Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Islam

Moslims willen 11 september (9/11) als feestdag

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1259
Offerdatum     11 september 2008

Gisteren vertelde een moslima mij dat 11 september (9/11) volgens een imam uit Delft een nationale feestdag moet worden, omdat het de overwinning van Allah en het Al Qaida moslimnetwerk (Al Queda network) op de satan uit Amerika symboliseert. Ik vraag mij nu wel af of moslims wel goed wijs zijn, om zo oneerbiedig te denken over een van de grootste rampen op het Westerse grondgebied, sinds de Tweede Wereldoorlog. Hoe moeten wij hiermee omgaan?

Moslims voeren eigenlijk al 1400 jaar een heilige oorlog tegen de Westerse wereld om de wereldmacht te veroveren en om een islamitisch wereldrijk te stichten. Hierom hebben moslims talloze oorlogen gevoerd en hebben zij vele landen bloedig geïslamiseerd, door alle ongelovige kaffir mannen uit te moorden en alle kaffir vrouwen hardhandig te verkrachten. Bekering van vrouwen tot de islam gaat via hardhandige verkrachtingen en bruut geweld jegens het zwakke geslacht. Hierom is het heel gek dat vrouwen ervoor kiezen om moslima te zijn. Zijn vrouwen dan toch het domme en zwakke geslacht?

11 september 2001 is de dag waarop moslims de Twin Towers in New York opbliezen met twee gekaapte vliegtuigen. Ruim 3500 mensen uit vele landen, inclusief enkele moslims, stierven die dag op gruwelijke wijze. Deze dag was een dag om nooit meer te vergeten, want het is kenmerkend voor het brute karakter van de hele islam. Er is in feite een oorlog gaande tegen de islam, want dit geloof heeft hoe dan ook een terroristisch karakter. Als moslim moet je in terreur en grof geweld geloven, anders ben je geen goede moslim.

De moslima die mij gisteren vertelde dat zij elk jaar op 11 september feest viert met haar hele familie moet hoe dan ook goed ziek zijn. Zij vertelde mij dat een imam in de moskee van Delft haar dit had verteld en haar en alle andere moslims had geadviseerd om op deze dag stiekem feest te vieren met de hele familie. En deze Delftse imam vertelde er ook nog bij dat 11 september over tien jaar een nationale feestdag zal worden in Nederland, als moslims hier de macht over genomen hebben en alle kaffirs en Hindoes hebben afgeslacht. Dit is uitermate kwalijk nieuws en het bewijst opnieuw hoe gevaarlijk moslims en hun vrome imams denken.

De vraag of moslims het recht hebben om feest te vieren op 11 september is natuurlijk niet moeilijk te beantwoorden. Elk volk heeft het recht om zelf haar heilige feestdagen te bepalen, maar moet hierbij wel het eigen gezond verstand gebruiken. Moslims profiteren nu van alle voorzieningen in de hele Westerse wereld en moeten hiervoor enige dankbaarheid tonen aan hun gastheren. Als zij dit niet doen, dan zijn zij gewoon parasieten. En dan is het terecht om hen als verraders te beschouwen en hen nog meer te discrimineren.

Islam kent vele bloedige momenten. Als alle bloedige moordpartijen en oorlogen herdacht zouden worden door moslims dan zouden zij haast elke dag een feestje kunnen vieren, want het zijn er zoveel. Wanneer gaan moslims wijs worden en ontdekken dat de islam niet het ware geloof is en dat Allah en zijn paradijs gewoon een zinloze fantasie zijn? Wij, de beschaafde mensheid, moeten dit duidelijk maken aan moslims. Dit is onze burgerplicht, zelfs als onze regering ons dit verbiedt. Zwijgen is zelfmoord en uiterst laf.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1259 is een zuiver offer van kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Islam
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved