Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Religie

Karma van Holebi's (homo, lesbisch, biseksueel)

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1264
Offerdatum   6 januari 2009

Inhoud
1. Inleiding
2. Vraag aan cyberpandit over homohuwelijk, met reacties
3. De homoseksueel is altijd een minderheid in elke maatschappij
4. In Islam is seks met jonge meisjes normaal, zelfs vanaf zes jaar
5. Anale seks in de islam en de invloed van de besnijdenis
6. Anale homoseks, een taboe en een misvatting
7. Anale heteroseks
8. Ellende van hetero's, nauwe vagina, grotere penis, geld, status
9. Karma van hetero's, voortplanting
10. Alle oorlogen werden gevoerd door heteroseksuele mannen
11. Waarom zijn er holebi's?
12. Biseksuele huwelijken, het trio huwelijk
13. Samenvatting en conclusies

1. Inleiding

In het Hindoeïsme wordt het begrip karma vaak verkeerd geïnterpreteerd. Vooral over het karma van Holebi's, homoseksuelen, lesbiennes en transseksuelen, bestaan er veel misvattingen. Dit zal in deze tekst eens nader onderzocht worden, om een beter beeld te krijgen van hoe het precies zit.

Om eens te onderzoeken wat ik eerder al schreef over homoseksuelen is bestudering van onderstaande teksten nuttig.

WEBpublication BOOK WART0200 / EPAGE 26 of 45
Liefde in het nieuwe millennium
Update van de Kamasutra

 • 22. Theorie atmische homoliefde
 • Voortplanting door homo's
  Offeraar Dewanand
  Offercode WART0168
  Offerdatum donderdag 21 augustus 2003

 • Voortplanting door homo's

 • 2. Vraag aan cyberpandit over homohuwelijk, met reacties

  Op de website van Omroep Hindoe Media, sectie programma www.chatney.nl stelde ik de volgende vraag aan de cyberpandit over het Hindoeïsme.

  Vraag over Het homohuwelijk (2 reacties)
  Van dewanand 5/6/2008


  Namaskar Cyberpandit,

  Ik ken een hindoestaanse jongen van 41 jaar, die echt helemaal homoseksueel is en een heel voorbeeldige en gelovige hindoe is. Zijn familie weet hier nog niets over en iedereen zeurt op zijn hoofd om te trouwen met een meisje.

  Mijn vraag is:
  Vindt u dat hij Hindoe kan zijn en homo? Zou u hem in een maro laten trouwen met een jongen en hem Kanya Daan en andere hindoe huwelijks ceremonieën laten uitvoeren?

  Bent u voorstander van het homohuwelijk, vanuit uw Hindoeïstische geloofsovertuiging en wat zeggen onze hindoegeschriften hierover? Hoe moeten wij vanuit Hindoeistisch en Vedisch perspectief de legalisatie van het homo en lesbische huwelijk aanschouwen?

  Alvast bedankt voor uw antwoord,

  Dewanand
  Hindoeschrijver en onderzoeker
  ***

  Antwoord van de cyberpandit op de site van OHM:

  Namaskar Dewanand,
  In de Sanatan Dharm wordt het huwelijk voltrokken tussen een man en een vrouw. Dit omdat Bhagvan (god) de man en vrouw heeft geschapen om met elkaar te trouwen. Ze zijn samen pas het geheel van creatie. Dit kan ook terug gezien worden in de katha van Shiv Bhagvaan in zijn Ardh-Nareshvar vorm waar Hij verschijnt in de vorm van half man en half vrouw om de wereld te tonen hoe belangrijk de relatie tussen man en vrouw is voor de schepping.

  Volgens de Sanatan Dharm kan een man niet getrouwd worden met een man. Notabene zegt het woord kanya daan al dat het gaat om een (jonge) vrouw en niet om een man, die wordt weggegeven. De mantras en rituelen zijn ook voor een huwelijk tussen een man en een vrouw, niet voor twee mensen van hetzelfde geslacht. Een pandit die de Sanatan Dharm volgt kan dus geen voorstander zijn van het homohuwelijk.

  Sanatan Dharm is heel duidelijk als het gaat om het leven. Ieder mens is vrij om te kiezen wat hij wel en niet doet. Maar ieder mens draagt dan ook de karma van wat hij heeft gekozen om wel of niet te doen. Wij kunnen ervoor kiezen de Dharma te volgen, of kiezen om het niet te doen. Bhagvan heeft ons de wijsheid en heilige geschriften gegeven om daar zelf over te beslissen.

  De seksuele geaardheid van iemand wordt ook gezien als een keuze. Dit betekent dat een mens kiest voor zijn partner: jij bepaalt met wie je trouwt. Hoe lang, breed, dik of dun die persoon is en ook van welk geslacht die persoon is. Onze test op deze wereld is of wij toegeven aan onze lusten en maya, of dat we onze Dharma als man of vrouw op deze wereld volgen.

  Namaskar Pandit A. Mathura

  ***

  OHM heeft eerder over dit onderwerp een programma gemaakt. Hierin kwam het volgende naar voren:
  Dharma is het grondbeginsel voor alle stromingen binnen het hindoeïsme. Dharma wordt in sociaal maatschappelijke context vertaalt als: het geheel van morele en ethische regels die onze houding ten opzichte van onze omgeving definieert.

  Naast dharma in de algemene zin, kennen we dharma in de persoonlijke zin. Persoonlijke dharma of sva dharma is de natuurlijke geaardheid van elk mens. Je seksuele geaardheid is een deel van je natuurlijke geaardheid en hangt dus samen met je sva dharma (persoonlijke dharma).
  Als je natuurlijke geaardheid zodanig is dat je seksueel tot hetzelfde geslacht aangetrokken voelt dan is daar niets mis mee, mits je de dharma principe handhaaft d.w.z. dat uitdrukking aan je natuurlijke geaardheid de harmonie van de andere niet verstoort, maar eerder bevordert of op z'n minst handhaaft.

  Verder vloeit uit het hindoeïsme voort dat men zich dient aan te passen aan plaats, tijd en omstandigheden. Hier in Nederland is het homohuwelijk bij wet vastgelegd.

  Er kwamen twee reacties op dit thema op de site van OHM.

  Eerste reactie van Ranjita - maandag 20 oktober 2008

  @Anshu:

  De Sanatan Dharm verplicht de zielen niks; Zij geeft slechts richtlijnen. Of men deze wil integreren in zijn of haar leven, is aan de mens zelf. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het altijd goed is wat mensen doen. Men is verantwoordelijk voor de eigen handelingen. Dus als men adharmisch wil leven, kunnen ze dat gewoon doen. (Of dat verstandig is, is punt 2 natuurlijk). Er zijn geen regels dat mensen perse dharmisch moeten leven. Het wordt alleen sterk aangeraden; niet verplicht.

  Homo Huwelijk
  Tweede reactie van Anshu - dinsdag 14 oktober 2008


  Ram Ram Panditji,

  Ik ben het helemaal met u eens. Alleen wil ik zeggen dat het in deze maatschappij aan begrip ontbreekt. Men wilt teveel met de maatschappij meegaan en de regels breken die gelden in de Sanatan Dharm.

  Ik heb laatst gelezen dat een aantal Pandits in Nederland zelfs mantras erbij willen verzinnen om een homohuwelijk te laten gebeuren. De mantras zijn ons gegeven door Bhagvaan Zelf. Dan hoe kan een mens zomaar een mantra erbij gaan verzinnen. Dat geeft aan dat je ergens fout bezig bent.

  Sanatan Dharm heeft regels. Ongeacht de tijd, ouderwets of modern. Niemand mag deze regels breken. Of je een Pandit bent, Rishi, een geleerde in alle Vedas, Puranas en ga zo maar verder.

  Wil je homo zijn, niemand houdt je tegen. Maar je kan gewoon niet volgens de Sanatan Dharm rituelen trouwen. Accepteer ook deze consequentie.

  Ram Ram


  Bron citaten
  Deeplink naar topic Het homohuwelijk

 • http://www.ohmnet.nl/chatney/forum.aspx?tmp=1&lIntForumId=5&lIntSubjectId=1596

 • link naar bronsite, zie rubriek cyberpandit:
 • www.chatney.nl

 • 3. De homoseksueel is altijd een minderheid in elke maatschappij

  In elke menselijke samenleving is het altijd zo dat minstens drie tot vijf procent van de mensen automatisch homoseksueel of lesbienne is vanaf de geboorte. Onderzoek toont aan dat dit iets natuurlijk is. De wetenschappers kunnen nog steeds niet verklaren hoe dit komt en wie dit allemaal bepaalt. Het lijkt erop dat het iets natuurlijks is.

  Een andere factor die een homoseksuele geaardheid bepaalt, is de seksuele determinatie vanaf de prille jeugdjaren. Psychologen hebben namelijk verklaard dat een jongen opgevoed kan worden als meisje en hierdoor homoseksueel kan worden op latere leeftijd. De jongen ontwikkeld zich dan door invloed van de omgeving en het sociale milieu tot een persoonlijkheid met de gevoelens en behoeften van een meisje en kan dan niet meer met meisjes naar bed gaan. Zo een jongen is dan anders dan andere jongens en heeft behoefte aan seks of liefde van mannen, als hij later volwassen is.

  Als een jongen niet leert wat seks met een meisje is, dan is de kans groot dat hij dat later als volwassene ook niet zal weten en het nooit zal aanleren. Dit is de seksuele determinatie theorie, waarin de opvoeding en het sociale milieu allesbepalend zijn voor de seksuele geaardheid op latere leeftijd. Het is dus heel belangrijk dat jongens en meisjes elkaar leren kennen en zo af en toe seksuele kontakten onderhouden, als zij jong zijn. Ook het onderdrukken van seksuele behoeften en verlangens op jonge leeftijd kan leiden tot een verstoring van de natuurlijke geaardheid bij de geboorte. Hierom is onderdrukking niet goed voor jonge kinderen.

  Niet alle kinderen hebben al op jonge leeftijd seksuele behoeften en verlangens. Ook hier is het een minderheid uit de populatie die sterk zal afwijken en al op jonge leeftijd seksueel actief zal willen zijn. Sommige jonge meisjes schijnen zelfs op jonge leeftijd al te verlangen naar seksuele kontakten met oudere mannen, wat dan heel natuurlijk is. Men zou deze meisjes het recht moeten geven om te seksen met oudere mannen en geen stigma van pedofilie plakken op dergelijke sekscontacten, want het is hoe dan ook iets natuurlijks. Vaak is de vagina van zulke jonge meisjes ook heel goed ontwikkeld en gereed om de grotere penis van een oudere man volledig te bevatten. Maar goed een nadere analyse van pedofilie zal ik hier achterwege laten.


  4. In Islam is seks met jonge meisjes normaal, zelfs vanaf zes jaar

  Opmerkelijk is wel dat het in de islam normaal is dat heel jonge meisjes, vanaf zes jaar, al seksuele kontakten onderhouden met heel oude mannen en zelfs het recht hebben op penetratie, vanaf het moment dat zij beginnen met menstruatie. De aangenomen profeet in de islam, Mohammed, penetreerde als vijftigplusser een jong meisje van negen jaar, Aisha, die hij al eerder kende en waarmee hij getrouwd was toen zij nauwelijks zes jaar was. Mohammed en Aisha deden al jarenlang vele seksspelletjes, voor het moment van penetratie en de feitelijke ontmaagding van Aisha, wat aangeeft dat de islam een links liberaal geloof is en eigenlijk heel modern eruit ziet.

  Het is wel zo dat de seksuele behoeften van heteroseksuele moslimmannen centraal staan in de islam. Het verspreiden van het islamitisch zaad (moslim sperma) is iets wat heel belangrijk is in de islam. Na oorlogen moesten dan ook alle heteromannen en jongens met schaamhaar genadeloos afgeslacht worden door onthoofding, door de heteroseksuele moslimmannen, waarna alle menstruerende meisjes en vrouwen verkracht moesten worden, als seksslavinnen, om kinderen te baren voor de islam en om het aantal moslims toe te laten nemen. Mohammed heeft dit zelfs bevolen in zijn heilige koran en tot nu toe wordt dit precies zo uitgevoerd in alle delen van de wereld, na een oorlog of een volksopstand.


  5. Anale seks in de islam en de invloed van de besnijdenis

  Een onbesneden man kan makkelijker masturberen als hij alleen is en zichzelf bevredigen. Dit komt omdat de voorhuid het makkelijker maakt om te masturberen als man, door zichzelf af te trekken. De voorhuid glijdt dan heen en weer over de eikel van deze man en geeft hem het gevoel alsof hij een vagina penetreert, waardoor hij makkelijker klaarkomt. Een onbesneden man heeft vaak een heel gevoelige eikel en kan hierdoor makkelijker klaarkomen, als hij een vagina penetreert of zichzelf aftrekt.

  Dit is totaal anders als een man besneden is en de voorhuid eraf gesneden is. Het grootste deel van de moslimmannen zijn besneden vanaf jonge leeftijd. Hierom is het voor deze besneden mannen heel moeilijk om zichzelf te bevredigen, omdat de voorhuid ontbreekt. Masturberen gaat dus veel moeilijker. Het is dan noodzakelijk om een vleselijk gat of een vleselijke nauwe holte te penetreren om klaar te komen als besneden moslimman. Maar seksueel en sociaal contact met meisjes is in de islam een heel groot taboe. Behoeftige moslimmannen, die verlangen naar penetratie hebben het hierom heel moeilijk, als zij jong en ongetrouwd zijn en vaak ook werkloos zijn. Hierom besluiten deze moslimmannen vaak om de vagina van een geit of kameel te penetreren, om zo klaar te komen en om te genieten van seks, als zij ongetrouwd zijn. Ook dit is in de islam niet verboden, want een mullah uit Iran gaf hiervoor toestemming in een fatwa en legaliseerde seks met geiten en kamelen in de islam. Dit bewijst wederom hoe links progressief de islam niet is.

  Maar er speelt ook een homoseksueel element in de islam mee. Op den duur wordt de eikel van een besneden moslimman ongevoeliger en dan is het heel moeilijk om klaar te komen door penetratie in een slappe, natte en wijde vagina. Of de moslimman moet de vrouw verkrachten en haar ruw en droog uitnaaien, om te kunnen genieten van een nauw, droog en vleselijk gaatje. Dit komt vrij vaak voor binnen huwelijken met een besneden moslimman.

  Een andere manier om een nauwe vleselijke holte te penetreren is door de anus van een vrouw of man te gebruiken, en ook dit is geen taboe in de islam. Immers degene die gepenetreerd wordt, is de homo oftewel de vrouwelijke partner in de islam. Dus een heteroman mag, volgens islamitische normen en waarden, de anus van een jongen, man of vrouw gewoon penetreren, om klaar te komen. Vele moslimmannen penetreren hierom de nauwe anus van hun getrouwde vrouw, om nog wat te voelen en om sneller klaar te komen. Moslimmannen kennen ook geen taboes als het gaat om homo's anaal te penetreren, want het maakt hen niet tot homo's. Wederom is dit een hard bewijs dat de islam een erg links liberaal geloof is. De seksuele revolutie van islamieten begon al 1400 jaar geleden, terwijl het Westen er pas mee begon na de zestiger jaren van de twintigste eeuw.

  6. Anale homoseks, een taboe en een misvatting

  Over anale seks valt er veel te schrijven en te filosoferen, want het heeft het stigma van vies en smerig. Wat is hiervan waar en wat is de praktijk. Allereerst, het is een misvatting dat alle homoseksuelen van anale seks houden. De praktijk toont aan dat niet alle homo's anaal gepenetreerd willen worden of ervan houden. In de gaycultuur zijn er verschillende soorten mannen en verschillende rolmodellen op het seksuele vlak. Hier volgt een korte analyse, op grond van mijn eigen praktijk ervaringen.

  De homoseksuele macho man is een typische stereotiepe soort man in de gaywereld. Dit zijn vaak heel potente oudere mannen, die het zalig vinden om jongere jongens, soms van een specifieke etnische afkomst, langdurig anaal te penetreren. Dit type homomannen houden gewoon niet van penetratie in een vagina en vinden dit orgaan van de vrouw zelfs vies. Deze homomannen noemt men topmannen in de gaywereld en zij zijn degenen die dus neuken en penetreren in de andere type homojongens.

  De typische nichterige homoman, homojongen oftewel bottom is vaak een sensuele, oversekste figuur, die er nogal vrouwelijk uitziet en die zich ook vrouwelijk gedraagt in een seksrelatie met een andere man. Deze nichten zijn degenen die gepenetreerd worden en die zelf niet kunnen penetreren in een vagina of anus. Vaak zijn nichten erg jong en zien er ook heel mooi en slank uit. In Nederland zijn er vrij veel nichterige types die met tientallen of soms honderden mannen per jaar anale seks bedrijven. Soms penetreren zelfs heteromannen deze nichten, omdat dit gewoon erg lekker gevonden wordt.

  Een uiterste in de gaywereld is de typische transseksueel, die zelf niet kan penetreren, maar die feitelijk een supervrouw is gevangen in een mannelijk lichaam. Soms lijkt het op een foutje van de natuur of alsof een gen verkeerd gemuteerd is. Vrouw zijn in een mannenlichaam is een marteling, want je lichaam heeft geen vagina en borsten, terwijl deze seksuele organen wel voorkomen in je geest, ziel en fantasieën. Om aan deze marteling te ontsnappen laten veel transseksuelen zich vaak helemaal ombouwen tot vrouw en ondergaan een jarenlange en pijnlijke operatie, waarna zij wel een eigen vagina en borsten hebben. Dan pas kunnen zij in harmonie leven met zichzelf en zich op een natuurlijke wijze laten penetreren, in een nagemaakte vagina, dus aan de voorkant in plaats van anaal, achterlangs.

  Dus het taboe op anale seks als je homo bent, is een misvatting en een stigmatisering. Velen begrijpen niet goed wat anale seks is en wat de praktijk is hiervan in de gaywereld. Iemand uitschelden voor flikker is dus helemaal fout, want deze stigmatisering, gekoppeld aan anaal geneukt worden, is vaak een misvatting. Maar, de vraag is of anale seks echt alleen voorkomt in de gaywereld? Lees door om de waarheid te ontdekken.


  7. Anale heteroseks

  In de heterowereld van tegenwoordig is anale seks vaak heel normaal. Het verbaasde mij eens dat een Hindoestaanse superpotente man een hindoemeisje anaal penetreerde, wat hij mij vertelde tijdens een persoonlijk gesprek. Deze Hindoeman vertelde mij trots dat hij al 34 vrouwen had geneukt en ik was echt stomverbaasd, toen hij mij vertelde dat hij sommige Hindoemeiden ook anaal uitnaaide. Toen pas besefte ik dat anale seks niet iets is wat typische homoseks is.

  In de miljoenen porno films van tegenwoordig is het anaal penetreren van vrouwen, door hetero mannen bijna normaal, wat een heel rare ontwikkeling is. Vaak is de vagina van de uitnaaisletjes in deze films teveel uitgerekt en slap door de enorme dildo's en vibrators, die erin gestopt worden, waardoor de mannen alleen nog wat kunnen voelen, door hen anaal te penetreren. Wat ik vaak wel vreselijk vies vind, is dat deze sletjes dan de penis van de man gaan aflikken en zuigen, vlak na de anale penetratie, zonder het te wassen en alles gewoon doorslikken. De heterowereld is dus een heel bizarre en smerige wereld geworden.

  De man die een vrouw anaal penetreert is feitelijk onnatuurlijk bezig, want natuurlijke penetratie geschiedt in de vagina, dus van voren, zoals bij alle zoogdieren normaal is. De heteroseksuele man die houdt van anale seks is feitelijk hetzelfde als de superpotente macho homoman, hoewel hij dat ontkent, maar wel alleen meiden penetreert. De voorkeur voor de anus van een vrouw maakt hem zo te zien tot een heteroman, hoewel het een zuivere vorm van homoseks is.

  Vrouwen en meisjes die veel houden van anale penetratie zijn eigenlijk onnatuurlijk bezig, want zij beseffen niet dat het een natuurlijke vorm van homoseks is. Toch noemt men dit type meiden geen lesbiennes, maar heterovrouwen. In veel seksfilms zie je wel dat de sletjes ook seksen met vrouwen en dus biseksueel zijn. Maar de heteromannen raken elkaar vrijwel nooit aan en penetreren elkaar niet of zoenen niet, want dan zouden zij het stigma krijgen, dat zij homo zijn en dat is totaal taboe. Hoe kan een superhetero man nu een vrouw anaal penetreren, zonder dat hij een homo macho man is?

  Voor de ontdekking van de anticonceptiepil en het condoom werden meisjes al anaal gepenetreerd, om te voorkomen dat zij zwanger werden. Anale seks in de heterowereld is dus veel ouder dan in de gaywereld. Vele moslimmeisjes laten zich anaal penetreren door heteromannen, om maagd te blijven, want dat is een verplichting in de islam, als een meisje gaat trouwen. Juist hierom is anale seks niet taboe in de islam en niet iets dat typische gayseks is. Dit bewijst hoe modern en links liberaal de islam is. Feitelijk is dit ook een hard bewijs dat de islam het allerbeste geloof is voor het duistere tijdperk Kali Yuga, omdat het aantal demonen en rakshas zal toenemen en de mensheid zal afglijden naar materiele en uitbundige seksuele bestialiteiten, zoals moslims gewend zijn te doen.

  8. Ellende van hetero's, nauwe vagina, grotere penis, geld, status

  De heterowereld van onze moderne dolgedraaide tijd is heel bizar en ziekmakend. Sedert het feminisme van blanke vrouwen de samenleving begon te domineren is de sociale en seksuele machtspositie van meisjes en vrouwen ontzettend toegenomen. Veel heteromannen zijn nu heel bang voor vrouwen en geloven vaak niet meer dat zij goed genoeg zijn, om als sekspartner of liefdespartner te fungeren. Blanke vrouwen hebben de totale oorlog verklaard aan de heteromannen in hun samenleving en doen alleen datgene wat zij willen. Er is geen enkel geloof meer en de blanke vrouwen zijn normloze en opportunistische uitnaaisletjes geworden, die radicale seksuele en genetische selectie toepassen in liefdesrelaties. Hierom zijn er heel veel heteromannen die gewoon nooit meer een vrouw zullen vinden en die afgeschreven en gedumpt zijn door hun eigen maatschappij.

  Voor elke heteroman is het heel moeilijk om een relatie aan te gaan met een uitgenaaide meid, die een maximaal uitgerekte vagina heeft en die extreem hoge eisen stelt aan haar liefdes- en sekspartner. Feitelijk draait het allemaal om seks in de harde heterowereld van tegenwoordig. De ideale heteroman moet elke dag presteren in bed en moet dus zijn vrouw hard en langdurig kunnen uitnaaien, en haar bevredigen. Maar de meeste vrouwen komen gewoon nooit klaar door penetratie, omdat er geen zenuwen zitten in de schede van de rekbare vagina. Een grotere penis kan een vrouw dus nooit bevredigen. Ook is het de clitoris die het echte seks- en emotieorgaan is van de vrouw, maar deze zit op een foute plek. Men zou de clitoris feitelijk moeten ombouwen en lager plaatsen bij de vagina, zodat de penis eroverheen kan schuren bij penetratie, zodat vrouwen meer voelen als dit plaats vindt.

  Andere extreme eisen van vrouwen in de heterowereld zijn o.a.:
  - heteroman moet rijk zijn
  - heteroman moet een hoge status hebben
  - heteroman moet lang zijn, en goed gebouwd zijn
  - heteroman moet een lange penis hebben, die hard en dik wordt als hij naait
  - heteroman moet ook nog goed kunnen likken aan een vagina, om de vrouw oraal te bevredigen
  - heteroman moet gezond zijn, een enkele ziekte of stoornis en hij ligt er ongenadig uit
  - heteroman mag absoluut nooit iets vrouwelijks of homoseksueels hebben, want dan ligt hij er totaal uit
  - heteroman mag geen gevoelens hebben of tonen, een stoere macho uitstraling vinden vrouwen heel erotisch
  - heteroman moet ook nog koken, afwassen, strijken, stofzuigen en delen in de huishoudelijke taken, anders ligt hij er ook totaal uit
  - heteroman moet absoluut monogaam zijn in een relatie, want vrouwen zijn heel jaloers en willen nummer 1 zijn

  Het feminisme heeft de heterowereld hard en meedogenloos gemaakt en alles van het geloof vernietigd. Meisjes hebben geleerd om als uitnaaisletjes te leven en om alleen aan hun eigen seksuele behoeften te denken. Is een man niet goed of faalt hij, dan wordt hij meedogenloos gedumpt, want er zijn immers nog duizenden andere mannen, waaruit gekozen kan worden. Feitelijk is er helemaal geen liefde en geloof meer in de radicale heterowereld in de moderne maatschappij. Vrouwen zijn beesten geworden, die pakken wat zij kunnen pakken en er niets voor terug willen geven. De (blanke) heterovrouw selecteert zuiver darwinistisch en stelt extreem hoge eisen aan haar seks- en liefdespartners.

  Geen enkele heteroman kan met een wilde uitnaaislet trouwen en er kinderen mee verwekken. Maar de meeste van de (blanke) meisjes van tegenwoordig willen helemaal geen kinderen, want zij willen en eisen gewoon steeds meer harde seks van vele mannen. Deze (blanke) meisjes zien een man niet meer als mens, maar als een consumptieproduct, die je even gebruikt en dan dumpt, als oud afgewerkt vuil. De heteroman van tegenwoordig lijkt wel gecastreerd te zijn en is ontmannelijkt. Hij moet zich gedragen als een gehoorzame lik- en neukslaaf van de (blanke) meisjes en vrouwen, en hij heeft verder niets te vertellen en geen macht meer als man in huis.

  Juist hierom willen heel veel heteromannen nooit meer trouwen en denken ook niet meer aan kinderen of nageslacht. De vrouwen zijn slecht, egoïstisch, laag en harteloos. Het enige wat telt is de eigen behoefte en het seksueel genot, verder zijn er geen waarden en normen, en geloof is helemaal weggevaagd. Dit lijkt zo te zijn in de hele Westerse wereld en het is een echte slachting van de heteroman. De man is zijn eer, macht, status, naam, zelfrespect en zelfs zijn potentie kwijt en wordt nu zelfs een wacho genoemd. De hele sekse oorlog in de heterowereld wordt alleen maar radicaler en killer.

  Als vrouwen niet meer warm, gevoelig en sensueel zijn, dan gaan mannen dat zoeken bij andere mannen. Juist hierom leiden vrij veel heteromannen een geheim dubbelleven. Heel veel heteromannen ontwikkelen zich nu op den duur tot biseksuelen en leiden een dubbelleven, zelfs als zij getrouwd zijn en kinderen hebben. Op parkeerplaatsen ontmoeten zij dan andere mannen, om er mee te spelen en te seksen, geheel anoniem. Onderzoek bewijst nu zelfs dat minstens zestig procent van de populatie feitelijk biseksueel is, maar dat het nog steeds een groot taboe is om het openlijk te verkondigen.

  De coming out van biseksuele mannen is iets wat nooit gebeurd is en waar men niet over durft te praten, want het is taboe. Alles gebeurt in anonimiteit en wordt angstvallig geheim gehouden, tot de bom barst.


  9. Karma van hetero's, voortplanting

  Een kind verwekken is een verantwoordelijke taak. Alleen hetero stellen kunnen nageslacht voortbrengen. Maar nageslacht verwekken heeft invloed op je karma, want je bent levenslang verantwoordelijk voor je eigen gebroed. Hierom hebben hetero's een slechter karma dan homo's en lesbiennes, als het goed geanalyseerd wordt.

  De homoman kan zelf geen kinderen verwekken door seks met een vrouw. Dit betekent dat hij niet geboren is met een karma om nageslacht te verwekken en eigenlijk heeft hij hierom een beter en positiever karma dan de heteromannen. Er speelt natuurlijk veel meer een rol. Seks met een meisje schept een levenslange band en veroorzaakt verplichtingen. Ook dit heeft een homoman niet en hierom is zijn karma positiever dan dat van een heteroman.

  Een ander punt is de verlossing van de verplichting om nageslacht voort te brengen. Jezelf voortplanten veroorzaakt een gehechtheid aan de materiele wereld, via je kinderen. Hierom zijn heteroseksuelen sterker gehecht aan hun gezin en kinderen en raken niet snel verlost en verlicht. Dus zij hebben een slechter karma, door de gebondenheid en door de karmische verplichtingen om voor hun nageslacht te zorgen. De homoman heeft dit niet vanaf de geboorte en heeft hierom een beter karma als hij leeft en is vrij van maatschappelijke verplichtingen, om voor het nageslacht te zorgen en om zich voort te planten. Het verwekken van nageslacht maakt je karma altijd wat negatiever, omdat je er verantwoordelijk voor bent en meer lasten op je schouders zal dragen. Vooral een man of vrouw die niet goed voor hsijn kinderen zorgt, zal hsijn karma ontzettend zien verslechteren, want dat is dan een slechte daad.

  Dus ten aanzien van het punt van voortplanting heeft de homoman of lesbienne een beter karma bij de geboorte dan een hetero persoon. Hierom kan de homo of lesbienne makkelijker onthecht raken van de materiele wereld, vanaf jonge leeftijd en spiritueel ook verder groeien.


  10. Alle oorlogen werden gevoerd door heteroseksuele mannen

  Praktisch alle oorlogen sedert het ontstaan van de mens zijn gevoerd door heteroseksuele mannen, die anderen uitmoordden om land, vrouwen en goud te veroveren. De heteroman is een heel verwoestend wezen en heel bloeddorstig. Hierom is het collectieve karma van heteromannen heel slecht, vanaf de geboorte, door de moorden, verkrachtingen en andere wreedheden, die begaan zijn door andere heteromannen, vanaf het ontstaan van de mens.

  De homoman heeft vrijwel nooit in georganiseerd verband oorlogen gevoerd en is van nature veel vreedzamer en pacifistischer. Hij is niet snel moorddadig en zal niet snel vrouwen verkrachten, goud veroveren of oorlog voeren om land te verkrijgen. Dit betekent feitelijk dat het collectieve karma van homomannen veel positiever is bij de geboorte, dan dat van de oorlogszuchtige heteromannen. De geschiedenis is hiervan het bewijs. Er zijn ook veel minder homoseksuele moordenaars en criminelen dan heteroseksuele, wat wederom bewijst dat het karma van homo's positiever is.

  Het veroveren en onderdrukken van vruchtbare wijfjes is typisch iets wat (gelovige) heteromannen bezighoudt. Maar de wijfjes worden vaak hardhandig aangepakt en soms zelfs verkracht of mishandeld, wat aangeeft dat de heteroman een bruut beest is. Zelfs in Nederland is er behoorlijk veel geweld tegen vrouwen en heteromannen timmeren er vaak flink op los, om het vrouwelijk geslacht te onderwerpen en om hen hard en ruw te kunnen neuken, voor genot en nageslacht.

  Binnen heteroseksuele relaties is er behoorlijk wat geweld en intimidatie, want het is vaak een vreselijke machtsstrijd. Geen enkele heteroman wil gedomineerd worden door een vrouw, want hij wil het alpha mannetje zijn in huis en de baas zijn. Lukt dit niet vreedzaam dan kan hij geweld gebruiken tegen zijn vriendin of tegen zijn gehuwde vrouw. Juist hierom is dit een hard bewijs dat het karma van heteromannen heel slecht kan worden, door hun agressieve houding en gewelddadig gedrag. Binnen heterohuwelijken is geweld een heel groot probleem en het is zelfs zo dat mannen en vrouwen elkaar nooit zullen begrijpen, dus waarom trouwen zij dan nog?

  Een heterohuwelijk schept een levenslange verbintenis, vooral als er kinderen worden geboren. Dit maakt het karma van heteromannen veel negatiever, als zij hun zorgplicht verzaken of hun kinderen slecht opvoeden.

  Binnen homo relaties is er minder strijd en minder ruzie. Homomannen claimen hun partner niet helemaal en maken er geen punt van om polygaam te leven of om samen vreemd te gaan. Er is meer gelijkheid in een homo of lesbische relatie, want beide partners zijn van hetzelfde geslacht en begrijpen elkaar beter. Hierdoor wordt er meer gepraat en minder geruzied of gevochten. Van nature wil een homoman zijn partner minder snel intimideren of overheersen. Juist hierom hebben homomannen een veel beter karma dan heteromannen.

  Een ander punt wat er bij komt kijken is geloof. Nou, gelovige heteroseksuele mannen zijn eigenlijk gewoon de grootste beesten ter wereld. Vooral islamitische heteromannen zijn in ons heden de grootste barbaren, en gooien overal bommen of verkrachten duizenden vrouwen. In Somalië slachten islamitische heteromannen nu vele duizenden onschuldigen af en gebruiken massa verkrachting als een genocide wapen. Maar ook Joodse heteromannen zijn in ons heden echte barbaren, want Israël probeert al vijftig jaar om het hele Palestijnse volk uit te roeien en te ondermijnen. In het verleden hebben ook christelijke heteromannen tientallen miljoenen mensen afgeslacht en verkracht, tijdens de koloniale periode, met negerslavernij en tijdens de kruistochten en inquisitie in Europa. Dus het karma van gelovige heteromannen is vreselijk slecht vanaf de geboorte.

  Een kanttekening is wel dat gelovige Hindoemannen niet heel vaak hele volkeren hebben uitgemoord en verkracht gedurende de afgelopen tweeduizend jaar en hierom een veel positiever collectief karma hebben bij de geboorte dan de heteromannen uit de Abrahamitische religiën. Hindoemannen onderdrukken en mishandelen wel hun vrouwen en bouwen hierom een slechter karma dan de homomannen.

  Een belangrijke conclusie van de bovenstaande analyse is dat de homomannen altijd geboren worden met een positiever karma dan de (gelovige) heteromannen uit alle culturen en religiën. Dit is niet verrassend.

  Homomannen hebben een minder sterke natuurlijk aangeboren drift, om een eigen stoffelijk territorium te veroveren, dan heteromannen en hierom hebben zij vrijwel nooit oorlogen gevoerd. Ook dit bewijst dat een homoman een veel positiever karma heeft dan een heteroman, vanaf de geboorte en minder slechte karma zal erven van zijn soortgenoten uit het verleden.


  11. Waarom zijn er holebi's?

  Genetisch en psychologisch onderzoek heeft al bewezen dat homoseksuelen van nature anders zijn. De chromosomen van homo's is anders dan van hetero's. Er is dus wel degelijk een homogen. En de hersenen van homo's zijn ook anders ontwikkeld dan van hetero's. Dus homoseksualiteit is aangeboren. Men zegt wel dat homoseksualiteit een speling of afwijking is van de natuur, maar volgens de karmaleer is dit nooit zo. Een homo is gewoon homo, omdat zijn karma anders is bij de geboorte en hsij een homoseksuele geest en lichaam zal krijgen in hsijn leven. Hsij reïncarneert en is dus geen afwijking, maar iets dat zuiver en alleen door karma veroorzaakt is.

  Karma is iets wat een soort wetmatigheid is in de levende natuur, net als gravitatie en zwaartekracht. Karma is dus geen geloof, maar iets natuurlijks. Reïncarnatie is ook iets wat een wetmatigheid is in de levende natuur, en is nu al wetenschappelijk bewezen. Elk organisme of wezen dat reïncarneert in een stoffelijk lichaam heeft bij de geboorte een specifiek karma en zal een specifiek leven leiden, als hsij zich ontwikkeld. Dus holebi's zijn geen afwijkende of mismaakte mensen, nee, zij erven gewoon een ander soort karma bij de geboorte en deze schijnt dus positiever te zijn dan bij de zuivere heteroseksuelen. Dit is al nader verklaard in de voorgaande teksten van dit betoog.

  Waarom er holebi's zijn is dus niet moeilijk te verklaren. Er is een wet van behoud van karma en deze heeft invloed op alle zielen. Zou het zo kunnen zijn dat de ongebonden en meer verloste zielen (atma's) opnieuw reïncarneren als homoseksuelen en lesbiennes, om sneller verlicht te worden en zo sneller verlost te worden uit het rad van geboorte en dood? Dit dient nader onderzocht te worden door kenners van de geschriften en door wijze denkers. Mijn bovenstaande analyse bewijst dit wel degelijk. Iedereen zou hierover dieper moeten nadenken.

  De karmaleer kent geen afwijkingen en geen enkel geboren schepsel is in wezen onnatuurlijk of vreemd. Alles wat geboren wordt, heeft al bij de geboorte een specifiek karma en zal een eigen bestaan krijgen. Ieder wezen heeft een meerwaarde in de karmaleer en zal zowel leed als vreugde of verlossing ondervinden, gedurende hsijn bestaan, als uitwerking van hsijn eigen karma. Het leven moet hierbij gezien worden als een wijze les, om hogere kennis te vergaren, aangaande de creatie door Altecrea en de miljoenen andere Hindoe goden en godinnen. De mens heeft echter een vrije wil en kan met hogere en zuivere kennis uit de Veda's en de Bhagavad Gita de juiste keuzes maken, om te offeren en om verlost te worden uit het rad van geboorte en dood. Hierom is de menselijke levensvorm een gateway naar het laatste pad dat leidt naar de rivier van zielen, waarbij de zielen dan opnieuw terugstromen naar de oneindige oceaan, dat niets anders is dan het onmetelijke lichaam van Brahma. Simpelweg gezegd kan ook beweerd worden dat de verloste zielen na het verlaten van het stoffelijk lichaam teruggaan naar de hogere spirituele planeet, die Brahmaloka genoemd kan worden.

  Het begrip natuurlijk is dus afhankelijk van het uitgangspunt. Vanuit zuiver stoffelijk oogpunt is een holebi onnatuurlijk, omdat zij een minderheid zijn en omdat de meerderheid dicteert wat natuurlijk is. Maar dit is een foute aanname, want het gaat om goed functionerende levende wezens, die geboren worden als complete organismen, die alles kunnen doen wat de heteroseksuele meerderheid ook kan. De lichamen zijn bijna identiek, alleen is er een groot verschil in het karma bij de geboorte. Maar karma is altijd iets natuurlijks in de wereld van de levende natuur. Er bestaat geen onnatuurlijk karma. Dus is het duidelijk nu dat de holebi geen onnatuurlijke wezens zijn, maar gewoon beschikken over een positievere karma bij de geboorte en sneller verlost kunnen worden uit het rad van geboorte en dood. Altecrea en de miljoenen andere Hindoe goden en godinnen hebben de holebi's dus meer gezegend dan de zuivere heteroseksuelen.


  12. Biseksuele huwelijken, het trio huwelijk

  Er is overal ter wereld een felle discussie over het homohuwelijk. Vaak zijn het gelovigen die felle tegenstanders zijn om het homohuwelijk te legaliseren, omdat het een bedreiging is voor het heterohuwelijk. Maar er is een nieuwe ontwikkeling gaande in de hele vrije Westerse wereld. Nu is het namelijk zo dat steeds meer mensen biseksueel worden en dus zowel hetero als homo tegelijk zijn. Lesbische seks is bijvoorbeeld geen taboe meer in de wereld van blanke meisjes en vrouwen en wordt overal vertoond in porno films. Anale seks bij hetero's is ook heel normaal nu, zelfs binnen huwelijken. Zelfs mannen worden nu anaal gepenetreerd met voorbinddildo's door hun vrouwelijke partners. Alle taboes zijn dus doorbroken en de links progressieve samenleving verzint steeds meer ongewone dingen, om meer te genieten van seks, liefde en relaties. Tradities zijn zelfs voorgoed verleden tijd in de hele Westerse wereld en men likt, neukt, zuigt en pijpt er op los.

  Nu is een nieuwe behoefte ontstaan, als ik de ontwikkelingen goed volg. Er is namelijk behoefte aan een biseksueel huwelijk tussen drie mensen, het zogenaamde trio-huwelijk is in opkomst. De vraag is of de domme gelovigen dit gaan toestaan of het als iets van de duivel zullen zien. Maar ja, dit is Kali Yuga en mensen willen alleen meer genieten. Mannen zijn geen mannen meer en willen zo af en toe ook als een meisje van het leven kunnen genieten.

  Het biseksuele huwelijk is feitelijk het laatste taboe dat doorbroken moet worden in de Westerse maatschappij. Pas als dit gebeurd is en geaccepteerd is, zal de holebi echt bevrijd en geaccepteerd zijn. Immers elke holebi wil zowel met een man als een vrouw seksen en krijgt er dus ook behoefte aan om zowel met een man als een vrouw getrouwd te zijn. Er zijn hierbij meerdere combinaties mogelijk, want de menselijke behoefte is oneindig en onverzadigbaar. Als theoreticus vind ik dit gewoon leuk om te onderzoeken en om erover te filosoferen. Uiteindelijk ontgroei je het manzijn en wil je best de rol van een (maagdelijk, naïef) meisje spelen, die een nauwe, kleine vagina heeft, om echt alles mee te maken wat het leven te bieden heeft. Op het eindig pad van karma moet je immers alles meemaken en geen grenzen hebben. Seks en orgasmen leiden uiteindelijk tot hogere spirituele groei en bevrijding.


  13. Samenvatting en conclusies

  De holebi's zijn de groep van de homoseksuelen, de lesbiennes en de biseksuelen in de samenleving en vormen vrijwel overal ter wereld een minderheid. Het is echter een misvatting om er vanuit te gaan dat zij abnormaal zijn, omdat zij min of meer hetzelfde doen als de heteroseksuelen en ook gewoon seksueel genot, geluk en liefde zoeken in het leven.

  Anale seks komt tegenwoordig niet alleen voor bij homoseksuelen, want in de heterowereld is het heel normaal dat vrouwen anaal gepenetreerd worden door heteroseksuele mannen. Dit is in de islam zelfs toegestaan en is de oudste vorm van het voorkomen van zwangerschappen, dus van anticonceptie. Een bijkomstigheid hierbij is dat een meisje gewoon maagd kan blijven, als zij zich voor het huwelijk anaal laat penetreren door vele mannen en dus gewoon seksueel actief kan zijn voor zij getrouwd is.

  Het karma van (gelovige) heteromannen is feitelijk heel slecht, omdat zij juist degenen waren die talloze oorlogen voerden, sedert het ontstaan van de mens, en miljoenen mensen afslachtten en verkrachtten, om land, goud en vrouwen te veroveren. Homoseksuele mannen hebben nooit gezamenlijk en in georganiseerd verband oorlogen gevoerd en beschikken dus over een positiever collectief karma dan heteromannen. Homomannen zijn toleranter, vredelievender, zachtaardiger en onderdrukken hun liefdespartner minder snel. Pacifistisch denken en geloven is typisch homoseksueel denken.

  Het homohuwelijk is een heftig discussiepunt in onze maatschappij, en vooral gelovigen zijn er fel tegen. Maar, nu is er een nieuwe ontwikkeling gaande, want velen worden biseksueel. Het biseksuele huwelijk, oftewel het trio huwelijk is nu een groeiende behoefte onder grote delen van de bevolking en zal ooit ook gelegaliseerd moeten worden in de toekomst, als de links progressieve ontwikkelingen doorgaan in de vrije Westerse wereld. Alle taboes zullen dan doorbroken worden. Zelfs de afschaffing van het traditionele en het wettelijke huwelijk kan in de toekomst een realiteit worden, als mensen toleranter worden en zich bevrijden van alle tradities uit het verleden.

  Het karma van holebi's is dus veel positiever dan dat van hetero's, die wel nageslacht kunnen voortbrengen en dus meer gehecht zijn aan de materiele wereld. De holebi's kunnen makkelijker verlicht raken en verlost worden van het rad van geboorte en dood, om te gaan leven in Brahmaloka, na het verlaten van hun stoffelijk lichaam. Dit alles is in deze tekst geanalyseerd en zal in de toekomst zeker een rol spelen, als er nieuwe generaties zullen ontstaan, onder invloed van karmische natuurkrachten.


  Disclaimer Dewanand
  Deze tekst met offercode wfor1264 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Religie
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved