Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Interview met Ayaan Hirsi Ali

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1172
Offerdatum     dinsdag 13 september 2005

In een zwaar beveiligde Duitse bunker mochten wij Ayaan Hirsi Ali twee uurtjes lang interviewen, onder het genot van een stevig pilsje en wat zuivere graanjenever. Wij deden stiekem wat XTC pilletjes in haar drankje, en waren verrast over de waarheid van haar privé leven.

1. Mevrouw Ayaan smaakt het pilsje?
Jazeker, ik vind heineken bier de beste pils van de wereld. Ik heb wel het gevoel dat er een vreemde bijsmaak aan zit en voel mij nu zo licht, terwijl ik pas wakker ben.

Zij neemt nog een stevige pint en kijkt ons lachend aan. Wij krijgen het gevoel dat zij nu nat wordt.

2. Waarom heeft men u vroeger besneden?
Nou, kijk, negermeisjes zijn eigenlijk heter en willen al vanaf jonge leeftijd met veel mannen naar bed gaan, want dat is nu eenmaal iets genetisch. Mijn moeder wilde mij later uithuwelijken aan een rijke oude Arabische man en moest mijn kut eraf snijden, om te voorkomen dat ik al vanaf jonge leeftijd uit zou gaan naaien met een heleboel mannen.

3. Maar u bent toch om islamitische redenen besneden. Hoe zit dat?
Ja, dat klopt als een bus. In de islam is het verboden voor meisjes om met veel mannen naar bed te gaan. Klaarkomen is verboden volgens de koran. Vingeren is ook verboden en daarom adviseerde Mohammed om de clitoris helemaal weg te snijden. Een meisje mag niet genieten van seks in de islam, want anders wordt zij brutaal, dom, slecht en hoerig.

4. Wat is het gevolg van deze besnijdenis voor meisjes?
De meeste meisjes die besneden worden voelen zich diep bedroeft. Veel besneden meisjes willen zelfmoord plegen, om wraak te nemen, en diep in hun hart vervloeken zij de islam. Als meisje moet je echter gehoorzamen, want anders krijg je klappen op je bek. Mijn vader heeft mij vroeger vaak met een riem afgeranseld, omdat ik te veel huilde en eigenlijk nooit gelukkig was als moslimmeisje. De islam heeft mijn leven vernietigd en dat vergeef ik die moslimhonden nooit.

5. Dus daarom bent u kwaad op de islam hé?
Nee, ik haat alles van de islam en zou het liefst willen dat alle moslims opgehangen of gecastreerd worden. Waarom snijden zij onze kut eraf? Waarom mag je als meisje niet vingeren en uitnaaien met een heleboel mannen? Islam is echt het toppunt van ellende en verdriet. Ik heb duizenden moslimvrouwen ontmoet en allemaal zijn diep ongelukkig. Vrouw zijn is een vloek in de islam. Juist daarom haat ik de islam en ga tot mijn dood ertegen strijden, tot de laatste druppel blank sperma in mijn mond. Fuck de islam zou ik zeggen.

6. Maar de islam geeft vrouwen toch meer rechten?
Hoe durft u zoiets idioots te zeggen? (Ayaan is kwaad op ons) Wie zijn jullie eigenlijk? Ik roep zo meteen mijn lijfwachten om jullie eruit te gooien hoor.

7. O nee, zo bedoelen wij het niet. Vertel dan of onze stelling waar is. Geeft de islam vrouwen meer of minder rechten?
De waarheid is gewoon dat een vrouw minder waard is dan een hond of een varken in de islam. Moslims vinden varkens laag en vies, maar een vrouw is nog minder waard dan een varken. Een moslimman naait een vrouw kapot en spuwt dan op haar alsof zij een geboren privé hoer is, waar je alles mee kan doen wat je wilt. In de islam is een vrouw gewoon laag, vies en hondachtig, of nee varkensachtig. Ik haatte het vrouwzijn vroeger hoor. Elke dag huilde ik en elke dag wilde ik dood gaan. Mijn leven is verpest door die beestachtige moslims. (Ayaan huilt nu en zegt op schreeuwende toon) IK HAAT DE ISLAM!! AL DIE KUTMOSLIMS!! NAAI HUN UIT.

8. (Ayaan kalmeert en gaat liggen op bed. Wij gaan daarna door met het interview en zetten de bandrecorder opnieuw aan) Kunt u nog klaarkomen?
(Ayaan is nu behoorlijk dronken en kijkt lachend naar ons, als zij deze vraag hoort)
Kut islam, nu kan ik niet meer klaarkomen, omdat zij mijn leven vernietigd hebben. Ik ben naar tientallen specialisten geweest, maar niemand kan mij helpen, om klaar te komen. Mijn leven is vernietigd. Echt een ellende. Dat alles door die rotmoslims. Shit wereld. Roei die moslims maar uit in Nederland. Juist daarom zit ik nu hier.

9. Hoe geniet u dan van het leven?
Ja, ik ben nu eenmaal een hete negermeid. Ik heb vroeger met veel jongens seks gehad in het geheim. Vaak ging ik naar het bos om vruchten te plukken en dan liet ik mij uitnaaien door alle jongens die ik daar tegenkwam, wel met een gesloten hoofddoek op, om niet herkend te worden door hen. Dat deden heel veel moslimmeisjes uit mijn stad en wij stuurden stiekem afspraakbriefjes naar jongens, die op ons wachtten in het bos.

10. Zo, dat is echt ongelooflijk. Heeft u in Nederland ook veel liefdesrelaties?
Ik zeg je eerlijk dat ik van seks hou. Ik hou van zuigen aan de witte dingen van Nederlandse mannen en slik altijd al hun sperma in. Nu wil ik alleen met Nederlandse mannen naar bed, omdat ik helemaal wil assimileren. Ik ben echt een bounty negerkutje en heb een heleboel keertjes gang bangs meegemaakt met hoge VVDers. Juist daarom houden zij allemaal van mij. Ik heb mij omhoog gewerkt in Nederland, door te naaien met de top van Nederland. En al die hoge mannen vonden mij altijd de beste pijpslet van Somalië. Liefde is voor mij alles in het leven. Ik ben heet en wil de grootste Somalische hoer zijn van Nederland. Hier in mijn bunker naaien mijn bewakers mij elke avond om de beurt en ik lik hun dan helemaal af.

11. Waarover fantaseert u dan zoal?
Ik fantaseer altijd dat ik een echte mooie en normale kut heb, met een witte clitoris en grote stevige schaamlippen en dat ik met honderd mannen tegelijk naar bed ga. Zet dit niet in de krant hoor, maar ja, ach, wat maakt het uit, nou schrijf alles maar in de krant. Maak ook een foto van mijn kut en zet het op de voorpagina van de Volkskrant. Als het aan mij ligt dan naai ik met alle mannen uit Nederland. Ik ben nu een negerslet als ik fantaseer en ik geniet van het leven. Dat is mijn recht in Nederland als vrouw. Ja, hier mag je in het Westen de grote hoer spelen, zonder dat men je doodmartelt of stenigt. Als Westerse vrouw mag je hoer zijn, omdat hoeren hier superieur zijn. Ik ben een superieure zwarte hoer nu en ik naai met honderd mannen in mijn fantasieën.

12. Bent u nu echt gelukkig in Nederland?
Jazeker hoor, ik mag nu alles doen wat ik wil en wat ik leuk vind. Ik hoef nu niet meer in zo een zieke burqa rond te lopen. Nu mag ik zelfs naakt liggen te naaien op een strand en dat doe ik weleens in de zomer. Alleen in Nederland kan een vrouw gelukkig worden. Hier is het paradijs en de vrouw mag genieten, door de hele dag te naaien met iedereen die zij leuk vindt. Ik ben echt gelukkig, maar ja, ik kan niet meer klaarkomen, omdat die idiote moslims mijn clitoris en schaamlippen eraf hebben gesneden. Shit moslims. Maar ja, nu kan ik altijd nog pijpen, anaal naaien of mijn kutje laten likken door drie mannen tegelijk. Mijn borsten zijn nu juist extra gevoelig en superhard als ik heet ben.

13. Ayaan, wat is uw advies aan moslimmeisjes?
Ik zou elk moslimmeisje willen adviseren om braaf een hoofddoek te dragen, maar toch stiekem te seksen met een heleboel mannen. Via een mobieltje of sms kan elk moslimmeisje altijd even stiekem een date maken met een vreemde man, om lekker te naaien en te genieten van het leven. Voor de buitenwereld is zij dan een keurig meisje, maar alleen zij weet dan dat zij gewoon een geheime uitnaaislet is. Ik wil een moderne islam hebben, waarin meisjes met hoofddoekjes en burqas het volste recht hebben om met heel veel mannen te daten en stevig te naaien of te pijpen. Elk moslimmeisje moet leren om snel en stiekem met een man naar bed te gaan, als zij even een uurtje tijd heeft. Moslimmeisjes moeten gewoon het recht krijgen om een geheim leven te leiden in de Westerse wereld als buurt- of gemeenteslet. Elk moslimmeisje kan toch altijd een smoesje verzinnen om even naar een tante te gaan, en een uurtje weg te kruipen met een onbekende man in een hotel. In elke gemeente moeten er goedkope peeshokjes komen in elke wijk, om elk moslimmeisje een kans te geven om even te gaan naaien daarin. Dit idee moet eigenlijk opgenomen worden in het integratiebeleid van minister Verdonk. Trouwens die meid Verdonk heeft samen met mij een seksavondje meegemaakt in een hotel in Spanje. Ik ben nu nat hoor, willen jullie mij even naaien? Pak even mijn witte vibrator in die lade daar beneden.

Stomverbaasd bedanken wij Ayaan Hirsi Ali voor dit interview en verlaten direct de Duitse bunker, terwijl zij bezig is met het uittesten van een aantal vibrators uit haar collectie.

Bron: Press Agency Al Qaida Netherlands
Reporter: Dewanand

*** Program end ----- jihadi neuronic partial interface ......
*** End of simulation at date monday 13th september 2005, at neuronic time 13:31
*** Delete virus parameters of jihadi program ...........
*** ......... RAM-memory cache = zero.
*** Loading partial memory buffer of Dewanand ....
*** Processing ten million neurons of Dewanand .....
*** ........ checking partial memory Dewanand .......
*** Neuronic System status Dewanand = normal values ...
*** Back to normal Hindu mode ...........
*** Starting Dewanand smile application ....
*** ha ha ha ha ha ha

Noot
De hele tekst met offercode wfor1172 is fictief en onderdeel van mijn huidige schrijftraining tot professioneel Hindoeschrijverschap. Ook is deze tekst een zuiver offer van tamasische kennis aan Altecrea.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved