanker tijdig op om te voorkomen dat je sterft door een hartkwaal of door vergassing.

Kies voor je herkomstland, kies niet om nog langer te lijden in een blanke beestenland. Jouw paradijs is niet een blankenland. Vertrek, remigreer, rot op, kanker op, en betaal maar alles lekker zelf, want je bent hier ongewenst, als niet-blanke. Men haat je, men schijt op je, men kankert op je, men noemt je allochtoontje zonder boontje, en men gaat je vergassen als de PVV hier de macht krijgt en de democratie officieel afschaft, waarna een neonazi Holland zal ontstaan. Kijk uit hiervoor en denk niet dat ik maar een gek ben, die al deze onzin opschrijft.

Dit is je toekomst: lijden, gehaat worden, gediscrimineert worden, geestelijk gefolterd worden, en uiteindelijk zal jij of je nageslacht wel vergast worden. Zij deden dit met de Joden, die al tweeduizend jaar lang hier supergeintegreerd waren, dus de kans dat het nu jouw beurt is, is te groot.

Of wil je toch hier wachten op je beurt in de hi tech gaskamer van Geert Wilders?

Nou, trek dan een volgnummer en neem alvast een zalige warme douche, voor je laatste feestmaal begint. Je krijgt gratis luxe zeep en er is nu zelfs gratis shampoo voor je haarluizen. Wilders (VZMH) is een sociale nazi hoor en hij is genadevol en barmhartig.

Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1273 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Podium
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved