Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Moord op Ayaan Hirsi Ali

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1171
Offerdatum     maandag 12 september 2005
*** Start simulation at date monday 12th september 2005, at neuronic time 19:20
*** Loading parameters of jihadi program ........
*** ...... buffering memory cache....... .........
*** Program start ----- jihadi neuronic partial interface ......

Den Haag. In de vroege ochtend van zondag 11 september 2005 hebben eenheden van een speciaal commando het ontzielde en verminkte lichaam van Ayaan Hirsi Ali gevonden in een woning aan de van der Vennestraat in Den Haag, na een anonieme melding via een mobiele telefoon. Dit nieuws is tot op heden strikt geheim gehouden voor de pers, maar onze geheime infiltranten bij de AIVD hebben besloten om het toch te publiceren.

Ayaan Hirsi Ali is zaterdagavond 10 september ontvoerd door zwaar bewapende leden van Al Qaida Nederland. Tijdens het vuurgevecht in haar beveiligde woning zijn alle vijf bewakers koelbloedig doodgeschoten. Het hoogste gerechtshof in Den Haag heeft via een kort geding alle persagentschappen gesommeerd om dit nieuws niet bekend te maken, om onrust onder het volk te voorkomen en om het leven van Ayaan Hirsi Ali niet onnodig in gevaar te brengen.

De gewapende bende heeft alle buurtbewoners aan de van der Vennestraat bedreigd met de dood en een Nederlands gezin zelfs ter plekke geëxecuteerd. Buurtbewoners hebben verklaard dat Ayaan Hirsi Ali de hele avond lang gemarteld en verkracht is, urenlang heeft geschreeuwd om hulp en om haar leven te sparen. Uit angst voor de Al Qaida bende durfde niemand de politie te bellen. Pas tegen vier uur 's morgens hield het geschreeuw op. Uit sectie bleek dat Ayaan Hirsi Ali om vijf uur 's morgens overleden is. In het medisch sectierapport staat dat al haar vingers afgesneden waren en dat haar borsten met tientallen naalden doorgeprikt waren. Ook hadden de terroristen van Al Qaida Nederland haar schaamlippen en clitoris tot op het bot weggesneden. Nadat zij was doodgebloed hadden zij haar hoofd eraf gesneden en haar ogen met hete staven doorgestoken. Ook bleek dat er grote, ruwe en hete voorwerpen in haar mond, vagina en anus waren gestoken.

Er zijn nu tientallen militaire commando's gemobiliseerd om te zoeken naar de daders, die spoorloos verdwenen zijn. Al de Turkse en Marokkaanse bewoners aan de van der Vennestraat weigeren pertinent om nog iets te vertellen, want zij zijn bang om ook vermoord te worden door de zwaarbewapende leden van Al Qaida Nederland. De politie weet nu geen raad meer en zoekt nu driftig naar DNA sporen en andere kleine forensische aanwijzingen, die kunnen helpen.

De AIVD en de militaire inlichtingendienst hebben in het diepste geheim besloten om 150 bekende leden van Al Qaida Nederland te arresteren, om hen uitvoerig te verhoren. Maar het is onmogelijk om alle 100.000 sympathisanten en alle 1000 geheime cellen van dit terroristennetwerk in Nederland te arresteren. Er is tot nu toe geen spoor van de daders gevonden. Men vermoedt nu zelfs dat de ondergrondse paramilitaire Joodse terreurcommando's in Nederland achter de moord op Ayaan Hirsi Ali zitten, omdat Al Qaida normaliter liever bommen gooit in metros, dan een hoge politicus te ontvoeren en te martelen. Ayaan Hirsi Ali heeft namelijk het Joodse geloof ook te schande gemaakt, tijdens een recent interview.

Hoe het precies zit en wat er precies gebeurd is, weet alleen Allah. Imam Mohammed C. verklaarde dat dit de wil van Allah is, omdat Ayaan Hirsi Ali de islam en de koran heeft beledigd. De politie heeft deze imam nu in een cel gestopt voor deze uitspraak.

Bron: Press Agency Al Qaida Netherlands
Reporter: Dewanand

*** Program end ----- jihadi neuronic partial interface ......
*** End of simulation at date monday 12th september 2005, at neuronic time 20:06
*** Delete virus parameters of jihadi program ...........
*** ......... RAM-memory cache = zero.
*** Loading partial memory buffer of Dewanand ....
*** Processing ten million neurons of Dewanand .....
*** ........ checking partial memory Dewanand .......
*** Neuronic System status Dewanand = normal values ...
*** Back to normal Hindu mode ...........
*** Starting Dewanand smile application ....
*** ha ha ha ha ha ha

Noot
De hele tekst met offercode wfor1171 is fictief en onderdeel van mijn huidige schrijftraining tot professioneel Hindoeschrijverschap. Ook is deze tekst een zuiver offer van tamasische kennis aan Altecrea.


***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved