Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist

Bomaanslag Nederlandse afsluitdijk

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1169
Offerdatum     11 september 2005

Amsterdam. In de vroege ochtend van 11 september hebben moslimterroristen een bomaanslag gepleegd op een gevoelig hulponderdeel van de afsluitdijk. De precieze lokatie is nog niet bekend gemaakt door de militaire inlichtingendiensten.

Onmiddelijk na de bomaanslag is het Nederlandse leger gemobiliseerd, om een eventuele volksopstand met geweld te onderdrukken. Eenheden van de genietroepen hebben ongeveer 500 moslims van de beruchte hofstadgroep opgepakt en geinterneerd, wegens verdenking van betrokkenheid bij deze aanslag, die de nationale veiligheid van heel Nederland in ernstig gevaar heeft gebracht.

Het Duitse leger is ook gemobiliseerd om Nederlandse troepen te assisteren bij een grootscheepse operatie om alle geheime Al Qaida cellen in Europa met de grootste spoed te ontmantelen.

De gevolgen van deze bomaanslag op een vitaal overlevingselement van een lid van de Europese Unie worden heel serieus opgevat. Omdat het duidelijk is dat Al Qaida Nederland deze aanslag heeft voorbereid en uitgevoerd, wordt nu overwogen om alle moslimorganisaties gedurende vijf jaar te verbieden om enige activiteiten te ontplooien op het Nederlands grondgebied. Om 13.00 uur vanmiddag zal de Tweede Kamer samen met de Staten Generaal hierover met de grootste spoed overleggen en proberen om binnen 24 uur een radicaal besluit te nemen over de grondrechten van alle moslims in Nederland en om de noodtoestand af te kondigen, zodat er geregeerd kan worden met militaire decreten, krachtens Artikelen 96 tot 102 uit de Nederlandse grondwet. Een ruime meerderheid van de kamerleden is nu van mening dat moslims totaal ongewenst zijn op het Nederlands grondgebied.

Neonazi Geert Wilders pleitte er laaiend voor onze verslaggever volmondig voor om alle terroristen ter plekke te onthoofden en om alle moslimmeisjes te interneren in verkrachtings- en assimilatiekampen, om de hele islam radicaal uit te roeien in Nederland.

Bron: Press agency of Al Qaida Netherlands
Reporter: Dewanand

Do you like my Scifi horror story?
............... ha ha ha ....... This was a 9/11 joke ......
............... you will be islamised .... Allaha ho Akbar Bismillahahaha ..... ha ha ha
.............. countdown till your dead: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 Die in the name of Allah !!!

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Zeepkist
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved