Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Suriname

De dode Surinaamse multikul

Offeraar    Dewanand
Offercode   wfor1179
Offerdatum   25 oktober 2005
Gepubliceerd in de multikulkrant
 • De Multikulkrant. Een verrijking voor Nederland
 • Suriname is een perfect voorbeeld van een dood multicultureel land, waar de linkse politiek alles om zeep heeft geholpen. Politiek correct denken is in Suriname verplicht, want anders verstoot men je meedogenloos. Nieuwe visies en kritiek zijn ten strengste verboden in dit land. Ziehier de sombere en manische toekomst van de Nederlandse multikul. Is er nog hoop?

  Laatst sprak ik met een hindoestaanse vrouw van 42 jaar uit Suriname, die op vakantie was in Nederland. Zij werkte als secretaresse in Suriname en verdiende redelijk. Toch wilde zij emigreren naar Nederland en verzocht mij om een 'blanke' Hollandse man voor haar te zoeken. Ik verwees haar naar de talloze dating sites, waar duizenden Surinaamse meisjes op zoek zijn naar een rijke witte prins uit Nederland.

  In Suriname is het normaal om te vluchten voor een probleem. Men zoekt niet naar oplossingen, maar men vlucht. De massale vlucht naar Nederland van het Surinaamse volk bewijst in zekere zin dat niemand meer gelooft in Suriname. Het is onmogelijk om twee Surinamers met elkaar samen te laten werken, want zij willen elkaar liever doodbijten, dan op een intelligente wijze iets op te bouwen. En de raciale en culturele problematiek in dit land is een grote ramp. Is dit een bewijs dat elke multiculturele samenleving verdoemd is?

  De media in Suriname is zwaar gecensureerd en durft geen kritiek te leveren op de heersende klasse. Elke journalist in Suriname weet dat er een doodsbedreiging volgt na een kritische tekst en daarom houdt men keurig netjes de bek dicht. In Suriname is kritiek een taboethema en men verzwijgt keurig netjes alle wantoestanden. Ook wil men geen kritiek uiten, omdat men respect heeft voor andere culturen. Men wil dus koste wat het kost politiek correct blijven, zelfs als het tot de eigen ondergang leidt.

  Hindoestanen uit Suriname zijn kampioen op het gebied van politiek correct denken en verzwijgen alles wat er kritisch uitziet. Juist hierom gaat dit land geen stap vooruit. Hindoestanen zijn voor alles bang en durven niet eens een pen aan te raken om het woord kritiek te schrijven. Dat is taboe. Hindoestaanse nieuwsmedia zoals Radio Amor FM verzwijgen alle grote problemen in de samenleving en doen alsof er niets aan de hand is. Immers slecht nieuws is nadelig voor de winstcijfers. De meerderheid van de hindoestanen wil in een droomwereld leven, terwijl het hele land naar de klote gaat. Juist hierom zou ik bijna willen stellen dat er teveel hindoestanen zijn in Nederland en dat zij een groot gevaar zijn voor de vooruitgang van het echte Nederlandse volk.

  Het is geen geheim dat Surinamers en hindoestanen niet kunnen samenwerken, omdat zij het gewoon vertikken. Zij willen elkaar liever doodbijten, dan iets zinnigs op te bouwen in het belang van land en volk. Wat bewijst dit?

  In principe kan Suriname als modelland beschouwd worden van een totaal mislukte multiculturele samenleving, waar het politiek correct denken uiteindelijk het hele volk afgemaakt heeft. Men is als ratten in hun eigen gemaakte vallen getrapt en kan er niet meer uitkomen.

  Ook in Nederland zien wij dat overal waar Surinamers en hindoestanen zitten het langzaamaan een puinhoop wordt. Deze volkeren kunnen namelijk niet samenwerken en weten niet wat het woord vooruitgang betekent. Iemand die met nieuwe intelligente visies komt wordt er gewoon uitgetrapt, omdat men liever kiest voor de domste oplossing. In theorie zou het een ramp zijn als wij Surinamers en hindoestanen deporteren naar Suriname, omdat het gemiddelde IQ daar dan juist af zou nemen. Vergassen van deze gasten is echter te duur en onethisch. Ook zijn de verbrandingsgassen van deze Surinamers slecht voor het milieu. Is er dan geen hoop?

  Afgelopen week sprak ik met een negroïde Surinaamse vrouw. Opvallend voor mij was dat zij de mensenwereld indeelde in vier kleuren: wit, geel, rood en zwart (W, Y, R, B). Haar denkwereld is feitelijk uiterst racistisch, want zij begrijpt niet dat geestelijke verbintenissen sterker zijn dan raciale. In feite kan ik haar niet als een Nederlander beschouwen. Ik typeer haar als een echte Surilander, hoewel ik haar ook als een Afrolander kan beschouwen, op grond van de definities. Hoe kan nou zo iemand een Nederlander zijn? Een echte Nederlander wordt gemaakt door hsijn 'blanke' genen en hsijn verlichte, post-moderne, en humanistisch getinte denkwereld. Dit is iets wat ik nog grondiger moet onderzoeken. Nederland is immers voor de volle honderd procent gemaakt door oernederlanders en als zij afgeslacht of monddood gemaakt worden, dan is Nederland verdoemd.

  Als de meerderheid van het Nederlandse volk volmondig toegeeft dat er teveel allochtonen en buitenlanders in Nederland rondlopen, dan dient men dit te onderzoeken en het niet te verzwijgen. Zelfs ik, als hindoelander, vind dat er inderdaad teveel mensen met een buitenlandse achtergrond in Nederland rondlopen en dat dit land voor mij niet meer herkenbaar is.

  Als ik een groepje Surinaamse negers ontmoet en even praat met hen, dan merk ik altijd hoe zwak hun zelfbewustzijn en wilskracht is. Dit is echter niet een raciale trek, want nigeriaanse negers zijn totaal anders. De zwakke wilskracht en onderontwikkelde mentaliteit van Surinamers en hindoestanen is ontstaan door hun gezamenlijke multiculturele achtergrond. Hun denken is ernstig geblokkeerd door de vele taboes en door het streven naar politieke correctheid. Deze mensen beseffen gewoon niet dat zij hersendood gemaakt zijn door hun eigen samenleving en leven totaal onbewust verder, als een soort zombies. Soms heb ik zelfs het gevoel dat zij een soort gremlins zijn geworden, want zij houden van wilde feestjes en van peperdure billenschudfestivals. Maar een paar euro bijdragen aan de ontwikkeling van hun eigen land en volk is totaal taboe.

  In een multikul kan door een fout overheidsbeleid en zonder harde correctiemechanismen de hele samenleving inverteren, waarna de grote meerderheid van het oervolk vervalt tot een soort gremlins of onbewuste zombies, die alleen nog kunnen eten, drinken, neuken en slapen. Men kan dan niet meer nadenken, omdat dat verboden is. Vooruitgang is verboden. Zaken worden via vriendjes geregeld en talent krijgt geen kans meer. Verkeerd gedrag wordt juist beloond en de slachtoffers worden dubbel gestraft door de staat en de politie. In zekere zin zijn dit al dingen die reeds gebeuren in Nederland. En daarom moet er gekozen worden voor krachtige correctiemechanismen, om de dolgedraaide massa op het rechte spoor te krijgen.

  Om problemen op te lossen moet men kiezen voor intelligentie en creativiteit. Dit zijn zaken die niet raciaal bepaald zijn, maar die door levenservaring en wijsheid ontwikkeld worden. Een multiculturele samenleving moet leren om zichzelf te corrigeren, door het mes erin te zetten en echt te snijden. Men zal moeten bloeden om gezond te worden. Juist hierom geloof ik dat het beter is om een leger te sturen naar Suriname, om de macht over te nemen en de dode multikul in dat land af te schaffen. Nederland zou hier flink wat geld aan kunnen verdienen, want er kunnen grote zaken gedaan worden op de vruchtbare Surinaamse bodem, met een oppervlakte van 162.000 vierkante kilometers. De grote meerderheid van het Surinaamse volk wacht al dertig jaar op een leger uit Nederland en nu moet men het gewoon doen. De tijd is er rijp voor.

  Noot
  Definitie Hindoelander:
  "Een existerend mens, die genetisch enigszins verwant is of zich verwant voelt, met de Indiase kontraktanten uit India (van de 19de en 20ste eeuw), en positief geïntegreerd is in de Nederlandse samenleving, doch in onstoffelijk opzicht nog hsijn originele constitutie heeft behouden, waaronder het geloof, denkwijze, gedrag, mentaliteit, normen, waarden en levenshouding worden bedoeld, die in het Hindoeïstisch gedachtengoed van de afgelopen tienduizend jaar zijn geworteld."

  Definitie Surilander:
  "Een existerend mens, die genetisch verwant is, voor x procent (0<x<=100), aan een genetisch lid van de Surinaamse bevolking, en geïntegreerd is in de Nederlandse samenleving. Opgemerkt dient te worden dat Suriname een multicultureel land is, en dat een Surilander daarom diverse culturele achtergronden kan hebben. De onstoffelijke innerlijke constitutie van een Surilander kan zeer complex zijn, want het gedachtengoed uit vele culturen kan verinnerlijkt zijn."

  Definitie Afrolander:
  "Een existerend mens, die genetisch verwant is, voor x procent (0<x<=100), aan een genetisch lid van de negroïde bevolking, en geïntegreerd is in of geassimileerd is door de Nederlandse samenleving. Opgemerkt dient te worden dat Afrolanders meestal leven in een multicultureel land is, en dat een Afrolander daarom diverse culturele achtergronden kan hebben. De onstoffelijke innerlijke constitutie van een Afrolander kan zeer complex zijn, want het gedachtengoed uit vele Afrikaanse en Westerse culturen kan verinnerlijkt zijn. De grote meerderheid van de Afrolanders in de Westerse wereld is genetisch vermengd met de Germaanse Europese volkeren en kampt hierdoor met een ernstige identiteitscrisis, welke zij niet zelf kunnen oplossen."

  ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Suriname
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved