Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

Kritisch Podium Dewanand

Hindoeisme

Het idiote Hindoe Mega Mandir project

Offeraar    Dewanand
Offercode   WFOR1091
Offerdatum   vrijdag 15 april 2005

In maart 2005 lanceerde Maa Chandi Foundation uit Rotterdam met 1000 levensgrote posters het megalomane Mega mandir project in Nederland. Het doel hiervan is om de grootste Hindoetempel buiten India te bouwen. Schrik niet, want dit hele project is begroot op minstens 75 miljoen euro, wat in vette letters vermeld is op de poster. Vrijwel iedereen die deze poster gezien heeft, reageert met de woorden: 'Dit riekt naar oplichterij en het is gewoon een waanidee van een of andere gestoorde Hindoestaan'. In vette letters staat er op de poster: 'Hindoestanen schreeuwen om een echte Mandir. Dus geen zolder, kelder, buurthuis of een afgedankt gebouw'. Opvallend is dat er in deze Hindoetempel grote zaken gedaan zullen worden, want er zitten een Gala/ concertzaal (6.500 bezoekers), bioscoop (450 bezoekers), megastore (400 bezoekers), ondergrondse parkeerplaats (1000 auto's), en opname studio in. Hieruit blijkt dat er een commercieel tintje aan het hele project zit en dat het Hindoeïsme bijna niet meetelt. Er is niet vermeld of meisjes in minirokjes, strings, bikini's, hoofddoekjes of halfontblote bovenlijven naar deze Hindoe businesstempel mogen komen. Zou het geen gek idee zijn als er ook verwarmde peeskamertjes in de kelders komen voor Hindoemeisjes die even de jeukende bruine dijen willen strekken? Ik vraag mij af of de Hindoestanen echt nog in iets geloven, want volgens mijn waarneming in de harde praktijk is het hele Hindoegeloof praktisch verdwenen binnen de Hindoestaanse gemeenschap. Ook Hindoestanen zijn immers het zielige slachtoffer van het multicultureel drama.

Binnen de Hindoestaanse gemeenschap in Nederland lopen er heel veel idioten rond met extreme plannen. Er is behoorlijk wat mis met Hindoestanen in Nederland. Opvallend is dat de buitenwereld hier niets over weet, want Hindoestanen zijn experts om de echte problemen en vuiligheidjes behoorlijk geheim te houden voor buitenstaanders. Zij lopen allemaal met mooi-weer maskers op, terwijl er ondergronds en informeel behoorlijk geknoeid en gebeest wordt. Voor mij is duidelijk dat de tijd rijp is om alle vuiligheid binnen de Hindoestaanse gemeenschap naar buiten te brengen. Dit is niet omdat ik de pest heb aan Hindoestanen, nee zeker niet, ik kom zelf uit deze etnische minderheidsgroep en zou hen zeker niet door het slijk halen. Ik wil juist de onschuldige slachtoffers uit de Hindoestaanse gemeenschap steunen en hen een eerlijke kans geven. Ook wil ik dat de subsidiegelden aan de Hindoeorganisaties efficiënter en eerlijker benut worden. Fraude en boekhoudkundige verduistering zal immers niemand goedkeuren, want uiteindelijk is de gewone Hindoe hier het slachtoffer van. Juist hierom uit ik nogal wat kritiek op het Mega Mandir project van de Maa Chandi Foundation.

Integratie Hindoestanen

Hindoestanen in Nederland staan bekend om hun explosieve drang om zo snel mogelijk en zo agressief mogelijk te integreren. Hier zit een hele filosofie achter. Binnen het Hindoestaanse gedachtewereldje is het heel belangrijk om zo snel mogelijk even rijk te worden als de gemiddelde Nederlander, om mee te tellen en gewoon gerespecteerd te worden. Hard werken, veel en extreem sparen, weinig consumeren en vooral niet kiezen voor verspilling zijn enkele van de geheime overlevingsstrategieën van bijna alle Hindoestanen. Een typische Hindoestaan is in staat om een dubbeltje te verdienen en twee dubbeltjes te sparen, hoe gek het ook klinkt. Dit is typisch Hindoestaans gedrag en dit is hoe dan ook uiterst positief voor de Nederlandse economie. Hierom hebben Hindoestanen overal ter wereld een goede naam, want zij zijn niet bereid om snel te gaan bedelen voor een bordje eten of wat drugs. Maar de Hindoestanen zijn nogal een volk van grootdoeners en zitten boordevol met vergezochte ambities en wereldwijde idealen. Ik ken Hindoestanen die het liefst een Hindoestaat zouden willen maken van Nederland en hierover dromen, terwijl het gewoon een waanidee is. Binnen de hele internationale Hindoewereld bestaat er geen enkel goed uitgewerkt of onderbouwd plan voor een echte Hindoestaat. Een echt deskundige visie hierop is nog niet ontwikkeld. Hierom schreeuwen de Hindoe-nationalisten en Hindoe-fascisten van alles en nog wat, zonder te beseffen dat iedereen hen zal uitlachen als een stelletje zieke kleutertjes. Nee, een Hindoestaat, daar moet je heel goed over nadenken, want Nederland is niet Hindoeistisch en zal dat ook nooit worden.

Uitstervende etnische groep

Het is geen geheim dat de genetische assimilatie van Hindoestanen toeneemt, want bijna dertig tot veertig procent van de Hindoestaanse meisjes wil liever een 'blanke' Nederlandse man, omdat zij willen genieten van een langer wit geslachtsorgaan en vooral van meer seks en dromen om voor de volle honderd procent te emanciperen. Na een huwelijk met een 'blanke' Nederlandse man voelt bijna elk Hindoestaans meisje dat zij automatisch tot een hogere kaste behoort en neer kan zien op alle gewone en achterlijke Hindoestanen. Dit is iets wat ik in de praktijk heb meegemaakt en het is juist lachwekkend om te zien. In zekere zin is het voor veel Hindoestanen duidelijk dat zij een uitstervende minderheid zijn in Nederland. Hun taal, cultuur, tradities en geloof zijn al bijna voor negentig procent verdwenen of vernietigd. Slechts dertig procent van de Hindoestanen gelooft nog echt in het Hindoeïsme en de rest weet er praktisch niets over. Dit betekent feitelijk dat slechts een minderheid van de 120.000 Hindoestanen echt als een Hindoe beschouwd kan worden en het gaat dan om nauwelijks twintig of dertigduizend gepigmenteerde mensen. Dit zegt toch veel over de toekomst van Hindoes in Nederland. Hoeveel Hindoes gaan echt blij zijn met een Mega Mandir in Nederland? Praktisch elke Hindoestaan die ik de poster wijs, reageert met de woorden: 'Het is overbodig. Het is onzin. Het hoeft van mij niet hoor.' Dit is hoe de gemiddelde Hindoestaan echt denkt over een Mega Mandir in Nederland en hier zouden de dromers van Maa Chandi Foundation toch rekening mee moeten houden. Of geloven zij dat dromen en wanen ooit werkelijkheid kunnen worden? Zit er enige deskundigheid achter het megalomane Hindoe Mega Mandir project?

Vluchtelingen uit Suriname

Hindoestanen in Nederland zijn eigenlijk vluchtelingen uit Suriname. Uit angst voor onderdrukking, vergassing en verkrachting door fascistische negers (Henk Arron, Pengel, enz.) vluchtten bijna 40.000 Hindoestanen uit Suriname gedurende de periode 1974 tot 1975. Na de coup van Delano Desi Bouterse in 1985 vluchtten er eenzelfde aantal tot op heden. In het algemeen ontwikkelen vluchtelingen een geïsoleerde subcultuur in het nieuwe land. Dit is ook gebeurd met de Hindoestanen in Nederland. De hele Hindoestaanse gemeenschap leeft sociaal en psychologisch geïsoleerd van de Nederlandse meerderheid en onderhoudt overwegend geformaliseerde betrekkingen met 'blanke' Nederlanders, om zaken te regelen en er voordeel bij te behalen. Sommige Hindoestaanse families bieden zelfs hun mooiste maagdelijke dochters aan als huwelijkspartners, om beter zaken te doen met rijke 'blanken'. Dit zijn allemaal dingen die echt gebeuren. Het is best slim om je dochter te laten trouwen met een rijke 'blanke' man, want zo krijg je heel goedkoop een goede naam en een hechte familieband met de top van Nederland. Zo dring je door tot de hoogste klasse van Nederland. Ook dit huwen met de rijken is iets wat hoort bij de traditionele Hindoestaanse cultuur.

De Hindoestanen hebben echter enkele lastige eigenschappen. In het algemeen zijn zij vaak laag, achterbaks, laf, diplomatiek en soms verraderlijk. Ook constateer ik vaak een fatalistische geloofswereld bij veel Hindoestanen en dat is iets wat mij totaal niet bevalt. Ik hou niet van fatalisme en geloof er totaal niet in. Karma is bijvoorbeeld iets wat niets te maken heeft met fatalisme, want elk individu heeft de macht en intelligentie om hsijn eigen karma te zuiveren en een betere toekomst te creëren voor zichzelf en de hele gemeenschap. Reïncarneren moet je immers alleen willen, als je nu in het huidige leven ervoor kiest om hard te werken aan een betere wereld, want alleen dan zal je terugkeren in een betere wereld, die je zelf geschapen hebt. Dit is het geheim van karma en reïncarnatie, volgens de complexe leer uit de Vedanta filosofie. En hier weten heel weinig Hindoes echt iets over.

Ik geloof dat het Hindoeïsme best iets te bieden heeft aan Nederland, maar geloof niet dat het de Hindoestanen zijn die dit beseffen. Heel veel Nederlanders geloven momenteel in het Hindoeïsme en willen graag meer weten hierover. Juist hierom zouden er wat meer projecten ontwikkeld moeten worden voor deze doelgroep, want zij dienen ook gerespecteerd te worden. Hindoestanen zouden meer moeten doen om de zogenaamde 'blanke' Hindoes met meer respect te behandelen en hen accepteren als volwaardige Hindoes. Dit is iets wat behoorlijk nagelaten wordt door Hindoestanen, die elke 'blanke' vaak op arrogante wijze stigmatiseren tot een barbaar zonder cultuur en geloof, terwijl dit soms helemaal niet zo is. Hierom is het hartstikke fout van Maa Chandi Foundation om zich fanatiek te richten op Hindoestanen in Nederland. Het getuigt van een racistische denkwereld zonder veel respect voor de oernederlanders, die ook recht hebben op respect en erkenning. Hier moeten Hindoestanen zeker wat aan doen, om echt een verrijking te zijn voor Nederland.

Duister zaakje.

Als alle 120.000 Hindoestaantjes in Nederland een bedrag van 675 euro doneren aan Maa Chandi Foundation dan is de 75 miljoen euro makkelijk verdient. Het is echter maar de vraag of dhr. Aniel Lachman en zijn makkers niet door gaan draaien als zij de beschikking krijgen over tientallen miljoenen euro's. Mensen met waanideeen zijn immers geneigd om de zakken te vullen en stiekem met de Noorderzon te vertrekken naar een tropisch belastingparadijs. Elke potentiele donateur zou er rekening mee moeten houden dat er geen enkel concreet projectplan en begroting opgesteld zijn door ter zake deskundigen. Hierom lijkt het er heel sterk op dat het bedrag van 75 miljoen euro gewoon natte vingerwerk is van een paar ongeschoolde Hindoestanen. In de Verenigde Staten van Amerika zou zoiets echt nooit serieus genomen worden, maar in achterlijk en middeleeuws Nederland vindt men het al een groot wonder als een zwarte met een bananarokje een beetje Nederlands kan grommen en een haring kan happen.

Gewelddadige deportatie Hindoestanen

Is het niet beter om Hindoestanen echt iets zinvols te laten doen? Als principiele Hindoe Fundamentalist is het mijn mening dat Hindoestanen totaal overbodig zijn in Nederland en een wereldvreemd parasitair volkje zijn in Europa. Zelfs een enkele Hindoestaan zou al teveel zijn op Europese bodem, want 'vol is vol' vooral voor laffe Hindoestanen. Is het niet beter om met de 75 miljoen euro het grootste deel van de Hindoestanen te bewapenen en hen met grof geweld te deporteren naar Suriname, om daar een echte hindoemeerderheidsstaat te stichten en om alle incompetente Surinegers te herbeschaven? Opvallend is dat Hindoestanen niets ondernemen om Suriname op te bouwen en als achterlijke, laffe onderkruipsels het land verlaten, om te komen parasiteren in Nederland. Ik vind dat het tijd wordt om de zaken in Suriname hard en radicaal aan te pakken. Passief afwachten tot het te laat is, is gewoon laf en ziek. De hele Hindoestaanse gemeenschap in Nederland moet alle krachten bundelen en zich met militaire precisie organiseren, om Suriname radicaal op te bouwen en om te toveren tot een tropisch paradijs. Lees a.u.b. het

 • Manifest: Shri Rama ka Desh (klik hier),
 • welke ik net als Adolf Hitler in de gevangenis geschreven heb.

  Hier update d.d. 9 maart 2007
  Project Mega Mandir is nu omgedoopt tot project Plan Grootste Multifunctionele Hindoetempel complex ter wereld op Nederlandse bodem. Zie hier info compleet met grote Hollandse bedrijven die meespelen voor het grote geld.

 • www.chandiworld.com Plan Grootste Multifunctionele Hindoetempel ter wereld in Nederland, olv swami Aniel Lachman
 • ***


  Home Podium Politiek Religie Hindoeisme Islam Suriname India Liefde Jongeren
  Literair Poezie Zeepkist Gastenboek Links Disclaimer Contact

  Kritisch Podium Dewanand

  Hindoeisme
  Alle rechten voorbehouden; All rights reserved