Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Bewijs ontdekt: Geert Wilders is topmaffia figuurWilders haat blanke uitnaaisletjes met multiculturele kleintjes.
Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1223
Offerdatum     5 juni 2007

Recent onderzoek (zie noot onder) van onze undercover journalisten heeft bewezen dat Geert Wilders nauwe kontakten onderhoudt met topmaffia figuren in zijn beveiligde woonhuis in Zeist. Navraag bij buro Janssen en Janssen bevestigde ons onderzoek, wat uiterst dubieus is. Het is nu maar net de vraag of het hele Nederlandse kabinet hiervan op de hoogte is en of hoge VVDers in de Tweede Kamer en de Staten Generaal ook hierbij betrokken zijn. Misschien zijn alle oude bilmaatjes van Geert Wilders en de VVDers in het parlement hierbij betrokken, wat duidelijk bewijst wat voor debiele bananenrepubliek Nederland nu is.

Onze undercover geheim agenten ontdekten dat Geert Wilders een geheime bankrekening heeft in Luxemburg met tien miljoen euro erop, en al dit geld is afkomstig van geld uit de drugswereld, via kleine onopvallende witwasbedrijfjes uit heel Europa. Er wordt zelfs door een sjiek bordeel in Frankfurt elke maand een behoorlijk bedrag gestort op deze geheime bankrekening van Geert Wilders, die ik nu dus met het volste recht een smerige maffiamaatje kan noemen.

Geert Wilders is een heel gevaarlijke en smerige politicus en misbruikt de hetze tegen moslims om zijn maffia praktijken te verdoezelen. Hij speelt nu een zielig slachtoffer en ontvangt doodsbedreigingen, die hij eigenlijk zelf heeft laten versturen naar zijn vele mailadressen op internet. Eigenlijk wil Geert Wilders gewoon een veilig dekmantel creeeren door zich voor te doen als een nationale anti-islam activist, terwijl het allemaal gelogen is.

Zelfs een witteboorden crimineel uit Saoedie Arabie had zeven jaar geleden kontakt met Geert Wilders en bezocht hem in zijn vorige woning. Deze crimineel was een topzakenman, die nu spoorloos verdwenen is en vroeger op de zwarte lijst stond van de CIA als een gezochte moslimterrorist. Maar tot onze verbazing is de naam van deze man verwijderd uit de lijst. Een Afa kontaktpersoon peilde deze crimineel in een hotel waar Geert Wilders toevallig zou overnachten, tijdens een doorreis in Antwerpen. Hieruit blijkt dat Geert Wilders een dubbele agenda erop na houdt en misschien een gevaarlijk en smerig spel speelt met de hele Nederlandse bevolking, wat wij hem heel kwalijk moeten nemen.

Wat wil Geert Wilders nu eigenlijk bereiken met zijn Partij voor de Vrijheid? Is het nu niet voor iedereen duidelijk na al deze openbaringen, dat de hele PVV een smerig dekmantel is van Geert Wilders en al zijn maffiavriendjes. Hij speelt nu het zielige blanke alfa mannetje, maar zijn sinister complot is alleen bedoeld om zijn witwaspraktijken te verhullen en om al zijn vijanden af te schrikken. Het verbaasde onze spionnen ook dat hoge VVDers meewerken in alle maffiakontakten van Wilders, maar wij willen nu geen namen noemen, omdat wij anders ook doodgeschoten worden, zoals Louis Seveke.

Als men ooit Geert Wilders zou dood schieten, dan zou de VVD een andere pion naar voren schuiven uit haar harde kern van maffia baasjes, die met budgetten van tientallen miljoenen euro's werken en evenveel zwart achter de hand hebben in dure kluizen. Vele VVDers blijken ook regelmatig drugs te smokkelen naar het achterland van Duitsland, simpelweg door alles buiten het continentaal plat over te laden vanuit containerschepen en dan onbevreesd en zonder douane controles met hun grote, dure jachten door te varen naar de duurste drugszones in de Europese Unie. Met hun politieke pasjes en blanke kleur zijn zij nooit verdacht en worden nooit betrapt als een arme Afro-bolletjesslikker op Schiphol. Nu begrijpt u hoe alle miljoenen verslaafden aan duur onversneden spul komen in het hart van Europa, terwijl men Schiphol dichtgetimmerd heeft, maar de drugsmaffiaroute van de VVD wagenwijd vrij laat.

Onze spionnen hebben nu ontdekt dat de harde kern van de hele VVD een vreselijke maffiaclub is en dat de PVV gewoon een smerig dekmantel is van deze harde criminelen. Uiteindelijk is de hele media gewoon jarenlang opgelicht en voorgelogen. Ook schijnen redacteuren van NRC, Telegraaf en Volkskrant gewoon omgekocht te zijn, omdat hun bladen verlies draaien en een paar vette miljoentjes uit de zwarte maffiakas van Wilders lekker welkom zijn.

Wilders is een heel gevaarlijke man nu en niet veel beter dan de smerige kapitalisten, die alles doen voor geld en zelfs hun moeder als hoertje hiertoe kunnen verhuren.

Pas dus op voor maffiamaatje Geert Wilders, die duidelijk samenwerkt met topmaffia figuren. Zelfs Mosckevitz is nog een zacht eitje hierbij en Kelder is een naief goddeloos baasje zonder ballen.

Noot
Bovenstaande tekst is ingezonden en openbaar gemaakt op het Kritisch Podium Dewanand (http://www.dewanand.com) zonder enig voorbehoud, en met verwijzing naar het recht op persvrijheid in een democratische Westerse natie, conform de Nederlandse Grondwet.

Alleen Altecrea, Allah, Krishna, Boeddha, Jezus, Laxmi Maata, Durga Maata en alle andere 33 miljoen Hindoe goden en godinnen weten wanneer men Geert Wilders ooit echt dood zal schieten en zijn vlees aan de varkens zal voeren.


Disclaimer Dewanand
Deze tekst met offercode wfor1223 is een zuiver offer van onzuivere, leugenachtige en tamasische kennis aan Altecrea en is ongenaakbaar, waardoor er geen rechten of verplichtingen aan ontleend kunnen worden, omdat het nu hetzelfde is als prasad en heilig is.


***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved