Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde

(proza) IND en het geile hoofddoekje

Offeraar       Dewanand
Offercode      wfor1162
Offerdatum     16 augustus 2005

Layla zet de dvd in het apparaat en wacht gespannen af. De introplaatjes zien er fantastisch uit. Zij klikt daarna op play en ziet een levensgrote vagina op het beeldscherm. Het verbaast haar dat de clitoris van deze vrouw zo groot is en een spierwitte kleur heeft. Een minuut later ziet zij hoe een man de enorme clitoris aan het zuigen is. Dit windt haar op en haastig trekt zij al haar kleren uit.

Dan denkt zij even logisch na. De profeet heeft immers verplicht gesteld dat vrouwen altijd hun hoofddoek aan moeten houden. Op grond van haar logica besluit zij om haar hoofddoek toch aan te houden. Poedelnaakt zit zij alleen in het huis en kijkt met een paradijselijk gevoel naar de neukscènes op het televisiescherm. Zij voelt hoe het vocht druipt uit haar geile dijen, terwijl zij haar vingers stevig tegen haar zwart kroesharig poesje wrijft.

Alle gevoel voor tijd verdwijnt gedurende een moment. Het lijkt alsof zij in het paradijs is en tientallen mannen in haar lichaam voelt. Ja, in het paradijs zou zij de grootste hoer zijn en de hele dag pijpen, likken of neuken met stevige blonde mannen uit Europa. Opeens worden haar geheime seksfantasieën verstoord, want zij hoort de deurbel. Layla schrikt er even van, want meestal komt niemand zo vroeg 's morgens op bezoek. Haar man is immers net vertrokken, om te gaan werken. Haastig klikt zij de dvd uit en trekt haar doorzichtige badjas aan.

Zij ziet twee Nederlandse mannen voor de deur in een zwartblauw uniform. Eentje wijst een pasje met een zilverkleurig figuur erop. De andere zegt: 'Wij zijn van de vreemdelingendienst en komen controleren of je echt samenleeft met je Marokkaanse man. Wij moeten jou vragen stellen, om te rapporteren over een mogelijk schijnhuwelijk. Mogen wij binnenkomen?' Layla opent de deur en voelt onwillekeurig hoe haar hoofd tintelt. Haar hartje voelt opeens zo licht.

De twee mannen lopen direct naar de woonkamer en kijken met scherpe blikken rond. 'Is dit je trouwfoto?' Layla knikt ja en merkt opeens dat zij vergeten is om de seksdvd weg te stoppen. De man met de snor ziet de dvd op tafel en vraagt: 'Kijk je naar seksfilms?' Layla kijkt verlegen naar de grond en zegt niets. Het is duidelijk dat zij bloost en vuurrood wordt. Haar getinte huid verkleurt. De snorreman pakt de afstandsbediening en klikt op play. Hij glimlacht als hij daarna een seksscène ziet op het televisiebeeld en kijkt naar het mooie Marokkaanse meisje. 'Zeg Layla, je hoeft je niet te schamen hoor. Seks is gezond. Kom eens gezellig naast mij zitten, dan gaan wij leuke dingen doen.'

Layla kijkt hem met grote verlangende ogen aan en weet even niet wat zij moet doen. Hij lijkt op de mannen uit haar wildste fantasieën en zij voelt nu een licht gevoel in haar onderlichaam. Haar lippen branden eigenlijk van verlangen. Onwillekeurig staart zij naar de grond. De andere man pakt haar hand en duwt haar in de richting van de bank. Zij laat zich leiden en gaat zitten naast de onbekende man. 'Kom schatje, hou je hoofddoek maar aan. Ik vind het juist sexy hoor.' De snorreman trekt haar badjas uit en pakt haar gezicht vast, waarna hij haar stevig begint te zoenen. Hij streelt haar borsten en aait over haar hoofddoek. Layla zinkt gedachteloos weg in haar fantasiewereld van tien minuten geleden en geeft zich over aan de wil van deze supermannen uit Nederland.

Met gesloten ogen laat zij zich meeslepen, om te genieten van dit paradijselijk moment. Een indringende geur vult haar neusgaten. Zij schrikt en ziet een onbesneden mannelijk orgaan voor haar lippen bungelen. Layla heeft zoiets nog nooit gezien. De snorreman steekt zijn wijsvinger in haar mond en duwt zijn lid daarna krachtig in haar mondje. Zonder na te denken begint Layla aan het ding te zuigen en voelt hoe het paradijs geopenbaard wordt. Hier heeft zij al jarenlang over gefantaseerd.

Zij voelt hoe de andere man zijn onbesneden lans diep in haar lichaam boort en geeft zich onderdanig over aan de wil van deze twee raszuivere Europeanen. Haar hele lichaam trilt en schokt als hij krachtig tegen haar billen stoot met zijn heupen. Opeens valt haar hoofddoek eraf, omdat het losgeraakt is door de stoten. Beide mannen lachen erom en eentje knoopt het doekje weer vast om haar hoofd. 'Layla, weet je dat het ook onze fantasie was om met een doekje te neuken.' Zij kijkt met grote zaadvragende ogen naar de snorreman en lacht luidop. Allah heeft haar vandaag gezegend, en het genot uit het paradijs geschonken. Alleen heilige meisjes maken dit mee.

Layla schenkt thee voor haar twee mannen en zwijgt. Haar onderlichaam tintelt nog door de stevige gang bang van zonet. De snorreman aait haar hoofddoek en zegt: 'Maak je niet druk om deze controle hoor. Wij werken voor de Immigratie en Naturalisatiedienst in Rijswijk hoor meid. Nu zijn wij van jou. Wij gaan zorgen dat je binnen drie maanden een Nederlands paspoort krijgt hoor. En daarna moet je jouw Marokkaanse geitenneuker gewoon dumpen bij het chemisch afval. Jij komt dan bij mij wonen en elke dag mag je dan lekker genieten van alle blanke mannen uit mijn dorp.' Zij kijkt hem vragend aan. 'Gaan jullie mij een Nederlands paspoort geven?' De snorreman lacht en zegt. 'Ach, wij gaan wat bestanden in de database van IND vervalsen zodat je alles krijgt. Ik hou toch nu van jou. Hou jij nu ook van mij?' Het mooie Marokkaanse doekje knikt ja en begint opeens te schaterlachen, omdat Allah haar vandaag gezegend heeft met hemelse geschenken uit het paradijs. Zij beseft nu pas hoe het is om voor eeuwig te leven en te genieten. In gedachten dankt zij Allah, omdat dit Zijn wil is.


Noten
Deze tekst is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal. De namen zijn veranderd.

***


Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Liefde
Alle rechten voorbehouden; All rights reserved